80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben kaçarrr
sabah beni bekliyor parkurlarrrr
yaglanıppp giderim
sabah başlıyoruz deryoş evet bir gün yeterli cnm

ii geceler hepicinizeeee

iyi geceler banucum. benim yerimede koş emi? belkim faydası olur banada
allah rahatlık versin canım

Burcum kahvaltıyı akşamı her şeyi lapayla yapıyoruz.
Hee çin usülü, belkim o yüzden bu kadar zayıflar pirincin hikmeti

Tatlım 1 günde 4 çay bardağını aşmayacaksın kural bu..Yani her öğüne bir çay bardağı kuu bütün güne değil öldürecen mi bizi

Ama 3 çay bardağından fazlasını pek yiyememiş kimse tok tutuyormuş çünkü..Yoğurdu olabildiğince az ye..Ben baharatlı yapacağım bol bol.

Son düzenleme:

yaw yarın kahvaltıya gıdecem bende baslardım ama bide deryacım normal bildigimiz pirinç mi? yoksa esmer pirinç bilmem ne o tarz bişey mi? bide pişmiş haliylemi 4 cay bardagını aşmican yoksa çig halıylemi? cok soru sordum herhal

Heeee Ay Bak Sormasaydim 3.Ögün Icin 1.Su Bardagi Pirinci Tüketirdim ben

Tamam Lolitaaam Anladim Simdii ..
Yogurt Yimem Bennn .. Baharatli Yaparim Bende Bol Bol Öyle Yirim ..
1.Günden bisey olmaz azucuk damakigimda diyetime katlansinn aaaa
hep tatli tuzlu yogurtlu balli yicek degüüüll yaa .. sahibesine saygi duysun damak oglu damak

Anneme Söyledim Kizioo Yine Basladin Saputmaya Diyor
Banane Benim Vucudum Tüm Topik Yapio Bende Yapcem Dedim
Bakti Ters Ters Gitti Unutulmazi Izlemeye

Is Arkadasi Gecen Beni Gördügünde Iltifat Etti Dedim Ya , Gitmis Patronuna Anlatmis Beni ..
Cok Zayiflamis Güzellesmis Demis Benim Icin .. Patronuda Anneme Sormus Bugün
Annemde Bisey Yemio Ki Ondan 8.Kilo Verdi Demis ..
Anne Ben Yiyorum Ama Saglikli Ve Az Yiyorum Dedim .. Aman Neyse Iste Dio
Beni Iyice Diyet Manyagi Sancak Millet Annemin Anlatmalariyla Ya

hello kizlar...izlem gelmis...okudum seni karsilayan fayans ve borular gecen bende benime vi temizlemeye gittim,her yerde enerrji icecegi,su siseleri,her odada bir baska seyle karsilastim....cildirdim cildirdim,her gördügüm seyde esimi aradim,,,aaa onu orda unutmusdum ,aaa onudami unutmusum tüh ya ...diyordu hep.bir esyalarin gitmesi kaldi oda bitseydi kurtulcaktim...evde esyalari vakit buldukca yerlestiriyorum ,ben yerlestiriyorum benim ufaklik geri döküyor kizim artik dinledigi icn beni yavrumun sesi cikmaz oyuncak oynar ama kerim yokmu en cok o yordu beni,lafdanda anlamiyorum 16 aylik daha ......
cuma kermes var belki ordan yeriz tüm gün diyebilirim hep diger evde olucam,insallah güzel bir bildirim yaparim cumaya...
banu inanirim ya,insani cok yoruyor cocuklar,benimkilerin arasinda 3 yas olsa bile bazen cok kiskaniyorlar büyükte kücükten farksiz oluyor,hep olmuyor ama oldumuda kötü oluyor....disari ciktimi hem onlar hem ben rahatliyorum

Biz topikçe plates hayranıyız zaten

Bildiğimiz beyaz pirinç..Esmer pirinçle yapan da var ama bence gerek yok. Pişmemiş haliyle 4 bardak sevdacım. 1 çay bardağını haşlayacaksın her öğünde.

Anneni yerim ben ne tatlı yahu
Sapıtma dedi ha

Ne güzel böyle yapacağım dedin ve bitirdin olayı neden bu kararlılık yok bende ya tırsıyorum hep korkuyorum inşallah yaparım diyip duruyorum
Biraz ders almam lazım senden

Lolitan yisin seni :78::78:

Yaparsiiinn Ablacimm , Ben Inaniyorumm Sanaaa
Kadin Istersee Herseyii Yaparr Balli$kooom

Mesut Enistecigime Söylee Zapttetsin Seniii , Yime Hatun Yimee , Lapa Yi Hatun Lapa Yii Desinn
Böylecek Full Motivasyonun Olur ..

Yarinn Lapa Yiyecek Olan Herkeze Seda Sayanin Kokulu Öpcüklerini Yolluyorumm :86:

sagol deryacımm yahu bişi daha sorucam bildigimiz salgam suyu varya şuan benım elımdekı DOGANAY ın acılı salgam suyu 330 ml. 100ml.sinde 3 kalori var yani toplamda 10 kalori falan ediyo cok dusuk bi miktar bu ben cok acıktım dıyelım bıseyler yemem gerek dıyelım(galıba bende regl olucam) bi şişe şalgam suyu içiyorum bi sakıncası olur miki?gerçi bu 2 haftada bır ancak oluyo aclık sınyallerı gecelerı.

herkese ii geceler.... bugün okuldan da yazmıştım kermes vardı diye olmaz olaydıııııııııııııı
öğleye kadar iyiydi ama öğleden sonra ne olduysa oldu.....

bugünkü meeeennnnüüüümmmm

08:00
1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
yarım bardak süt
1 küçük domates

10:00
minik bir sigara böreği tarzında ıspanaklı börek

11:00
yarım ama küçüktü saç böreği ıspanaklı

12:00
1 su bardağı ayran
5 kaşık tavuklu pilav

16:00
eve geldim annemde saç böreği yapmış çeyrek saç böreği

17:00
3 çilek
6 badem

20:00
4 yk bakla kavurması
boool salata

22:00
1 avuç patlamış mısır

1.5 saat spor salonunda step aerobik koşu bandı bisiklet
3.5 litre su
bool şekersiz çay

arkadaşlar çok mu kötü olmuş yaaa......

iyi geceler kızlar
deryaaaa pirinç lapasımıııı bende veremedim kaç hafta doğru dürüst bu cumadan umutluyum omadı cumadan sonra yapıym belkim faydasını görürüm
geçmişe bakındım izlemm kaptan gelmiş hoş gelmişş yeni evin huzur mutlulukla hayatını doldursun inş birde izlem yaa benim eşimde mayıs 28doğum günü şimdiden ne yapıcam diyorum yemeğe çıkmak haricinde ne alıym ben ya 4 sene oldu evlilik doğum vs vs özel günlerde tıkadı beni he çeyrek altınmı alsam kuu
ve arkadaşlarr yarın görüşmek üzere

aycancım allahtan sabah ekmegi 1 dılım yemişsin sadece ve 1.5 saat sporda azımsanmaz yani.böyle uzun uzun yazınca cokk gözüküyo ama eminim börekler küçükmüştür.aslında ben sadece saat 22.00 de yedigin patlamış mısıra takıldım onun bi geregi yokmuş yani. saat 8 de baklanla salatanı yedıkten sonra yemeseydin onu ama olsun ertesi günü daha hafif atlat corba yogurt salata falan saglık olsun canım eccük börek yemişin :)

bugünkü menümü de yazıym davetteydim mazur görün
sabah
çay
çeyrek pizza

öğle
1 küçük ısırık baklava
4 kaşık tavuklu pilav
ayran

ara
çay kraker

akşam
elma

5i biryerde
türk kahvesi
3 lt su
yemiym diye ne bulursam içtim

akşam saatlerini çok hafıf gecırmişsin 1 tane elma sadece ama sabah ve oglen yedıklerıne telafı olsun dıye heralde ama masallah 3 lıtre su dıle kolay ben 1 lıtre ıctımmı sevıncten gozum dönüyö ya bende 1 turk kayfesi yapsammı kendime?

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlarr birazdan rölyef kursuna gidicem kızlar akşama görüşürüz

sena dur gitme neyin karbonhıdrat degerlerını hesaplicam anlamadımbu lıstedekılerın mi yoksa yedıklerımın mı hem ne yazıcam google amcaya ?

hangi liste canım ...googlea ebru akının karbonhidrat deqerleri yazınca bütün besinlerin karbon deqerleri çıkıyor ..mesela domates 6 karbondihrat bu gibi..akşama kadar ne yediysen bir deftere not al ve karşılarına kaç karbon olduklarını yaz..akşam bütün yediklerinin karbon deqerlerini topla..70i geçmemen gerekiyor..budeqeri ne kadar az tutarsan okadar hızlı kilo veriyorsun..bnm 4 karbonla bitirdiqim günler var yazın..45-50 en ideali..kolay gelisn cnm

canım çok geçmiş olsun..reqlden dolayı yarın fazla çıkman geçici bir durum..zaten o kilo deqil ödem..birkaç güne kalmaz normale dönersin..

Son düzenleme:
kızlar günaydın

dünkü menüm

[1] Simit 0.5 ADET 137.5 137.5
[2] Pınar Üçgen Peynir Light 2 12.5 gr 40.6 40.6
[3] Kuru kayısı 7 adet 126 126
[4] Mercimek Çorbası 1 KASE 270 270
[5] Zeytinyağlı Biber Dolma 0.5 PORSİYON 132.5 132.5
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102 102
[7] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163 163
[8] Cacık 1 PORSİYON 131 131
[9] İzmir Köfte 0.5 PORSİYON 174 174

Toplam : 1276.6 kal.

slm kızlar günaydınnnn
domatesliii,maydanozlu ve bol limonlu lapamı yerkennn
sevgi ile kucaklarımm sizi

bugün hava çok kötü burada sabah yürümeye gitmedimm o yüsdenn
baya yagmır yagıyordu 6 da çünkü

lapanın tadı çok kötü gelmeid bana yenilebilir
ama tabi ben tuzu hiç aramamm ondan kaynaklıdır belkim sevmemm

ben şişiyorum yaaa
neden oluyr anlamıyorum dikkat ettigm haldee
hep aynı rakamı göüyoprum tartıda yada daha fazla
bişiy şişiriyor beni ama ney:26::26::26::26:

günaydın fıstıklar

dünkü menüm:

sabah:
1d. kepek ekmegi
1d. peynir
1 tane domates

öglen:
1 parça börek
1 tane domates

akşam:
2 y.k bulgur pilavı
haşlama tavuk yarım porsiyon civarı belki daha az

1 çay bardagı leblebi

dün güzel geçmedi annemdeydim
bugun arkadaşımın bebek mevludü var offf geldimi üst üste geliyor. evdeyken herşey daha kolay ve güzel gidiyor. ama müsafirlikte iş iradeye kalıyor. bugun yılmak yok ama

günaydın kızlar geçmişi okumaya çalıştım ama o kadar halsizimki yapamadım kafamda bişey kalmıyor
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara çok tşk ederim inşlah bir an önce kendime gelirim
daha düzelemedim gitti üstüne dün acile götürdü eşim çok kötüleştim acilde serum yaptılar
ve ventolinle oksijen verdiler :2: yarın uzmana görünsün dedi doktor bugün yine gitcem
ooff ya ben bu defa daha hafif atlatırım diye düşünmüştüm ama olmadı sonbahar ve ilkbahar bana hiç yaramıyor
deryacım yarın giripte bildirim yapamassam beni 60 olarak yazarsın cnm
sporda 155 dakika
giden 400 gram

Günaydın çıtırlar
topikte pirinç lapasıdır gidiyor:)belki biara bende denerim daha erken benim için kilo vrmem durunca denerim.hoş yiyemem gibi ama bol baharat yada salata ile gözüm kapalı yiyebilirim belki:)olmazsa başka detokslar vardır onu denerim:)pirinç lapası diyince aklıma 2 şey geliyor bir antalya finike'de kampta zehirli isahale yakalandığımda günlerce zorla pirinç labası,patates haşlaması ve tuzlu şekeri su içirip yedirdikleri... diğeride ben hamileyken canım çekmişti.sulu pilav çok severdim arkadaşım kv öğrenmiş (kalça but iyice haşlanıyor,didikleniyor iri iri diğer tencerede bol tereyağında sivri biber ince kıyılmış ve domates soteleniyor üstüne parçalanan tavuk 1 kase pirinç ve 3 kase tavuk suyu pişiriliyor bol sulu bırakılıyor üstüne karabiber...saolsun hamileyim canım çekti diye hemen yaptı, iş yerinde tüm arkadaşlar yedik ama kendimi bahçeye zor attım doğum yapana kadar pilav,tereyağ,tavuk yiyemedim halada isteyrek yemem....o yüzden lapa denilince o günler aklıma geldi.
yarın bakalım tartı yüzümü güldürecek mi?reglim bugün bitiyor...

Sevdacım hiç bilmiyorum ki şalgamın içeriğinden dolayı bir zararı olur mu..Tamam kalorisi az ama..:26:
Sen bir araştır istersen topiği var oraya sor daha sağlıklı cevap alırsın

Canım bugün telafi et artık yapacak bir şey yok ama patlamış mısır gereksiz olmuş çünkü kalorisi az bir şey değil. Canını sıkma ama oluyor böyle günler..Ayrıca felaket de değil menün :13:

iyi geceler kızlar
deryaaaa pirinç lapasımıııı bende veremedim kaç hafta doğru dürüst bu cumadan umutluyum omadı cumadan sonra yapıym belkim faydasını görürüm

Sehercim ben deneyeyim bakalım işe yararsa sen de denersin..Duraklama dönemi için çok tavsiye ediyorlar ve ben kaçamaklarım olsa da verirdim eskiden 2 haftadır sabit sabit içim daraldı o yüzden karar verdim...Ne kadar nankörüm değil mi sadece 2 haftaya dayanamadım

Her zaman ki gibi akşamla telafi etmişsin seherim o yüzden hiç canını sıkma.

Göreceksin bak bu lapa olayı iyi gelecek bize sıkma canını
Ben de naneli pul biberli yaptım ama nasıl acıyı basmışım yahu pişerken tadayım dedim mahvoldum
Ama yiyeceğim mecbur atmam asla. Aynen bana da güzel geldi tadı özellikle nanaeden dolayı çorba gibi :81::81:

Aman bir yere gidince hemen kayıyor menüler zaten,bunun bir çaresi yok mu bilmiyorum..İnsanlar biraz laftan sözden anlasa neyse de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…