İyi akşamlar kızlar,
Tartımın bu sabahta sabit göstermesinden mütevellit yarın 1 günlük pirinç lapası detoksunu yapmaya karar vermiş bulunuyorum. Basın açıklaması gibi oldu
Bana şans dileyin kızlar ki alnımın akıyla çıkabileyim bu işten
Eğer hakkıyla tamamlarsam cumaya çok güzel sonuçlar alabilirim ve bu 2 haftalık sabit çıkışımı kırabilirim inşallah..Bu detokstan sonra metabolizma hızlanıyormuş inşallah bende de öyle olur
Belki banuşta bana katılır hala kararsız gerçi..Katılmak isteyen varsa bekliyorum
kolay gelsin sana canim.ben yapmistim her yapisimdada 800 900 gr verdim ama bir gün yapiyodum ben,bide lapayi sade yiyemedim ve yagsiz yogurtla yemistim.
deryaaaa lapadan döneninnn
kaşıgı kırılsınn
senacım deryacım cok tesekkür ederim ilginiz için :) hasretim canım çok sagol evet seni soruyordum aranılan kan bulundu :) sena seninkidemi böyle canım? aynı diyet mi? bu arada sena rabbım gonlune gore versın inş. hayır işleri yapmak cok buyuk sevap inş. allah razı olsun
canım bu diyet için belli bir liste yok karbon deqerlerini netten çıkarıp hesaplıyarak yapıyorsun ben bu diyetle 2 ayda 16 kilo verdim ve yine hesaplayarak herşeyi yedim sonra normal besenmeme döndüm çünkü çok fazla kilo verdiriyor..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin cnm sendende razı olsun 2 gündür çok başka duygularla eve geliyorum keşke hergün bu yolda hizmet etme imkanım olsa hergün koşa koşa gitsem..
iyigeceler kızlar çok yorgunum hemen yatıcam Rabbim müsade ederse yarın görüşürüz
nuran nıye oyle düşünüyon canım hem artı cıksa bıle beslenmenden kaynaklı degıl regliden dolayı oluşan şişliktir bu cok normal bişey hem bence ben begendim valla lısteni gayet iyi bi menü... hatta bi ara düşündüm acep bendemi sizde yiyeydim bu akşam yimeni?menüm
sabah:1 tatlı kaşığı labne,1 zeytin,1,5 dilim tb ekmeği,domates,1 yumurta sarısı
öğle:4 tane ızgara köfte,salata,1 dilim kepek ekmeği
ara:6-7 fındık,5 naturel kayısı,10 b.leblebi
akşam:2 yk pazı kavurması, 2 yk. çok az yağlı et sote,1 dilim tb ekmeği
1,5litre su,1 bardak yeşil çay.
moralim bozuk kızlar ya. regl oldum, karnım şiş,ağrım çok. bu hafta kesin tartıda kötü çıkıcak:26:
menüm
sabah:1 tatlı kaşığı labne,1 zeytin,1,5 dilim tb ekmeği,domates,1 yumurta sarısı
öğle:4 tane ızgara köfte,salata,1 dilim kepek ekmeği
ara:6-7 fındık,5 naturel kayısı,10 b.leblebi
akşam:2 yk pazı kavurması, 2 yk. çok az yağlı et sote,1 dilim tb ekmeği
1,5litre su,1 bardak yeşil çay.
moralim bozuk kızlar ya. regl oldum, karnım şiş,ağrım çok. bu hafta kesin tartıda kötü çıkıcak:26:
nuran nıye oyle düşünüyon canım hem artı cıksa bıle beslenmenden kaynaklı degıl regliden dolayı oluşan şişliktir bu cok normal bişey hem bence ben begendim valla lısteni gayet iyi bi menü... hatta bi ara düşündüm acep bendemi sizde yiyeydim bu akşam yimeni?
aynen öyle deryacım ama nasip kısmet. önümüzdei haftaya bakacağız artıkCanım regli dönemlerini takma kafaya sağlıklı bir sonuç alamazsın..bu haftaya ilk defa listeye gireceğin için üzüldün biliyorum ama olsun hiç önemli değil,kendini orada görmek bile motive edecektir seni :13:
Deryaa Ablaa Ne Lapasii oo Ne Lapasiii
Nasil Yapionuz Söleyin BakemKücük Burcunuzda Dener Belkii
eksik olma canım sende inş. :)sağol canım.ayrıca buyur gel canım beraber yeriz:)
aynen öyle deryacım ama nasip kısmet. önümüzdei haftaya bakacağız artık
Hadi sende gel aramıza beraber yapak
Kuzum şimdi pirinç lapası 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suyla kaynatılarak yapılıyor.Yağ tuz yok ama.Suyunu çekene kadar kaynat. Sabah öğle akşam bu yenilecek aralarda da meyve ve yeşillik serbest..Süt ve süt ürünleri tüketmemek lazım ama ben yoğurtsuz yiyemem o yüzden 1 kaşık filan alırım her öğünde..Lapaya bol baharat ya da domates rendesi katabilirsin..
Bol su içeceksin 3 litre.Bitki çayları, soda da serbest.
Bu detoksun amacı ödem attırmak..2 gün yapanlar var ama ben sağlıklı bulmuyorum 1 gün yeter..
Ve bu detokstan sonra daha hızlı veriliyormuş bir nevi uyandırıyormuş metabolizmayı inşallah yarar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?