80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kolay gelsin sana canim.ben yapmistim her yapisimdada 800 900 gr verdim ama bir gün yapiyodum ben,bide lapayi sade yiyemedim ve yagsiz yogurtla yemistim.

senacım deryacım cok tesekkür ederim ilginiz için :) hasretim canım çok sagol evet seni soruyordum aranılan kan bulundu :) sena seninkidemi böyle canım? aynı diyet mi? bu arada sena rabbım gonlune gore versın inş. hayır işleri yapmak cok buyuk sevap inş. allah razı olsun

aşamm aşammmmmm
bi amca geldi kapıya ev için arıtma cihazlarını tanıtıyordu
ayyy inanılma zklor varrr çeşme suyundaaa
bir kaba suyu koydu içine bişiyler damlattı
su sarı oldu ,sonra içine sebze dogradıı vee sebze bütün sarı rengi içine çektii
yaniiii sebzeyi ii yıkadık diye birşey yokmuş
klor daha çok çekiyormuş içineee

ben hep sirkee dökerim ii bir yöntemmiş dimekki

kızlar salata kurutucu gelcek bime 5 liraya tavsiye ederimmm
alıcam bendee

deryoş yapayım cnm bende senimi kırcamm kuu
belkim zincirleirmi kırarımmmmm

kızlar kiloyla ilgili güzel sözler bulmuştum eger yasak masak degılse yazıyım sızde okuyun:) bu arada tekrar bulabılırsem tabi:)

kolay gelsin sana canim.ben yapmistim her yapisimdada 800 900 gr verdim ama bir gün yapiyodum ben,bide lapayi sade yiyemedim ve yagsiz yogurtla yemistim.

Evet yasemin yazdıklarını gördüm,inşallah ben de güzel sonuçlar alırım.Çok az yoğurt yemeyi düşünüyorum ağırlık meyve ve salata olacak.

deryaaaa lapadan döneninnn
kaşıgı kırılsınn

Kırılsın kuu kırılsın,hadi bakalım kıralım zincirlerimizi cumaya

İlim ve amel, az yemekte, kalb temizliği az uyumakta, hikmet az konuşmaktadır.

Az yemek ustalık, çok yemek hastalıktır.

Çok yiyen çok uyur, herkesten tembel olur.

Çok yemek heder, çok uyumak kederdir.

Çok yemek zihni çalıştırmaz, çok uyumak menzile ulaştırmaz.

Az yiyenin kalb gözü körleşmez, açlıkla hastalık birleşmez.

Az yemek tembellikten uzaklaştırır, bilgi kazanmayı kolaylaştırır.

Az yemek tembellikten uzaklaştırır, bilgi kazanmayı kolaylaştırır.

Az yiyenin kalbinde hikmet kapıları açılır, ağzından inci mercan saçılır.

Az yemek, insan için nezâfettir, zihni açan firâsettir.

Çok yiyen çok uyur, çok uyuyan çok konuşur, çok konuşan nimetten mahrum olur.

Çok yemek, organları çok çalıştırıp yıpratır, tedavi için doktor aratır.

Çok yiyenin az olur ibadeti, kaçırır ebedî saadeti.

Çok yemek tohumudur her derdin, az yemek ilacıdır her ferdin.

Az ye, az uyu, az söyle, nimete kavuşulur böyle.

Az yemek, meyveli bir ağaçtır, hasta kalblere ilaçtır.

canım bu diyet için belli bir liste yok karbon deqerlerini netten çıkarıp hesaplıyarak yapıyorsun ben bu diyetle 2 ayda 16 kilo verdim ve yine hesaplayarak herşeyi yedim sonra normal besenmeme döndüm çünkü çok fazla kilo verdiriyor..Rabbim hepimizin gönlüne göre versin cnm sendende razı olsun 2 gündür çok başka duygularla eve geliyorum keşke hergün bu yolda hizmet etme imkanım olsa hergün koşa koşa gitsem..

iyigeceler kızlar çok yorgunum hemen yatıcam Rabbim müsade ederse yarın görüşürüz

sena dur gitme neyin karbonhıdrat degerlerını hesaplicam anlamadımbu lıstedekılerın mi yoksa yedıklerımın mı hem ne yazıcam google amcaya ?

menüm

sabah:1 tatlı kaşığı labne,1 zeytin,1,5 dilim tb ekmeği,domates,1 yumurta sarısı
öğle:4 tane ızgara köfte,salata,1 dilim kepek ekmeği
ara:6-7 fındık,5 naturel kayısı,10 b.leblebi
akşam:2 yk pazı kavurması, 2 yk. çok az yağlı et sote,1 dilim tb ekmeği

1,5litre su,1 bardak yeşil çay.

moralim bozuk kızlar ya. regl oldum, karnım şiş,ağrım çok. bu hafta kesin tartıda kötü çıkıcak:26:

nuran nıye oyle düşünüyon canım hem artı cıksa bıle beslenmenden kaynaklı degıl regliden dolayı oluşan şişliktir bu cok normal bişey hem bence ben begendim valla lısteni gayet iyi bi menü... hatta bi ara düşündüm acep bendemi sizde yiyeydim bu akşam yimeni?

Canım regli dönemlerini takma kafaya sağlıklı bir sonuç alamazsın..bu haftaya ilk defa listeye gireceğin için üzüldün biliyorum ama olsun hiç önemli değil,kendini orada görmek bile motive edecektir seni :13:

sağol canım.ayrıca buyur gel canım beraber yeriz:)
aynen öyle deryacım ama nasip kısmet. önümüzdei haftaya bakacağız artık

Deryaa Ablaa Ne Lapasii oo Ne Lapasiii
Nasil Yapionuz Söleyin Bakem Kücük Burcunuzda Dener Belkii

Deryaa Ablaa Ne Lapasii oo Ne Lapasiii
Nasil Yapionuz Söleyin Bakem Kücük Burcunuzda Dener Belkii

Hadi sende gel aramıza beraber yapak
Kuzum şimdi pirinç lapası 1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suyla kaynatılarak yapılıyor.Yağ tuz yok ama.Suyunu çekene kadar kaynat. Sabah öğle akşam bu yenilecek aralarda da meyve ve yeşillik serbest..Süt ve süt ürünleri tüketmemek lazım ama ben yoğurtsuz yiyemem o yüzden 1 kaşık filan alırım her öğünde..Lapaya bol baharat ya da domates rendesi katabilirsin..

Bol su içeceksin 3 litre.Bitki çayları, soda da serbest.
Bu detoksun amacı ödem attırmak..2 gün yapanlar var ama ben sağlıklı bulmuyorum 1 gün yeter..
Ve bu detokstan sonra daha hızlı veriliyormuş bir nevi uyandırıyormuş metabolizmayı inşallah yarar bana

hazır kimse yokken menümü yazıp kaçıyım dün gece 1 kilo erik yedigim için bu günü hafif atlatmaya uğraştım sabah misafirlerim vardı biraz fazla kaçtı galiba:)

SABAH: 1 simite yakın simit, 1 domates,1 salatalık,peynir,6 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta ve simitime çatalın ucuyla eccük ballı teremyağ sürdüm......

ARA:2-3 TANE ÇİLEK YEDİM,2-3 tane kayısı yedim

ÖGLEN:iki kaşık ezogelin corbası içtim
ara yok....
AKŞAM YEMEGİ:mevsim salatası ve yogurtlu semizotu salatası(sarımsaklı)
ARA: 2 kayısı, bir çay bardagı beyaz leblebi bide az evvel kızıma corba içirirken 2 kaşık yuttum galiba
bide 2 bardak nesgayfe üçü bi arada, 5 bardak çay, 1 litre su
şimdilik bu kadar gece 1 kılo daHA erik yimezsem yok yaw heç kalmadı allahtan yok

kızlar ben kaçarrr
sabah beni bekliyor parkurlarrrr
yaglanıppp giderim
sabah başlıyoruz deryoş evet bir gün yeterli cnm

ii geceler hepicinizeeee

Yapiyorummm Bendee Beyaaaa
Kolaymisss Yapmasi .. Zaten Salatayi ve Meyveyi Tüketiyorum Ara Ögünlerde Sorun Yok O Bakimdan ..
Cin Üsülü Tatsiz Tuzsuz Pilav Cokta Severim Kendilerini ..

Kahvaltiyadami Onla Yapioz Tam Bilgiyi Aldim Gerci Ama Yanlis Yapmamak Icin Soruom ..
Bide Sabah Erken Kalkmam Lazim Cünkü Guatir Icin Hap Aliyorum Yarim Saat Sonra Bisi Yimem Lazim .. Ona Göre Yapcem hee bide abla 1.cay bardaygi 3.ögüne yetiomu ?

arkadaslar bende 85 kiloydum artik plates yapiyorum inanin cok faydasi var sabah kalkin ebru salliyi izleyin ve birlikte yapin öyle diyete falanda gerek yok sadece yediginize dikkat edin herseyden yiyin iki tane cocugum var ve suan 68 kiloya inmeyi basardim devamini bekliyorum elbet oda olucak ama platesle cok güsel oluo sarkmio zayifladiginizde vucut topluo kendini sporla birlikte. ben cok tavsiye ediyorum herbirinize!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…