günaydin kizlar,cooookkk mutluyum dünden bugüne -900
protein diyeti ise yaradi cok sükür yarabbiim
canım bende yagmurda yürürümde benim çok kötü bi fobim var yagmurda yeşilliklerden solucan salyangoz falan parkura çıkıyorlar akşam onları görmeyip basarım diye çok korkarım ve ben onları görüp tiksinince hemen uçuk çıkarırım çok çocukça belki ama ne yapayım elimde değil.:78arkurumuz kauçuk parkelerle kaplı zemin toprak değil heryanı çiçek agaç ama lale bursada sadece şehrin kavşaklarındaki göbeklerde olur parkur iki parçadan oluşuyor toplam 1100 mt.
hmm bnmde böcek fobim var cnm..çok korkarım..parkurunuzu merak ettim kauçuk parke kaplısını hiç görmedim..bizimki kırmızı yumuşak bir zemin..adına ne diyorlar bilmiyorum..bir tur 500metreden oluşuyor...evine yakın olmasıda çok güzel..istediqin an çıkarsın..akşam yürüyüşleri güzel olur cnm vakit konusunu halledersin zamanla..
Selam Kizlar ..
Umarim Herkezin Keyfi Ne$esi Yerindedir ..
Saat 13.00'de Spora Gidecegim , Kendimi Biraz Yorup Kafa Dagitmam Lazim ,
Spordan Sonra Yemegimi Yiyip Yengemlere Gidecegim ..
Morali Cok Bozuk Kizcagizin Ya Nasil Düzeltirim Bilmiyorum
$öyle Güzel Bir Cicek Buketi Yaptirip Azicik Sevindirsem Sizce Nasil Olur ?
Bide Kizlar Ben Rüyalarima Cok Inanirim ..
Dün Mesela Hastaneye Gitmeden Önce Anneme Gördügm Rüyayi Anlatmistim
Büsürü Cig Et Görmüstüm , Annem Aman Suya Yor Rüyani Cig Et Cig Laf Demek Oluyor Dedi
Ve Gercektende Hic Hos Seyler Duymadik Dün ..
Bugünde Yengemin Dogum Yaptigini Ve Oglan Dogurdugunu Gördüm ..
Erkek Bebek Sevincli Haber Demek Ya , Bide Yengem Dogurdugu Icin SIKINTIDAN Kurtulcak Anlamina Geliyor .. Simdiye Kadar Her Rüyam Cikmistir Önceden Malum Oluyor Bazi Seyler Bana
insallah Bu Rüyaminda Anlamlari Tez Zamanda Bize Ulasir
.
burcuuokurken pozitif enerji hissettim yazında..rüyayı görmek kadar yorumlamakta önemliymiş..nasıl düşünürsen öyle olur diye bi söz vardır..sende çok güzel yorumlamışsın..Allahın izniyle hayırlı sonuçlarla döneceksiniz cnm..dualarını eksik etme
EVET YA YEDİM İİŞTE
BUGÜNDE MANTI VAR İŞ YERİNDE
NAPCAM
Ablacimm Daha Göz Doktorundan Randevu Bekliyoruz ,
Güya Bu Sabah Arayip Günü Ve Saati Söylüyeceklerdi Ama Aramamislar ..
Bizde Olmazsa Baska Bir Göz Doktorundan Acil Randevu Almayi Düsünüyoruz ,
Sadece O Doktorun Tavsiyesi Üzerinde Durmayacagiz Yani Sonucta Bi O Yok Burada Göz Doktoru Olarak ..
Bakcez Artik , Bi An Önce Sonuclandirmamiz Lazim Yoksa Ailecek Huzur Bulamayacagiz ..
birkaç gündür yokum kızlar gerçi yokluğumu kimsenin farkettiğini sanmıyorumgeçen bahsetmiştim ya doktora gitcem diye gittim antibiyotik verdi hemde 1gr ama banamısın demedi dünden beri baya bir kötü oldum şuanda bile çok zor oturuyorum pc başında nefes almakta güçlük çekiyorum öksürünce ciğerlerim çıkıyor sanki iki gündür burun akıntısıda başladı halsizlik sanki üstümden tır geçmiş gibiyim bugün iğneye başlıycam bakalım inşlh bir an önce toparlanırım ooff yaa ben her soğuk aldığımda çok ağır düşüyorum
bütün bunlara rağmen yemeklerime dikkat ettiğim için 400 gr vermişim yani tam 60 kiloyum:)
bakalım cuma günü nasıl olcak :26:
canım benimde evimin hemen arkası yürüyüş parkuru hemde okadar güzelki yeşillikler içinde.1 yıl oldu bu evime taşınalı toplasan 5 kere yürümemişimdir.çalışan kadın olunca bide ufak bi çocugun olunca eee benim gibi zamanı yönetme konusunda da beceriksiz olunca maalesef bu nimettenten yararlanamıyorsun.bu saatten sonra fırsatımı kendim bulacagım herşeye bi dur diyip atacagım kendimi parkura ama önce şu yagmurların bi geçmesi lazımmm
merhabalar herkeseee
hepiniziii çok özledimmmm kızlar sohbetiniz burnumda tüttü vallahii
tatil bittiiii
eve geldim işlere gömüldüm :82::82::82:
yorgunum, argınım, yılgınım ama mutluyummm
mağduram, mağduram, mağduram da mağduram
yarın eşimin doğum günü kızlar
geçen sene çok hoş bir süpriiz yapmıştım
bütün sevdiğimiz arkadaşlarımızı organize edip bi mekanda toplamıştım
yemekten sonra oraya gitmeye ikna etmiştim, yemekte eşim ocakbaşına oturmak istemişti
göbeğim çatlamıştı vazgeçirmek için herkes bizi bekliyordu
sonrasında hissettirmeden güzel bir pasta ve 20 kişi bizi karşıladı ve çok mutlu olmuştu
amaa bu sene ne yapıcammmm
sinemada marvell serisinin thor filmi var en güzel hediye olur sanırım eşime 3 boyutlu hemde
yaratıcı fikirleri olan, bebeğe kardeşim bakıcak, ona göre düşünün
merhabalar herkeseee
tatil bittiiii
yemekten sonra oraya gitmeye ikna etmiştim, yemekte eşim ocakbaşına oturmak istemişti
sonrasında hissettirmeden güzel bir pasta ve 20 kişi bizi karşıladı ve çok mutlu olmuştu
sinemada marvell serisinin thor filmi var en güzel hediye olur sanırım eşime 3 boyutlu hemde
canım geçmiş olsun allah şifanı versin.... ay 100 den 6o kiloya inmek muhteşem bir duydudur herhalde... tekrar tekrar tebrikler.....
merhabalar herkeseee
tatil bittiiii
merhabalar herkeseee
tatil bittiiii
Izlem Ablacimm Ho$geldinn
Cok Özlendiiin Bee KaptanBidaha Salmayiz Seni Bi Yere Hee Ona Göreee ..
Topigin Motivasyona Ihtiyaci Var Herkez Nerdeyse Saputtuu Sen Yokken
Hep Kacamak Hep Sabit Cikmak ..
Birazcuuk Sopani Alda Fircala Biziii Kralicem
Yoksa Topik Kilo Verme Degüül Kilo Alma Topigü Olacak Bu Gidisle :76:
Selam kızlar..2 gündür yoğunluktan giremedim..haftasonu pazar İzmirden arkadşaım gelmişti onunla gez eğlen derken kaçak yapmıştım..hiç de spor yapamadım bu akşam yine başlıcam spora..psikolojimi toparlamaya çalışıyorum..dün işyerinde hiç bişi yokken bir ağlamaya başladım 45 dk susturamadılar nasıl için için ağladım anlatamam size..heryerim şişti akşam eve geldim yarım saat daha ağla ağla..dün ilacımı evde unutmuş içmemiştim onun etkisi mi nedir bilmiyorum reglime de var daha..sinir sistemim çok yıprandı sanırım yaa..
neyse bugün iyiyim diyet için de moralimi bozmucam dedim..yenidne başladım işte..
Gözlemeyi kaçamaktan saymamışsın
Harika
Cidden protein ağırlıklı beslenme mucize gibi ben de ağırlık veriyordum ama banuş akşam alma ağır gelir deyince akşamları kesmiştim.Ne yapsam bilemiyorum :26:
Haklısın denizcim spor arkadaşım da öyle dedi buna mı bu kadar üzüldün şimdi dedi.Ne bileyim hemen moralim bozuluyor yahu bu mıy mıy halimi hiç sevmiyorum
Sağol yasemincim, gerçekten plan yapmak yanlış sanırım özellikle benim için..Benim de hep deniz gibi ne zaman heveslensem hep ama hep yarım kalır
Şu hafta geçsin de bakalım olmazsa önümüzdeki hafta full karbon diyetine geçeyim ben
Yasemin ben kekik,karabiber ve pul biberle baharatlayıp içine ve yanına biber koyup fırın poşetinde pişiriyorum harika oluyorDene mutlaka.
Yağa hiç gerek yok ama tuz atıyorum biraz tabi baharatlarken ben de yiyemem tuzsuz
Burcuuu ne diyeyim sana gene güldürdün beni
Böyle gidersek kilo almaya çalışanların yeri diye değiştireceğiz topiğin adını
Fırçala bizi izlem
Nihalcim hoşgeldin,diyet psikolojisi yordu seni sanırım ya da başka şeye kafayı taktıysan bilemiyorum
Umarım diyetten değildir gerçekten zor bir süreç,yaşamayan bilemiyor kolay zannediyor ama irademizle verdiğimiz psikolojik bir savaş resmen..
Teşekkür ederim filizcim utandırdın beni
Kilo verme işim bitince bu kadar sık burada olmayacağım o zaman ben de yabancı kalır mıyım acaba buraya
yabancı kalmazsın kilo verenler hala burada sohbetleri yetiyor..kilo verip kaçmak yok:)
Filiz ben çok çocuk ruhluyum ya hala insanlar beni sevdiğini söylediğinde aşırı mutlu oluyorum..Hani sevmeleri için kudurmuyorum ama çocukluktan gelen sevgi eksikliği bir şekilde çıkıyor ortaya..
Bu kızla da yeni tanıştık işte madem sordun kısaca anlatayım. Ne zaman biriyle tanışsam ve photoshop işlerinden anladığımı öğrense direk bir şeyler istiyor ben artık sinir oluyorum bu duruma resmen kullanılmış hissediyorum kendimi
Kaç kişi de yaşadım bunu ama bu kızı çok sevmiştim çok şeker biriydi. Neyse facebookta konuşuyoruz ben seni çok sevdim işte deryam canımsın filan diyor daha yeni tanıştık ama o kadar sevdi demek ki sağolsun dedim içimden. Hemen ardından benim şu fotoğrafımı şöyle yapalım,şununla biraz oyna daha da güzelleştir, şunu yapmışsın albümünde gördüm bana da aynısından yap dedi direk
Ya ben kendimi iğrenç hissettim var ya çünkü yeni tanıştığım herkes 2. günü bir şeyler talep etti benden ama bu kadar canım cicimden sonra alenen böyle söyleyen olmamıştı
Kahvaltıda "ben 28 yaşına geldim hala kafama göre bir arkadaş bulurum diyorum ama anladım ki bu imkansız" deyip ağladım..Eşim de boşver kendin gibi birini bulman çok zor bunların hepsi böyle dedi ve yazdıklarını ona okuttum ben mi abartıyorum diye o da şok oldu..
Ben mi yanlış düşünüyorum filiz ya mesela bir kuaförle tanıştım hemen ikinci günü hadi benim saçımı yap eğlencesine diyemem kiVeya bir insanın bir bilgisi varsa tanışır tanışmaz ondan yararlanmaya kalkmam..Ben mi garip düşünüyorum insanlar mı artık normal görüyor bu çıkar ilişkilerini bilmiyorum ama cidden çok yoruldum,artık kimseyle tanıştığımda hemen samimi olmayacağım
Dün akşamda profil fotosunu şöyle böyle yapmak istiyormuş yapar mısın dedi yaptım yolladım ama çok soğuk davrandım canım cicim demedim hiç. Birkaç şey daha istedi ben bilmiyorum dedim
Çok uzun yazdım gene konu arkadaşlık olunca...
Selam Kizlar ..
Umarim Herkezin Keyfi Ne$esi Yerindedir ..
Saat 13.00'de Spora Gidecegim , Kendimi Biraz Yorup Kafa Dagitmam Lazim ,
Spordan Sonra Yemegimi Yiyip Yengemlere Gidecegim ..
Morali Cok Bozuk Kizcagizin Ya Nasil Düzeltirim Bilmiyorum
$öyle Güzel Bir Cicek Buketi Yaptirip Azicik Sevindirsem Sizce Nasil Olur ?
Bide Kizlar Ben Rüyalarima Cok Inanirim ..
Dün Mesela Hastaneye Gitmeden Önce Anneme Gördügm Rüyayi Anlatmistim
Büsürü Cig Et Görmüstüm , Annem Aman Suya Yor Rüyani Cig Et Cig Laf Demek Oluyor Dedi
Ve Gercektende Hic Hos Seyler Duymadik Dün ..
Bugünde Yengemin Dogum Yaptigini Ve Oglan Dogurdugunu Gördüm ..
Erkek Bebek Sevincli Haber Demek Ya , Bide Yengem Dogurdugu Icin SIKINTIDAN Kurtulcak Anlamina Geliyor .. Simdiye Kadar Her Rüyam Cikmistir Önceden Malum Oluyor Bazi Seyler Bana
insallah Bu Rüyaminda Anlamlari Tez Zamanda Bize Ulasir
Burcucum bende rüyalara çok inanırım eğer kötü bişey gördüysen içim içimi yer akşamı zor ederim.ii bişey gördüysem çok mutlu olurum.işe gelip hemen rüya tabirlerine bakarım...allah rüyalarını hayra çıkarsın inş.nasıl yorumlarsan öyle olur hep ii düşün...
.
birkaç gündür yokum kızlar gerçi yokluğumu kimsenin farkettiğini sanmıyorumgeçen bahsetmiştim ya doktora gitcem diye gittim antibiyotik verdi hemde 1gr ama banamısın demedi dünden beri baya bir kötü oldum şuanda bile çok zor oturuyorum pc başında nefes almakta güçlük çekiyorum öksürünce ciğerlerim çıkıyor sanki iki gündür burun akıntısıda başladı halsizlik sanki üstümden tır geçmiş gibiyim bugün iğneye başlıycam bakalım inşlh bir an önce toparlanırım ooff yaa ben her soğuk aldığımda çok ağır düşüyorum
bütün bunlara rağmen yemeklerime dikkat ettiğim için 400 gr vermişim yani tam 60 kiloyum:)
bakalım cuma günü nasıl olcak :26:
merhabalar herkeseee
tatil bittiiii
Teşekkür ederim filizcim utandırdın beni
Kilo verme işim bitince bu kadar sık burada olmayacağım o zaman ben de yabancı kalır mıyım acaba buraya
Filiz ben çok çocuk ruhluyum ya hala insanlar beni sevdiğini söylediğinde aşırı mutlu oluyorum..Hani sevmeleri için kudurmuyorum ama çocukluktan gelen sevgi eksikliği bir şekilde çıkıyor ortaya..
Bu kızla da yeni tanıştık işte madem sordun kısaca anlatayım. Ne zaman biriyle tanışsam ve photoshop işlerinden anladığımı öğrense direk bir şeyler istiyor ben artık sinir oluyorum bu duruma resmen kullanılmış hissediyorum kendimi
Kaç kişi de yaşadım bunu ama bu kızı çok sevmiştim çok şeker biriydi. Neyse facebookta konuşuyoruz ben seni çok sevdim işte deryam canımsın filan diyor daha yeni tanıştık ama o kadar sevdi demek ki sağolsun dedim içimden. Hemen ardından benim şu fotoğrafımı şöyle yapalım,şununla biraz oyna daha da güzelleştir, şunu yapmışsın albümünde gördüm bana da aynısından yap dedi direk
Ya ben kendimi iğrenç hissettim var ya çünkü yeni tanıştığım herkes 2. günü bir şeyler talep etti benden ama bu kadar canım cicimden sonra alenen böyle söyleyen olmamıştı
Kahvaltıda "ben 28 yaşına geldim hala kafama göre bir arkadaş bulurum diyorum ama anladım ki bu imkansız" deyip ağladım..Eşim de boşver kendin gibi birini bulman çok zor bunların hepsi böyle dedi ve yazdıklarını ona okuttum ben mi abartıyorum diye o da şok oldu..
Ben mi yanlış düşünüyorum filiz ya mesela bir kuaförle tanıştım hemen ikinci günü hadi benim saçımı yap eğlencesine diyemem kiVeya bir insanın bir bilgisi varsa tanışır tanışmaz ondan yararlanmaya kalkmam..Ben mi garip düşünüyorum insanlar mı artık normal görüyor bu çıkar ilişkilerini bilmiyorum ama cidden çok yoruldum,artık kimseyle tanıştığımda hemen samimi olmayacağım
Dün akşamda profil fotosunu şöyle böyle yapmak istiyormuş yapar mısın dedi yaptım yolladım ama çok soğuk davrandım canım cicim demedim hiç. Birkaç şey daha istedi ben bilmiyorum dedim
Çok uzun yazdım gene konu arkadaşlık olunca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?