80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa izlem gelmişsin aşağıda gördüm seni süpper yaa hg arkadaşım
nerelerdesin böyle yaa baya özlettin kendini

günaydin kizlar,cooookkk mutluyum dünden bugüne -900
protein diyeti ise yaradi cok sükür yarabbiim

canım çok tebriklerr cumaya 1 kiloyu devirirsin inş..

Son düzenleme:
merhabalar herkeseee

hepiniziii çok özledimmmm kızlar sohbetiniz burnumda tüttü vallahii

tatil bittiiii

eve geldim işlere gömüldüm :82::82::82:

yorgunum, argınım, yılgınım ama mutluyummm

mağduram, mağduram, mağduram da mağduram

yarın eşimin doğum günü kızlar
geçen sene çok hoş bir süpriiz yapmıştım
bütün sevdiğimiz arkadaşlarımızı organize edip bi mekanda toplamıştım
yemekten sonra oraya gitmeye ikna etmiştim, yemekte eşim ocakbaşına oturmak istemişti
göbeğim çatlamıştı vazgeçirmek için herkes bizi bekliyordu
sonrasında hissettirmeden güzel bir pasta ve 20 kişi bizi karşıladı ve çok mutlu olmuştu

amaa bu sene ne yapıcammmm

sinemada marvell serisinin thor filmi var en güzel hediye olur sanırım eşime 3 boyutlu hemde

yaratıcı fikirleri olan, bebeğe kardeşim bakıcak, ona göre düşünün

EVET YA YEDİM İİŞTE
BUGÜNDE MANTI VAR İŞ YERİNDE
NAPCAM

Canım alternatifin yok mu hiç yani sadece mantı mı var? :26:
Hiç olmadı çabuk çorba al yakında bir yerden öyle geçiştir derim çünkü mantı çok ağır toparlayamazsın cumaya :26:

Ablam bence de başka doktora gidin bir an önce yoksa dediğini gibi bu içinizdeki sıkıntı huzur vermeyecek size..Allahım bir an önce feraha kavuşturur inşallah ailenizi..

canım geçmiş olsun allah şifanı versin.... ay 100 den 6o kiloya inmek muhteşem bir duydudur herhalde... tekrar tekrar tebrikler.....

aynı dertten bende müzdaribim bebek küçük olunca ve çalışınca zamanı yönetmek gerçekten büyük problem....

Hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin
Bizde çoooookkk özledik seni kaptanım

İzloşum thor filmi iyi seçenek hem de 3 boyutluymuş harika olur..E madem geçen sene hep beraber kutladınız bu sene de baş başa yemek yersiniz
Yaz olsaydı akşam sahilde yürüyüş derdim

Gecenin kalanı da senin eşsiz hayal gücüne kalmış artıkın

İyi ki geldin iyi ki

bu arada okuldayım ve dersim boş 2 saat 6. ssati bekliom ve kermesimiz var küçük küçük kaçamaklar yaptım ama yinede gerçekten çok iradeli olduğumu anladım menüm akşama ama kaçamaklarım artık ara öğün niyetine..................

hoşgeldin izlem..

kızlar görev zamanı ben kermese yardıma giderrr hava açmışken inş. servise kadar yaqmura yakalanmadan giderim..Allaha emanet olun görüşürüz arkadaşlar

hg tatlım tekrardan bende deryaya katılıyorum çok güzel bir fikir sinema hemde 3 boyutlu
benimde eşimin bugün doğum günü ben ne yapcam onu bilmiyorum :26: üstelik baya bir rahatsızım

Izlem Ablacimm Ho$geldinn
Cok Özlendiiin Bee Kaptan Bidaha Salmayiz Seni Bi Yere Hee Ona Göreee ..
Topigin Motivasyona Ihtiyaci Var Herkez Nerdeyse Saputtuu Sen Yokken
Hep Kacamak Hep Sabit Cikmak ..

Birazcuuk Sopani Alda Fircala Biziii Kralicem
Yoksa Topik Kilo Verme Degüül Kilo Alma Topigü Olacak Bu Gidisle :76:

Selam kızlar..2 gündür yoğunluktan giremedim..haftasonu pazar İzmirden arkadşaım gelmişti onunla gez eğlen derken kaçak yapmıştım..hiç de spor yapamadım bu akşam yine başlıcam spora..psikolojimi toparlamaya çalışıyorum..dün işyerinde hiç bişi yokken bir ağlamaya başladım 45 dk susturamadılar nasıl için için ağladım anlatamam size..heryerim şişti akşam eve geldim yarım saat daha ağla ağla..dün ilacımı evde unutmuş içmemiştim onun etkisi mi nedir bilmiyorum reglime de var daha..sinir sistemim çok yıprandı sanırım yaa..
neyse bugün iyiyim diyet için de moralimi bozmucam dedim..yenidne başladım işte..
dünkü menüm:
sabah 2 dilim k ekmek
peynir
öğle:z.yağlı bakla,2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:z.yğlı kabak,2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

bugünkü menüm:
sabah:2 dilim ekmek
peynir domates
öğle:z.yağlı pırasa,2 dilim ekmek
ara:1 yeşil elma
akşamırasa,1 dilim ekmek,yoğurt
ara:meyve
yatmadna önce de süt..
bugün 1 saat leslie yapcam..

toprağım hoşgeldin..benim eşimin de 25 indeydi doğumgünü..boğazda yemek almıştım grupanyadan o da çok mutlu oldu..sinema bence de güzel fikir ama öncesinde ya da sonrasında da bişeyler yapın hazır bebiş bakılıyorken..

Burcuuu ne diyeyim sana gene güldürdün beni
Böyle gidersek kilo almaya çalışanların yeri diye değiştireceğiz topiğin adını
Fırçala bizi izlem

Nihalcim hoşgeldin,diyet psikolojisi yordu seni sanırım ya da başka şeye kafayı taktıysan bilemiyorum
Umarım diyetten değildir gerçekten zor bir süreç,yaşamayan bilemiyor kolay zannediyor ama irademizle verdiğimiz psikolojik bir savaş resmen..

canim bende aksine aksamlari alinan proteinin gfece uykuda yag yaktigini duymustum :26:

çok tşk ederim Deryacım..Ben haftasonu arkadaş gelince kaçak yaptım dedim ki neyse spor yapar telafi ederim ..P.tesi de bişi yapamadım ne spor ne diyet..çok az da olsa yine kaçak yaptım..baktım canım hala bişiler yemek istiyor diyet fikrindne uzaklaşıyorum bir de tartıya bir çıktım amanın dedim ..o an çok üzüldüm ve sanırım paniğe kapıldım..umutsuzluğa da tabi..malum vermem gereken çok kilo var ve uyduğum hafta gram gram veren ben birazcık bozunca hemen aldım..moral sıfır oldu..deidm be herhalde hep böyle devam edicem..hiç veremicem..şu anki halimdne de nefret ediyorum..geçen bir fotom geldi önüme amanın dedim bu ne hal.sadece bunların korkusunu yaşadım kafama taktım ama ben zaten anlatmıştım size psikolojik tedavi görüyorum zaten..bir de ilaç unutulunca oldu olanlar ama c.tesi psikiyatriste gidip şu ilaç olayını konuşcam ya bıraktırtsın ya da başka ilaç versin..3 hafta bozmadan yaptım son hafta spor da yaptım hepi topu 2300 vermiştim..neyse ya böyle işte..yıkılmadım ayatktayım diyorum baştan aldım işte..dediğin çok doğru çok zor ya bişilere karşı koymaya çalışmak kendi kendini sürekli telkin etmek..bunu başarabilen uzun vadede yılmayanlara hayranlığım da bu yüzden işte

sen çok ii niyetlisin herkesi kendin gibi düşünüyorsun...ama insanlar o kadar değişti o kadar menfaatiçi oldular ki hemen bişeyler istiyor maalesef.bende mutfak ve banyo projesi çiziyorum burada çalıştığımı yaptırmasada bir çalışma istiyor.sevdiklerime çizerken hiç sorun olmuyor ama diğer türlü bende kendimi enayi yerine konulmuş gibi hissediyorum.mesala un kurabiyesi yada elmalı kurabiyeyi güzel yaparım komşumuz beğenir bana tarifini yaz dedi yazdım ertesi gün gelmiş sen yap sen daha güzel yapıyorsun dio.tarif ortada eksik yada fazla yazmadım bende okuyarak yapıyorum neyse ama gittim ve yaptım başkasının mutfağında iş yapmak çok zor sinir olmuştum.bu tarz şeyler hep yaşanıyor canını sıkma ağladığına değmez ilişkini kes gitsin....

geçmiş olsun bu havalarda çok zor soğuk algınlığı...iğne ii olmuş çabuk toparlarsın inş.bende bol bol vitamin al kiloyu düşünme...eşinle nice sağlıklı yaşlara...

izlemmm hoş geldin walla sohbetini özledik.yeni evin nasıl beğendin mi?eşine süprizi güzel düşünmüşsün erkeklere süpriz ve hediye seçmek çok zor oluyor...eşinle nice sağlıklı yıllara...burcunun dediği gibi zaman zaman sapıtıyoruz kaçamakları sınırlıyamıyoruz:)artık derin bilgilerinden yararlanırız:)

Ablaaam Bende Ayni Seyleri Yasiyorumm Inan ..
Ilk Stajer Yilimda Bana Sac Kesmek Icin Modeller Lazim Oluyordu Arkadaslarimi Annemin Arkadaslarini Arayip Yardim Istiyordum Hepsi Ayy Sen Daha Sac Kesemiyorsun Mahvedersin Sacimi Diyip Suratima Kapiyprlardi Telefonu .. Sonra Diplomami Aldim Kalfa Oldum Hepsi Annemi Ve Beni Aramaya Basladi ,
Hatta Carsida Denk Geliyoruz Resmen Yalvariyorlar Sacimi Kez Nolur Diye , Bende Zamanim Yok veya Artik O isi Yapmiyorum Ellerimden Rahatsizim Diyip Geri Ceviriyorum
Hepsi 3-5 Kurus Biriktirme Pesinde , Hani Benim Cok Para Veya Hic Para Almayacagimi Biliyorlar Ya
Ondan O Yalvarmalar Yalakalik Yapmalar ..
Nefret Ediyorum Cikarci Insanlardan !!
Önceleri Yüzüme Bakmiyorlardi Simdi Kalfayim Diye Hepsi Eteklerime Yapisti ..

Annemde Hadi Burcu Bunun Sacini Kes Bari Bak Kac Senelik Tanidigimiz Diyor Ama
Bende Iyi Bir Tanidik Olsalardi Zor Zamanlarimda Yanimda Olup Bana Yardim Ederlerdi Diyorum ..
Ben Yardim Etmeyi Cok Seven Birisiyim , Yani Kötü Gün Dostuyum Diyebilirim , Herkeze Kosarim
Güzin Ablalik Yaparim Yeri Geldimi .. Karsilik Beklemem Icimden Geldigi Gibi Yaparim Herseyi ..
Ama Benim Ufacik Biseyde Yardima Veya Tecrübeye Ihtiyacim Oldugu Zaman Hepsi Sirtini Döner ..
Ama Iyi Günümde Hepsi Canim Cicimdir Burcuyu Kullanirlar ..

Sayelerinde ''HAYIR'' demeyi Ögrendim .. Bi Bu Yönden Bana Iyi Bisey Ögrettiler ..

O Yüzden insalara Güvenimde Kalmadi , Güvenmiyorum Kimseye ..
Samimide Degilimdir Kimseyle ..

Arkadaslarimda yok .. Rahatim .. Onun Bunun Sözlerine Yalanlarina Maruz Kalmiyorum Böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…