Günaydın kızlaaaaarrr :81::81:
Pirinç lapamı aldım önüme. Bol acılı
1 kaşık yoğurtla onu yiyorum şimdi..
Hava çoook kasvetli ama beni şu masa tenisiyle tanıştıran arkadaşımdan allah razı olsun. Eskiden oturur kalırdık böyle havalarda yürüyemezdik ama şimdi alternatif oluyor :81:
Allahım inşallah şu lapa olayı işe yarar ve metabolizmam hareketlenir biraz..Ne güzel veriyordum tıkır tıkır hep kaçamaklarla ben küstürdüm, korkuttum zavallımı.
Gel annem korkma geçti
Günaydın çıtırlar
topikte pirinç lapasıdır gidiyor:)belki biara bende denerim daha erken benim için kilo vrmem durunca denerim.hoş yiyemem gibi ama bol baharat yada salata ile gözüm kapalı yiyebilirim belki:)olmazsa başka detokslar vardır onu denerim:)pirinç lapası diyince aklıma 2 şey geliyor bir antalya finike'de kampta zehirli isahale yakalandığımda günlerce zorla pirinç labası,patates haşlaması ve tuzlu şekeri su içirip yedirdikleri... diğeride ben hamileyken canım çekmişti.sulu pilav çok severdim arkadaşım kv öğrenmiş (kalça but iyice haşlanıyor,didikleniyor iri iri diğer tencerede bol tereyağında sivri biber ince kıyılmış ve domates soteleniyor üstüne parçalanan tavuk 1 kase pirinç ve 3 kase tavuk suyu pişiriliyor bol sulu bırakılıyor üstüne karabiber...saolsun hamileyim canım çekti diye hemen yaptı, iş yerinde tüm arkadaşlar yedik ama kendimi bahçeye zor attım doğum yapana kadar pilav,tereyağ,tavuk yiyemedim halada isteyrek yemem....o yüzden lapa denilince o günler aklıma geldi.
yarın bakalım tartı yüzümü güldürecek mi?reglim bugün bitiyor...
kızlar şu lapa olayını hafta sonu bende mi yapsam acaba bu sabah artıdaydım yarından da hiç ümitli değilim
afiyet olsun deryacım duraklama olabiliyor sıkma canını lapa sonucunu merak ediyorum yarın sonucu bildirirsin artıkın
izloş nerelerde yaaa kayboldu yineee
günaydın kızlar
pirinç lapası diyeti yapmıştım geçen sene
sadece ödem atıyor
bi kaç gün sonra verdiğini geri alıyorsun
onun yerine hep ayran detoksu yapardım
bu şekil renkli yazmak hoşuma gitti bundan sonra saks mavisi ile yazıyorum:))burcucum sohbetine bayılıyorum çok şekersin seni alacak yaşadı tatlı dilli bir hatun bende ikizler burcuyum yükselenim yengeç özelliklerini taşıyorum...
eltim bize oturmaya gelmi burcumu sordu ikizler dedim iki yüzlü olurlar dedi bende gülümsedim çift karekterli yerine göre davranır dedim.dedikoducu olur dedi bir kahkaha atı nasıl keyiflendi anlatamam bende dedikoduyu seninle yapıyorum dedim.kv çekiştiririzde.o kadar güzel özellikleri var bunlara mı takıldın dedim.eşi susturdu...insanları anlamak cidden zor ikizler burcu iyi ki değilim diyor iyi ki değilsin dedim:)
bu şekil renkli yazmak hoşuma gitti bundan sonra saks mavisi ile yazıyorum:))burcucum sohbetine bayılıyorum çok şekersin seni alacak yaşadı tatlı dilli bir hatun bende ikizler burcuyum yükselenim yengeç özelliklerini taşıyorum...
eltim bize oturmaya gelmi burcumu sordu ikizler dedim iki yüzlü olurlar dedi bende gülümsedim çift karekterli yerine göre davranır dedim.dedikoducu olur dedi bir kahkaha atı nasıl keyiflendi anlatamam bende dedikoduyu seninle yapıyorum dedim.kv çekiştiririzde.o kadar güzel özellikleri var bunlara mı takıldın dedim.eşi susturdu...insanları anlamak cidden zor ikizler burcu iyi ki değilim diyor iyi ki değilsin dedim:)
Günaydiiiinnnnn Kizlaaaar
Lapaaaa Timeee Lapaa Timeee Lapaaa Timeee
Yedüüüm Lapamiii Domates Rendelii Ohh Misss
Bir Kasik Yogurtla Yidim Amaaa
Acaip Lokmalar Agzimda Büyüdü Ya Yerken , Ondan Yogurt Ilave Ettim ..
Ama Tadi Fena Degil , Tuzsuz Yemeye 2.Aydir Alismisim Bana Normal Geldi ..
Annem Dün Kiziyordu Saputtun Yine Diyordu Ama Sabah Kalktim Pirinc Icin Suyu Koymus Ocaga
Pirincleri IslamisssBenim Bi Haslanmasini Beklemem Gerektiii
Canim Annemmm .. Melekk Annemmm Yaaa
Cok Keyifliyim BugünGaliba Yeni Bisey Denedigim icin Olacak Bu Keyifim
Hadi Bakalim Insallah Ise Yararrrr :87:
Ben iki yüzlüyüm...
Bir yanım; sıcak, sevimli, candan, neşeli...
Diğer yanım; soğuk, suratsız, ilgisiz, neşesiz...
Yok filizcim sen ne güzel veriyorsun aslında ben de kaçamaklarımdan solayı sabittim hep ama alışmışım ya kaçamağa rağmen vermeye şımarıklık benimkisi
Kilo vermen durana kadar yapma tabi ama bir günün zararlı olmadığını diyetisyenlerde söylemiş,bununla ilgili topiği baya okuyup öyle karar verdim.
Ayrıca tadı hiiiç kötü değil haberin olsun. Domatesle baharatla çok güzel oldu
Edacım neden artıdasın acaba abartılı bir şey de yoktu menülerinde ama simit ve pilav her gün yiyorsun ya neredeyse onlar yapar mı acaba ben onlardan hep kaçıyorum korkudan
Günaydın çıtırlar
topikte pirinç lapasıdır gidiyor:)belki biara bende denerim daha erken benim için kilo vrmem durunca denerim.hoş yiyemem gibi ama bol baharat yada salata ile gözüm kapalı yiyebilirim belki:)olmazsa başka detokslar vardır onu denerim:)pirinç lapası diyince aklıma 2 şey geliyor bir antalya finike'de kampta zehirli isahale yakalandığımda günlerce zorla pirinç labası,patates haşlaması ve tuzlu şekeri su içirip yedirdikleri... diğeride ben hamileyken canım çekmişti.sulu pilav çok severdim arkadaşım kv öğrenmiş (kalça but iyice haşlanıyor,didikleniyor iri iri diğer tencerede bol tereyağında sivri biber ince kıyılmış ve domates soteleniyor üstüne parçalanan tavuk 1 kase pirinç ve 3 kase tavuk suyu pişiriliyor bol sulu bırakılıyor üstüne karabiber...saolsun hamileyim canım çekti diye hemen yaptı, iş yerinde tüm arkadaşlar yedik ama kendimi bahçeye zor attım doğum yapana kadar pilav,tereyağ,tavuk yiyemedim halada isteyrek yemem....o yüzden lapa denilince o günler aklıma geldi.
yarın bakalım tartı yüzümü güldürecek mi?reglim bugün bitiyor...
canım belki haklısın karbonhidrat proteine göre ağır basıyor menülerimde sabah evde kahvaltı yapamıyorum kendimi kapıdan nasıl atıyorum bilemezsin iş yerim şehrin dışında kalıyor servisi kaçırsam dert yani öğlen fabrikada ne çıkarsa bahtımıza az yemeye dikkat ediyorum akşam ise apayrı bir dert ben sebzeciyim eşim etçi genelde zaman olmuyor köfte tost aperatif geçiştiriyoruz işte offff offf 2 ay geçti 4 kilo ne yapsam ki yaaa azmim bu aralar yerlerde :84::84:
ben kaçırmışım nedir bu pirinç lapası meselesi ögreneyimde kenarda dursun
günaydın fıstıklarrr gerçi öglen oldu ama ben anca gelebildim geçmişe bi dalayım bakayım ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?