- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Günaydın günaydın
Ben de çok heyecanlıyım burcum ya keyfim acayip yerinde güzel sonuçlar bekliyorum o yüzden herhalde
İnşallah beklentilerimiz oşa çıkmaz da çok işe yarar bu detoks inan her dakika dua ediyorum
Annenin kıymetini bil,bir annenin önemini en iyi ona sahip olmayan biri anlar..
Ayyy senin tribini yesinler
Hep böyle ol kız hayatta, hep kendine bu kadar değer ver bana benzeme
bana lapa demeyin bi kere 2 gün yaptım ondan sonra birdaha gözüm görmek istemedi ve sevgininde dediği gibi sonrasında hemen aldım verdiklerimi .kızlar inşallah sizde aynı sonuç olmaz
derya dün senin yaşadıklarını aynen akşama bende yaşadım aklımdan geçen hiçbişeyi yapamadım her akşam bişey çıkıyor ben anladımki benim akşamları spor yapmam im-kan-sız !
banu sabahları yürüyüşe giderken benide uyandırsan ne çok sevaba girersin canım ya.en dogrusunu sen yapıyorsun sabah yürüdün yürüdün yoksa hayatta fırsat bulamıyor bir daha insan ben tam bir beceriksizim zaman palanlama konuşundaaaa:84::84::84:kendimi dövmek parçalamak istiyorummm
Insallah Bosa Cikmaz Ablaaam Yaa .. Yarin Icin Cok Ümitliyim Acikcasi
HihihihiEskiden Kendime Deger Vermezdim , Siskosun kizim sen
Ayi Gibi Oldun Dumba Nolcak Derdim Her Aynaya Baktigimda Kendime
Ama Kilo Vermeye Basladigimdan Beri Kendime Deger Vermeye Basladim
Asil Degeri 65-60 Kilo Oldugumda Vercem KendimeCanim Burcumm Uyyy Yirim Kiz Senii
Citir Sey Diye Sevcem Kendimi
İnşallah denizcim,deniyoruz işte bakalım :26:
Aslında fırsat yaratabilirsen sabahları git yürüyüşe banu gibi. Eğer çok yorgun düşmem diyorsan..Bir de senin azıcık kilon kalmış ya bu kadar yıpratma bence kendini
Ben de çok ümitliyim ablam allahım boşa çıkarmasın ümitlerimizi
Biraz önce 1 çay bardağından yaptığım lapanın ikinci yarısını yedim ama 2-3 kaşık kaldı yani bitiremedim ne kadar çok oluyorTahminen 2,5 - 3 çay bardağıyla kapatırım günü 4. cüyü yiyemem.
Saat 1'de de spora gideceğim ohhh değmeyin keyfime
E bunca emek veriyoruz, azıcık şımarıp da sevelim kendimizi yani
Canımm deryacım uyyy leylek kızım benim
Babaannem derdi böyle onu hatırladım
türk kahvesine bayılıyorum yap canım afiyet olsun birde kahve metobolizmayı hızlandırıyor diye duymuştum daha çok zevk alıp tüketir oldumakşam saatlerini çok hafıf gecırmişsin 1 tane elma sadece ama sabah ve oglen yedıklerıne telafı olsun dıye heralde ama masallah 3 lıtre su dıle kolay ben 1 lıtre ıctımmı sevıncten gozum dönüyöya bende 1 turk kayfesi yapsammı kendime?
afiyet olsun inş yarar canım iyice denek oldunGünaydın kızlaaaaarrr :81::81:
Pirinç lapamı aldım önüme. Bol acılı
1 kaşık yoğurtla onu yiyorum şimdi..
Hava çoook kasvetli ama beni şu masa tenisiyle tanıştıran arkadaşımdan allah razı olsun. Eskiden oturur kalırdık böyle havalarda yürüyemezdik ama şimdi alternatif oluyor :81:
Allahım inşallah şu lapa olayı işe yarar ve metabolizmam hareketlenir biraz..Ne güzel veriyordum tıkır tıkır hep kaçamaklarla ben küstürdüm, korkuttum zavallımı.
Gel annem korkma geçti
Günaydin kizlar..
K.h diyetindeyim halen, tartiya cikmiyorum ama bu sabitligi düzenlemem lazim.
Bahar temizligim tam anlamiyla bitti coook sükür,
Ama benimde cilkim cikti.
Halen atamadim pis yorgunlugu..
bende temizliği bitirdim camları sildim ardından yağmur bastıdı fffffffffffff hava bugünde soğudu nolcak ki böyle anlamadım
kh diyetindesin benimde ilgi alanımda menülerini paylaşırmısın takip ediym bende
arkadaşlar varmı ilginç güzel hediye fikri olan eşimin doğum günü için
hımm kafam ve metom çok karışık bi çekidüzen vermeliyim ayran detoksuna başlayacakmısın birlikte yapsakkızlar yüregim sızlarrr
izlem ceeee dedin kaçtın cnmm
ayran detoksunuda denemiş birisi olarak kesinlikle ayran detoksunu tavsiye ederim
pirinç lapası ıhhhhh başladım diye bozmak istemiyorumm
ama ayran öle degil keyifle yapıyorum ben hemde 2 gün yapabiliyorum sıkmıyor beni
dahada besleyici
protein kalsiyum ve kh içeriyorrr[/I]
bu şekil renkli yazmak hoşuma gitti bundan sonra saks mavisi ile yazıyorum:))burcucum sohbetine bayılıyorum çok şekersin seni alacak yaşadı tatlı dilli bir hatun bende ikizler burcuyum yükselenim yengeç özelliklerini taşıyorum...
eltim bize oturmaya gelmi burcumu sordu ikizler dedim iki yüzlü olurlar dedi bende gülümsedim çift karekterli yerine göre davranır dedim.dedikoducu olur dedi bir kahkaha atı nasıl keyiflendi anlatamam bende dedikoduyu seninle yapıyorum dedim.kv çekiştiririzde.o kadar güzel özellikleri var bunlara mı takıldın dedim.eşi susturdu...insanları anlamak cidden zor ikizler burcu iyi ki değilim diyor iyi ki değilsin dedim:)
damlaaaaa haftaya yapmayı düşünüyorum ben
çarşamba ve perşembee
veya p.tesi salı
izlemm hoşgeldin kuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?