80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün wc ye çıkamadım bugünde çıkamazsamm
kötü şeyler olcekk yarın sabahaa

bekunis mii içsem acabaaa
form çayıd aiçtim ama ters tepermi izlem:26::26::26:

bugün ecdeyim boş günüm perşembeleri umarım dünkü kermes faciasından sonra bugünü düzgün vir şekilde atlatırım evdeyim ama o kadar çok işim var ki okuldan daha çok yorucu oluyor anca bu saat oldu bir kahvaltı bi de kızını uyutabildim...

çok çalışmam lazım bugün çoook bide akşam üstü kızımı anneme bırakıp 1 saat yürümeyi planlıyrum bakaım gidebilecekmiyim....

yarından sonra birkaçgün proteine ağırlık vericem balık tavuk köfte gibi bu hafta çok sebze tükettim

izlem bence mutfaga daha rahat söküp çıkarıp atacagın ütü falan istemeyen bi perde seç canım.mutfak perdesi yemek buharından yaglanmadan dolayı sık sık yıkanması gerekiyor ama tabiki karar senin canım :82:

sema nasıldı cnm senin detoks anlat bakim birass
onud adeneriz belkim

3 gün sabah 1 dilim ekmek (kepek lıght tb gb) kk peynir domates salatalık tuzsuz
ara 1 armut
öğlen sınırsız salata yoğurt
ara aslında dr greyfurt demişti ama ben elma yedim
akşam sınırsız salata yoğurt bu arada salata yasız tuzsuz sadece limonlu
başka hiçbirşey yok booolll su 3 lt kadar 3 gün hiç tuz yok ve su salatada lif içerdiğinden marul yeşillik gibi acayip ödem söküyo

bu kadar canım ben pişman oldum emzirdiğim için kıvırdım 4. günde eğer emzirmesem 1 hafta yapardım

bide yazın karpuz detoksum vardı benim sabah öğle akşam karpuz ve 1 dilim ekmekle peynir oda acayip ödem sökmüştü eskiden

Kizlar Kizlar Gelemmi Yanaginizdan Öpemmii

Ya Bugün Yengem Geldi Bize Oturmaya , Oda Diyet Yapiyor Benden 2.Hafta Önce Baslamisti ..
76.Kiloyla Basladi Suan 69-68 Kilo Arasi Olmus ..
Ama Hic Spor Yapmiyor Malum Kücük Yegenim Var Evde Henüz 2.Yasinda Bide
Erkek Yegenim Filan Derken Zamani Yok ..

Beslenme Aliskanligini Size Sölüm ..
Normal Yemek Yio , Amaaa Aksamlari Ac Kaliyor .. Nasil Desem
Kahvalti Yapio , 15.30 Gibi Yemek Yiyor Normal Ve Aksama Kadar Bidaha Bisi Yemio
Yemek Acisindan .. bide 20.30-21.00 Gibi Meyve Tabagi Yapiyor Kendine Kocaman Onu Tüketiyor ..

Bana Bugün Sey Dedi , Sen Okadar Dikkat Ediyorsun Diyetler Yapiyorsun Veriyorsun Kilolari ..
Ben Hic Bisey Yapmiyorum Ama Bende Veriyorumm Dedi ..
Normal Herseyden Yiyorum Ama Az Yiyorum Gözümde Kalmiyor Hic Bisey Dedi ..

Bende Sey Dedim : Sen Alisiksin Kilo Vermeye Cok Kez 63'den 75'e Kadar Ciktin Yine Verdin 6.ay Icinde Ben Ise Hayatimda Ilk Defa 8.Kilo Verdim Ve O Yüzden Dikkat Ediyorum Yedigime Ictigime Geri Almamak Adina , Ayrica Sporda Yapiyorum Yani Ac Vs.Kalmiyorum Sadece Günlük Kalori Hesapina Göre
Besleniyorum Dedim

O Cidden Herseyi Yiyor Ve Veriyor Bende Ona Sasiyorum Kizlar Ya .. Gözlemelerr , Pastalar , Kekler
Yapio Tüketio , Bugün Ke$kek Yapmis Bol Yagli Et Yemegi Yapmis Getirdi Bizede Sagolsun
Ama Ben Yemicem , Hem Lapa Yiyorum Hemde Ke$kek Cok Yagli , Yagi Resmen Üste Cikmis ..

Bide Bisi Daha Yazcam Bende Kiskanclik filan yoktur baskalarina karsi
yani gözümün gördügünü, icimden gecirdigim seyi söylerim insanlara ..
Misal Yengem Kilo Verdi Ya , Gercekten Hos Bir Bayan Oldu Kalcalari -Basenleri Toplandi
Yüzü Güzellesti Filan , Ben Ona Dün Bunu Dile Getirdim Yani Yenge acaip güzellestin
bak kilolar gidiyor yazda geliyor güzel güzel giyisiler beklio bizi dedim ..
Tabi oda sevindi filan ..
ama nedense o gördügü halde veya beni öyle bazen süsdügü halde
hic bir sekilde dile getirmez .. istersem 55 kilo olayim katiyen söylemez..
Ben Onu Öz Ablam Gibi Benimsedigim Icin Ister Istemez Icgüdüsel Bir Sekilde
Bekliyorum Böyle Seyler Galiba

Ne Biliyim Öylesine Yazmak Istedim , Yanlis Anlamayin Benii Emii

Selam kızlar..
dün akşam 2 mile leslie yaptım..
çok yoğunum ya yazamıyorum
bugünkü menüm:
sabah:2 dilim ekmek peynir domates
ara:yeşil çay
öğleırasa,1 dilim ekmek
ara:1 çatal yaş pasta
ara:1 elma
akşamırasa,1 dilim ekmek
ara:süt
akşam 1 saat leslie yapmayı planlıyorum fatmagülü izlerken..

burcu canım sen aynaya bakınca kendini güzel gör, alışverişe gidince hoşuna giden eline ilk aldığın kıyafet üstüne cuk diye olsun yeter. kim ii, kim kötü demiş, yada sadece süzmüş boşver...en doğru yorumu ayna yapar başkalarının yorumuna bakma...birde anne:) benim annem oldu derse kesin alırım yakışmadı derse yanından geçmem:))

detoksu burada öğrendim sonra pko ,meta, kh diyeti....bi kaç şey daha vardı unuttum.en ayran aşı çorbasına bayılırım banucum hiç sıkılmadan günlerce yerim ama sıcak havalarda buz gibi üztüne taze nane yaprakları:)

kızlar dün mezroyla ölçtüm koca popom biraz daha incelmiş çok şükür aynı şekilde göbek, bel,baldır.bakalım bu ayın 18 de ölçüp sizede yazarım.18 şubatta ölçümüş not almıştım,kilo ve beden ölçülerimi her ayın 18'i ölçüp, tartılıp not almaya devam bakalım 18 haziran'da nasıl olacak...

kızlar bazen aklımdan saçlarımı kızıla hürremin 2-3 ton koyusuna boyatmak geçiyor ama karar veremiyorum.Annem sarı ii değiştirme dio...

deryacım benin annanemde filizim poponu duvara vur derdi... Tabi annanemin hiç kilo problemi olmamoştı, zayıftı.

Ablacim Zaten Aynada Zayifladigimi Görsem Sorun Yok Ama Gözle Görünür Bi Sekilde
Henüz Zayiflamadigim Icin Belkide Bi Iki Güzel Söz Bekliyorum Yakinlarimdan

Ama Inat Degilmi , Cevremdekiler Bana Artik Zayiflama Cok Zayiflamissin Yeter Bukadar
Diyene Kadar Zayiflicam :82:
Tabi Benim Simdiki Hedefim 65 ♥ Daha Sonra Duruma Göre 60.Olmayi Düsünüyorum ..

Amaaaan Bananeee Yaaaa , Ben Kendim Icin Zayifliyorumm
Yazin Mini Eteklerrr Mini Elbiselerr $ortlar Giymek Icinnn ..
Bosvermisimm Gerisiniii Heyyttt

merhaba kızlarr filizcim tebrık ederım inşş. incecikk olursun dedıgın konu dıkkatımı cektı bızım burda bı hanım vardı maşallahh kadında bir popo bir basen hak getıre neyse uzun sure karsılasmadık bununla sonra kadının bırı selam verıyo sevdacım nasılsın guzelım dedi ben bi kaldım anammm ne olmuş sana dedim poposunu basenlerini duvara vurmuş zayıflamış öyle dedi( valla ben onun yalancısıyım.:)

dün wc ye çıkamadım bugünde çıkamazsamm
kötü şeyler olcekk yarın sabahaa

bekunis mii içsem acabaaa
form çayıd aiçtim ama ters tepermi izlem:26::26::26:

banucum canım gecmiş olsun da sen dun şikayetını söyleyınce gırmedıgım sıte kalmadı bi arkadasımız demişti ya bekunis dıye onu arastırdım sana bı zararı olmasın dıye ama neler neler yazıyo doktorlar asla ve asla içmeyın dıyo eger doktor verırse ve doktorun dedıgı dozda alırsan bı sıkıntı olmaz belkı ama cok tehlıkelı bı ılacmıs yan etkılerı cok fazla bagımlılık yapıyomuş ve asla o ılacı ıcmeden wc ye cıkman ımkansızmış.bi oku canım bi arastır yıne de. bol kuru kayısı ye bol su içç ama ılık soguk degıl asla cok ıyı gelıyo.bide arastırdım green ısland ın form cayı cok ıyıymiş bu konuda ve ödül almış nacizane bunları buldum kabul edersen:)

selam kızlar...kurstan yeni geldim biraz yorgunum günlerdirde evde yoktum onunda tesiri var sanırım.. bugün saat kulesini bitirdim safranbolu sokak çalışmasına başladım..saat kulesini ressama verdik mayısın son haftasına kadar yetiştirecek..feshanede sergilenmeye deqer bulundu çok mutlu oldum..istanbulda oturan arkadaşlarımızı feshane günlerine bekliyoruz..
bugün yine simit krizim tuttu sabah kursa giderken sıcak sıcak yeni gelmiş simitler..ama almadım tabiki..yarın bildirim yapıp öyle alıcam..gerçi her halukarda 1.5 kilo kadar artıda çıkmayı bekliyorum ama olsun sabredip almadım sabahı beklicem..

2 gündür giremedim,şöyle bir baktım(yakın geçmişe bakamadı),
Burcu, yeğenine geçmiş olsun,umarım her şey yolunda gider,sorun yoktur inşallah.
Zum,okurken bile bir tuhaf oldum,ne çok şey atlatmışsınız.Bundan sonraki hayatınızda herşey gönlünce olur inşallah.
İzlem hoşgeldiniz.

Ben dünkü menümü de yazamamıştım.Aklımda kaldığıyla
Sabah:1 ince dilim ekmek,1 zeytin,1 salatalık,3 domates,1 haşlanmış yumurta
Öğle:300 gr yoğurt,3 çörekotlu bisküvi
Akşam:1 ince dilim ekmek,1 tabak kabak yemeği,yoğurt(4-5 tatlı kaşığı süzme)

2lt su,2 kupa tarçınlı çay,şekersiz çaylar

Zilan sana da geçmiş olsun
Bugünkü menüm de dünkünün nerdeyse aynısı
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 zeytin
1 salatalık
3 domates
Öğle:
300 gr yoğurt
3 çörekotlu bisküvi
Hafta içi öğlenleri mecburen böyle oluyor
Ara:
çok az ekmek ve peynir(2 lokmalık)
Akşam:
1 ince dilim ekmek
1 tabak kabak yemeği(Çok yapmışım,bitti.Neyse ki sevdiğim bir yemek)
4-5 tatlı kaşığı süzme yoğurt(yoğurt çok seviyorum ve çok tüketiyorum,sorun yoktur umarım)

2 lt su
1 kupa tarçınlı çay
Şekersiz çaylar

Son düzenleme:

bence menü çok az ve ara öğün yok öğlen sdc bisküvi ve yoğurt hiç doyurucu değil şimdiden böyle kısarsan kilo verimin duraklıyınca hiç yememen lazım gibi

kızlar bilir kişiler çok kilo veren arkadaşlar sizce nasıl bir menü? bu aralar topikte menülere bakıyorum herkes çok azalttı.

kızlar sizler çok kilo verdiniz ne kadar yenmeli, neler sakıncalı,nasıl bir yol izlenmeli bizie engin bilgilerinizden mahrum etmeyin:)

Benim diyetisyene giden komşun dün doktora kontrole gitmiş doktor bu kadar kilo vermemen gerekiyordu ben böyle giderse sorumluluk almam listeye tam uy demiş.
bizim ki 6 dilim ekmek diyorsa 3 e düşürmüş 8 kaşık sebze yemeğini 4 kaşığa kısacası hepsini kafasına göre kısmış 1 haftada 2,75 kilo vermiş normalde ayda 5-6 kilo konuşulmuştu düşünün.çok sakıncalı o kadar yemeğe alışık bir bünyeye birden tokat gibi yemek yenilmez ki kesin ters teper.bir kız vardı zayıfladı seda sayan a çıkmıştı kilo verimi bir türlü durmadı bi süre sonra yiyemedi 39 kiloya mıne düşmüştü vefat etti.walla allah sağlıklı kilo vermek nasip etsin.biz bu kiloları 1-2 ayda almadık ki 1-2 ayda verelim.yavaş sağlam adımlarla sağlıkla verelim.ben bu kiloları hamilelikte 9 ayda aldım 9 ayda da eski halime dönmeyi hedefliyorum.lütfen kızlar kendinize dikkat edin.sağlıklı kilo verelim.

ii akşamlar, güzel sohbetler fıstıklar yarın görüşürüz ben eve kuzumu sevmeye biran önce gidiyim:)çok özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…