80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevda
çok tşk edeirm cnm araştırmışsın benim için
şöle diyim benimki kronik kabızlık diyetle ilgisi yok
bir tek hamile iken rahat ettim sonrasınd ave öncesinde hep oldu kabızlık

bekuniss zararlı evet he rilaç gibi ama ben ayda belki 1 tane belki hiç kullanmıyorum yani
çok az kullanıyorum cnm beni artık form çaylar ,kayısı fila sökmüyor

grenn ısland bend eçok duydum amaa bulamıyorum
botayn formdna memmun kaldım bende en çok
şimdi bimin kini aldım bitince a101 den alıcam

gülçin ellerine sağlık canım güle güle kirlet dicem ama boşver kirlenmesin temiz temiz otur bacım

Saolasin kuzum, aman kirlenmesin yoook istemiyorum

kafam karıştı yahu benim beyaz peynirinde 100 gr 1 puan kaşarında 1 puan ama ikisinin arasında kalori değeri olarak uçurum var :44:

bide bu diyet istediğimiz kadarmı yoksa sınırlı günmü yapılıyor :44:

ay kusura bakmayın burdan soruyorum o topicin akışı nasıl sorupta cevap beklemiyim diye belki sizin tecrübeniz vardır :26:

Çok haklısınız,menüyü yazarken ben de aynı şeyleri düşündüm.Sabah derken biraz geç yapıyorum.Öğle ile arası az oluyor ve yemiyorum.Öğle de ya bunları yiyeceğim ya da tost,börek-çörek gibi abur-cubur.Evden yemek götüremiyorum(tembellik ve sıcak sevdiğimden)

Canim evet ikiside ayni puan.
Ama abartmamak gerek yerken.
Puanlari görüyorsun, ama hepsinden yeterli miktarda yiyebilirsin.
K.h diyetini yapan biri olarak, kesinlikle beyaz peyniri tavsiye ederim sana.
Tam diyetine uygun olur,emeklerinin karsiligi daha iyi alirsin

Istedigin kadar yapiliyor canim bu diyet.
Ben ve burdaki cogu arkadasimiz vücudu sasirtmak icin, arada yapiyor ve kilo vermeyi
hizlandiriyoruz. Kilo vermemiz ne zaman durulsa,
ne zaman yavaslasa hemen sariliyoruz K.h'ta.:82:

ii akşamlar, güzel sohbetler fıstıklar yarın görüşürüz ben eve kuzumu sevmeye biran önce gidiyim:)çok özlüyorum

Ne kadar zor demi....
Ablamda ayni zavallim,6aylikken yavrusu calismaya basladi.
Aglaya aglaya halen bir hal oluyor.
Allah'im ölüm ayriligi vermesin canim benim,
Hep iyi olun yuvanizda insaAllah.

Form cayi konusunda bircok doktor önerme yapiyor.
Bir müddet sonra bagirsaklarda bagimlilik gibi birsey yapiyor.
Bagirsaklardaki yararli bakterilerde ölüyor.
Bu sebepden ötürü, en fazla haftada 2 kez tüketmek en iyisi deniyor.
Gercekden de öyle, benimde calismiyor alttaki artik.
Gidisat hic iyi degil bakalim...

Izlos'ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Güzeller güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hosgeldin canim.

Allah agiz tadini bozmasin o mis gibi yuvanda..
Yakisiklinida öp benim icin.
Iyiki geldin kuzum, kocemen kocemen öptük seni Alyadua'yla

çok teekkürler canım
çok heyecanlandım her ne kadar etten neftette atsemde en azından sağlıklı geldi bana biçok şey bide kocamın çok hoşuna gidicek bu diyet kesin
haftaya 1 hafta yapıyım bakalım ne olucak her ne kadar ekmeksiz bunları yemekte zorlanıcak olsamda

ekmeksiz diyet olmas kızlar ya kac kişi yazmıs gecmişte okudum ekmek yemiyoruz die ama cok yanlıs ekmek en basta vücuttaki yagı emiyo her ögün yemek gerek bana diyetisyenim 8 dilim ekmek verdi günde ve ben 1.5 ayda 8 kg verdim hemde hepsi yagdan gitti düzenli sporda yapıyorum lütfen ekmek yiyin
bugunkü menüm
sabah 2 dilim cavdar ekmegi
1dilim peynir
1 yumurta
salatalık
ara 10 cilek
öglen 60 gr tavuk
2 dilim çavdar ekmegi
1 kase yogurt
ara 10 fındık
aksam enginar yemegi
2 dilim ekmek
salatalık roka
ara ayran ve 10 cilek
4lt su ama buz gibi su

Son düzenleme:

başlard abizde yiyorudk tabiki kilo veridkçe azaltıcak diyetisyeninnn
merak etme

evet canım haklısın
ocakla pencere uzak de yer de dar o yüzzden yerden tasarruf ederim diye mekanizmalımı alsam dedim
ama şöyle 2 yana açılan tüller varya onları çok beğeniyorum, inşallah istediğim gibi bişiy bulabilirim
denizcim...

teşekkür ederim cevabın için

Izlos'ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Güzeller güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hosgeldin canim.

Allah agiz tadini bozmasin o mis gibi yuvanda..
Yakisiklinida öp benim icin.
Iyiki geldin kuzum, kocemen kocemen öptük seni Alyadua'yla

ayy gülçincimm canımm teşekkür ederim güzel sözlerin için...
aminn hep birlikte güzel günler görürüz inşallah

bugunkü menüm
sabah:
1 d. kepek ekmegi
1 d. peynir
1tane domates

öglen:
1 elma

saat 3 gibi:
2 tane ıspanaklı pide
1 tane kalbura bastı

akşam:
müsli 1 bardak sütle

2 gündür yanlış şeyler yiyorum akşamları telafi etmeye çalışıyorum ama cok huzursuzum. ya ben müsafirlege gitmek istemiyoruuummm artık ama mecburiyetler işte evime gelince aldıgım 500 gr cumaya kadar vericem dedim dedikce bişi cıktı ya dedikce yapamadım ya uffff sinir oluyorum. kendim ettim kendim buldum aslında birde mızmızlanıyorum. bakalım yarın bana iyi bi ders olacak gibi geliyor

kızlarr bu karbon diyeti çok aklıma yattı kaç saattır okudum ınceledım arastırdım valla cok ıyı gıbı. senacım canım cok tesekkur ederım yollamıssın karbonhıdratla ılgılı olan adresı..
yaw yapıyım dıyorum hee? tek sıkıntım domates salatalıgı cok fazla yiyemicem o kadar ....amann bunca sene yedıklerıme sayarım :) varmı ötesi ? napıyımmm???

hazırlanıcam ben de şimdi...
sinemaya gidicez
kardeşim bakıcak oğlana

uzun zamandır egesiz bir gece geçirmemiştim
az tadını çıkarayım aman terledi mi, dur oğlum, o oyuncak sana göre deği, dur sen onu yemessin v.s v.s hiçbiri yok

az tadını çıkaralım bakalım eşimle gezelim biraz

sonrasında da süpirizler devam edecak tabiküüü
tatilden hazırlıklı gelmüştüm allahtan

hoşgeldinizz :) ben sizin başarı öykünüzü belki bin defa okudum ve belki bin defa okuttum sizi öyle içten öyle yürekten tebrik ediyorum ki Rabbim hep daim etsin bu basarılarınızı her konuda inşallahh..bide kusuruma bakmazsanız perde için bişey dicemeger mutfagınız genişse siz ve gelen arkadaslarınız mutfak muhabbetini masa muhabbetini seviyorsanız gösterişli bişey olsun ama cok fazla önemlı degıl cok vakıt harcamıyoruz mutfakta dıyosanız daha sade dedıgınız gıbı ıkı yana acılan yada mutfagınızın baktıgı bı manzara söz konusuysa yarım tülleri cok öneririmsürekli ellemiceniz için hem duzgun ve sabıt durur hemde cok kırlenmez k.bakmayın bende yazıyım dedım:)

bende canım kaç saattir fırsat buldukça okuyorum sayfaları haftayada yapmayı düşünüyorum hem emzirdiğğim için protein faydalı olurdiye düşünüyorum zaten emzirirken ekmek makarna değilde protein ağırlıklı beslenmek faydalı oluyor

semacım eger senın ıcın bı mahsuru yoksa aynı gun baslayalım olur mu canım şu acıdan yani destek oluruz yazarız yedıklerımızı gerçi zaten yazıyoruz ama sen benden faydalanırsın ben senden faydalanırım olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…