gülçin ellerine sağlık canım güle güle kirlet dicem ama boşver kirlenmesin temiz temiz otur bacım
türk kahvesine bayılıyorum yap canım afiyet olsun birde kahve metobolizmayı hızlandırıyor diye duymuştum daha çok zevk alıp tüketir oldumdün sabahkş menümde çeyrek pizza bir dilimin çeyreği yoksa bütün pizzanın değil okadar gözüm dönmedi yane
afiyet olsun inş yarar canım iyice denek oldunayran detoksu olsun lapa olsun senin denemelerine göre kendime yönveriyorum gerçi herkesin bünyesine göre farklı tepkiler verebilir diyet ama ayran detoksu zati hiç içime sinmemişti
canım k.h diyetini okudum ve iyice aklıma koydum onuda ben deniym bakalım sen denemişmiydin
Günaydin kizlar..
K.h diyetindeyim halen, tartiya cikmiyorum ama bu sabitligi düzenlemem lazim.
Bahar temizligim tam anlamiyla bitti coook sükür,
Ama benimde cilkim cikti.
Halen atamadim pis yorgunlugu..
bende temizliği bitirdim camları sildim ardından yağmur bastıdı fffffffffffff hava bugünde soğudu nolcak ki böyle anlamadım
kh diyetindesin benimde ilgi alanımda menülerini paylaşırmısın takip ediym bende
arkadaşlar varmı ilginç güzel hediye fikri olan eşimin doğum günü için
Amaaaaan gecmis olsun kuzum, olsun temiz olsunda birdaha ki sefere daha rahat silersin.
Ama ben kesin 2haftada bir camlarimin hepsini silerim,
gelenim gidenim eksik olmaz,ki ondan da ziyade Alyadua'm iyi pisletiyor camlari,
olmadi pat pat vuruyor hep el izi oluyor, agzini degdiriyor.
Bu sebepden mecburum yani ayda 2kere kesin silmeye..
deryaaaa
ben bozdumm malesef lapa yı bacımm
çok midem bulandııı
Bende hayatttttaaaaaaaa dayanamam ona:26:
Gecmis olsun tatlim
En iyisi ayran detoksu, bende yapicam yakinlarda.
Beraber takilirik kuzum
Sabah size yazdikdan bir müddet sonra,
evi toparladim, aksam yemegimi pisirdim.
Kizimida aldim yürüyüse cikdim 1saat kadar gezdik.
Geldikden sonra esimide almaya geldik eve, birde onunla gezdik 1 saat kadar.
Eksi yesil elma canim cekiyordu, onu aradik da bulduk aman ne mutluyum
Birazdan da, anneannem amelliyat oldu dizinden.
Onu ziyarete gidicez, gidecegimiz yer uzak ama Allah rizasi icin ziyarete gidicez.
Oraya gitmeden azicik meyve,yemek hazirliyim da götüreyim canima....
Alzheimer hastasi zavallim, hayret ediyoruz ne beni nede kizimi hiiiccc unutmuyor.
Alyadua'mda asigi büyük anneannesinin ufacik bebek bile biliyor sevildigini, sevgiyi...
Nasil mutlu oluyor, Alyadua'yi görünce dayanamiyor agliyor
Benide hep aglatiyor, Allah yokluklarini vermesin canlarin....
bence menü çok az ve ara öğün yok öğlen sdc bisküvi ve yoğurt hiç doyurucu değil şimdiden böyle kısarsan kilo verimin duraklıyınca hiç yememen lazım gibi
kızlar bilir kişiler çok kilo veren arkadaşlar sizce nasıl bir menü? bu aralar topikte menülere bakıyorum herkes çok azalttı.
kafam karıştı yahu benim beyaz peynirinde 100 gr 1 puan kaşarında 1 puan ama ikisinin arasında kalori değeri olarak uçurum var :44:
bide bu diyet istediğimiz kadarmı yoksa sınırlı günmü yapılıyor :44:
ay kusura bakmayın burdan soruyorum o topicin akışı nasıl sorupta cevap beklemiyim diye belki sizin tecrübeniz vardır :26:
ii akşamlar, güzel sohbetler fıstıklar yarın görüşürüz ben eve kuzumu sevmeye biran önce gidiyim:)çok özlüyorum
banucum canım gecmiş olsun da sen dun şikayetını söyleyınce gırmedıgım sıte kalmadı bi arkadasımız demişti ya bekunis dıye onu arastırdım sana bı zararı olmasın dıye ama neler neler yazıyo doktorlar asla ve asla içmeyın dıyo eger doktor verırse ve doktorun dedıgı dozda alırsan bı sıkıntı olmaz belkı ama cok tehlıkelı bı ılacmıs yan etkılerı cok fazla bagımlılık yapıyomuş ve asla o ılacı ıcmeden wc ye cıkman ımkansızmış.bi oku canım bi arastır yıne de. bol kuru kayısı ye bol su içç ama ılık soguk degıl asla cok ıyı gelıyo.bide arastırdım green ısland ın form cayı cok ıyıymiş bu konuda ve ödül almış nacizane bunları buldum kabul edersen:)
Canim evet ikiside ayni puan.
Ama abartmamak gerek yerken.
Puanlari görüyorsun, ama hepsinden yeterli miktarda yiyebilirsin.
K.h diyetini yapan biri olarak, kesinlikle beyaz peyniri tavsiye ederim sana.
Tam diyetine uygun olur,emeklerinin karsiligi daha iyi alirsin
Istedigin kadar yapiliyor canim bu diyet.
Ben ve burdaki cogu arkadasimiz vücudu sasirtmak icin, arada yapiyor ve kilo vermeyi
hizlandiriyoruz. Kilo vermemiz ne zaman durulsa,
ne zaman yavaslasa hemen sariliyoruz K.h'ta.:82:
ekmeksiz diyet olmas kızlar ya kac kişi yazmıs gecmişte okudum ekmek yemiyoruz die ama cok yanlıs ekmek en basta vücuttaki yagı emiyo her ögün yemek gerek bana diyetisyenim 8 dilim ekmek verdi günde ve ben 1.5 ayda 8 kg verdim hemde hepsi yagdan gitti düzenli sporda yapıyorum lütfen ekmek yiyin
bugunkü menüm
sabah 2 dilim cavdar ekmegi
1dilim peynir
1 yumurta
salatalık
ara 10 cilek
öglen 60 gr tavuk
2 dilim çavdar ekmegi
1 kase yogurt
ara 10 fındık
aksam enginar yemegi
2 dilim ekmek
salatalık roka
ara ayran ve 10 cilek
4lt su ama buz gibi su
izlem bence mutfaga daha rahat söküp çıkarıp atacagın ütü falan istemeyen bi perde seç canım.mutfak perdesi yemek buharından yaglanmadan dolayı sık sık yıkanması gerekiyor ama tabiki karar senin canım :82:
Izlos'ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Güzeller güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hosgeldin canim.
Allah agiz tadini bozmasin o mis gibi yuvanda..
Yakisiklinida öp benim icin.
Iyiki geldin kuzum, kocemen kocemen öptük seni Alyadua'yla
başlard abizde yiyorudk tabiki kilo veridkçe azaltıcak diyetisyeninnn
merak etme
evet canım haklısın
ocakla pencere uzak de yer de dar o yüzzden yerden tasarruf ederim diye mekanizmalımı alsam dedim
ama şöyle 2 yana açılan tüller varya onları çok beğeniyorum, inşallah istediğim gibi bişiy bulabilirim
denizcim...
teşekkür ederim cevabın için
ayy gülçincimm canımm teşekkür ederim güzel sözlerin için...
aminn hep birlikte güzel günler görürüz inşallah
kızlarr bu karbon diyeti çok aklıma yattı kaç saattır okudum ınceledım arastırdım valla cok ıyı gıbı. senacım canım cok tesekkur ederım yollamıssın karbonhıdratla ılgılı olan adresı..
yaw yapıyım dıyorum hee? tek sıkıntım domates salatalıgı cok fazla yiyemicem o kadar ....amann bunca sene yedıklerıme sayarım :) varmı ötesi ? napıyımmm???
bende canım kaç saattir fırsat buldukça okuyorum sayfaları haftayada yapmayı düşünüyorum hem emzirdiğğim için protein faydalı olurdiye düşünüyorum zaten emzirirken ekmek makarna değilde protein ağırlıklı beslenmek faydalı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?