bugün ecdeyim boş günüm perşembeleri umarım dünkü kermes faciasından sonra bugünü düzgün vir şekilde atlatırım evdeyim ama o kadar çok işim var ki okuldan daha çok yorucu oluyor anca bu saat oldu bir kahvaltı bi de kızını uyutabildim...
çok çalışmam lazım bugün çoook bide akşam üstü kızımı anneme bırakıp 1 saat yürümeyi planlıyrum bakaım gidebilecekmiyim....
semacım eger senın ıcın bı mahsuru yoksa aynı gun baslayalım olur mu canımşu acıdan yani destek oluruz yazarız yedıklerımızı gerçi zaten yazıyoruz ama sen benden faydalanırsın ben senden faydalanırım olmaz mı?
olur canım tabi nedemek ne mahsuru olucak
yanlızbenim önce alışverişe çıkmam lazım malum hem aybaşı (bize) hemde diyetteyim diye evde pek et ürünü yok yani varda anca 3 gün yeter bana nasılsa hergün burdayız sende hazırsan ben başlıyalım diyince başlıyalım canım
tüketmeye devam edecegim siz tüketmeyin kel başa....... burası ne biçim bi yer ya herkes hoca olmus körükörüne baglanmıs bişeye bilinen gerceklerde unutulmus ekmeksiz ve saglıksız diyetler size ben kaçar
DERYACIM benim taktıgım şey bukadar zamandır sürekli yerimde saymam benden sonra başlayanlar bile beni geçti olay kilo vermekten çok benim için irade savaşı haline dönüştü birde kilo vermekten ziyade vücudumdaki yumuşaklık sarkıklık beni üzüyor.kilo vermesemde sıkılaşmak ve hergün agrıyan kaslarımın artık çalışmasını istiyorum tüm gün oturmaktan vücudumdaki tüm kaslar tembelleşti haftasonu azıcık iş yaptıgımda bile hemen yoruluyorum kendimi tembel miskin hissetmek gerçekten canımı sıkıyor bende artık cıvıl cıvıl fıkır fıkır olmak istiyorum omuzları düşük agır hımbıl olmak istemiyorummm :84:
Enaaaaam lapa diyetine girmissiniz
Deryam, Burcum.. Allah yardimciniz olsun[/SIZE]
afiyet olsun inş yarar canım iyice denek oldunayran detoksu olsun lapa olsun senin denemelerine göre kendime yönveriyorum gerçi herkesin bünyesine göre farklı tepkiler verebilir diyet ama ayran detoksu zati hiç içime sinmemişti
canım k.h diyetini okudum ve iyice aklıma koydum onuda ben deniym bakalım sen denemişmiydin
pirinç lapası yapan akidişler...
bende denemiştim 2 gün geçen sene
ama hiç verememiştim, inşallah sizin metalarınızın kulaklarını çeker de
hızlandırır
mutfağa perde yaptırıcam ama karar vermedim
mekanizmalı mı yaptırsam uçları taşlı
yoksa normal klasik şirin bişiy mi yaptırsam :26::26::26:
slm fıstıklar nasılsınız
ben iyiyim çok şükür sadece regl olucam ondanmıdır nedir anlayamadım çok şişim
geçmişe tam olarak bakamadım ama baktığım kadarıyla;
nilgün geçmiş olsun cnm
burcu umarım birşey çımaz cnm
derya aklıma takılıyor hep sporları yazıyoruz ya liste için günlük mü haftalık mı yaptığımızı yazıcaz
Bide Bisi Daha YazcamBende Kiskanclik filan yoktur baskalarina karsi
yani gözümün gördügünü, icimden gecirdigim seyi söylerim insanlara ..
Misal Yengem Kilo Verdi Ya , Gercekten Hos Bir Bayan Oldu Kalcalari -Basenleri Toplandi
Yüzü Güzellesti Filan , Ben Ona Dün Bunu Dile Getirdim Yani Yenge acaip güzellestin
bak kilolar gidiyor yazda geliyor güzel güzel giyisiler beklio bizi dedim ..
Tabi oda sevindi filan ..
ama nedense o gördügü halde veya beni öyle bazen süsdügü halde
hic bir sekilde dile getirmez .. istersem 55 kilo olayim katiyen söylemez..
Ben Onu Öz Ablam Gibi Benimsedigim Icin Ister Istemez Icgüdüsel Bir Sekilde
Bekliyorum Böyle Seyler Galiba
Ne Biliyim Öylesine Yazmak Istedim , Yanlis Anlamayin Benii Emii
kızlar bazen aklımdan saçlarımı kızıla hürremin 2-3 ton koyusuna boyatmak geçiyor ama karar veremiyorum.Annem sarı ii değiştirme dio...
deryacım benin annanemde filizim poponu duvara vur derdi... Tabi annanemin hiç kilo problemi olmamoştı, zayıftı.
deryaaaa
ben bozdumm malesef lapa yı bacımm
çok midem bulandııı
2 gündür yanlış şeyler yiyorum akşamları telafi etmeye çalışıyorum ama cok huzursuzum. ya ben müsafirlege gitmek istemiyoruuummm artıkama mecburiyetler işte evime gelince aldıgım 500 gr cumaya kadar vericem dedim dedikce bişi cıktı ya dedikce yapamadım ya uffff sinir oluyorum. kendim ettim kendim buldum aslında birde mızmızlanıyorum. bakalım yarın bana iyi bi ders olacak gibi geliyor
menüm
sabah:5 ceviz,1 naturel kayısı,şekersiz türk kahvesi
öğle:havuçlu-patatesli tavuk yemeği,4-5kaşık çorba,çatalın ucuyla kadayıf
ara:4-5 ceviz,1grissini
akşam:7 çilek,1 haşlanmış mısır,1grissini
2litre su,1 yeşil çay,1 tarçın-karanfil çay
çok saçma oldu bugün yediklerim ama nöbette olduğum için yemeğe çıkamadım fırsat bulup böyle bulduklarımı yedim. hala açım akşam doğru düzgün birşey yemediğim için
tüketmeye devam edecegim siz tüketmeyin kel başa....... burası ne biçim bi yer ya herkes hoca olmus körükörüne baglanmıs bişeye bilinen gerceklerde unutulmus ekmeksiz ve saglıksız diyetler size ben kaçar
menüm
sabah:5 ceviz,1 naturel kayısı,şekersiz türk kahvesi
öğle:havuçlu-patatesli tavuk yemeği,4-5kaşık çorba,çatalın ucuyla kadayıf
ara:4-5 ceviz,1grissini
akşam:7 çilek,1 haşlanmış mısır,1grissini
2litre su,1 yeşil çay,1 tarçın-karanfil çay
çok saçma oldu bugün yediklerim ama nöbette olduğum için yemeğe çıkamadım fırsat bulup böyle bulduklarımı yedim. hala açım akşam doğru düzgün birşey yemediğim için
Gülcinnnn
Seni Seviyorum Bacumm
Ay Lav Yu Alyaduanin Güzeller Güzelli Annecigi
Ps: Ich Liebe Dich
Güle güle.. :82:
ayy gülçincimm canımm teşekkür ederim güzel sözlerin için...
aminn hep birlikte güzel günler görürüz inşallah
InsAllah canim benim
Ich dich auch meine kleiner engel,
Güzel yüregini sevsinler senin.
Hersey gönlünce olsun tatlim benim, herseyyy
Tarzini seveyim artistim
Tarzini seveyim artistim
Yüregii Güzeeeeelll .. Yüzüü Güzelll ... Kizii Güzelllll Gülcinimmm
Askuuum Deprestii Kiz Sana Kar$iii
Arada Bi Geliyorlar Banaa ..
Derya Ablamada Yapiooom Arada Böyle Duygusal Ormantik Ilanlar
Topigin Catlagi Ilan Edilcem Bu Gidi$le :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?