80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü hedeflerimi tutturamamış olarak yazmak ne kadar da kötü yaa

yürüyüşe gidemedim çünkü hep yağmur yağdı hiçbir işimi yapamadım sadece yemek yapabildim kızım izin vermedi hemen uyandı....

bugünkü menümü yazayım

evde olunca kahvaltı 11:30
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
2 küçük domates
6 zeytin

ara
6 fındık
1 çay bardağı süt

öğle 15:00
5 kaşık taze fasülye
5 kaşık yoğurt

ara
3 çilek
1 elma

akşam 19:30
6 yk taze fasülye
biraz brokoli
biraz yoğurt
1 dilim ekmek

1.5 içtim 1.5 daha içerim su
1 kayısılı form çay
şekersiz çay

acıkrsam da 1 kivi yiyeceğim

olur canım tabi nedemek ne mahsuru olucak
yanlız benim önce alışverişe çıkmam lazım malum hem aybaşı (bize) hemde diyetteyim diye evde pek et ürünü yok yani varda anca 3 gün yeter bana nasılsa hergün burdayız sende hazırsan ben başlıyalım diyince başlıyalım canım

bu kh diyeti en çokta annemin hoşuna gitti beynimi yedi etsiz emzirmemi olur diye şimdi anlattım ona bi hoşuna gitti hemen başla yap sende diyo

allahım 1,5 senedir hamileyim emziriyorum diye et yemekten bbööööğğğggkkk gelmişti tilki misali döndüm kürkçü dükkanına

özgee
biz böyled everiyoruz kiloyu cnm sen 5 dlm ekmek yiyerek verrr
tebriklerr şimdidennn sana

Günde kac dilim ekmek yenmeli?

Bu kişiden kişiye değişir. Tüketeceğiniz ekmek miktarı, karbonhidrattan gelen enerji miktarının vücutta ne kadar olduğuyla paraleldir. Sağlıklı beslenmeye calışan bir yapıdaysanız, besininizin yüzde 50-60’ını karbonhidrattan sağlamalısınız. Ama bunu sağlarken meyvede, yoğurtta, sebzede, cok az miktarda da olsa ette, makarna, bulgur ve pilavda da karbonhidrat olduğunu unutmamak lazım.

Karbonhidrat belirleyicisi sadece ekmek değildir. Diğerlerini gün işinde tüketiyorsanız, ekmeğin gün işinde üc dilime düşmesi gerekir. Hic makarna tüketmiyorsanız, bunu 6-7 dilime cıkarabilirsiniz. Bireysel özelliklere göre diyet hazırlamak cok önemlidir.

Ekmek kilo aldırır mı?

Evet, kilo aldırır. Bir insanı herhangi bir yiyeceğin şişmanlatmaması işin kalorisi olmaması gerekir, ancak ekmeğin kalorisi vardır. Günde 20 dilim ekmek yiyorsanız, bir dilim ekmek ortalama 50 kalori ise 1000 kalori alıyorsunuz demektir.

Sectiğiniz ekmeğin karşılığında vücudunuzun harcadığı enerjinin nerede durduğu önemlidir. 6 dilim ekmek yiyorsanız, ona karşılık gelen enerjiyi harcıyorsanız, diğer yediklerinizde de denge varsa kilo almazsınız. Ekmek, yapısı gereği un, su ve tuzdan oluşur. Şimdi cevizli, cok tahıllı, cavdarlı ekmekler de var. Değişen şey, sadece işine konulan tatlandırıcılar, ama özü yine aynıdır. Yediğimiz ekmekten aldığımız enerjinin yerine ne koyduğumuzu idrak etmek gerekir.

Bence Yeterli Bir Aciklama Ekmek Tüketmek Hakkinda Dimi :112:
Yani 8.Dilim Tüket Vucuttaki Yaglari Yakiyor Demekle Olmuyor ..

tamam semacım sen bana dersin pazartesi v.s baslıyoruz diye ben yedi yirmi dört hazırım etle falan bi derdim yok ben pişirmicemde kocam pişirsin pişirsin göndersin

tüketmeye devam edecegim siz tüketmeyin kel başa....... burası ne biçim bi yer ya herkes hoca olmus körükörüne baglanmıs bişeye bilinen gerceklerde unutulmus ekmeksiz ve saglıksız diyetler size ben kaçar

menüm
sabah:5 ceviz,1 naturel kayısı,şekersiz türk kahvesi
öğle:havuçlu-patatesli tavuk yemeği,4-5kaşık çorba,çatalın ucuyla kadayıf
ara:4-5 ceviz,1grissini
akşam:7 çilek,1 haşlanmış mısır,1grissini

2litre su,1 yeşil çay,1 tarçın-karanfil çay

çok saçma oldu bugün yediklerim ama nöbette olduğum için yemeğe çıkamadım fırsat bulup böyle bulduklarımı yedim. hala açım akşam doğru düzgün birşey yemediğim için

selam kızlar, bugünkü listemi vereyim
sabah:iki dilim ekmek,peynir,domates, salatalık,zeytin
ara:yarım portakal
öğleatlıcanlı köfte,yoğurt,iki dlim ekmek
ara:1pkt diyet bisk.
akşam:4 köfte, yeşillik,2 dilim ekmek,yoğurt
ara:1 elma,

2 lt kadar da su içtim,
bir de dün eşofman aldım yarın denicem bakalım nasıl olucak,pazar akşam yatarken tartılmıştım,93tüm yarın sabahı iple çekiyorum sabah ilk haber vereceklerden biri benimdir sanırım

tüketmeye devam edecegim siz tüketmeyin kel başa....... burası ne biçim bi yer ya herkes hoca olmus körükörüne baglanmıs bişeye bilinen gerceklerde unutulmus ekmeksiz ve saglıksız diyetler size ben kaçar

BAK ARKADASIM!!!!!!!
SANA DOGRU GELEN GERCEKLER, BAZILARI (bizim ) ICIN YANLISDIR.
SENIN DOGRUN SANA, BIZIMKIDE BIZE!
BU ALAYCI VE AGRESIF TAVRINI YEMIS OLDUGUN 8 DILIM EKMEGE BAGLIYORUM.
EGERKI SANA UYGUN DEGILSE BURADAKI ADiLLIK,
YOLUN ACIK OLSUN BIZDEN UZAK YANA.
SANIRIM KILOLARINDAN ARINDIKCA, CEVRENDEKILERE CEKTIRIYORSUN?
AMA HOS DEGIL, KENDI ADINA ZARARA UGRARSIN

Aynı dert bende de var yahu masa aşı olduğu için çok hareketsizim ve kaslarım zayıfladı artık..Şöyle bir spor salonu olsa da adam gibi çalıştırsam diye çok hevesleniyorum
Zaten normalde hafif kamburdum masa başında oturmaktan sırtımın düzlüğünü iyice kaybettim 3 senede
Zamanın varsa platesi dene denizcim senin çaren kilo vermek değil ki o zaman sıkılaşmak :26:

Enaaaaam lapa diyetine girmissiniz
Deryam, Burcum.. Allah yardimciniz olsun
[/SIZE]

Yok kuu hiç zor değil çok doyurucu

Yok seherim ben hiç denemedim ama hep aklımdadrı karbon diyeti ve kilo vermem durunca yapacağım demiştim...Şu detoksun sonucuna göre ben de girişebilirim bu işe..Zaten tam bana göre bir diyet :13:

pirinç lapası yapan akidişler...
bende denemiştim 2 gün geçen sene
ama hiç verememiştim, inşallah sizin metalarınızın kulaklarını çeker de
hızlandırır

Hee senin yazını da okudum topiğinde ama 400 gr verdim yazmıştın :26:
Valla inşallah işe yarar izloşum

mutfağa perde yaptırıcam ama karar vermedim
mekanizmalı mı yaptırsam uçları taşlı
yoksa normal klasik şirin bişiy mi yaptırsam :26::26::26:

Bence hem denizin dediği sebeplerden hem de şirin bir hava katmak için klasik bir şeyler bak böyle iki yandan bağlananlardan
Mekanizmalı çok uğraştırır seni mutfakta gbi geliyor.Taşlı da bence fazla ağır mutfak için.Ben hep şirinlikten yanayım :81::81: Hem kullanım açısından da en uygun o gibi.

Canım cumaları haftalık toplamını yazıyoruz liste için :13:

Burcumcum insan gerçekten özellikle sevdiği insanlardan bekliyor bu sözleri..Eşim her defasında söylediği halde her gün 150 defa soruyorum zayıfladım mı , nasıl görünüyorum kotum bollaşmış mı İsyanda etmiyor zavallım cevap veriyor düzgünce

Yani biz aynada farkedemediğimiz için en sevdiklerimizden farketsinler söylesinler istiyoruz ki yengem hiç söylemez diyorsun..O yüzden beklemen çok normal fakat kimi insan da böyledir işte sen boşver yengeni kalanlar farkediyor ya, sen farkediyorsun ve istediklerini rahat rahat giymeye başladın ya gerisi önemli değil

Filiz bence kızıl senin tenine yakışır ahh bakımı kolay olsa ben de kıpkırmızı gezeceğim zaten
Şu duvara vurma işini çok duydum da gururuma yedirip deneyemedim bir türlü
Bir de ben vursam duvar çatlar herhalde tak tak kemik yanları

deryaaaa
ben bozdumm malesef lapa yı bacımm
çok midem bulandııı

Canın sağolsun banuşum sen gene ayran detoksunu yaparsın ne garip yahu her insanın midesi bünyesi ve kaldırabilecekleri farklı demek ki..Benim de ayran aşında böyle bulanmıştı

Yarın bak bakalım durum nedir ne kadar artıdasın ona göre toparlarsın kendini..Düşe kalka bitecek bu yol yok başka çare

Salata ya da çorba ye canım dengesiz yeyince böyle oluyor işte

Son düzenleme:

1 brdk süt iç geceni kurtarır

Gülcinnnn

Seni Seviyorum Bacumm

Ay Lav Yu Alyaduanin Güzeller Güzelli Annecigi

Ps: Ich Liebe Dich

Son düzenleme:
ayy gülçincimm canımm teşekkür ederim güzel sözlerin için...
aminn hep birlikte güzel günler görürüz inşallah
[/QUOTE]

InsAllah canim benim

Gülcinnnn

Seni Seviyorum Bacumm

Ay Lav Yu Alyaduanin Güzeller Güzelli Annecigi

Ps: Ich Liebe Dich

Ich dich auch meine kleiner engel,
Güzel yüregini sevsinler senin.
Hersey gönlünce olsun tatlim benim, herseyyy

Güle güle.. :82:

Tarzini seveyim artistim

ayy gülçincimm canımm teşekkür ederim güzel sözlerin için...
aminn hep birlikte güzel günler görürüz inşallah

InsAllah canim benim

Tarzini seveyim artistim[/QUOTE]

Yüregii Güzeeeeelll .. Yüzüü Güzelll ... Kizii Güzelllll Gülcinimmm

Askuuum Deprestii Kiz Sana Kar$iii
Arada Bi Geliyorlar Banaa ..

Derya Ablamada Yapiooom Arada Böyle Duygusal Ormantik Ilanlar

Topigin Catlagi Ilan Edilcem Bu Gidi$le :87:

Herkese iyi geceler bugün benim ve sevgilimin
izin günüydü biraz işin ucunu kaçırdım.

Sabah
çeyrek ekmek tost
peynir
zeytin
melemen
çay
öğlen:
Soğanlı biberli tavuk sote
bir kase yoğurtlu makarna
akşam:
çiğ köfte dürüm
ayran

beni dövün
Naptım ben ya naptım :18:

InsAllah canim benim

Tarzini seveyim artistim

Yüregii Güzeeeeelll .. Yüzüü Güzelll ... Kizii Güzelllll Gülcinimmm

Askuuum Deprestii Kiz Sana Kar$iii
Arada Bi Geliyorlar Banaa ..

Derya Ablamada Yapiooom Arada Böyle Duygusal Ormantik Ilanlar

Topigin Catlagi Ilan Edilcem Bu Gidi$le :87:

[/QUOTE]

Ahahahahah Burcu'm sen delisin deli

Allah'im su enerjini,su yüreginin güzelligini,

Güzel görebilme özelligini hic kaybettirmesin sana güler yüzlüm

Hep mutlu olasin insAllah, hep!

Tarzini seveyim artistim

Aman hiç sevmem aslında böyle ukala ukala smiley'ler yapmayı ama kimisinde de başka yapacak bir şey gelmiyor içimden

Demek ki bize özel değilmiş bu nameler peki burcu hanım
Ben de kk'nın bana verdiği nicke dayanarak seni topiğin çatlağı ilan ediyorum,artık herkeşlere aşkını ilan edebilürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…