80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim olur arada,
kendine tabikide firsat ver. Verki, her zaman gözün disariya kaymasin
Doyur nefsini, ama o illet doymaz hic o ayri bir konu

Ama keske Cuma arefesi olmasaydi,
malum, yarin TARTI GÜNÜMÜZ

1 brdk süt iç geceni kurtarır

Salata ya da çorba ye canım dengesiz yeyince böyle oluyor işte [/QUOTE]

sağolun kızlar ama sabaha kadar nöbetçiyim ve salata ya da süt bulabilme şansım yok su içip duruyorum bari midem dolsun diye.

Sevgiliyle geçirilen güzel bir günün ardından bunun hesabımı yapılır yahu
Hiç bir özel gün olmaksızın günlerde ya da evde kaçamak yapanlara kızarım ama senin ki farklı bir durum bence hiç sıkma canını ama yarın tartı gününde moralin bozulabilir :26:

malum, yarin TARTI GÜNÜMÜZ

Çok heyecanlıyım gülçiiiiiiinnnnn

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 tane domates, 1 tane salatalık, 3 tane zeytin, 1 tatlı k. kadar labne
ara: bir kase erik
öğle: 1 paket çörekotlu bisküvi, 1 tane salatalık, 1 tane domates
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak sebze yemeği (türlü)
ara: 1 tane elma
iyigeceler kızlar

DERYA'm princ lapasi olan detoksu yaptiginiz icin
BURCUM'la seni yürekden ve hatta ayakda alkisliyorum

InsAllah emeginizin karsiligini alirsiniz canlarim benim..

kızlar karnıma bişey oldu bugün gaz mıdır nedir bılmıyorum ama wc sorunu falan degil..bir şiştim bir şiştim çatır çatır ayrılıcam orta yerimden.karnım dizlerime indi o derece:84: deliricem sancıdan doktorumu aradım dedim karnım böyle böyle yumurtalıklarıma süreklii bıçak saplanıyo yurt dışındaymış sekreter öyle dedi siz gelin hemen yarın dedi başka bi doktora görünücem ama korkuyorumben senelerce tedavi gördüm yumurtalıklarım iltihaptan gözükmüyomuş komple sarmış her yerimi 19 yaşında menapoza girmiştim. tedavi tedavi derken en son ıkıncı cocuguma hamıle kalabıldım.20 yasında falan.o zamandan beri iyiydim hamd olsun(iyiydim derken o halime göre)galiba öyle oldum yine:85::85:

merhaba arkadaşlar.beni de aranıza alın nolur.vahim durumdayım.tam 81,7 kiloyum ve bir türlü veremiyorum.doğuma 89 ile girdim 6,5 ay oldu doğum yapalı hala 80 lerdeyim.nasıl başlayayım neler yiyeyim neler yemeyeyim bana akıl verin.yaz geldi.kışlıklar kapatıyordu fazlalıkları ama şimdi yandım işte.

Bugünkü lapam, ay pardon Menüm

Sabah

1 kupa tarçın çayı
Yarım çay bardağından pirinç lapası
1 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 kupa form çayı

Ara

1 salatalık

Öğle

Yarım çay bardağından pirinç lapası
1 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 şişe soda

Ara

1 elma
1 salatalık

Akşam

1 çay bardağından pirinç lapası (ama hepsini bitiremedim dibinde 2-3 kaşık kaldı)
3 çatal yoğurtlu semizotu salatası
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı, 2 kupa form çayı.

3 litre su

Spor : 45 dk masa tenisi, 45 dakika yürüyüş
:81::81:

Yarın bak bakalım durum nedir ne kadar artıdasın ona göre toparlarsın kendini..Düşe kalka bitecek bu yol yok başka çare

evt öyle yada böyle gidecek. ama istedigimi yapayınca acayip sinirli ve mutsuz oluyorum. içim huzursuz sebebini bilmedigim bi sıkıntı. asıl sebebi bu aslında ben biliyorum kendimi. birde gündüz gereksiz şeyler yiyip akşam telafi edicem diye kendimi zorluyorum. acıkıyorum aslında 2 gündür. hiç acıkmazdım akşamları. umarım bu acıkmalar iyiye delalettir. sanki ac kaldıkca rahatlıyorum telafi ediyorum fazlalıkları. yada kendimi cezalandırıyorum bilmiyorum. aman ya neyse sabah ola hayrola inşşşşş :97:

selam kızlar

muhabbetiniz bol olsun

bugünkü menüm neredeyse yok gibi.temizlik yapmaktan ve bebğime bakmaktan kendime zaman ayıramadım.ali deniz in yarın bıraktıgı mamaları yedim.bu yakınlarda hiç birşeye yetişemiyorum.kuzum diş çıkartıyor.uykusuz yorucu geçiyor günlerim.ee hal böyle olunca topiğe fazla uğrayamıyorum.kendinize iyi bakın...bol bol kilo vermeler.yarın için herkese başarılar.

Ayyyyy Allah yardimcin olsun canim...
Bende böbrek sancisi cektigim günlerimi görür gibi oldum yazimla..
Ama benimkisi öyle böyle degildi Yarabbimm

Rabbim sifani nasip eylesin,
insAllah hayirli haberlerle dön.
Egerki devam ederse sancin,
kesinlikle acile git..
Asla bekletmeye gelmez ki, iltihap bu...

Aramiza hosgeldin, ilk önce azim.
Ardindan sütünün kalitesini bozmayacak ve kesilmesini engelleyecek saglikli diyetlerle aramizda olmani bekliyoruz canim.
Ama emzirdigin icin pekde fazla bir bilgim yok diyetin icin.
Burada hem emziren, hemde saglikli diyet yapan cok arkadaslarimiz var.
Armiza tekrardan hosgeldin..
Hersey gönlünce olsun...

DERYA'm princ lapasi olan detoksu yaptiginiz icin
BURCUM'la seni yürekden ve hatta ayakda alkisliyorum

InsAllah emeginizin karsiligini alirsiniz canlarim benim..

Sağol gülçinim ama inan zor değildi şimdi mağdur edebiyatı yapmayayım hiç çok kolay geçti ama sadece tok olduğum halde başım çok döndü neden anlamadım :26:

Geçmiş olsun sevdacım o zaman şişliğin büyük ihtimal yumurtalıklarındandır gene. İhmal etme doktoruna git heme

Aramıza hoşgeldin
Neler yapıp yapmayacağını aramızda takıldıkça zaten anlayacaksın herkesin bünyesi farklı olduğu için şunu yap şunu yapma diyemeyiz..Azmin daim olsun.

Oluyor bazen öyle sebepsiz yere dengesizleşiyor insan,umarım geçer bir an önce çünkü bu iş sağlam psikoloji istiyor

Offf offffffffffffffffffff
icim disim lapa oldu.
Aferim valla, bozmadin ya helal

Hosgeldin canim,
Alllah'im yardimcin olsun.
Bu dis dönemleri coook zor günlerdir.
Hastalikdan beter, gecmek bilmez..
Ama sakin kendini ihmal etme canim,
sen iyi olki yavrunda senden güc alsin.
Kuzunun biran önce saglikli bir sekilde dislerinin hepsini cikarmasi dilegi ile
ALLAH yardimcin olsun canim...

vayyyyy topik baya kalabalıklaştı. :81: kızlar regl doneminde artı çıkılıyormuş bugune kadar hiç dikkat etmedim buna. ilk günlerindemi yoksa regl dönemi bitene kadarmı devam ediyor bu olumsuz durum. birde bittikten sonra kiloda düşüş oluyormu hemen. ne gereksiz bi soru dimi :44: :44: merak ettim ama napayım

bende yazıyım menümü hangi yüzle yazıcaksam oda ayrı bi konu
SABAH:bi bardak ılk su 2 kayısı,domates,3 dilim peynirli,3 dilim kıymalı börek(ama küccücüktüler)1 dilim salam,3 tane zeytin,azıcık peynir iki bardak sekersiz cay,bi parcada simit
ara yok
ÖGLEN:3 kaşık corba,yogurtlu semizotu salatası,acılı ezme,kaşık salatası(tabi hepsinden birer kaşık koydum.)
ara:1 nescafe ,1 cay bardagı kadar beyaz leblebi
AKŞAM:3 kaşık yogurt,1 dilim t.b ekmegi,1 tabak pirinçli zeytinyaglı semizotu yemegi
az önce bi tane çikolata yedim çok kötüyüm hastayım yedim gitti
1 litre kadar su , 2-3 bardak çay sekersiz

canım linki veren ben deqildim..narin diye hatırlıyorum..salatalık 4 domates 6 k. yiyebilirsin cnm

tüketmeye devam edecegim siz tüketmeyin kel başa....... burası ne biçim bi yer ya herkes hoca olmus körükörüne baglanmıs bişeye bilinen gerceklerde unutulmus ekmeksiz ve saglıksız diyetler size ben kaçar

özge neden sürekli bizlerle ters düşüyorsun..80 kilo olan birine 8 dilim ekmek verilebilir ve bu kişi kiloda verir..zaten başlarda fazla gidiyor bunu sana defalarca söyledik.. senin uyguladıqın şeyleri başkalarına kabullendirmek gibi bir sorunun var bence..aksi halde aqresifleşiyorsun..

canım çok geçmiş olsun inş. ciddi bişey yoktur..

hoşgeldin cnm..

deryacım gülçincim allah razı olsun eksik olmayın inş. derya canım tebrik ederim inş. hayırlısıyla hızlanmıştır metabolızban . canım senınde rabbım yardımcın olsun cok zordur diş cıkarması cocukların ama eline pırasa ver ,yeşil biber varya çarliston kemirsin ama allah muhafaza dikkat et bak koparır falan bide acımı diye bak.ama pırasa falan cok ıyı gelıyo onu agzında geveledikçe hem dişlerinin kaşıntısı hafifliyo hemde agı içinde dişlerinden kaynaklı çıkan ateşede iyi geliyo.ama bosver bıberı verme allah esırgesın bı anda koparır falan.allah yardımcın olsun.gülçincim sanada rabbım bı daha cektırmesın öyle sancılar inş. canım

Bugün Bana Delisin Sen Diyen 2.ci Ki$isin Gülciiinn
Derya Ablamda Didi

Iveeet Delüyümm , Akilli Olup Dünyanin Kahrini Cekecegümee
Delüü Olup Dünya Benim Kahrimi Ceksin Ayooolll :82:

Deryooo$uumm, Lolitaaamm.. Findikli Fistikli Hindistan Cevizlii Lokumuuuummm
Senin Yerin Bamb(a$k)aaa Bendee Bunu Bilmiyormusun ♥

Teskkür Ederim Beni Topigin Catlagi Ilan Ettigin Icin

Bugünkü Menüm:

Kahvalti-Öglen:
Pirinc Lapasi (Domates ve Kirmizi Biberle )
1.Kasik Yogurt

Ara Ögünler :
1.Yesil Elma
1.Havuc
1.Kirmizi Elma
2.Kivi

3.Litre Su .. 4-5 Kupa Bitki Cayi ..
45.Dk Egsersiz

her kim yolladıysa farketmez senacım sendende ondanda allah razı olsun. narin de eksik olmasın inş. sagolsun

valla şu anda en çok merak ettiğim şeyleri sormşsun. bende deneyimlilerden cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…