Herkese iyi geceler bugün benim ve sevgilimin
izin günüydü biraz işin ucunu kaçırdım.
Sabah
çeyrek ekmek tost
peynir
zeytin
melemen
çay
öğlen:
Soğanlı biberli tavuk sote
bir kase yoğurtlu makarna
akşam:
çiğ köfte dürüm
ayran
beni dövün
Naptım ben ya naptım :18:
1 brdk süt iç geceni kurtarır
Herkese iyi geceler bugün benim ve sevgilimin
izin günüydü biraz işin ucunu kaçırdım.
Sabah
çeyrek ekmek tost
peynir
zeytin
melemen
çay
öğlen:
Soğanlı biberli tavuk sote
bir kase yoğurtlu makarna
akşam:
çiğ köfte dürüm
ayran
beni dövün
Naptım ben ya naptım :18:
malum, yarin TARTI GÜNÜMÜZ
Sevgiliyle geçirilen güzel bir günün ardından bunun hesabımı yapılır yahu
Hiç bir özel gün olmaksızın günlerde ya da evde kaçamak yapanlara kızarım ama senin ki farklı bir durum bence hiç sıkma canını ama yarın tartı gününde moralin bozulabilir :26:
Çok heyecanlıyım gülçiiiiiiinnnnn
Yarın bak bakalım durum nedir ne kadar artıdasın ona göre toparlarsın kendini..Düşe kalka bitecek bu yol yok başka çare
kızlar karnıma bişey oldu bugün gaz mıdır nedir bılmıyorum ama wc sorunu falan degil..bir şiştim bir şiştim çatır çatır ayrılıcam orta yerimden.karnım dizlerime indi o derece:84: deliricem sancıdan doktorumu aradım dedim karnım böyle böyle yumurtalıklarıma süreklii bıçak saplanıyo yurt dışındaymış sekreter öyle dedi siz gelin hemen yarın dedi başka bi doktora görünücem ama korkuyorum ben senelerce tedavi gördüm yumurtalıklarım iltihaptan gözükmüyomuş komple sarmış her yerimi 19 yaşında menapoza girmiştim. tedavi tedavi derken en son ıkıncı cocuguma hamıle kalabıldım.20 yasında falan.o zamandan beri iyiydim hamd olsun(iyiydim derken o halime göre)galiba öyle oldum yine:85::85:
merhaba arkadaşlar.beni de aranıza alın nolur.vahim durumdayım.tam 81,7 kiloyum ve bir türlü veremiyorum.doğuma 89 ile girdim 6,5 ay oldu doğum yapalı hala 80 lerdeyim.nasıl başlayayım neler yiyeyim neler yemeyeyim bana akıl verin.yaz geldi.kışlıklar kapatıyordu fazlalıkları ama şimdi yandım işte.
DERYA'm princ lapasi olan detoksu yaptiginiz icin
BURCUM'la seni yürekden ve hatta ayakda alkisliyorum
InsAllah emeginizin karsiligini alirsiniz canlarim benim..
kızlar karnıma bişey oldu bugün gaz mıdır nedir bılmıyorum ama wc sorunu falan degil..bir şiştim bir şiştim çatır çatır ayrılıcam orta yerimden.karnım dizlerime indi o derece:84: deliricem sancıdan doktorumu aradım dedim karnım böyle böyle yumurtalıklarıma süreklii bıçak saplanıyo yurt dışındaymış sekreter öyle dedi siz gelin hemen yarın dedi başka bi doktora görünücem ama korkuyorum ben senelerce tedavi gördüm yumurtalıklarım iltihaptan gözükmüyomuş komple sarmış her yerimi 19 yaşında menapoza girmiştim. tedavi tedavi derken en son ıkıncı cocuguma hamıle kalabıldım.20 yasında falan.o zamandan beri iyiydim hamd olsun(iyiydim derken o halime göre)galiba öyle oldum yine:85::85:
merhaba arkadaşlar.beni de aranıza alın nolur.vahim durumdayım.tam 81,7 kiloyum ve bir türlü veremiyorum.doğuma 89 ile girdim 6,5 ay oldu doğum yapalı hala 80 lerdeyim.nasıl başlayayım neler yiyeyim neler yemeyeyim bana akıl verin.yaz geldi.kışlıklar kapatıyordu fazlalıkları ama şimdi yandım işte.
evt öyle yada böyle gidecek. ama istedigimi yapayınca acayip sinirli ve mutsuz oluyorum. içim huzursuz sebebini bilmedigim bi sıkıntı. asıl sebebi bu aslında ben biliyorum kendimi. birde gündüz gereksiz şeyler yiyip akşam telafi edicem diye kendimi zorluyorum. acıkıyorum aslında 2 gündür. hiç acıkmazdım akşamları. umarım bu acıkmalar iyiye delalettir. sanki ac kaldıkca rahatlıyorum telafi ediyorum fazlalıkları. yada kendimi cezalandırıyorum bilmiyorum. aman ya neyse sabah ola hayrola inşşşşş :97:
Bugünkü lapam, ay pardon Menüm
Sabah
1 kupa tarçın çayı
Yarım çay bardağından pirinç lapası
1 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 kupa form çayı
Ara
1 salatalık
Öğle
Yarım çay bardağından pirinç lapası
1 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 şişe soda
Ara
1 elma
1 salatalık
Akşam
1 çay bardağından pirinç lapası (ama hepsini bitiremedim dibinde 2-3 kaşık kaldı)
3 çatal yoğurtlu semizotu salatası
1 şişe soda
1 kupa tarçın çayı, 2 kupa form çayı.
3 litre su
Spor : 45 dk masa tenisi, 45 dakika yürüyüş :81::81:
selam kızlar
muhabbetiniz bol olsun
bugünkü menüm neredeyse yok gibi.temizlik yapmaktan ve bebğime bakmaktan kendime zaman ayıramadım.ali deniz in yarın bıraktıgı mamaları yedim.bu yakınlarda hiç birşeye yetişemiyorum.kuzum diş çıkartıyor.uykusuz yorucu geçiyor günlerim.ee hal böyle olunca topiğe fazla uğrayamıyorum.kendinize iyi bakın...bol bol kilo vermeler.yarın için herkese başarılar.
kızlarr bu karbon diyeti çok aklıma yattı kaç saattır okudum ınceledım arastırdım valla cok ıyı gıbı. senacım canım cok tesekkur ederım yollamıssın karbonhıdratla ılgılı olan adresı..
yaw yapıyım dıyorum hee? tek sıkıntım domates salatalıgı cok fazla yiyemicem o kadar ....amann bunca sene yedıklerıme sayarım :) varmı ötesi ? napıyımmm???
tüketmeye devam edecegim siz tüketmeyin kel başa....... burası ne biçim bi yer ya herkes hoca olmus körükörüne baglanmıs bişeye bilinen gerceklerde unutulmus ekmeksiz ve saglıksız diyetler size ben kaçar
vayyyyy topik baya kalabalıklaştı. :81: kızlar regl doneminde artı çıkılıyormuş bugune kadar hiç dikkat etmedim buna. ilk günlerindemi yoksa regl dönemi bitene kadarmı devam ediyor bu olumsuz durum. birde bittikten sonra kiloda düşüş oluyormu hemen. ne gereksiz bi soru dimi :44: :44: merak ettim ama napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?