80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba canım,allah kolaylık versin ablamdan biliyorum diş olayları mahvediyor anneleri..
Zaten sizdeki sabır peygamber sabrı başka açıklaması yok

Zekiyecim benim başlamadan 2 gün önce başlıyor, ilk 3 gün çok şiş oluyorum, sonlara doğru azalarak bitiyor şişliğim..Sen de adetten önceki kilona bakarak kontrol edebilirsin bunu.

hoşgeldin canım biraz geçmişi oku bir kaç gün forumda zaman geçir ve psikolojik olarak kendini iyice hazırla sonrası geliyor zaten.....

inşallah gazdır canım hemen kötü düşünme.

zaten kendi zayıf sorun yok.ben yemeyince sinir oluyo.
Dediğin gibi yarın cuma :18:

canım mesela ben ayın 1o gününü yok sayıyorum adetten 1 hafta önce kilo verimim durur hatta artılara geçer ve adet bitene kadar dewam eder... sonra ani bir düşüş oluyor işte orda takip edemiyorum ne zaman nasıl verdiğimi...

bişi sorcam şey isimleri tam bilmiyorum kusura bakma
hitap edemedim:44: Pirinç lapası nasıl bi diyet okuduğuma göre
çabuk kilo verdiriyor.bende yapmak istiyorum

kızlar adet şişkinligi adete 1-2 gün kala baslar. regli oldugunuz gün sayısına ve reglinin miktarına gore degişir şişkinligin kac gunde inecegi.fakat 1 kg. ile 4.kg arası bir kilo fazlalıgı söz konusu olabiliyor.adet bitince bu şişlikten olusan kg. geri gidiyor.tabi regliyim diye ne bulursak yersek bazen 100 gr da olsa kalabılıyor. aslında şişlikten kasıt vücut su topluyo bu dönemde yumurtaların çatlama süreci ve yumurta sayısı da önemli. agrısız sancısız ve yeterli miktarlarda regli olanlarda pek farkedılmeyebılır ama misal ben yarım dünya oluyorum burdan yuvarla istanbula kadar gıtsın top gibi(gerçi yol parası vermeyız ıyı olur:) 2.5 kılo kadar şişiyorum reglım bıttıkten 2 gun sonra aynı kıloma dönmüş oluyorum .. yani her kadının catlayan yumurta sayısı,reglinin miktarı ve günü aynı olmadıgı için olagan bi şekilde degısıklık gosterebılır:):)

kadın hastalıkları ve dogum uzmanınız

bişi sorcam şey isimleri tam bilmiyorum kusura bakma
hitap edemedim:44: Pirinç lapası nasıl bi diyet okuduğuma göre
çabuk kilo verdiriyor.bende yapmak istiyorum

Adim Burcu Canimm

Tatlim Biz Bunu Derya Ablamla Sadece 1.Günlük Yaptik ..
Maksat Metobolizmamizi Hizlandirmak ve Tarti Günü Yani Yarin Icin Biraz Daha
Iyi Sonuclar Almak ..

1.Cay Bardagi Pirinci
3.Cay Bardagi Suyla Hasliyorsun ..
Ama Tuz Ve Yag Yasak ..

Böylece 3.Ögün Tüketiyorsun .. Ara Ögünlerde Salata ve Meyve Yiyorsun ..
Tabiki 3.Litre Su Ve Bol Bitki Caylari ...

Yani Sadece 1.Günlük Detoks :) Fazlasi Iyi Degil Bi Lapa Diyetinin ..
Zaten 2.ci Ögünden Sonra Bikiyorsun Lapadan

Yanlissam Düzelt Beni Deryaa Ablaa , Sen Daha Tecrübelisinn ..

arkadaşlar günün acısını çıkardım akşam boyunca.... gün boyunca hiç bir iş yapamadım ama akşam kız kardeşimi çağırdım kızımla ilgilensin diye.... ve akşam yemeğinden beri evi süpürdüm yarına yemeklerimi yaptım mutfağımı topladım lavabo derken bu saat oldu haa bu arada ben okula giderken bütün gün boyunca yiyeceklerimi evden götürüyorum kii bu konuda hiç mütevazi olamicam kendimle gurur duyuyorum aralardaki meyveler , öğle yemeğim ,salatam ,yoğurdum her neyse akşamdan hazırlıyorum koyuyorum tupper larıma ohhh misler gibi... okuldaki diğer arkadaşlar imreniyor walla... hergün ii azimlisin die ama bu yola çıkmışken bırakmak yokkkk... birde okulum merkezde değil yani bu tokiler hep dışarda olurya öle bir yerde dışardan bir yerden yeme şansım yok , isteme şansımız da yok okulda sadece tavuk döner tost oluyor... baktım artık geçen hafta herkes yemek getirmeye başlamış ben gibi..
yarına pazı kavurdum bulgur pilavı yaptım 3 kaşık koydum birde yoğurt yarın onları yerim artık okulda...
neyse yarın cuma ve nöbetçiyim okulda... yorucu bir gün beni bekliyor kızım da şimdi uyudu dahaaa...
bende yatayım hepinize ii geceler

birde son bir soruuuu????????

ben bu hafta menülerimi yazdım hep yarın kilo bildirimi yapacakmıyım ????????

Yok tatlım ben de tecrübeden değilde topiğini okudum bütün sayfaları aynen anlattığın gibi.
Hayvansal gıdalar yasak ama ben 1'er kaşık yoğurt aldım lapaların yanında..Bir de günde 4 çay bardağını geçmemen lazım ama ben 2 çay bardağında tıkandım zaten yiyemiyorsun o kadar..Bakalım yarın işe yaramış mı yaramamış mı göreceğiz..Kilo vermemiz hızlanırsa harika olur asıl önemli olan o

Zaten şu karbonhidrat diyeti iyice aklıma girmeye başladı belkide ona başlarım

bende deniz memnun oldum
hıı o kadar çok çabuk sonuç veriyor demekki
tamam burcu çok sağol kabızlık yaşadığımda
ve cuma öncesi yapmam uygun olcak sanırım.

Iyi geceler bütün çıtır kızlara
sabah erken kalkcam
malum iş var

Ne güzel çevrendekilere örnek olmuşsun,bunun gururu bambaşka olmalı :13:
Evet canım yarın yap bildirimini..

ay olmazmııııı!!!!!!!!! diyorlar ki ayşe sen hergün biraz daha zayıflamış olarak geliyorsun eylül de okullar açılınca seni tanıyamayacağız diyorlar... tabiki ben de çok mutlu oluyorum..

yarın sabah bildiririm kilomu teşekkürler canım ii geceler..

umarım herkes yarın güzel rakamlar görürrr...

Derya ablaa bende baslamaya düsünüyorum kh diyetineee
zaten eti ve tavugu pek severim .. kactir canim pastirma istioo
onunda kh'si 1 yumurtayla yemeyi hayal ediyorummm hmmm canim istedii beee

belki haftaya dogru 3-4 gün yaparimm .. artik 79'u net bir sekilde görmek istiyorum yaa
biktim 8'rakamindan

Son düzenleme:
derya biz baslıcaz allah kısmet ederse sıte yonetımıne dıyetı yoneten kişiye mesajda attım karbonhıdrat dıyetını yöneten kısıye bi arkadasımız lınk atmıstı ya bana ordan buldum ornekler ıstedım yazdıgım menunun ne derece saglıklı oldugunu sordum. yanlız soyle bı bılgı var karbonhıdrat topiginde kımısı 20 ünite karbonhıdrat almış gun boyu kımı 5 kımı 15 ama asla 40 ünitenin altına düşmemek gerekliymiş.60 ın da üstüne cıkmamak.sende baslasana çiçemm

Aminnn, iyi geceler canım

Offff kızım delirtecen mi beni yoldan çıkarma sırf pastırma için başlarım ben bu diyete
Şaka maka ben bu işi düşüneyim ben de çok severim eti tavuğu hem ne zaman protein alsam daha iyi veriyorum..Ben de şu 75 'i görsem yeter artık

Sevdacım bak hep anlatılan ebru akın karbon değerleri listesi burada;

Karbonhidrat Diyeti (Yiyeceklerin Karbonhidrat Ünite Değerleri) - Ebru Akın - Blogcu

Ben bu işi etraflıca düşüneyim ama büyük ihtimal bende başlayacağım sizinle..
Vücudumun değişik bir diyet sistemine ihtiyacı var belli ki :13:

Kızlar hepinize iyi geceler yarın için şimdiden kalbim küt küt ya ne olacak çok merak ediyorum,allahım hepimizin yüzünü güldürsün

inş. deryacım inş. valla başlıyalım yahu yaw ben regliyle ilgili espürüklü bi konu yazdıydım kimse okumadımı

Merhabalar,yatmadan önce bakayım dedim.Yarın da cuma,bakalım ne olacağız?Menümde yoğurt çok bulunuyor(çok seviyorum) zararı olmaz herhalde değil mi,sorayım dedim.
Ayşe ne güzel yemeklerini yanında götürüyormuş,bravo yaaa.Ben bir türlü yapamıyorum.Sıcak olacak illaki
.

Son düzenleme:
Öğlenleri çıkan yemekleri yiyemiyorum,sadece yoğurt ve diyet çöerkotlu bisküvi(3-4 tane) yiyorum.Ben bir de aralarda çok çay (8-10 yıldır şekersiz ) içiyorum ve aklıma meyve,vs. hiiiiç gelmiyor.Evden götürsem bile benle eve geri geliyor(varlığını bile unutuyorum).Haklı olarak Filiz beni uyardı ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…