80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

platesi önerdim cünkü okumadim valla 6647sayfayi okadar vaktim yok sizde platesciyseniz sorunda yok ben sadece önermistim neyse by by

ahhh canım çok teşekkür ederim güzel sözlerin için
birazcık olsa bi faydam dokunduysa azimlenmen için ne mutlu bana...

perde için de evet haklısın, arkadaşlarımla kahve fasıllarımız çok olur
o yüzden taşlı bir şey mi yaptırsam dedim, çok severim öyle şık şıkırdım şeyleri

http://www.tekstilportal.com/seriresim/ROLLER%20BL%C4%B0ND%20W%C4%B0TH%20BEADS,&&-601452052.JPG için Google Görsel Sonuçları

bu yukardaki gibi mesela, daha renkli bişiy olabilir
bakalım hangisi olucak,

deryacım sana da teşekkürler cevabın için
2yana açılan şirin şeyleri de çok severim ama bi türlü karar veremedim :26::26:

arkadaşlar sinemaya gittik harikaydı, marvelin thor filmi, fantastik film sevenler birde 3boyutlu
ilk kez gittik 3 boyutlu bir filmee
çok değişikti yaa, yıldızlar yanında uçuyor sanki

sizin için resim çektim
leoparlı pabuçları mı da gitdim
yarın ekliycem öncesi sonrası
öncesi resmimde kalmadı sanırım hepsini ekledim ama
gene de bulmaya çalışıcam bakalım :87::87::87:

herkese iyi gecelerrrrr
biraz işim var

günaydın kızlar hemen gelişmeleri yazayım akşam rahat rahat hatırınızı sorarım.öncelikle ameliyat yok.devlet hastanesindeki salak doktor hemen ameliyat edecekti ya beni içim rahat etmedi bi de üniversite hastanesine gideyim dedim o da ameliyat derse olacaktım.neyse dün gittim adam demesin mi ameliyatlık bir şeyiniz şu an için yok.önce bi ultrason çekelim sonra bakarız eğer tam fıtığı teşhis edersek o zaman konuşuruz dedi.1 hafta sonra çektireceğim acil bi durum yokmuş.

kaç gündür yaşadığımı allah bilir tamam ameliyat korktuğum bir şey değil ama çevrem daha endişeliydi.yok kim refakatçi olacak(ailemden uzak yaşıyorum biliyorsunz)çocuklara kim bakacak,ne kadar yatacağım vs vs .adam hemen kesecekti ya.ne kadar rahat.iyi ki üniversitede dr a gitmişim.hayır oda dr o da dr.yazık günah değil mi hadi benim aklıma geldi ya aklına gelmeyen zavallı insanlar.ne yani döner sermaye midir nedir ondan para alacak diye ne bu ameliyat sevdası anlamıyorum.

bu arada kilo bildirimi yapayım dedim formatı hatırlayamadığım için önceki gönderdiğim mesajlardan kopyalayayım dedim mesajlarım yok silinmiş.ona da sinir oldum.neyse ki bu koşturmaca da vermişim önceden daha fazlaydım sanırım tekrar 83 e düşmüşüm.

başlangıç:85
geçen hafta:hatırlamıyorum (zaten bildirim yapmadım sanırım misafir vardı)
bu hafta :83.3
giden:hesaplayamadım

artık şu seksenlerden sıkıldım detoksla falan şu zinciri kırıp 7 leri görmek istiyorum.eşimle aramız daha iyi olmaya başladı.ama yine gıcık gıcık konuşuyor.ameliyattayken dr a söyleyeyim de azcık neşter kaysın elinden de benim göbekteki fazla yağları da alsın dedim o da alsa ne olur diyet yapmıyorsun ki yine yerine gelir dedi.kızdım ama adam haklı.mesleğim ve çocuklarım hakkında dağları delen ve azimli olan ben 2 lokmaya boyun eğiyorum.bakalım gaza geldim hayırlısı olur inşallah.

hepinizi çok özledim canım arkadaşlarım.

wispercanım geçmiş olsun mu desem gözün aydın mı bilemedim...neyse kurtulmuşsun ameliyat derdinden sevindim gerçekten...
Allaha havale ediyorum böyle doktorları..ve biz canımızı bunlara emanet ediyoruz yaa..
ay ben yokken izlem de gelmiş....hoşgelmiiiiişşşşşşşşş.......
bi ben uğrayamıyorum ayol....
neyse...kilo bildirimi yapayım ben...
başlangıç--88
geçen hafta--78.4
bu hafta--78.1
bu hafta giden--300gr
toplamda giden--9.9 kg
hedef--70
beden--46
boy--162

kızlar yaa...artık gram gram gidiyor benden...aslında iyi böyle olması ama...
sabırsızım ben de 1er 1er gitsin istiyorum...
ah bi yürüyüşe başlayabilsem...
aynı şeyi söyleyip duruyorum işte ama icraat yok malesef...

günaydınlar
bende yapayım bildirimimi ama öncelikle belirtmek isterim ben diyete pazartesi başladım,pazarakşamı yatmadan önce tartıldım halliyle su falan vardı midemde bugünde aç karnına sabah yataktan kalkar kalkmaz tartıldım
başlangıç--93(pazar akşamı kilom)
geçen hafta--cuma tartılmamıştım
bu hafta--91.1
bu hafta giden--1.9(kesinlikle bundan az gitmiştir yazılması ne derece doğru bilmiyorum)
toplamda giden--1.9
hedef--65
beden--50
boy--171

canım ya bende aynıyım arkadaşaım sauna eşofman kullandı baya da faydasını gördü hiç denedin mi sende bu tarz bişey

şu çzelgeyi de değiştirip kaçayım ben...kızımın aşısı var büyüğü de hasta onu da gitmişken doktora göstereyim...
parka gittik heveslendi dondurma istedi çocuk...almaz olaydım...hemen şişti boğazı...
herkese hayırlı cumalar....

günaydın arkadaşlarr :79: herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimler diliyorum

her kim yolladıysa farketmez senacım sendende ondanda allah razı olsun. narin de eksik olmasın inş. sagolsun

canım gözün aydın bıçak altına yatmaktan Rabbim korumuş...inşallah haftaya çekilecek ultrasonda güzel sonuçlarla dönersin..eşine gelince takma kafana hemen hemen hepsi zaman zaman bu şekilde davranabiliyorlar...kilo vererek en güzel cevabı vereceksin zaten..

canım haftada 1 kilo inan çok fazla..az az gitmesi hem daha saqlıklı hemde daha kalıcı..içini ferah tut..ilk başlarda kilolar birden gitsin istiyoruz..düşüsene her hafta zaten ucundan başından veriyoruz..yani her geçen gün eksiliyoruz..bu bile gülümsememize yetmeli tatlım

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 64.6
bu hafta 65.4
gelen +800
toplamda 24.6
hedef 60
boy 1.65
beden 38
spor 310dk

2 gün önce 1600qr artıdaydım biliyorsunuz kermese yardıma gittiqim için bu hafta hamurişi yemek zorunda kaldım 2 hafta daha böyle devam edecek sonrasında toparlıcam inşallah

Geçmiş olsun,evet malesef bir doktora güvenemiyoruz,birinin dediği diğerini tutmuyor.Bizim de başımız böyle bir kaç olay gelmişti .[

QUOTE=eflatun24;19059549]şu çzelgeyi de değiştirip kaçayım ben...kızımın aşısı var büyüğü de hasta onu da gitmişken doktora göstereyim...
parka gittik heveslendi dondurma istedi çocuk...almaz olaydım...hemen şişti boğazı...
herkese hayırlı cumalar....[/QUOTE]

Geçmiş olsun

Dediğiniz gibi 2 haftada toparlarsınız,çok azimlisiniz Darısı bize diyelim...

çok güzel nerden nerelere gelmişsin ne kadar sürede verdin bunu birde verirken zaman zaman kilonun sabitlendiği oldu mu olduğun ne yaptın?

Sanırım kilo çok olunca ilk haftalar hızlı gidiyor.Nihayet 7 li rakama ulaştım(bu hafta az da yedim ama önümüzdeki hafta yediklerime daha dikkat edeceğim,umarım)6 yıldır 75 in altına inemedim ve bir an önce olmasını arzu ettiğim için az yiyordum ama arkadaşların uyarısı üzerine yediklerimi sağlıklı olarak biraz çoğaltayım,özellikle ara öğünleri.Öğlen ne yapacağım bilemiyorum,o aynı kalır sanırım.Yoğurt ve sunta olarak

Kilo bildirimim:

başlangıç :91.2
geçen hafta: 80.9
bu hafta: 79.6
giden:1.300
toplamda :11.6
hedef:57
boy:1.65
beden:44

İyi günler...

öğle yemeğine 3 köfte ve yeşillik ayran 2 dilim ekmek olarak değiştirebilirsin canım

günaydin kizlar,kilomu bildirip hemen cikicam,

baslangic:80
gecen hafta:66.2
bu hafta:64.6
bu hafta giden:1.600
toplamda giden:15.4
boy:161
beden:44
spor:280 dk

günaydın kilo bildirimi yapıyım tatrılmışken
başlangıç:88,5
geçen hafta:84,5
bu hafta:83,2
giden:1300
toplam giden:5300
hedef:75
boy:165
beden: tam anlıyamadım şu anki bedenimse 44-46 ideal bedenimse 42-40

spor 5 günde 180 dk

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım, inşallah korktuğun gibi değildir. ihmal etme git mutlaka
hoşgeldin arkadaşım,öncelikle diyet konusunda kararlı ol. bu çok önemli. buradaki başarı öykülerini oku. bende çok etkili oldu. ve burayı takip et mutlaka.
canım benim başlamadan 2 gün önce falan başlıyor şişkinliğim ve 2. 3. gününe kadar sürüyor. ortalama bir bir buçuk kilo farkediyor.
tekrar geçmiş olsun canım.iyi ki danışmışsın başka bir doktora.
geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…