80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende iyiyim aylincim.. pazar sonrası ev illeri işte.. bi yandan onları yapıyorum.. çamaşır fln yıkanıyo.. bi yandan da buraya uğramadan duramıyorum :))))

günaydın herkese kızlar.cumartesi pazar nete giremedim.çünkü evdeki baglantıda bir sorun var.hafta sonu berbattı sanırım hala adapte olamadım.cuma günü dijital baskül aldım bakalım cuma gününe kaç gr. gidecek yada alınacak

bizde de var kiraz ve vişne ağacı ama 2 şer ağaç yicek kaddar izmir dekiler biraz daha büyüktü herhalde hava sıcak ya ondan burda.. olur olmaz sana gönderiyim ben bebeğ cimmmm cokacimcoook

kızlar burası kalabalıklaşmaya başladı ... :)) ne güzel.. ama ben aldığım ani kararla çıkıyorum..
öğleden sonra bankada ve diğer fatura işler vardı.. ama şimdiden çok sıcak hava.. öğlen sıcağına kalmayayım diyorum.. işlerimi de gel,ince hallederim... görüşürüz.. iyi günler hepinize..

çok sağol elaycım kaydirigubbakcemile5 ... olur burdakiler de 1 aya kadar sanırım... bizde çok da noluyo yaa.. bide toplamaya gidiyoruz.. 1 haftada ancak bitiyo.. bi de 15 kişi fln olduğumuz halde.. ayy cidden ben o ara giremicem demi buraya yaa.. neyse onu o zaman düşünüp üzülürüm.. :))) çıktım ben cmm.. iyi bak kendine ..

günaydın herkese ALNAGME AYLıN ELAY NARıNNAZENıN NASILSINIZ ben aldıgım k filex yedim cok igrenc bişey hayatımda ilk kez sütü tattim ama cok korkunc bişeydi midem bulanarak yedim

Almanyaya Yaz geliyo...... Cok sükür :)) gecen haziran sonu 81 idim... yine BASARICAM...... 6 hafta sonra öbür Bilgisayar sinavim var, o zamana kadar 6 kilo mecbur gidecek!!!.... ozaman 82 felan oluiyorum... oh ne güzel ya :) 80 bile cok iyi duruyo bende. ayni 65 gibi :) simdilik Ramazan baslamadan 80 olsam yeter. En fazla bi 3 kilo aliriz. Sonra KI$IN yine baslariz :)

günaydın herkese ALNAGME AYLİN ELAY NARİNNAZENİN NASILSINIZ ben aldıgım k filex yedim cok igrenc bişey hayatımda ilk kez sütü tattim ama cok korkunc bişeydi midem bulanarak yedim

iyiyiz canım hafta ya başladık bakalım sıcaklarla hiç de yiyesi gelmiyo insanın ..sütü bu şekilde tatman ilk defa kötü olmuş ..bence okadarda kötü bişi değil... k flexleri hiç sevmem onlarla diyet yapcağıma aç gezerim . bencede iğrenççççççççkafamçokkarıştı

canlarım gunaydın.. Ben geldim.. Dun ilk defa pazar kaçırmadım.. Çok mutluyum.. Az yedim suyumu içtim.. C.tesi akşam misafirlerim vardı. Efkar dağıttık azıcık.. Akşam yemeği yemedim ama başka ufak tefek kaçamaklarım oldu.. Sabah ilk işim tartılmak oldu.. Baktım tartıda sorun yok içim rahatladı.. Hemen pazar kendimi rolantiye aldım ve kaçırmadım.. hareket etmem lazım.. Yürüyüş yapamıyorum.. ış yerinden geç çıkıyorum.. Evde de cd açıp yapacağıma kız kıza toplanıp muhabet etmekten vaktim kalmıyor.. En erken yatış saatim 1.30-2.00 oldu.. Sabah 7 de kalkıyorum.. Uykusuzm uykusuzm.. Ama mutluyum.. Hepinizi seviyorum kızlarr. ıçimi döktüm şimdilik gidiyorumm.. Sonra yine gelirim.. Bu arada Flatliners cim senin karışıma c.tesi başladım.. Bunun yanında burda gördüğüm başka birşeye de başladım.. Onu da sizinle baylaşayım.. 1 butun cevizi bir bardak suya geceden atıyorsun, sabah suyunu içip, cevizinide yiyorsun.. ıçtikten sonra ertesi günün suyunu hemen hazırlıyorsun.. Böylece bir gün önceden hazırlanmış oluyr..Denemek isteyenlere..

selma cım yenı gördum yazını ıyım canım sen nasılsın? Sütle yiyemezsen meyve suyu ile de deneyebilirsin k fleksi.. Ama nektar değil %100 meyve sularını tercih olur mu?

kızlar çok kalabalığız bu sabah herkese günaydın yediklerimi yazıyım
sabah---kepekli tosst arası dil peyniri ve 2 dilim salam veçilek kompostası az şekerli,kendim yaptım
bugünde mucize iksirden yapıcam bi kere yapmıştım ama içememiştim bu sefer ıhlamırda karıştırıcam bilginize geçende internetten okumuştum birde öyle denicem bakalım

günaydin kizlar yoksa tünaydin mi desem..
benim esimde haftasonlari calisiyo ögrenci oldugu icin..bende haftasonu kacamak yapmiyom...aslinda kacamalarin sebebi o degil o elinden geleni yapiyo eve tatli getirmiyo sanirim disarda da yemiyor 70-68 arasi zaten kilosu,dünde tutturmus bu sirkenin tadi güzel bende icecem..
benim esim meyve suyu niyetine serinlemek icin limonlu su icer acaba ondanmi formunda diye düsünmüyor degilim halsizse susamissa bi yarim limonu suyla götürür..

bugün cikolata yemeyeli belki 1 hafta tatli yemeyeli 4 gün oluyo..bu benim icin devim..ama söz verdim kendime 2 hafta sonra bigün ne istersem yiyecem..bugün 4.gün sabir ya sabir...

Merhaba arkadaşlar,sabah 6 da çıktım spora 8:15 te geldim.Tiroid nodülüm olduğu için aç karnına dereotu yiyorum yani kür yapıyorum,nodülü eritiyormuş.Güzel bir etkisi daha var iştahı kesiyor,yemeğe oturduktan bir süre sonra yemek istemiyorsunuz.Kahvaltıda yarım kk peynir,iki dilim sucuk,iki zeytin,yarım dilim çavdar ekmeği domates salatalık yedim.Sonrası allahkerim yazarım akşam.Ha bu arada bu saate kadar içtiğim su 3 litreyi geçmiştir.Çok terliyorum sporda tabi çokta susuyorum.Cumartesiye kadar bakmayacağım kiloma sürpriz olsun.
bebeg83teşekkür ederim güzel sözlerin için.Haklısın destekle olacak bu işler yoksa tek başına olmuyor. Zor çünkü kolay bişey değil.Bizi bizden başka anlayan biri olmaaz.
hidenniskodiyet listesini verdimi ben göremedim
handeryaBen 20 ye odaklamak istiyorum kendimi.Sıkı motive oluyorum hedefim büyük olunca.Umarım düşündüğüm gibi yapabilirim.Bu yüzden 20 diyorum,birde çok spor yapıyorum,valla her sabah canım çıkıyor.Eve geldiğimde sırılsıklam oluyorum terden.Bu arada tarifler için teşekkürler canım.Bal kilo aldırmazmı ama.
Yağ parçalayan cihazdan bahsedilmiş awt cihazı bilgisi olan varmı.

selam kızlar 2 gündür giremedim işlerden yaz gelince yazlıklar çıkıyor kışlıklar kalkıyor ev yerinden oynuyor bunlarla uğraştım bu arada şimdilik bağırsaklarım boşaltım işlemini yaptı mesajları okudumda ben çoktan listeden silinmişimdir diye düşünürken sizin düşünceleriniz beni bırakmamanız çok hoşuma gitti teşekkür ederim artık 500 gr bile versem bana haftada kar çünkü alınanlar geri iade edilmiyor ama vücudumdakilerin dışarı çıktığı anın rahatlığını size anlatamam bu arad 2 gündür böğürtlen çayı içiyorum bağırsaklarım bu sayede boşaldı ilaçla olmadı ama bu fayda oldu

sabah:2 bardak bögürtlen çayı+1 domates+1 salatalık+1 biber+1 kkpeynir+4 zeytin+1 çok ince dilim kavun+1.5 dilim kepek ekmeği

ara ögün30 bir su bardağı yağız yoğurt

öğle:20 tane çilek

canım yemek yemek istemiyor bu nedenle meyve yiycem saat 1i bekliyorum sonrada gezmeye gidicem

herkese selam kızlar öncedende yazmıştım aşırı derecede işlerim var 2 haftayada bitmez malum tadilat uğraşıyorum kolay değil arkadaşlar şikayetçi olmuş kurallardan falan ben günde 1 defada olsa giriyorum neyse ben başkanlığı yapamıyorum kızlar yapmak isteyen varsa görevi devralsın iyi olur tamam hepinizi öptüm

iyi günler kızlar, hidennisko'nun diyet listesini ben de çok merak ettim. ayrıca alnağmecim şu cevizi ben de tekrar yapıcam, bağırsaklara ve kötü kolestrole çok iyi geliyor. iksir mevzusu da iyi gidiyor, tadı hoş, tartıda her gün en az 200 gr. eksik çıkıyorum :) bu arada azcık para biriktirip mezoterapiye mi gitsem yoksa awt'ye mi bilemedim? öneriniz, deneyeniniz var mı? ayrıca bugün diyetisyene gittim, kilon takılmış, regl olmana 2 gün var, bugün canın ne istiyorsa ye dedi, acaip muluyum, bir tane hamburger yiycem, 1/2 tabak da patates kızartması. benim günahım yok diyestisyen dedi :)
hepinizi öpüyorum.

slm kızlar... yeni geldim daha bankadan.. allahım hava ne sıcak anlatılmaz.. bide bankada sırada 35-40 kişi vardı sanırım... ordan da doğalgazı ödemeye geçtim.. ordada aynı sıra kaydirigubbakcemile3 öldüm bittim.. şimdi de arkadaşa gidicem.. çıkmadan yazayım dedim..
flatlinerscim yaa .. iksirin tadı bi tek bana mı kötü geldi.. baharnaz da limonata gibi içiyorum yazmıştı... kokusu güzel de tadı acımsı ya ne biliim. 5i1yerde fln.. içemesemde burnumu tıkayıp içerdim.. bu öyle bişey de değil.. bir kerede imkan yok içilmez.. acaba ben çok mu kaynattım ondan mı tadı acı .. bilgi verirsen sevinirim cnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…