kızlar adet şişkinligi adete 1-2 gün kala baslar. regli oldugunuz gün sayısına ve reglinin miktarına gore degişir şişkinligin kac gunde inecegi.fakat 1 kg. ile 4.kg arası bir kilo fazlalıgı söz konusu olabiliyor.adet bitince bu şişlikten olusan kg. geri gidiyor.tabi regliyim diye ne bulursak yersek bazen 100 gr da olsa kalabılıyor. aslında şişlikten kasıt vücut su topluyo bu dönemde yumurtaların çatlama süreci ve yumurta sayısı da önemli. agrısız sancısız ve yeterli miktarlarda regli olanlarda pek farkedılmeyebılır ama misal ben yarım dünya oluyorum burdan yuvarla istanbula kadar gıtsın top gibi(gerçi yol parası vermeyız ıyı olur:) 2.5 kılo kadar şişiyorum reglım bıttıkten 2 gun sonra aynı kıloma dönmüş oluyorum .. yani her kadının catlayan yumurta sayısı,reglinin miktarı ve günü aynı olmadıgı için olagan bi şekilde degısıklık gosterebılır:):)
kadın hastalıkları ve dogum uzmanınız
kızlar karnıma bişey oldu bugün gaz mıdır nedir bılmıyorum ama wc sorunu falan degil..bir şiştim bir şiştim çatır çatır ayrılıcam orta yerimden.karnım dizlerime indi o derece:84: deliricem sancıdan doktorumu aradım dedim karnım böyle böyle yumurtalıklarıma süreklii bıçak saplanıyo yurt dışındaymış sekreter öyle dedi siz gelin hemen yarın dedi başka bi doktora görünücem ama korkuyorum ben senelerce tedavi gördüm yumurtalıklarım iltihaptan gözükmüyomuş komple sarmış her yerimi 19 yaşında menapoza girmiştim. tedavi tedavi derken en son ıkıncı cocuguma hamıle kalabıldım.20 yasında falan.o zamandan beri iyiydim hamd olsun(iyiydim derken o halime göre)galiba öyle oldum yine:85::85:
inş. deryacım inş. valla başlıyalım yahu yaw ben regliyle ilgili espürüklü bi konu yazdıydım kimse okumadımı
Merhabalar,yatmadan önce bakayım dedim.Yarın da cuma,bakalım ne olacağız?Menümde yoğurt çok bulunuyor(çok seviyorum) zararı olmaz herhalde değil mi,sorayım dedim.
Ayşe ne güzel yemeklerini yanında götürüyormuş,bravo yaaa.Ben bir türlü yapamıyorum.Sıcak olacak illaki
.
platesi önerdim cünkü okumadim valla 6647sayfayi okadar vaktim yok sizde platesciyseniz sorunda yok ben sadece önermistim neyse by by
arkadaşlar sinemaya gittik harikaydı, marvelin thor filmi, fantastik film sevenler birde 3boyutlu
ilk kez gittik 3 boyutlu bir filmee
çok değişikti yaa, yıldızlar yanında uçuyor sanki
sizin için resim çektim
leoparlı pabuçları mı da gitdim
yarın ekliycem öncesi sonrası
öncesi resmimde kalmadı sanırım hepsini ekledim ama
gene de bulmaya çalışıcam bakalım :87::87::87:
herkese iyi gecelerrrrr
biraz işim var
günaydın kızlar hemen gelişmeleri yazayım akşam rahat rahat hatırınızı sorarım.öncelikle ameliyat yok.devlet hastanesindeki salak doktor hemen ameliyat edecekti ya beni içim rahat etmedi bi de üniversite hastanesine gideyim dedim o da ameliyat derse olacaktım.neyse dün gittim adam demesin mi ameliyatlık bir şeyiniz şu an için yok.önce bi ultrason çekelim sonra bakarız eğer tam fıtığı teşhis edersek o zaman konuşuruz dedi.1 hafta sonra çektireceğim acil bi durum yokmuş.
kaç gündür yaşadığımı allah bilir tamam ameliyat korktuğum bir şey değil ama çevrem daha endişeliydi.yok kim refakatçi olacak(ailemden uzak yaşıyorum biliyorsunz)çocuklara kim bakacak,ne kadar yatacağım vs vs .adam hemen kesecekti ya.ne kadar rahat.iyi ki üniversitede dr a gitmişim.hayır oda dr o da dr.yazık günah değil mi hadi benim aklıma geldi ya aklına gelmeyen zavallı insanlar.ne yani döner sermaye midir nedir ondan para alacak diye ne bu ameliyat sevdası anlamıyorum.
bu arada kilo bildirimi yapayım dedim formatı hatırlayamadığım için önceki gönderdiğim mesajlardan kopyalayayım dedim mesajlarım yok silinmiş.ona da sinir oldum.neyse ki bu koşturmaca da vermişim önceden daha fazlaydım sanırım tekrar 83 e düşmüşüm.
başlangıç:85
geçen hafta:hatırlamıyorum (zaten bildirim yapmadım sanırım misafir vardı)
bu hafta :83.3
giden:hesaplayamadım
artık şu seksenlerden sıkıldım detoksla falan şu zinciri kırıp 7 leri görmek istiyorum.eşimle aramız daha iyi olmaya başladı.ama yine gıcık gıcık konuşuyor.ameliyattayken dr a söyleyeyim de azcık neşter kaysın elinden de benim göbekteki fazla yağları da alsın dedim o da alsa ne olur diyet yapmıyorsun ki yine yerine gelir dedi.kızdım ama adam haklı.mesleğim ve çocuklarım hakkında dağları delen ve azimli olan ben 2 lokmaya boyun eğiyorum.bakalım gaza geldim hayırlısı olur inşallah.
hepinizi çok özledim canım arkadaşlarım.
wispercanım geçmiş olsun mu desem gözün aydın mı bilemedim...neyse kurtulmuşsun ameliyat derdinden sevindim gerçekten...
Allaha havale ediyorum böyle doktorları..ve biz canımızı bunlara emanet ediyoruz yaa..
ay ben yokken izlem de gelmiş....hoşgelmiiiiişşşşşşşşş.......
bi ben uğrayamıyorum ayol....
neyse...kilo bildirimi yapayım ben...
başlangıç--88
geçen hafta--78.4
bu hafta--78.1
bu hafta giden--300gr
toplamda giden--9.9 kg
hedef--70
beden--46
boy--162
günaydınlar
bende yapayım bildirimimi ama öncelikle belirtmek isterim ben diyete pazartesi başladım,pazarakşamı yatmadan önce tartıldım halliyle su falan vardı midemde bugünde aç karnına sabah yataktan kalkar kalkmaz tartıldım
başlangıç--93(pazar akşamı kilom)
geçen hafta--cuma tartılmamıştım
bu hafta--91.1
bu hafta giden--1.9(kesinlikle bundan az gitmiştir yazılması ne derece doğru bilmiyorum)
toplamda giden--1.9
hedef--65
beden--50
boy--171
Kilo bildirimim:
başlangıç :91.2
geçen hafta: 80.9
bu hafta: 79.6
giden:1.300
toplamda :11.6
hedef:57
boy:1.65
beden:44
İyi günler...
günaydin kizlar,kilomu bildirip hemen cikicam,
baslangic:80
gecen hafta:66.2
bu hafta:64.6
bu hafta giden:1.600
toplamda giden:15.4
boy:161
beden:44
spor:280 dk
günaydın kilo bildirimi yapıyım tatrılmışken
başlangıç:88,5
geçen hafta:84,5
bu hafta:83,2
giden:1300
toplam giden:5300
hedef:75
boy:165
beden: tam anlıyamadım şu anki bedenimse 44-46 ideal bedenimse 42-40
spor 5 günde 180 dk
başlangıç:83
geçen hafta:63.5
bu hafta:63
bu hafta giden:500gr
toplamda giden:20
hedef:60
boy:167
beden:38-40
spor:yok
günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar
kilo bildirimi
başlangıç: 92
geçen hafta: 87.4
bu hafta: 87.2
bu hafta verilen: 200 gram
toplamda verilen: 4.800 gram
hedef: 70
boy: 1.71
beden:44-46
bu hafta regl oldum. o yüzden az gitti. artıda olmadığıma seviniyorum
kilo bildirimi
başlangıç 90.8
geçen hafta 87.1
bu hafta 86.3
giden 800 gr
toplamda 4.5
hedef 65
boy 1.64
beden 46
spor 60dk
bu hafta daha iyi vermeyi planlıyordum ama regl olunca çok üzülmüştüm. kesin artı çıkıcam diye düşünürken kilo vermiş olmak(az ama) çok sevindirdi beni..bide şişliğimi düşününce iyi vermişim ben yaaa.
Kilo Bildirimi
Başlangıç: 88
Geçen hafta: 81
bu hafta: 80
Bu hafta giden: 1 kg.
Toplamda giden: 8.kg
Hedef: 65
Beden: 42
Boy: 1.68
Spor: 280 Dk :82:
günaydın kızlar
nasılsınız
yaza az kaldı
umarım herkes hayalindeki görüntüsüne kavuşur
başlangıç:83
geçen hafta:63.5
bu hafta:63
bu hafta giden:500gr
toplamda giden:20
hedef:60
boy:167
beden:38-40
spor:yok
banuş
aradım seni evet canım
hava güzeldi
bebeleride al bana gel diycektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?