80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar herkese hayırlı cumalar..
bugün bizim departmanın yarısı eğitimde o nedenle nefessiz çalışmam laızm gireemem sanırım..
geçen hafta listede var mıydım yok muydum bilmiyorum bakamamıştım..geçen hafta kaç kg dum onu da bilmiyorum ama bu sabah 93.3 ü gördüm vermemişim ya da almışım diye tahmin ediyorum ya bilemiyorum..akupunktura gidince de tartılıyordum ya rakamlar karıştı birbirine hiç hatırlayamıyorum..
şimdiden kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
bugünkü menümü de yazayım..
sabah:2 dilim ekmek peynir
yeşil çay
öğle:taze fasulye ,1 dilim ekmek
ara:1 elma
akşam:taze fasulye
ara:1 kivi
yatmadan önce süt
öptüm sizi şekerler..fırsat bulursam gelicem..

günaydın kızlar
nasılsınız
yaza az kaldı
umarım herkes hayalindeki görüntüsüne kavuşur

başlangıç:83
geçen hafta:63.5
bu hafta:63
bu hafta giden:500gr
toplamda giden:20
hedef:60

boy:167
beden:38-40
spor:yok

banuş
aradım seni evet canım
hava güzeldi
bebeleride al bana gel diycektim

günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar
kilo bildirimi
başlangıç: 92
geçen hafta: 87.4
bu hafta: 87.2
bu hafta verilen: 200 gram
toplamda verilen: 4.800 gram
hedef: 70
boy: 1.71
beden:44-46

bu hafta regl oldum. o yüzden az gitti. artıda olmadığıma seviniyorum

Son düzenleme:
kilo bildirimi
başlangıç 90.8
geçen hafta 87.1
bu hafta 86.3
giden 800 gr
toplamda 4.5
hedef 65
boy 1.64
beden 46
spor 60dk

bu hafta daha iyi vermeyi planlıyordum ama regl olunca çok üzülmüştüm. kesin artı çıkıcam diye düşünürken kilo vermiş olmak(az ama) çok sevindirdi beni..bide şişliğimi düşününce iyi vermişim ben yaaa.

Kilo Bildirimi

Başlangıç: 88
Geçen hafta: 81
bu hafta: 80
Bu hafta giden: 1 kg.
Toplamda giden: 8.kg
Hedef: 65
Beden: 42
Boy: 1.68

Spor: 280 Dk :82:

zum güldürdün beni allah iyiligini versin. yol parasından tasarruf ha tşkr ederim cevabın için

bugünü saymazsam 5 günde 1300 gitmiş bu demektirki doğru yoldayım ortalama haftada 1,5 kiloyu hedeflemiştim fakat çok aç kaldım sebze hiç tok tutmuyor sütümüde aman aman etkilemiyor ama ton balığı yediğim gün gözle görülür sütümde artmıştı ben en kısa zamanda kh diyetine yani protein ağırlıklı diyete geçiyorum iyi sonuç alırsam 2 hafta denerim tekrar sebze meyve ağırlıklı yaparım

kilo bildirimi
başlangıç : 100
geçen hafta : 82.4 gr
bu hafta : 80.7 gr
giden : 1.700 gr
toplamda giden : 19.3 gr
hedef : 67
boy : 1.76
beden : 42-44 :93:
spor : 300 dk :97:

pfff menümü yazdım benim bile yazarken içim sıkıldı
bugn davetteyiz umarım kendimi tıtarım ölçülü yerim o yüzden sabah öğleni hafif geçiiştiricem şimdi yürüyüşe gidicem gelincede aerobik duş akşama inşallah yazabilirim menümü

Kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenlerde varsa üzülmeyin haftaya veririsiniz
ben çıkıyım kahvaltı hazırlıycam daha artık akşam okurum sayfaları
şimdiden iyi günlerr

İnş. öyle bişey değildir sevdacım sadece yediklerin gaz sancısı yapmıştır umarım.bizi bilgilendir doktor öıkışı...geçmiş olsun

inş. deryacım inş. valla başlıyalım yahu yaw ben regliyle ilgili espürüklü bi konu yazdıydım kimse okumadımı

Ben karar verdim beraber başlayalım yarından itibaren :13:
Sevdacım görmedim regli hakkında yazdığını :26:

Yoğurdun bir zararı olacağını zannetmiyorum bol bol yiyebilirsin. Ama çok yiyeceksen light yesen daha iyi..

platesi önerdim cünkü okumadim valla 6647sayfayi okadar vaktim yok sizde platesciyseniz sorunda yok ben sadece önermistim neyse by by

Kötü bir şey demedim ki, biz de seviyoruz dedim sadece :26:

Ayyy herkes bu filme gidiyor çok merak ediyorum yaaaa :84::84:
Hadi koy da görek bakalım
Ay salım solum leopar sende mi brütüs

Nilgünüm hoşgeldin
Ne iyi etmişsin başka doktora gitmekle..Bana ameliyat dediklerinde kuzu kuzu bıçak parasını verip girmiştim ameliyata.. E daha 19 yaşındayım akıl o kadar çalışmıyor neden yalan söylesin ki diye düşünüyorsun, başında bir büyük olmayınca da...Neyse inşallah güzel sonuçlar çıkarda gerek kalmaz ameliyata filan..

Gaza gel tabi ya sen ne zorluklar aşmış güçlü bir kadınsın,buna mı yenileceksin
Ama gene de kızıyorum yani eşine söylenecek laf değil
Geçen hafta 83.8 mişsin nilgünüm yani 500 gr vermişsin :13:

Tebrikler

Artık cumadan cumaya tartılırsın. Tebrikler

Kilo bildirimim:

başlangıç :91.2
geçen hafta: 80.9
bu hafta: 79.6
giden:1.300
toplamda :11.6
hedef:57
boy:1.65
beden:44

İyi günler...

Tebrikler canım,harika bir rakam

günaydin kizlar,kilomu bildirip hemen cikicam,

baslangic:80
gecen hafta:66.2
bu hafta:64.6
bu hafta giden:1.600
toplamda giden:15.4
boy:161
beden:44
spor:280 dk

Vay vay vay yasemin ne yaptın sen böyle bu hafta..Ama dikkat et canım 1600 çok fazla bir rakam bir hafta için :26: Tebrikler

Tebrik ederim semacım

başlangıç:83
geçen hafta:63.5
bu hafta:63
bu hafta giden:500gr
toplamda giden:20
hedef:60

boy:167
beden:38-40

Sevgicim tebrik ederim,ne güzel emin adımlarla ilerliyorsun hedefine

Tebrik ederim arzucum,regliye göre iyi bir rakam haftaya belli olur asıl verdiklerin

Tebrikler nurancım regliye rağmen 800 gr harika

Kilo Bildirimi

Başlangıç: 88
Geçen hafta: 81
bu hafta: 80
Bu hafta giden: 1 kg.
Toplamda giden: 8.kg
Hedef: 65
Beden: 42
Boy: 1.68

Spor: 280 Dk :82:

Tebrik ederim ablammm
Ama neden küsürat yok sizin emektarda mı tartıldın gene

sevgi canım sende mi Ankara'dasın?ne güzel biara toparlanalım Ankara'lılar...çok güzel kilolar veriyorsun tebrikler canım darısı bana inş. bende 83 kilo ile başladım 55 olmak istiyorum hayırlısı...

Bildirim

Başlangıç : 87
Geçen hafta : 76.6
Bu hafta 75.5
Giden : 1100 gr
Toplamda Giden : 11.5
Hedef : 75
Toplam spor : 300 dk.
Boy : 1.77
Beden : 44

Allahım sonunda tartıda 75'i gördüm daha ne isterim neee
Eğer bu kiloyu 1 gün içinde geri almazsam 2 haftada bir pirinç lapası yapacağım karar verdim.
Ve yarından itibaren merhaba karbon diyeti
Çok mutluyum çooook, ilk hedefime sadece 500 gr kaldı

Son düzenleme:
kilo veren arkadaşları tek tek tebrik ediyorum maşallah topiğimize kilolar gidiyor.İzlemin gelmesi yetti:)walla ben sadece 200 gr vermişim wc sorunum var ondan mı bilemiyorum.yanlış görmediysem 2 kiloya yakın verenler var...Nilgün canım 500gr vermişsin maşallah her hafta 500gr versen almasan süper olur inş.devamı gelir...lapa detoksu yapan kuzular ne kadar fark etmiş burcu 1 kg vermiş ama deryacım seni görmedim hepsini okumadan cevap yazınca kaçıncı sayfada kaldığımı unuttum bi bakıyım...

Başlangıç-->83
Geçen hafta-->73
bu hafta-->72,8
giden-->200gr
toplamda giden-->10,2
hedef-->55
boy-->1,62
beden-->44
spor-->80 dk yürüyüş

herkese günaydın güzel mutlu huzurlu hayırlı cumalar ben bugün çok mutluyum en sonunda başardım bu hafta kesin listenin başıyım kızlar kimseye vermem nedeni ise kilo bildirimi yapayım

başlangıç:91
geçen hafta: 89.8
bu hafta :87
toplamda giden:4 kilo

boy:1.65
beden:48
spor:7 saat yürüyüş. 240 dk. spor

cok mutluyum
buarada bu hafta hiç giremedim malum bilgisyar bozulmuştu ama sabah erkenden geldi birazda rahatsızım bugün spor yapamıycam bu hafta kilo veren herkesi tebrik ederim hiç veremiyorum diye cıldırırken şimdi havalara ucuyorum bildirimi deryaya özeldenmi atıyoruz bana bilgi verirseniz sevinirim

günaydın kızlar ne güzel bi gün herkes kilo vermiş okudukça sevindim. bende 3gün once regl oldum bu kilomu etkilermi etkilemezmi bilmiyorum. ama tek bildigim akşamları kaçamakları telafi etmem işe yaramış.

kilo bildirimi:
başlangıç:90.2
geçen hafta:87.1 (aslında 2 hafta once)
bu hafta:86.8
giden 300gr
toplamda giden:3.4
hedef:70

boy:178
beden 42-44

günaydın kızlar bende bildiriyim kilomu

başlangıç :84,8
geçen hafta:81
bugün :79,5
kayıp :1,500
toplam kayıp:5
boy :163
beden :46

derya merhaba çok güzel gidiyor kilolar. listeyi sen mi hazırlayacaksın yoksa izlemmi kime gönderecegiz.

ben bu hafta giden kilomu yazmayı unutmuşum: 2800 gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…