derya merhaba çok güzel gidiyor kilolar. listeyi sen mi hazırlayacaksın yoksa izlemmi kime gönderecegiz.
ben bu hafta giden kilomu yazmayı unutmuşum: 2800 gitti
herkese günaydın güzel mutlu huzurlu hayırlı cumalar ben bugün çok mutluyum en sonunda başardım bu hafta kesin listenin başıyım kızlar kimseye vermem nedeni ise kilo bildirimi yapayım
başlangıç:91
geçen hafta: 89.8
bu hafta :87
toplamda giden:4 kilo
boy:1.65
beden:48
spor:7 saat yürüyüş. 240 dk. spor
cok mutluyum
buarada bu hafta hiç giremedim malum bilgisyar bozulmuştu ama sabah erkenden geldi birazda rahatsızım bugün spor yapamıycam bu hafta kilo veren herkesi tebrik ederim hiç veremiyorum diye cıldırırken şimdi havalara ucuyorum bildirimi deryaya özeldenmi atıyoruz bana bilgi verirseniz sevinirim
nasılsınız kızlarr, dün kardeşimin arkadaşı vardı
ordasını düzenlediler, pizza getirmişler gelirken
bende bir tencere dolma yapmıştım, bugüne yemeğim hazır
nasıl bilinçsiz yediysem artık acayip bir şişkinlik oldu, maden suyu filan hak getire hiç işe yaramadı
az yiceksin mutlu olcaksın kardeşim onu bilir onu söylerim
mutfağa perde yaptırıcam ama karar vermedim
mekanizmalı mı yaptırsam uçları taşlı
yoksa normal klasik şirin bişiy mi yaptırsam :26::26::26:
Bildirim
Başlangıç : 87
Geçen hafta : 76.6
Bu hafta 75.5
Giden : 1100 gr
Toplamda Giden : 11.5
Hedef : 75
Toplam spor : 300 dk.
Boy : 1.77
Beden : 44
Allahım sonunda tartıda 75'i gördüm daha ne isterim neee
Eğer bu kiloyu 1 gün içinde geri almazsam 2 haftada bir pirinç lapası yapacağım karar verdim.
Ve yarından itibaren merhaba karbon diyeti
Çok mutluyum çooook, ilk hedefime sadece 500 gr kaldı
Arzucum tebrikler Afyon dönüşü sana yaradı ii kilolar veriyorsun geçen hafta liste başındaydın bu hafta regl olmana rağmen kilolar gidiyor...tebriklergünaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar
kilo bildirimi
başlangıç: 92
geçen hafta: 87.4
bu hafta: 87.2
bu hafta verilen: 200 gram
toplamda verilen: 4.800 gram
hedef: 70
boy: 1.71
beden:44-46
bu hafta regl oldum. o yüzden az gitti. artıda olmadığıma seviniyorum
Tebrikler 800 gr hafife alınacak kilo deil nerdeyse 4 paket margarin değil mi gülçin'cim:)kilo bildirimi
başlangıç 90.8
geçen hafta 87.1
bu hafta 86.3
giden 800 gr
toplamda 4.5
hedef 65
boy 1.64
beden 46
spor 60dk
bu hafta daha iyi vermeyi planlıyordum ama regl olunca çok üzülmüştüm. kesin artı çıkıcam diye düşünürken kilo vermiş olmak(az ama) çok sevindirdi beni..bide şişliğimi düşününce iyi vermişim ben yaaa.
Kilo Bildirimi
Başlangıç: 88
Geçen hafta: 81
bu hafta: 80
Bu hafta giden: 1 kg.
Toplamda giden: 8.kg
Hedef: 65
Beden: 42
Boy: 1.68
Spor: 280 Dk :82:
Burcum maşallah lapa detoksu yaradı size inş.bu şekil kilolar gider de istediğin kiloya sağlıkla ulaşırsın.tebrikelr canımm
Tebrikler 1,700gr süper...kilo bildirimi
başlangıç : 100
geçen hafta : 82.4 gr
bu hafta : 80.7 gr
giden : 1.700 gr
toplamda giden : 19.3 gr
hedef : 67
boy : 1.76
beden : 42-44 :93:
spor : 300 dk :97:
Sanırım kilo çok olunca ilk haftalar hızlı gidiyor.Nihayet 7 li rakama ulaştım(bu hafta az da yedim ama önümüzdeki hafta yediklerime daha dikkat edeceğim,umarım)6 yıldır 75 in altına inemedim ve bir an önce olmasını arzu ettiğim için az yiyordum ama arkadaşların uyarısı üzerine yediklerimi sağlıklı olarak biraz çoğaltayım,özellikle ara öğünleri.Öğlen ne yapacağım bilemiyorum,o aynı kalır sanırım.Yoğurt ve sunta olarak
Kilo bildirimim:
başlangıç :91.2
geçen hafta: 80.9
bu hafta: 79.6
giden:1.300
toplamda :11.6
hedef:57
boy:1.65
beden:44
İyi günler...
Tebriklergünaydin kizlar,kilomu bildirip hemen cikicam,
baslangic:80
gecen hafta:66.2
bu hafta:64.6
bu hafta giden:1.600
toplamda giden:15.4
boy:161
spor:280 dk
günaydın kilo bildirimi yapıyım tatrılmışken
başlangıç:88,5
geçen hafta:84,5
bu hafta:83,2
giden:1300
toplam giden:5300
hedef:75
boy:165
beden: tam anlıyamadım şu anki bedenimse 44-46 ideal bedenimse 42-40
spor 5 günde 180 dk
teşekkürler platesten herkes memnun bende plates topumu bandımı aldım biraz daha kilo verip sıkılaşmak için başlıyacağım...inş.platesi önerdim cünkü okumadim valla 6647sayfayi okadar vaktim yok sizde platesciyseniz sorunda yok ben sadece önermistim neyse by by
günaydın kızlar hemen gelişmeleri yazayım akşam rahat rahat hatırınızı sorarım.öncelikle ameliyat yok.devlet hastanesindeki salak doktor hemen ameliyat edecekti ya beni içim rahat etmedi bi de üniversite hastanesine gideyim dedim o da ameliyat derse olacaktım.neyse dün gittim adam demesin mi ameliyatlık bir şeyiniz şu an için yok.önce bi ultrason çekelim sonra bakarız eğer tam fıtığı teşhis edersek o zaman konuşuruz dedi.1 hafta sonra çektireceğim acil bi durum yokmuş.
kaç gündür yaşadığımı allah bilir tamam ameliyat korktuğum bir şey değil ama çevrem daha endişeliydi.yok kim refakatçi olacak(ailemden uzak yaşıyorum biliyorsunz)çocuklara kim bakacak,ne kadar yatacağım vs vs .adam hemen kesecekti ya.ne kadar rahat.iyi ki üniversitede dr a gitmişim.hayır oda dr o da dr.yazık günah değil mi hadi benim aklıma geldi ya aklına gelmeyen zavallı insanlar.ne yani döner sermaye midir nedir ondan para alacak diye ne bu ameliyat sevdası anlamıyorum.
bu arada kilo bildirimi yapayım dedim formatı hatırlayamadığım için önceki gönderdiğim mesajlardan kopyalayayım dedim mesajlarım yok silinmiş.ona da sinir oldum.neyse ki bu koşturmaca da vermişim önceden daha fazlaydım sanırım tekrar 83 e düşmüşüm.
başlangıç:85
geçen hafta:hatırlamıyorum (zaten bildirim yapmadım sanırım misafir vardı)
bu hafta :83.3
giden:hesaplayamadım
artık şu seksenlerden sıkıldım detoksla falan şu zinciri kırıp 7 leri görmek istiyorum.eşimle aramız daha iyi olmaya başladı.ama yine gıcık gıcık konuşuyor.ameliyattayken dr a söyleyeyim de azcık neşter kaysın elinden de benim göbekteki fazla yağları da alsın dedim o da alsa ne olur diyet yapmıyorsun ki yine yerine gelir dedi.kızdım ama adam haklı.mesleğim ve çocuklarım hakkında dağları delen ve azimli olan ben 2 lokmaya boyun eğiyorum.bakalım gaza geldim hayırlısı olur inşallah.
hepinizi çok özledim canım arkadaşlarım.
günaydınlar
bende yapayım bildirimimi ama öncelikle belirtmek isterim ben diyete pazartesi başladım,pazarakşamı yatmadan önce tartıldım halliyle su falan vardı midemde bugünde aç karnına sabah yataktan kalkar kalkmaz tartıldım
başlangıç--93(pazar akşamı kilom)
geçen hafta--cuma tartılmamıştım
bu hafta--91.1
bu hafta giden--1.9(kesinlikle bundan az gitmiştir yazılması ne derece doğru bilmiyorum)
toplamda giden--1.9
hedef--65
beden--50
boy--171
derya haklısın bu kadar fazla gitmiş olması insanı endişelendiriyor ama bu hafta gerçekten hem hataydım hem spor yatım hem diyete dikkat bettim bide dediğim gibi uzun süredir yapıyorum hiç kıpırdamamıştı kilom o yüzden birden gidince şaşırmadım bile sadece sabretmek önemliymişl onu anladım.
benim kilo bildirimim
başlangıç :86.6
geçen hafta: 75.2
bu hafta: 73.6
giden:1.600
spor : 90 dak
hedef:68
boy:1.67
çok şükürrrrr bu günüde gördüm yaaaa okadar gram gram vermelerden sonra
şimdi korkum haftaya sabitlemekte geneee o yüzden detoks yapacam banummm seninleee :86:
buhafta fazla gitmesinin en büyük nedeni hastaydım canımda çok fazla istemedi bişey ondanda oldu bide kadriye dediğin gibi çok uzun süredir yapıyordum hiç kilom kıpırdamadı oyüzden artık baya bi sıkılmıştım ama bu hafta birden gitti teşekkür ederim söylediklerin için.
derya haklısın bu kadar fazla gitmiş olması insanı endişelendiriyor ama bu hafta gerçekten hem hataydım hem spor yatım hem diyete dikkat bettim bide dediğim gibi uzun süredir yapıyorum hiç kıpırdamamıştı kilom o yüzden birden gidince şaşırmadım bile sadece sabretmek önemliymişl onu anladım.
teşekkürler canım. evet gerçekten afyon dönüşü daha iyiyim. daha da iyi olur inşallahDeryacım tebrikler artık kilo çizergeni 70 kiloya göre düzenleyebilirsin 75 e 500gram kaldı.bu hafta listede baya kilo veren olacak süper:)k.h diyetinde size başarılar belki daha sonra yaptığınızda bende size katılırım:)
Arzucum tebrikler Afyon dönüşü sana yaradı ii kilolar veriyorsun geçen hafta liste başındaydın bu hafta regl olmana rağmen kilolar gidiyor...tebrikler
Tebrikler 800 gr hafife alınacak kilo deil nerdeyse 4 paket margarin değil mi gülçin'cim:)
Tebrikler 1,700gr süper...
Ara öğünlere alternatif olarak çekmecende kuru üzüm,kayısı,incir,leblebi,badem ,ceviz yada küçük kutu sütlerden al meyva+1 ç.b süt yada meyva+ayran tüketebilirsin...bisüre sonra sunta sıkar yemek istemezsin değiştir ki cazip gelsin yediklerin...
Tebrikler
tebrikleracnım yanlış hatırlamıyorsam sevda emziren anneler için diye bir diyet paylaşmıştı hem sütün kalitesi ii olur bol süt gelir hemde kilo verirsin...bebekler için ilk altı ay çok önemli sen daha sonrada kilo verebilirsin ama o asla tekrar ememez.bebeğini düşünerek diyet yapmalısın...sana kilo verdirecek şeyler onun için ise faydalı şeyler olmalı...
teşekkürler platesten herkes memnun bende plates topumu bandımı aldım biraz daha kilo verip sıkılaşmak için başlıyacağım...inş.
Öncelikle geçmiş olsun inş.ameliyata gerek kalmaz.eşinle aranızın düzelmesine sevindim.inş.daha da ii olur.canım boğaz çok nankör ne güzel yiyrsun 20 dk. sonra sanki sen yememişsin gibi tekrar istiyor tadı damağında kalmıyor.1 lokmada yesen aynı şey 1 dolu tabakta yesen aynı şey.kendini zorlamadan herşeyden yiyeren ama sınırlı sporunuda yaparak istediğin kiloya ulaşırsın.havalar iice ısınıyor ne giyeceğini düşün...
Tebrikeler
çok güzel nerden nerelere gelmişsin ne kadar sürede verdin bunu birde verirken zaman zaman kilonun sabitlendiği oldu mu olduğun ne yaptın?
Bildirim
Başlangıç : 87
Geçen hafta : 76.6
Bu hafta 75.5
Giden : 1100 gr
Toplamda Giden : 11.5
Hedef : 75
Toplam spor : 300 dk.
Boy : 1.77
Beden : 44
Allahım sonunda tartıda 75'i gördüm daha ne isterim neee
Eğer bu kiloyu 1 gün içinde geri almazsam 2 haftada bir pirinç lapası yapacağım karar verdim.
Ve yarından itibaren merhaba karbon diyeti
Çok mutluyum çooook, ilk hedefime sadece 500 gr kaldı
Deryacım tebrikler artık kilo çizergeni 70 kiloya göre düzenleyebilirsin 75 e 500gram kaldı.bu hafta listede baya kilo veren olacak süper:)k.h diyetinde size başarılar belki daha sonra yaptığınızda bende size katılırım:)
tebrikler cnm.. lapanız işe yaramış
Merhabalar,yatmadan önce bakayım dedim.Yarın da cuma,bakalım ne olacağız?Menümde yoğurt çok bulunuyor(çok seviyorum) zararı olmaz herhalde değil mi,sorayım dedim.
Ayşe ne güzel yemeklerini yanında götürüyormuş,bravo yaaa.Ben bir türlü yapamıyorum.Sıcak olacak illaki
.
kilo verenleri tebrik ediyorum ben de ilk bildirimi mi yapayım ama sanırım bu haftaki bir kaç kaçamak bünyemi sarsmışşş....
Başlangıç-->93
Geçen hafta-->83.5
bu hafta-->82.9
giden-->600 gr
toplamda giden-->10,1
hedef-->60
boy-->1,67
beden-->44
spor-->25o dakika step aerobik koşu bandı bisiklet hepsi kaarışık
başlangıç 87
geçen hafta 82.8
bu hafta 83.1
giden 0
gelen 0.3
toplamda giden 3.9
hedef 65
boy 170
beden 44
offf ya canım çok sıkkın 2 ayı geçti benim verdiğim sadece 4 kilo geçen sene diyetisyene gittiğimde ayda 5 kg vermiştim en iyisi yine diyetisyen listesine dönmem sanırım motivasyonum yerlerde hatta moralimde ona eşlik ediyor neden gitmiyor bu kilolar yaaa yapıştı kaldı ağlıcam şimdi sinirimden
Tebrik ederim ayşecim
Edacım bozma sinirlerini,ne yapalım oluyor işte bünyemizi anlayamıyoruz bazen. Bak bana detoks yaradı sen de dene istersen :44:
Diyetisyen listesine dön bakalım umarım farkeder..Çok kritik bir noktadasın sakın bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?