80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar kilo veren herkesi çok ama çok tebrik ederim, az ya da çok sonuçta gidiyorlar işte
Zeynebim telafi ettin geçen haftayı ablam çok sevindim :13:
Hepinizden tek tek alıntı yaptım ama kalabalık oldu çok o yüzden sildim.

derya merhaba çok güzel gidiyor kilolar. listeyi sen mi hazırlayacaksın yoksa izlemmi kime gönderecegiz.

ben bu hafta giden kilomu yazmayı unutmuşum: 2800 gitti

İzlem bir şey demedi ama ben hazırlarım herhalde. Ben buradan alırım özele atmanıza gerek yok.
Canım tebrik ederim ama bir haftada 2800 ne demek hiç sağlıklı değil
Ben olsam sevinmez korkardım açıkçası ne oldu da böyle oldu acaba :26:

Son düzenleme:

canım senin bayadır kilolar gitmiyordu hatırladıgım kadarıyla aynı dönemde baslamıştık. cok sevindim baksana birden gitmiş. ama pes etmedin tbrk ederim. inş devamı gelir.

buhafta fazla gitmesinin en büyük nedeni hastaydım canımda çok fazla istemedi bişey ondanda oldu bide kadriye dediğin gibi çok uzun süredir yapıyordum hiç kilom kıpırdamadı oyüzden artık baya bi sıkılmıştım ama bu hafta birden gitti teşekkür ederim söylediklerin için.
derya haklısın bu kadar fazla gitmiş olması insanı endişelendiriyor ama bu hafta gerçekten hem hataydım hem spor yatım hem diyete dikkat bettim bide dediğim gibi uzun süredir yapıyorum hiç kıpırdamamıştı kilom o yüzden birden gidince şaşırmadım bile sadece sabretmek önemliymişl onu anladım.

merhaba canım benim mutfak perdesi mekanizmalı çok memnunum keşke diğer pencerelerimide yapsaydım .
buhafta çok güzel kilo verimleri olmuş tebrik ediyorum arkadaşlar
benim kilo bildirimim
başlangıç :86.6
geçen hafta: 75.2
bu hafta: 73.6
giden:1.600
spor : 90 dak
hedef:68
boy:1.67
beden:44

çok şükürrrrr bu günüde gördüm yaaaa okadar gram gram vermelerden sonra
şimdi korkum haftaya sabitlemekte geneee o yüzden detoks yapacam banummm seninleee :86:

ben şimdilik cıkıyorum kilo verenleri tebrik ederimö allah devamını getirsin veremeyenler yada aynı olanlar pes etmeyin eninde sonunda siz kazanıyorsunuz herkese kiloların gittiği yağların eridiği güzel bir hıdırellez dileğiyle

Deryacım tebrikler artık kilo çizergeni 70 kiloya göre düzenleyebilirsin 75 e 500gram kaldı.bu hafta listede baya kilo veren olacak süper:)k.h diyetinde size başarılar belki daha sonra yaptığınızda bende size katılırım:)

Arzucum tebrikler Afyon dönüşü sana yaradı ii kilolar veriyorsun geçen hafta liste başındaydın bu hafta regl olmana rağmen kilolar gidiyor...tebrikler

Tebrikler 800 gr hafife alınacak kilo deil nerdeyse 4 paket margarin değil mi gülçin'cim:)

kilo bildirimi
başlangıç : 100
geçen hafta : 82.4 gr
bu hafta : 80.7 gr
giden : 1.700 gr
toplamda giden : 19.3 gr
hedef : 67
boy : 1.76
beden : 42-44 :93:
spor : 300 dk :97:
Tebrikler 1,700gr süper...

Ara öğünlere alternatif olarak çekmecende kuru üzüm,kayısı,incir,leblebi,badem ,ceviz yada küçük kutu sütlerden al meyva+1 ç.b süt yada meyva+ayran tüketebilirsin...bisüre sonra sunta sıkar yemek istemezsin değiştir ki cazip gelsin yediklerin...

günaydin kizlar,kilomu bildirip hemen cikicam,

baslangic:80
gecen hafta:66.2
bu hafta:64.6
bu hafta giden:1.600
toplamda giden:15.4
boy:161
beden:44
spor:280 dk
Tebrikler

tebrikler acnım yanlış hatırlamıyorsam sevda emziren anneler için diye bir diyet paylaşmıştı hem sütün kalitesi ii olur bol süt gelir hemde kilo verirsin...bebekler için ilk altı ay çok önemli sen daha sonrada kilo verebilirsin ama o asla tekrar ememez.bebeğini düşünerek diyet yapmalısın...sana kilo verdirecek şeyler onun için ise faydalı şeyler olmalı...

platesi önerdim cünkü okumadim valla 6647sayfayi okadar vaktim yok sizde platesciyseniz sorunda yok ben sadece önermistim neyse by by
teşekkürler platesten herkes memnun bende plates topumu bandımı aldım biraz daha kilo verip sıkılaşmak için başlıyacağım...inş.

Öncelikle geçmiş olsun inş.ameliyata gerek kalmaz.eşinle aranızın düzelmesine sevindim.inş.daha da ii olur.canım boğaz çok nankör ne güzel yiyrsun 20 dk. sonra sanki sen yememişsin gibi tekrar istiyor tadı damağında kalmıyor.1 lokmada yesen aynı şey 1 dolu tabakta yesen aynı şey.kendini zorlamadan herşeyden yiyeren ama sınırlı sporunuda yaparak istediğin kiloya ulaşırsın.havalar iice ısınıyor ne giyeceğini düşün...

Tebrikeler

Evet bünyeyle de alakalı belki o kadar zaman vermedin birden gitti olabilir o zaman sevinelim madem ben sadece üzüldüm birden neden böyle oldu diye
Birincimiz belli oldu bile

Vay vay seherim kırdın valla kalıplarını, haftalar süren suskunluğunu fena bozdun
Ama bu hafta menülerin çok iyiydi hiç bozmadın
Detoks değil de ben karbon diyetine başlıyorum gel beraber başlayalım bir kaç kişi daha var aynı anda başlayacağız :13:

canım kilo vermem çok güzel ama fazlası insanı korkutuyor...deryaya katılıyorum.önümüzdeki hafta normale dönerse ii yoksa yedikleriniz gözden geçirmelisin...
zekiye canım bu ara isminde bi karışıklık gidiyor...sen kaç kilo verdin ara da kaçırdım galiba göremedim.

unutmadan sabah sabah çok güldüm özge'ye allahım kız yazmıyor yazmıyor bir cümle yazıyor tüm topiği hoptalıyor:)özge kaçar:)) diyetisyen değil iyiki tüm topiği sıra dayağına sokardı:)bu kadar sinirlenecek ne var...sen anlat isteyen istediğini yapar.

teşekkürler canım. evet gerçekten afyon dönüşü daha iyiyim. daha da iyi olur inşallah

QUOTE=eflatun24;19059549]şu çzelgeyi de değiştirip kaçayım ben...kızımın aşısı var büyüğü de hasta onu da gitmişken doktora göstereyim...
parka gittik heveslendi dondurma istedi çocuk...almaz olaydım...hemen şişti boğazı...
herkese hayırlı cumalar....[/QUOTE]

Geçmiş olsun

Dediğiniz gibi 2 haftada toparlarsınız,çok azimlisiniz Darısı bize diyelim...[/QUOTE]

teşekkür ederim cnm aminn cümlemize..kızın için geçmiş olsun kuşburnu çayı çok iyi geliyor boqaz şişmesine tane olanlardan alırsan hemen etkisini görürün

çok güzel nerden nerelere gelmişsin ne kadar sürede verdin bunu birde verirken zaman zaman kilonun sabitlendiği oldu mu olduğun ne yaptın?

canım ben 90 kiloyla başladıqım için ilk başlarda çok fazla kilo verdim..birde karbonhidrat diyetiyle başlamıştım onunda etkisi çok oldu..birden kilo vermeye başlayınca normal beslenmeme döndüm..arada duraklama şu şekilde oldu o hafta üstüste hamurişi yediysem 1 kilo vericeme 300qr verdim duraklama diyebileceqim bu cnm..haziranın 3.haftası başlamıştım diyete bir gün 2 öqün mantı yemiştim 10 gün toparlanamadım..onun dışında 2. olarak bu hafta artıda çıktım..ama haftanın 6 günü hamurişinden gitti..yinede 800 qram o yememe göre çok az..ben 1.5kq falan bekliyordum..şimdi artık bünye oturdu haftada 1-2 gün hamurişi yesemde kilo almıyorum 500vereceqime 300 veriyorum ama mutlaka veriyorum..he bu arada bayramdan sonra 3 ay diyete ara verdim annem çok kilo verdiqim için ambarqo koydu..şimdi az az vermeye çalışıyorum..her gören yeter artık verme demeye başladı bnm hedefimeyse daha var..60a inince boyuma endeksli 57ye çekicem hedefimi..sabitlendiqi zaman ne yaptın diye sormuşsun ertesi güne dikkat ettimi hemen veriyorum ben..bünyem kiloyu tutmuyor hemen atıyor..şanslıyım bu kounda..:82:

Son düzenleme:

tebrikler cnm.. lapanız işe yaramış

Haklısın canım hedefimi artık 70 yapabilirim
Kızı yolun sonunda gördüm ya birazda öyle bakayım moralim düzelsin diye değiştirmeyecektim bu hafta

tebrikler cnm.. lapanız işe yaramış

Yaradı çok şükür inşallah geri gelmez
Geri gelmezse zaten ayda 2 defa yaparım

Son düzenleme:
kilo verenleri tebrik ediyorum ben de ilk bildirimi mi yapayım ama sanırım bu haftaki bir kaç kaçamak bünyemi sarsmışşş....

Başlangıç-->93
Geçen hafta-->83.5
bu hafta-->82.9
giden-->600 gr
toplamda giden-->10,1
hedef-->60
boy-->1,67
beden-->44
spor-->25o dakika step aerobik koşu bandı bisiklet hepsi kaarışık

walla sıcak soğuk farkemiyor ısrarla kararlı bir şekilde dewam ediyorum inşallah ta bozmam...

başlangıç 87
geçen hafta 82.8
bu hafta 83.1
giden 0
gelen 0.3
toplamda giden 3.9
hedef 65
boy 170
beden 44

offf ya canım çok sıkkın 2 ayı geçti benim verdiğim sadece 4 kilo geçen sene diyetisyene gittiğimde ayda 5 kg vermiştim en iyisi yine diyetisyen listesine dönmem sanırım motivasyonum yerlerde hatta moralimde ona eşlik ediyor neden gitmiyor bu kilolar yaaa yapıştı kaldı ağlıcam şimdi sinirimden

Karboncular şimdi listeye bakarken gördüm tereyağı 50 gr 0 karbon diyor
Ve ayçiçek yağları filan da öyle nasıl yani yağlarda karbon yok mu şimdi
Bence bir yanlışlık var ama banuşum izloşum bir el atıverin doğru mudur bu?? :44:

Tebrik ederim ayşecim

Edacım bozma sinirlerini,ne yapalım oluyor işte bünyemizi anlayamıyoruz bazen. Bak bana detoks yaradı sen de dene istersen :44:
Diyetisyen listesine dön bakalım umarım farkeder..Çok kritik bir noktadasın sakın bırakma

teşekkürler acapellasoul

ya ben neden tıckerimi değiştiremiyorum şifreyi girdim kutulara ne yazıcam anlıyamadım

bırakmıcam deryacım sabah o sinirle 2 tane poğaca yedim şimdi nasıl pişmanım pazar günü lapa yapayım diyorum p.tesi de listemi uygulayım ama o da 1600 kalorilik çok fazla geliyor kalorisi hoş o zamanda hepsini yiyemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…