Deryacım tebrikler artık kilo çizergeni 70 kiloya göre düzenleyebilirsin 75 e 500gram kaldı.bu hafta listede baya kilo veren olacak süper:)k.h diyetinde size başarılar belki daha sonra yaptığınızda bende size katılırım:)
Arzucum tebrikler Afyon dönüşü sana yaradı ii kilolar veriyorsun geçen hafta liste başındaydın bu hafta regl olmana rağmen kilolar gidiyor...tebrikler
Tebrikler 800 gr hafife alınacak kilo deil nerdeyse 4 paket margarin değil mi gülçin'cim:)
Tebrikler 1,700gr süper...
Ara öğünlere alternatif olarak çekmecende kuru üzüm,kayısı,incir,leblebi,badem ,ceviz yada küçük kutu sütlerden al meyva+1 ç.b süt yada meyva+ayran tüketebilirsin...bisüre sonra sunta sıkar yemek istemezsin değiştir ki cazip gelsin yediklerin...
Tebrikler
tebrikleracnım yanlış hatırlamıyorsam sevda emziren anneler için diye bir diyet paylaşmıştı hem sütün kalitesi ii olur bol süt gelir hemde kilo verirsin...bebekler için ilk altı ay çok önemli sen daha sonrada kilo verebilirsin ama o asla tekrar ememez.bebeğini düşünerek diyet yapmalısın...sana kilo verdirecek şeyler onun için ise faydalı şeyler olmalı...
teşekkürler platesten herkes memnun bende plates topumu bandımı aldım biraz daha kilo verip sıkılaşmak için başlıyacağım...inş.
Öncelikle geçmiş olsun inş.ameliyata gerek kalmaz.eşinle aranızın düzelmesine sevindim.inş.daha da ii olur.canım boğaz çok nankör ne güzel yiyrsun 20 dk. sonra sanki sen yememişsin gibi tekrar istiyor tadı damağında kalmıyor.1 lokmada yesen aynı şey 1 dolu tabakta yesen aynı şey.kendini zorlamadan herşeyden yiyeren ama sınırlı sporunuda yaparak istediğin kiloya ulaşırsın.havalar iice ısınıyor ne giyeceğini düşün...
Tebrikeler
Karboncular şimdi listeye bakarken gördüm tereyağı 50 gr 0 karbon diyor
Ve ayçiçek yağları filan da öyle nasıl yani yağlarda karbon yok mu şimdi
Bence bir yanlışlık var ama banuşum izloşum bir el atıverin doğru mudur bu?? :44:
teşekkürler acapellasoul
ya ben neden tıckerimi değiştiremiyorum şifreyi girdim kutulara ne yazıcam anlıyamadım
bırakmıcam deryacım sabah o sinirle 2 tane poğaca yedim şimdi nasıl pişmanım pazar günü lapa yapayım diyorum p.tesi de listemi uygulayım ama o da 1600 kalorilik çok fazla geliyor kalorisi hoş o zamanda hepsini yiyemiyordum
bende hiç anlamadım canım benide aydınlatın nolurrr bide anlamadım tereyağ 0 tavuk 0 e tereyağında tavuğu kızartalım 0 mı oluyor ay benim o topice girip sorularımla bunaltmam lazım kızları kafam çok karışık başlamadan şu soruları çözelimde kafamızda öyle başlıyalım diyorum
deryacımmm çok teşekkürler canım ya kusura bakma acayip balık hafızalıyım ben öğrenicem zamanla isimleri
Semacım karbon diyet topiği var bence orayı bunaltalım buradaki arkadaşlara sormak yerine
Ya da netten araştırma yapacağım ben bu akşam kapsamlı şekilde çünkü yarın kesin olarak başlıyorum artık, zaman kaybetmek istemiyorum
Ben senden beterim merak etme, utandığımdan artık soramıyorum bazılarına
tamam deryacım bugün davetteyiz ama yarın ilk fırsatta o topicteyim
caım çok teşekkür ederim bebeğim 6,5 aylık ek gıda alıyor bende onun 6 ayının dolmasını bekledim diyet için şimdi ise en çok onun tüketmediği şeylere ağırlık vericem protein sebze gibi artık günde 5 kere emiyor oda tadımlık gibi bişey bende 1 hafta kh diyeti yapıyım diyorum hemde sütüme faydası olur zaten azcık sütüm etkilense keserim diyeti bid benimki diyet değilde sağlıklı beslenme gibi bişey hamuur işi talı tuzlu pilav makarnayı kestim bide fazla yağı azalttım desem daha doğru olurr
Şu yağ olayını sordum bile bakalım bilenler bir cevap verir
Ben topik değiştiriyorum artıkın karbon diyeti topiğindeyim:87::87:
selam kizlar
baslangic 79
gecen hafta 61.700
bu hafta 61.200
giden 500 gram
toplamda giden 17.800 kg
hedef 57
beden 40
boy 164
spor -hic yok
selam kızlar herkese neşeli günler,,
şöyle bir yazdıklarınıza göz attım.hemen hemen herkesler kilo vermiş canı gönülden tebrik ediyorum sizleri
bende kilo bildirimimi yapayım hemen
başlangıç kg:85
geçen hafta:78,1
bu hafta:77,4
giden kg:700 gr.
hedef:58 kg
beden:40
boy:1,65
çok mutluyum çokkkkkkkk
olmaz hiçbiyere yollamayız:)Burcu nerdesin derya ablan neler diyor:))
Derya'cım bu diyet işine bende mi sizinle başlasam?biraz daha mı beklesem önümde vermem gereken çok kilo var daha erken mi ii bir zaman mı bilemedim?neler yapılmalı yenmeli,ne asla yenilmemeli?
çizelgemi değiştiremiyorum...böyle kalması beni uyuz ediyor lütfen yardımmmm
Vay vay vay yasemin ne yaptın sen böyle bu hafta..Ama dikkat et canım 1600 çok fazla bir rakam bir hafta için :26: Tebrikler
bende hiç anlamadım canım benide aydınlatın nolurrr bide anlamadım tereyağ 0 tavuk 0 e tereyağında tavuğu kızartalım 0 mı oluyor ay benim o topice girip sorularımla bunaltmam lazım kızları kafam çok karışık başlamadan şu soruları çözelimde kafamızda öyle başlıyalım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?