80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

caım çok teşekkür ederim bebeğim 6,5 aylık ek gıda alıyor bende onun 6 ayının dolmasını bekledim diyet için şimdi ise en çok onun tüketmediği şeylere ağırlık vericem protein sebze gibi artık günde 5 kere emiyor oda tadımlık gibi bişey bende 1 hafta kh diyeti yapıyım diyorum hemde sütüme faydası olur zaten azcık sütüm etkilense keserim diyeti bid benimki diyet değilde sağlıklı beslenme gibi bişey hamuur işi talı tuzlu pilav makarnayı kestim bide fazla yağı azalttım desem daha doğru olurr

bende hiç anlamadım canım benide aydınlatın nolurrr bide anlamadım tereyağ 0 tavuk 0 e tereyağında tavuğu kızartalım 0 mı oluyor ay benim o topice girip sorularımla bunaltmam lazım kızları kafam çok karışık başlamadan şu soruları çözelimde kafamızda öyle başlıyalım diyorum

teşekkürler acapellasoul

ya ben neden tıckerimi değiştiremiyorum şifreyi girdim kutulara ne yazıcam anlıyamadım

Weight Units: buradan kilograms seçeceksin
Your target weight: hedef kilon
Your starting weight: başlangıç klon
Your current weight: şu an ki kilon
Weight Date: bugünün tarihi

Waist Measurements bu kısmı boş bıraksanda olur

Body Mass Index (BMI) - Optional What is this?
Height Units: burada metric / S.I. 'yı seç
Your Height: buraya da boyunu gir

Bu arada ben derya

Edacım lapayı ben dün yaptım işe yaramış gözüküyor ama bakalım direk geri gelirse verdiğim boşuna yapma derim. Bence bir yarına kadar bekleyelim.
İstersen listeni uygula,istersen de karbon diyetini dene bizle birlikte sen bilirsin. Maksat bünyende değişiklik olsun, demek ki varolan düzen işe yaramıyor
Ayrıca bugün cuma ve kaçamak günü o yüzden kaçamağın olsun poğaçalar da üzülme..Üzüldükçe insan daha karanlığa gömüldüğü için böyle kaçamakların üzerine düşmemek gerekir diye düşünüyorum :26:

deryacımmm çok teşekkürler canım ya kusura bakma acayip balık hafızalıyım ben öğrenicem zamanla isimleri

bu arada kilo veren yada vermeyen bütün arkadaşları kutluyorum azminizden dolayı allah hevesimizi azmimizi daim etsin

Semacım karbon diyet topiği var bence orayı bunaltalım buradaki arkadaşlara sormak yerine
Ya da netten araştırma yapacağım ben bu akşam kapsamlı şekilde çünkü yarın kesin olarak başlıyorum artık, zaman kaybetmek istemiyorum

deryacımmm çok teşekkürler canım ya kusura bakma acayip balık hafızalıyım ben öğrenicem zamanla isimleri

Ben senden beterim merak etme, utandığımdan artık soramıyorum bazılarına

tamam deryacım bugün davetteyiz ama yarın ilk fırsatta o topicteyim

selam kizlar

baslangic 79
gecen hafta 61.700
bu hafta 61.200
giden 500 gram

toplamda giden 17.800 kg
hedef 57

beden 40
boy 164
spor -hic yok

6 ayı geçtiysen çok ii, istediğin gibi diyet yapabilirsin:)ben 4 aylıkken işe başladım iş yerinde sağamadığım için zamanla azaldı o kadar dikkat ettim hatta yediklerimden kısmadım ama emmediği için kesiliyor.buzluktaki önceden sağdığım sütleri ve anne devam sütü verdik.bende diyete emmesi bitince başladım.son zamanlarda zaten emmiyor memeyle oynuyordu,sündürüyor yada üflüyor şişirecek gibi:))

selam kızlar herkese neşeli günler,,
şöyle bir yazdıklarınıza göz attım.hemen hemen herkesler kilo vermiş canı gönülden tebrik ediyorum sizleri

bende kilo bildirimimi yapayım hemen

başlangıç kg:85
geçen hafta:78,1
bu hafta:77,4
giden kg:700 gr.
hedef:58 kg
beden:40
boy:1,65

çok mutluyum çokkkkkkkk

eda'cım servise yetişmek için koşuşturuyorum kahvaltı yapamıyorum demiştin bence en büyük etken kahvaltı yapamaman ve simit peynir yemen...daha erken kalkıp kahvaltı yapsan güne 2 bardak su ile başlasan,evde pişirdiğin sebze yemeklerinden işe götürsen ortam yok mu yiyemez misin?tabii nerede çalışıyorsun masa başı mı, ayakta mı bilemiyorum?çok farkediyor ben buraya müsli ve süt aldım olaki geç kaldım yada akşamdan yemek yapmadım haftaiçi çok kaçırdığıma inandığımda müsli yemeği planlıyorum.hazır çorba ve grisini aldım...yeme şeklini değiştirmek çok işe yarıyor.

Şu yağ olayını sordum bile bakalım bilenler bir cevap verir
Ben topik değiştiriyorum artıkın karbon diyeti topiğindeyim :87::87:

olmaz hiçbiyere yollamayız:)Burcu nerdesin derya ablan neler diyor:))

Derya'cım bu diyet işine bende mi sizinle başlasam?biraz daha mı beklesem önümde vermem gereken çok kilo var daha erken mi ii bir zaman mı bilemedim?neler yapılmalı yenmeli,ne asla yenilmemeli?

selam kizlar

baslangic 79
gecen hafta 61.700
bu hafta 61.200
giden 500 gram

toplamda giden 17.800 kg
hedef 57

beden 40
boy 164
spor -hic yok

Süreyyacım tebrik ederim..
Nerelerdesin ne alemdesin gelip gitmiyorsun :26:

Tebrikler

Aman burcuya havale etme beni ben başedemem onunla

Filizcim bence kilo vermen durunca yap, yoğurt süt ve meyve çok sınırlı..Et ve yumurtadan gına gelebilir
Ama benim gibi et yumurta seviyorsan sen bilirsin çok güzel sonuçlar alındığı kesin çünkü..

çizelgemi değiştiremiyorum...böyle kalması beni uyuz ediyor lütfen yardımmmm

Buyur canım burayı oku iyice detayları anlatılmış ;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Vay vay vay yasemin ne yaptın sen böyle bu hafta..Ama dikkat et canım 1600 çok fazla bir rakam bir hafta için :26: Tebrikler

canim ben sali sabahi 66 kiloydum,sonra 2 gün protein diyeti yaptim biliyosun 1 kilo gitti,ama protein diyetinin 2 .gününde spora gitmistim,spordan sonra fazla cikarim ben o yüzden persembe 65 tim cuma 64,6 oldum,protein diyetinin etkisi yani

canım yumurta beyaz ve kırmızı et gurupları ile yaqlar 0 karbondur ama yaqda etleri kızarttıqın an karbonu yükselir örneqin tavuqu kızartırsan karbonu 8 olur

Son düzenleme:
Derya Ablaa Her Ikisindede Ciktim Kuzuuum
Dijitalde Bi Kere 79.900 Didi Bi Kere Da Ciktim 80 tam Didi ..
Emektarimda Tam 80.Gösterdi .. Ondan Öyle Bildirim Yaptimm

Pazartesiye Kadar 79'i Görcem Ben Bence
Cünkü Ikisi Arasi Bisey Ciktim Baksana
Ohh Ohh Gelsiiin 7'li Rakamlaaaaaaaaarrrrrrrr

Tebrik Eden Herkeze Tesekkür Ederim..
Kilo Verenleride Vermeyenleride Tebrik Ederimmmmm

günaydın kızlar

kilo bildirimim

başalngıç:70
geçen hafta:59,4
bu hafta :60
gelen:600 gr
toplamda giden:10
hedef: 50
kafayı: sıyırdım
toto:3,5

beden:40 spor: nerdeeee

selam kızlar nasılsınız bakalım,herkes iyi mi??

derya

canım senin adına çok sevindim çok iyi kilo vermişsin ilk hedef tamamdır tatlımm...meeaaaşallahhh

izlemm

kuuuuuuuu o dediğin şeyi de giydin mi eee nasıl geçti bacummm iki anlat hele:86::86:

banuu

kuuu o kadar yürüdün pirinçleri lapaları yedin inşallah karşılığını alırsın canım..ben nerdeyse bir aydır diyetten uzağım diyet miyet kalmadı acilen toparlamam lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…