80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkürlerrrr

canımcım aslına bakarsan mantığı bu şekilde...
ama sen gene de yağlardan uzak dur,
kilo yağmasa bile sonuçta vücuda giriyor ve damarlarına zarar verebilir fazlası...

sen gene de ızgara ve haşlanmış et tercih et, hem kafan rahat olsun hem vücudun

bu arada bende yapıcam 5 gün kadar, ama pazartesi başlıycam
pazar günü anneme gidicez, 1 aydır görmüyorum burnumda tütüyor resmen
bozulmasın diye pazartesi başlıycam, isterseniz hep beraber başlayalım

selamlar saygılar herkeseee

harikasınız yaa, harika kilolar verilmiş
baharın gelmesi şerefine

zeynep 20yi devirmene çok az kalmış ablam
sevgii sen tam 20 kilo vermişsin harikaa

herkes süper vermiş yaa
vallahi çok ama çok sevindim

bende vermişim, koşuşturma bana iyi spor olmuş anlaşılan

aslında çizelgeme göre sabitim
ama 1 hafta önce 62.5 gelmiştim

bugün 61.5 geldim
sanırım karbonu bozmadan layıkıyla yaparsam
59ları yaz gelmeden görücem

deryacım sabit al gene beni istersen

selamlaaaaaaaarrrrrrrrr
kızlar bir kaaç gündür giremiyorum umarım herkes iyidir...:26::26:daha taşınamadık annem yok ben tek başıma eşyalarla boğuşuyorum ondan uzak kaldım forumdan inş haftaya düzenli bir şekilde listemi yazıcam zaten bu haftada çok düzensiz yedim.. sırf telaş stres ve koşturmaktan kilo verdim .. deryoşumm geçen haftaya göre 300 grm eksiğim 78.8 düm şuan 78.5 um .. şimdi çıkmam lazım daha paketlenicek birrr dünyaa eşya varr
hepinizi öptüm kendinize ii bakın haftaya görüşürüz..

merhablar bende bi kilolu hatun olarak sizin yazdıklarınızı okudum yaklaşık 35 gündür diyetteyim. 94 le başladım diyete, 3 günde 3 kilo diyeti diye yoğurt diyetine girdim. bugun tartıldım 85 kiloyum yoğurt diyetinde 2 kilo vermişim bugun 3. günüm. bende hayatım boyunca hep diyetler yaptım pazartesi başlayan salı biten diyetler. 2 yaşında bi kızım var hamile kalmadan önceki kilom 84 dü 100 le doğuma gittim ve son olarak 94 de kaldım 2 senedir veremedim aldığım kiloyu ama bugun tartıya çıktığımda çok mutlu oldum. kendime hedef koydum ayda 5 kilo verecesin diye ve bunun üzerine çıkmayı başardım. daha önceleri hedefimi çok yüksek tutuyordum ulaşmam zor olunca sıkılıp bırakıyordum ama şimdi 1 aydır hiç sıkılmadan. yaptım.. ben sadece keyif için tok karnına yemek yiyen atıştıran birisiydim acayip keyf alıyordum yemekden, şimdi yediğim hiç bişey bana lezettli gelmiyor keyf almıyorum sadece karnım doysun diye yiyorum sanırım beynimde bitti olay. herkeze başarılar dilerim. şimdi çıkmam gerekiyor kızım ağlıyor kilo verdikce gelip yazacağım sizede.

merhaba, taşınmak zor iş
bizde yeni taşındık
allah kolaylık versin
o koşuşturmanın içinde, az dikkat etsen emin ol tahmin ettiğinden daha fazla verirsin canım...
kolaylıklar diliyorum :82:

bu kullandığın avatarı bi arkadaşımız kullanıyordu
adatopraktı ismi
tatile çıktı 3-4 ay oluyor gelmedi bir daha seni görünce onu hatırladım bi an
umarım iyidir :26::26:[COLOR]

hoşgeldin
hepimizin buna benzer hikayeleri var
benimde 2 yaşında bir oğlum var allah bağışlasın hepimizin evladını...

sana tavsiyem uzun soluklu ve kalıcı bir diyet yapman, bu yaptığın belki midenin küçülmesi açısından
faydalı olabilir fakat sakın uzun süre yapma canım, bebeğin var
ben yaklaşık 1 senede verdim ve en ufak bir kırıklığım, halsizliğim olmadı
ve ölçülü yemeyi sağlıklı beslenmeyi öğrendim bu sayede
hem zayıfladım, hem de ömür boyu işime yarayacak bilgiler öğrendim
umarım ideal kilona sağlıklı bir şekilde ulaşırsın

nihalcim akupungtura başlamışsın tatlım,
hayırlı olsun inşallah...

izmire gelicekmisin bu yaz, merkeze yanii

söz verdiğim resimleri ekliyim

dün akşamdan, eşimin doğum gününde, önce yemek sonra sinema

deryacann, önüm arkam leopar demişsin yaa
ben hiç görmüyorum yaa, şifon bir elbise bulursam alırım ama
bana denk gelmiyor, bulursan yolla bu tarafa
kahve tonlarına bayılırım kuşum ben
hele bu leopar ayakkabıları görünce kayseride resmen üstüne atladım
kuzucuklarım benim diye
ölürüm laa ben onlar için

üstüme deri siyah ceketimi, küçük deri kahveli siyahlı bir çanta aldım o kaaa

iştee ben özelden istek mesajlar üzerine öncesi ve sonrası

Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin tabii tüm sevdiklerimizi...

Aboooo Seksüüüü Citir Hatuuun Senüüüü
Izleeem Ablaamm Süper Görünüyorsuuun
Bence Esine En Güzel Hediye Sen Kendinsinn
Baksana Ne Kadar Hos ve Alimli Bir Bayansin , Her Daim Kendine
Bakiyorsun Veee En Önemlisi Baktirtiyorsuuun Beyaaa :82:

Gercekten Idolümsüüün Ablaaam
Senin Gibi Zayif Ve Alimli Olabilmek Icin Haftadadaki Sporumu 4.emi Cikarsam Ne

Ama Tek Kelimeyle Muhtesem Izleeem Sultaaan

Tek kelimeyle süpersin canım darısı bize bende topuklu ayakkabılarımı, eteklerimi giymek istiyorum.bacaklarım popom çok kötü artık sabırla eski haline dönmesi için çabalıyorum inş.uzun sürmez...çünkü eşim üst üste giyinmeme alıştı eski kıyafetleri giydirmez zaten o zaman bile kısa,açık vs birsürü konuşuyordu.

burcucum o kadar tatlı dillisin ki ve sana katılıyorum çok dişi hatun izlem

uyyhhhhh terledimmm haaa
(avrupa yakasındaki kadın öyle derdi hatırlıyormusunuz)

ahhh canım yee çoookk teşekkür ederim çok tatlısın
gerçekten zayıflayınca ne istersen giyiyorsun ve de yakıştırıyorsun
böyle bir şort benim için hayaldii inan kii, şu halimi gösterselerdi bana
gülerdim, belkide ağlardım bilemiyorum, ama fazlalıkları atınca inan kii
çok rahatlıyor insan, önceden aman buram var şuram var diyenlere kızardım
allahtan cezalarını mı istiyorlar diye, fıstık gibi duruyor hala yakınıyor diyee içimden kızardım yada söylerdim

ama gerçekten öyle oluyor, emek verince az bir çıkıntıya bile tahammülün olmuyor
inşallahhh hepimiz aynaların karşısında dünyanın en mutlu insanı hissederiz kendimizi

bu dünyaya bir kez gelicez, tadını çıkaralım dimi ama

canımm çok teşekkür ederim
benim eşim çok kıskanç değildir, yani ben ölçüsünü ve nereye göre giyineceğimi bildikten sonra
birde ne kadar emek verdiğimin birebir şaidi olarak, şu anda giydiklerime karışmıyor
ama ben doğumdan sonra 87 kiloyla böyle bir şort giyseydim bu ne böyle hiç yakışmamış derdi vee yakışmazdı da zatenn
demem o kiii, siz olmak istediğiniz kiloya bir ulaşın
sonraa o tabular sert tavırlar yavaş yavaş kırılıyor inan kiii

nihalcim akupungtura başlamışsın tatlım,
hayırlı olsun inşallah...

izmire gelicekmisin bu yaz, merkeze yanii

ahh be canım nerde..bu sene 1 hafta tatil kullancam ..onda da Allah nasp ederse Kaşa gideceğiz..İzmiri de Ekim gibi falan istiyorum..Annemler şimdi yazlıkta 19 mayıs için 1 gün izip alıp oraya gidicem ondan şimdi İzmir görünmüyor..
Akupunktura da başladım canım ama çok iyi gitmiyor ya gıdım gıdım gidiyordu bu hafta azıcık kaçak yaptım sabit kaldım moralim bozulmuştu ama yola devam ediyorum. C.tesi dr a gidicem psikiyatriste şu ilacı ya değiştirsin ya bıraktırsın...şişcek yanım kalmadı artık

burcucum o kadar tatlı dillisin ki ve sana katılıyorum çok dişi hatun izlem
:78: :78: :78: Filiz Ablacimm
Utandiriyorsun Beni O Güzel Tatli Sözlerinle

Aynen Ablaacim Bendee Öyle Diyorumm , Citir Hatunlar Giyim Mazalarinda
Bisey Deniyor Göbegi Dahi Yok Bide Demezlermii Aaa Göbegim Cikti Popom Cikti Diye

Icimden Sey Diyorum: Ozaman Ben Öleyim Gömsünler Beni Suraciga , Benim Öyle Vucutum Olsa
Neler Neler Giyerdim Bunlar Kiymet Bilmiyor Diyorum

Insallah Bende Birgüün Istedigim Ve Begendim Herseyi Giyerim Ve Aynanin Karsisinda
Yüzümde Koskocaman Bir Mutluluk Tebesümüyle Kendimi Izlerimmm Aminnnnnn
Tabiki Bu Topikteki Herkeze Diledigim Seyyy

Allahim Bizi Saglikli Ve Azimli Bir Sekilde Hedefimizdeki Kiloya Ula$tirsin Aminnn

Son düzenleme:
İzlemcim fotolar süper sne de az değilsin hani..Çok güzel olmuşsun canım..Burcunun dediklerine katılmamak elde dğeil..süper değişim seninkisi..Maşallah..
Bu arada kızlar bugün çok sizlerle olamadım ama verilen kilolları gördüm..Hepiniz gerçekten süpersiniz..Hepinizi ayrı ayrı tebrik edyorum...Bana güç veriyorsunuz..Süpersiniz..

ayyy muhteşem yaaa..... gerçekten insan nasıl değişiyor çok güzel olmuşsun arkadaşım... kilolu olarak giyemediğimiz o kadar çok şey var ki veya yaşayamadığımız... platform ayakkabılarım var geçen yazdan kardeşimin düğününde almıştım birr sürüüü para verip aldığım mesela.. kuaför hazırlık derken ben düğün başlayınca 15 dakika sonra çıkarmak zorunda kaldım... neden mi o ayaklar 93 kiloyu o topukların üstünde nasıl taşısın... hele aldığım iki abiye de iğrenç ti ikisi de hiiç içime sinmemişti ama ne yapayım mecburen almıştım... düğün boyunca(temmuzdaydı) içimdeki aptal korse yüzünden yanmıştım resmen beni öyle boğmuştu ki anlatamam... yani düşünün ben evin en büyüğüyüm ve kardeşim benden iki yaş küçük evlenio ve siz onun düğününde hiç mutlu değilsiniz... eşiniz nerdeyse sizin çocuğunuz gibi görünüyor allahım tekrar o günlere döndürmesin...

yani izlem o kadar güzel olmuşsun ki bak beni nerelere götürdü resmin....

önce kendim için zayıflayacağım inşallah...
sonrada eşim için...
neden mi?? onun da hakkı yanında seni gururla taşıması...
ve kızım için...

bu arada okuldan eve gelince bazayı açtım eski pantolonları bir deneyeyim dedim... 6.7 tane kumaş pantolonum vardı ve ben artık hepsine girebiliyorummmm............

hatta bi tane kapri almıştım geçen yıl şimdi belimden düştü düşecek...
şükürler olsun allahıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…