[sıze="2"]
:78: :78: :78: Filiz ablacimm
Utandiriyorsun beni o güzel tatli sözlerinle
Aynen ablaacim bendee öyle diyorumm , citir hatunlar giyim mazalarinda
bisey deniyor göbegi dahi yok bide demezlermii aaa göbegim cikti popom cikti diye
ıcimden sey diyorum: Ozaman ben öleyim gömsünler beni suraciga , benim öyle vucutum olsa
neler neler giyerdim bunlar kiymet bilmiyor diyorum
ınsallah bende birgüün ıstedigim ve begendim herseyi giyerim ve aynanin karsisinda
yüzümde koskocaman bir mutluluk tebesümüyle kendimi ızlerimmm aminnnnnn
Tabiki bu topikteki herkeze diledigim seyyy
Allahim bizi saglikli ve azimli bir sekilde hedefimizdeki kiloya ula$tirsin aminnn
[/sıze]
İzlemcim fotolar süper sne de az değilsin hani..Çok güzel olmuşsun canım..Burcunun dediklerine katılmamak elde dğeil..süper değişim seninkisi..Maşallah..
Bu arada kızlar bugün çok sizlerle olamadım ama verilen kilolları gördüm..Hepiniz gerçekten süpersiniz..Hepinizi ayrı ayrı tebrik edyorum...Bana güç veriyorsunuz..Süpersiniz..
aycaan merhaba seninle tanışmamıştık, memnun oldumayyy muhteşem yaaa..... gerçekten insan nasıl değişiyor çok güzel olmuşsun arkadaşım... kilolu olarak giyemediğimiz o kadar çok şey var ki veya yaşayamadığımız... platform ayakkabılarım var geçen yazdan kardeşimin düğününde almıştım birr sürüüü para verip aldığım mesela.. kuaför hazırlık derken ben düğün başlayınca 15 dakika sonra çıkarmak zorunda kaldım... neden mi o ayaklar 93 kiloyu o topukların üstünde nasıl taşısın... hele aldığım iki abiye de iğrenç ti ikisi de hiiç içime sinmemişti ama ne yapayım mecburen almıştım... düğün boyunca(temmuzdaydı) içimdeki aptal korse yüzünden yanmıştım resmen beni öyle boğmuştu ki anlatamam... yani düşünün ben evin en büyüğüyüm ve kardeşim benden iki yaş küçük evlenio ve siz onun düğününde hiç mutlu değilsiniz... eşiniz nerdeyse sizin çocuğunuz gibi görünüyor allahım tekrar o günlere döndürmesin...
yani izlem o kadar güzel olmuşsun ki bak beni nerelere götürdü resmin....
önce kendim için zayıflayacağım inşallah...
sonrada eşim için...
neden mi?? onun da hakkı yanında seni gururla taşıması...
ve kızım için...
bu arada okuldan eve gelince bazayı açtım eski pantolonları bir deneyeyim dedim... 6.7 tane kumaş pantolonum vardı ve ben artık hepsine girebiliyorummmm............
hatta bi tane kapri almıştım geçen yıl şimdi belimden düştü düşecek...
şükürler olsun allahıma...
izloş süpersin maşallah maşallah bacıma
burcu sen tam yemeliksin
izloş süpersin maşallah maşallah bacıma
burcu sen tam yemeliksin
:93: :93: :93:
Benii Bukadar $imartmayinn
Sonra Hep Isterimm Heee :76:
:93: :93: :93:
saol canım teşekkürler...
gelecek günlerde bi buluşma düzenleyelim bacım
tanışalım artıkın
izlem
mükemmel çıkmışsın gerçekten insan seni görünce evet kesinlikle zayıflamalıyım diyor harikasın aman nazar değmesin gerçekten harika görünüyorsun tebrik ederim yok kesin zayıflıycam insanın istediğini dilediği gibi giymesi muhteşem bi duygu olmalı tek kelimeyle süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Zeynebim telafi ettin geçen haftayı ablam çok sevindim :13:
/COLOR]
zeynep 20yi devirmene çok az kalmış ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?