80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün akşam kilo verdimi sonunda fark etti eniştem
bana otururken zeynep böyle çok iyi olmuşsun işte dedi
kendisi ilk defa bana böyle iltifat etti gururlandırdı beni
normalde böyle şeyler demezde
güzelligin ortaya çıkmış dedi boyda var zaten
daha vermiceksin heralde dedi şaşırdım :76:
5 6 kilo ver yeter dedi herkes
ama ben 67 olcam için 13 15 arası daha vercem dedim sakın diyolar
önceden kilo ver daha yaşın kaç dikkat et diyen insanların tavrı degişti :90:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet izlem ben yaklaşık martın başından beri buradayım önce 10 15 gün iiice bir okudum forumda herşeyi başarı hikayeleri menüler derken 9 martta spor salonuna başladım arkasından 15 martta da diyetisyene gittim ve burdayım işte... tabi daha öncesinden yani şubattan beri de kendimce bişiler yapmıştım ama 2 gün yap bırak işte... olmuyordu bir şeyler eksikti ve ben o eksiği burda buldum... samimiyet ilgi ve motivasyon herkes birbirini çok ii anlıyor ve elinden geldiğince dili döndüğünce yardımcı olmaya çalışıyor.. ve 1 haftadır da menülerimi yazıyorum inşallah bu yolda dewam edeceğim... okuldaki 5 dakikalık tenefüslerde bile girip bi bakıyorum kim ne yapıo nolmuş die...

evet insanın giyemediği o kadar çok şey varki en basitinden iç çamaşırlarında bile sıkıntı oluyor.. ayakkabılar elbiseler pantalonlar işte yazacak o kadar şçok şey var ki... insanın içinde kalan dile dökülemeyen... işte burayı bu yüzden seviyorum gerktiğinde içimi döküyorum kendine bile itiraf edemediğin şeyleri burda en azından seni eleştirmeyeceklerini bildiğin için rahatça söyleyebiliyorsun çünkü herkesin benzer hikayeleri var...

2 saat spor salonundaydım geldim duş hemen bilgisayarın başına... şimdi yemek zamanı...

kaçamaksız bir akşam diliyorum herkese.....................

bir de son bir itiraf içimde.. nedensiz bir mutluluk var allahım bozmasın...
nedensiz değil aslında ÇÜNKÜ ZAYIFLIYORUM VE BU ÇOK HOŞUMA GİDİOOOO

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 tatlı kaşığı kadar labne, 5 tane zeytin, 1 domates, 1 salatalık, maydanoz
ara: 1 küp şekerli kahve, 1 tane keçi boynuzu
16:00 1 tabak sulu patates yemeği, salata
ara: 1 tane havuç, 2 tane kayısı
bir tane de elma yerim

spora gitmen kendine zaman ayırman çok çok güzel bir artı tatlım...
birbirimizi neden çok iyi anlıyoruz çünkü bütün söylediklerimiz birimizin yaşadıkları
herkes aynı dilden konuşuyor, kimse bu muhabbetten sıkılmıyor :92::92:

ahh o iç çamaşırları yok muuu
insan o kadar çok şeyden mahrum kalıyor kii
yaz yaz bitmezz
geçen tatil dönüşünde kendime jartiyer aldım bi tane
napim en büyük hayallerimden biriydi

ilkay onu diyor bana, ne yaptın giydin mi diyeee
giymem mii ühhüüüüüü üüü çoktan

allah içindeki umudu hiçbir zaman karamsarlığa bırakmasın inşallah
hep böyle devam et, ne zaman eridiğini anlamıycaksın bile dönüp baktığında

izlemcim süper görünüyorsun. seni gördükçe etkilenmemek elde değil. iyiki varsın, iyiki buradasın arkadaşım

canımsın, çok teşekkürler...
amacım zaten o yapılabilirliği göstermek...
insan duyuyor okuyor ama görmekte istiyor...

bende geçen sene, ahhh biri resim eklesede baksam diye
süreklii sayfa yenilerdim, başarı hikayelerini okurdum...

iyi kk var yaaa

başarımın en büyük sebebi burasıdır

kilo bildirimi:
başlangıç:85
geçen hafta:82,700
bu hafta:82,700
giden:0
beden:44-46
boy:1,68
spor:250 dk
bu hafta kilo veremedim regl oldum bugün ondandır diye düşünüyorum umarım haftaya daha güzel sonuçlar alırım

kızlar bu aralar burayı ihmal ettim geçmişede tam anlamıyla bakamadım bende kh diyeti yapmayı düşünüyorum 7 li rakamları görmek istiyorum bu ayın sonunda

izlemmm

canım arkadaşım resimlerde harika görünüyorsun bayıldım...kıyafetin çok güzel olmuş,şortun siyah çoraplarla çok iyi durmuş..ayakkabılarında çok seksi...eeee adam jartiyer bilem giydi ben ne diyom kuuu...maşallah sana bütün güzel iltifatları hak ediyorsun canım..

bu arada ben tartıldım kilomuda bildirdim gözden mi kaçırdınız kuuuu...tabii ki artıdayım yani tam bir öküz gibi yemeye başladım gene çekirdek bizküvi tatlı tuzlu aburcubur ama pazartesedne itibaren yoluna koyucam bu sefer çok dikkat edcem...sözzz

sabahtan beri açık burası bi griemedim yahu allahım ege çok yaramz oldu maşallah canım oğlum bir dakka totomun üzsrinde oturutmuyor geceelri uyutmuyor harabım bu ara yani:))

Geçmişi okuyamadım,umarım herkes verdiği kilolardan memnundur,veremeyenler ya da sabit olanlar varsa üzülmesinler,mutlaka haftaya telafi edeceklerdir.
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
3 küçük domates
2 yeşil zeytin
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta

Ara:
2 lokmalık simit
1/2 elma

Öğle:
400 gr yoğurt
3 çörekotlu bisküvi
2-3 çatal közlenmiş patlıcan salatası

Ara:
nescafe(şekersiz)
4-5 çilek

Akşam:
1 ince dilim ekmek
1 tabak haşlanmış baharatlı tavuk göğsü
Bol karışık salata(yağsız)

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
1 form çay(belki)

Sözün bittiği resim

Son düzenleme:
Topiğe nur yağmış izlem gelince dualar gırla

Derya Ablaa Her Ikisindede Ciktim Kuzuuum
Dijitalde Bi Kere 79.900 Didi Bi Kere Da Ciktim 80 tam Didi ..
Emektarimda Tam 80.Gösterdi .. Ondan Öyle Bildirim Yaptimm

Oh harika o zaman dijitale geçiş yapmışsındır gönlün rahat şekilde :87::87:
Ben bizim emektarda 1-2 kilo fazla çıkıyorum o yüzden hiç çıkmıyorum ona

günaydın kızlar

kilo bildirimim

başalngıç:70
geçen hafta:59,4
bu hafta :60
gelen:600 gr
toplamda giden:10
hedef: 50
kafayı: sıyırdım
toto:3,5

beden:40 spor: nerdeeee

İlkay biliyorum gülünmez ama öyle bir yazmışsın kahkaha attım
Gel canım karbona girişelim birlikte

selam kızlar nasılsınız bakalım,herkes iyi mi??

derya

canım senin adına çok sevindim çok iyi kilo vermişsin ilk hedef tamamdır tatlımm...meeaaaşallahhh

Sağolasın ilkayım,çok şükür ilk hedefe ulaştık sayılır

Demek ki bu normal diyetteki abur cubur mantığı gibi..Kalorisini hesaplayıp yersin ama yediğin şeyin içeriği ve kalitesi de önemli, anladım izloşum kızartmak yok :13:

Sen pazartesi gel ben hep karbondayım artık yarından başlayayım da bugün de çok kaçamağım oldu bütün hafta eksiksiz yapmak istiyorum cumaya 1 haftalık sonucu görmek için. Kahve içen smileyini özlemişim kuu, artistim benim

Duygucum taşınma zor iştir, eşyalar kırılır dökülür sinir bozar
Heleki birilerini tutmayıp kendin yapıyorsan
Allah kolaylık versin,diyeti de düşünme güzelce yerleş evine biz hep burdayız nasılsa :13:

Aramıza hoşgeldin,azmin daim olsun..

İzloşum çok çok şık ve zarifsin :98:
Şortuna bayıldım ahh ben 60 da olsam giyemem o şortu burada ama çok gözüm gidiyor
Leopar desenini hiç sevmem ama sen abartmamış yakıştırmışsın. Bluzunu çok beğendiğimi söylemiştim zaten facebooktan Maaşallah kaptanıma

demem o kiii, siz olmak istediğiniz kiloya bir ulaşın
sonraa o tabular sert tavırlar yavaş yavaş kırılıyor inan kiii

İnşallah dediğin gibi olur izlem. Ben zayıfladıkça tabular artıyor sanki daha dikkat çektiğim için normal kıyafetlerimden bile rahatsız olmaya başladı ama dediğin gibi ne kadar emek verdiğimi gördüğü için ses edemiyor ama anlıyorum huzursuz olduğunu

Seherim ben bir kaç günlük değil de kalan kilomu verene kadar karbonda kalmayı düşünüyorum..Bünyemin bu diyeti seveceğine eminim çünkü ne zaman fazla protein alsam daha iyi veriyorum. Yarın başlıyorum ben

İzloşum hiç olmadı bana çok garip yahu merak ettim şimdi neden olur ki böyle :26:

ilkoşuuummm nirdesin kuşummm

gene tartılmayı unuttun demii

Yok kuuu bildirimi yapmış eski sayfalarda, unutmamış bu sefer

İnşallah yarar ablam..Gerçi bugün çok kaçamak yaptım umarım mahvetmemişimdir lapanın etkisini, dene bakalım sende..

Aman bu insanlar deli ederler kiloluyken demediklerini bırakmazlar şimdi de verme yeter bu kadar bana da aynısını diyorlar :84::84:
Vericem işte

İzleeem jartiyer dedin şimdi beni kim tutar sen gelince +18'e geçiyorum kızım ben ya offf
Anlatmam lazım şimdi dayanamam..
2 hafta önce arkadaşlar bursaya gittik o toptan alıyor iç çamaşırı satmak için ben de gittim tabi hem yardım etmek hem de ucuza almak amaçlı
Bir jartiyer takımı gördüm öldüm bittim ve bu güne kadar hiç kendime yakıştıramadığım için hep en büyük hayalim olarak kalmıştı jartiyer. Biraz kendime güvenim geldi ya cesaret ettim almaya karar verdim. E iç çamaşırda da kalıplar hep dar olur diye xl sini aldım en büyük bedenini.
Ay geldim eve hevesle bir denedim çarşaf gibi durdu üzerimde
Çorabı yukarıdan bağlamadan durmuyor sinir oldum
Şimdi büyük geldi oh ne güzel zayıfladım diye sevineyim mi yoksa ilk defa hayallerimden birini gerçekleştirdim ve sonu böyle hüsran oldu diye oturup ağlayayım mı bilemedim
Koydum kenara duruyor öyle, büyük beden bir arkadaşım olsa hediye edecektim :26:

evet kesinlikle iyi ki var kk
Her ne kadar konularını, içindeki insanları ve düzenini sevmesem de burası ve sizler olmasanız ben de bunları başaramazdım

canıımmmmmmmmm
teşekkür ederim arkadaşımm
aman canım içindeki canavarı durdur, fazla kaçırma
izmire filintaa gibi gel

elbiseni savura savura

Çok sevindim,tebrikler ,inşallah hiç almazsınız.Kilo vermem durduğunda ben de yapmayı düşünüyorum

offfff kızlar offf izlem yemecem diyorum yiyorum bu ara bana bişiy oldu bir iştah bir iştahhhhhh aman yarabbimmmm bu nasıl bir midedir bünyedir yavrum yaaa,içimde biri var kesin bir inek sanırım..

evet deryaa bildirimi biraz komikleştirdim napim kuuu allahım,kendime kıza kıza yiyorum ..manyadım manyadım ne olduysa bişiy oldu bana ya biri içkime ilaçmı koydu nedir:86::86:

deryacım canım benim çok teşekkürler güzel sözlerin için
demek leoparı beğendin haa bende
tişkür ederim
bluzumu da batikten almıştım, imkanın varsa bir bak, çok hoş duruyor
tamamı dantel tam benlik

jartiyere de üzüldüm yaa
ama olsun arada kullanırsın, bağının arkasından fiyonk yapıp
nasıl olsa 2 dakkalık görüntü oluyor öhööömmm

birde eşler için bir önerim olucak
siz ne kadar çekimser olursanız kıyafetiniz, konuşmalarınızda
o kadar üzerinize geleceklerdir
az çok huyunu suyunu biliyorsunuzdur çok damarına basmadan ilgilenmemeye çalışın

sizi gideceğiniz göre giyinmiş kendinden emin görüncee
bi iki mırıldanır, sonra alışır merak etmeyin

denendi onaylandı
dediğim gibi yerine göree :92::92::92:

Kizlar kizlar gelemm miii yanagiizdan öpem miiiiiiii :103::103::103::103::103::103::103:

Sabahdan beri bi gelipde bildirim yapamadim.
Adet olucam, karnim kasigim nasil sis nasil agrili oyyyyyyh annnam oyyhh

Derya'm galiba bildirim sana :

Kilo Bildirimi :

Baslangic Kilo :87.7

Gecen Hafta : 74.9

Bu Hafta : 74.5

Giden : 400 Gr :26:

Toplam Giden: 13.2

Hedef: 60

Beden: 42

Boy: 1.70

Izlos'um MaasAlllaah sana yavrum benim, Allah esirgesin nazarlardan seni
Hey yavrum hey, ne süper kilolar vermissiniz hatunlar sizede koca bir MaasAlllaaaahhhh

Benim minnak davsani durduramiyorum, ondan yine cikmam lazim.
Gelirim yine arada simdilik kactim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…