offfff kızlar offf izlem yemecem diyorum yiyorum bu ara bana bişiy oldu bir iştah bir iştahhhhhh aman yarabbimmmm bu nasıl bir midedir bünyedir yavrum yaaa,içimde biri var kesin bir inek sanırım..
kız buu eczanede çocuklar için iştah açıcı şuruplar oluyor
büyükler için neden iştah kesici şurup yok
bazen oluyor bana da öyle, elime vuruyorum arada, ayıp sana diye
Kizlar kizlar gelemm miii yanagiizdan öpem miiiiiiii :103::103::103::103::103::103::103:
Sabahdan beri bi gelipde bildirim yapamadim.
Adet olucam, karnim kasigim nasil sis nasil agrili oyyyyyyh annnam oyyhh
Izlos'um MaasAlllaah sana yavrum benim, Allah esirgesin nazarlardan seni
Hey yavrum hey, ne süper kilolar vermissiniz hatunlar sizede koca bir MaasAlllaaaahhhh
Benim minnak davsani durduramiyorum, ondan yine cikmam lazim.
Gelirim yine arada simdilik kactim
dam üstünde un eler damstündeeeee un eler tombul tombul memeler tey tey tey teyyyyyyyy
Kilo Bildirimi
Başlangıç: 88
Geçen hafta: 81
bu hafta: 80
Bu hafta giden: 1 kg.
Toplamda giden: 8.kg
Hedef: 65
Beden: 42
Boy: 1.68
Spor: 280 Dk :82:
vallahi arada bir olur evet herkeste ama bu sefer hiç irademe sahip olamadım acilen toparlamassam geçen yazki kiloma fırlıcam yaaaaaa.....
çok çok kötüyüm
bugün uzun zamandır evine giymediğimiz kayınpederime davetliydik önce eşimin teyzesine gittik orda herşey yolundaydı eşim babasına tembihlemiş hiçbirşey yapma semanın yumurta yememesi lazım bide diyette diye teyzesinde yediklerimle kalsaydım günü çok güzel kapatıcaktım amaaaa
bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği 1 tatlı kaşığı labne
öğlen:1 kase k fleks 1 bardak süt
teyzemde:yarım haşlanmış tavuk 1 kaşık z.yağlı taze fasulye 1 kaşık bakla
akşam yani k. pederimde:1 kaşarlı tavuk snitzel 2 kaşık pirinç pilavı 8-9 tane patates kızartması 1 tane börek 1 dilim kadar 1 dilim tiramisu
spor 1 saat yürüyüş 10 dk aerobik
yandım mahfoldum ben
teyzem giderken tembihledi yememezlik yapma kırılır diye eşimde tembihledi kesin birsürü şey yapmıştır ayıp olur dedi birde sırf senin için yumurtasız yapar geri çevirme diye sıkı sıkı tembhledilermecburen sırf hatır için yedim gitti bütüğn emeklerim aldım bütün verdiğim kilolarımahfoldum
Çok sevindim,tebrikler,inşallah hiç almazsınız.Kilo vermem durduğunda ben de yapmayı düşünüyorum
offfff kızlar offf izlem yemecem diyorum yiyorum bu ara bana bişiy oldu bir iştah bir iştahhhhhh aman yarabbimmmm bu nasıl bir midedir bünyedir yavrum yaaa,içimde biri var kesin bir inek sanırım..
jartiyere de üzüldüm yaa
ama olsun arada kullanırsın, bağının arkasından fiyonk yapıp
nasıl olsa 2 dakkalık görüntü oluyor öhööömmm
birde eşler için bir önerim olucak
siz ne kadar çekimser olursanız kıyafetiniz, konuşmalarınızda
o kadar üzerinize geleceklerdir
az çok huyunu suyunu biliyorsunuzdur çok damarına basmadan ilgilenmemeye çalışın
sizi gideceğiniz göre giyinmiş kendinden emin görüncee
bi iki mırıldanır, sonra alışır merak etmeyin
denendi onaylandı
dediğim gibi yerine göree :92::92::92:
Kizlar kizlar gelemm miii yanagiizdan öpem miiiiiiii :103::103::103::103::103::103::103:
Sabahdan beri bi gelipde bildirim yapamadim.
Adet olucam, karnim kasigim nasil sis nasil agrili oyyyyyyh annnam oyyhh
Derya'm galiba bildirim sana :
Kilo Bildirimi :
Baslangic Kilo :87.7
Gecen Hafta : 74.9
Bu Hafta : 74.5
Giden : 400 Gr :26:
Toplam Giden: 13.2
Hedef: 60
Beden: 42
Boy: 1.70
dam üstünde un eler damstündeeeee un eler tombul tombul memeler tey tey tey teyyyyyyyy
şimdi izlem büyük kupamla bir yeşilçay bir form çayı ve limonu koyup içiyom ya ben (tembel işi:) ondan bir içtim bir daha iicem öyle yapınca iyi çıkıyorum vc ye hiç değilse içimde birikip daha çok şişirmesin diye..haydi ben bir atom yapıyım kendime..kakın sizde yapın birertane için yeşilçay form çayı yada beşi bir yerde...hadi kuuuuuuu daha oturuyonuz mu:86:
çok çok kötüyüm
bugün uzun zamandır evine giymediğimiz kayınpederime davetliydik önce eşimin teyzesine gittik orda herşey yolundaydı eşim babasına tembihlemiş hiçbirşey yapma semanın yumurta yememesi lazım bide diyette diye teyzesinde yediklerimle kalsaydım günü çok güzel kapatıcaktım amaaaa
bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği 1 tatlı kaşığı labne
öğlen:1 kase k fleks 1 bardak süt
teyzemde:yarım haşlanmış tavuk 1 kaşık z.yağlı taze fasulye 1 kaşık bakla
akşam yani k. pederimde:1 kaşarlı tavuk snitzel 2 kaşık pirinç pilavı 8-9 tane patates kızartması 1 tane börek 1 dilim kadar 1 dilim tiramisu
spor 1 saat yürüyüş 10 dk aerobik
yandım mahfoldum ben
teyzem giderken tembihledi yememezlik yapma kırılır diye eşimde tembihledi kesin birsürü şey yapmıştır ayıp olur dedi birde sırf senin için yumurtasız yapar geri çevirme diye sıkı sıkı tembhledilermecburen sırf hatır için yedim gitti bütüğn emeklerim aldım bütün verdiğim kilolarımahfoldum
merhaba kızlar hepinizi çokkkkkk çooookkkkk ama çokkkkkkk tebrik ediyorum maşallah sizeizlem canım maşallahhh bacım kadın vardır guzeldır ama cekıcı degıldır albenisi yoktur ben cok zor cekıcı bulurum ınsanları maşallahh sen hem güzel hem çekicisin canımm hep böyle guzel kal inş. Deryamm canım cok tebrık ederım senın lafa yaradı valla masallah arkadasım semacım deryacım benım için problem yok yedi yirmi dört hazırım ben:) bu arada arkadaslar gecmiş olsun dıleklerını yazmışlar allah bın kere razı olsun hepınızden eksık olmayın canlarım.ama durum pek ıyı degıl gıttım doktora yıne tahmın ettıgım gıbı yumurtalıklarımı iltihap kapatmış kaplamış.doktor karnımı bı gordu adamın aklı gıttı gebe degılsın emınsın dımı dedı yok dedım ama olsam heralde 20 tane falan cıkar heralde bu karından dedım.bu neki siz beni dün aksam bi gorseydınız kaçardınız dedim..hemen ultrasonları hazırlattı hem normal ultrason hem cubuk ultrason hemde vajinal muayene sonuç: heryer iltihap, iltihaptan kaynaklı ateşim cıkıyo ve bugun reglim geldi galıba anlamadım sıra beklerken stresten wc ye gırdım şıp dıye 1 damla ama gerısı gelmedı 3-4 gun surundurur benı böyle.bıde doktor dedıkı sen nasıl bı bunyeye sahıpsın anlamadım dedı bagırsaklarımda milim boşluk olmaksızın komple gaz dolu.bune doktor bey ben zaten mıde bagırsak hastasıyım dedım.dua et gezıyon yuruyon dedı baskası olsa kalbi sıkışır nefes bıle alamaz acile kaldırılması gereklı dedi.öyle işte anamm bır suruuu ilaçç verdı fıtıller antıbıotıkler,agrı kesıcıler gaz ılacları,kremler v.s v.s cok şükür hamd olsun daha iyiyim ama:)
cok gecmis olsun canim ya,Allah bi an önce sifani versin ins
merhaba kızlar hepinizi çokkkkkk çooookkkkk ama çokkkkkkk tebrik ediyorum maşallah sizeizlem canım maşallahhh bacım kadın vardır guzeldır ama cekıcı degıldır albenisi yoktur ben cok zor cekıcı bulurum ınsanları maşallahh sen hem güzel hem çekicisin canımm hep böyle guzel kal inş. Deryamm canım cok tebrık ederım senın lafa yaradı valla masallah arkadasım semacım deryacım benım için problem yok yedi yirmi dört hazırım ben:) bu arada arkadaslar gecmiş olsun dıleklerını yazmışlar allah bın kere razı olsun hepınızden eksık olmayın canlarım.ama durum pek ıyı degıl gıttım doktora yıne tahmın ettıgım gıbı yumurtalıklarımı iltihap kapatmış kaplamış.doktor karnımı bı gordu adamın aklı gıttı gebe degılsın emınsın dımı dedı yok dedım ama olsam heralde 20 tane falan cıkar heralde bu karından dedım.bu neki siz beni dün aksam bi gorseydınız kaçardınız dedim..hemen ultrasonları hazırlattı hem normal ultrason hem cubuk ultrason hemde vajinal muayene sonuç: heryer iltihap, iltihaptan kaynaklı ateşim cıkıyo ve bugun reglim geldi galıba anlamadım sıra beklerken stresten wc ye gırdım şıp dıye 1 damla ama gerısı gelmedı 3-4 gun surundurur benı böyle.bıde doktor dedıkı sen nasıl bı bunyeye sahıpsın anlamadım dedı bagırsaklarımda milim boşluk olmaksızın komple gaz dolu.bune doktor bey ben zaten mıde bagırsak hastasıyım dedım.dua et gezıyon yuruyon dedı baskası olsa kalbi sıkışır nefes bıle alamaz acile kaldırılması gereklı dedi.öyle işte anamm bır suruuu ilaçç verdı fıtıller antıbıotıkler,agrı kesıcıler gaz ılacları,kremler v.s v.s cok şükür hamd olsun daha iyiyim ama:)
iyi aksamlar kizlar,bugünkü menümüm yazayim.
sabah
2 dilim ekmek
1 dilim kasar( dilimlenmis paketten)
salatalik,domates
4 cilek
ara
2 dilim ananas
1 elma
ögle
kabak yemegi,yogurt
aksam
kabak yemegi,yogurt,salata
3litre su
bir kupa yesil cay
90 dk spor
Tebrik ediyorum canımEmeğinin karşılığını aldın...Bir de söylemeden geçemeyeceğim,senin yazılarını okurken yüzümde hep gülümseme oluyor,etrafına pozitif enerji veriyorsun.
Sevda gaz sancısı dedin ya ben orada mahvoldum işte
Ben çektim çok iyi bilirim soğuk soğuk nasıl terlediğimi o nefes alamama anını
Allahım yaşatmasın sana ama seninki de az değil çok kötü duruma gelmiş iltahapların..Umarım olabildiğince çabuk düzelir ve süründürmez seni,allah sabır versin ne diyeyim
Yasemincim ne güzel ya diyetini cuma günü bile bozmamışsın maaşallah
Cuma olunca benim içimdeki canavar uyanıyor,hele ki bir de güzel kilo vermişsem
Ne yapsam hak görüyorum kendime bazen çok korkuyorum bu boğazımdan kilo verdikten sonra da beni ele geçirirse diye ama bir yandan da güveniyorum kendime..
İmrendim ve utandım valla menüne bakarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?