80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offfff kızlar offf izlem yemecem diyorum yiyorum bu ara bana bişiy oldu bir iştah bir iştahhhhhh aman yarabbimmmm bu nasıl bir midedir bünyedir yavrum yaaa,içimde biri var kesin bir inek sanırım..

kız buu eczanede çocuklar için iştah açıcı şuruplar oluyor

büyükler için neden iştah kesici şurup yok

bazen oluyor bana da öyle, elime vuruyorum arada, ayıp sana diye

kız buu eczanede çocuklar için iştah açıcı şuruplar oluyor

büyükler için neden iştah kesici şurup yok

bazen oluyor bana da öyle, elime vuruyorum arada, ayıp sana diye

vallahi arada bir olur evet herkeste ama bu sefer hiç irademe sahip olamadım acilen toparlamassam geçen yazki kiloma fırlıcam yaaaaaa.....

Ayy aklım burda bulaşık yıkıom dedim hemen bitirip kaçtım bilg eşim çağırııooo yaaa aşağısı nasıl kalabalıkkk yuppiii bereket bereket yarabbii kaçtım ..................

ayyhhh teşekkür ederim tatlı dillim güler yüzlümm
çok teşekkür ederim, allah hepimizi nazarlardan kem gözlerden esirgesin inşallah

o minnak davşana söle, o tombul bacaklarından butlardan yerim, kaçsın benden

dam üstünde un eler damstündeeeee un eler tombul tombul memeler tey tey tey teyyyyyyyy

bana mı dedinn laaa

çok hoş karuu laa, maşşallahhhh

Kilo Bildirimi

Başlangıç: 88
Geçen hafta: 81
bu hafta: 80
Bu hafta giden: 1 kg.
Toplamda giden: 8.kg
Hedef: 65
Beden: 42
Boy: 1.68

Spor: 280 Dk :82:

Tebrik ediyorum canım Emeğinin karşılığını aldın...Bir de söylemeden geçemeyeceğim,senin yazılarını okurken yüzümde hep gülümseme oluyor,etrafına pozitif enerji veriyorsun.

şimdi izlem büyük kupamla bir yeşilçay bir form çayı ve limonu koyup içiyom ya ben (tembel işi:) ondan bir içtim bir daha iicem öyle yapınca iyi çıkıyorum vc ye hiç değilse içimde birikip daha çok şişirmesin diye..haydi ben bir atom yapıyım kendime..kakın sizde yapın birertane için yeşilçay form çayı yada beşi bir yerde...hadi kuuuuuuu daha oturuyonuz mu:86:

çok çok kötüyüm

bugün uzun zamandır evine giymediğimiz kayınpederime davetliydik önce eşimin teyzesine gittik orda herşey yolundaydı eşim babasına tembihlemiş hiçbirşey yapma semanın yumurta yememesi lazım bide diyette diye teyzesinde yediklerimle kalsaydım günü çok güzel kapatıcaktım amaaaa
bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği 1 tatlı kaşığı labne
öğlen:1 kase k fleks 1 bardak süt
teyzemde:yarım haşlanmış tavuk 1 kaşık z.yağlı taze fasulye 1 kaşık bakla
akşam yani k. pederimde:1 kaşarlı tavuk snitzel 2 kaşık pirinç pilavı 8-9 tane patates kızartması 1 tane börek 1 dilim kadar 1 dilim tiramisu
spor 1 saat yürüyüş 10 dk aerobik

yandım mahfoldum ben
teyzem giderken tembihledi yememezlik yapma kırılır diye eşimde tembihledi kesin birsürü şey yapmıştır ayıp olur dedi birde sırf senin için yumurtasız yapar geri çevirme diye sıkı sıkı tembhledilermecburen sırf hatır için yedim gitti bütüğn emeklerim aldım bütün verdiğim kiloları mahfoldum

yaaa bu kadar üzülme canım..yarına bunları telafi edecek kadar orantılı yersin,bol su ve form ve yeşilçay içersin bu kadar hırpalama kendini sonuçta benim gibi günlerdir yemiyorsun bir seferlik yemişsin nolacak sproda yapmışsın o kadar kötü değil durumun..korkma

Çok sevindim,tebrikler ,inşallah hiç almazsınız.Kilo vermem durduğunda ben de yapmayı düşünüyorum

Evet canım kilo vermen durunca deneyebilirsin, ben de ayda 2 defa yapmayı düşünüyorum artık :87:

offfff kızlar offf izlem yemecem diyorum yiyorum bu ara bana bişiy oldu bir iştah bir iştahhhhhh aman yarabbimmmm bu nasıl bir midedir bünyedir yavrum yaaa,içimde biri var kesin bir inek sanırım..

O inek hepimizin içinde, şimdlik yemek yerine sevgiyle besliyoruz
Ama isyan ediyor bazen ve bizi de dahil ediyor inekliğine o doğru

Hee zaten 2 dakikalık
Ama artık gecelikleri giyip izliyorum kendimi sapık gibi zayıfladıkça hoşuma gidiyor üzerimde duruşu
İzloş eşler hakkında dediklerinde çok haklısın ben eskiden çekimser davrandıkça daha bir kendinden emin oluyordu galiba "geri çekildiğine göre yaptığım doğru" psikolojisi onların ki..
Ama şimdi söylüyorum onca emek verdim ve giymek istiyorum diyorum ve dediğin gibi tatlı dille duygularımı anlatınca sorun kalmıyor ama benim istediğim yanımda huzurlu olması..Millet bana baktıkça gerilmemesi..İşte bu biraz zor..

Gülçinim tebrik ederim..Ben karbona başlıyorum hadi sen de gel diyeceğim ama sen karbondaydın zaten sanırım :26:

dam üstünde un eler damstündeeeee un eler tombul tombul memeler tey tey tey teyyyyyyyy

Ben de kayısılı içiyorum..Çikolataları gofretleri yedim ardından form çayı ne akllıyım değil mi :87::87:

Semacım öyle bir günle pıt diye almazsın verdiklerini.Bugün cuma hemen öyle üzme kendini
Bugün sapıtmayan yoktur sanırım varsa da adı burcudur

merhaba kızlar hepinizi çokkkkkk çooookkkkk ama çokkkkkkk tebrik ediyorum maşallah size izlem canım maşallahhh bacım kadın vardır guzeldır ama cekıcı degıldır albenisi yoktur ben cok zor cekıcı bulurum ınsanları maşallahh sen hem güzel hem çekicisin canımmhep böyle guzel kal inş. Deryamm canım cok tebrık ederım senın lafa yaradı valla masallah arkadasım semacım deryacım benım için problem yok yedi yirmi dört hazırım ben:) bu arada arkadaslar gecmiş olsun dıleklerını yazmışlar allah bın kere razı olsun hepınızden eksık olmayın canlarım.ama durum pek ıyı degıl gıttım doktora yıne tahmın ettıgım gıbı yumurtalıklarımı iltihap kapatmış kaplamış.doktor karnımı bı gordu adamın aklı gıttıgebe degılsın emınsın dımı dedı yok dedım ama olsam heralde 20 tane falan cıkar heralde bu karından dedım.bu neki siz beni dün aksam bi gorseydınız kaçardınız dedim..hemen ultrasonları hazırlattı hem normal ultrason hem cubuk ultrason hemde vajinal muayene sonuç: heryer iltihap, iltihaptan kaynaklı ateşim cıkıyo ve bugun reglim geldi galıba anlamadım sıra beklerken stresten wc ye gırdım şıp dıye 1 damla ama gerısı gelmedı 3-4 gun surundurur benı böyle.bıde doktor dedıkı sen nasıl bı bunyeye sahıpsın anlamadım dedı bagırsaklarımda milim boşluk olmaksızın komple gaz dolu.bune doktor bey ben zaten mıde bagırsak hastasıyım dedım.dua et gezıyon yuruyon dedı baskası olsa kalbi sıkışır nefes bıle alamaz acile kaldırılması gereklı dedi.öyle işte anamm bır suruuu ilaçç verdı fıtıller antıbıotıkler,agrı kesıcıler gaz ılacları,kremler v.s v.s cok şükür hamd olsun daha iyiyim ama:)

iyi aksamlar kizlar,bugünkü menümüm yazayim.

sabah
2 dilim ekmek
1 dilim kasar( dilimlenmis paketten)
salatalik,domates
4 cilek

ara
2 dilim ananas
1 elma

ögle
kabak yemegi,yogurt

aksam
kabak yemegi,yogurt,salata

3litre su
bir kupa yesil cay

90 dk spor

cok gecmis olsun canim ya,Allah bi an önce sifani versin ins

Sevda gaz sancısı dedin ya ben orada mahvoldum işte
Ben çektim çok iyi bilirim soğuk soğuk nasıl terlediğimi o nefes alamama anını
Allahım yaşatmasın sana ama seninki de az değil çok kötü duruma gelmiş iltahapların..Umarım olabildiğince çabuk düzelir ve süründürmez seni,allah sabır versin ne diyeyim

Yasemincim ne güzel ya diyetini cuma günü bile bozmamışsın maaşallah
Cuma olunca benim içimdeki canavar uyanıyor,hele ki bir de güzel kilo vermişsem
Ne yapsam hak görüyorum kendime bazen çok korkuyorum bu boğazımdan kilo verdikten sonra da beni ele geçirirse diye ama bir yandan da güveniyorum kendime..
İmrendim ve utandım valla menüne bakarken

zum canım çok geçmiş olsun, ayy iyi o gazlar sancı filan yapmıyor sana
o gaz sancısı felakettir, inşallah kendiliğinden iner ama iltihap olayı ilaç verir herhalde

bu arada bir kadın, hemcinsini çok zor çekici bulur, burun kırır filan
çok teşekkür ederim güzel sözlerin için

nilgüncüm dün unuttum, sana da çok geçmiş olsun...
devlet hastaneleri hakkında hep aynı şeyleri söylüyorlar
tamamen işleri döner sermaye diyee
demekki insanları bunları yapmaya zorlayan bir sistem var
allah ıslah etsin

iyiki gitmişsin üniversite hastanesine

Tebrik ediyorum canım Emeğinin karşılığını aldın...Bir de söylemeden geçemeyeceğim,senin yazılarını okurken yüzümde hep gülümseme oluyor,etrafına pozitif enerji veriyorsun.

Cok Sagol Canimmmm

Ayooolll Bugünn Topik Halkinaa Neler Oluyor Böyleee
Hepiniz Bugün Burcuyu Mutlu Edelim Hep Tatli Sözler Söyleyelim Diye
Anlasmami Yaptinizzz

Asil Positif Enerjisi Sizler Sayesinde Aliyorummm Bennn
Siz Böylee Iyi Yürekliliginizi Yazdiklariniza Döküyorsunuzzz Bendee Ister Istemezz
Positiff Enerji Saciyorum Sizeeee

canim tesekür ederim ama bu benim herzamanli halim degil,keske hep böyle kalsam,ama bu siralar bisey oldu bana kilo verdikce yemege korkuyorum ,bunu yersem yarin sabah tartida ayni rakami göremem diye.hatta canim bugün findik cekti yiyim bi kac tane bisey olmaz dedim,ama kendimi biliyorum bi kac taneyle kalmam,bosverdim gittim su ictim..tek dilegim istediigm kiloya inene kadar böyle devam etmesi..

sende üzülme ,o kilolari verdikten sonra yeniden alamassin,zaten verdikten spnra kontrolu elden birakmiycaz,ben yine hergün tartilmaya devam edicem baktim ibre yukari dogru oynuyo,hemen önlemini alicam ins Allah o günleride göstersin bize..

menüm

sabah:2dilim k.ekmek,1 kaşık labne, bir dilim pastırma, çok az acıka,1 zeytin
ara:çilekli activia
öğle:taze fasülye yemeği 4yk,cacık,2tane sarma
ara:5 natürel kayısı,2 fındık,8 çilek
akşam:taze fasülye,5 tane yaprak sarma,salata,2 dilim k.ekmek
ara: yarım çay bardağı b..leblebi

2litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…