sende üzülme ,o kilolari verdikten sonra yeniden alamassin,zaten verdikten spnra kontrolu elden birakmiycaz,ben yine hergün tartilmaya devam edicem baktim ibre yukari dogru oynuyo,hemen önlemini alicam ins Allah o günleride göstersin bize..
amaniiinnnnn 28. sıralara düşecek hatunmuydum ben yaa
inşallah haftaya ilk 10da görürüm kendimi
deryaa kuşumm ellerine sağlık canım, dert görmeyesin...
çok güzel bir liste olmuş
İzloşum sabit çıkanları rastgele aldım eski listenin sırasına göre sen de sonlarda kalmışsın
Sen çıtır olmuşsun zati bırak liste bize kalsın
söz verdiğim resimleri ekliyim
dün akşamdan, eşimin doğum gününde, önce yemek sonra sinema
deryacann, önüm arkam leopar demişsin yaa
ben hiç görmüyorum yaa, şifon bir elbise bulursam alırım ama
bana denk gelmiyor, bulursan yolla bu tarafa
kahve tonlarına bayılırım kuşum ben
hele bu leopar ayakkabıları görünce kayseride resmen üstüne atladım
kuzucuklarım benim diye
ölürüm laa ben onlar için
üstüme deri siyah ceketimi, küçük deri kahveli siyahlı bir çanta aldım o kaaa
iştee ben özelden istek mesajlar üzerine öncesi ve sonrası
Eki Görüntüle 190892 Eki Görüntüle 190890 Eki Görüntüle 190891
[ı]evet efendiiiimm listemiz hazır, bu hafta çok güzel kilolar verildi topik olarak harikayız bu hafta
Umarım haftaya veremeyenler de verir, artıda olanlar telafi eder.
Yeni listemiz hepimize şans getirsin
Birincimiz cmk listeye zirveden giriş yaptı onu da ayrı tebrik ediyorum
Ve nihayet üst sıralardayım işte bunu seviyorum[/ı]
[ımg]http://oi56.tinypic.com/ofzh36.jpg[/ımg]
Semacım ben yarın başlıyorum, sanırım sevda da başlayacak..
teşekkürler canım desteğin için sağlam moral oldu banayaaa bu kadar üzülme canım..yarına bunları telafi edecek kadar orantılı yersin,bol su ve form ve yeşilçay içersin bu kadar hırpalama kendini sonuçta benim gibi günlerdir yemiyorsun bir seferlik yemişsin nolacak sproda yapmışsın o kadar kötü değil durumun..korkma
Evet canım kilo vermen durunca deneyebilirsin, ben de ayda 2 defa yapmayı düşünüyorum artık :87:
O inek hepimizin içinde, şimdlik yemek yerine sevgiyle besliyoruz
Ama isyan ediyor bazen ve bizi de dahil ediyor inekliğine o doğru
Hee zaten 2 dakikalık
Ama artık gecelikleri giyip izliyorum kendimi sapık gibi zayıfladıkça hoşuma gidiyor üzerimde duruşu
İzloş eşler hakkında dediklerinde çok haklısın ben eskiden çekimser davrandıkça daha bir kendinden emin oluyordu galiba "geri çekildiğine göre yaptığım doğru" psikolojisi onların ki..
Ama şimdi söylüyorum onca emek verdim ve giymek istiyorum diyorum ve dediğin gibi tatlı dille duygularımı anlatınca sorun kalmıyor ama benim istediğim yanımda huzurlu olması..Millet bana baktıkça gerilmemesi..İşte bu biraz zor..
Gülçinim tebrik ederim..Ben karbona başlıyorum hadi sen de gel diyeceğim ama sen karbondaydın zaten sanırım :26:
Ben de kayısılı içiyorum..Çikolataları gofretleri yedim ardından form çayı ne akllıyım değil mi :87::87:
Semacım öyle bir günle pıt diye almazsın verdiklerini.Bugün cuma hemen öyle üzme kendini
Bugün sapıtmayan yoktur sanırım varsa da adı burcudur
merhaba kızlar hepinizi çokkkkkk çooookkkkk ama çokkkkkkk tebrik ediyorum maşallah sizeizlem canım maşallahhh bacım kadın vardır guzeldır ama cekıcı degıldır albenisi yoktur ben cok zor cekıcı bulurum ınsanları maşallahh sen hem güzel hem çekicisin canımm hep böyle guzel kal inş. Deryamm canım cok tebrık ederım senın lafa yaradı valla masallah arkadasım semacım deryacım benım için problem yok yedi yirmi dört hazırım ben:) bu arada arkadaslar gecmiş olsun dıleklerını yazmışlar allah bın kere razı olsun hepınızden eksık olmayın canlarım.ama durum pek ıyı degıl gıttım doktora yıne tahmın ettıgım gıbı yumurtalıklarımı iltihap kapatmış kaplamış.doktor karnımı bı gordu adamın aklı gıttı gebe degılsın emınsın dımı dedı yok dedım ama olsam heralde 20 tane falan cıkar heralde bu karından dedım.bu neki siz beni dün aksam bi gorseydınız kaçardınız dedim..hemen ultrasonları hazırlattı hem normal ultrason hem cubuk ultrason hemde vajinal muayene sonuç: heryer iltihap, iltihaptan kaynaklı ateşim cıkıyo ve bugun reglim geldi galıba anlamadım sıra beklerken stresten wc ye gırdım şıp dıye 1 damla ama gerısı gelmedı 3-4 gun surundurur benı böyle.bıde doktor dedıkı sen nasıl bı bunyeye sahıpsın anlamadım dedı bagırsaklarımda milim boşluk olmaksızın komple gaz dolu.bune doktor bey ben zaten mıde bagırsak hastasıyım dedım.dua et gezıyon yuruyon dedı baskası olsa kalbi sıkışır nefes bıle alamaz acile kaldırılması gereklı dedi.öyle işte anamm bır suruuu ilaçç verdı fıtıller antıbıotıkler,agrı kesıcıler gaz ılacları,kremler v.s v.s cok şükür hamd olsun daha iyiyim ama:)
Evet efendiiiimm listemiz hazır, bu hafta çok güzel kilolar verildi topik olarak harikayız bu hafta
Ve nihayet üst sıralardayım işte bunu seviyorum
ellerin dert görmesin deryam. cmk tbr edeirim canım senide. ya haftalar gecse aylar gecse su kilolar bi gitse. bugun bayadır görüşmedigim kişilerle görüştüm herkes kilomu verdin sen diyor. 3 kilo hemen kendini belli edermi ya. ama acayip mutlu oldum. insan duydukca daha cok motive oluyor.
tamam canım beraber başlıyalım ozaman haydi gazamız mübarek olsun
Deryaa Ablaaaaaaaaa
Benim Bedenimi Degisdirmemissin
42.yim Artikkk .. 44.ler bol geliyooorrr
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.alıntı yapsam çok uzun olacaktı geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim.çarşambaya ultrason için randevu aldım gelişmeleri yazarım.
karbon diyetini bende seneler önce yapmıştım hafta sonu lapa yapayım diyorum.deryacığım sen nasıl yaptın bi anlat güzelim ya.
izlemciğim fotolar harika.kendine güvenin fotoğraftan taşıyor maşallah..
ben bi karbon topiğine de bakayım ..
merhaba kızlar hepinizi çokkkkkk çooookkkkk ama çokkkkkkk tebrik ediyorum maşallah sizeizlem canım maşallahhh bacım kadın vardır guzeldır ama cekıcı degıldır albenisi yoktur ben cok zor cekıcı bulurum ınsanları maşallahh sen hem güzel hem çekicisin canımm hep böyle guzel kal inş. Deryamm canım cok tebrık ederım senın lafa yaradı valla masallah arkadasım semacım deryacım benım için problem yok yedi yirmi dört hazırım ben:) bu arada arkadaslar gecmiş olsun dıleklerını yazmışlar allah bın kere razı olsun hepınızden eksık olmayın canlarım.ama durum pek ıyı degıl gıttım doktora yıne tahmın ettıgım gıbı yumurtalıklarımı iltihap kapatmış kaplamış.doktor karnımı bı gordu adamın aklı gıttı gebe degılsın emınsın dımı dedı yok dedım ama olsam heralde 20 tane falan cıkar heralde bu karından dedım.bu neki siz beni dün aksam bi gorseydınız kaçardınız dedim..hemen ultrasonları hazırlattı hem normal ultrason hem cubuk ultrason hemde vajinal muayene sonuç: heryer iltihap, iltihaptan kaynaklı ateşim cıkıyo ve bugun reglim geldi galıba anlamadım sıra beklerken stresten wc ye gırdım şıp dıye 1 damla ama gerısı gelmedı 3-4 gun surundurur benı böyle.bıde doktor dedıkı sen nasıl bı bunyeye sahıpsın anlamadım dedı bagırsaklarımda milim boşluk olmaksızın komple gaz dolu.bune doktor bey ben zaten mıde bagırsak hastasıyım dedım.dua et gezıyon yuruyon dedı baskası olsa kalbi sıkışır nefes bıle alamaz acile kaldırılması gereklı dedi.öyle işte anamm bır suruuu ilaçç verdı fıtıller antıbıotıkler,agrı kesıcıler gaz ılacları,kremler v.s v.s cok şükür hamd olsun daha iyiyim ama:)
ayyhhh teşekkür ederim tatlı dillim güler yüzlümm
çok teşekkür ederim, allah hepimizi nazarlardan kem gözlerden esirgesin inşallah
o minnak davşana söle, o tombul bacaklarından butlardan yerim, kaçsın benden
Amin balim benim, sexiii hatunummm aminnnn
Yuhhh huuuuuuuuuuuuuu bayilir minnak davsan bacaklari ile oynanmasindan huylaniyor deli gibi
Tebrik ediyorum canımEmeğinin karşılığını aldın...Bir de söylemeden geçemeyeceğim,senin yazılarını okurken yüzümde hep gülümseme oluyor,etrafına pozitif enerji veriyorsun.
Eveeet, MaasAllllaaaaaahhhhhh kuzuma.
Enerji dolu, iyilik dolu.
Annen, abilerin seninle gurur duymali balim..
Böyle evlat, böyle iyimiser kardese sahip olmak kadar güzeli varmi ?
Allah'im seni bir ömür heeeeeeeeeeeeeeep mutlu eylesin balim
Evet canım kilo vermen durunca deneyebilirsin, ben de ayda 2 defa yapmayı düşünüyorum artık :87:
O inek hepimizin içinde, şimdlik yemek yerine sevgiyle besliyoruz
Ama isyan ediyor bazen ve bizi de dahil ediyor inekliğine o doğru
Hee zaten 2 dakikalık
Ama artık gecelikleri giyip izliyorum kendimi sapık gibi zayıfladıkça hoşuma gidiyor üzerimde duruşu
İzloş eşler hakkında dediklerinde çok haklısın ben eskiden çekimser davrandıkça daha bir kendinden emin oluyordu galiba "geri çekildiğine göre yaptığım doğru" psikolojisi onların ki..
Ama şimdi söylüyorum onca emek verdim ve giymek istiyorum diyorum ve dediğin gibi tatlı dille duygularımı anlatınca sorun kalmıyor ama benim istediğim yanımda huzurlu olması..Millet bana baktıkça gerilmemesi..İşte bu biraz zor..
Gülçinim tebrik ederim..Ben karbona başlıyorum hadi sen de gel diyeceğim ama sen karbondaydın zaten sanırım :26:
Ben de kayısılı içiyorum..Çikolataları gofretleri yedim ardından form çayı ne akllıyım değil mi :87::87:
Semacım öyle bir günle pıt diye almazsın verdiklerini.Bugün cuma hemen öyle üzme kendini
Bugün sapıtmayan yoktur sanırım varsa da adı burcudur
Balim bende karbondaydim ama, son gün hem sapittim.
Hemde regl olucam, coook sisim onun da etkisi var gibime geliyor.
Cünkü karbonunun 2. günü -700 gösteriyordu tartim.
Neise saglik olsun ama,bu Pazartesi tam anlamiyla karbona baslicam.
Haftasonu kacamkalarimiz oluyor,gelenler gidenler.
Bizim gitmelerimiz derken..:44:
Evet efendiiiimm listemiz hazır, bu hafta çok güzel kilolar verildi topik olarak harikayız bu hafta
Ve nihayet üst sıralardayım işte bunu seviyorum
Ellerine saglik tatlim benim,
Rabbim heeerrrrseyi kalbine göre versin.
Coook saglikli, coook mutlu, citir mi citir mis gibi hatun olasin mis gibi yuvanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?