80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet işte ben de bunu yapmayı planlıyorum sürekli tartılacağım baktım alıyorum hemen önlemini alcağım o kilolar üzerime yapışmadan

sagol deryacım eksık olma inş. izlemcim gercekten cok hos ve cekıcı bı kadınsın masallah canım..ahhh canım bi bilsen benım sancılarımı sabahlara kadar bagıra bagıra agladıgım gunleriiuykuya dalabılmek için ettıgım dualarıbide canım bi perde resmi yollamışsın bence şık ama mutfagına uyum saglıyomu ? kombınasyonu sen ayarlican bacım.bu arada ben sana perde için yorum yapmıştım ya bi an pişman oldum ama yanlıs anlarmı senın ustune ne vazıfe dıye dusunur mu dedım. sagol canım yazdıkların için eksık olma...bıde ben bugun tartılamadım sabahtan beri sürünüyorum dısarlarda doktordu okula cocugu gotur getır küçügüyle ugras falan derkennyarın tartılsam olur mu? zaten bır hafta oldu daha duzenlı menü paylaşımım haftaya cok zor kılo verrmem hem ilaçlar hem regli derken neyse saglık olsun allah baska dert vermesın inş. bunada şükür yarabbim

Evet efendiiiimm listemiz hazır, bu hafta çok güzel kilolar verildi topik olarak harikayız bu hafta
Umarım haftaya veremeyenler de verir, artıda olanlar telafi eder.
Yeni listemiz hepimize şans getirsin
Birincimiz cmk listeye zirveden giriş yaptı onu da ayrı tebrik ediyorum
Ve nihayet üst sıralardayım işte bunu seviyorum

Son düzenleme:
amaniiinnnnn 28. sıralara düşecek hatunmuydum ben yaa
inşallah haftaya ilk 10da görürüm kendimi

deryaa kuşumm ellerine sağlık canım, dert görmeyesin...
çok güzel bir liste olmuş

amaniiinnnnn 28. sıralara düşecek hatunmuydum ben yaa
inşallah haftaya ilk 10da görürüm kendimi

deryaa kuşumm ellerine sağlık canım, dert görmeyesin...
çok güzel bir liste olmuş

İzloşum sabit çıkanları rastgele aldım eski listenin sırasına göre sen de sonlarda kalmışsın
Sen çıtır olmuşsun zati bırak liste bize kalsın

izlem harikasın yaaaaa :81: sen izmirde yaşıyordun degilmi. yanlış hatırlamıyorsam ben 1 hafta önce leopar şifon bi tunik aldım. giyene elbisede olur ama bana elbiseler tunik oluyor şirinyer forbesten bayada vardı çok begenerek aldım gögus altından büzgülü falan yolun düşerse diye soyliyim dedim.

ay bu liste beni nasıl heyecanlandırıo inşallah haftaya bende listede olabilirim..

Ya ben bişi sorcam ben sizlerin oluşturduğu albümleri göremiyorum bazıları açılıyor fakat bazıları bir uyarı geliyor açılmıyooo nasıl görebilirim...

ellerin dert görmesin deryam. cmk tbr edeirim canım senide. ya haftalar gecse aylar gecse su kilolar bi gitse. bugun bayadır görüşmedigim kişilerle görüştüm herkes kilomu verdin sen diyor. 3 kilo hemen kendini belli edermi ya. ama acayip mutlu oldum. insan duydukca daha cok motive oluyor.

teşekkürler canım desteğin için sağlam moral oldu bana

sağol deryacım inşalah yarıda uzun bir yürüyüş yapıcam inşallah

çok geçmiş olsun sevdacım daha iyi olmana sevindim az önce yazdım görmedin sanırım yarın başlıyorum canım kh diyetine

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş.alıntı yapsam çok uzun olacaktı geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim.çarşambaya ultrason için randevu aldım gelişmeleri yazarım.

karbon diyetini bende seneler önce yapmıştım hafta sonu lapa yapayım diyorum.deryacığım sen nasıl yaptın bi anlat güzelim ya.

izlemciğim fotolar harika.kendine güvenin fotoğraftan taşıyor maşallah..

ben bi karbon topiğine de bakayım ..

Yaaa Bendee Kh Diyetineee Baslamak Istiyorummmm
Ama Pazartesii Gününden Itibareeeen

Hepinizz Hafta Sonu Basliyorsunuzzz :84:
Ama Ama Ama Ben Simdii Yanlizz Kaldiiimmm :85:

Bananneee Bananeee Beniidee Bekleyiiinnnn

Hafta Sonu Baslayamam Ben Cixxx Olmaaaazzz
Anneler Günü Var O Gün Bisi Yimezsem Annem Darilirr ..
Pazartesiyi Bekleyinnn Bi Zahmettt :82:

bugünkü menümü paylaşıyım
SABAH:iki bardak çay,1 parça ıspanaklı börek,domates, salatalık,ıkı k.k peynir,5 zeytin,
arada:1 tane nescafe
öglen :yiyemedim doktordaydım.
ara :çay içtim bol bol
AKSAM:1 tabak pirinçli semizotu yemegi iki kaşık yogurtla,1 porsiyon tavuk şiş,1 tane ızgara domates,biraz acılı ezme biraz semizotu salatası biraz kaşık salata,yarım bardak kola,bi ısırık ekmek,
ara:bi tane kuru kayısı ve kayısılı form çayı
kızlar nolur bana destek olun kac gundur bu saatten sonra bişey oluyo sapıtıyorum şimdi kalkıp evdekı butun cıkolataları yıcem ellerım tıtrıyo. bide benim söyle bi sıkıntım varr ben her gece en erken 4.5 5 te yatıyorum sabaha karşı yani. hatta bazen 6 yı buluyo bu.ve 8 de geri kalkıyorum oglumu okula hazırlıyorum kahvaltı edıyo cıkıyoruz. ve gun ıcınde hiççççç uyumuyorum yaklaşık 1 aydır böyle bu durum ve bu benım kılo vermemı engellıyo galıba hatta son 3 gunde toplam 2.5 saat uyumuşum hep ayaktayım uykum gelmıyo. dun gece eşim sürükleye sürükleye goturdu yataga uyucaksın dediii.yok anam gırdım yataga ama saate en baktıgımda beşti sonra dalmışım heralde 7.5 da alarma uyandım..etkıler mi acaba?bu saatlerde aclık krızıne gırıyorum.

Zekiyecim boyumuzdan dolayı 2 kilo da versek farkediyor hemen o yüzden kilo verme maratonunda çok şanslıyız :81::81:

tamam canım beraber başlıyalım ozaman haydi gazamız mübarek olsun

Haydi bakalım hayırlı olsun, bize güzel kilolar verdirsin inşallah
Ya yarın sabah ne yiyeyim ona bakıyorum sabahtan beri..Öğleden sonra yerim yumurtayı o yüzden sabah ne yapsam bilemedim yiyeceklerin karbon üni
te değerlerine bakıyorum şimdi :26:

Deryaa Ablaaaaaaaaa

Benim Bedenimi Degisdirmemissin
42.yim Artikkk .. 44.ler bol geliyooorrr

Ayyy özür dilerim kuzuuumm
Affet bu balık hafızalı ablanı bu hafta oldu mu?

Nilgünüm
1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı duyla haşla içine bol baharat domtes rendesi oalbilir
yağ tuz yok
4 çay bardağını aşmayacaksın 1 gün için
ben 2 çay bardağı yedim çok tok tutuyor o yüzden yetti
yoğurt ve hayvansal gıdalar yasak ama ben birer kaşık aldım lapanın yanında
meyve ve salata serbest
bol su
bitki çayı
bu kadar

çok geçmiş olsun canım. ilaçlarınka hallolur inşallah birşeyin kalmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…