bugünkü menümü paylaşıyım
sabah:iki bardak çay,1 parça ıspanaklı börek,domates, salatalık,ıkı k.k peynir,5 zeytin,
arada:1 tane nescafe
öglen :yiyemedim doktordaydım.
Ara :çay içtim bol bol
aksam:1 tabak pirinçli semizotu yemegi iki kaşık yogurtla,1 porsiyon tavuk şiş,1 tane ızgara domates,biraz acılı ezme biraz semizotu salatası biraz kaşık salata,yarım bardak kola,bi ısırık ekmek,
ara:bi tane kuru kayısı ve kayısılı form çayı
kızlar nolur bana destek olun kac gundur bu saatten sonra bişey oluyo sapıtıyorum şimdi kalkıp evdekı butun cıkolataları yıcem ellerım tıtrıyo. Bide benim söyle bi sıkıntım varr ben her gece en erken 4.5 5 te yatıyorum sabaha karşı yani. Hatta bazen 6 yı buluyo bu.ve 8 de geri kalkıyorum oglumu okula hazırlıyorum kahvaltı edıyo cıkıyoruz. Ve gun ıcınde hiççççç uyumuyorum yaklaşık 1 aydır böyle bu durum ve bu benım kılo vermemı engellıyo galıba hatta son 3 gunde toplam 2.5 saat uyumuşum hep ayaktayım uykum gelmıyo. Dun gece eşim sürükleye sürükleye goturdu yataga uyucaksın dediii.yok anam gırdım yataga ama saate en baktıgımda beşti sonra dalmışım heralde 7.5 da alarma uyandım..etkıler mi acaba?bu saatlerde aclık krızıne gırıyorum.
söz verdiğim resimleri ekliyim
dün akşamdan, eşimin doğum gününde, önce yemek sonra sinema
deryacann, önüm arkam leopar demişsin yaa
ben hiç görmüyorum yaa, şifon bir elbise bulursam alırım ama
bana denk gelmiyor, bulursan yolla bu tarafa
kahve tonlarına bayılırım kuşum ben
hele bu leopar ayakkabıları görünce kayseride resmen üstüne atladım
kuzucuklarım benim diye
ölürüm laa ben onlar için
üstüme deri siyah ceketimi, küçük deri kahveli siyahlı bir çanta aldım o kaaa
iştee ben özelden istek mesajlar üzerine öncesi ve sonrası
Eki Görüntüle 190892 Eki Görüntüle 190890 Eki Görüntüle 190891 [/QUO
MAŞALLAHHH DARISI BİZLERİN BAŞINA
canım daha geçenlerde bir programda izlemiştim nerdeydi hatırlamıyorum ama çok uyumak kadar az uyumanın da kilo verimini engellediği söylenmişti.. Uykuda salgılanan bir hormonla alakalı imiş...
Ben doğumdan sonra kilo vermek yerine 5 kilo almıştım ve hep isyan ediyordum çalışıyordum kayınvalidem kızıma bakmak için gelmişti ve neredeyse günde dediğin gibi birkaç saat uyuyordum ve ben bu tempoya göre kilo vermiyordum bunu dinletikten sonra anladım ki uykusuzluk benim bünyemi alt üst etmişti... Belki seninde böyle bir durum vardır.. Kendini en yakın zamanda toparlamaya çalış inşallah düzelir canım...
Yaaa Bendee Kh Diyetineee Baslamak Istiyorummmm
Ama Pazartesii Gününden Itibareeeen
Hepinizz Hafta Sonu Basliyorsunuzzz :84:
Ama Ama Ama Ben Simdii Yanlizz Kaldiiimmm :85:
Bananneee Bananeee Beniidee Bekleyiiinnnn
Hafta Sonu Baslayamam Ben Cixxx Olmaaaazzz
Anneler Günü Var O Gün Bisi Yimezsem Annem Darilirr ..
Pazartesiyi Bekleyinnn Bi Zahmettt :82:
Zekiyecim boyumuzdan dolayı 2 kilo da versek farkediyor hemen o yüzden kilo verme maratonunda çok şanslıyız :81::81:
Haydi bakalım hayırlı olsun, bize güzel kilolar verdirsin inşallah
Ya yarın sabah ne yiyeyim ona bakıyorum sabahtan beri..Öğleden sonra yerim yumurtayı o yüzden sabah ne yapsam bilemedim yiyeceklerin karbon ünite değerlerine bakıyorum şimdi :26:
Ayyy özür dilerim kuzuuumm
Affet bu balık hafızalı ablanı bu hafta oldu mu?
Nilgünüm
1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı duyla haşla içine bol baharat domtes rendesi oalbilir
yağ tuz yok
4 çay bardağını aşmayacaksın 1 gün için
ben 2 çay bardağı yedim çok tok tutuyor o yüzden yetti
yoğurt ve hayvansal gıdalar yasak ama ben birer kaşık aldım lapanın yanında
meyve ve salata serbest
bol su
bitki çayı
bu kadar
aaaaaaaaa şok oldum cumadan liste hazırlandığını ilk gördüm herkes bildirim yapmış ve takipte bunu anladım çok sevindim ellerine sağlıkEvet efendiiiimm listemiz hazır, bu hafta çok güzel kilolar verildi topik olarak harikayız bu hafta
Umarım haftaya veremeyenler de verir, artıda olanlar telafi eder.
Yeni listemiz hepimize şans getirsin
Birincimiz cmk listeye zirveden giriş yaptı onu da ayrı tebrik ediyorum
Ve nihayet üst sıralardayım işte bunu seviyorum
izlem harikasın yaaaaa :81: sen izmirde yaşıyordun degilmi. yanlış hatırlamıyorsamben 1 hafta önce leopar şifon bi tunik aldım. giyene elbisede olur ama bana elbiseler tunik oluyor şirinyer forbesten bayada vardı çok begenerek aldım gögus altından büzgülü falan yolun düşerse diye soyliyim dedim.
MUHABBETINIZ BOL OLSUN KIZLAR
aklıma takılan birşey var
hafta sonu kendıme bır etek aldım 40 beden.çok rahat oldu .şimdi kilo tablosuna bakıyorumda bazı arkadaslar mesela gülçin benden zayıf benden uzun 42 beden giyiyor.beden konusunda benım yanlısım mı var.
evet canım bende izmir-yeşilyurt hatay tarafındayım
forbese gitmem hiç, oralara geldiyse kıbrıs şehitlerinde filan da vardır yada hatayda
1 aydır yeni çıkıcam daha izmir sokaklarına alışverişe
aa ne güzel sende izmirdeymişsin
kaç oldukk
lamamma, feryal, nehir, ben, sen oooo 5 kişi olduk
inşallah bi gün toplanırız kızlar, güzel bir gün geçirirz
bende pazartesi başlıycam burcuşşşşşş
ben yaptım mı tam yaparım ama
2 gün yaparım layıkıylaa
kendine güveniyorsan gell kuzuummm
sevdacım (zum) canım 3. kez yazıyorum ve yatıyorum yarın başlıyoruz tamammı canım hadi
iyi geceleeeerrrr
bugünkü menümü paylaşıyım
SABAH:iki bardak çay,1 parça ıspanaklı börek,domates, salatalık,ıkı k.k peynir,5 zeytin,
arada:1 tane nescafe
öglen :yiyemedim doktordaydım.
ara :çay içtim bol bol
AKSAM:1 tabak pirinçli semizotu yemegi iki kaşık yogurtla,1 porsiyon tavuk şiş,1 tane ızgara domates,biraz acılı ezme biraz semizotu salatası biraz kaşık salata,yarım bardak kola,bi ısırık ekmek,
ara:bi tane kuru kayısı ve kayısılı form çayı
kızlar nolur bana destek olun kac gundur bu saatten sonra bişey oluyo sapıtıyorum şimdi kalkıp evdekı butun cıkolataları yıcem ellerım tıtrıyo. bide benim söyle bi sıkıntım varr ben her gece en erken 4.5 5 te yatıyorum sabaha karşı yani. hatta bazen 6 yı buluyo bu.ve 8 de geri kalkıyorum oglumu okula hazırlıyorum kahvaltı edıyo cıkıyoruz. ve gun ıcınde hiççççç uyumuyorum yaklaşık 1 aydır böyle bu durum ve bu benım kılo vermemı engellıyo galıba hatta son 3 gunde toplam 2.5 saat uyumuşum hep ayaktayım uykum gelmıyo. dun gece eşim sürükleye sürükleye goturdu yataga uyucaksın dediii.yok anam gırdım yataga ama saate en baktıgımda beşti sonra dalmışım heralde 7.5 da alarma uyandım..etkıler mi acaba?bu saatlerde aclık krızıne gırıyorum.
Ellerine saglik tatlim benim,
Rabbim heeerrrrseyi kalbine göre versin.
Coook saglikli, coook mutlu, citir mi citir mis gibi hatun olasin mis gibi yuvanda
deryacım ellerine sağlık liste için. 800 gramla 8. olmuşum:) regl olmasaydım herşey daha iyi olacaktı ama bunada şükür. listedeki ilk haftam hayırlı olsun
Tamam Deryoooo$ Ablaaam Canin Sagolsuuunn
Nasilsa 42-44 Yazio Sadece 44.ü Fazlaa Cok Yanlislik Yok
evet canım bende izmir-yeşilyurt hatay tarafındayım
forbese gitmem hiç, oralara geldiyse kıbrıs şehitlerinde filan da vardır yada hatayda
1 aydır yeni çıkıcam daha izmir sokaklarına alışverişe
aa ne güzel sende izmirdeymişsin
kaç oldukk
lamamma, feryal, nehir, ben, sen oooo 5 kişi olduk
inşallah bi gün toplanırız kızlar, güzel bir gün geçirirz
bende pazartesi başlıycam burcuşşşşşş
ben yaptım mı tam yaparım ama
2 gün yaparım layıkıylaa
kendine güveniyorsan gell kuzuummm
canım o kalıplara göre ve vücut şekline göre değişir
elma, armut diye ayrılıyor ya
farklılık gösterebilir o yüzden :)
olsun yavyum sende pazartesi katıl bize ben bugün öküs gibi yedim telafi etmem lazım acil
bende bakıyordum şimdi liste hazırladım yarın için yazıyım sana sonrada yatıyım
sabah 1 dilim ekmek labne 13
öğlen kabak yemeği yoğurt 15
akşam haşlanmış tavuk yoğurt 6 yoğurtlar 125 gr olarak hesapladım
yatmadan süt 1 bardak 5 puan dedim
39 puan şimdilik böyle yaptım yarın bildiririm listemi
MUHABBETINIZ BOL OLSUN KIZLAR
aklıma takılan birşey var
hafta sonu kendıme bır etek aldım 40 beden.çok rahat oldu .şimdi kilo tablosuna bakıyorumda bazı arkadaslar mesela gülçin benden zayıf benden uzun 42 beden giyiyor.beden konusunda benım yanlısım mı var.
aaaaaaaaa şok oldum cumadan liste hazırlandığını ilk gördüm herkes bildirim yapmış ve takipte bunu anladım çok sevindim ellerine sağlık
kilo verenleri çok tebrik ediyorum özellikle 1. arkadaşımız hoşgeldi ve güzel bir giriş yaptı inş devamı gelir
veremeyenler hade yarışa devam azminiz kırılmasın sabırla kırılıyor metobolizmaa
deryam karar verdim bende yarım başlıyacağım kh ye çok araştırmaya fırsatım olmadı bildiğim kadarıyla meyva yok bol proteinli ve etçil bir beslenme şekli olacak menülerini paylaşırmısın ben yemeden soracam ki yanlış yapmıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?