80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryacım ellerine sağlık liste için. 800 gramla 8. olmuşum:) regl olmasaydım herşey daha iyi olacaktı ama bunada şükür. listedeki ilk haftam hayırlı olsun

Tamam Deryoooo$ Ablaaam Canin Sagolsuuunn
Nasilsa 42-44 Yazio Sadece 44.ü Fazlaa Cok Yanlislik Yok

canım daha geçenlerde bir programda izlemiştim nerdeydi hatırlamıyorum ama çok uyumak kadar az uyumanın da kilo verimini engellediği söylenmişti.. Uykuda salgılanan bir hormonla alakalı imiş...

Ben doğumdan sonra kilo vermek yerine 5 kilo almıştım ve hep isyan ediyordum çalışıyordum kayınvalidem kızıma bakmak için gelmişti ve neredeyse günde dediğin gibi birkaç saat uyuyordum ve ben bu tempoya göre kilo vermiyordum bunu dinletikten sonra anladım ki uykusuzluk benim bünyemi alt üst etmişti... Belki seninde böyle bir durum vardır.. Kendini en yakın zamanda toparlamaya çalış inşallah düzelir canım...

sagol canım benim eksık olma ilgin için. inş. ama bi sure boyle gıder bu

olsun yavyum sende pazartesi katıl bize ben bugün öküs gibi yedim telafi etmem lazım acil

bende bakıyordum şimdi liste hazırladım yarın için yazıyım sana sonrada yatıyım

sabah 1 dilim ekmek labne 13
öğlen kabak yemeği yoğurt 15
akşam haşlanmış tavuk yoğurt 6 yoğurtlar 125 gr olarak hesapladım
yatmadan süt 1 bardak 5 puan dedim
39 puan şimdilik böyle yaptım yarın bildiririm listemi

MUHABBETINIZ BOL OLSUN KIZLAR

aklıma takılan birşey var
hafta sonu kendıme bır etek aldım 40 beden.çok rahat oldu .şimdi kilo tablosuna bakıyorumda bazı arkadaslar mesela gülçin benden zayıf benden uzun 42 beden giyiyor.beden konusunda benım yanlısım mı var.

HERKESE İİ GECELER BUGÜNÜ ALNIMIN AKIYLA TAMAMLADIM İÇİM RAHAT HEPİNİZE KAÇAMAKSIZ BİR HAFTA SONU DİLİYORUM ŞİMDİDEN....

sevdacım (zum) canım 3. kez yazıyorum ve yatıyorum yarın başlıyoruz tamammı canım hadi

iyi geceleeeerrrr

önceki hafta birinciydim bu hafta sonuncu olmuşumm ühüüüüüüüü inişler ve çıkışlar...

Son düzenleme:
aaaaaaaaa şok oldum cumadan liste hazırlandığını ilk gördüm herkes bildirim yapmış ve takipte bunu anladım çok sevindim ellerine sağlık
kilo verenleri çok tebrik ediyorum özellikle 1. arkadaşımız hoşgeldi ve güzel bir giriş yaptı inş devamı gelir
veremeyenler hade yarışa devam azminiz kırılmasın sabırla kırılıyor metobolizmaa
deryam karar verdim bende yarım başlıyacağım kh ye çok araştırmaya fırsatım olmadı bildiğim kadarıyla meyva yok bol proteinli ve etçil bir beslenme şekli olacak menülerini paylaşırmısın ben yemeden soracam ki yanlış yapmıym
bugünkü menüm
sabah
yumurta
peynir
zeytin
çay
çavdar ek
reçel 2 çay kaşığı

ara : badem

öğle
çavdar ek
bol yeşilli salata
salam
peynir

ara
5 kaşık makarna

akşam
salata

5 i biryerde
3 lt su
çok acıktım aslında bir an önce yatsamda diyetim gümlemese

Son düzenleme:

evet canım bende izmir-yeşilyurt hatay tarafındayım
forbese gitmem hiç, oralara geldiyse kıbrıs şehitlerinde filan da vardır yada hatayda
1 aydır yeni çıkıcam daha izmir sokaklarına alışverişe
aa ne güzel sende izmirdeymişsin
kaç oldukk
lamamma, feryal, nehir, ben, sen oooo 5 kişi olduk
inşallah bi gün toplanırız kızlar, güzel bir gün geçirirz

bende pazartesi başlıycam burcuşşşşşş
ben yaptım mı tam yaparım ama
2 gün yaparım layıkıylaa
kendine güveniyorsan gell kuzuummm

canım o kalıplara göre ve vücut şekline göre değişir

elma, armut diye ayrılıyor ya
farklılık gösterebilir o yüzden :)

Son düzenleme:

Güveniooom Ablacimmm
Pastirmaa Aldim Bugüüün Pazartesii Baslicam Diyeee
Yumurta Kirip Afiyetle Yicemm

Liste Var Bende Ona Uyarak Yapcam .. Cogu Seyi Daha Önceden Not Almistim Zaten

Ben 3 Gün Veya 4.Gün Yapmayi Planliyorummm Bir An Önce 79'u Görmek Icinnn ..

Bekle Benii Emi Izlo$ Ablaaaaamm

Son düzenleme:
sevdacım (zum) canım 3. kez yazıyorum ve yatıyorum yarın başlıyoruz tamammı canım hadi

iyi geceleeeerrrr

canım çok özür dilerim kusura bakma lütfen ben sana cevap verdim diye hatırlıyodum demek yazmadım.tamam canım yarın allahın izniyle bismillah deyıp baslayalım inşş.

Burcum izlem ablanda pazartesi başlıyor sen onunla birlikte katılırsın bize
Ben beklemeyeyim ablam ya bir an önce başlayayım bugün yediklerimden sonra anca telafi ederim

Sevdacım uykusuzluğun çok etkilediğini ben de duymuştum..Hadi kiloyu boşver sen nasıl ayakta kalıyorsun öyle,bence bunun için de bir doktora görünmelisin

Ellerine saglik tatlim benim,
Rabbim heeerrrrseyi kalbine göre versin.
Coook saglikli, coook mutlu, citir mi citir mis gibi hatun olasin mis gibi yuvanda

Aminnnn gülçinim hepimiz inşallah

deryacım ellerine sağlık liste için. 800 gramla 8. olmuşum:) regl olmasaydım herşey daha iyi olacaktı ama bunada şükür. listedeki ilk haftam hayırlı olsun

Reglide 800 gr harika bence hiç üzülme

Tamam Deryoooo$ Ablaaam Canin Sagolsuuunn
Nasilsa 42-44 Yazio Sadece 44.ü Fazlaa Cok Yanlislik Yok

izmirde degilim aslında gecen hafta gelmiştim. sonra döndüm afyonuma. ama giderim arada denk gelirse ne hoş olur inş nasip olur banada denk gelir.

Ben hala karbon değeri 0 olan şeyler arıyorum sabah yemek için. Öğlen senin gibi ekmeğe ve kahvaltıya harcayacağım karbon hakkımı.

Vücut tipine göre çok değişiyor iclal. Benim kalçalarım 10 kilodan sonra beden düştü anca

Seherim menülerimi paylaşacağım zaten bak buraya göz at burada değerleri verilmiş:

Karbonhidrat Diyeti (Yiyeceklerin Karbonhidrat Ünite Değerleri) - Ebru Akın - Blogcu

1 kaşık krem şantide 1 karbon varmış iyi 1 poşet yapıp atayım dolaba tatlı krizim gelince 1 kaşık alırım

Pisboğazım, pisboğazsın, pisboğaz :87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…