Size Iyi Kh Diyetleri
Oyyy kıyamam hanimiş de ablasının şımarığı alınmış mı minişim bana uyyyy gel kız buraya sevcem seni
Sen iste pazartesi başlayayım ablasının güzeli kızma yeter ki seni mi kıracağım
MUHABBETINIZ BOL OLSUN KIZLAR
aklıma takılan birşey var
hafta sonu kendıme bır etek aldım 40 beden.çok rahat oldu .şimdi kilo tablosuna bakıyorumda bazı arkadaslar mesela gülçin benden zayıf benden uzun 42 beden giyiyor.beden konusunda benım yanlısım mı var.
HERKESE İİ GECELER BUGÜNÜ ALNIMIN AKIYLA TAMAMLADIM İÇİM RAHAT HEPİNİZE KAÇAMAKSIZ BİR HAFTA SONU DİLİYORUM ŞİMDİDEN....
Güveniooom Ablacimmm
Pastirmaa Aldim Bugüüün Pazartesii Baslicam Diyeee
Yumurta Kirip Afiyetle Yicemm
Liste Var Bende Ona Uyarak Yapcam .. Cogu Seyi Daha Önceden Not Almistim Zaten
Ben 3 Gün Veya 4.Gün Yapmayi PlanliyorummmBir An Önce 79'u Görmek Icinnn ..
Bekle Benii Emi Izlo$ Ablaaaaamm
ya kızlar gülçincim kimse yokmu huuu? bu k.b dıyetı ıyıymiş hoşmuş kilo verdırıyomuş ama bıraktıgın zaman hepsını fazla fazla gerı alıyomuşsun hadı tamam etımız yumurtamız var ama bu evde hiç mi yemek yemicez dogru durust yada aksam bi tabaga elma armut üzüm karpuz koyupta yemıcez dusunsenıze bı meyvede bıle kac k.b var sayılı yıyın cok tavsıye etmıyoruz denılıyo cok kafam karıştı yaaa bi el atın bu konuya sevabına
Tatlim iyigeceler.
Elbette sirf proteinle beslenmiyorsun. Sebzenide yersin elbette.
Ama uzun vadede yapacak isen, bazi seyleri ekleyebilir ve puan tablosunu asmadan
hedefini koyarak ilerlemende fayda var.
Ama yok, ben kisa bir süre yapip etkimi almak istiyorum dersen, azicik kasacaksin kendini.
Yalniz, bu diyeti biraktiginda asla kilonu geri almiyorsun, yok böyle bisy..
Varsada, abarti yendigindendir. Herseyin dozajini iyi ayarlamali.
Yoksa hic bir sekilde sorun olmayacakdir emin ol.
Vücuduna sekeri sokmaman lazim bu diyette..
Cünkü vücud protein aldikca yag yakimi hizlandigi gibi, sirf enzim konusunda karacigerini ardindan bagirsaklarini daha da hizli bir sekilde calistiriyor.
Ama hem protein, hem karbon, hem seker, e birde meyve sekerini alirsan o vücud sana direk sunu der : Ablam saolasin, benimde yaga ihtiyacim vardi. Varol
gülçincim canım eksık olma arkadasım ben 27 kılo verıcem ve uzun vadede yapıcam inşş. sen geldıkce yazarsın bılgılerını paylas bızımlede olur mu canım
Yirimmmmmmm
Yok AblaaaaammmTrip Atasim Geldiii
Alinmadimmmm Küsmedimmm Kizmadimm Kiii
Siz Baslayin Ben Size 2.Gün Arayla Yetisirimm Lolitaaaammm
Hem Yanlizda Degilim Izlem Ablam Var ...
Hemdee Sizin Menülerinizden Kendi Menüme Alinti Yaparim Daha Rahat Ederimmm
Seni Seviyorummmmmm Deryoooo$ Ablaaaaaaa :123:
hanımlar feryalden haberi olan varmıı
sınavları filan mı var kii
hiç rastlamadım ismine :26::26:
Tatlim iyigeceler.
Elbette sirf proteinle beslenmiyorsun. Sebzenide yersin elbette.
Ama uzun vadede yapacak isen, bazi seyleri ekleyebilir ve puan tablosunu asmadan
hedefini koyarak ilerlemende fayda var.
Ama yok, ben kisa bir süre yapip etkimi almak istiyorum dersen, azicik kasacaksin kendini.
Yalniz, bu diyeti biraktiginda asla kilonu geri almiyorsun, yok böyle bisy..
Varsada, abarti yendigindendir. Herseyin dozajini iyi ayarlamali.
Yoksa hic bir sekilde sorun olmayacakdir emin ol.
Vücuduna sekeri sokmaman lazim bu diyette..
Cünkü vücud protein aldikca yag yakimi hizlandigi gibi, sirf enzim konusunda karacigerini ardindan bagirsaklarini daha da hizli bir sekilde calistiriyor.
Ama hem protein, hem karbon, hem seker, e birde meyve sekerini alirsan o vücud sana direk sunu der : Ablam saolasin, benimde yaga ihtiyacim vardi. Varol
Fistik, Merter tekstil acisindan cok rekabetli ve ucuz bir yerdir..
Daha neler var o pasajarin icine bir girseydi soook olurdunuz, kesin
Bircok secenek mevcut, ama gel görki her tarafa yürüyerek gitmesi sanssiz ve zaman acisindan kötü kullanima sebep oldu.
Merter'den cikti, ordan da Bakirköy'e gecti ayakkabi ve cantasini almaya..
Akillim girmedi ki orda Corousel'e .. Cok katli alisveris merkezine.
Hersey var orda, bunlar da bir alem:86:
uyyhhhhh terledimmm haaa
(avrupa yakasındaki kadın öyle derdi hatırlıyormusunuz)
ahhh canım yee çoookk teşekkür ederim çok tatlısın
gerçekten zayıflayınca ne istersen giyiyorsun ve de yakıştırıyorsun
böyle bir şort benim için hayaldii inan kii, şu halimi gösterselerdi bana
gülerdim, belkide ağlardım bilemiyorum, ama fazlalıkları atınca inan kii
çok rahatlıyor insan, önceden aman buram var şuram var diyenlere kızardım
allahtan cezalarını mı istiyorlar diye, fıstık gibi duruyor hala yakınıyor diyee içimden kızardım yada söylerdim
ama gerçekten öyle oluyor, emek verince az bir çıkıntıya bile tahammülün olmuyor
inşallahhh hepimiz aynaların karşısında dünyanın en mutlu insanı hissederiz kendimizi
bu dünyaya bir kez gelicez, tadını çıkaralım dimi ama
canımm çok teşekkür ederim
benim eşim çok kıskanç değildir, yani ben ölçüsünü ve nereye göre giyineceğimi bildikten sonra
birde ne kadar emek verdiğimin birebir şaidi olarak, şu anda giydiklerime karışmıyor
ama ben doğumdan sonra 87 kiloyla böyle bir şort giyseydim bu ne böyle hiç yakışmamış derdivee yakışmazdı da zatenn
demem o kiii, siz olmak istediğiniz kiloya bir ulaşın
sonraa o tabular sert tavırlar yavaş yavaş kırılıyor inan kiii
inşallah abla bu gün yapmasmı diye düşünüyorum yaparım belki
İnşallah yarar ablam..Gerçi bugün çok kaçamak yaptım umarım mahvetmemişimdir lapanın etkisini, dene bakalım sende..Aman bu insanlar deli ederler kiloluyken demediklerini bırakmazlar şimdi de verme yeter bu kadar bana da aynısını diyorlar :84::84:
Vericem işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?