80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şu an 2. bardağımı içmeye çalışıyorum.. her yudumdan sonra tüylerim diken diken resmen yaa... nasıl olcak bu iş bilmem...

merhaba kızlar,

hemen bu günü yazayım;

sabah
1 KK peynir 1 dilim kepek ekmeği domates salatalık çay

ara
sabah dişçiye gittim. bişey yiyemedim 2 saat yeme dedi :)

öğlen
çorba (dişim acıyor katı bişey yiyemiyecem)

şimdilik bu kadar...

selam kızlar uzun zamandır yazmadım gecen hafta çok guzel gectı 1 kılo 800 grm verdım her gun 45 dkk yuruyus yaptım akşamları çok az yedım çok mutluyummm :) ne içiyosunuz mucıze ıksır varmıs sanırım merak ettım

bebek bir yudumda değil bir dikişte iç.. Ben de yaptım. 1 kaşık da bal eklemyi düşünüyorum ben.. Sanırım biraz daha iyi olur..

slm herkese
acimmmmmmmmmmmmm
isteyim su an, birazdan cikicam...

sabah 1 salatalik
elma
hazir corba bardakta
elma

yedimmm....

eve gidince mercimek corbasi veya lapa yaparim yine...

türkiyenin hava durumuna baktim simdi, TR yaniyor yaaaaa
bende sicak istiommm...... burasi 22 civari, yeterli bence :)

canımcım toz karabiber mi koydun yoksa? tane karabiber koyunca acı olmuyor. sıcakken tadı daha güzel öyle iç bakalım bir de.

birazdan bulgur pilavimi yicemm yogurtla, sabirsizlaniyorum haha :)

merhaba kızlar şimdi yürüyüşten geldim 1 saat yürüdüm bende iksirden yapıcam limonum yoktu onu aldım marketten ıhlamurda eklicem inş bu kez içebilirim umarım faydasını görürüz kızlar bu hafta bende 1 kilo vermek istiyorum bakalım bu hafta çekişmeli bir hafta olcak sanırım

Son düzenleme:
bebeqcim yudum yuduym içme bir dikişte iç çok kaynattığın için acımış olabilir.

vuslat sorunun çözülmesine sevindim

aylin rekoru kırıcam diye kendini bu kadar aç bırakma bence

flatliners bu avt cihazını aramıza yeni katılan bir arkadaş kullanmışta hem diyet listesini hemde cihazı sorduk ama henüz birşey yazmadı

ya reglime 1 gün var ve bende acayip bir iştah

dayandım dayandım ve bugün kurabiye ve yalancı tavukğögsü 3 kk büyüklüğünde kaçamak yaptım

sabah 1 dilim b ekmek 3 zyetin 1kk peynir 1 salatalık
ara kurabiye
öğle 1 kase cacık 3 kaşık türlü 3 kaşık pilav
ara --
ara tavukğögsü
akşama belli 5 kaşık bamya ve yoğrt
2 lt su 25 dk yüeüyüş
şimdilik kaçamaklarım bunlar bana noldu bugün böyle ya biri tutsun beni :jeyyar:

yok yahu ne rekoru :) isteydim o yüzden baya acikmistim, 16.30 yedim bi tabak bulgur pilavimi yogurtla salatayla, bitti :) artik agzima brisey atmam

hidennisko.. slm cnm.. ben hemen rica etsem listeni ... :))) bu arada tebrikler.. başarmışsın.. darısı bizim başımıza..

gonderdim
inşallah işine yarar

ben ilk kendim diyete basladigimda 87 kiloydum
kendim 6 kılo verdim

81 kilo ile diyetisyenegittim
spor ve awt ile 1 ayda 74 oldum
bence cok hızlı degil
cunku hayatımda 62-63 kilo üstüne cıkmıs bir insan degildim
simdi yavasladi mesela kilo vermem

:uhm: bu kadar hızlı nasıl kilo verdin canım ya sağlığın iyiimi herşey yolundamı
yağ parçalayan awt cihazını ve diyet listeni merak ettim yazarsan sevinirim
inşallah verdiğin kiloları almazsın

hersey yolunda arkadasim
inşallah daha da iyi olacak
eskipantolonlarıma girebiliyorum yavas yavas

selam kızlar..bugün işlerim vardı giremedim..
yazlıklarla falan uğraştım... ama moralim çok bozuk yürüyüş yapamadım......
yediklerime gelince
sabah---1 d k ekmek,1 yumurta,1 kk kaşar,dom,saltlk
ara---türk kahvesi
öğle---2-3 kaşık bulgur pilavı,1 parça ızgara tavuk,1 kase susuz cacık
ara--salatalık,yarım elma,erik
akşam--2 kaşık bulgur,1 kase cacık
bugün bi arkadaşım geldi..çok samimiyiz..hemen her gün tlf la konuşuruz..1 aydır yüz yüze görüşemiyoduk...diyette olduğumu da söylememiştim..hayretler içinde kaldı beni görünce..
inş 70i görürüm yaaa...yürüyüş olmadan zor gibi geliyor.

flatliners toz karabiber koyarmıyım cnmm.. tane karabiber 1 tatlı kaşığı.. 2 elma,1 limon,1t.kaşığı karanfil,1 t.kaşığı tane karabiber,1 çubuk tarçın... tarig bu değil mi aynen yaptım valla..
baharnaz,alnağme.. canlarım sıcakken iyiydi içimi de soğuyunca kötü oldu... bir dikişte içmem pek mümkün değil ki.. ilk yudumdan sonra 2. geçmiyo inanın.. amaiçiyorum.. ya bi de karnımda sürekli bir gurultu bir hareket..sizin de böylemi.. bağırsaklarım tertemiz oldu sanki
hidennisko sağolasın cnmm.. sen memnunsan ve bir sağlık problemin yoksa sorun yok demektir... kendin 6 kilo verip gitmişsin diyetisyene.. burda takıldık bizde zaten.. 87 den 74 e 1 ayda düştün deyince :)) neyse tekrar tebrikler.. umarım bizde görürüz o günleri..

ben listemi de yazayım hemen... gezmeye gidicez kocamla... malum kız da yok.. başbaşa kaldık :))) ,

sabah-------- 1 kk peynir,domates,salatalık
ara------------ 4 tane eti form kepekli bisk.
öğlen-------- 1 dilimcik yumurtalı ekmek,domates,salatalık
ara----------- 1 bardak gazoz(arkadaşımdaydım,ikram etti)
akşam------ 1 kepçe tarhana, 3 kaşık taze fasulye, salata,yoğurt
ara------------1 top dondurma(dışarda yerim diye düşündüm)

ben şimdi çıkıyorum kızlar.. öpüldünüz hepiniz.. iyi akşamlar.. belki gece giremem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…