slm kızlar... yeni geldim daha bankadan.. allahım hava ne sıcak anlatılmaz.. bide bankada sırada 35-40 kişi vardı sanırım... ordan da doğalgazı ödemeye geçtim.. ordada aynı sıra kaydirigubbakcemile3 öldüm bittim.. şimdi de arkadaşa gidicem.. çıkmadan yazayım dedim..
flatlinerscim yaa .. iksirin tadı bi tek bana mı kötü geldi.. baharnaz da limonata gibi içiyorum yazmıştı... kokusu güzel de tadı acımsı ya ne biliim. 5i1yerde fln.. içemesemde burnumu tıkayıp içerdim.. bu öyle bişey de değil.. bir kerede imkan yok içilmez.. acaba ben çok mu kaynattım ondan mı tadı acı .. bilgi verirsen sevinirim cnmm..
merhaba kızlar,
hemen bu günü yazayım;
sabah
1 KK peynir 1 dilim kepek ekmeği domates salatalık çay
ara
sabah dişçiye gittim. bişey yiyemedim 2 saat yeme dedi :)
öğlen
çorba (dişim acıyor katı bişey yiyemiyecem)
şimdilik bu kadar...
bebeqcim yudum yuduym içme bir dikişte iç çok kaynattığın için acımış olabilir.
vuslat sorunun çözülmesine sevindim
aylin rekoru kırıcam diye kendini bu kadar aç bırakma bence
flatliners bu avt cihazını aramıza yeni katılan bir arkadaş kullanmışta hem diyet listesini hemde cihazı sorduk ama henüz birşey yazmadı
hidennisko.. slm cnm.. ben hemen rica etsem listeni ... :))) bu arada tebrikler.. başarmışsın.. darısı bizim başımıza..
eflatuncum sana katılıyorum.. hidenisko hızlı kilo vermiş cidden.. hiç haftada kaç kilo diye düşünmemiştim :))) her hafta eşit verildiği hesaplanırsa yada ortalaması alındığımda işte :) haftada 3 kilo 250 gr. gibi bi sonuç çıkıyo... benim rekorum haftada 2kilo ve bu da ilk haftaydı :)))
olsun yine de öğrenmekte yarar var.. diyet listesini.. fikir verir hiç olmazsa :))
:uhm: bu kadar hızlı nasıl kilo verdin canım ya sağlığın iyiimi herşey yolundamı
yağ parçalayan awt cihazını ve diyet listeni merak ettim yazarsan sevinirim
inşallah verdiğin kiloları almazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?