Günaydın herkesee
derya sabahki menüm nası
ızgara sucuk :) nası zlemişim diyetteyim diye ağzıma sokmuyordum
2 yumurtaay ne acayip insanım yumurtayı sevmeyen ben 2 haşlanmışı attım mideye
beyaz peynir
inşallah abla bu gün yapmasmı diye düşünüyorum yaparım belki
evet ablam ya kiloluyken böyle olmaz daha yaşın kaç senin
biraz kilo ver daha iyi olursun diyolardı
şimdi yeter daha verip mankenmi olcaksın diyolar
banane manken olcam ben belki
Hiç....
Bide abla insanlarda kıskançlık duygusu kabarıyor
hemen yeter artık verme demeye başlıyolar kıskanıyolar
benim bi yengem var beni görmüştü 89 kg iken
hemen bende başlıyorum yarın seni görünce kıskandım dedi
kıskanması bi yandanda iyi oldu oda kilo vercek
haftaya görcem bakalım verdimi aldımı
günaydın herkese bugün yoğun bir gün beni bekliyor geçmişin hepsini okuyamadım.kh diyetine başlayanlara başarılar bende sizlerden örnek alıp biara uygularım.şimdilik çıkıyorum ölçüm var ...görüşürüz kendinize ii bakın fıstıklar....
Aman örnek olalım o güzel bir şey de neden böyle diyorlar anlamıyorum.. Vereceğimiz varsa bile verme yeter iyisin diyorlar :44:
Bir de spor arkadaşım geçen gün 65 olsan daha iyi dedi bana
Şu anda çok böyle zayıf sayılmazsın o yüzden 70 yetmeyebilir dedi
Eve geldim eşime dedim ben 65'e inebilirim diye gidip dövecekti arkadaşımı neredeyse
Dinleme ablam sen onu sen şuan bile çok iyisin
tam formundasın 65 kiloda neymiş zaten boyun uzun 65 çok zayıf durur
70 çok iyi senin için insanlar destek olacaklarına köstek oluyorlar
böylede kıskandıklarını belli ediyolar ama kıskanılmakta güzel
Ya eşimde aynısını diyor resmen kıskançlık bu asla olmaz dedi ama ben konduramıyorum neden kıskansın ki :44:
Güzel tabi, bu arkadaşımda değilde başkalarının gözünde kıskançlığı görmek çok güzel
Biz de az kötü değiliz ha
Günaydın zeynepçim
Ohh götür
Ben de sucuk yiyeceğim ya çok özledim
Sabah ki menün güzel değil harika yumurta sucuk daha ne olsun..Ben de şimdi bakınıp duruyorum bak mesela pırasa yemeği 1 porsiyon 8 karbon, taze fasülye 7 karbon yani canımız sıkılınca sebze yemeği de yiyebiliriz :81::81:
Yiyeceklerimi hesaplıyorum sabahtan beri bir elma 16 karbon
Yarım yerim ben de :87:
Hiç....
izlemcim ordamısın canım bişey danışabilir miyim kusura bakmazsan?
ya kızlar gülçincim kimse yokmu huuu? bu k.b dıyetı ıyıymiş hoşmuş kilo verdırıyomuş ama bıraktıgın zaman hepsını fazla fazla gerı alıyomuşsun hadı tamam etımız yumurtamız var ama bu evde hiç mi yemek yemicez dogru durust yada aksam bi tabaga elma armut üzüm karpuz koyupta yemıcez dusunsenıze bı meyvede bıle kac k.b var sayılı yıyın cok tavsıye etmıyoruz denılıyo cok kafam karıştı yaaa bi el atın bu konuya sevabına
Tatlim iyigeceler.
Elbette sirf proteinle beslenmiyorsun. Sebzenide yersin elbette.
Ama uzun vadede yapacak isen, bazi seyleri ekleyebilir ve puan tablosunu asmadan
hedefini koyarak ilerlemende fayda var.
Ama yok, ben kisa bir süre yapip etkimi almak istiyorum dersen, azicik kasacaksin kendini.
Yalniz, bu diyeti biraktiginda asla kilonu geri almiyorsun, yok böyle bisy..
Varsada, abarti yendigindendir. Herseyin dozajini iyi ayarlamali.
Yoksa hic bir sekilde sorun olmayacakdir emin ol.
Vücuduna sekeri sokmaman lazim bu diyette..
Cünkü vücud protein aldikca yag yakimi hizlandigi gibi, sirf enzim konusunda karacigerini ardindan bagirsaklarini daha da hizli bir sekilde calistiriyor.
Ama hem protein, hem karbon, hem seker, e birde meyve sekerini alirsan o vücud sana direk sunu der : Ablam saolasin, benimde yaga ihtiyacim vardi. Varol
ben hayatım boyunca hiç bu kadar kilolu olmamıştım evlikle 10kilo aldım hamilelikte 20 kilo emzirme faslı 4-5 kilo...sanki bebek doğunca ve emince eski halime döneceğim ne kadar saçmaynış kısmet olurda ikinci olursa çok dikkat edeceğim...sevgili ve nişanlıyken giydiklerim çok hoşuna giderdi hatta turkuaz boyundan bağlamalı penye bir bluz vardı bu sana çok yakışıyor bunu giy derdi.aaa bir evlendik o bluzi at demeye başladı.sonuçta atmasamda artık giyemiyorum.ben kilo aldıkça giyim tarzım ona göre değişti koyurenk pantolonlar üstüne tunikler, gömlekler,hırkalar... zaten asla bu kiloyla şortu bırak elbise bile giymem...dün saten pantolonumu denedim ekol'den boru paça nikah için almıştık içine girdim ama tayt gibi fermuar kapanmıyor selulitlerim bile belli oluyor öööğğ yani.kısacası kilo vermeye durmaksızın devam:))
günaydın herkese bugün yoğun bir gün beni bekliyor geçmişin hepsini okuyamadım.kh diyetine başlayanlara başarılar bende sizlerden örnek alıp biara uygularım.şimdilik çıkıyorum ölçüm var ...görüşürüz kendinize ii bakın fıstıklar....
kız ne o öle eşinden izin alır gibi, ben 65e düşebilirmiyimAman örnek olalım o güzel bir şey de neden böyle diyorlar anlamıyorum.. Vereceğimiz varsa bile verme yeter iyisin diyorlar :44:
Bir de spor arkadaşım geçen gün 65 olsan daha iyi dedi bana
Şu anda çok böyle zayıf sayılmazsın o yüzden 70 yetmeyebilir dedi
Eve geldim eşime dedim ben 65'e inebilirim diye gidip dövecekti arkadaşımı neredeyse
:[/COLOR][/I][/B]
sorma bende hesap kitaba iyice giriştim ama sucukları öyle götürdüm ki süper oldu
ara öğünlerde ne yesem diye düşünüyorum en iyisi yoğurt süt olsa gerek salatalık malzemelerde de epey varmış kh
öğlen dışarda oluruz şiş ızgaramı yesem döner mi yesem 0 mışşaka gibi bu kh inş kilo almam yaw tavuğada bayılırım
seher canım
almassınn kilo merak etme, mantık şöylee, bol protein sıfıra yakın k.h ve şeker
bu kadar istersen yağları iç gene bişiy olmaz
ama sen gene de içmee
mesela sucuğun yanında azıcık ekmek de yesem dersen
kilo verimin yavaşlar, kısa süreli yapıyorsun nasıl olsa
yemeyiver ekmek belli bir süre
mükafatını alırsın yanii
ben bazen haşlanmış tavuğu didiklerdim
içine yarım közlenmiş kırmısı biber sarımsaklı yoğurt
kuru fesleğen yada nanee
dökerdim hepsini öyle yerdim ama doyamazdım ve acayip tok tutardı
dışarda yersen ızgara herşey ve diyet kola içebilirsin
yada ayran
k.h de böyle kolaylıklar var, dışarda daha iyi yaparsın
boool su içmeyi de sakın unutmayın...
bugün tartıda harikaa ötesi bir rakam gördümm
ama sülemem
ayyy çok heyecanlandım yaa :92::92::92::92::92::92::92:
sorma bende hesap kitaba iyice giriştim ama sucukları öyle götürdüm ki süper oldu
ara öğünlerde ne yesem diye düşünüyorum en iyisi yoğurt süt olsa gerek salatalık malzemelerde de epey varmış kh
öğlen dışarda oluruz şiş ızgaramı yesem döner mi yesem 0 mışşaka gibi bu kh inş kilo almam yaw tavuğada bayılırım
kız ne o öle eşinden izin alır gibi, ben 65e düşebilirmiyimdeniir mi hiç
sen kendin için zayıfla, aynada kendini güzel gördüğün kiloda kal işte
adamı niye fiştekliyorsun
bugün tartıda harikaa ötesi bir rakam gördümm
ama sülemem
ayyy çok heyecanlandım yaa :92::92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?