süperrr teşekkürler canım bende yemedim ekmek hani dedim okadarda abartmıymsucuğu yiyince öyle susattı ki bunları yersem ben su içme sıkıntısı çekmem
kolayı okadarözledim ki
ne gördün ne gördün söle söle
kız izlemm eridin gittin he tatilde aldığın 1 kg yu 2 kg vererek telafi edersin sen
Selaaaaaaaaaam Kizlaaaaarrr
Zayiflamakkk Cooook Güzeeeel Bir$eyyyyy Yaaaa
Asigimm Diyetimeee .. Asigimm Zayiflamayaa .. Asigimm Bu Topigeeee Ve Ablalarimaaa
Bugün Yine Bir Ilke Imzaa Attim Veee En Sevdigim Kuma$ Siyah Kapri Pantolonumu Denedimm,
Ve OlduuuInanamadim Gözerimee .. Bundan 2.Ay Önce Denedigimde
Önü Kapanmiyordu .. Basen Tarafi SIKIYORDU .. Göbegim Fi$kiriyorduu Resmenn ..
Ama Bugün Cuuuk Diye Olduuu
Havada Cok Güzel Tam 25'derece .. Ve Ben Citi Piti Kuma$ Pantolonumu Giyinceeem
Carsiya Giderkenn
Anneme Göstermeye Gittim Bi Sevincle Görseniz .. O Bile Bravo Sana Bak Zayiflamanin Nimetleri Dedi
Aynada Kendime Baktim Ve Kizim Senin Neren 80. Hicte Göstermiyorsun Kilonu Aferim Sana Dedim
Hepsii Sizin Sayenizde Olduu Balli Lokumlarimm Benimm .. Beni Hic Yanliz Birakmiyorsunuzz ..
Hep Destekliyorsunuzz Ve Azmime Azim Katiyorsunuzzz ..
Hepinizii Kocaman Kocamann Öpüyorummmm
Ben de seni seviyorum ablammm
İyi başlayayım madem bugün
İzlem feryali facebookta yakaladım geçen gün sordum abla çok yoğunum o yüzden gelemiyorum topiğe diyete devam ediyorum dedi..Bildirim de yapmadı bu hafta ama iyi yani sorun yok.
Allahta seni..
gülçin merterdeki o pasajın adı ne
merterde başka tavsiye edeceğin nereler var,bebek giyimi,ayakkabı,aksesuar gibi
ayy canım ben uyuyakalmışım gene, eşim kapamış
k.h diyetiyle ilgili bişiy sorucaktın sanırım
gülçin çok güzel yanıtlamış...saolsun
o kilolalrı geri alan, amaaann nasıl olsa verdim
şunuda yiyim bunu da yiyim diyen vee boşluğa düşen insanlardır, sen aldırma
ama şu da var, bu diyet ömür boyu yapılmaz, yani sen biraz yap meyveni sebzeni de ye,
1-2 ay dene istersen, sonrasında vücudunu normal beslenmeye geçirirsin canım
şu da var 1-2 ay devam ettirmek de çok güç
2. seçenek de kısa süreli yap 2-3 gün mesela
ama meyve ve sebze birer öğüne kat sadece
daha iyi sonuçlar alırsın canım:87::87:
harika bir açıklamaa
acayip kavramışsın mantığı tatlım :92::92::92:
ahh canım yaa, sen ne güzel zayıflığı normal kilonun tadını almışsın
ben bu yaşımda daha yeni tadıyorum bu duyguları
ama hangisi daha iyi bilemedim
önceden zayıf olup sonra şişmanlayıp eski kiloya dönmekmi
yoksa hep şişman olup sonra zayıflamak mı
aayyy o saten pantolonlar çok tehlikeliii
bütün kusurları ön plana çıkartır, ayrıca yakışan da da mükemmel durur
kolay gelsin canım, görüşürüz...
kız ne o öle eşinden izin alır gibi, ben 65e düşebilirmiyimdeniir mi hiç
sen kendin için zayıfla, aynada kendini güzel gördüğün kiloda kal işte
adamı niye fiştekliyorsun
bugün tartıda harikaa ötesi bir rakam gördümm
ama sülemem
ayyy çok heyecanlandım yaa :92::92::92::92::92::92::92:
Asigimm Diyetimeee .. Asigimm Zayiflamayaa .. Asigimm Bu Topigeeee Ve Ablalarimaaa
Bugün Yine Bir Ilke Imzaa Attim Veee En Sevdigim Kuma$ Siyah Kapri Pantolonumu Denedimm,
Carsiya Giderkenn
Anneme Göstermeye Gittim Bi Sevincle Görseniz .. O Bile Bravo Sana Bak Zayiflamanin Nimetleri Dedi
Aynada Kendime Baktim Ve Kizim Senin Neren 80. Hicte Göstermiyorsun Kilonu Aferim Sana Dedim
Hepsii Sizin Sayenizde Olduu Balli Lokumlarimm Benimm .. Beni Hic Yanliz Birakmiyorsunuzz ..
rabbim kimsenin yaşama sevincini kaybettirmesin hiç kimseyi bedenen beyinen ve ruhen yormasın
bazı şeyleri dile dökmek yada yazıya dökmek o kadar zorkiyok olmak için kaybolmak için elimden geleni yaptım ama beceremedim bu dünyada kadın olmak çok zor heleki doğu kadını olmak dahada zor her şeye çocukların için katlanıyorsun onların üzülmemesi için aile ortamında büyüyebilmesi için
ama bu şekilde olan sana oluyor kendinden vazgeçmiş oluyosun
ben yazarak kendimi ifade etmeye çalıştığımda güzel cümleler anlamlı sözler yazamam yani beceremem kendimi ifade edebilmem için karşımdakiyle konuşmam gerekir yani içimden bunları yazmak geldi yazdım bilemiyorum kafam o kadar anlamsız ve boş şeylerle doluki kelimeleri düzgün kuramamış olabilirim kusura bakmayın
o kadar yorgunumki okadar bitkinimki bedenim deyil beynim yorgun ve bitkin
eskisi gibi olmak istiyorum hayat dolu neşeli ama onları kaybedince yeniden kazanmak çok zor
ooofff oofff
Ben hiçbir zaman mutluluğun insanı olmadım
Huzuru hep gözyaşlarımın arkasında aradım
Darbelerin bitmediği yerde ben vardım
Yalnızlığa kovuldum, uçurumlara atıldım
Yıllarım mezar oldu, dönersin diye hep kendimi avuttum
Özledim seni senle olan herşeyi
Yalvarırım ecel gelmeden dön
daha iyi olmana sevindim, ilaçlarını ihmal etme canım. Allahım tüm hastalara şifa versinmerhaba kızlar hepinizi çokkkkkk çooookkkkk ama çokkkkkkk tebrik ediyorum maşallah sizeizlem canım maşallahhh bacım kadın vardır guzeldır ama cekıcı degıldır albenisi yoktur ben cok zor cekıcı bulurum ınsanları maşallahh sen hem güzel hem çekicisin canımm hep böyle guzel kal inş. Deryamm canım cok tebrık ederım senın lafa yaradı valla masallah arkadasım semacım deryacım benım için problem yok yedi yirmi dört hazırım ben:) bu arada arkadaslar gecmiş olsun dıleklerını yazmışlar allah bın kere razı olsun hepınızden eksık olmayın canlarım.ama durum pek ıyı degıl gıttım doktora yıne tahmın ettıgım gıbı yumurtalıklarımı iltihap kapatmış kaplamış.doktor karnımı bı gordu adamın aklı gıttı gebe degılsın emınsın dımı dedı yok dedım ama olsam heralde 20 tane falan cıkar heralde bu karından dedım.bu neki siz beni dün aksam bi gorseydınız kaçardınız dedim..hemen ultrasonları hazırlattı hem normal ultrason hem cubuk ultrason hemde vajinal muayene sonuç: heryer iltihap, iltihaptan kaynaklı ateşim cıkıyo ve bugun reglim geldi galıba anlamadım sıra beklerken stresten wc ye gırdım şıp dıye 1 damla ama gerısı gelmedı 3-4 gun surundurur benı böyle.bıde doktor dedıkı sen nasıl bı bunyeye sahıpsın anlamadım dedı bagırsaklarımda milim boşluk olmaksızın komple gaz dolu.bune doktor bey ben zaten mıde bagırsak hastasıyım dedım.dua et gezıyon yuruyon dedı baskası olsa kalbi sıkışır nefes bıle alamaz acile kaldırılması gereklı dedi.öyle işte anamm bır suruuu ilaçç verdı fıtıller antıbıotıkler,agrı kesıcıler gaz ılacları,kremler v.s v.s cok şükür hamd olsun daha iyiyim ama:)
Evet efendiiiimm listemiz hazır, bu hafta çok güzel kilolar verildi topik olarak harikayız bu hafta
Umarım haftaya veremeyenler de verir, artıda olanlar telafi eder.
Yeni listemiz hepimize şans getirsin
Birincimiz cmk listeye zirveden giriş yaptı onu da ayrı tebrik ediyorum
Ve nihayet üst sıralardayım işte bunu seviyorum
Canim benim, ne demek ya DOGULUYUM !!!!!
Nereli olursan ol, senide bir ana dogurdu.
Seninde iki kulagin var digerleri gibi!
BIZ DOGULU DOGMADIK DIYE SENDEN ÜSTÜNMÜYÜZ ?
Bunu kim böyle düsünüyor, ve sana hissettiyorsa onu Rabbim'e havale ettim !!!!
Kimse icin degermi acaba o mis gibi morelini,mutlulugunu bozmaya ?
Senki dirayetli ve güclü bir kadinsin.
Etme... Ettierene de sen cektir!
Kimse senden üstün degil, olmazda!
Hayatina HAYIR kelimesini sok ve kim seni üzüyor, kiriyorsa kes görüsmeyi!
Restini cek gitsin!
Evlatlarin icin, hatta onlarida gec KENDIN icin mutlu ol.
Herkese inat, KENDINE INAT...
gülçincim doğuluyum derken o manada demedim doğuda yetişen bir kadın konuşmaya hakkı olmuyor batıda yetişen bir bayan gibi bütün kadınlar eziliyor ama doğudakiler daha çok büyüklere göre eşi hakaret edebilir dövebilir psikolojik baskı yapabilir vs vs saysam uzar gider hatta evlide olsan annen veya baban sana hala karışabilir onların dediğini yapmak zorunda kalıyorsun
insana en çok ne acı veriyor biliyormusun hayatından çıkaramıyacağın kişilerin sana yaptıkları bir komşu bir arkadaş veya kaynanan eltin olduğunda resti çekip uzaklaşabiliyorsun
ama eğer bu kişiler annen baban kızkardeşin ve eşin gibi çok yakınların ise silemiyorsun onları
aşırı merhamet maraz doğurur aşırı fedakarlık zarar verir aşırı ödün vermek canını acıtır bir yerden sonra
yani bu saydıklarımın tam tersini yapabilsem daha iyi olcam ama olmuyor işte karakterini değiştiremiyorsun
günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum..
gülcincim,kizina ve esine cok gecmis olsun canim..
burcu canim cok sevindim senin adina,darisi bize ins..
deryacim bencede 65 kötü durur sende 70 e innice arkadasininda fikri degisecektir bence..
nazlicim,sana ne diyecegimi bilemiyorum,Allah yardimcin olsun diyebiliyorum sadece
izlem yeni kilon hayirli olsun,daha azlarinida görürsün ins..
unuttugum varsa kusura bakmasin..
kizlar ben kendime yeni bir spor programi yaptim.
pazartesi,carsamba,cuma.salonda 90 dk spor
sali,persembe,cumartesi .evde pilates
pazar dinlenme
sizce nasil olms?
Tesekkürler tatlim..
Ama spor merkezine gitmeni hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic kiskanmiyorummm hiiicc
ayyy canim kiyamam yaaa,yokmu sizin orda gidebilecegin bi yer?
Var, var olmazmi ?...
Durumumuz bu sene kritik...Gidebilmemimkansiz gibi..
Ben sadece bayanlarin oldugu spor merkezine gidebilirim gitsemde onundaayligi 50€ biliyorsundur..
Neise ya , hayirlisi olsun
Carsiya Giderkenn
spora gitmen kendine zaman ayırman çok çok güzel bir artı tatlım...
birbirimizi neden çok iyi anlıyoruz çünkü bütün söylediklerimiz birimizin yaşadıkları
herkes aynı dilden konuşuyor, kimse bu muhabbetten sıkılmıyor:92::92:
ahh o iç çamaşırları yok muuu
insan o kadar çok şeyden mahrum kalıyor kii
yaz yaz bitmezz
geçen tatil dönüşünde kendime jartiyer aldım bi tane
napim en büyük hayallerimden biriydi
ilkay onu diyor bana, ne yaptın giydin mi diyeee
giymem mii ühhüüüüüü üüü çoktan
allah içindeki umudu hiçbir zaman karamsarlığa bırakmasın inşallah
hep böyle devam et, ne zaman eridiğini anlamıycaksın bile dönüp baktığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?