80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süperrr teşekkürler canım bende yemedim ekmek hani dedim okadarda abartmıym sucuğu yiyince öyle susattı ki bunları yersem ben su içme sıkıntısı çekmem
kolayı okadarözledim ki

diyet kola iç arada, bişiy olmaz sehercim...
hatta bu diyeti yapanlar marketlerde tavuk burger satılıyor, 1 çay kaşığı yağ ile
ısıt onu tavada, 3-4 tane yee süpeer bişiy yanında diyet kolaa
ben bayaa yemiştim yaparken :82::82::82:

ne gördün ne gördün söle söle
kız izlemm eridin gittin he tatilde aldığın 1 kg yu 2 kg vererek telafi edersin sen

tatilde metebolizmam hızlandı sanırım
ayy ben haftaya kadar nasıl dayanıcam yaa

bu yaz bizim yazımızz olucaakkkkk

denizz kum güneşşşş eğlencee allaahhhh

aferin kız sana

işte böyle ol, kendine güvenn
bende seni kocaman öpüyorum hadi bakalım iyi gezmeler

Öle ama annem :76::76::76::76:

gülçin merterdeki o pasajın adı ne
merterde başka tavsiye edeceğin nereler var,bebek giyimi,ayakkabı,aksesuar gibi

Canim, Merter'i basdan assagiya heeer dükkanini sana tavsiye edebilirim.
Her sokaginda ayri bir dükkan, her sokakda ayri ve gizli bir pasaj cikiyor.
Hersey mükemmel vallahi.
Ayni mali, icindeki hic bir degisiklik olmadan hatta daha da kaliteli bir sekilde %50-70 arasinda
daha da ucuza maal ediyorsun. Ama bazi yerler varki, sadece toptan alimlara karsi satiyor.
Iste bu gibi durumda, cene kaslarini ve kücük Emrah modunu takiliarak ricada bulunmalisin.
Bu yöntemi uygulayipda, hiic etkili olmadigim yer olmadi

Sayende tatlim benim, sayende..
Az buz ögrendiklerim iste bunlar.

bugün tartıda harikaa ötesi bir rakam gördümm

ama sülemem

ayyy çok heyecanlandım yaa :92::92::92::92::92::92::92:

Gelsin 5'li sayilar heee.
Hey yavrum hey maasAllah

O duygu yokmu o duygu, adami herseyden daha da öte aska zevke getiriyor..
Bende gardorapda süs olarak bekleyen eski kiyafetlerime baka baka ic gecirirdim.
Simdi Allah'ima hamd_ü senalar olsunki cok mutluyum bu konuda. Oluyor, cogularida bol bile geliyor.
Ama bazilari da halen SIKIYOR (38 Beden bile bol gelirdi)

Rabbim seni bir ömür heeeep mutlu eyelesin enerji depom benim.
Her daim hep gülesin, hep hayirli haberlerini almayi nasip eylesin bize Yaradan'im.

Günaydin Fistiklar,
Bugün cook güzel bir kermes var. Oraya gitmeyi planliyoruz ama bozulacak gibi görünüyor
Alyadua'm dün uyudukdan sonra öksürmeye basladi, agladi durdu. Zor bi gece gecirdik.
Bugünde atesi cikacak gibi,yanaklar olmus iki elma gel beni issir diyor
Disari cikasim var, azicik insan yüzü göresim, kizimada esime de azicik degisiklik gerek.
Bu arada esimin dizi cikmisdi biliyorsunuz söylemisdim,
Dizinin arkasindaki bag kopmus,buda geri kendi kendine olusmayan birsey.
Illa amelliyat olmasi lazim. Bu ayin sonuna dogru amelliyat günü verdiler.
Onun SIKINTISI icinde bizimki, ama fazlada ayakda kalamiyor, yürüyünce canim cok yaniyor.
Batmalarim fazla diyor. E gidelim istersen bugün dedim, hep üzülüyor hem cok istiyor.
Yazik ya, ben azicik sunun gönlüne bir daha taht kurayim

izleeem Ablaaaam .. Gülcinimmm Cok Sagolunnn Citir Meleklerimm
Bana Dilediginiz Hersey Sizin Icinde Gecerli Bunuuu Böyle Bilinn Tatlilarimmmm

Bugün Aksam Üstü Mangal Ziyafetine Davetlendik
Cok Yememeye Caliscam Salataya Yogunluk Vercem Yine
Hava Güzel Ya Herkez Mangal Yapiyor .. Sagolsunlar Bizide Cagiriyorlar ..
Bide Arayan Abla Anneme Sey Demis Burcu Diyete isterse Ona Yagsiz Kiymadan Köfte Yapayim Demis Beni Düsünmesi Yeter Onumu Kircam Ne Yapars Yapsin Yerim Ben Azicik Azicik Dedim

Beni Böyle Düsünen Insanlari Cok Seviyorumm Yaaa
Iyiki Allahim Karsima Iyi Insanlari Cikariyor .. Sizde Bunlara Dahilsinizzz Emin Olun

Hadi Ben Yavasdan Kactim .. Annemle Carsiya CikacagiZ Yengeme Anneler Günü Icin Hediye Bakcez :82:

Canim benim, ne demek ya DOGULUYUM !!!!!
Nereli olursan ol, senide bir ana dogurdu.
Seninde iki kulagin var digerleri gibi!
BIZ DOGULU DOGMADIK DIYE SENDEN ÜSTÜNMÜYÜZ ?
Bunu kim böyle düsünüyor, ve sana hissettiyorsa onu Rabbim'e havale ettim !!!!
Kimse icin degermi acaba o mis gibi morelini,mutlulugunu bozmaya ?
Senki dirayetli ve güclü bir kadinsin.
Etme... Ettierene de sen cektir!
Kimse senden üstün degil, olmazda!
Hayatina HAYIR kelimesini sok ve kim seni üzüyor, kiriyorsa kes görüsmeyi!
Restini cek gitsin!
Evlatlarin icin, hatta onlarida gec KENDIN icin mutlu ol.
Herkese inat, KENDINE INAT...

daha iyi olmana sevindim, ilaçlarını ihmal etme canım. Allahım tüm hastalara şifa versin

ellerine sağlık deryacım

gülçincim doğuluyum derken o manada demedim doğuda yetişen bir kadın konuşmaya hakkı olmuyor batıda yetişen bir bayan gibi bütün kadınlar eziliyor ama doğudakiler daha çok büyüklere göre eşi hakaret edebilir dövebilir psikolojik baskı yapabilir vs vs saysam uzar gider hatta evlide olsan annen veya baban sana hala karışabilir onların dediğini yapmak zorunda kalıyorsun
insana en çok ne acı veriyor biliyormusun hayatından çıkaramıyacağın kişilerin sana yaptıkları bir komşu bir arkadaş veya kaynanan eltin olduğunda resti çekip uzaklaşabiliyorsun
ama eğer bu kişiler annen baban kızkardeşin ve eşin gibi çok yakınların ise silemiyorsun onları
aşırı merhamet maraz doğurur aşırı fedakarlık zarar verir aşırı ödün vermek canını acıtır bir yerden sonra
yani bu saydıklarımın tam tersini yapabilsem daha iyi olcam ama olmuyor işte karakterini değiştiremiyorsun

günaydin kizlar,hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum..

gülcincim,kizina ve esine cok gecmis olsun canim..

burcu canim cok sevindim senin adina,darisi bize ins..

deryacim bencede 65 kötü durur sende 70 e innice arkadasininda fikri degisecektir bence..

nazlicim,sana ne diyecegimi bilemiyorum,Allah yardimcin olsun diyebiliyorum sadece

izlem yeni kilon hayirli olsun,daha azlarinida görürsün ins..

unuttugum varsa kusura bakmasin..

kizlar ben kendime yeni bir spor programi yaptim.

pazartesi,carsamba,cuma.salonda 90 dk spor

sali,persembe,cumartesi .evde pilates

pazar dinlenme

sizce nasil olms?

Ne kadar aci, ne kadar farkindalik bir durum.
Canim kim olursa olsun, ne olursa olsun atma yabana..
Ama oldum bittim böyle ise, birden bire de parlayamazsin.
Anlatsanda anlayamazlar, görmedikleri icindir..
Bu tavri takinmalarina sebep olan nedir ?
Yada hepmi böyleydide sen yeni mi farkindasin?

Tesekkürler tatlim..
Ama spor merkezine gitmeni hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic kiskanmiyorummm hiiicc

ayyy canim kiyamam yaaa,yokmu sizin orda gidebilecegin bi yer?

Var, var olmazmi ?...
Durumumuz bu sene kritik...Gidebilmemimkansiz gibi..
Ben sadece bayanlarin oldugu spor merkezine gidebilirim gitsemde onundaayligi 50€ biliyorsundur..
Neise ya , hayirlisi olsun

Var, var olmazmi ?...
Durumumuz bu sene kritik...Gidebilmemimkansiz gibi..
Ben sadece bayanlarin oldugu spor merkezine gidebilirim gitsemde onundaayligi 50€ biliyorsundur..
Neise ya , hayirlisi olsun

him anladim canim,bende öyleyim cok ucuz yerlerde var ama sadece kadinlarin yerine gidebiliyorum dedigin gibi 50 euro

ama bizim salonda biraz kelek,tam yolun karsisinda,camlarda calizün ( dogru yazamadim) var ama yarim kapatiyolr disarisi görünüyo bende mecbur uzun kollu ve boneyle spor yapiyorum,ALlahim günah yazmasin ne yapayim cok gecen olmuyo ama yinede icim cok rahat degil,kisin iyi oluyodu,gittigim saatte hava karariyodu,kapiyolardi camlari simdi kötü oldu

Son düzenleme:

burcu tebrikler canım bu senin yaşadıklarını dün ben de yaşadım 6 - 7 tane pantolon olmaya başlamış hatta biri bollaşmış bile ay ne mutlu oldum anlatamam... bu daha ne ki 60 lı kilolarda çıtır çıtır olacağız inşallah şortlar body ler....

ya bu kh diyeti bayağı bir güzele benziyor başlayanlara boool kilo vermeler çok inceleyemedim nasıl bir şey ama hesap işi insanı biraz ürkütüyor...

ben diyetisyene gittiğim iiçin düzeni bozmak istemiyorum ama cazip gelmiyor da değil hani... neyse inşallah allah gönlünüzdeki rakamları görmeyi nasip etsin...

Daha öglen oldu ama ben bittim
2 tencere ayrı ayrı bi lahana bide biber dolması yaptım
çok severimde yeemek yapmayı iş yapmayı :93:
sabahta kahvaltıda yememiştim öyle çok canım bişey istemiyodu hiç
2 ltde su içtim şimdilik şimdide form çayımı içiyorum :126:

Son düzenleyen: Moderatör:

izlemcim kızım 2 yaşında ben anca işte 1.5 aydır kendime zaman ayırabiliyorum öğretmenim ve bu yaza kadar adıyamanın bir ilçesindeydik ve sadece okul ev kızım arasında gidip geliyordum int de sadece bebek bakımı ile ilgili sitelere girerdim vakit buldukça... şimdi denizliye tayinimiz çıktı bu yaz ve kızıma annem bakıyor okuldayken okuldan sonra da işte kendime 1 -2 saat ayırmaya başladım en sonunda... çünkü ipin ucu kaçmıştı ve artık toparlanmaya ihtiyacım vardı ki bu her yönden bir toparlanma ..zaten işin psikolojik kısmı berbatttııı... mutsuz asosyal bir kişik olmuştum ama kendime gelmeye başladım inşallah da herşey daha ii olacakkkk...

kızlar size bi sorum olacak. ben yaklaşık 1 ay hergün 1 saat koşu bandında yürüdüm. şimdi yeniden baslamak istiyorum. ama hergün yürüyüş yapmak sıktı beni bıraz. haftada 3 gün 1 saat yürüyüp 1 saat ekstra bi spor yapmak istiyorum. yani hergün 1 saat yerine 3 gün 2 saat spor yapayım diyorum. ama yürüyüşün yanında evde nasıl bi spor uygulayabilirim bilmiyorum. varsa sizden alternatif spor tavsiyesi bekliyorum. callanetics var aklımda ama o sıkılaşmaya yönelik bi spor anladıgım kadarıyla simdiden ona baslamak mantıklımı bilmiyorum. bi akıl verin bana :18:

Herkese merhabalar. Kendimi tanıtayım önce 26 yaşımdayım 5 aylık bi oğlum var boyum 1.65 ve 85 kiloyum.
Hep balık etli biriydim ben hiç incecik bi kız olmadım. 68 kiloyla hamile kaldım sigarayı bıraktım ve 100 ün üzerinde doğuma girdim. Hastaneden döndüğümde 93 kiloydum. Oğlum 2 aylıkken koşu bandı aldım dikişlerim sızladığı için 3. ayın sonunda 20 gün aralıksız yarım saat koştum yediklerime dikkat ettim porsiyon küçülttüm ve 88 den 85 e indim. Şimdi bi tembelliktir sormayın bi sürü bahane buldum kendime koşmamak için regl oldum iştahım açıldı falan filan. Kilo almadım ama 1 aydan fazladır 85 im. Benim tek problemim istikrar. Şiddetle 65 kilo olmak istiyorum ilk etapta yardım istiyorum sizden ne olur sırlarınızı istiyorum. Dün sizleri okudum ve bugünde oğlum uyurken sabah kalkıp yine yarım saat koştum.
Kilo verenlere hayran kaldım. Hayatım diyet yapmakla geçti ama hiç istediğim kiloya inene kadar devam edemedim. En büyük eksiğimde destekti her zaman. Ne var senin kilonda diyip zorla yemekler yediren annem, en sevdiğim yemekleri yapan kayınvalidem, ve kilolarımdan hiç şikayetçi olmayan canım kocam. Asosyal oldum üzerime hiç bişeyim olmuyo yaz geldi bebeğim dışarı çıkmak istiyo ama giydiklerim yakışmıyo diye hiç biyere çıkmak istemiyorum.
Hesap vereceğim biri olsun istiyorum kilo verirken birilerinin sorumluluğunda olursam pes etmem belki. Yakınımda diyet yada spor arkadaşım olabilecek kimsede yok 1 yıldır aynı apartmanda oturuyorum ama kendi katımdakilerle bile sayılıdır görüşmem. Ne hale geldik anlamıyorum ölsek kalsak aynı katta habermiz yok birbirimizden. Çok sıkılıyorum ve sıkıntıdan yemek istiyorum hep.
Bugün itibariyle bende listenizin en üstlerinde yer almak istiyorum. Buzdolabıma kocaman bi 85 yazdım, koşu bandımın önüne içine girmek istediğim pantolonu koydum. saat 10 da salatalık domates maydanoz peynir ve yeşil çaylı bi kahvaltı yaptım. arada 2 gündür dibine indirdiğim koca tencere sarmadan dayanamayıp 2 tanesini minik minik lokmalar halinde yedim öğle yemeğinde 5 kaşık ıspanak ve azıcık yoğurt şimdide arada ne yesem diye düşünüyorum. Açmıyım evet açım ama çok değil. Bu cuma olmasada haftaya cuma tartılıp giricem listeye birinci sıradan. Banada yardım edin lütfen.

bugünkü menümü yazıyım

sabah 1 dilim kepek ekmeği bolca beyaz peynir

öğlen 1 tabak kabak yemeği 3 kaşık yoğuurt

akşam haşlanmış tavuk bol miktarda

yatmadan süt 1 fincan tarçınlı
su 2 litre kadar
spor 2 saat yürüyüş 10 dk aerobik

kızlar ya bu kh diyetinde kolanın puanı çok yüksek acaba diyet colanındamı aynıki :26: bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…