Herkese merhabalar. Kendimi tanıtayım önce 26 yaşımdayım 5 aylık bi oğlum var boyum 1.65 ve 85 kiloyum.
Hep balık etli biriydim ben hiç incecik bi kız olmadım. 68 kiloyla hamile kaldım sigarayı bıraktım ve 100 ün üzerinde doğuma girdim. Hastaneden döndüğümde 93 kiloydum. Oğlum 2 aylıkken koşu bandı aldım dikişlerim sızladığı için 3. ayın sonunda 20 gün aralıksız yarım saat koştum yediklerime dikkat ettim porsiyon küçülttüm ve 88 den 85 e indim. Şimdi bi tembelliktir sormayın bi sürü bahane buldum kendime koşmamak için regl oldum iştahım açıldı falan filan. Kilo almadım ama 1 aydan fazladır 85 im. Benim tek problemim istikrar. Şiddetle 65 kilo olmak istiyorum ilk etapta yardım istiyorum sizden ne olur sırlarınızı istiyorum. Dün sizleri okudum ve bugünde oğlum uyurken sabah kalkıp yine yarım saat koştum.
Kilo verenlere hayran kaldım. Hayatım diyet yapmakla geçti ama hiç istediğim kiloya inene kadar devam edemedim. En büyük eksiğimde destekti her zaman. Ne var senin kilonda diyip zorla yemekler yediren annem, en sevdiğim yemekleri yapan kayınvalidem, ve kilolarımdan hiç şikayetçi olmayan canım kocam. Asosyal oldum üzerime hiç bişeyim olmuyo yaz geldi bebeğim dışarı çıkmak istiyo ama giydiklerim yakışmıyo diye hiç biyere çıkmak istemiyorum.
Hesap vereceğim biri olsun istiyorum kilo verirken birilerinin sorumluluğunda olursam pes etmem belki. Yakınımda diyet yada spor arkadaşım olabilecek kimsede yok 1 yıldır aynı apartmanda oturuyorum ama kendi katımdakilerle bile sayılıdır görüşmem. Ne hale geldik anlamıyorum ölsek kalsak aynı katta habermiz yok birbirimizden. Çok sıkılıyorum ve sıkıntıdan yemek istiyorum hep.
Bugün itibariyle bende listenizin en üstlerinde yer almak istiyorum. Buzdolabıma kocaman bi 85 yazdım, koşu bandımın önüne içine girmek istediğim pantolonu koydum. saat 10 da salatalık domates maydanoz peynir ve yeşil çaylı bi kahvaltı yaptım. arada 2 gündür dibine indirdiğim koca tencere sarmadan dayanamayıp 2 tanesini minik minik lokmalar halinde yedim öğle yemeğinde 5 kaşık ıspanak ve azıcık yoğurt şimdide arada ne yesem diye düşünüyorum. Açmıyım evet açım ama çok değil. Bu cuma olmasada haftaya cuma tartılıp giricem listeye birinci sıradan. Banada yardım edin lütfen.
Öncelikle Hosgeldin Aramiza Tatlimm
Ben Burcu 20.5 Yasindayim Almanyada Yasiyorum ..
Yaklasik 2.Aydir Diyeteyim Ve Bura Sayesinde 8.Kilo Verdim ..
Bende Hayatim boyunca hep kiloluydum ve buna artik Kocaman Bir Duuur! demem Gerektigini
Hissetim ..
Tatlim 5.Aylik Oglun Varmis ALLAHIM Onu Size Bagislasin , Fakat Emzirmiyormusun ?
Egerki Emziriyorsan Protein Agirlikli Beslenmeni Tavsiye Ederim ..
Malum Sen Ne Yiyorsan Bebisinde Sütünden Onu Aliyor ..
Emzirmiyorsan Bi Iki Gün Buradaki Paylasilan Menülerden Kendine En Uygununu
Uygulaya Bilirsin Tabiki Kacamaksiz Olan Menüleri ..
Bizim Diyet Sirlarimiz Aslinda Pek Yok .. Sadece Kendi Irademiz Ve Azmimizle Ilerliyoruz ..
Bende Senin Gibi 65.Kilo Olmak Istiyorum Ve Kendime Diyet Günlügü Tuttum ..
Cok Ise Yariyor Gercekten ..
Onun Disinda Bol Bol Bitki Caylari Iciyoruz .. Günde En Az 3.Litre Su Tüketiyoruz ..
Kalori Hesapi Yaparak Besleniyoruz .. Bir Gün Kendimize Hakim Olamayip
Kacamak Yaptigimiz Zaman Ertesi Günü Toparlamak Icin Sebzeye Yogunluk Veriyoruz ..
Tatlidan Uzak Duruyoruz .. Tatli Ihtiyacini Tarcinli Cay ve Kuru Kayisidan Cikariyoruz ..
Her Aksam Burada Yediklerimizi Paylasiyoruz .. Yerine Göre Elestiri Yerine Göre Övgü Dolu Sözler Yaziyoruz .. Ve Birbirimize Sonsuz Destek Oluyoruz .. Kimse Kimseden Üstün Degil Bu Topikte ..
Bizim Kücük Ama $irin Bir Aile Olduk Burada
Bizden Ayrilmazsan Ve Her Aksam Menülerini Bizimle Paylasirsan Sana Sonsuz Yardimlarimizi Sunariz ..
Herkese merhabalar. Kendimi tanıtayım önce 26 yaşımdayım 5 aylık bi oğlum var boyum 1.65 ve 85 kiloyum.
Hep balık etli biriydim ben hiç incecik bi kız olmadım. 68 kiloyla hamile kaldım sigarayı bıraktım ve 100 ün üzerinde doğuma girdim. Hastaneden döndüğümde 93 kiloydum. Oğlum 2 aylıkken koşu bandı aldım dikişlerim sızladığı için 3. ayın sonunda 20 gün aralıksız yarım saat koştum yediklerime dikkat ettim porsiyon küçülttüm ve 88 den 85 e indim. Şimdi bi tembelliktir sormayın bi sürü bahane buldum kendime koşmamak için regl oldum iştahım açıldı falan filan. Kilo almadım ama 1 aydan fazladır 85 im. Benim tek problemim istikrar. Şiddetle 65 kilo olmak istiyorum ilk etapta yardım istiyorum sizden ne olur sırlarınızı istiyorum. Dün sizleri okudum ve bugünde oğlum uyurken sabah kalkıp yine yarım saat koştum.
Kilo verenlere hayran kaldım. Hayatım diyet yapmakla geçti ama hiç istediğim kiloya inene kadar devam edemedim. En büyük eksiğimde destekti her zaman. Ne var senin kilonda diyip zorla yemekler yediren annem, en sevdiğim yemekleri yapan kayınvalidem, ve kilolarımdan hiç şikayetçi olmayan canım kocam. Asosyal oldum üzerime hiç bişeyim olmuyo yaz geldi bebeğim dışarı çıkmak istiyo ama giydiklerim yakışmıyo diye hiç biyere çıkmak istemiyorum.
Hesap vereceğim biri olsun istiyorum kilo verirken birilerinin sorumluluğunda olursam pes etmem belki. Yakınımda diyet yada spor arkadaşım olabilecek kimsede yok 1 yıldır aynı apartmanda oturuyorum ama kendi katımdakilerle bile sayılıdır görüşmem. Ne hale geldik anlamıyorum ölsek kalsak aynı katta habermiz yok birbirimizden. Çok sıkılıyorum ve sıkıntıdan yemek istiyorum hep.
Bugün itibariyle bende listenizin en üstlerinde yer almak istiyorum. Buzdolabıma kocaman bi 85 yazdım, koşu bandımın önüne içine girmek istediğim pantolonu koydum. saat 10 da salatalık domates maydanoz peynir ve yeşil çaylı bi kahvaltı yaptım. arada 2 gündür dibine indirdiğim koca tencere sarmadan dayanamayıp 2 tanesini minik minik lokmalar halinde yedim öğle yemeğinde 5 kaşık ıspanak ve azıcık yoğurt şimdide arada ne yesem diye düşünüyorum. Açmıyım evet açım ama çok değil. Bu cuma olmasada haftaya cuma tartılıp giricem listeye birinci sıradan. Banada yardım edin lütfen.
KızLarrr
biraz önce ablamın bi montunu denedim
hep gözüm vardı o montta çok begenirdim
böyle kumaşı deri gibi ama deri degil degişik bişey
1.5 2 ay önce denemişttim önünden 1 karış yer vardı kapanmasına
biraz önce dolapta yine gördüm deneyim dedim
bi denedim cuk oturdu üstüme önüde kapndı ve 40 bedenmiş
sakın görgüsüzlük olarak algılamayın sevinicimi paylaşayım dedim
gülçincim doğuluyum derken o manada demedim doğuda yetişen bir kadın konuşmaya hakkı olmuyor batıda yetişen bir bayan gibi bütün kadınlar eziliyor ama doğudakiler daha çok büyüklere göre eşi hakaret edebilir dövebilir psikolojik baskı yapabilir vs vs saysam uzar gider hatta evlide olsan annen veya baban sana hala karışabilir onların dediğini yapmak zorunda kalıyorsun
insana en çok ne acı veriyor biliyormusun hayatından çıkaramıyacağın kişilerin sana yaptıkları bir komşu bir arkadaş veya kaynanan eltin olduğunda resti çekip uzaklaşabiliyorsun
ama eğer bu kişiler annen baban kızkardeşin ve eşin gibi çok yakınların ise silemiyorsun onları
aşırı merhamet maraz doğurur aşırı fedakarlık zarar verir aşırı ödün vermek canını acıtır bir yerden sonra
yani bu saydıklarımın tam tersini yapabilsem daha iyi olcam ama olmuyor işte karakterini değiştiremiyorsun
deryacim bencede 65 kötü durur sende 70 e innice arkadasininda fikri degisecektir bence..
kizlar ben kendime yeni bir spor programi yaptim.
pazartesi,carsamba,cuma.salonda 90 dk spor
sali,persembe,cumartesi .evde pilates
pazar dinlenme
sizce nasil olms?
Var, var olmazmi ?...
Durumumuz bu sene kritik...Gidebilmemimkansiz gibi..
Ben sadece bayanlarin oldugu spor merkezine gidebilirim gitsemde onundaayligi 50 biliyorsundur..
Neise ya , hayirlisi olsun
Daha öglen oldu ama ben bittim
2 tencere ayrı ayrı bi lahana bide biber dolması yaptım
çok severimde yeemek yapmayı iş yapmayı :93:
sabahta kahvaltıda yememiştim öyle çok canım bişey istemiyodu hiç
2 ltde su içtim şimdilik şimdide form çayımı içiyorum :126:
kızlar size bi sorum olacak. ben yaklaşık 1 ay hergün 1 saat koşu bandında yürüdüm. şimdi yeniden baslamak istiyorum. ama hergün yürüyüş yapmak sıktı beni bıraz. haftada 3 gün 1 saat yürüyüp 1 saat ekstra bi spor yapmak istiyorum. yani hergün 1 saat yerine 3 gün 2 saat spor yapayım diyorum. ama yürüyüşün yanında evde nasıl bi spor uygulayabilirim bilmiyorum. varsa sizden alternatif spor tavsiyesi bekliyorum. callanetics var aklımda ama o sıkılaşmaya yönelik bi spor anladıgım kadarıyla simdiden ona baslamak mantıklımı bilmiyorum. bi akıl verin bana :18:
bugünkü menümü yazıyım
sabah 1 dilim kepek ekmeği bolca beyaz peynir
öğlen 1 tabak kabak yemeği 3 kaşık yoğuurt
akşam haşlanmış tavuk bol miktarda
yatmadan süt 1 fincan tarçınlı
su 2 litre kadar
spor 2 saat yürüyüş 10 dk aerobik
kızlar ya bu kh diyetinde kolanın puanı çok yüksek acaba diyet colanındamı aynıki :26: bilemedim
evet belki 30 yaşımda istediğim kiloda olacağım ama yapamadığım yaşayamadığım ne varsa korksun benden....
KızLarrr
biraz önce ablamın bi montunu denedim
hep gözüm vardı o montta çok begenirdim
böyle kumaşı deri gibi ama deri degil degişik bişey
1.5 2 ay önce denemişttim önünden 1 karış yer vardı kapanmasına
biraz önce dolapta yine gördüm deneyim dedim
bi denedim cuk oturdu üstüme önüde kapndı ve 40 bedenmiş
sakın görgüsüzlük olarak algılamayın sevinicimi paylaşayım dedim
selam....derya ellerine saglik liste icin
izlem cok hossun yine ,üzerindekini cok begendim ....
sürekli öteki evle ugrastigim icin pek bi giremiyorum arada face girip 1-2 dakka bakip geri cikiyorum ,genelde teleofndan oluyorbugün ip perdelerimi aldim cok begeniyorum o perdeleri.birde duvar kagitini aldim vitrini arkasina gelecek olani.sicak bir yandan birde yari ac dolasinca basim döndü ,birde haftalik alisverisimi yaptim marketten pizzalara,keklere,cikolatalara saldircaktim zor tuttum kendimi
Zekiyecim seviyorsan dans öneririm evde. Böyle göbek atmak filan sevmiyorum ama hareketli modern dans çok severim ve harika terletiyor her yerim ağrıyor..Tabi sen ahngi dans türünü seviyorsan o da olur.Ahhh ahh gençlikte 2-3 saat aralıksız dansederdim ama şimdi anca 1-1.5... Ama o bile yetiyor..Evde spor denilince ilk aklıma o gelir hep
İyi akşamlar kızlar
Bugünkü Menüm
Sabah
Birkaç küp kaşar
Ara
Tarçın çayı
Öğle
2 sosis (1)
60 gr kadar kaşar peynir (1)
1 dilim uno tam buğday (11)
Ara
2 but, 2 kanat fırın tavuk (0)
180 gr kefir (10)
Yarım elma (8)
Akşam
1 porsiyon fırın tavuk (0)
1 şişe soda , 1'er kupa tarçın çayı, yeşil çay, form çayı
Toplam : 31 puan :13:
3 litre su
Spor : 30 dk. yürüyüş
Kızlar karbon diyetimin ilk günü çok güzel geçti
Özellikle akşam geç yerken hiç vicdan azabı çekmedim bunu çok sevdim
Puanım daha yüksek olabilirdi ama zorlamadım tamamlamak için..Sabah bir hesap yapmıştım 58 çıkmıştı ben de onu çıkar bunu çıkar derken 31 le kapattım günü iyi oldu :13:
günlük menü:
yarım bardak nescafe=4.5 k.b
1 tane yeşil elma=16 k.b
1 dilim kepek ekmegi=18 k.b
9 tane yeşil zeytin=2 k.b
2 tane yumurta=1 k.b
50 gr. sosis=3 k.b
1 domates=6 k.b
1 salatalık=4 k.b
1oogr. peynir=1 k.b
1 tatlı kaşıgı zeytin yagı=0 k.b
1 bardak çay(şekersiz)0 k.b
TOPLAM K.B= 56 ÜNİTE KARBONHİDRAT
ara:
4 tane benimo
iyi fikir canım hem eglencelide olabilir. tşkr ederim. duyanda seni yaslı sancak. hemen hemene hergün yürüyüş artı tesis yapan benmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?