80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öncelikle Hosgeldin Aramiza Tatlimm
Ben Burcu 20.5 Yasindayim Almanyada Yasiyorum ..
Yaklasik 2.Aydir Diyeteyim Ve Bura Sayesinde 8.Kilo Verdim ..
Bende Hayatim boyunca hep kiloluydum ve buna artik Kocaman Bir Duuur! demem Gerektigini
Hissetim ..

Tatlim 5.Aylik Oglun Varmis ALLAHIM Onu Size Bagislasin , Fakat Emzirmiyormusun ?
Egerki Emziriyorsan Protein Agirlikli Beslenmeni Tavsiye Ederim ..
Malum Sen Ne Yiyorsan Bebisinde Sütünden Onu Aliyor ..

Emzirmiyorsan Bi Iki Gün Buradaki Paylasilan Menülerden Kendine En Uygununu
Uygulaya Bilirsin Tabiki Kacamaksiz Olan Menüleri ..

Bizim Diyet Sirlarimiz Aslinda Pek Yok .. Sadece Kendi Irademiz Ve Azmimizle Ilerliyoruz ..
Bende Senin Gibi 65.Kilo Olmak Istiyorum Ve Kendime Diyet Günlügü Tuttum ..
Cok Ise Yariyor Gercekten ..
Onun Disinda Bol Bol Bitki Caylari Iciyoruz .. Günde En Az 3.Litre Su Tüketiyoruz ..
Kalori Hesapi Yaparak Besleniyoruz .. Bir Gün Kendimize Hakim Olamayip
Kacamak Yaptigimiz Zaman Ertesi Günü Toparlamak Icin Sebzeye Yogunluk Veriyoruz ..
Tatlidan Uzak Duruyoruz .. Tatli Ihtiyacini Tarcinli Cay ve Kuru Kayisidan Cikariyoruz ..

Her Aksam Burada Yediklerimizi Paylasiyoruz .. Yerine Göre Elestiri Yerine Göre Övgü Dolu Sözler Yaziyoruz .. Ve Birbirimize Sonsuz Destek Oluyoruz .. Kimse Kimseden Üstün Degil Bu Topikte ..
Bizim Kücük Ama $irin Bir Aile Olduk Burada

Bizden Ayrilmazsan Ve Her Aksam Menülerini Bizimle Paylasirsan Sana Sonsuz Yardimlarimizi Sunariz ..

Canım sıkkın ögle yemegini fazla kaçırdım :84:
ama akşam meyve ile geçiştirirsem sorun olmaz sanırım
salata meyve falan yiycem artık yarın tartılabilirm ve kayısılı çayımı almadım bu gün
evden çıkamadımki kitap okudum sınavda soru çıkıcaktı ondan 98 sayfalık bişeydı
çocuk kitabıydı yani okudum 1 saatte sonrada mayıştım iyice

Son düzenleyen: Moderatör:

ay burcum tam arkadaşa cevap yazacaktım kendimce ama senin mesajını gördüm ne güzel karşılamışsın ve ne yaptığımızı ne güzel anlatmışsın zayıflamak için...... 20 yaşındasın ve yolun başındasın ve bak ne güzel erkenden bu kilo olayına bu kadar bilinçli bir şekilde dur demeyi bilmişsin ..
ben 29 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hep arkadaşın da dediği gibi balık etliydim hamilelik öncesi 86 iken kendi çabalarımla 10 ayda 16 kilo vermiştim 70 iken hamile kalmaya karar verdiğimde diyete ara vereyim derken o ay hamile olduğumu öğrenmiştim 100 ile doğuma girip aynı arkadaş gibi 93 ile çıkmıştım ve son iki yılımı bu 9 lu rakamlarla geçirdim tekrardan 98 olunca dedim ki durrrrrrrrrrrr...

ayşe ne yapıyorsun bu ayaklar neden bu kadar ağrıyor ndeden mutlu değilsin neden kendine bakmıyorsun...

derken 88 derken 93 iniş çıkışlar evet bu sabah 82.2 yi gördüm aman pes etme ablam yaşın küçük hakettiğimiz çok şey var bu hayattan ve ben bu yaşıma kadar bunları tadamadım evleneli 4 yıl oldu balayına bile gitmedik gerisini sen düşün bu kocaman cüsse yüzünden istemedim gitmeyiii... evet belki 30 yaşımda istediğim kiloda olacağım ama yapamadığım yaşayamadığım ne varsa korksun benden....

içindeki enerji o kadar güzel ki okuduğum kadarıyla allahım gönlüne göre versin....

canım sadece burdan ayrılma bak gerisi nasıl gelecek hepimizin hikayesi aynı bu yolda bence sen erken bile uyanmışsın ben doğumdan 1.5- yıl sonra anca anca kendime geldim...

KızLarrr
biraz önce ablamın bi montunu denedim
hep gözüm vardı o montta çok begenirdim
böyle kumaşı deri gibi ama deri degil degişik bişey
1.5 2 ay önce denemişttim önünden 1 karış yer vardı kapanmasına
biraz önce dolapta yine gördüm deneyim dedim
bi denedim cuk oturdu üstüme önüde kapndı ve 40 bedenmiş
sakın görgüsüzlük olarak algılamayın sevinicimi paylaşayım dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
girmişken bu günkü menümü yazayım hemencik...

ey allahım şükürler olsun kaçamaksız bir gün daha....

evde olduğum için geç bir kahvaltı
11:30
küçücük bir parça 2 -3 ısırık ıspanaklı börek
2 küçük domates
yarım yumurta ( yarısını da kızım yedi sağolsun)
5 zeytin

ara
5 çilek

öğle 15:00
5 kaşık yumurtalı pazı( bugün bitti nihayet 3 gündür yiyorum bitiremedim)
1 dilim ekmek

ara
6 badem
2 yk kuru üzüm

akşam 18:30
4 yk bezelye yemeği
2 yk bugur pilavı
3 yk yoğurt

ara
muhtemelen bir meyve yerim

1 kayısılı form çayı
bool şekersiz çay
suuu 1. 5 içtim 1.5 daha içerim

15 dakika evde spor ve gün boyu temizlik artı kızımın arkasında koştummm

nazlıcım karşılaşamıyoruz demişsin
evet tatlım, bende daha yeni yeni toparlandım
tatil dönüşü işlere gömüldüm, işte yeni yeni geliyorum topiğe

senii bu karamsarlığa iten neden ne olursa olsun sağlam dur tatlım
sana senden başkası yardım edemez, bak diyorsun işte
önceden yaşam doluydum hep mutluydum diyee, o da sendin şimdi de sensin
senin bedeninde başka biri yaşamıyor kii
ama canım dikkat et bi silkelen, durumun ciddiyeti hangi aşamada bilemiyorum ama
bi an önce girdiğin bunalımdan çık, herşey hallolur sen kendine yaptığın eziyetle kalırsın...

su akar yolunu bulur, sen dirayetli ol, çocukların için...

zeynepcim ne görgüsüzlüğü tabiki paylaşıcaksın sevincini üzüntünüü
tebrik ederim seni canım yaaa...

yaz da güzel de kışın da şık giyinmek, süper bir duygudur
hadi bakalımmm az kaldı hedefee koş koş koşşşş

bende saat 1de çıktım evden,
6da geldim, yeni evimiz merkeze heryere yakın, yürüyerek gidilebiliyor
en güzel tarafı da bu

diğerii biraz uzakda bir siteydi, arabayla gidebiliyordum heryere, yürümek güçtü
şimdi oooooo

allahım sana şükürler olsun, hepimize olmayanlara kendi evimizi de nasip eder inşallahh... amiinn...

eşimin doğum günü pastası vardı, bi un kurabiyesiyle 1 dilimi hüplettim
akşam yemeği yemem artık :78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:

selam....derya ellerine saglik liste icin

izlem cok hossun yine ,üzerindekini cok begendim ....

sürekli öteki evle ugrastigim icin pek bi giremiyorum arada face girip 1-2 dakka bakip geri cikiyorum ,genelde teleofndan oluyor bugün ip perdelerimi aldim cok begeniyorum o perdeleri.birde duvar kagitini aldim vitrini arkasina gelecek olani.sicak bir yandan birde yari ac dolasinca basim döndü ,birde haftalik alisverisimi yaptim marketten pizzalara,keklere,cikolatalara saldircaktim zor tuttum kendimi

KİLO BİLDİRİMİ:
başlangıç:86
geçen hafta:78.200
bu hafta:78.300
giden:+100gr
toplamda giden:7kg.700gr.
hedef:52
boy:1.60
beden:44
spor:yok

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 tatlı kaşığı labne, 3 tane zeytin, 1 er domates, salatalık, maydanoz
ara: 1 tane elma
1 tane piko
öğle: 4 tane çörekotlu form bisküvi, 1 tane salatalık, 1 tane domates, 1 tane çarliston biber
akşam: 1 tabak sebze sote, salata, biraz yoğurt
ara: 2 tane kuru kayısı

günlük menü:
yarım bardak nescafe=4.5 k.b
1 tane yeşil elma=16 k.b
1 dilim kepek ekmegi=18 k.b
9 tane yeşil zeytin=2 k.b
2 tane yumurta=1 k.b
50 gr. sosis=3 k.b
1 domates=6 k.b
1 salatalık=4 k.b
1oogr. peynir=1 k.b
1 tatlı kaşıgı zeytin yagı=0 k.b
1 bardak çay(şekersiz)0 k.b
TOPLAM K.B= 56 ÜNİTE KARBONHİDRAT

Hayat herkese adil değil ama her daim ayakta kalmayı bilmek hep bize düşüyor..
Allahım o çocukları sana ayakta kal diye verdi biliyorsun bunu. Onların sana, senin de onlara ihtiyacın var... Sadece bunu aklından çıkarmamaya çalış...

İnşallah bana yeter 70 yasemincim
Spor programını çok beğendim ama platesi kilo vermeyle işimiz bitince yapsak daha iyi :26:
Ben de başlayacağım 70'e inince. Bence şu an sadece spor salonu ve yürüyüşle ilgilen :13:

Var, var olmazmi ?...
Durumumuz bu sene kritik...Gidebilmemimkansiz gibi..
Ben sadece bayanlarin oldugu spor merkezine gidebilirim gitsemde onundaayligi 50€ biliyorsundur..
Neise ya , hayirlisi olsun

Sizin yine öyle bir şansınız var,benim o da yok çünkü düzgün spor salonu yok burada
Var ama sadece aerobik ve haftada 2 gün plates var böyle aletleri olan bir yer yok yani

Ohh hamarat zeyno, lahana dolmasını da çok severim

Zekiyecim seviyorsan dans öneririm evde. Böyle göbek atmak filan sevmiyorum ama hareketli modern dans çok severim ve harika terletiyor her yerim ağrıyor..Tabi sen ahngi dans türünü seviyorsan o da olur.Ahhh ahh gençlikte 2-3 saat aralıksız dansederdim ama şimdi anca 1-1.5... Ama o bile yetiyor..Evde spor denilince ilk aklıma o gelir hep

Öncelikle aramıza hoşgeldin
Tatlı kızımız burcu sana bizi anlatmış zaten çok güzel şekilde
Anlattıklarını hepimiz yaşadık hiç biri bize yabancı değil.. O yüzden hepimiz artık sıkışıp kaldığımız bu bedenlerden kurtulmak ve hayallerimize ulaşmak istiyoruz :81::81:
Umarım bu yolda bizi asla bırakmazsın, azmin daim olsun..

Benim bildiğim aynı değil semacım ve diyet kola içebiliyorsun.
Öğlene sebze yemeği yerine yine protein alırsan daha güzel sonuç alırsın..Ne kadar protein o kadar kilo kaybı

evet belki 30 yaşımda istediğim kiloda olacağım ama yapamadığım yaşayamadığım ne varsa korksun benden....

Şu sözlerin tamamıyla beni anlatıyor...Yaşamaya çok geç başladım ben, 23 yaşıma kadar yaşadığımı bilmedim ama artık kendime geldim ve hayatın her anından tad almak isteyen biriyim.. Ve belki yaşım 30'a geliyor ama banane umurumda değil, aynı dediğin gibi yaşayamadığım ne varsa korksun benden

Tebrik ederim zeynebim ne görgüsüzlüğü deli ben 3 gün ceket muhabbeti yaptım burada çünkü biliyorum beni en iyi anlayacak insanlar sizlersiniz
Yani bu demektir ki seni de en iyi anlayacaklar bizleriz..

Canım hoşgeldin,
Aç market gezmek bombayı ateşlemek gibidir asla yapmam

bugünkü menüm:

sabah:
1 d. kepek ekmegi
1 d. peynir
sögüş domates salatalık (z.yaglı)

öglen:
1 tane muz

ara:
4 tane benimo

akşam:
1 porsiyon bamya yemegi
1 d. kepek ekmegi
yarım kase yogurt

bol su
1 kupa yesil çay
yarım saat yürüyüş :80:

semacım kabagın bır porsıyonu 4k.b ama içine 1 tane kuru sogan koydun diyelim 1 tane kuru sogan 10 k.b diyelim salça koydun 100gr. salçada 21.3 k.b var bunları hesaplamaya katmak gerek bence. sakın yanlıs anlama cok bıldıgımden degıl ama öyle düşünüyorum bu konuda kesin bilgi sahibi olan varsa yardımcı olsun lütfen kızlarr:)

İyi akşamlar kızlar

Bugünkü Menüm

Sabah

Birkaç küp kaşar

Ara

Tarçın çayı

Öğle

2 sosis (1)
60 gr kadar kaşar peynir (1)
1 dilim uno tam buğday (11)

Ara

2 but, 2 kanat fırın tavuk (0)
180 gr kefir (10)
Yarım elma (8)

Akşam

1 porsiyon fırın tavuk (0)
1 şişe soda , 1'er kupa tarçın çayı, yeşil çay, form çayı

Toplam : 31 puan :13:

3 litre su

Spor : 30 dk. yürüyüş

Kızlar karbon diyetimin ilk günü çok güzel geçti
Özellikle akşam geç yerken hiç vicdan azabı çekmedim bunu çok sevdim
Puanım daha yüksek olabilirdi ama zorlamadım tamamlamak için..Sabah bir hesap yapmıştım 58 çıkmıştı ben de onu çıkar bunu çıkar derken 31 le kapattım günü iyi oldu :13:

iyi fikir canım hem eglencelide olabilir. tşkr ederim. duyanda seni yaslı sancak. hemen hemene hergün yürüyüş artı tesis yapan benmiyim

tebrik ederim deryacımm iyi gectigine cok sevindim. zaten k.b dıyetınde saatın bı önemi yokmuş istedigin saatte yıyebilirmişsin ama asla 60 k.b yi aşmamak şartıyla. canım ukalalık yaptıgımı dusunme sakın arkadasım ama 40 k.b nin altına düşmek tehlikeliymiş güzelim inan seni düşündügüm için söylüyorum yoksa tabiki nasıl istersen onu yersin ama dikkat et canım olur mu?

Sevdacım sosis 100 gr 1 puan yani 3 fazla.
Kepek ekmeği yerine tam buğday tercih edersen o 11 puan haberin olsun.
Yumurtanında kızartılmadığı sürece karbon puanı yok kızarttıysan bilemiyorum tabi.
Bir de sadece tüm gün bunları mı yedin yoksa protein namına bir şeyler vardı da yazmadın mı? :26:

ara:
4 tane benimo

Bu benimolar ne bakayım

iyi fikir canım hem eglencelide olabilir. tşkr ederim. duyanda seni yaslı sancak. hemen hemene hergün yürüyüş artı tesis yapan benmiyim

Değilmiyim vuhhuuuu yaşasın
Çok istiyorum ya şöyle zayıf ve enerjik olmayı 50 yaşıma gelsem bile hımbıl olmak istemiyorum
Dr. House'da cuddy var ya hatun 40 yaşında plates yapıyor taş gibi
Hah öyle olmak istiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…