80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ne demek sevdacım neden aynı anda başladık birbirimize destek olmak için..Tabi ki söyleyeceksin, bak ben de söyledim yanlış gördüklerimi
Ya aynı şeyi düşündüm çok mu az aldım acaba diye ama 0 karbonla kapatanlar varmış günü
Onlara bir şey olmuyorsa zararı olmaz dedim ama ben gene araştırayım bakalım belli bir puanın altına düşmek zararlımıymış :44::44:

bütün gün bunları yedim deryacım ama birazdan iki yumurta yicem haşlanmış açım galiba ben koydum ocaga haşlanıyo.sosise gelince 1 diyoruz canım ama her markanınki farklı yedigim içtigim herseyi kendi ambalajında yazan karbonhıdrat degerıne gore hesapladım ezbere bişey yazmadım çiçemm.. ama çok mu kötü olmuş yaw? kız sen hep benim kafamı karıştırıyosun bide benim yazdıgım şeyleride oku canım emi sordugum sorular var mesela...

sroma canım ikindinle kardeşlerim ugramış çay yanına bişler koyayım dedim. koyarken kendi kendime söz verdim sen yemiyceksin zekiye dedim. sonra duramadım 1 2 derken 4 tane yedim. kalorisine bakcam şimdi. eminim fazladır

Sevdacım ben sorularını görmediğim zaman dürt beni çiçeeem bu arkadaşın kronik unutkan

Canım hepsi buysa protein namına pek bir şey almamışsın sadece karbon almamaya çalışmışsın. Ve protein almazsan yağ yakımı da olmaz
Sadece yumurtayla olmaz menülerine tavuk, balık, köfte sokmalısın.. Hiç birini sevmiyorsan tavuk burgerler var markette onları yağsız kızart ye. Ama ben tavuğu fırın poşetinde yapıyorum içine ve etrafına biber koyuyorum çok lezzetli oluyor öyle yapabilirsin

Sosis konusunda da bugün markete gittim almak için 2 marka vardı birinde 100 gr 7 karbon diğerinde 100 gr 1 karbondu..Sabah sormuştum hatta bu konuyu pakettekine mi inanayım yoksa karbon listelerine mi diye ama pakettekini baz almak en doğrusu sanırım.
Marka vermek yasaksa uyarın beni sileyim ama maretin sosisi daha az karbonluydu haberin olsun.

Benimoyu çok sevdiğim için kalorisinin fazla olduğunu biliyorum zekiyecim
Olsun sıkma canını telafi edersin..Aslında sen de şu karbon diyetine girsen çok güzel sonuçlar alırsın bir düşün istersen.

EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla) canım bi bak istersen burda listenın yanı kım ne yapmıs nasıl yemıs örnek listeler kac k.b yemek gerek falan var. incelersin belki

Zaten bu siteyi baz alıyorum hep sevdacım, teşekkürler yine de

tebrikler canım bende benzer hallerdeyim şu sıralar hayırlısıyla bende vermek istiyorum artık

deryacımaslında siz kh diyetine baslamayı dusundugunuzde zor tuttum kendimi bende baslıyorum kızlar sizinle dememek için. mantıgıma yattı benimde. ama şimdi arada kaçamaklar yapmama ragmen kilo veriyorum. biliyosun izmirden artı 500 le geldim onu verdim ustune 300 gr da gitti. kaçamaklıydı o hafta aslında. hazır bu sekilde kilolar gidiyorken hiç bozmıyayım diyorum. baslarda olgum için ii gidiyor kilolar. yavaslayınca veya durunca kesinlikle yapıcam. siz bi yapın tecrübelenin ben sizin basınızı agrıtırım sonra

O zaman haklısın çünkü benim de kilo vermem biraz yavaşlayınca ve açıkçası biraz da kalori hesaplamaktan sıkılınca karar verdim kh diyetine..
Madem öyle hiç bozma kilo vermen durunca başlarsın
Bunun da zorlukları var tabi dolmalara gözüm gitti bugün yiyemedim

oku oku bitmedi yaw geçmiş
maşallah kızlar herkes erimekte ne güzel, bugünkü menümü vereyim
sabah:2 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık
ara:1 pkt bisk
öğle:2 köfte, yeşillik, yoğurt
akşam:1 tbk fasulye, salata
bugünlük benden bunlar kızlar yarın daha hafif görüşebilmek ümidiyle

evet canım hesapladım yarım soğan 1 domates 2 kabak yani 19 hatta 20 puan verdim bugün bide yoğurt ettimi sana 26 sabahta peynir ekmek 13 ettimi 39 akşam 1 tabak haşlanmış tavuk göğsü yedim 0 puan yatmadan süt 6 puan dedim 45 le günü kapatıyorum canım

bide kabak yemeği bitsin diye yedim sırf ama yarında mecburen közlenmiş patlıcan yiycem çünkü kayınvaldeme gidicez sabahla öğleni birleştirip yiycem öyle çıkıcam evden mecburen ordada belki diyet cola içerim 1 bardak :26: bide sülemesi ayıp hala alışveriş yapamadım evdeki tavuğu balığı tüketiyorum

Canım şu bisküviler yerine bir alternatif bulamadın mı :26:
Meyve filan götürsen aynında bir kaba yoğurt filan, inan çok zararlı onlar normal bisküviden farkı yok

Bu arada adını unuttum ben her zamanki gibi

kızlar yanlış anlamayın ben kaçamak yaptıgım halde kilo veriyorum demiyorum. kaçamak yaptıysam akşamları telafi ediyorum. burda hepimiz birbirimize örnek oluyoruz. yanlış örnek olmak istemem. birde ben akşamları sebze yemegi yiyince daha güzel kilo veriyorum. eşim sebze sevmedigi için yemekleri hep ona göre yapardım önceden. beyefendi zayıf, olan bana oldu birde geç yerdik yemekleri yine eşimi bekledigim için. ha birde çok çay içerdim 1 t.kaşıgı şekerle (simdi sekersiz) sanırım en büyük hatalarım bunlardı. degiştirince bu durumu daha iyi anladım kilo almamın sebeplerini benim bugun çenem düştü hatalarımı paylaşmak istedim. aynı hataları yapanlar varsa yararlı olabilmek için

semacım sagol arkadasım yanlıs anlamadıgın için ya kızlar benım soyle kötü bi huyum var ben bırı benı yanlıs anlicak benım yuzumden kırılacak ıncınecek dıye cok korkuyorum. ha bu guzel bişey ama benımkı bıraz fazla galıba afiyet olsun bacım bu arada sana

kızlar bişi sorcam şimdi ben olurya avm ye gidersem ve orda acıkırsam bu diyette malum bisküvide yok şimdi orda ızgara tavuk elan bulamazsam mesela mc donalds dan ekmeksiz nuget yiyebilirmiyimki veya varmı bi tavsiyeniz

canım benim yanlış anlamadım ne demek bilakis sevindim hassasiyetin için
zira ben bu sanal alemde öyle ukalalarla karşılaştımki heç laf söylenmiyordu onları bile incitmedim canım benim

anam survivör karıştı :96:

sanki diyete yeni başlamış gibi hissediyorum kendimi yöntem değişikliğini tavsiye ederim sıkılanlar için
bugünkü menüm
sabah
sucuk 1
haşlanmış yumurta 0
peynir 1

ara
salatalık 4

öğle
döner
ayran 4

akşam
kazaya şahit olduktan sonra hiçbirşey yiyemedim
4 lt su içmişimdir

ya bisküvü midemin suyunu alıyor birazda alışkanlık ne yalan söyliyeyim eski diyetisyenimden kalma alışkanlık, meyveyi bugün yemedim, çikolata krizlerime iyi geliyor diye yiyorum inş onu da bırakırım

bugün tavuk göğsünü yerkene düşündüm ulen kaçgün dayanılır bu diyete :89: kafamı dağıtarak yedim resmen yav acık yağlamı yapsam kızartarak acep mesela sosisi kızartsam üstüne kaşar eritsem 2-3 puencik bişi olurmuki keşkem et obur olsaydım ama puan tablosuna bi baktım 100 gr bitter çikolatada 24 puan var 50 gr yersem 12 süper 1 dilim ekmek yerine onu yirim daha iyi bunla teselli ettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…