tebrik ederim deryacımm iyi gectigine cok sevindim. zaten k.b dıyetınde saatın bı önemi yokmuş istedigin saatte yıyebilirmişsin ama asla 60 k.b yi aşmamak şartıyla. canım ukalalık yaptıgımı dusunme sakın arkadasım ama 40 k.b nin altına düşmek tehlikeliymiş güzelim inan seni düşündügüm için söylüyorum yoksa tabiki nasıl istersen onu yersin ama dikkat et canım olur mu?
Sevdacım sosis 100 gr 1 puan yani 3 fazla.
Kepek ekmeği yerine tam buğday tercih edersen o 11 puan haberin olsun.
Yumurtanında kızartılmadığı sürece karbon puanı yok kızarttıysan bilemiyorum tabi.
Bir de sadece tüm gün bunları mı yedin yoksa protein namına bir şeyler vardı da yazmadın mı? :26:
Bu benimolar ne bakayım
Değilmiyim vuhhuuuu yaşasın
Çok istiyorum ya şöyle zayıf ve enerjik olmayı 50 yaşıma gelsem bile hımbıl olmak istemiyorum
Dr. House'da cuddy var ya hatun 40 yaşında plates yapıyor taş gibi
Hah öyle olmak istiyorum işte
bütün gün bunları yedim deryacım ama birazdan iki yumurta yicem haşlanmış açım galiba benkoydum ocaga haşlanıyo.sosise gelince 1 diyoruz canım ama her markanınki farklı yedigim içtigim herseyi kendi ambalajında yazan karbonhıdrat degerıne gore hesapladım ezbere bişey yazmadım çiçemm.. ama çok mu kötü olmuş yaw? kız sen hep benim kafamı karıştırıyosun bide benim yazdıgım şeyleride oku canım emi sordugum sorular var mesela...
sroma canım ikindinle kardeşlerim ugramış çay yanına bişler koyayım dedim. koyarken kendi kendime söz verdim sen yemiyceksin zekiye dedim. sonra duramadım 1 2 derken 4 tane yedim.kalorisine bakcam şimdi. eminim fazladır
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla) canım bi bak istersen burda listenın yanı kım ne yapmıs nasıl yemıs örnek listeler kac k.b yemek gerek falan var. incelersin belki
ayyy muhteşem yaaa..... gerçekten insan nasıl değişiyor çok güzel olmuşsun arkadaşım... kilolu olarak giyemediğimiz o kadar çok şey var ki veya yaşayamadığımız... platform ayakkabılarım var geçen yazdan kardeşimin düğününde almıştım birr sürüüü para verip aldığım mesela.. kuaför hazırlık derken ben düğün başlayınca 15 dakika sonra çıkarmak zorunda kaldım... neden mi o ayaklar 93 kiloyu o topukların üstünde nasıl taşısın... hele aldığım iki abiye de iğrenç ti ikisi de hiiç içime sinmemişti ama ne yapayım mecburen almıştım... düğün boyunca(temmuzdaydı) içimdeki aptal korse yüzünden yanmıştım resmen beni öyle boğmuştu ki anlatamam... yani düşünün ben evin en büyüğüyüm ve kardeşim benden iki yaş küçük evlenio ve siz onun düğününde hiç mutlu değilsiniz... eşiniz nerdeyse sizin çocuğunuz gibi görünüyor allahım tekrar o günlere döndürmesin...
yani izlem o kadar güzel olmuşsun ki bak beni nerelere götürdü resmin....
önce kendim için zayıflayacağım inşallah...
sonrada eşim için...
neden mi?? onun da hakkı yanında seni gururla taşıması...
ve kızım için...
bu arada okuldan eve gelince bazayı açtım eski pantolonları bir deneyeyim dedim... 6.7 tane kumaş pantolonum vardı ve ben artık hepsine girebiliyorummmm............
hatta bi tane kapri almıştım geçen yıl şimdi belimden düştü düşecek...
şükürler olsun allahıma...
deryacımaslında siz kh diyetine baslamayı dusundugunuzde zor tuttum kendimi bende baslıyorum kızlar sizinle dememek için. mantıgıma yattı benimde. ama şimdi arada kaçamaklar yapmama ragmen kilo veriyorum. biliyosun izmirden artı 500 le geldim onu verdim ustune 300 gr da gitti. kaçamaklıydı o hafta aslında. hazır bu sekilde kilolar gidiyorken hiç bozmıyayım diyorum. baslarda olgum için ii gidiyor kilolar. yavaslayınca veya durunca kesinlikle yapıcam. siz bi yapın tecrübelenin ben sizin basınızı agrıtırım sonra
semacım kabagın bır porsıyonu 4k.b ama içine 1 tane kuru sogan koydun diyelim 1 tane kuru sogan 10 k.b diyelim salça koydun 100gr. salçada 21.3 k.b var bunları hesaplamaya katmak gerek bence. sakın yanlıs anlama cok bıldıgımden degıl ama öyle düşünüyorum bu konuda kesin bilgi sahibi olan varsa yardımcı olsun lütfen kızlarr:)
oku oku bitmedi yaw geçmiş
maşallah kızlar herkes erimekte ne güzel, bugünkü menümü vereyim
sabah:2 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık
ara:1 pkt bisk
öğle:2 köfte, yeşillik, yoğurt
akşam:1 tbk fasulye, salata
bugünlük benden bunlar kızlar yarın daha hafif görüşebilmek ümidiyle
deryacımaslında siz kh diyetine baslamayı dusundugunuzde zor tuttum kendimi bende baslıyorum kızlar sizinle dememek için. mantıgıma yattı benimde. ama şimdi arada kaçamaklar yapmama ragmen kilo veriyorum. biliyosun izmirden artı 500 le geldim onu verdim ustune 300 gr da gitti. kaçamaklıydı o hafta aslında. hazır bu sekilde kilolar gidiyorken hiç bozmıyayım diyorum. baslarda olgum için ii gidiyor kilolar. yavaslayınca veya durunca kesinlikle yapıcam. siz bi yapın tecrübelenin ben sizin basınızı agrıtırım sonra
Seherim süt yoğurtta karbon fazla aman dikat et..
Onun yerine salata malzemelerinde daha az
Ben de sosis alacağım şimdi
İzloş karbon listesinde sosis 100 gr 1 puan yazıyor ama sosis kutusunun üzerinde 100 gr 10 puan yazıyor..Arada kaldım :26:
canım sağol bilmiyordum süt ürünleri diyince yoğurt süt masum geldizati salatayı çok sevrim bu diyet çok hoşuma gitti tam benlik
amin canım içindeki buhran ve kasvetin yerini rabbim huzur ve mutlulukla doldursun seni okadar çok iyi anlıyorum ki çıkar yol bulamıyorsun hep fedakarlık yapan hep özveride bulunan kadın ezilen kadın oluyorrabbim kimsenin yaşama sevincini kaybettirmesin hiç kimseyi bedenen beyinen ve ruhen yormasın
bazı şeyleri dile dökmek yada yazıya dökmek o kadar zorkiyok olmak için kaybolmak için elimden geleni yaptım ama beceremedim bu dünyada kadın olmak çok zor heleki doğu kadını olmak dahada zor her şeye çocukların için katlanıyorsun onların üzülmemesi için aile ortamında büyüyebilmesi için
ama bu şekilde olan sana oluyor kendinden vazgeçmiş oluyosun
ben yazarak kendimi ifade etmeye çalıştığımda güzel cümleler anlamlı sözler yazamam yani beceremem kendimi ifade edebilmem için karşımdakiyle konuşmam gerekir yani içimden bunları yazmak geldi yazdım bilemiyorum kafam o kadar anlamsız ve boş şeylerle doluki kelimeleri düzgün kuramamış olabilirim kusura bakmayın
o kadar yorgunumki okadar bitkinimki bedenim deyil beynim yorgun ve bitkin
eskisi gibi olmak istiyorum hayat dolu neşeli ama onları kaybedince yeniden kazanmak çok zor
ooofff oofff
Ben hiçbir zaman mutluluğun insanı olmadım
Huzuru hep gözyaşlarımın arkasında aradım
Darbelerin bitmediği yerde ben vardım
Yalnızlığa kovuldum, uçurumlara atıldım
Yıllarım mezar oldu, dönersin diye hep kendimi avuttum
Özledim seni senle olan herşeyi
Yalvarırım ecel gelmeden dön
diyet kola iç arada, bişiy olmaz sehercim...
hatta bu diyeti yapanlar marketlerde tavuk burger satılıyor, 1 çay kaşığı yağ ile
ısıt onu tavada, 3-4 tane yee süpeer bişiy yanında diyet kolaa
ben bayaa yemiştim yaparken :82::82::82:
izlemmmm önerilerini bekliyorum ve uyguluyorum teşekkürler yarın hemen burger alıcam
canım yaa bu yaz benim içinde harika olucak tam hedefime ulaşamasamda en azından obez girmeyeceğim ve bazılarını şoke edeceğim
16:
bugün çok çok yürüdüm yarın anneler günü tüm anne ve kadınların anneler gününü kutlarım
eşimle anneme hediye aldık ve dayanamadım verdim bile canım annem herşeyin engüzeline layık allah uzun ömürler versin
çok kötü bir olaya şahit oldum bugün belediye otobüsü bir kadına çarptı ve herşey gözümün önünde oldu şok oldum deli gibi ağladım birdakika sonramızın ne olacağını bilmiyoruz
kasap gibi kullanıyorlar sena bilirsin bulvar caddesinin trafiğini araçlar gıdım gıdım gider okadar trafik olan biryerde nasıl okadar hız yapmıştıki anlayamadım kadına çarpınca koca otöbüsün camları tuz buz oldu
semacım sagol arkadasım yanlıs anlamadıgın için ya kızlar benım soyle kötü bi huyum var ben bırı benı yanlıs anlicak benım yuzumden kırılacak ıncınecek dıye cok korkuyorum. ha bu guzel bişey ama benımkı bıraz fazla galıbaafiyet olsun bacım bu arada sana
Canım şu bisküviler yerine bir alternatif bulamadın mı :26:
Meyve filan götürsen aynında bir kaba yoğurt filan, inan çok zararlı onlar normal bisküviden farkı yok
Bu arada adını unuttum ben her zamanki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?