sanki diyete yeni başlamış gibi hissediyorum kendimi yöntem değişikliğini tavsiye ederim sıkılanlar için
bugünkü menüm
sabah
sucuk 1
haşlanmış yumurta 0
peynir 1
ara
salatalık 4
öğle
döner
ayran 4
akşam
kazaya şahit olduktan sonra hiçbirşey yiyemedim
4 lt su içmişimdir
evet canım bende izmir-yeşilyurt hatay tarafındayım
forbese gitmem hiç, oralara geldiyse kıbrıs şehitlerinde filan da vardır yada hatayda
1 aydır yeni çıkıcam daha izmir sokaklarına alışverişe
aa ne güzel sende izmirdeymişsin
kaç oldukk
lamamma, feryal, nehir, ben, sen oooo 5 kişi olduk
inşallah bi gün toplanırız kızlar, güzel bir gün geçirirz
bende pazartesi başlıycam burcuşşşşşş
ben yaptım mı tam yaparım ama
2 gün yaparım layıkıylaa
kendine güveniyorsan gell kuzuummm
canım o kalıplara göre ve vücut şekline göre değişir
elma, armut diye ayrılıyor ya
farklılık gösterebilir o yüzden :)[/QUOT
6.urke bende balçovadayım.toplanırsanız bende gelebilirimmmm kızlar..kk günü
kızlar yanlış anlamayın ben kaçamak yaptıgım halde kilo veriyorum demiyorum. kaçamak yaptıysam akşamları telafi ediyorum. burda hepimiz birbirimize örnek oluyoruz. yanlış örnek olmak istemem. birde ben akşamları sebze yemegi yiyince daha güzel kilo veriyorum. eşim sebze sevmedigi için yemekleri hep ona göre yapardım önceden. beyefendi zayıf, olan bana oldu birde geç yerdik yemekleri yine eşimi bekledigim için. ha birde çok çay içerdim 1 t.kaşıgı şekerle (simdi sekersiz) sanırım en büyük hatalarım bunlardı. degiştirince bu durumu daha iyi anladım kilo almamın sebeplerini benim bugun çenem düştü hatalarımı paylaşmak istedim. aynı hataları yapanlar varsa yararlı olabilmek için
semacım sagol arkadasım yanlıs anlamadıgın için ya kızlar benım soyle kötü bi huyum var ben bırı benı yanlıs anlicak benım yuzumden kırılacak ıncınecek dıye cok korkuyorum. ha bu guzel bişey ama benımkı bıraz fazla galıbaafiyet olsun bacım bu arada sana
bugün çok çok yürüdüm yarın anneler günü tüm anne ve kadınların anneler gününü kutlarım
eşimle anneme hediye aldık ve dayanamadım verdim bile canım annem herşeyin engüzeline layık allah uzun ömürler versin
çok kötü bir olaya şahit oldum bugün belediye otobüsü bir kadına çarptı ve herşey gözümün önünde oldu şok oldum deli gibi ağladım birdakika sonramızın ne olacağını bilmiyoruz
kasap gibi kullanıyorlar sena bilirsin bulvar caddesinin trafiğini araçlar gıdım gıdım gider okadar trafik olan biryerde nasıl okadar hız yapmıştıki anlayamadım kadına çarpınca koca otöbüsün camları tuz buz oldu
kızlar bişi sorcam şimdi ben olurya avm ye gidersem ve orda acıkırsam bu diyette malum bisküvide yok şimdi orda ızgara tavuk elan bulamazsam mesela mc donalds dan ekmeksiz nuget yiyebilirmiyimki veya varmı bi tavsiyeniz
sanki diyete yeni başlamış gibi hissediyorum kendimi yöntem değişikliğini tavsiye ederim sıkılanlar için
bugünkü menüm
sabah
sucuk 1
haşlanmış yumurta 0
peynir 1
ara
salatalık 4
öğle
döner
ayran 4
akşam
kazaya şahit olduktan sonra hiçbirşey yiyemedim
4 lt su içmişimdir
bugün tavuk göğsünü yerkene düşündüm ulen kaçgün dayanılır bu diyete :89: kafamı dağıtarak yedim resmen yav acık yağlamı yapsam kızartarak acep mesela sosisi kızartsam üstüne kaşar eritsem 2-3 puencik bişi olurmukikeşkem et obur olsaydım ama puan tablosuna bi baktım 100 gr bitter çikolatada 24 puan var 50 gr yersem 12 süper 1 dilim ekmek yerine onu yirim daha iyi bunla teselli ettim kendimi
ayyy yatıyım ben herkese allah rahatlık versin yarn koşturmacalı birgün yine kayınvaldemin yanına gidicez
sabah kalk duruyu doyur sonra kocayı sonra kendimi sonra mutfağı topla kızın meyvesini yedir emzir kıyafetini giydir kendin giyin 2 dolmuş kv ye git orda kızın öğlen yemeğini yedir ordan 2 dolmuş eve gel tabi arada avmye uğğramazsam gelince akşam yemeğimi hazırla kızı doyur kendini doyur kocayı doyur mutfağı topla makinaya çamaşır at 5-6 kez alt değiştir
yarın sporumda kaldı mümkün değil yetişemem neyyyseeee
arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun
sanırım karbon diyetine başlamış bazı arkadaslar .bende hollywod diyeti yapıyorum.ıkı gunen beri daha oncede yapmıştım.eger bu karbonun mantıgını kavrarsam bende yapıcam ınsallah .ne kadar veiryorsunuz.yada bu dıyet koruma amaçlımı.
birde beni yanlıs anlamassanız sıze bır onerım olacak.gıda sektöründe yaklasık 7 yıldan beri çalışıyorum okul döneminide sayarsak 11 sene olmuş.beyaz et kırmızı et salça süt ve süt ürünleri ve içki uretımı tavuk suyu ...yapan türkiyenin önde gelen fırmalarında yonetıcılık ve stajyerlık yaptım.şunu söylemelıyım kı şarküteri ürünlerini kullanmasanız.yani evet karbon acısından düşük olabılır ama inanın tavuğun aklınıza gelen hemen hemen heryerını degerlendırıyorlar.keza salçada oyle...sterılıze edılıyor edilmesine ama nebilim.sakın söyledıklerımı ukalalık olarak algılamayın.ben sadece gördüklerimi paylaşmak istedim.eger göz görmeyınce gönül katlanır diyorsanız beyaz ette ve kırmızı ette bnvt i tercih edin.sterilizasyon açısından gerçekten hakkını vermem lazım.
hepinize allah rahatlık versin....
kızlarr acil yardımmm türk kahvesi, bitki çayları, meyve çayları ve köftenin k.b lerini bulamıyorummm:84:
arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun
sanırım karbon diyetine başlamış bazı arkadaslar .bende hollywod diyeti yapıyorum.ıkı gunen beri daha oncede yapmıştım.eger bu karbonun mantıgını kavrarsam bende yapıcam ınsallah .ne kadar veiryorsunuz.yada bu dıyet koruma amaçlımı.
birde beni yanlıs anlamassanız sıze bır onerım olacak.gıda sektöründe yaklasık 7 yıldan beri çalışıyorum okul döneminide sayarsak 11 sene olmuş.beyaz et kırmızı et salça süt ve süt ürünleri ve içki uretımı tavuk suyu ...yapan türkiyenin önde gelen fırmalarında yonetıcılık ve stajyerlık yaptım.şunu söylemelıyım kı şarküteri ürünlerini kullanmasanız.yani evet karbon acısından düşük olabılır ama inanın tavuğun aklınıza gelen hemen hemen heryerını degerlendırıyorlar.keza salçada oyle...sterılıze edılıyor edilmesine ama nebilim.sakın söyledıklerımı ukalalık olarak algılamayın.ben sadece gördüklerimi paylaşmak istedim.eger göz görmeyınce gönül katlanır diyorsanız beyaz ette ve kırmızı ette bnvt i tercih edin.sterilizasyon açısından gerçekten hakkını vermem lazım.
hepinize allah rahatlık versin....
Merhaba kızlar aranıza bugün katıldım. Diyet listelerini inceledim ve yazdıklarınızı okuyunca da sizinle beraber kilo vermek istedimhaftalık kilo tablolarınızı da inceledim hepinizi tebrik ederim. umarım sizler gibi ben de kilo verebilirim.
canım tşkr ederim uyarın için. yanlız tam anlayamadım sormak istedigim bişey var. işlenmiş et ürünlerinimi kullanmayın diyorsun yoksa baya bildigimiz aldıgımız saf tavuk veya t.gogsu vs. bunlarımı kullanmayın diyorsun. birde salcada nasıl bi sakınca var
..
Icine Cok Kapanik Bir Yapisi Var Ayni Benim 14.Yasindaki Halim .. Ve Ben Onun Benim Gibi Olmasini Istemiyorum .. Ben O Yastayken Istediklerimi Giyemiyordum ..
Ama Insallah O Benim Destegimle Bu Yil Sonuna Kadar Güzel Bir Genc Kiz Olur
Ona Elimden Gelen Tüm Destegi Vermeye Söz Verdim Semra Teyzeme ..
Kizda Cok Istiyor Ama Simdiye Kadar Basari Sonucu Görmedigi Icin Yeniliklere Sicak Bakamiyor ..
Onunlada Anlastik Benim Ona Yardim Elimi Uzatmama Izin Verdi
Ablaciklarimm Sizinde Tavsiyeleriniz Olursa Bu Genc Kizimiz Icin
Bana Yazin Olurmuuu
Menü Konusundada Yardimci Olabilirsiniz
Neyse Herkeze Iyi Gecelerrrr
günaydın güzeller
derya liste çok güzel olmuş
ellerine sağlık
bu arada çok güzel kilo veriyorsun maşalllah sana
Canım türk kahvesini bilmiyorum ama nescafenin üzerinde yazıyor. Bitki ve meyve çaylarının kutusunda yazar ama ben hiç bakmadım zannetmiyorum ne karbon olacak ki onlar da :26:
Köfteninki de zaten hep baktığımız ebru akının listesinde yazıyor.
İclalcim çok haklısın ben bunu gıda fabrikalarında çalışan bir kaç arkadaşımdan daha duymuştum ama bizimkisi göz görmeyince gönül katlanır olayı işte
Hazır market ürünleri alıyorum ama şarküteri aldığım pek söylenemez sadece sosis alıyorum ki o da maretindi hani iyi bir marka diye düşünüyorum :44:
Salça konusunu da biliyorum anlattıklarında midem bulanmıştı ama salça kullanmayalım mı ne yapalım kiTat almayın demişti sadece o günden beri tat almam ama bim de satılan ucuz salçanın da tat dan daha sağlıklı olduğunu hiç sanmıyorum
Kısaca biraz mecburiyet biraz da görmemezlik..Yoksa bilsek iç yüzünü çoğu ürüne gitmez elimiz eminim..
Aramıza hoşgeldin,azmin daim olsun
Şarküteri ürünlerinin diyor zekiyecim. İşlenmişleri diyor yani.
Salçadaki sakıncayı8 ben anlatmayayım kendim gibi kimsenin de midesini bulandırmayayım şimdi
Burcum çok sevindim farketmelerine, benim de dün versen de alırsın bu kilolar gitmez diyen iyi niyetli bir ablam vardı o beni gördü baya iltifat etti şaşırdı. Harika motivasyon
Bir de ablam sakın beni yanlış anlama da bir şey diyeceğim :78:
Bu akraban o kadar harekete spora rağmen veremiyorsa bence diyetisyenlik bir durumu olabilir :26: Hani bunca sporun yanında homini gırtlak yiyorsa bilemem ama mutlaka diyet de yapıyordur herhalde az çok ki bu kadar harekete azıcık diyet yapsa bile vermesi lazım :26:
Bence önce onları bir diyetisyene yönlendir, en başta liste hazırlamak yanlış gibi geldi bana çünkü biz de uzman değiliz en nihayetinde :26:
Umarım kızmazsın bana
Günaydın sevgi, çok teşekkür ederim..Şu karbon diyetiyle de kalanları vereceğim inşallah
Ablaaamm
Diyetisyene Gitmis Ki .. Hemde Kactanesine Gitti ..
Az Yiyorsun Demisler Yeme Aliskanligini Degistir Demisler Liste Vermemisler ..
Onlardanda Ümidi Kesmisler Anliyacagin ..
Bu Kiza Aslinda Liste Degil Motivasyon Lazim ..
Listeyi Birakmasin Uygulasin Diye Vercem Yani Öyle Agir Diyet Listesi Uygulamicam ...
Sadece Yemesi Düzelsin Abur Cubura Saldirmasin Listeye Uysun Diye Yazcam Yani
Ama Ilgilendigin icin sagooool Ablaaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?