80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun cnm ne kazası..

kızlarr acil yardımmm türk kahvesi, bitki çayları, meyve çayları ve köftenin k.b lerini bulamıyorummm:84:

kızlar bişi sorcam ya aslında yasak olabilir ama ben daha önce bir zayıflama bandıyla zayıflamıştım 16 kilo ve bu bantla birlikte bir kitapçık gönderiliyordu ve ben bu bantı aylarca kullandım ne zaman sıkışsam kullandım yaniii.. ve bu kitapçıktaki 30 günlük menü var ve mantığı aynı karbon diyeti gibi protein ağırlıklı ve belli yasaklar var daha önce kullanan oldumu merak ettim... adını vermedim ama yasaksa yine de uyarın beni sileyim...

Bu kadar ince düşünmen çoook güzel
Ben de eşimden dolayı sebze yemeği yapamıyordum hiç akşamları öyle ayırması filan yoktur ama iştahla yemez ben de üzülürüm..ama şimdi 2 ayrı menü hazırlamayı öğrendim.Arada ikimize birden sebze yapıyorum gene tabi..Ne güzel eşin zayıfmış yani bir sorun yok benimkinin göbek aldı başını gidiyor
Bugün 15 dakika yürüdük yoruldum dönelim diyor
Ama heveslendi bir 5 kilo vereceğim diyor, 5 kilo ha fazla değil

İnce düşünceli olman çok güzel sevdacım,artık insanlarda bulunmayan bir özellik ama kendine de zehretme bu kadar..

Seherim çok çok geçmiş olsun böyle bir olaya şahit olman çok ağır
Allah onları ne yapar bilmiyorum kimileri öyle sorumsuz ki aynısı başına gelsin diye dua etmeden duramıyor insan

kızlar bişi sorcam şimdi ben olurya avm ye gidersem ve orda acıkırsam bu diyette malum bisküvide yok şimdi orda ızgara tavuk elan bulamazsam mesela mc donalds dan ekmeksiz nuget yiyebilirmiyimki veya varmı bi tavsiyeniz

Semacım hamurger söyleyip ekmeksiz yiyebilirsin, nuget da iyi ama galeta unu var ya o bozuyor işte onda karbon var
Ya da porsiyon köfte yapan bir yer mutlaka bulursun dışarıda..

Evet ben de bugün yeni başlamış gibi hissettim çok güzel bir duygu
Çok az karbonla kapatmışsın ama bir şey de yememişsin zaten sebebi belli

Karbonunu hesaplayarak her şeyi yiyorlar ama ben olsam gene çikolata yemezdim :44:

oyyy doğru deryacım galeta ununu hiç hesab etmemiştim neyse olmadı yarım tavuk çevirme veya köfte yarim omadı 1 porsiyon iskender yerim yoğurtsuz yanınada diyet cola (bu arada diyet kolada karbon 0 mış ama tatlandırıcı olduğundan fazla tüketmemek gerekiyormuş) akşamada hafif bir salata ton balığıyla geçiştiririm mesela

sabah peynir 10 zeytin 3 puan
öğlen 1 por iskender 25 pideli yoğurtsuz diyet cola
akşam salata ton balığı 8
yatmadan süt 5
toplam 41 puan

örnek verdim nasıl sizce

ayyy yatıyım ben herkese allah rahatlık versin yarn koşturmacalı birgün yine kayınvaldemin yanına gidicez
sabah kalk duruyu doyur sonra kocayı sonra kendimi sonra mutfağı topla kızın meyvesini yedir emzir kıyafetini giydir kendin giyin 2 dolmuş kv ye git orda kızın öğlen yemeğini yedir ordan 2 dolmuş eve gel tabi arada avmye uğğramazsam gelince akşam yemeğimi hazırla kızı doyur kendini doyur kocayı doyur mutfağı topla makinaya çamaşır at 5-6 kez alt değiştir
yarın sporumda kaldı mümkün değil yetişemem neyyyseeee

arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun

sanırım karbon diyetine başlamış bazı arkadaslar .bende hollywod diyeti yapıyorum.ıkı gunen beri daha oncede yapmıştım.eger bu karbonun mantıgını kavrarsam bende yapıcam ınsallah .ne kadar veiryorsunuz.yada bu dıyet koruma amaçlımı.

birde beni yanlıs anlamassanız sıze bır onerım olacak.gıda sektöründe yaklasık 7 yıldan beri çalışıyorum okul döneminide sayarsak 11 sene olmuş.beyaz et kırmızı et salça süt ve süt ürünleri ve içki uretımı tavuk suyu ...yapan türkiyenin önde gelen fırmalarında yonetıcılık ve stajyerlık yaptım.şunu söylemelıyım kı şarküteri ürünlerini kullanmasanız.yani evet karbon acısından düşük olabılır ama inanın tavuğun aklınıza gelen hemen hemen heryerını degerlendırıyorlar.keza salçada oyle...sterılıze edılıyor edilmesine ama nebilim.sakın söyledıklerımı ukalalık olarak algılamayın.ben sadece gördüklerimi paylaşmak istedim.eger göz görmeyınce gönül katlanır diyorsanız beyaz ette ve kırmızı ette bnvt i tercih edin.sterilizasyon açısından gerçekten hakkını vermem lazım.

hepinize allah rahatlık versin....

ürkecim yanlsş anlamadık canım ama ben konuyu da tam anlamadımne yapıyolar ki tavuga salçaya???

okurken yoruldum canım ya. aslında sayınca ne kadar cok iş yapıyoruz degilmi? bigün eşime saymıştım gün içinde nelr yaptıgımı. sonra durdum ben bile bu kadar cok iş yaptıgımı bilmiyordum dedim.

Merhaba kızlar aranıza bugün katıldım. Diyet listelerini inceledim ve yazdıklarınızı okuyunca da sizinle beraber kilo vermek istedim haftalık kilo tablolarınızı da inceledim hepinizi tebrik ederim. umarım sizler gibi ben de kilo verebilirim.

Son düzenleme:

canım tşkr ederim uyarın için. yanlız tam anlayamadım sormak istedigim bişey var. işlenmiş et ürünlerinimi kullanmayın diyorsun yoksa baya bildigimiz aldıgımız saf tavuk veya t.gogsu vs. bunlarımı kullanmayın diyorsun. birde salcada nasıl bi sakınca var

Ben Topige Bakana Kadar Topik Bosalmis
Simdi Geldim Eve .. Cok Güzel Bir Gün Gecirdimm

Kilo Verdigimi Asiri Derece Farkeden Ve Bunu Aslinda Gercekten Vermeden
Asla Dile Getirmeyen Semra Teyzem Beni Takdir Etti Ve Övdüü
Nerdeyse Bu Saate Kadar Sirf Diyetten Ve Sizlerden Bahsettim ..

14.Yasinda Bi Kizi Var ve 75.500 Kilo..
Piskolojisi Cok Bozuk .. Haftada 3.kez Spor Salonunda Spor Yapiyor
Haftada 1.Kez Dans Kursuna Gidiyor .. Ve Geri Kalan Günlerde hep hareketli Geciriyor Ammaaa ..
Kilo Veremiyor :18:

Benden Yardim Istedi Ve Bende 1.Ay 3.Haftada Nasil 8.Kilo Verdigimi Anlattim..
Benden Haftalik Diyet Menü Hazirlamami Istedi :78:
Kücük Kizimizin Okul Saatlerini Göz Önünde Bulundurarak Bir Menü Hazirlayacagim Onlara
Ve Haftaya Pazar Günü Teslim Edecegim ..
Onun Disinda Ona Azimli Olmayi Ve Kendine Bir Hedef Berlirlemesini Söyleyecegim ..
Beni Cok Sever .. Haftada 2-3 Kez Telefonla Konusup Bilgi Edincem Diyetinin Nasil Gittigine Dair Ve Ona Destek Olacagim ..

Cünkü Bende Onun Yasindayken Okulda Cok Hakarete ve Dislanmaya Maruz Kaldim Kilom Yüzünden
Cok Iyi Anliyorum Onu .. Onun Yasindayken Kizlarin Nasil Duygusal Ve Kirilgan Oldugunuda Biliyorum ..
Icine Cok Kapanik Bir Yapisi Var Ayni Benim 14.Yasindaki Halim .. Ve Ben Onun Benim Gibi Olmasini Istemiyorum .. Ben O Yastayken Istediklerimi Giyemiyordum ..
Ama Insallah O Benim Destegimle Bu Yil Sonuna Kadar Güzel Bir Genc Kiz Olur
Ona Elimden Gelen Tüm Destegi Vermeye Söz Verdim Semra Teyzeme ..
Kizda Cok Istiyor Ama Simdiye Kadar Basari Sonucu Görmedigi Icin Yeniliklere Sicak Bakamiyor ..
Onunlada Anlastik Benim Ona Yardim Elimi Uzatmama Izin Verdi

Ablaciklarimm Sizinde Tavsiyeleriniz Olursa Bu Genc Kizimiz Icin
Bana Yazin Olurmuuu

Menü Konusundada Yardimci Olabilirsiniz

Neyse Herkeze Iyi Gecelerrrr

günaydın güzeller

derya liste çok güzel olmuş
ellerine sağlık
bu arada çok güzel kilo veriyorsun maşalllah sana

izlem kaç gördün çok merak ettim
çatlatırsın insanı süüle bakiim

burcum bende tebrik ediyoeum seni
annende sana destek ne güzel
bizim evde bana benden başka kimse destek olmadı
benim tutarlılığım olmasa hayatta başaramazdım

zilan
canım benim eşimde doğulu
dediğin anlamda ben seni anladım
ne kadarda mürekkep yalasa hengi statüde de olsa doğunun erkeklerinde kırılamayan bir sabit fikirlilik var
büyüklerdede aynı şekilde
kayınbabam imkansız bişiy söyler isterdi bizden
kimse olamayacağını söylemezdi benim garibime giderdi atlardım hemen hayır olmaz diye bu kez kötü olurdum çünkü herkes yapacağını yapardı
demekki yüze gülüp yapacağını yapmak gerekiyor
benim gözlemim böyle yapanlar yaranıyor
yani biraz fellah olmak gerekiyor ben bunu anladım
hıım yapabilirmiyim
asla
bu yüzden mümkün olduğunca görüşmüyorum

kızlarr acil yardımmm türk kahvesi, bitki çayları, meyve çayları ve köftenin k.b lerini bulamıyorummm:84:

Canım türk kahvesini bilmiyorum ama nescafenin üzerinde yazıyor. Bitki ve meyve çaylarının kutusunda yazar ama ben hiç bakmadım zannetmiyorum ne karbon olacak ki onlar da :26:
Köfteninki de zaten hep baktığımız ebru akının listesinde yazıyor.

İclalcim çok haklısın ben bunu gıda fabrikalarında çalışan bir kaç arkadaşımdan daha duymuştum ama bizimkisi göz görmeyince gönül katlanır olayı işte
Hazır market ürünleri alıyorum ama şarküteri aldığım pek söylenemez sadece sosis alıyorum ki o da maretindi hani iyi bir marka diye düşünüyorum :44:
Salça konusunu da biliyorum anlattıklarında midem bulanmıştı ama salça kullanmayalım mı ne yapalım ki Tat almayın demişti sadece o günden beri tat almam ama bim de satılan ucuz salçanın da tat dan daha sağlıklı olduğunu hiç sanmıyorum
Kısaca biraz mecburiyet biraz da görmemezlik..Yoksa bilsek iç yüzünü çoğu ürüne gitmez elimiz eminim..

Aramıza hoşgeldin,azmin daim olsun

Şarküteri ürünlerinin diyor zekiyecim. İşlenmişleri diyor yani.
Salçadaki sakıncayı8 ben anlatmayayım kendim gibi kimsenin de midesini bulandırmayayım şimdi

Burcum çok sevindim farketmelerine, benim de dün versen de alırsın bu kilolar gitmez diyen iyi niyetli bir ablam vardı o beni gördü baya iltifat etti şaşırdı. Harika motivasyon
Bir de ablam sakın beni yanlış anlama da bir şey diyeceğim :78:
Bu akraban o kadar harekete spora rağmen veremiyorsa bence diyetisyenlik bir durumu olabilir :26: Hani bunca sporun yanında homini gırtlak yiyorsa bilemem ama mutlaka diyet de yapıyordur herhalde az çok ki bu kadar harekete azıcık diyet yapsa bile vermesi lazım :26:
Bence önce onları bir diyetisyene yönlendir, en başta liste hazırlamak yanlış gibi geldi bana çünkü biz de uzman değiliz en nihayetinde :26:
Umarım kızmazsın bana

günaydın güzeller

derya liste çok güzel olmuş
ellerine sağlık
bu arada çok güzel kilo veriyorsun maşalllah sana

Günaydın sevgi, çok teşekkür ederim..Şu karbon diyetiyle de kalanları vereceğim inşallah

Ablaaamm
Diyetisyene Gitmis Ki .. Hemde Kactanesine Gitti ..
Az Yiyorsun Demisler Yeme Aliskanligini Degistir Demisler Liste Vermemisler ..
Onlardanda Ümidi Kesmisler Anliyacagin ..
Bu Kiza Aslinda Liste Degil Motivasyon Lazim ..
Listeyi Birakmasin Uygulasin Diye Vercem Yani Öyle Agir Diyet Listesi Uygulamicam ...
Sadece Yemesi Düzelsin Abur Cubura Saldirmasin Listeye Uysun Diye Yazcam Yani

Ama Ilgilendigin icin sagooool Ablaaaammm

Evet belli ki motivasyon sorunu var..İyi o zaman ablam sen bilirsin zaten neler yazacağını dediğin gibi diyet psikolojisinde olsun yeter..Umarım bırakmaz ve ablası gibi çıtırlık yolunda emin adımlarla ilerler
Bir de 14 müş daha ya kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…