günaydın arkadaşlar
karbon diyetinde olmasam pasta çok güzel gelecekti ama hiç ilgimi çekmedi
derya dün açlık hissetmesemde rüyamda ekmek kızartıyordum bol yağlı peynirlinormalde rüya görmem insan neye hasretse onu görürmüş hakaten
karbon diyeti çok iyi geldi bana sabah tartıldım 1 kg eksik gösterdi baskülbakalm hafta sonuna neler olacak
Seherim süt yoğurtta karbon fazla aman dikat et..
Onun yerine salata malzemelerinde daha az
Ben de sosis alacağım şimdi
İzloş karbon listesinde sosis 100 gr 1 puan yazıyor ama sosis kutusunun üzerinde 100 gr 10 puan yazıyor..Arada kaldım :26:
canım sağol bilmiyordum süt ürünleri diyince yoğurt süt masum geldizati salatayı çok sevrim bu diyet çok hoşuma gitti tam benlik
amin canım içindeki buhran ve kasvetin yerini rabbim huzur ve mutlulukla doldursun seni okadar çok iyi anlıyorum ki çıkar yol bulamıyorsun hep fedakarlık yapan hep özveride bulunan kadın ezilen kadın oluyor
diyet kola iç arada, bişiy olmaz sehercim...
hatta bu diyeti yapanlar marketlerde tavuk burger satılıyor, 1 çay kaşığı yağ ile
ısıt onu tavada, 3-4 tane yee süpeer bişiy yanında diyet kolaa
ben bayaa yemiştim yaparken :82::82::82:
izlemmmm önerilerini bekliyorum ve uyguluyorum teşekkürler yarın hemen burger alıcam
canım yaa bu yaz benim içinde harika olucak tam hedefime ulaşamasamda en azından obez girmeyeceğim ve bazılarını şoke edeceğim
16:
bugün çok çok yürüdüm yarın anneler günü tüm anne ve kadınların anneler gününü kutlarım
eşimle anneme hediye aldık ve dayanamadım verdim bile canım annem herşeyin engüzeline layık allah uzun ömürler versin
çok kötü bir olaya şahit oldum bugün belediye otobüsü bir kadına çarptı ve herşey gözümün önünde oldu şok oldum deli gibi ağladım birdakika sonramızın ne olacağını bilmiyoruz
kasap gibi kullanıyorlar sena bilirsin bulvar caddesinin trafiğini araçlar gıdım gıdım gider okadar trafik olan biryerde nasıl okadar hız yapmıştıki anlayamadım kadına çarpınca koca otöbüsün camları tuz buz oldu
sehercim mesajını yeni okudum dün bakmaya fırsatım olmamıştı bulvarda dediqin gibi trafik aqır işler gelip geçen eksik olmaz arabalarında hızlı gitme şansları nerdeyse hiç yoktur baqdat caddesinden farksız kalabalıqı.. bende böyle bir olaya şahit olduqumda çok etkilenirim hayattan günlerce koparım seni çok iyi anlıyorum cnm..inş. o kadıncaqızda ciddi bişey yoktur..hepimiz Rabbime emanetiz cnm..
cumadan beri diyet açısından kendimi toparlayamadım bu işe bir dur demem gerekiyor birazdanda yemekli düqüne gidicez Allahtan yemek öqlen aqırda olsa akşama telafi ederim size bol sohbetler kızlarrr
Evet belli ki motivasyon sorunu var..İyi o zaman ablam sen bilirsin zaten neler yazacağını dediğin gibi diyet psikolojisinde olsun yeter..Umarım bırakmaz ve ablası gibi çıtırlık yolunda emin adımlarla ilerler
Bir de 14 müş daha ya kıyamam
Neeee 1 kilo muMaaşallah de seherim benimkisi de yarın belli olur çünkü cuma o kadar çok kaçamak yaptım ki bu sabah tartıda 75.9 gördüm o kaçamaklara göre mucizeydi
Düşünsene hafta sonuna 1,5 - 2 kg veriyomuşuz offf
İnşallah iyi gelir bu diyet bize..
Aman bizimkisi açgözlülük ne elimizden alınırsa ona saldırıyor bilinç altımız
Ya seher mayonez 1 kaşık bir karbonmuş tavuk burgerle yiyebilir miyim acaba dünden beri bunu düşünüyorum :44::44:
günaydın arkadaşlarr..hepinizin anneler gününü kutlarım...bnm annem memlekette tel açıcam birazdan..keşke yanımda olsa öpsem yanaklarından..seni çok seviyorum annecimm iyiki sen benim annemsinn
Burcucummmmmmkendi adıma çok teşekkür ederim tatlım ne güzel bir kutlama böyleee harikasınnnn
Seherim süt yoğurtta karbon fazla aman dikat et..
Onun yerine salata malzemelerinde daha az
Ben de sosis alacağım şimdi
İzloş karbon listesinde sosis 100 gr 1 puan yazıyor ama sosis kutusunun üzerinde 100 gr 10 puan yazıyor..Arada kaldım :26:
canım sağol bilmiyordum süt ürünleri diyince yoğurt süt masum geldizati salatayı çok sevrim bu diyet çok hoşuma gitti tam benlik
sehercim mesajını yeni okudum dün bakmaya fırsatım olmamıştı bulvarda dediqin gibi trafik aqır işler gelip geçen eksik olmaz arabalarında hızlı gitme şansları nerdeyse hiç yoktur baqdat caddesinden farksız kalabalıqı.. bende böyle bir olaya şahit olduqumda çok etkilenirim hayattan günlerce koparım seni çok iyi anlıyorum cnm..inş. o kadıncaqızda ciddi bişey yoktur..hepimiz Rabbime emanetiz cnm..
cumadan beri diyet açısından kendimi toparlayamadım bu işe bir dur demem gerekiyor birazdanda yemekli düqüne gidicez Allahtan yemek öqlen aqırda olsa akşama telafi ederim size bol sohbetler kızlarrr
evettt 800 artında olsa verirsin kısa zamanda sıkıntı etmeee
kazaya gelince vallahi o otobüsün camlarını kadının kafası kırdı sonrada kaldırıma çarptı ve hiç hareketsiz kaldı kazadan kurtulması mucize olurinş kurtulmuştur gözümün önünden gitmiyor kaza anı
Burcum sen yüreği güzel,kendi güzel, kişiliği güzel harika bir kızsın
Tek dileğim allah kalbindekileri hep yoluna çıkarsın, şu hayatta hakettiğini hep bulasın..
Böyle bir ablası varken o kızında azmedip bu yolda ilerleyeceğine inanıyorum çünkü desteğini en doğru şekilde bıkmadan vereceğini biliyorum..
Seviyorum seni kuuu
inş ya hiç zorlanmıyorum bu diyette ah verebilsek harika olur
mayonezin ve ketçapın karbon değeri çok düşük ama et ve tavukla birleşince ne etki yapar
uzun süre karbon diyeti yapanlardan bir fikr alalım benim şahsi görüşüm diyetini murdar edebilir
Oyy Ablalarin En Güzellii En Lolitasii :78: Cok Tesekkür Ederimm
Insallah Ablaaamm , Bana Dilediklerinin Hepsi Senin Icinde Gecerlii Bidenemm
Bende Seni Cok Cok Coooo...k Seviyorummmmm Ablamm
(Topigin A$k Böcügü Oldum Gitti)
Aman yemeyiveririm ya çok mu lazım, açgözlülük işte
Aşk böcüğü ve çatlağı
ürkecim yanlsş anlamadık canım ama ben konuyu da tam anlamadımne yapıyolar ki tavuga salçaya???
canım tşkr ederim uyarın için. yanlız tam anlayamadım sormak istedigim bişey var. işlenmiş et ürünlerinimi kullanmayın diyorsun yoksa baya bildigimiz aldıgımız saf tavuk veya t.gogsu vs. bunlarımı kullanmayın diyorsun. birde salcada nasıl bi sakınca var
Canım türk kahvesini bilmiyorum ama nescafenin üzerinde yazıyor. Bitki ve meyve çaylarının kutusunda yazar ama ben hiç bakmadım zannetmiyorum ne karbon olacak ki onlar da :26:
Köfteninki de zaten hep baktığımız ebru akının listesinde yazıyor.
İclalcim çok haklısın ben bunu gıda fabrikalarında çalışan bir kaç arkadaşımdan daha duymuştum ama bizimkisi göz görmeyince gönül katlanır olayı işte
Hazır market ürünleri alıyorum ama şarküteri aldığım pek söylenemez sadece sosis alıyorum ki o da maretindi hani iyi bir marka diye düşünüyorum :44:
Salça konusunu da biliyorum anlattıklarında midem bulanmıştı ama salça kullanmayalım mı ne yapalım kiTat almayın demişti sadece o günden beri tat almam ama bim de satılan ucuz salçanın da tat dan daha sağlıklı olduğunu hiç sanmıyorum
Kısaca biraz mecburiyet biraz da görmemezlik..Yoksa bilsek iç yüzünü çoğu ürüne gitmez elimiz eminim..
Aramıza hoşgeldin,azmin daim olsun
Şarküteri ürünlerinin diyor zekiyecim. İşlenmişleri diyor yani.
Salçadaki sakıncayı8 ben anlatmayayım kendim gibi kimsenin de midesini bulandırmayayım şimdi
Burcum çok sevindim farketmelerine, benim de dün versen de alırsın bu kilolar gitmez diyen iyi niyetli bir ablam vardı o beni gördü baya iltifat etti şaşırdı. Harika motivasyon
Bir de ablam sakın beni yanlış anlama da bir şey diyeceğim :78:
Bu akraban o kadar harekete spora rağmen veremiyorsa bence diyetisyenlik bir durumu olabilir :26: Hani bunca sporun yanında homini gırtlak yiyorsa bilemem ama mutlaka diyet de yapıyordur herhalde az çok ki bu kadar harekete azıcık diyet yapsa bile vermesi lazım :26:
Bence önce onları bir diyetisyene yönlendir, en başta liste hazırlamak yanlış gibi geldi bana çünkü biz de uzman değiliz en nihayetinde :26:
Umarım kızmazsın bana
Günaydın sevgi, çok teşekkür ederim..Şu karbon diyetiyle de kalanları vereceğim inşallah
gene götürdüm sucuk kaşar peynir yumurta ekmek olmasada olurr
derya karbon günlük 50 almak gerekmi sanki tamamlayamam nekadar az olsa okadar iyi değilmi?
birde kızlar benim basenlerimin yanları çok çıkık hani onlar için napılabilir spor hareketleri var ama başka önerisi olan var mı?
biraz geç kaldım ama öncelikle herkese bol bol neşeli sağlıklı bir pazar diliyorum..
bütün kadınların anneler günü kutlu olsun:
akşam yaptığım bildirimde tehlikeli ürünlerin başında özellikle sosis salam sucuk tavuk-et suyu ve salça geliyor tabi bunlar çoğaltılabilir.ama benim yapımlarına şahit olduğum ürünler bunlar.diğerlerinede değiniz gibi göz görmeyince gönül katlanıyor.
45 günde bir tavuğu yenilebilir hale getiriyorlar.hormonlu yani.salam sosis ve sucukların içine tavuğun derisi katısı yağı kıkırdağı...dahada önemlisi insan sağlığına uygunluk acısından hayvanların kesimden 48 saat sonra yenmesi gerekiyor.yani hayvanlarda hücreler 48 saat sonra ölüyor.sosis ve salam yapımında sıcak et kullanılması gerektiği için etler kesimden hemen sonra işleme tabi tutuluyor.yani bir anlamda canlı canlı üretime giriyorlar.kurbanda da aynısını yapıyoruz.mesela ben babama bunu söylediğimde şimdiye kadar yedik birşey olmadı diyor bazı kalıpları yıkamıyoruz.evet hemen birşey olmuyor fakat yavaş yavaş bedenimizde hasarlara yol açıyorlar.damar sertliği kanser falan filan.ayrıca 170 derecede ölmeyen mikroorganizmalar var.keza salça domates işletmeye gelir bant başındaki işçiler alabildiklerini çürük çarık domatesleri alır ki gelen kamyonların içinde fareden tutunda yılan böcek sinek herşey var sterilize oluyormu evet hemen hemen bütün şirketler sterilize ediyor etmesinede...mayonez ketçap içinde aynısı geçerli..son birsey daha marketlerde skt leri yakın ürünler şirkete iade edilir.şirket onları imha etmez üzerindeki skt tarihini parti numarasını siler yeni tarih ve barkot basar.piyasaya sürer.insanoğluyuz yesen bir türlü yemesen bir türlü.diyeceksiniz ki sen ne yapıyorsun.ben salça mayonez ketçap çikolata tavuk suyu salam sosis sucuk kesinlikle dışarıdan almam zaten çoğunuda hayatından çıkardım..evime sokmuyorum.en azından son 10 yıldır.
ihtiyacım olan salça yı köyde yapıp getiriyorum kendim yapıyorum yani.domates rendemi mevsimindeki domateslerden alır yaparım.tavuk suyunu haşladığım tavuğun suyunu atmam küçük kaplarayada buz kalıplarına koyup dip frizde saklıyorum.pulbiber almam kurutur robottan geçirip o şekilde kullanırım.nanemi dereotumu maydonozumu balkonda küçük bir saksıda yetiştiriyorum.bebeğim için sütüde çiğ süt alıyorum.hem böylece suya para vermemiş oluyorum.uzar gider bu liste yani evet ihtiyaçlar hiç bitmiyor mutlaka alıyoruz.ama bunları en aza indirgemek bizim elimizde diye düşünüyorum.sağlıklı günler herkeslere..
Günlük 40-50 arası almak gerekiyormuş zayıflamak için ama ben 40'ı geçmemeye çalışıyorum. Karbon diyeti topiğine sordum illa tamamlamak gerekmiyor hatta ne kadar az alırsan kadar iyi dediler. 30 - 40 arası kalmaya çalışacağım işte ben..Yarın sabah ki rakamı şimdiden merak ediyorum...
teşekkürler.küçük şeyler ama hayati önem taşıyorlar.bizim semtte çamavlu diye bir köy ürünleri satan yer var.kendi çiftliklerinden getiriyorlar sütü hatta keçi sütüde var ben onlardan alıp bebeğime içiriyorum yoğurt mayalıyorum.bu arada küçük bir tiyo aldığın süte su katılmışmı katılmamışmı bunu anlaman çok basit bir kaşık süt al altına çakmak tut su ile sütün kaynama derecesi farklı su daha önce kaynadığı için buharlaşacak ve sütün miktarı azalır.çok tebrik ediyorum seni önemsemeyerek zaman alacağını düşünerek herşeyin hazırına kaçıp kendimizi zehirliyoruz salça yapmak pulbiberi hazırlamak zor olmasa gerek herkesin balkonu penceresi vardır nane maydonoz ekmek zorolmamalı bugünden sonra benimde mutfağıma girmeyecek inş
ketçapı kızım çok tüketiyor hatta yemek yedirmek için ketçabı kullanıyorum napacam bilmem
çiğ sütü nereden alıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?