80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar
karbon diyetinde olmasam pasta çok güzel gelecekti ama hiç ilgimi çekmedi
derya dün açlık hissetmesemde rüyamda ekmek kızartıyordum bol yağlı peynirli normalde rüya görmem insan neye hasretse onu görürmüş hakaten
karbon diyeti çok iyi geldi bana sabah tartıldım 1 kg eksik gösterdi baskül bakalm hafta sonuna neler olacak

Neeee 1 kilo mu Maaşallah de seherim benimkisi de yarın belli olur çünkü cuma o kadar çok kaçamak yaptım ki bu sabah tartıda 75.9 gördüm o kaçamaklara göre mucizeydi

Düşünsene hafta sonuna 1,5 - 2 kg veriyomuşuz offf
İnşallah iyi gelir bu diyet bize..

Aman bizimkisi açgözlülük ne elimizden alınırsa ona saldırıyor bilinç altımız
Ya seher mayonez 1 kaşık bir karbonmuş tavuk burgerle yiyebilir miyim acaba dünden beri bunu düşünüyorum :44::44:

günaydın arkadaşlarr..hepinizin anneler gününü kutlarım...bnm annem memlekette tel açıcam birazdan..keşke yanımda olsa öpsem yanaklarından..seni çok seviyorum annecimm iyiki sen benim annemsinn

Buda Pastamizz Afiyet Olsuuunn :76:

Burcucummmmmm kendi adıma çok teşekkür ederim tatlım ne güzel bir kutlama böyleee harikasınnnn

Deryoo$ ablam aslinda kizimiz kücükken hic kilolu degildi biliyormusun ,
ben onun bebekligini biliyorum cünkü .. böyle 5-6 yasindayken zor yemek yediriyorduk ,
beni gercekten cok seviyor o yasta bile semra teyzem bize getiriyordu benim kucagimda
benim hatrim icin agzina lokma soka biliyorduk ..
Onunda cok aile sorunu var hic baba sevgisi görmedi yani baba kelimesi nedir bilmiyor ..
ergen cagina girmeye baslayincada yemeye verdi kendini , bide kuzenleri filan hep kuru kuru cocuklar bununla dalga geciyorlarmis yiye yiye böyle oldun obez nolcak sisko nolcak diye
bu defa kiz iyice icine kapandi .. bende dün öyle anlatinca canimm benimm tüm ilgisiyle dinledi beni

umarim yardim edebilirim ona ve onu asaliyanlara inat harika bir kiloya ulastiririm ..
ozaman görür o bücürler benim canim yarenimin nasilda iradeli ve azimli olup kilo verdigini ..

Kizcagizin Annesi Bile Bi Sonuca Varamadi ne yapacagina dair ..
$u dez diyet tozunu tükettirdi olmadi , diyetisyene gittiler olmadi .. kiz top oynuyor
kasli bir yapisi var cok ince citi piti olamaz hic bir zaman ama bari vucudu bicimlesir ve
onu bunu giyme derdi olmaz .. bunu saglaya bilmek icin ugrascam

ay cok yazdim yine ama durumu kisaca özetledim .. cünkü benim haddime degil öyle
diyet listeleri yazip uygulatmak aslinda , ama iste azucuk motivasyon ve iradeye sahip olabilmesi icin
bir yol göstereninin olmasi lazimdi oda ben oldum :78:

Burcum sen yüreği güzel,kendi güzel, kişiliği güzel harika bir kızsın
Tek dileğim allah kalbindekileri hep yoluna çıkarsın, şu hayatta hakettiğini hep bulasın..
Böyle bir ablası varken o kızında azmedip bu yolda ilerleyeceğine inanıyorum çünkü desteğini en doğru şekilde bıkmadan vereceğini biliyorum..

Seviyorum seni kuuu

inş ya hiç zorlanmıyorum bu diyette ah verebilsek harika olur
mayonezin ve ketçapın karbon değeri çok düşük ama et ve tavukla birleşince ne etki yapar
uzun süre karbon diyeti yapanlardan bir fikr alalım benim şahsi görüşüm diyetini murdar edebilir

Oyy Ablalarin En Güzellii En Lolitasii :78: Cok Tesekkür Ederimm
Insallah Ablaaamm , Bana Dilediklerinin Hepsi Senin Icinde Gecerlii Bidenemm

Bende Seni Cok Cok Coooo...k Seviyorummmmm Ablamm

(Topigin A$k Böcügü Oldum Gitti )

Aman yemeyiveririm ya çok mu lazım, açgözlülük işte

Aşk böcüğü ve çatlağı

gene götürdüm sucuk kaşar peynir yumurta ekmek olmasada olurr
derya karbon günlük 50 almak gerekmi sanki tamamlayamam nekadar az olsa okadar iyi değilmi?
birde kızlar benim basenlerimin yanları çok çıkık hani onlar için napılabilir spor hareketleri var ama başka önerisi olan var mı?

Aman yemeyiveririm ya çok mu lazım, açgözlülük işte

Aşk böcüğü ve çatlağı

Ohooo Ona Bakarsan Herbi$eyiyim Ben Topigin

Cadisi - Catlagi - A$k Böcügüü Kabadayisi (Hani Laf Söyletmiom Ya Bi$ey Olunca , Anladin Sen Onuu ) Daha Büsürü $eyy Yani Herbi$eyyy :82:

Simdi Bunu Okuyanlar Bu Kiz Amma Kendini Begenmis Pehhhh Diyecek
:76: :76: :76:

ürkecim yanlsş anlamadık canım ama ben konuyu da tam anlamadımne yapıyolar ki tavuga salçaya???

biraz geç kaldım ama öncelikle herkese bol bol neşeli sağlıklı bir pazar diliyorum..
bütün kadınların anneler günü kutlu olsun:

akşam yaptığım bildirimde tehlikeli ürünlerin başında özellikle sosis salam sucuk tavuk-et suyu ve salça geliyor tabi bunlar çoğaltılabilir.ama benim yapımlarına şahit olduğum ürünler bunlar.diğerlerinede değiniz gibi göz görmeyince gönül katlanıyor.
45 günde bir tavuğu yenilebilir hale getiriyorlar.hormonlu yani.salam sosis ve sucukların içine tavuğun derisi katısı yağı kıkırdağı...dahada önemlisi insan sağlığına uygunluk acısından hayvanların kesimden 48 saat sonra yenmesi gerekiyor.yani hayvanlarda hücreler 48 saat sonra ölüyor.sosis ve salam yapımında sıcak et kullanılması gerektiği için etler kesimden hemen sonra işleme tabi tutuluyor.yani bir anlamda canlı canlı üretime giriyorlar.kurbanda da aynısını yapıyoruz.mesela ben babama bunu söylediğimde şimdiye kadar yedik birşey olmadı diyor bazı kalıpları yıkamıyoruz.evet hemen birşey olmuyor fakat yavaş yavaş bedenimizde hasarlara yol açıyorlar.damar sertliği kanser falan filan.ayrıca 170 derecede ölmeyen mikroorganizmalar var.keza salça domates işletmeye gelir bant başındaki işçiler alabildiklerini çürük çarık domatesleri alır ki gelen kamyonların içinde fareden tutunda yılan böcek sinek herşey var sterilize oluyormu evet hemen hemen bütün şirketler sterilize ediyor etmesinede...mayonez ketçap içinde aynısı geçerli..son birsey daha marketlerde skt leri yakın ürünler şirkete iade edilir.şirket onları imha etmez üzerindeki skt tarihini parti numarasını siler yeni tarih ve barkot basar.piyasaya sürer.insanoğluyuz yesen bir türlü yemesen bir türlü.diyeceksiniz ki sen ne yapıyorsun.ben salça mayonez ketçap çikolata tavuk suyu salam sosis sucuk kesinlikle dışarıdan almam zaten çoğunuda hayatından çıkardım..evime sokmuyorum.en azından son 10 yıldır.
ihtiyacım olan salça yı köyde yapıp getiriyorum kendim yapıyorum yani.domates rendemi mevsimindeki domateslerden alır yaparım.tavuk suyunu haşladığım tavuğun suyunu atmam küçük kaplarayada buz kalıplarına koyup dip frizde saklıyorum.pulbiber almam kurutur robottan geçirip o şekilde kullanırım.nanemi dereotumu maydonozumu balkonda küçük bir saksıda yetiştiriyorum.bebeğim için sütüde çiğ süt alıyorum.hem böylece suya para vermemiş oluyorum.uzar gider bu liste yani evet ihtiyaçlar hiç bitmiyor mutlaka alıyoruz.ama bunları en aza indirgemek bizim elimizde diye düşünüyorum.sağlıklı günler herkeslere..

Günlük 40-50 arası almak gerekiyormuş zayıflamak için ama ben 40'ı geçmemeye çalışıyorum. Karbon diyeti topiğine sordum illa tamamlamak gerekmiyor hatta ne kadar az alırsan kadar iyi dediler. 30 - 40 arası kalmaya çalışacağım işte ben..Yarın sabah ki rakamı şimdiden merak ediyorum...

çok tebrik ediyorum seni önemsemeyerek zaman alacağını düşünerek herşeyin hazırına kaçıp kendimizi zehirliyoruz salça yapmak pulbiberi hazırlamak zor olmasa gerek herkesin balkonu penceresi vardır nane maydonoz ekmek zorolmamalı bugünden sonra benimde mutfağıma girmeyecek inş
ketçapı kızım çok tüketiyor hatta yemek yedirmek için ketçabı kullanıyorum napacam bilmem
çiğ sütü nereden alıyorsun ?

Son düzenleme:
off Kh Diyeti Zor I$ Ya .. Kendime 4.Günlük Liste Cikarmaya Calisiyorum Kh Listesine Bakarak ..

Yarinki Listem : 34 Kh Yapiyor ..

Ama Bunun Daha Salisi Var Carsambasi Var Persembesi Vaaar
Bide Sali Günü Ben Yatili Okula Görüsmeye Gidecegim Tam Ugyulayamicam Listeyi
Dikkat Etmem Lazim ..

Insan Ne Yiyecegini Sasiriyor Kh Listesine bakinca ..
bende 30-40i gecmemeye caliscam .. bakalim artik hadi hayirlisi

:)) olacak olacaak zaten senin şurda hedefine ulaşmana ne kaldı bana bakkk hedefine ulaşıncada bizi bırakmak yok heeeeee

hesap kitap yaptım menümü oluşturdum bugünkü menüm bu
sucuk 1
kaşar 1
zeytin 4
yumurta 0
beyaz peynir 1
çay

ara
ceviz 10

öğle
tavuk ızgara
salata 8

akşam
domates çorbası 16
salata 8

teşekkürler.küçük şeyler ama hayati önem taşıyorlar.bizim semtte çamavlu diye bir köy ürünleri satan yer var.kendi çiftliklerinden getiriyorlar sütü hatta keçi sütüde var ben onlardan alıp bebeğime içiriyorum yoğurt mayalıyorum.bu arada küçük bir tiyo aldığın süte su katılmışmı katılmamışmı bunu anlaman çok basit bir kaşık süt al altına çakmak tut su ile sütün kaynama derecesi farklı su daha önce kaynadığı için buharlaşacak ve sütün miktarı azalır.

ketçap içinde yavaş yavaş başla değişime ..ketçap kutusunu atma.domates rendesini sarımsak soğan tanekarabiber fesleğen biraz tuz zeytinyağ bir tutam şeker biraz tarçın birazda elma yada üzüm sirkesi hepsini kaynat püre kıvamına gelince önce robot sonrada süzgeçten geçir sıcakken kavonozlara koy.sonra kullanacağın zamanda azar azar ketçap kutusuna koy böylece bu sorunu çözebilirsin gibi geliyor.tadı değişik gelir ama kutusu onu yanıltır.(internetten ölçekli halini bulabilirsin.)bu şekilde sos niyetine kullanıyorum ben.tabi satın alınan ketçeptan tadı daha farklı ama gönül rahatlığı ile yedirebilirsin.asit düzenleyiciler yok en azından ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…