80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

önerilerin için çok çok teşekkürler okurken gözlerim fatlaşı gibi açıldı sevinçten heleki ketçap için söylediğini hemen yapıym çok canım sıkılıyordu süt içinde burda açıkta satanlar var hep kararsızdım alıp deniym hemde yoğurdumu sütten yaparım harika olur
bu arada 50 gr ceviz kaç adet yapar mutfağında tartı ve cevizi olan var mı ?

malesef canım bende yok

merhaba güzel topiğimin güzel hatunları....anneler gününüz kutlu olsun Rabbim evlatlarınızla bir ömür mutlu huzurlu bi yaşam nasip etsin inş. Rabbim isteyen herkese bir evlat sahibi olmanın mutlulugunu tattırsın inş. Annelerinizinde ellerinden öperimm rabbım eksık etmesin analarımızı başımızdan hepinizi çok seviyorum kocaman kocaman öpüyorumm

kızlar bu sabahki menüm:
1 tane domates=6 k.b
1 tane salatalık=4 k.b
2 tane yumurta=1
1 tane sosis=2 k.b
100gr. beyaz peynir=1 k.b
yarım çay kaşıgı kadar balı yaladım yanlışlıkla:) kızıma yediriyodum=10 k.b (1 tatlı kaşıgı 16 k.b çünkü)
şekersiz açık çay=0 k.b
TOPLAM K.B=24 K.B

olayın ayrıntılarını anlatınca kötü oldum cnm yaa..inşallah kurtulmuştur..belki nette yazar bi bakıyım..

menün çok güzel Salam, Jambon, Sosis 100 gr 'ı 1 k.b biliyorum :44:

Günaydın sevgi, çok teşekkür ederim..Şu karbon diyetiyle de kalanları vereceğim inşallah

verirsin canım az kaldı zaten senin
karbon çok katı yapılınca zararlıymış
ben cesaret edememiştim
hala da edemiyorum
böbrekleri etkiliyormuş

kızlar tüm annelerin anneler gününü kutluyorum
evlatlarımızla uzun sağlıklı bir ömür geçiririz inş

nasıl çikolata çekiyor canım iki gündür
dün dayanamadım gittim markete
magnumun bitterinden kaptım bi tane
ama dünden beri bitiremedim
annemle paylaşmama rağmen :)
önceden olsaydıııııııı
dakika sürmez indiriverirdim mideye

İclal işte ben de bunları duymuştum salça hakkında gerçekten iğrenç
Ama ben ev salçası kullanamıyorum annem kendisi yapıp getirmişti tadı çok kötü geldi onunla yaptığım yemeği yiyemedim o derece..Bu tip durumlarda keşke bir köyüm olsaydı, bir müddet orada yaşamış olsaydım diyorum, bu tatlara alışkın olurdum
Diğerleri de sanırım zaman ve mekanla ilgili, bir arkadaşımda balkonunda maydanoz mu dereotumu tam hatırlamıyorum yetiştiriyordu nasıl özenmiştim..İnşallah ileride vaktim bol olursa denemek istiyorum.
Ketçabı mayonezi o kadar severim ki hatta görmüşsündür karbona geçer geçmez mayonez hakkında soru sordum İşte bunlardan arınıp sağlıklı yaşam bilinci edinmek çok önemli.. İnşallah diyetim bittikten sonrada evime sokmayacak kadar iradeli olurum bu konuda.

Ablasının güzeli bak illa hep et değil hesaplayarak sebze yemeği de yiyebilirsin..Ama meyve konusunda biraz sıkıcı haklısın özellikle bizim gibi meyve canavarları için
Açıkçası ben 1 hafta mı yapsam yoksa 5 kiloyu verene kadar mı yapsam kararsız kaldım. Bu cuma karar veririm ancak :44:
Bak canının ok istediği bir meyve filan varsa puanını ona harca diğerlerinden kıs gene ye yani..Bu kadar sıkıp bunaltma kendini.

:)) olacak olacaak zaten senin şurda hedefine ulaşmana ne kaldı bana bakkk hedefine ulaşıncada bizi bırakmak yok heeeeee

Daha az uğrarım ama bırakır mıyım hiç sizi. Burası benim miladımın şahidi, hatta sebebi

bu arada 50 gr ceviz kaç adet yapar mutfağında tartı ve cevizi olan var mı ?

Seher ne tesadüf ben de ceviz yedim bugün tartarak
Ufak mutfak terazim var beni yiyecekleri tartarken görenler dalga geçiyor
Ben 20 gr yedim 4-5 tane orta boy ceviz etti. Ben daha az gelir sanıyordum çok mutlu oldum. Sadece 4 karbon yaptı ama harika bir atıştırmalık oldu :81::81:

Sevdacım dünde dedim 100 gr sosis 1 puan ama kutunun üzerinde farklı yazıyorsa bilemem :44:

verirsin canım az kaldı zaten senin
karbon çok katı yapılınca zararlıymış
ben cesaret edememiştim
hala da edemiyorum
böbrekleri etkiliyormuş

[/B][/COLOR]

Ben çok katı yapıyorum aslında iki öğün et alıyorum sürekli hiç sebze yemeği koymuyorum daha iyi etki etsin diye dediğin gibi zarar verir mi acaba :44:

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar
Bu karbon diyeti ne kadar doyurucu ya sabah sosis kaşar ekmek, öğle yarım porsiyon fırın tavuk yedim sadece şu an hiçbir şey yemek istemiyorum.. İnegöl köfte ısıtıp geldim dükkana akşam için ama 2 saattir dönüp dolaşıyorum nasıl şişim hiç içimden gelmiyor..Olmazsa acıkırsam yerim nasıl olsa saat sınırlaması yok

Son düzenleme:
selam kızlar uzuuuun bir gün sonunda menümü tamamlıyorum yazıyım fırsat bulmuşkene

sabah közlenmiş 1 patlıcan 125 gr kadar yoğurt bi parça eski kaşar=11
ara öğlen kaynadı ziyaretlerden dolayı bikaç yudum diyet cola içtiö oka
akşam 200 gr ızgara sucuk 5 ızgara köfte 2 dilim kızarmış tb ekmek 1 kutu diyet cola :78: = 21
yatmadan süt 1 fincan ama bu konuda kafam karışık acaba tarçının puanı nekadarki :44: =5
toplam=37
su çok az içebilldim
spor yapamadım

ya kızlar akçam okadar sucuk ve köfte yedimki nasıl atılacak vücuttan merak ettim böyle olunca bana hiç diyet yapıyomuşum gibi gelmiyo inşallah güzel sonuç alırım

ha masada duran ızgara biber domates salatayı seyrederken diyette olduğumu hatırladım bitek oka

Tarçının karbon değeri varmıdır yahu ben her gün 2 kupa tarçın çayı içiyorum
Evet bu doymak hissinden dolayı bana da hiç diyetteymişim gibi gelmiyor ama sonuçlar güzel olunca böyle olması daha da mutlu ediyor insanı. Açlık hissi yok ne güzel

selam kızlar, başım ağrıyor, çok kötüyüm. mide bulantısı var birde.
menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 3 tane zeytin, yarım tatlı kaşığı kadar labne, 1 tane haşlanmış yumurta, maydonoz, 1 tane salatalık
gün boyu: nescafe, 1 parça çikolata
bir kase erik
2 tane altınbaşak kepekli bisküvi, 1 tane salatalık, dereotu
17:00 3 kaşık patlıcan sote, 3 kaşık mercimekli bulgur pilavı
ara: 1 kase vanilyalı dondurma

iyi aksamalr kizlar,bugün arkadaslarla mangala gittik ,tabikide diyetimi bozmadim,artik canim ciss hicbisey istemiyorum,rabbim bozmasin bunu ins,dondurma bile yemiyorum,hatta dün ogullarima aldim kenime aldim,kücük oglumunkini arada düzelttim ama canim gerisini istemedi,önceden olsa tadini aldimmi birakamazdim,sanirim bu sefer gercekten beynimde bitirdim Allahim ins...

ama bu sabah nedense 500 gr artida ciktim,hiiicc üzülmüyorum cok pis motive olmus durumdayim nasil olsa vericem

gecmis olsun canim,hava nasil oralarda,günes carpmis olmasin..bende bugün disardaydim aksama kadar günesin altinda oturduk,akilli gibi kremde sürmedim suratim acayip yanmis durumda

Yasemincim çok sevindim adına, insan kafada bitirince hiç zor gelmiyor..
Şişliğin filan olmuştur cuma rakamını görene kadar takma kafaya derim

Geçmiş olsun canım.. Soğuk algınlığına benziyor biraz uyu dinlen, nane limonda midene iyi gelir.

yok canim takmiyorum.sabbah görünce biraz üzüldüm ama kendimi sis hissetmedigim icin etkilemiyo :)

menün çok güzel Salam, Jambon, Sosis 100 gr 'ı 1 k.b biliyorum :44:

canım sagol ama şimdi şöyle bi durum var karbonhıdrat olayında bu sayıları baz olarak alıyoruz ama yedıgımız içtigimiz ürünlerin ambalajında besin degerleri kısmında yazan karbonhıdrat degerı onemli çünkü her markanınki farklı degerde..:)

:87:Bugünkü Menüm :87:

Sabah

Tarçın çayı

Ara

20 gr ceviz (4)
Yeşil çay

Öğle

3 sosis (1)
60 gr kaşar (1)
1 dilim uno tam buğday (11)

Ara

Yarım porsiyon fırın tavuk (0)
1 bardak light kola (0)

Akşam

6 tane inegöl köfte (4)
1 kaşıktan az mayonez :78: (1)
1 şişe soda
Tarçın çayı, form çayı

3,5 litre su (Bugün dans ettiğim için suda ipin ucu kaçtı biraz :18: )

Toplam : 22 puan

Spor : 30 dakika tempolu dans

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…