80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Off çok kötü hayal kırıklığına uğradım.Ben içtiğim bitki çaylarının karbon değerlerine bakmamıştım hiç.Tarçın çayının malzemelerine bakayım dedim ;

100 gr değerleri;

Tarçın---56
Zencefil---71
Karanfil---61

Tabi ben 100 gr tüketmiyorum ama şöyle bir kaba hesapla en azından 5-6 puan koymam lazım toplam puanımın üzerine..Dur ben demlemeden önce tartayım da malzemeleri ona göre kabaca bir hesap çıkarayım

Form çaylarının da kutusuna bakayım hemen :18:

sabah 24 k.b idi puanım.
bi tane limonlu soda içtim=
bi tane ayran=5 k.b
iki kaşık yogurt içine 1-2 yaprak semizotu=9 k.b
1 porsiyon tavuk ızgara=0 k.b
valla aklıma gelmiyo baska bişey yemedim galıba.yanlız lımonlu sodayı bulamıyorum
gün boyu toplam =38 k.b
ama soda hariç!!

Sevdacım soda da karbon yok.Orta boy bir limon da 6 karbon bak o verdiğim linkte var hepsi..

kızlar bakmadıgım yer kalmadı hiç denk gelmedim ama rokanın k.b si yok galıba:) valla oyleyse ohhhh bayılırım rokaya ohhhh yanında da mis gibi ızgara çipura deymeyin keyfimee:)

Sevdacım soda da karbon yok.Orta boy bir limon da 6 karbon bak o verdiğim linkte var hepsi..

canım sagol ama deryacım lımonu ben sıkmadımki içine sodada karbon yok ama limonlu sodada vardır muhakkak.çilekli muzlu elmalı falan içmedim limonlunun k.b si daha düşüktür diye. cok muki acep:44:

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim burcu. Kk banada iyi gelecek eminim. Emziriyorum o yüzden çok sıkı diyet yapmayı düşünmüyorum zaten. sabahları 40 dk kadar koşuyorum atıştırmaları bıraktım ve düşünerek abartmadan yiyorum. kararlıyım ama azimli değilim :))) azmetmem için bişey lazım ama ne olduğunu bulamadım. kilolu olduğum için birilerinin bana kendimi kötü hissettirmesi lazım sanki onun gibi bişey yada. Kalori hesabı yapmayı denedim ama delirecektim nerdeyse psikolojimi bozdu sayıyla yemek. Hadi hayırlısı diyorum eylül sonu 65 kiloyum inşallah.

canım sagol ama deryacım lımonu ben sıkmadımki içine sodada karbon yok ama limonlu sodada vardır muhakkak.çilekli muzlu elmalı falan içmedim limonlunun k.b si daha düşüktür diye. cok muki acep:44:

Ben limon sıktın zannettim canım pardon..Meyveli sodalarda katkı maddelerinden dolayı büyük ihtimal değişiyordur.Bence sade sodaya yarım limon sık 3 karbon, hem karbonunu bilirsin,hem daha sağlıklı olur.

Ben limon sıktın zannettim canım pardon..Meyveli sodalarda katkı maddelerinden dolayı büyük ihtimal değişiyordur.Bence sade sodaya yarım limon sık 3 karbon, hem karbonunu bilirsin,hem daha sağlıklı olur.
he valla çiçemm akıllı hatunun hali başka valla öyle yapıyım dimi heç aklıma gelmedi cokk sagoll canımm:) ben sade soda içemiyorumda:)

ee 20 kilo vermişsin arkadaşım nasıl olmasın o mont sana. nasıl ve nekadar sürede verdin özet geçermisin bana birazcık

abooooo anam o ne hemen kestim tarçını ozaman süt+tarçın anam 10puan 50 gr çikolatayerim daha iiyi bende herşeyi çikolatayla mukayese ediyorum yiyim bari bi ara

kızlar selammm tüm annelerin anne adaylarının ve geleceğin anne aday adaylarının anneler gününü kutlarım

2 gündür fena cozutmuş bulunmaktayım kilo verememek motivasyonumu sıfıra indirdi yarın diyetisyenin verdiği listeye dönücem liste 1600 calorilik ama geçen sene o liste ile ayda 5 kg vermiştim tekrar denicem

semacım nasıl gidiyo diyet iyi maşallah seninde deryanında hep takıp edıyorum menulerınızı ama hoşuma gitmeyen bişey var senin menünde hep diyet kola görüyorum canım dıyette olsa bı sure sonra vucutta yag baglamasına sebep olur kola hem sen bebek emziriyosun çok içme emi yavrunda sancılanır gazdan.. hergün tüketme canım nolur.. sakın kızma inan küçük kuşuemir_bebek:) ve seni düşündügüm için

he valla çiçemm akıllı hatunun hali başka valla öyle yapıyım dimi heç aklıma gelmedi cokk sagoll canımm:) ben sade soda içemiyorumda:)

Estağfurullah çiçeem :78::78:

abooooo anam o ne hemen kestim tarçını ozaman süt+tarçın anam 10puan 50 gr çikolatayerim daha iiyi bende herşeyi çikolatayla mukayese ediyorum yiyim bari bi ara

Ben kesemem valla tarçın çayımı tatlı isteğimi durduran tek şey o, canım o benim virmem kimselere
Vallahi çikolata fena çelmiş aklını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…