sabah 24 k.b idi puanım.
bi tane limonlu soda içtim=
bi tane ayran=5 k.b
iki kaşık yogurt içine 1-2 yaprak semizotu=9 k.b
1 porsiyon tavuk ızgara=0 k.b
valla aklıma gelmiyo baska bişey yemedim galıba.yanlız lımonlu sodayı bulamıyorum
gün boyu toplam =38 k.b
ama soda hariç!!
kızlar bakmadıgım yer kalmadı hiç denk gelmedim ama rokanın k.b si yok galıba:) valla oyleyse ohhhh bayılırım rokaya ohhhh yanında da mis gibi ızgara çipura deymeyin keyfimee:)
Sevdacım soda da karbon yok.Orta boy bir limon da 6 karbon bak o verdiğim linkte var hepsi..
Öncelikle Hosgeldin Aramiza Tatlimm
Ben Burcu 20.5 Yasindayim Almanyada Yasiyorum ..
Yaklasik 2.Aydir Diyeteyim Ve Bura Sayesinde 8.Kilo Verdim ..
Bende Hayatim boyunca hep kiloluydum ve buna artik Kocaman Bir Duuur! demem Gerektigini
Hissetim ..
Tatlim 5.Aylik Oglun Varmis ALLAHIM Onu Size Bagislasin , Fakat Emzirmiyormusun ?
Egerki Emziriyorsan Protein Agirlikli Beslenmeni Tavsiye Ederim ..
Malum Sen Ne Yiyorsan Bebisinde Sütünden Onu Aliyor ..
Emzirmiyorsan Bi Iki Gün Buradaki Paylasilan Menülerden Kendine En Uygununu
Uygulaya Bilirsin Tabiki Kacamaksiz Olan Menüleri ..
Bizim Diyet Sirlarimiz Aslinda Pek Yok .. Sadece Kendi Irademiz Ve Azmimizle Ilerliyoruz ..
Bende Senin Gibi 65.Kilo Olmak Istiyorum Ve Kendime Diyet Günlügü Tuttum ..
Cok Ise Yariyor Gercekten ..
Onun Disinda Bol Bol Bitki Caylari Iciyoruz .. Günde En Az 3.Litre Su Tüketiyoruz ..
Kalori Hesapi Yaparak Besleniyoruz .. Bir Gün Kendimize Hakim Olamayip
Kacamak Yaptigimiz Zaman Ertesi Günü Toparlamak Icin Sebzeye Yogunluk Veriyoruz ..
Tatlidan Uzak Duruyoruz .. Tatli Ihtiyacini Tarcinli Cay ve Kuru Kayisidan Cikariyoruz ..
Her Aksam Burada Yediklerimizi Paylasiyoruz .. Yerine Göre Elestiri Yerine Göre Övgü Dolu Sözler Yaziyoruz .. Ve Birbirimize Sonsuz Destek Oluyoruz .. Kimse Kimseden Üstün Degil Bu Topikte ..
Bizim Kücük Ama $irin Bir Aile Olduk Burada
Bizden Ayrilmazsan Ve Her Aksam Menülerini Bizimle Paylasirsan Sana Sonsuz Yardimlarimizi Sunariz ..
canım sagol ama deryacım lımonu ben sıkmadımki içine sodada karbon yok ama limonlu sodada vardır muhakkak.çilekli muzlu elmalı falan içmedim limonlunun k.b si daha düşüktür diye. cok muki acep:44:
he valla çiçemm akıllı hatunun hali başka valla öyle yapıyım dimi heç aklıma gelmedi cokk sagoll canımm:)Ben limon sıktın zannettim canım pardon..Meyveli sodalarda katkı maddelerinden dolayı büyük ihtimal değişiyordur.Bence sade sodaya yarım limon sık 3 karbon, hem karbonunu bilirsin,hem daha sağlıklı olur.
KızLarrr
biraz önce ablamın bi montunu denedim
hep gözüm vardı o montta çok begenirdim
böyle kumaşı deri gibi ama deri degil degişik bişey
1.5 2 ay önce denemişttim önünden 1 karış yer vardı kapanmasına
biraz önce dolapta yine gördüm deneyim dedim
bi denedim cuk oturdu üstüme önüde kapndı ve 40 bedenmiş
sakın görgüsüzlük olarak algılamayın sevinicimi paylaşayım dedim
zum canim meyveli sodalarda seker var,kesilikle fazladir karbonu
ayy deme hasretim, geçtimmi acep 60 k.b yicanım bu arada adım sevda
bende çok memnun oldum yasemincim:87::87:bilemiyorum canim ama sekerli seylerin karbonu yüksek oluyo
memnun oldum canim bende yasemin :)
Off çok kötü hayal kırıklığına uğradım.Ben içtiğim bitki çaylarının karbon değerlerine bakmamıştım hiç.Tarçın çayının malzemelerine bakayım dedim ;
100 gr değerleri;
Tarçın---56
Zencefil---71
Karanfil---61
Tabi ben 100 gr tüketmiyorum ama şöyle bir kaba hesapla en azından 5-6 puan koymam lazım toplam puanımın üzerine..Dur ben demlemeden önce tartayım da malzemeleri ona göre kabaca bir hesap çıkarayım
Form çaylarının da kutusuna bakayım hemen :18:
he valla çiçemm akıllı hatunun hali başka valla öyle yapıyım dimi heç aklıma gelmedi cokk sagoll canımm:)ben sade soda içemiyorumda:)
aboooooanam o ne hemen kestim tarçını ozaman süt+tarçın anam 10puan 50 gr çikolatayerim daha iiyi bende herşeyi çikolatayla mukayese ediyorum yiyim bari bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?