semacım nasıl gidiyo diyet iyi maşallah seninde deryanında hep takıp edıyorum menulerınızı ama hoşuma gitmeyen bişey var senin menündehep diyet kola görüyorum canım dıyette olsa bı sure sonra vucutta yag baglamasına sebep olur kola hem sen bebek emziriyosun çok içme emi yavrunda sancılanır gazdan.. hergün tüketme canım nolur.. sakın kızma inan küçük kuşu emir_bebek:) ve seni düşündügüm için
Estağfurullah çiçeem :78::78:
Ben kesemem valla tarçın çayımı tatlı isteğimi durduran tek şey o, canım o benim virmem kimselere
Vallahi çikolata fena çelmiş aklını
nasılsınızzz selamlar efem ben geldim........
herkes iyidir umarımmmmmmmmmmmm
hoşgeldinnnnnnnnnn biz iyiyiz banucum sen nasılsın?:)nasılsınızzz selamlar efem ben geldim........
sevdacım diyet iyi gidiyor maşallah ama ben bu kh diyetine ne kadar dayanırım bilemiyorum epey yordu beni ya sebze meyve daha kolaydı ama tavk haşla tonlu salata yap yol köfte yoğur pişir ekmeksizde et ürünleri ıyyyyyy bide ben yumurta yasaklı olduğum için kahvaltılarım çok zor geçiyor bu yüzden bakalım nereye kadar kilo kaybım iyi olursa 2 hafta sıkıcam dişimi ama yavaş olursa eski sistem devam
ah canım sağol düşündüğün için bi cuma bide bugün mecburiyetten içtim bidahada 1 hafta içmem sanırım haklısın canım kızıma gaz yapmıyorda tatlandırıcı ve kafein açısından zararlı tabi ama bugünkü mangal keyfide kolasız gitmezdi yaaa
nasılsınızzz selamlar efem ben geldim........
sorma yaaayiyimde kurtuluyum bari
canım tuzun karbonunu sordum bilinmi sen tuz atıyormusun yemeklerine
haklısın canım ama azimli hatunsun ben kızım küçükken çeyrek öküs gibi dolaştım ortalıkta baktım veremiyorum bıraktım ipin ucunu bi yerden sonra sonuc 86 kıloama masallah bacım erken davrandın sen:)dıyet konusuna gelınce ayıptır soylemesı benım esımın hem kebap salonu var hem kokorec dükkanı hemde ocak başı o yuzden sıkıntım yok yemek konusunda evde hiç ugrasmıyom hep o gonderıyo bıde şu avantajım var hiçbişey tavada degıl közde ızgarada pişiyo. o yuzden bayagı bi süre devam edıcem galıba. bıde emın ol ıkı haftada bıle ıyı sonuclar alırsın ben inanıyorum:):):)
vayyyy harika çok şanslısın canım bide etle aran iyiyse bu diyet tam sana göre
sorma canım benim eşimde eski profosyonel aşçılardan şimdi bıraktı ama evde hep mutfaktadır bende onun sayesinde 58 den 80 leri görüm bide kızım sayesinde 100 ü gördüm
canım ben antalyada yaşıyorum deniz kum güneş sıcak malum kilolarla burda hayat geçmiyor ondan erken davrandım aslında emzirmesem çoktaaan gitmişti kilolar ama emzirdiğim için hep yemek zorunda kaldım bide benim sütümü en çok tatlı arttırıyırdu ama allahtan doğumdan sonra hiç kilo almadım camış gibi yememe rağmen 92,5 la geldim eve 88,5 la 6. aya ulaştım ve diyete başladım
bide sana bişey sorucam ben mesela hedefimi 75 yaptımki hedefe daha çabuk ulaşıp motive oluyum yorulmadan sonra yine hedef koyucam kendime mesela 65 gibi ama sen çok uzun bir hedef koymuşsun yormasın seni ben emzirirkende ilk zamanlar sütüm çok az olduğundan hep 2 ay emzirsem kardır dedim sonra 4 ay dedim sonra 6 ay sonrada keyfi bilir dedim bide ben emzirme yolculuğunda çok problemler yaşadım neler neler
allah sabır versin hepimize şimdi spor yaparken diyorumki yedin tatlıları fasfutları şimdi poponu eriticen diye koş bakalım
bende 87 yım gecen sene 79 dum aldım yıne veremıyorum tek basıma kıloırademe hakım olamıyorum.ozellıkle cıkolata ve tatlı konusunda.Bende dıyet yapmak ıstıyorum banada yardımcı olurmusunuz?nerede dıyet lıstesı ?nereye bakmak lazım?spor konusunda fılan neyapmak lazım ?
vayyyy harika çok şanslısın canım bide etle aran iyiyse bu diyet tam sana göre
sorma canım benim eşimde eski profosyonel aşçılardan şimdi bıraktı ama evde hep mutfaktadır bende onun sayesinde 58 den 80 leri görüm bide kızım sayesinde 100 ü gördüm
canım ben antalyada yaşıyorum deniz kum güneş sıcak malum kilolarla burda hayat geçmiyor ondan erken davrandım aslında emzirmesem çoktaaan gitmişti kilolar ama emzirdiğim için hep yemek zorunda kaldım bide benim sütümü en çok tatlı arttırıyırdu ama allahtan doğumdan sonra hiç kilo almadım camış gibi yememe rağmen 92,5 la geldim eve 88,5 la 6. aya ulaştım ve diyete başladım
bide sana bişey sorucam ben mesela hedefimi 75 yaptımki hedefe daha çabuk ulaşıp motive oluyum yorulmadan sonra yine hedef koyucam kendime mesela 65 gibi ama sen çok uzun bir hedef koymuşsun yormasın seni ben emzirirkende ilk zamanlar sütüm çok az olduğundan hep 2 ay emzirsem kardır dedim sonra 4 ay dedim sonra 6 ay sonrada keyfi bilir dedim bide ben emzirme yolculuğunda çok problemler yaşadım neler neler
allah sabır versin hepimize şimdi spor yaparken diyorumki yedin tatlıları fasfutları şimdi poponu eriticen diye koş bakalım
Merhabalar,2 gündür yoktum,evde değildim.Herkesin Anneler Gününü kutluyorum(geç olsa da)
Derya eline sağlık,liste olmuş ve 5. sıradayım.Ancak bu hafta sanırım sonlarda olurum.
2 günde yediklerimi hiiiiç yazmayayım,fena fırça yerim çünkü.Ama ben bu akşam fırçamı kendi kendime attım.İnşallah yarından itibaren tekrar eskisi gibi olacağım,umarım telafi ederim.Yarın sabah tartılayım bakayım ne kadar eklenmiş?
KIZLAR MUHABBETİNİZ BOL OLSUN
şu pirinç lapasını öneriyormusunuz.öneriyorsanız nasıl yapılır neler yenir bi bilen varsa anlatsın lütfen...bide kaç kilo verdiriyo.kimi sayfada tuz koyulcak diyor kimisin de de sadece baharat arada kaldım ..yaklaşık 4 gunden beri hıc bır eksilme yok.tutuştummmm.
ben yatıyım ufaktan 3-4 ssatlik uykuyla duruyorum herkese iyi geceler....
Iyi Geceler Kizlaaar
Bugün Son Kacamagimi YaptimmYarin Basliyorum 4.Günlük Kh Diyetime
Artik Kacamaklarimi Fazla Yapamiyorum Nedense Yediklerimden Sonra
Cok Fena Rahatsizlandim , Okadar Asiri Derece Bisey Yemedim Gerci Ama
Basimi Tutacak Halim Kalmadi Kac Saatir Yatiyorum Halsizce ..
Diyetimin Gözünü Seveyim .. Az Ye Cok Yasa Valla Ya ..
Gereksiz Seyler Tüketince Iyi Olmuyor ..
Bidaha Kacamak Filan Yapmicam , Gerek Duymuyorum Kacamaklara ..
Umarim Herkezin Keyfi Yerindedir
bende 87 yım gecen sene 79 dum aldım yıne veremıyorum tek basıma kıloırademe hakım olamıyorum.ozellıkle cıkolata ve tatlı konusunda.Bende dıyet yapmak ıstıyorum banada yardımcı olurmusunuz?nerede dıyet lıstesı ?nereye bakmak lazım?spor konusunda fılan neyapmak lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?