ya lütfen biri bana kilo çizelgesi nasıl oluyo anlatabilirmi
yaw canım ben anlatacamda bende bılmıyom lınk atmışlardı bana ordan yapmıştım bende derya burcu bı el atın kızlar mevzuya sevabına:)
kızlar yarından itibaren uygulayacağım listem
sabah (07.00 - 09.00):
3 ekmek değişimi
1 et değişimi ( yumurta ve peynir bu gruba dahil)
1 yağ değişimi
1 süt grubu
yağsız salata serbest
ara (10.00 - 11.00):
2 meyve
öğle (12.30 - 13.30):
4 ekmek değişim
2 et değişimi
1/2 süt değişimi
2 yağ değişimi
1 meyve
salata yağsız serbest
ara (15.00 - 17.00) :
2 meyve
akşam (18.00 - 20.00) :
öğlen ile aynı
yatmadan önce
1 süt değişimi
toplamda 1800 kalori
geçen sene 1 ayda 5 kilo vermiştim tabii öğünlerde hepsini yiyemiyordum tekrar denicem umarım yine işe yarar
canım hoşgeldin bellı bir diyet listemiz yok herkesin kendince yaptıgı ve paylastıgımız şeyler var spor yapabılıyosan yap tabıkı ne guzel çeşidi fark etmez spor olsunda:) geçmiş sayfaları falan bi oku incele aslında genel olarak az ve öz yemeye calısıyoruz her buldugumuz abur cuburu yemıyoruz kı sonrası bıze yol su ve elektrik olarak geri dönüyö çünki.bi kac gun incele sıteyı geçmişi falan daha ıyı olur..azmin daim olsun inş.
Herkese iyi geceler,yarın görüşmek üzere...
herkese iyi geceler arkadaşlar ya bişe sorucam bu kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz
İclal işte ben de bunları duymuştum salça hakkında gerçekten iğrenç
Ama ben ev salçası kullanamıyorum annem kendisi yapıp getirmişti tadı çok kötü geldi onunla yaptığım yemeği yiyemedim o derece..Bu tip durumlarda keşke bir köyüm olsaydı, bir müddet orada yaşamış olsaydım diyorum, bu tatlara alışkın olurdum
Diğerleri de sanırım zaman ve mekanla ilgili, bir arkadaşımda balkonunda maydanoz mu dereotumu tam hatırlamıyorum yetiştiriyordu nasıl özenmiştim..İnşallah ileride vaktim bol olursa denemek istiyorum.
Ketçabı mayonezi o kadar severim ki hatta görmüşsündür karbona geçer geçmez mayonez hakkında soru sordumİşte bunlardan arınıp sağlıklı yaşam bilinci edinmek çok önemli.. İnşallah diyetim bittikten sonrada evime sokmayacak kadar iradeli olurum bu konuda.
Ablasının güzeli bak illa hep et değil hesaplayarak sebze yemeği de yiyebilirsin..Ama meyve konusunda biraz sıkıcı haklısın özellikle bizim gibi meyve canavarları için
Açıkçası ben 1 hafta mı yapsam yoksa 5 kiloyu verene kadar mı yapsam kararsız kaldım. Bu cuma karar veririm ancak :44:
Bak canının ok istediği bir meyve filan varsa puanını ona harca diğerlerinden kıs gene ye yani..Bu kadar sıkıp bunaltma kendini.
Daha az uğrarım ama bırakır mıyım hiç sizi. Burası benim miladımın şahidi, hatta sebebi
daha az uğrama yaa baksana yeni gelenlerinde desteğe ihtiyacı oluyor
Seher ne tesadüf ben de ceviz yedim bugün tartarak
Ufak mutfak terazim var beni yiyecekleri tartarken görenler dalga geçiyor
Ben 20 gr yedim 4-5 tane orta boy ceviz etti. Ben daha az gelir sanıyordum çok mutlu oldum. Sadece 4 karbon yaptı ama harika bir atıştırmalık oldu :81::81:
süper bende 4tane yemiştim seviyorum bu diyetiii ulenn
Ben çok katı yapıyorum aslında iki öğün et alıyorum sürekli hiç sebze yemeği koymuyorum daha iyi etki etsin diye dediğin gibi zarar verir mi acaba :44:
keşkeeee.....ya biz öyle doğum günün abartmıyoruz..çocuklu ve bazı yakın arkadaşlarla ailelerimiz olacak,öğleden sonra pazar günü kutlayalım diyoruz..pazartesi normalde doğum günü..bakalım hayırlısı..ilkaycım toparlanmana sevindim hayatım yaaa
o kafa karışıklığı zordurr
mide dolu moral bozuk, sürekli yeme hissiii
gökşin egeminn doğum gününde ne yapacasunuz kuuuuu
hadi gelin izmire hep birlikte kutlayak
bugün tartıda harikaa ötesi bir rakam gördümm
ama sülemem
ayyy çok heyecanlandım yaa :92::92::92::92::92::92::92:
selam canım nasılsın görüşemedik bu aralar...dönem dönem oluyor böyle girmek istemiyor insan arada ...aman tutmuşsun kendini sen ben tutamamdım 60 a fırladım offff sıkıldımda yaniii kaç aydır böyle yaa..selam....derya ellerine saglik liste icin
izlem cok hossun yine ,üzerindekini cok begendim ....
sürekli öteki evle ugrastigim icin pek bi giremiyorum arada face girip 1-2 dakka bakip geri cikiyorum ,genelde teleofndan oluyorbugün ip perdelerimi aldim cok begeniyorum o perdeleri.birde duvar kagitini aldim vitrini arkasina gelecek olani.sicak bir yandan birde yari ac dolasinca basim döndü ,birde haftalik alisverisimi yaptim marketten pizzalara,keklere,cikolatalara saldircaktim zor tuttum kendimi
bir sen bir ben bir de pccc :))))Pazar günleri hep böyle in cin top oynuyor topikte
Bir ben bir de kk başbaşa kalıyoruz :98:
senin de canımcımm senin degünaydın kızlar anneler gününüz kutlu olsun.hepinizi öpüyorum
karbon diyeti güzel doyurucu maşallah..et severler için birebirgene götürdüm sucuk kaşar peynir yumurta ekmek olmasada olurr
derya karbon günlük 50 almak gerekmi sanki tamamlayamam nekadar az olsa okadar iyi değilmi?
birde kızlar benim basenlerimin yanları çok çıkık hani onlar için napılabilir spor hareketleri var ama başka önerisi olan var mı?
senin de kutlu olsun canımm...merhaba güzel topiğimin güzel hatunları....anneler gününüz kutlu olsunRabbim evlatlarınızla bir ömür mutlu huzurlu bi yaşam nasip etsin inş. Rabbim isteyen herkese bir evlat sahibi olmanın mutlulugunu tattırsın inş. Annelerinizinde ellerinden öperimm rabbım eksık etmesin analarımızı başımızdan hepinizi çok seviyorum kocaman kocaman öpüyorumm
canım sen nerelerdesin ben seni çok özzledimmmmmmmmnasıl çikolata çekiyor canım iki gündür
dün dayanamadım gittim markete
magnumun bitterinden kaptım bi tane
ama dünden beri bitiremedim
annemle paylaşmama rağmen :)
önceden olsaydıııııııı
dakika sürmez indiriverirdim mideye
hoşgeldin nerelerdeydin kuuuuuuuu:76:nasılsınızzz selamlar efem ben geldim........
herkes iyidir umarımmmmmmmmmmmm
İyi geceler herkesee..
kızlar valla utana sıkıla geldim sağolsun deryanın gazıyla..
eşimin iş gezisi sandığımızdan uzun sürdü bu sürede bende annemde kaldım ilk haftada kayınvalidem bendeydi falan derken uzadı da uzadı..
çarşambadanberi evimdeyim ama yazıcak cesareti bulamadım açıkçası bu ara çok git gel yaptım yüzüm yoktu.bugün deryanın gazıyla hemen daldım topiğe=)
annemde kaldığım sürede 1 kilo artıya geçmiştim ama eve gelir gelmez toparlandım ve verdim çok şükür .
bundan sonraki diyetim daha çok korumaya yönelik olucak 63 kilo idealdir benmiçin daha fazla gitmio zaten her yanım kemik oldu =) sporumu hiç aksatmadım annemdede hergün 30 dk yürüdüm 150 de ip atladım spora rağman artıydaydım nasıl yediysem artık
ama buranın yani sizin bana kattıklarınız sayesinde önemli olanın artıda olmak değil artıda kalmamak gerektiğini çok iyi idrak etmiş bulunmaktayım.bu yüzden ayrıca teşekkür ederim yol arkadaşlarıma
biraz daldan dala bi yazı oldu galiba
allah kolaylıklar versin canım işinde gücünde ,neden utana sıkıla geliyorsun ki olurmu hiç ...dellenme kuuuuuuu olabilir sen işlerini hallet önemli olan da bu canım...
İyi geceler herkesee..
kızlar yarından itibaren uygulayacağım listem
sabah (07.00 - 09.00):
3 ekmek değişimi
1 et değişimi ( yumurta ve peynir bu gruba dahil)
1 yağ değişimi
1 süt grubu
yağsız salata serbest
ara (10.00 - 11.00):
2 meyve
öğle (12.30 - 13.30):
4 ekmek değişim
2 et değişimi
1/2 süt değişimi
2 yağ değişimi
1 meyve
salata yağsız serbest
ara (15.00 - 17.00) :
2 meyve
akşam (18.00 - 20.00) :
öğlen ile aynı
yatmadan önce
1 süt değişimi
toplamda 1800 kalori
geçen sene 1 ayda 5 kilo vermiştim tabii öğünlerde hepsini yiyemiyordum tekrar denicem umarım yine işe yarar
kızlar selammm tüm annelerin anne adaylarının ve geleceğin anne aday adaylarının anneler gününü kutlarım
2 gündür fena cozutmuş bulunmaktayım kilo verememek motivasyonumu sıfıra indirdi yarın diyetisyenin verdiği listeye dönücem liste 1600 calorilik ama geçen sene o liste ile ayda 5 kg vermiştim tekrar denicem
bende bu şekilde diyet yapmıştım aynı şekilde gitmişti canım dengeli bir beslenme ama bu değişim ne demek anlamadım
iyi geceler dükkanı kapatan benim bu gece :)
karbon diyetimin 2. günü çok mutluyum bu diyetten ama bugündavet var ne yiycem orda kara kara düşünüyorum umarım kaçamak yapmam
kız kardeşimide bu diyete başlattım sonunda 100 kg olmuş((((((((( nası canım sıkıldı ya belki bu d,yetle zayıflar
İyi geceler herkesee..
kızlar valla utana sıkıla geldim sağolsun deryanın gazıyla..
eşimin iş gezisi sandığımızdan uzun sürdü bu sürede bende annemde kaldım ilk haftada kayınvalidem bendeydi falan derken uzadı da uzadı..
çarşambadanberi evimdeyim ama yazıcak cesareti bulamadım açıkçası bu ara çok git gel yaptım yüzüm yoktu.bugün deryanın gazıyla hemen daldım topiğe=)
annemde kaldığım sürede 1 kilo artıya geçmiştim ama eve gelir gelmez toparlandım ve verdim çok şükür .
bundan sonraki diyetim daha çok korumaya yönelik olucak 63 kilo idealdir benmiçin daha fazla gitmio zaten her yanım kemik oldu =) sporumu hiç aksatmadım annemdede hergün 30 dk yürüdüm 150 de ip atladım spora rağman artıydaydım nasıl yediysem artık
ama buranın yani sizin bana kattıklarınız sayesinde önemli olanın artıda olmak değil artıda kalmamak gerektiğini çok iyi idrak etmiş bulunmaktayım.bu yüzden ayrıca teşekkür ederim yol arkadaşlarıma
biraz daldan dala bi yazı oldu galiba
günaydın şekerler gününüz ve haftanız güzel geçsin
canım elimde değişim listem var yiyecekler gruba ayrılıyor belli ölçülerde bu gruplardan yiyeceklerimi seçebiliyorum
mesela 1 ekmek değişimi = 1/4 simit yada 2 yemek kaşığı dolusu pilav yada .........
1 yağ degişimi = 4-5 zeytin yada 1 tatlı kaşığı sıvı yağ yada .......
1 süt değişimi = 1,5 bardak ayran yada 1 bardak süt ........
1 et değişimi = 1 kk beyaz peynir yada 3/2 kaşar yada 1 haşlanmış yumurta yada 1 köfte yada ....
günaydin kizlar.
benim bu sabah moralim bozuldu ya cuma gününden beri diyetimi bozmadigim halde hergün kilo aliyorum ne oluyo anlamadim,yarinda böyle olursa sanirim benim motive yerlere inecek
100 kg mı olmuş
Çok üzüldüm ya senden örnek alır ve toparlanır inşallah. Olmazsa sende kalsın hem sana destek olur, hem kendi destek alır beraber yaparsınız..Uzaktan müdahale edebileceğini pek sanmıyorum o kiloya geldiyse ben kendimden biliyorum..Ben de 92 olmuştum az mı 100'e yakın
Ben de biraz sebze ekleyeceğim hatta bu akşam kabaklı omlet yapmayı düşünüyorum
Hoşgeldin tülayım, bir daha gitmezsin inşallah...Ohh ne güzel korumaya da geçmişsin senin için yolun sonu gelmiş darısı başıma
Artık sen de tecrüblerinle yardımcı olursun bize..
Topiğin gaz vereni olarak kümese tavuk sokar gibi üyeleri topiğe topluyorum
Ay ben de merak ediyordum ama sormamıştım edacım oh ne güzel ya çoktan seçmeli diyet listesi
Günaydın yasemincim..Belki ödemdir nereden biliyorsun..Geçen hafta harika verdin,e kaçamak da yapmıyorsun böyle birden fırlaman anlamsız..Pirinç lapasını öneririm beni çok güzel toparladı
günaydin kizlar.
benim bu sabah moralim bozuldu ya cuma gününden beri diyetimi bozmadigim halde hergün kilo aliyorum ne oluyo anlamadim,yarinda böyle olursa sanirim benim motive yerlere inecek
canım moralini bozma regl dönemin yakınsa belki onun şişliğidir yada vücut su toplamıştır hiç belli olmaz 1 günde 1 kilonun eksildiği zamanlar olabiliyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?