80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün çok yoğun bir gündü geneli dışardaydık...
bu günkü menüm
sabah
2 kepçe tarhana çorbası
1 kk peynir
5 zeytin
biraz domates

öğle
1 kepçe şehriye çorbası
2 yk bakla yemeği
4 kaşık yoğurt
1 kaşık pilav

ara
3 -5 çilek

akşam
1 enginar dolması( arkadaşım ben hiç yemedim deyince izmirden anneannesine yaptırmış ve getirmiş
kırmamak için yedim)
2 yk bezelye yemeği

1 litre su ( bugün çokaz oldu maalesef)
2 form çay
şekersiz çaylar

bugünkü beslenmemi hiç beğenmedim amaaa....
herkese ii geceler.....

Yeni listen inşallah işe yarar edacım, iyi geceler

Yol su elektrik

Herkese iyi geceler,yarın görüşmek üzere...

İyi geceler canım

herkese iyi geceler arkadaşlar ya bişe sorucam bu kilo çizelgesini nasıl yapıyoruz

Buyur burada anlatılmış ;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

iyi geceler dükkanı kapatan benim bu gece :)
karbon diyetimin 2. günü çok mutluyum bu diyetten ama bugündavet var ne yiycem orda kara kara düşünüyorum umarım kaçamak yapmam
kız kardeşimide bu diyete başlattım sonunda 100 kg olmuş ((((((((( nası canım sıkıldı ya belki bu d,yetle zayıflar

bende bende karar verdim bu hafta araya sebze sıkıştırıym

İyi geceler herkesee..

kızlar valla utana sıkıla geldim sağolsun deryanın gazıyla..

eşimin iş gezisi sandığımızdan uzun sürdü bu sürede bende annemde kaldım ilk haftada kayınvalidem bendeydi falan derken uzadı da uzadı..
çarşambadanberi evimdeyim ama yazıcak cesareti bulamadım açıkçası bu ara çok git gel yaptım yüzüm yoktu.bugün deryanın gazıyla hemen daldım topiğe=)

annemde kaldığım sürede 1 kilo artıya geçmiştim ama eve gelir gelmez toparlandım ve verdim çok şükür .
bundan sonraki diyetim daha çok korumaya yönelik olucak 63 kilo idealdir benmiçin daha fazla gitmio zaten her yanım kemik oldu =) sporumu hiç aksatmadım annemdede hergün 30 dk yürüdüm 150 de ip atladım spora rağman artıydaydım nasıl yediysem artık
ama buranın yani sizin bana kattıklarınız sayesinde önemli olanın artıda olmak değil artıda kalmamak gerektiğini çok iyi idrak etmiş bulunmaktayım.bu yüzden ayrıca teşekkür ederim yol arkadaşlarıma

biraz daldan dala bi yazı oldu galiba

keşkeeee.....ya biz öyle doğum günün abartmıyoruz..çocuklu ve bazı yakın arkadaşlarla ailelerimiz olacak,öğleden sonra pazar günü kutlayalım diyoruz..pazartesi normalde doğum günü..bakalım hayırlısı..
bugün tartıda harikaa ötesi bir rakam gördümm

ama sülemem

ayyy çok heyecanlandım yaa :92::92::92::92::92::92::92:
sülememmmm sülememmmm çok iyi yaa..
selam canım nasılsın görüşemedik bu aralar...dönem dönem oluyor böyle girmek istemiyor insan arada ...aman tutmuşsun kendini sen ben tutamamdım 60 a fırladım offff sıkıldımda yaniii kaç aydır böyle yaa..
Pazar günleri hep böyle in cin top oynuyor topikte
Bir ben bir de kk başbaşa kalıyoruz :98:
bir sen bir ben bir de pccc :))))
günaydın kızlar anneler gününüz kutlu olsun.hepinizi öpüyorum
senin de canımcımm senin de
karbon diyeti güzel doyurucu maşallah..et severler için birebir
senin de kutlu olsun canımm...
canım sen nerelerdesin ben seni çok özzledimmmmmmmm
nasılsınızzz selamlar efem ben geldim........
herkes iyidir umarımmmmmmmmmmmm

hoşgeldin nerelerdeydin kuuuuuuuu:76:

bende bu şekilde diyet yapmıştım aynı şekilde gitmişti canım dengeli bir beslenme ama bu değişim ne demek anlamadım

günaydın kızlarrr 3 km yürüyüşümü ve sporumu yaparak 1 saati tamamladım ve eve geldimm her yerim lokum gibi acaip rahatladım birazdanda platesimi yapıp öqlen kermese yardıma gidicem

aynen bende 10 gündür hem kermes hazırlıklarından hemde hafta sonu kaçamaklarından dolayı bugün 67.3 ü gördüm cumaya kadar sıfır kaçamakla devam edicem nekadarını verirsem kardır normal düzenimde gitseydim bu cuma 62leri görürdüm küçük bir ara verdim gözüyle bakıyorum ve kaldıqım yerden devam ediyorum..bugün kermeste ne verirlerse versinler yemeyi düşünmüyorum inş. dayanamayacaqım bişey olmaz :18:

günaydın şekerler gününüz ve haftanız güzel geçsin

bende bu şekilde diyet yapmıştım aynı şekilde gitmişti canım dengeli bir beslenme ama bu değişim ne demek anlamadım

canım elimde değişim listem var yiyecekler gruba ayrılıyor belli ölçülerde bu gruplardan yiyeceklerimi seçebiliyorum

mesela 1 ekmek değişimi = 1/4 simit yada 2 yemek kaşığı dolusu pilav yada .........
1 yağ degişimi = 4-5 zeytin yada 1 tatlı kaşığı sıvı yağ yada .......
1 süt değişimi = 1,5 bardak ayran yada 1 bardak süt ........
1 et değişimi = 1 kk beyaz peynir yada 3/2 kaşar yada 1 haşlanmış yumurta yada 1 köfte yada ....

günaydin kizlar.

benim bu sabah moralim bozuldu ya cuma gününden beri diyetimi bozmadigim halde hergün kilo aliyorum ne oluyo anlamadim,yarinda böyle olursa sanirim benim motive yerlere inecek

100 kg mı olmuş
Çok üzüldüm ya senden örnek alır ve toparlanır inşallah. Olmazsa sende kalsın hem sana destek olur, hem kendi destek alır beraber yaparsınız..Uzaktan müdahale edebileceğini pek sanmıyorum o kiloya geldiyse ben kendimden biliyorum..Ben de 92 olmuştum az mı 100'e yakın

Ben de biraz sebze ekleyeceğim hatta bu akşam kabaklı omlet yapmayı düşünüyorum

Hoşgeldin tülayım, bir daha gitmezsin inşallah...Ohh ne güzel korumaya da geçmişsin senin için yolun sonu gelmiş darısı başıma
Artık sen de tecrüblerinle yardımcı olursun bize..
Topiğin gaz vereni olarak kümese tavuk sokar gibi üyeleri topiğe topluyorum

Ay ben de merak ediyordum ama sormamıştım edacım oh ne güzel ya çoktan seçmeli diyet listesi

günaydin kizlar.

benim bu sabah moralim bozuldu ya cuma gününden beri diyetimi bozmadigim halde hergün kilo aliyorum ne oluyo anlamadim,yarinda böyle olursa sanirim benim motive yerlere inecek

Günaydın yasemincim..Belki ödemdir nereden biliyorsun..Geçen hafta harika verdin,e kaçamak da yapmıyorsun böyle birden fırlaman anlamsız..Pirinç lapasını öneririm beni çok güzel toparladı

canim ödem olsa sis olmam lazim ama sislikde yokki,anlamiyorum bende

cuma 64.6 ydim
ctesi 64.8
pazar 65.1
bugün 65.2 :26:

günaydin kizlar.

canım moralini bozma regl dönemin yakınsa belki onun şişliğidir yada vücut su toplamıştır hiç belli olmaz 1 günde 1 kilonun eksildiği zamanlar olabiliyor canım

canım moralini bozma regl dönemin yakınsa belki onun şişliğidir yada vücut su toplamıştır hiç belli olmaz 1 günde 1 kilonun eksildiği zamanlar olabiliyor canım

canim moralimi bozmakk sitemiyorum ama olmuyo iste ctesi günü dedim cum a spor yaptim ondandir pazar günü bozmiycam moralimi nasil olsa vericem dedim ama bugünde böyle olunca ister istemez noluyo dedim,bide birden firlamadi 200 100 gidiyo yukari dogru,reglde son günlerimdeyim,zaten ben regl dönemimde sismem,isin tuhafi sisligimde yokki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…