80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmmmkaydirigubbakcemile3

bebeqcim arkadaşımız diyet listesini burayamı yazdı yoksa emailmi yolladı tam anlayamadım tek tek okuyorum herşeyi pek gözümden kaçmaz ama..

iksir yaptım kızlar çok güzel oldu ıhlamur farklı bir tat kattı yemekten önce içtim gece yatmadan içicem bir bardak daha akşam yediklerime gelince
yarım tabak taze fasulye,yarım tabak makarna domatesli,1 bardak çilek kompostası
ve gün içinde 2 litre su,bir saat yürüyüş öylen yürüdüğüm hariç herkese iyi akşamlar
bebegcim sanada iyi gezmeler eşinle kaydirigubbakcemile3

kızlar biraz önce başımdan geçen olayı anlatım size eşime çay vericektim bende iksirden içiyim dedim masanın üzerie bırakmıştım soğuması için baktım yok oğlum pis su zannedip dökmüş maalesef gülüyimmi kızıyımmı bilemedim şimdi bidaha yapıcam inş bu seferkide güzel olurda içebilirim:1closedeyes:

iyi akşamlar kızlar... bi bakiim de yatayım dedim..

baharnazcım bana diyet listesi özel msj la geldi.. özelden msj atıp istemiştim ben kaydirigubbakcemile3

fleks cnmm. yaa görüntü olarak bulanık ya normal çocuğun yaptığı :)))
ama anlamadığım şey şu , nasıl yaptın ki 1 bardaklık.. ben burdaki tarife göre yaptım 3 litre sudan yapılıyo.. 2 günde bitiyo 4 er bardak içersen.. anlamadım valla..
neyse iyi geceler herkese...

Bebegcim sende bize göndersen şu listeyi,sana zahmet..olur muuuu?

kızlar bugünde arkadaşlarım gelicek öğlende bana bişeyler hazırlıcam çayın yanına inş kaçırmam bugün moralimde bozuk canım sıkkın olduğu zaman yemeğe veriyorum kendimi sadece aç karnına iksirden içtim bir bardak bu yaptığım çok acı olmuş çok kaynattım o yüzden heralde

kızlar gunaydın. Önce dun yediklerimi yazayım..
sabah: corn flkes, bir brd ceviz suyu
ara: 1 avuc k.uzum-fındık
öğlen: Lapa, salata
ara: unuttum
akşam: iç bakla (bizim burda çiğ pişirmeden zeytin, peynir, ekmekle yenir)
ara: 8-10 ad erik

herkesi öptümm..

kızlar bugün oğlumun pikniği var okulca amaa hava biraz rüzgarlı akşamda yağmur yağdı bilimiyorum ne olcak bide oğluşumun karnı ağrıyo miğde bulantısı vardı şimdi iyiym diyo ama ne yapayım yaa kafam karıştı gitmesekte üzülecek heraalde gideriz

serracım günaydın cnmm.. rica ederim ne demek :))
geçmiş olsun bu arada.. ay benim kız da öyle . daha anaokuluna gidiyo ama hasta olduğund bile ağlıyo resmen okula gitcem diye.. inşallah hep böyle devam eder okul hevesi ...

kızlar bi kitap okuyorum şu an.. R.Sibel Yolak yazmış. "mutlu olmanın yolları" aslında yıllardır kitaplıkta duruyodu moralimin bozuk olduğu bi an geçti elime.. içinde güzel sözler de var..

"Gençlik hayatın belli bir çağı ile ilgili değildir.
ınsan kendine olan güveni derecesinde genç,
şüphesi derecesinde yaşlıdır.
Cesareti derecesinde genç,
korkuları derecesinde yaşlıdır.
Ümitleri derecesinde genç ve ümitsizliği derecesinde yaşlıdır.
Hiç kimse yalnız birkaç yıl fazla yaşamakla ihtiyarlamaz.
ınsanları ihtiyarlatan,ideallerinin gömülmesidir.
Seneler cildi buruşturabilir.
Fakat heyecanların feda edilmesi ruhu buruşturur"
Samuel Ullman
son 2 cümleye bayıldım ben...

evet canım gerçektende önemli sözlerr

" İdeal insan iyilik yapmaktan zevk alır. :Kendisine iyilik yapılırsa mahcubiyet duyar. Çünkü iyilik yapmak üstünlük işareti,bir iyiliğe muhtaç duruma düşmek zaaf işaretidir" Aristotales

ya daha bi sürü var güzel,anlamlı sözler.. her sayfanın altınsa yazılmışlar.. okudukça arada paylaşmak isterim sizinle de...

güle güle serracım.. bende çıkıyorum kızlar.. dolabımda yalık kışlık değişimi yapıcam :)))
girerim yine daha sonra... yada açık kalsın neden kapatayım yaa.. açık kalsın da arada bakarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…