Ay ben de merak ediyordum ama sormamıştım edacım oh ne güzel ya çoktan seçmeli diyet listesi
canim moralimi bozmakk sitemiyorum ama olmuyo iste ctesi günü dedim cum a spor yaptim ondandir pazar günü bozmiycam moralimi nasil olsa vericem dedim ama bugünde böyle olunca ister istemez noluyo dedim,bide birden firlamadi 200 100 gidiyo yukari dogru,reglde son günlerimdeyim,zaten ben regl dönemimde sismem,isin tuhafi sisligimde yokki
canım sen yinede azmini yitirme sabret gidecek bu kilolar kilo alıyorum diye düşünme iyi düşün iyi olsun düşünce gücü
Günaydın kızlar
Bugün moralim azıcık bozuk.
Dün 75.9 çıkmıştım cumaki kaçamaklarıma vermiştim..Bugün çok iyi sonuçlara hazırlamıştım kendimi ama 75.7 çıktım
Yani daha cumaki rakama bile ulaşamadım. Sanırım ya cuma cidden abarttım ya da yanlış yaptığım bir şeyler var çünkü bu diyetin bana uygun olduğunu biliyorum. Ne zaman protein alsam fazla veren biriyim ben
Cuma günü 2 tadelle (dışı beyaz çikolatalı), 1 çikolatalı gofret, 3 biber dolması, 1 haşlanmış patates yemiştim.. Rezilliğimi de gözler önüne serdim ama bunlar bu kadar sarsar mı bünyeyi :26:
Bir de pirinç lapasının ardından yedim belki o verdiğimin de yarısı geldi ay bilmiyorum kafam çoook karışık :84::84:
Neyse buna üzülürken dükkana geldim tarçın çayı malzemelerini tarttım hesapladım ve şok, günde 20 karbon alıyormuşum tarçın çayından
Üzüldüm ama biraz da sevindim belki verememem tarçın çayındandı...Allahtan hep az puanla kapattım ama hadi çayı da eklesem 50 puan filan eder gene vermem lazımdı
Neyse tarçın çayımın ilk yudumunu alırken bu rakamı gördüm direk gittim döktüm ve yeşil çayımı aldım geldim..
Moral bozmuyorum asla cumaya kadar bekleyeceğim, eğer o gün de tatmin edici bir rakam görmezsem karbondan vazgeçerim sanırım
canim ödem olsa sis olmam lazim ama sislikde yokki,anlamiyorum bende
cuma 64.6 ydim
ctesi 64.8
pazar 65.1
bugün 65.2 :26:
evet canım çoktan seçmeli ama 1800 kalori çok geliyor bana yaaa hala kararsızıs hoş bütün öğünleri hakkı ile yiyemiyorum hep birşeyler eksik kalıyor
Günaydın kızlarr
dün çok güzel bi anneler günü oldu bizim için
gezdik yemeye falan gittik ailece sahile gittik
ama ben 2 hafta belki 3 hafta aranızda olamıcam
sınavlarım başladı artık ders çalışıcam dönem ödevimi hazırlıcam
giremeyecegim bu neden sizi çok özlicem kendinize iyi bakın
bu araada diyetime devam edicem 78 kilolarda dönücem aranıza :2:
beni unutmayın sakın
Yasemincim evet bir gariplik var, şu lapa işini düşün derim
Bana da 1800 fazla geliyor ama kendin dedin bu listeyle verdim diye dene bakalım bir hafta ne kaybedersin ki baktın alıyorsun ya da sabitsin başka yönteme geçersin..Son çare karbona gelirsin belkim
Zeynepçim seni özleyeceğiz ama sen sınavlarında başarılı ol bu daha önemli..Bu dönemde de diyetinde sakın katı olma..Sınavların için kafa rahatlığına ihtiyacın var önce...Umarım aramıza istediğin rakamlarla dönersin ama sabit de dönsen, artı da dönsen sakın canını sıkma çünkü burası sana destek vermeye hep açık olacak
Günaydın kızlar herkesin anneler gününü kutluyorum.artık bende anneyim çok güzel bir duygu allah herkese basip etsin...annem oğlumun eline hediyeyi tuturmuş bana uzatıyor "annecim ennler günün kulu olsun diye:))"benim paşa ise paketi yeme derdinde:))
Cumartesi eltimler ve eşimin kuzenleri geldi.kaçamaklarla dolu bir haftasonuydu.gece 4 te yattık bu arada hem çene işliyor hem boğazmisafirliğe gitmek yada evinde ağırlamak tüm düzenini bozuyor maalesef...yaptığından yememek olmuyor...
Dün ufak bi kaza atlattık allah görülür görünmez kazadan korusun.artık hatalı ben miyim eşim mi yoksa ikimizde mi bilmiyorum.sat 2 suları eltimlerle 2 araba arka arkaya gidiyorduk ankamall'den diğer eltimi alacaktık.eşim durağın oraya yanaştı, bende eltim için "bizi görmedi, kapıyı aç "dedim(arabada hep kapı kitli gidiyoruz)kuzey'le dışarı çıtım ama sol ayağım hala arabada eşim arabayı çalıştırdı kucağımda çocuk tek ayakla düşmemek için sekerek nasıl toparlandım bilmiyorum benim şaşkın eşin duymuyor,görmüyor sağ tarafa trafiğe bakıyor.duraktaki adamlar bağırdı,kuzeyi tutmak için koşuşturdu eşim anacak farketti...kaynım eltim arkadaki arabada panik ama nasıl sinirlendim korktum anlatamam eşimde korkmuş yanıma geldi herkes bakıyor sinirlendim kayınımın arabasına bindin tek kelime konuşma dedim başladım ağlamaya...bikerede ayağımı ezecekti.aynaları kullanmayı bilmiyor, ehliyetini elinden almak lazım:)artık daha dikkat eder inş.iyi ki kuzey düşmedi kucağımdan yoksa başının etini yemiştim...o da beni suçluyor çıkıyorum dememişim.kapıyı(kilidi)aç bizi görmedi diyorum daha nediyeyim.
çok uzun oluyor ama bişey daha yazacağım hemen bilerek kv ye bişey almadım hoş annemede almadım hem zaman hem maddiyat kalıcı bişey istedim anneme artık elim düzelince alacağım.eşin mağazaya uğrayıp bluz alalım dedi bende ben karışmam istediğini al ehr yıl bişey aldım hiçbirini üstünde göremedim dedim.neyse acele evden çıkmamız gerekti hediye almaya vaktimiz yok dedi eşim bende evde çeyizimde kullanmadığım kahve takımları vardı 2 tane boş gitmeyelim birini seç onu götürelim dedim.hangisi iyi sie onu al dedi.neyse gittik kahve fincanı mı ne gerek vardı benim zaten var sen daha önce de almıştın (sözlüyken kütahyanın çini işlemeli t.kahve fincanını almıştım bizdeki beğenmişti diye)dedi.bende sana kıayfet ayakkabı almak istemiyorum giymiyordun üstünde hiç görmedim zamanımız yoktu alamadık evden bunu getirdik dedim.bana ne dese beğenirsiniz ii konşunun kızı evleniyor ona hediye götürüyüm dedi.ve ona götürdü....bidaha asla bişey almam götürmem oğlu alsın ben karışmayacağım.hediyenin hediye edildiğini burada gördüm...
canim ödem olsa sis olmam lazim ama sislikde yokki,anlamiyorum bende
cuma 64.6 ydim
ctesi 64.8
pazar 65.1
bugün 65.2 :26:
Günaydın kızlar herkesin anneler gününü kutluyorum.artık bende anneyim çok güzel bir duygu allah herkese basip etsin...annem oğlumun eline hediyeyi tuturmuş bana uzatıyor "annecim ennler günün kulu olsun diye:))"benim paşa ise paketi yeme derdinde:))
Cumartesi eltimler ve eşimin kuzenleri geldi.kaçamaklarla dolu bir haftasonuydu.gece 4 te yattık bu arada hem çene işliyor hem boğazmisafirliğe gitmek yada evinde ağırlamak tüm düzenini bozuyor maalesef...yaptığından yememek olmuyor...
Dün ufak bi kaza atlattık allah görülür görünmez kazadan korusun.artık hatalı ben miyim eşim mi yoksa ikimizde mi bilmiyorum.sat 2 suları eltimlerle 2 araba arka arkaya gidiyorduk ankamall'den diğer eltimi alacaktık.eşim durağın oraya yanaştı, bende eltim için "bizi görmedi, kapıyı aç "dedim(arabada hep kapı kitli gidiyoruz)kuzey'le dışarı çıtım ama sol ayağım hala arabada eşim arabayı çalıştırdı kucağımda çocuk tek ayakla düşmemek için sekerek nasıl toparlandım bilmiyorum benim şaşkın eşin duymuyor,görmüyor sağ tarafa trafiğe bakıyor.duraktaki adamlar bağırdı,kuzeyi tutmak için koşuşturdu eşim anacak farketti...kaynım eltim arkadaki arabada panik ama nasıl sinirlendim korktum anlatamam eşimde korkmuş yanıma geldi herkes bakıyor sinirlendim kayınımın arabasına bindin tek kelime konuşma dedim başladım ağlamaya...bikerede ayağımı ezecekti.aynaları kullanmayı bilmiyor, ehliyetini elinden almak lazım:)artık daha dikkat eder inş.iyi ki kuzey düşmedi kucağımdan yoksa başının etini yemiştim...o da beni suçluyor çıkıyorum dememişim.kapıyı(kilidi)aç bizi görmedi diyorum daha nediyeyim.
çok uzun oluyor ama bişey daha yazacağım hemen bilerek kv ye bişey almadım hoş annemede almadım hem zaman hem maddiyat kalıcı bişey istedim anneme artık elim düzelince alacağım.eşin mağazaya uğrayıp bluz alalım dedi bende ben karışmam istediğini al ehr yıl bişey aldım hiçbirini üstünde göremedim dedim.neyse acele evden çıkmamız gerekti hediye almaya vaktimiz yok dedi eşim bende evde çeyizimde kullanmadığım kahve takımları vardı 2 tane boş gitmeyelim birini seç onu götürelim dedim.hangisi iyi sie onu al dedi.neyse gittik kahve fincanı mı ne gerek vardı benim zaten var sen daha önce de almıştın (sözlüyken kütahyanın çini işlemeli t.kahve fincanını almıştım bizdeki beğenmişti diye)dedi.bende sana kıayfet ayakkabı almak istemiyorum giymiyordun üstünde hiç görmedim zamanımız yoktu alamadık evden bunu getirdik dedim.bana ne dese beğenirsiniz ii konşunun kızı evleniyor ona hediye götürüyüm dedi.ve ona götürdü....bidaha asla bişey almam götürmem oğlu alsın ben karışmayacağım.hediyenin hediye edildiğini burada gördüm...
canim üzülme en azindan 200 de olsa vermissin dedigin gibi cumaya kadar bekle sonra verirsin kararini
derya'cım liste için teşekkürler ellerine sağlık...k.h diyeti nasıl gidiyor tartıda fark var mı?yediğiniz menüleri paylaştınız mı ben onları bi okuyayım geçmiş çok birikmiş okuyamadım.umarım herkes iyidir keyfi yerindedir.
günaydın kızlarrrrrrr
tülayy hoşgeldin cnm aramızaaaa koruma programı ii bir karar bence
bende 60 olayımdaa egerr yeterli gelirse korumaya geçicem
çünküüüü çok kötü şeyler duydumm hafta sonu yaa
yasemin canım bikeresinde gülçin o kadar dikkat edip kaçamaksız bir hafta ve spor yapmıştı ve +2 kilo çıkmıştı 1 haftada ancak eski haline dönmüştü.bazen olabiliyor sen moralini bozmadan devam et.birkaç güne düzelir.
Günaydın kızlar
Bugün moralim azıcık bozuk.
Dün 75.9 çıkmıştım cumaki kaçamaklarıma vermiştim..Bugün çok iyi sonuçlara hazırlamıştım kendimi ama 75.7 çıktım
Yani daha cumaki rakama bile ulaşamadım. Sanırım ya cuma cidden abarttım ya da yanlış yaptığım bir şeyler var çünkü bu diyetin bana uygun olduğunu biliyorum. Ne zaman protein alsam fazla veren biriyim ben
Cuma günü 2 tadelle (dışı beyaz çikolatalı), 1 çikolatalı gofret, 3 biber dolması, 1 haşlanmış patates yemiştim.. Rezilliğimi de gözler önüne serdim ama bunlar bu kadar sarsar mı bünyeyi :26:
Bir de pirinç lapasının ardından yedim belki o verdiğimin de yarısı geldi ay bilmiyorum kafam çoook karışık :84::84:
Neyse buna üzülürken dükkana geldim tarçın çayı malzemelerini tarttım hesapladım ve şok, günde 20 karbon alıyormuşum tarçın çayından
Üzüldüm ama biraz da sevindim belki verememem tarçın çayındandı...Allahtan hep az puanla kapattım ama hadi çayı da eklesem 50 puan filan eder gene vermem lazımdı
Neyse tarçın çayımın ilk yudumunu alırken bu rakamı gördüm direk gittim döktüm ve yeşil çayımı aldım geldim..
Moral bozmuyorum asla cumaya kadar bekleyeceğim, eğer o gün de tatmin edici bir rakam görmezsem karbondan vazgeçerim sanırım
niye iradeli olamıyormuşsun bence kendine bunu söyleme birisi olabiliyorsa sen de pekala olabilirsin kendini iradelimiyim değil miyim diye irdeleyeceğine telkinde bulun hayır canın bunu yemek istmiyor canın tatlı çekmiyor diye küçük telkinlerde bulun bence daha faydalı olursagolun kizlar,evet siz söyleyince simdi hatirladim,ins kilo almaya devam etmem ben gülcin kadar iradeli olabilecegimi sanmiyorum,oysaki 2 senedir ilk defa b kadar güvenmistim kendime.beynimde bitirdim diyordum.neyse ya hafta basi sizide bunaltmayim,suan iyiyim daha iyi olucam ins
sagolun kizlar,evet siz söyleyince simdi hatirladim,ins kilo almaya devam etmem ben gülcin kadar iradeli olabilecegimi sanmiyorum,oysaki 2 senedir ilk defa b kadar güvenmistim kendime.beynimde bitirdim diyordum.neyse ya hafta basi sizide bunaltmayim,suan iyiyim daha iyi olucam ins
bana bünyenin belli eşikleri var gibi geliyor bizim kararlı olmamız halinde devrilen bir eşik, böyle duraklamalarda almadan beklemek bile güzel bence, moralini bozma canım sende cuma günü buraya yazacak olduğun güzel sayıyı düşün ve cumaya kadar tartıdan uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?