80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabahtır okuyorum tam yazıcam op bişey giriyor araya kopuyorum dünkü menümü vereyim kızlar
dün çok yemedim ama ters vakit yedim herşey alı üst oldu

kahvaltı(11 de): iki dlim ekmek peynir,dom, salatalık ,zeytin(bu defa zeytin 3-4 tane fazla oldu)
öğle(4 de)atlıcanlı köfteli yemek, yanında yoğurt, ekmek
akşam(9a geliyordu saat):taze fasulye,ekmek, birazcık dondurma

11 den sonra 2 saat yürüyüş yaptım, eşofmanımla suyum çıktı

canım sınavlarında başarılar allah zihin açıklığı versin

deryacım biraz bekle bakalım hemen sonuç vermeyebilir

Bana da 1800 fazla geliyor ama kendin dedin bu listeyle verdim diye dene bakalım bir hafta ne kaybedersin ki baktın alıyorsun ya da sabitsin başka yönteme geçersin..Son çare karbona gelirsin belkim

canım karbon diyeti benim için hayal gibi birşey ben et tavuk balık tarzı pek sevmem parça et yemem anca köfte onuda ekmeksiz yada pilavsız yiyemem bir tek tavuğu ekmeksiz tüketebiliyorum o da kemiksiz olursa rahat yiyebiliyorum zaten öğlen işyerinde protein ağırlıklı birşey bulmak çok zor

canım çok geçmiş olsun allah beterlerinden korusun kv takma kafana boşver sen üstüne düşeni yapmışsın ounu yaptığı kabalık sen gönlünü ferah tut

günaydın kıslar
hafta sonu giremedim herkesi çokkk özledim

menülerimi de yazamadım.
zaten pek içi açıcı değildi:26:
tartıda 1 kilo falan fazla çıkıyorum
bu hafta daha sıkı tutcam.

derya'cım herkesin bünyesinde aynı sonucu vermez.cuma gününe daha çok var ben ii bir sonuç alacağınızdan eminim.moralini ilk günden bozma ve masa tenisine devam:)masa tenisinden sonra daha fazla kilolar gitmeye başladı sende...bende kısmet olursa haziran ayında denemek istiyorum belki daha önce olur bilemiyorum.haziranda 1 haftalığına mersine gideceğiz kilo vermem şart:)
derya'cım bir link paylaşmıştınız k.h diyetiyle ilgili herşey yazıyor diye...Burcu'nun paylaştığını okumuştum her besinin karşısında kalorileri yazıyordu.bana diğer link i yazarsan birde nu inceleyim.teşekkürler şimdiden:)

desteginiz icin sagolun kizlar,pes etmek yok..

ne demistik;

tereddüt edersen yürüyemessin,yürüyecegim de,bas ve yürü ( n.f.k)

slm kızlar nasılsınız bakem umarım keyifler yerindedir
ben sabah tartıldım ve çok sevindim cumadan sonra 1 kg gitmiş ve daha cumaya çok var tabi regl şişliğide vardı oda gitti ama olsun 200 gr gidiyordu hep şimdi bu beni acayip motive etti mayıs sonu 7li rakamları görürüm artık

çok sevindim giden kilocuklarına
darsı başımıza

günaydın herkesee

umarım bende senin gibi verebilirim canım nasıl özendim sana anlatamam ne kadar sürede verdin canım bunu sen bir de spora kaç kiloda başladın
ben 1 buçuk senedir falan diyetteyim ama tabi ilk4 ayda 74e düştüm sonrasında yavaş yavaş aralarda monti diyeti,karbon diyetigibi şoklarıdenedim çok sıkı olmamakla beraber hep bi diyet halindeyim 1 buçuk senedir. diyete başladığım hafta bi salona yazılıp başladım spora şimdi eve aldım koşu bandı bide atlama ipi evde devam ediyorum ..zor ola bişey yokaslında yeterki azmini kaybetme ve yaptığın kaçamağı öğünde bırak kolaygelsin sanadainş verirsin sende

günaydin kizlar.

benim bu sabah moralim bozuldu ya cuma gününden beri diyetimi bozmadigim halde hergün kilo aliyorum ne oluyo anlamadim,yarinda böyle olursa sanirim benim motive yerlere inecek

hasretim bence senin en büyük hatan hergün tartılmak..bence bugünden başla ve cumaya kadar asla tartıya çıkma diyetini yaptığına göre vucudun asla kilo almıyordur ya ödem ya adet yaspor yapıyorum demişsin kas orann yükseliyordur falan amaemin ol onlar kalıcı kilolar değildir.
SEnin vasıtanla herkese söylemiş olayım HERGÜN ASLA TARTILMAYIN ..haftada 1 yeterlisir

yolun sonu ama başından daha çok dikkat istiyor deryacım biraz kaçır hemen geri geliyor kilolar vucut yeni kilosuna alışana kadar diyeti bıraktım dememek gerekiyor
süpersin moral verdin diyim valla

Umarım sınavlarını güzelce atlatırsın.kendine stres yapıp yemeklere saldırma sakın canım ben çok yapardım ders çalışırken masamda illa abur cubur olurdu
dersleri ver gel derya bizi dağıtmıyor sağolsun hep burdayız

deryacım cumaya kadar tartılmamayı sanada tavsiye edrim.bak bugün tartılmasaydın moralin bozulmıcaktı cumaya kadar, kaçamak yaptım diye hem sıkı hemde moralli gidicektin

çok geçmiş olsun filiz Allah korumuş gerçekten

k.validen konusunda deryaya katılıyorum madem hoşnutsuz bi kadın sözlü olarak kutla yeter

Geleceğin kaynana adayı olarak sözünü üstüme alıyorum ve çok alınıyorum deryacım yanlış genelleme olmuş benim kayınvalidem melek gibidir valla ama sorun sen ne aldın kv.ne diye aradım kutladım hiç bişey almadım

banuşum sağolcanım hoşbuldum..
sanırımyüzünçökmüşfalan demişler kızım kolaymı +25 kiloo verdin tabiki yüzün küçülücek yanaklar lagidicek gıdı gidicek hepimizde oldu normalbunlar .
dışardan bende tepki aldım çok yüzün çökmüş yaşlanmışsın falan diye ama hiç takmadım ben biliyorum yüzümçökmedi küçüldüsadece .bunlara takma cicim yola devam

Buyur filizcim burası ;

Karbonhidrat Diyeti (Yiyeceklerin Karbonhidrat Ünite Değerleri) - Ebru Akın - Blogcu

Öyle mi dersin ben de hep tam tersi masa tenisine başladım diye 2 haftadır sabitim diye düşünmüştüm hatta karar aldık arkadaşla masa tenisini haftada bir güne indirmiştik :26:
Ama bugün gene hava buz gibi ve rüzgarlı mecbur gene masa tenisi

desteginiz icin sagolun kizlar,pes etmek yok..

ne demistik;

tereddüt edersen yürüyemessin,yürüyecegim de,bas ve yürü ( n.f.k)

İşte buuu

Ayşecim çok sevindim, hadi bakalım cumaya kadar neler olur kim bilir

canim cok sagol,denedim ama yapamiyorum,aliskanlik oldu artik hergün tartilmak

çok sevindim giden kilocuklarına
darsı başımıza

valla bende çok sevindim ne zamandır diyetteyim tabi çok istikrarsızdım alıp veriyodum derken benim meto kafayı yedi dedim çok yavaş gitmeye başladı o yüzden bu benim için çoookk iyi geldi

allahıım böyle devam ettirsin hep beraber inşallah kurtulalım

Ayşecim çok sevindim, hadi bakalım cumaya kadar neler olur kim bilir [/QUOTE]

deryacığım burcuydu benim adım unuttun sanırım tabi herkesin ismini aklında tutmak zor oluyor gerçekten

selam kizlaaar ...

Sabahdan Beri Anca Girebildim Nette Ya ..

Bu Kh Diyeti Gercekten Cok Doyurucu ..
Sabah Yedigimle Duruyorum Ve Ara Ögün Dahi Henüz Yapmadim Ve Tokum ..

Birazdan Öglen Yemegimi Yiyecegim Pastirmayi Hobidi Gidlak Migdeme Indircem

Sonra Yine Bakarim Topigicimize .. Görüsürüzzz

tülayyyy ve derya
haklısınız kızlar tabiki takılcak şey degil bunlar hepimize olduu
ama bazıları artık çekemediignden
işi hakaret boyutuna getiriyor farkınd adegil.

yasemin
cnm spor yapıyorsannn kas şişmeis olmuştur bendee hep olur yürümeye başlayıncada oldu geçen haftalarda
bird ekışın içinde 2 kilo artıda çıkmıştımm

kızlar form çayların içindeeee a101 den mest ve bimin grenvood
tescillenip onaylanmıştır tarafımcaaaikiside güselll
digerleriiii bi halta yaramazzz

sakın moralini bozma canım cumaya daha çok var hem belki şişkinliğin oluyordur belkide tarçın rezil etti bizi allahım ya bende kestim tarçını pehhh

ya bişi diyimmi ben çok zorlannıyorum aslında bu karbon diyeti tam bana göre sütümüde güzel destekliyor ve ne kadar gereksiz şey varsa yememiş oluyorum ama işte zorlanıyorum belkim cuma pes ederim

Son düzenleme:

canim spor yapiyorum ama yeni baslamadimki,neyse ya takmiyorum artik elbet inise gecicek yine,belki bu cuma salonda ölcüm yapilir ozaman moralim de düzelir :)

canım çok geçmiş olsun aynı kazayı bende otobüse binerken yaşadım feci korkmuştum allah korumuş

hediye işinede gelince ben hiç ssevmem hediye almayı bu yüzden hep böyle olur zaten sende bidaha 1 buket çiçek alır gidersin vazifenide yapmış olursun

teşekkür ederim kızlar allah herkesi görünür görünmez kazadan korusun...

Tülaycım hoşgeldin bayadır yoktun...eşin döndü mü, yurtdışından?

Banucum walla ağzı olan konuşuyor:)düşünmeden konuşuyorlar.derya'ya katılıyorum eğer sen kendini ii görüyorsan gerisini boşver.ben resimlerine sürekli bakıyorum hiç çökmüş bir hal görmüyorum.insanlar kıskanınca napcağını şaşırır.herkesi memnun etmek zor hoş memnun etmek zorunda da değiliz...

Derya'cım sana 65 kiloya düş diyen arkadaşını hiç dinleme sen öncelikle 70 kiloya düş sonrasına kendin karar verirsin..sen ben bu topiğe girdiğimden beri balık etli severim eşimde öyle sever dedin.o zaman istediğin gibi ol boyuna göre 65 az olabilir...

Burcucum götür pastırmaları:) afiyet olsun...paçanga böreğine bayılırım...ben pişirmeden daha çok tüketirim.artık k.h diyetine başlayınca yerim:))

saol semacım.kv çiçekten anlamaz gereksiz buna para mı verdiniz der.benim annem bayılır canlı çiçeğe ve kitaba ona hediye seçmek hiç zor olmaz.eşim bana çiçek alır olaki kv rastlar görürse yazık buna niye paranızı harcıyorsunuz der:)ben bidah bişey almayacağım bu akşam eşimlede konuşacağım hediyeyi tuttu geline götürdü diye.istiyorsan bundan sonra sen al beni lütfen karıştırma diyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…