Günaydın kızlarr
dün çok güzel bi anneler günü oldu bizim için
gezdik yemeye falan gittik ailece sahile gittik
ama ben 2 hafta belki 3 hafta aranızda olamıcam
sınavlarım başladı artık ders çalışıcam dönem ödevimi hazırlıcam
giremeyecegim bu neden sizi çok özlicem kendinize iyi bakın
bu araada diyetime devam edicem 78 kilolarda dönücem aranıza :2:
beni unutmayın sakın
Günaydın kızlar
Bugün moralim azıcık bozuk.
Dün 75.9 çıkmıştım cumaki kaçamaklarıma vermiştim..Bugün çok iyi sonuçlara hazırlamıştım kendimi ama 75.7 çıktım
Yani daha cumaki rakama bile ulaşamadım. Sanırım ya cuma cidden abarttım ya da yanlış yaptığım bir şeyler var çünkü bu diyetin bana uygun olduğunu biliyorum. Ne zaman protein alsam fazla veren biriyim ben
Cuma günü 2 tadelle (dışı beyaz çikolatalı), 1 çikolatalı gofret, 3 biber dolması, 1 haşlanmış patates yemiştim.. Rezilliğimi de gözler önüne serdim ama bunlar bu kadar sarsar mı bünyeyi :26:
Bir de pirinç lapasının ardından yedim belki o verdiğimin de yarısı geldi ay bilmiyorum kafam çoook karışık :84::84:
Neyse buna üzülürken dükkana geldim tarçın çayı malzemelerini tarttım hesapladım ve şok, günde 20 karbon alıyormuşum tarçın çayından
Üzüldüm ama biraz da sevindim belki verememem tarçın çayındandı...Allahtan hep az puanla kapattım ama hadi çayı da eklesem 50 puan filan eder gene vermem lazımdı
Neyse tarçın çayımın ilk yudumunu alırken bu rakamı gördüm direk gittim döktüm ve yeşil çayımı aldım geldim..
Moral bozmuyorum asla cumaya kadar bekleyeceğim, eğer o gün de tatmin edici bir rakam görmezsem karbondan vazgeçerim sanırım
Bana da 1800 fazla geliyor ama kendin dedin bu listeyle verdim diye dene bakalım bir hafta ne kaybedersin ki baktın alıyorsun ya da sabitsin başka yönteme geçersin..Son çare karbona gelirsin belkim
Günaydın kızlar herkesin anneler gününü kutluyorum.artık bende anneyim çok güzel bir duygu allah herkese basip etsin...annem oğlumun eline hediyeyi tuturmuş bana uzatıyor "annecim ennler günün kulu olsun diye:))"benim paşa ise paketi yeme derdinde:))
Cumartesi eltimler ve eşimin kuzenleri geldi.kaçamaklarla dolu bir haftasonuydu.gece 4 te yattık bu arada hem çene işliyor hem boğazmisafirliğe gitmek yada evinde ağırlamak tüm düzenini bozuyor maalesef...yaptığından yememek olmuyor...
Dün ufak bi kaza atlattık allah görülür görünmez kazadan korusun.artık hatalı ben miyim eşim mi yoksa ikimizde mi bilmiyorum.sat 2 suları eltimlerle 2 araba arka arkaya gidiyorduk ankamall'den diğer eltimi alacaktık.eşim durağın oraya yanaştı, bende eltim için "bizi görmedi, kapıyı aç "dedim(arabada hep kapı kitli gidiyoruz)kuzey'le dışarı çıtım ama sol ayağım hala arabada eşim arabayı çalıştırdı kucağımda çocuk tek ayakla düşmemek için sekerek nasıl toparlandım bilmiyorum benim şaşkın eşin duymuyor,görmüyor sağ tarafa trafiğe bakıyor.duraktaki adamlar bağırdı,kuzeyi tutmak için koşuşturdu eşim anacak farketti...kaynım eltim arkadaki arabada panik ama nasıl sinirlendim korktum anlatamam eşimde korkmuş yanıma geldi herkes bakıyor sinirlendim kayınımın arabasına bindin tek kelime konuşma dedim başladım ağlamaya...bikerede ayağımı ezecekti.aynaları kullanmayı bilmiyor, ehliyetini elinden almak lazım:)artık daha dikkat eder inş.iyi ki kuzey düşmedi kucağımdan yoksa başının etini yemiştim...o da beni suçluyor çıkıyorum dememişim.kapıyı(kilidi)aç bizi görmedi diyorum daha nediyeyim.
çok uzun oluyor ama bişey daha yazacağım hemen bilerek kv ye bişey almadım hoş annemede almadım hem zaman hem maddiyat kalıcı bişey istedim anneme artık elim düzelince alacağım.eşin mağazaya uğrayıp bluz alalım dedi bende ben karışmam istediğini al ehr yıl bişey aldım hiçbirini üstünde göremedim dedim.neyse acele evden çıkmamız gerekti hediye almaya vaktimiz yok dedi eşim bende evde çeyizimde kullanmadığım kahve takımları vardı 2 tane boş gitmeyelim birini seç onu götürelim dedim.hangisi iyi sie onu al dedi.neyse gittik kahve fincanı mı ne gerek vardı benim zaten var sen daha önce de almıştın (sözlüyken kütahyanın çini işlemeli t.kahve fincanını almıştım bizdeki beğenmişti diye)dedi.bende sana kıayfet ayakkabı almak istemiyorum giymiyordun üstünde hiç görmedim zamanımız yoktu alamadık evden bunu getirdik dedim.bana ne dese beğenirsiniz ii konşunun kızı evleniyor ona hediye götürüyüm dedi.ve ona götürdü....bidaha asla bişey almam götürmem oğlu alsın ben karışmayacağım.hediyenin hediye edildiğini burada gördüm...
slm kızlar nasılsınız bakem umarım keyifler yerindedir
ben sabah tartıldım ve çok sevindim cumadan sonra 1 kg gitmiş ve daha cumaya çok vartabi regl şişliğide vardı oda gitti ama olsun 200 gr gidiyordu hep şimdi bu beni acayip motive etti mayıs sonu 7li rakamları görürüm artık
ben 1 buçuk senedir falan diyetteyim ama tabi ilk4 ayda 74e düştüm sonrasında yavaş yavaş aralarda monti diyeti,karbon diyetigibi şoklarıdenedim çok sıkı olmamakla beraber hep bi diyet halindeyim 1 buçuk senedir. diyete başladığım hafta bi salona yazılıp başladım spora şimdi eve aldım koşu bandı bide atlama ipi evde devam ediyorum ..zor ola bişey yokaslında yeterki azmini kaybetme ve yaptığın kaçamağı öğünde bırak kolaygelsin sanadainş verirsin sendeumarım bende senin gibi verebilirim canım nasıl özendim sana anlatamam ne kadar sürede verdin canım bunu sen bir de spora kaç kiloda başladın
günaydin kizlar.
benim bu sabah moralim bozuldu ya cuma gününden beri diyetimi bozmadigim halde hergün kilo aliyorum ne oluyo anlamadim,yarinda böyle olursa sanirim benim motive yerlere inecek
Hoşgeldin tülayım, bir daha gitmezsin inşallah...Ohh ne güzel korumaya da geçmişsin senin için yolun sonu gelmiş darısı başıma
Artık sen de tecrüblerinle yardımcı olursun bize..
Topiğin gaz vereni olarak kümese tavuk sokar gibi üyeleri topiğe topluyorum
Günaydın kızlarr
dün çok güzel bi anneler günü oldu bizim için
gezdik yemeye falan gittik ailece sahile gittik
ama ben 2 hafta belki 3 hafta aranızda olamıcam
sınavlarım başladı artık ders çalışıcam dönem ödevimi hazırlıcam
giremeyecegim bu neden sizi çok özlicem kendinize iyi bakın
bu araada diyetime devam edicem 78 kilolarda dönücem aranıza :2:
beni unutmayın sakın
Günaydın kızlar
Dün 75.9 çıkmıştım cumaki kaçamaklarıma vermiştim..Bugün çok iyi sonuçlara hazırlamıştım kendimi ama 75.7 çıktım
Yani daha cumaki rakama bile ulaşamadım. Sanırım ya cuma cidden abarttım ya da yanlış yaptığım bir şeyler var çünkü bu diyetin bana uygun olduğunu biliyorum. Ne zaman protein alsam fazla veren biriyim ben
Cuma günü 2 tadelle (dışı beyaz çikolatalı), 1 çikolatalı gofret, 3 biber dolması, 1 haşlanmış patates yemiştim.. Rezilliğimi de gözler önüne serdim ama bunlar bu kadar sarsar mı bünyeyi :26:
Bir de pirinç lapasının ardından yedim belki o verdiğimin de yarısı geldi ay bilmiyorum kafam çoook karışık :84::84:
Neyse buna üzülürken dükkana geldim tarçın çayı malzemelerini tarttım hesapladım ve şok, günde 20 karbon alıyormuşum tarçın çayından
Üzüldüm ama biraz da sevindim belki verememem tarçın çayındandı...Allahtan hep az puanla kapattım ama hadi çayı da eklesem 50 puan filan eder gene vermem lazımdı
Neyse tarçın çayımın ilk yudumunu alırken bu rakamı gördüm direk gittim döktüm ve yeşil çayımı aldım geldim..
Moral bozmuyorum asla cumaya kadar bekleyeceğim, eğer o gün de tatmin edici bir rakam görmezsem karbondan vazgeçerim sanırım
Günaydın kızlar herkesin anneler gününü kutluyorum.artık bende anneyim çok güzel bir duygu allah herkese basip etsin...annem oğlumun eline hediyeyi tuturmuş bana uzatıyor "annecim ennler günün kulu olsun diye:))"benim paşa ise paketi yeme derdinde:))
Cumartesi eltimler ve eşimin kuzenleri geldi.kaçamaklarla dolu bir haftasonuydu.gece 4 te yattık bu arada hem çene işliyor hem boğazmisafirliğe gitmek yada evinde ağırlamak tüm düzenini bozuyor maalesef...yaptığından yememek olmuyor...
Dün ufak bi kaza atlattık allah görülür görünmez kazadan korusun.artık hatalı ben miyim eşim mi yoksa ikimizde mi bilmiyorum.sat 2 suları eltimlerle 2 araba arka arkaya gidiyorduk ankamall'den diğer eltimi alacaktık.eşim durağın oraya yanaştı, bende eltim için "bizi görmedi, kapıyı aç "dedim(arabada hep kapı kitli gidiyoruz)kuzey'le dışarı çıtım ama sol ayağım hala arabada eşim arabayı çalıştırdı kucağımda çocuk tek ayakla düşmemek için sekerek nasıl toparlandım bilmiyorum benim şaşkın eşin duymuyor,görmüyor sağ tarafa trafiğe bakıyor.duraktaki adamlar bağırdı,kuzeyi tutmak için koşuşturdu eşim anacak farketti...kaynım eltim arkadaki arabada panik ama nasıl sinirlendim korktum anlatamam eşimde korkmuş yanıma geldi herkes bakıyor sinirlendim kayınımın arabasına bindin tek kelime konuşma dedim başladım ağlamaya...bikerede ayağımı ezecekti.aynaları kullanmayı bilmiyor, ehliyetini elinden almak lazım:)artık daha dikkat eder inş.iyi ki kuzey düşmedi kucağımdan yoksa başının etini yemiştim...o da beni suçluyor çıkıyorum dememişim.kapıyı(kilidi)aç bizi görmedi diyorum daha nediyeyim.
çok uzun oluyor ama bişey daha yazacağım hemen bilerek kv ye bişey almadım hoş annemede almadım hem zaman hem maddiyat kalıcı bişey istedim anneme artık elim düzelince alacağım.eşin mağazaya uğrayıp bluz alalım dedi bende ben karışmam istediğini al ehr yıl bişey aldım hiçbirini üstünde göremedim dedim.neyse acele evden çıkmamız gerekti hediye almaya vaktimiz yok dedi eşim bende evde çeyizimde kullanmadığım kahve takımları vardı 2 tane boş gitmeyelim birini seç onu götürelim dedim.hangisi iyi sie onu al dedi.neyse gittik kahve fincanı mı ne gerek vardı benim zaten var sen daha önce de almıştın (sözlüyken kütahyanın çini işlemeli t.kahve fincanını almıştım bizdeki beğenmişti diye)dedi.bende sana kıayfet ayakkabı almak istemiyorum giymiyordun üstünde hiç görmedim zamanımız yoktu alamadık evden bunu getirdik dedim.bana ne dese beğenirsiniz ii konşunun kızı evleniyor ona hediye götürüyüm dedi.ve ona götürdü....bidaha asla bişey almam götürmem oğlu alsın ben karışmayacağım.hediyenin hediye edildiğini burada gördüm...
Filizcim çok büyük geçmiş olsun, allah korumuş kuzey düşmemiş
Bence senin hatan yok kapıyı aç demişsin eşinin hatası bence daha dikkatli olması gerekirdi
Bende hemen tutamam kendimi ağlarım bu tip durumlarda. Tekrar tekrar geçmiş olsun..
Hediye konusunda ise içinden gelmediği için bence baştan almamalıydın, zorla olmaz ki bu işler..Ben annemi aradım telde konuştum çünkü biliyorum hediyeye kıymet veren bir insan değil bir arayıp sormamız yetiyor ki zaten nasıl mutlu oldu arayınca.
Bence de alma bir daha bu kayınvalideleriniz deli edecek beni zaten, amaçları sadece huzur bozmak, üzmek sanki
günaydın kızlarrrrrrr
günaydın diyourm benim için günün yarısı oldu bile.......
sabah 6 da kalk yürümye git,giderken makinayı çalıştımrıştımçamaşır kahvaltı derken
bu saat oldu ama ben yorgunum
detoksa başlaıdm bugün ayran çorbasına çok sveiyorum ben bunu
saat 11:15 te ilk çorbamı içicem
tartılmadımd abiliyorumki artıdayımm
tülayy hoşgeldin cnm aramızaaaa koruma programı ii bir karar bence
bende 60 olayımdaa egerr yeterli gelirse korumaya geçicem
çünküüüü çok kötü şeyler duydumm hafta sonu yaa
deryoş
sıkmaaa canınıı tatlışım dur baklaım cumaya neler oliyy
filizcim geçmiş olsun cnm
derya'cım herkesin bünyesinde aynı sonucu vermez.cuma gününe daha çok var ben ii bir sonuç alacağınızdan eminim.moralini ilk günden bozma ve masa tenisine devam:)masa tenisinden sonra daha fazla kilolar gitmeye başladı sende...bende kısmet olursa haziran ayında denemek istiyorum belki daha önce olur bilemiyorum.haziranda 1 haftalığına mersine gideceğiz kilo vermem şart:)
derya'cım bir link paylaşmıştınız k.h diyetiyle ilgili herşey yazıyor diye...Burcu'nun paylaştığını okumuştum her besinin karşısında kalorileri yazıyordu.bana diğer link i yazarsan birde nu inceleyim.teşekkürler şimdiden:)
desteginiz icin sagolun kizlar,pes etmek yok..
ne demistik;
tereddüt edersen yürüyemessin,yürüyecegim de,bas ve yürü ( n.f.k)
slm kızlar nasılsınız bakem umarım keyifler yerindedir
ben sabah tartıldım ve çok sevindim cumadan sonra 1 kg gitmiş ve daha cumaya çok vartabi regl şişliğide vardı oda gitti ama olsun 200 gr gidiyordu hep şimdi bu beni acayip motive etti mayıs sonu 7li rakamları görürüm artık
günaydın herkesee
ben 1 buçuk senedir falan diyetteyim ama tabi ilk4 ayda 74e düştüm sonrasında yavaş yavaş aralarda monti diyeti,karbon diyetigibi şoklarıdenedim çok sıkı olmamakla beraber hep bi diyet halindeyim 1 buçuk senedir. diyete başladığım hafta bi salona yazılıp başladım spora şimdi eve aldım koşu bandı bide atlama ipi evde devam ediyorum ..zor ola bişey yokaslında yeterki azmini kaybetme ve yaptığın kaçamağı öğünde bırak kolaygelsin sanadainş verirsin sende
hasretim bence senin en büyük hatan hergün tartılmak..bence bugünden başla ve cumaya kadar asla tartıya çıkma diyetini yaptığına göre vucudun asla kilo almıyordur ya ödem ya adet yaspor yapıyorum demişsin kas orann yükseliyordur falan amaemin ol onlar kalıcı kilolar değildir.
SEnin vasıtanla herkese söylemiş olayım HERGÜN ASLA TARTILMAYIN ..haftada 1 yeterlisir
yolun sonu ama başından daha çok dikkat istiyor deryacım biraz kaçır hemen geri geliyor kilolar vucut yeni kilosuna alışana kadar diyeti bıraktım dememek gerekiyor
süpersin moral verdin diyim valla
Umarım sınavlarını güzelce atlatırsın.kendine stres yapıp yemeklere saldırma sakın canım ben çok yapardım ders çalışırken masamda illa abur cubur olurdu
dersleri ver gel derya bizi dağıtmıyor sağolsun hep burdayız
deryacım cumaya kadar tartılmamayı sanada tavsiye edrim.bak bugün tartılmasaydın moralin bozulmıcaktı cumaya kadar, kaçamak yaptım diye hem sıkı hemde moralli gidicektin
çok geçmiş olsun filiz Allah korumuş gerçekten
k.validen konusunda deryaya katılıyorum madem hoşnutsuz bi kadın sözlü olarak kutla yeter
Geleceğin kaynana adayı olarak sözünü üstüme alıyorum ve çok alınıyorum deryacımyanlış genelleme olmuş benim kayınvalidem melek gibidir valla ama sorun sen ne aldın kv.ne diye aradım kutladım hiç bişey almadım
banuşum sağolcanım hoşbuldum..
sanırımyüzünçökmüşfalan demişler kızım kolaymı +25 kiloo verdin tabiki yüzün küçülücek yanaklar lagidicek gıdı gidicek hepimizde oldu normalbunlar .
dışardan bende tepki aldım çok yüzün çökmüş yaşlanmışsın falan diye ama hiç takmadım ben biliyorum yüzümçökmedi küçüldüsadece .bunlara takma cicim yola devam
çok sevindim giden kilocuklarına
darsı başımıza
Günaydın kızlar
tülayyyy ve derya
haklısınız kızlar tabiki takılcak şey degil bunlar hepimize olduu
ama bazıları artık çekemediignden
işi hakaret boyutuna getiriyor farkınd adegil.
yasemin
cnm spor yapıyorsannn kas şişmeis olmuştur bendee hep olur yürümeye başlayıncada oldu geçen haftalarda
bird ekışın içinde 2 kilo artıda çıkmıştımm
kızlar form çayların içindeeee a101 den mest ve bimin grenvood
tescillenip onaylanmıştır tarafımcaaaikiside güselll
digerleriiii bi halta yaramazzz
canım çok geçmiş olsun aynı kazayı bende otobüse binerken yaşadım feci korkmuştum allah korumuş
hediye işinede gelince ben hiç ssevmem hediye almayı bu yüzden hep böyle olur zaten sende bidaha 1 buket çiçek alır gidersin vazifenide yapmış olursun
100 kg mı olmuş
Çok üzüldüm ya senden örnek alır ve toparlanır inşallah. Olmazsa sende kalsın hem sana destek olur, hem kendi destek alır beraber yaparsınız..Uzaktan müdahale edebileceğini pek sanmıyorum o kiloya geldiyse ben kendimden biliyorum..Ben de 92 olmuştum az mı 100'e yakın
Ben de biraz sebze ekleyeceğim hatta bu akşam kabaklı omlet yapmayı düşünüyorum
çok yakınız kardeşimle alt üst oturuyoruz işe gittiğinden öğle yemekleri düzensiz ama korbona uyar herkes ona yükleniyor ben zayıfladıkça çok üzülüyorum ama kendine gelmesi lazım daha bekar kız dün diyete başladı bakalım aburcuburlara aşık heran tepesindeyim inş kilo verir
Günaydın kızlar
aceba lapadan sonra kilo alınıyor diyorlardı öyle birşeymi ama ben inanıyorum cuma güzel bir rakamla listede başlarda olacağız bende hiç bozmadım aynen devam ama hala cumadan sonra 1 kg vermiştim sabitim çokta mucize beklememek lazım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?