80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güncelleme ......

Son düzenleme:

oldumu acep güncelleme ...

izloşşşşşşşşşşşş
seni görüyorum alttaaaaaa

ankara hala soguk yaaaa bi gelmeid yazzzzz
bulutluu sogk ve kasvetli

günaydin kizlar.

benim bu sabah moralim bozuldu ya cuma gününden beri diyetimi bozmadigim halde hergün kilo aliyorum ne oluyo anlamadim,yarinda böyle olursa sanirim benim motive yerlere inecek

Canim hic sorun yapma, hic düsmesin motiven...
Hic gereksiz yere, cokca da dikkatli bir sekilde diyetime devam ederken
arti sporlarima, durduk yere +2 kg cikti!
Hani kacamak yapmis olsam gam yemicem, ama yok hersey asiri mükemmelken neye ugradigimi sasirdim!
Sinirden agladigimi biliyorum..
Ama vücudumuz bize gereksiz zamanlar sürprizler yapiyor.
Hic tasa yapma...
Ödem attirici caylar ic, mesela : Maydonoz kürü yap canim sabah ac karnina..
Cok iyi gelicek sana, ben öyle yapa yapa sinirden 1hafta hatta 1.5 haftada anca bitirdim o yokdan gelen zikkim 2 kiloyu...
Hic tasa yapma yani, kalici degil emin ol.
Ki spor yapiyorsun,vücudun denge kurmaya calisiyorda olabilir bol suyu eksik etme kendinden.

Kizlar kermes vardi demisdim Cumartesi ve Pazar hep ordaydik.
Nerdeyse tüm tanidiklarim, akraba ve cevrem ordaydi.
Aman bir ilgi, bir ilgi......
Huhhhh hhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yemin ediyorum size, abartisiz ayri ayri 10 kadina diyetimi anlattim.
Heleki püf noktalarini anlattiripda, cep teline kaydedenleri görmeliydiniz
Iltifat üstüne iltifat aldim, Zannettim ki bir ara kermes alaninda ucucam
Hani size bahsettigim bi akrabam var demisdim : Zayiflama hapi kullanarak zayiflayan..
Oda ordaydi, ayni masaya geldi oturdu ( o anda diyetten konusuyorduk)
Dinledi, dinledi, dinledi... Öyle tavirli ve kasvetli bir sekilde sunu dedi :
"Ne bu ya burasi diyetisyen dükkani mi ?
Alti üstü 13-14kg vermis 23 yasindaki kendini bi b..k zanneden kizdan oturmus bilgi aliyorsunuz
Illada istiyorsaniz alin zayiflama hapi icin zayiflayin" diyerek ayaga kalkdi gitmek icin
Bana kalmadan masadaki onca kadin resmen yerin dibine soktu soktu cikardi rezili,
resmen kendini asalak gibi hissetti..
Inanin o anda hayatta kimsenin lafinin altinda kalmayan ben sadece onu hafif bir sekilde gülümseyerek assaglanmasini izledim. Masada kayinvalidemin en iyi arkadasi olan teyze de vardi bana dediki o rezilin yaninda : Aferim kizim sen metanetini koru, saygini adabini hic bozma.
Oyuzden gözümüzde degerin apayri, birak zirveden onu izle o anca havlar durur dedi.
Bu lafdan sonra defoldu gitti masadan..

Amaaaan neise, dengesiz iste.
Kizlar giribim, bas agrisindan catlama modunda takildim resmen..

selam kızlar hepinizi çok özledim. birtürlü fırsat bulup giremedim haftasonu. geçmişe dalmaya henüz vaktim yok umarım herkesin keyfi yerindedir.yeni başlayan haftanın hepimiz için heraçıdan çok güzel geçmesi dilegiyleeee

cok sagol canim,hepinizin sayesinde toparladim sükür,ben o tür kürleri yapaiyorum canim,günde 3 litre su ve yesil cayima devam..

o dengesizide bosver almis cevabini oturmus zaten,hirsindan catlasin dursun hayret bisey ya,ben bile sinir oldum yani ne cins insanlar var yarabbim

gülçin öncelikle geçmiş olsun canım ağzım açık okudum yazdıklarını nasıl bir terbiyesizliktir bu kadının yaptığı yaaa sinir oldum ama almış ağzının payını ohhh canıma değsin boğazlarını tutamıyorlar hooop ilaç asıl başarı senin yaptığın farkında değil

banucum onlar çatlasın kıskandığındansen takılma fıstık gibisin maşallah hem ikiz çoçuk bakıp hem senn iradenene sahip olmak zor çekemiyorlar bence.ben tek çoçukla bazen çıldırma noktasınageliyorum mutfakta nevarsayemek istiyorum
grenwoodu bende kullanıyorum ama mest idenemedim hiç bide onu alıyım dolabın birafı benm çaylarla dolu

Tülaycım hoşgeldin bayadır yoktun...eşin döndü mü, yurtdışından?
17 günün sonunda dönebildi çok şükür..ayy allah kocası sürekli seyahat etmk zorunda olanayardım etsin yaa çok zor valla.hele çoçuk varsa valizlegidiyorum kalmaya

filizcim benim kendi görüşüm eşine hiç bişey deme bence sonuçta onun annesi sana hernekadar karşı çıkmasada içten içe kırılır .yeri zamanı gelince söylersin ..:26:

senle ben amiral battı gibiyiz valla ne ara gelip neara kayboluyoruz

ne densiz bi insanmış o yahu kıskanıosan masaya gelme veyabişey demeden kalk cinsmiş hakkaten..
geçmiş olsun ayrıca burdada salgın var sanırım sıradan herkes grip çevremde

oğlumu yedirdim uyudu unutma beni eşliğinde yürüşümü yapmaya gidiyorum bağımlılık yaptı bende unutma beni başlıyınca yürümek istiyorum

merhebe kızlar derya ellerine sağlık liste harika olmuş kendimi 1. görünce çok mutlu oluyorum ve şımarmak istemiyorum bende kh diyetine başlıyorum bugün buarada bu diyette ara vermek gerekiyormu? bilgi verirseniz sevinirim herkese iyi günler.

gecmis olsun canim,hava nasil oralarda,günes carpmis olmasin..bende bugün disardaydim aksama kadar günesin altinda oturduk,akilli gibi kremde sürmedim suratim acayip yanmis durumda

sağolun kızlar, sinüzit var, birde migren. iyiyim şimdi.
geçmiş olsun canım. benim kayınvaldem de geçen sene ilk anneler günü hediyemi bir tanıdığına götürmüştü.

bende kv hediye almayanlardanımmmm
çünkü tonlaaa para verip aldıgı hırkayııı
hemde beni elime tutuşturup ,kardeşinin karısına gönderdiiii

aynen canım, ben de kendi elimle götürdüm. eşarp hediye etmiştim. hediyeleşmek sünnetmiş. tamam da başka bişey yokmu sanki.

deryacım evet dediğin gibi sıkma canını bozma moralini olurmu...bu hafta da denemeye devam et bakalım tarçın çayı içmeden..bakalım ondanmı yoksa sen kendin demiştin bu diyetle iyi kilo veriyorum diye...
bende senini anneler gününü kutluyorum canım..ayrıca çok büyük geçmiş olsun..erkekler maalesef çok dikkatsizler bütün sakarlıklar onların dikkatsizliğinden oluyor suçta bize kalıyor..ama neyseki ucuz atlatmışsınız size bişey olmamış önemli olan bu canım..hediye olayına gelince ..zamanında bende kayınvalideme çooookkkk kıyafetler aldım pahalı aldım ucuz aldım..bende hiç birini üzerinde görmedim bu nedenle bende kıyafet haricinde bişiyler alıyorum..mesela cüzdan terlik,kek fanusu aldım bu sefer çok şık bişey..benim annem ne alırsam giyer canımyaa ona da muya dan terlik aldım.. almassam olmaz anneme almmassam annem bozulmaz da kv bozulur ..oda bana alır hemde bol bol..çifter çifter alır hediye almayı ve vermeyi sever...ama böyle yaptığı çok ayıp bişiy hediyeyi başkasına vermesi..neyse üzülme almassın olur biter canım..
canım sen baya ciddi ciddi yürüyorsun maşallah yaaa...banuş bi ben başlayamadım şu yürtüyüşlere kuşum darısı başımaaa totomu kaldıramıyorum sabahları kuuu
oğlumu yedirdim uyudu unutma beni eşliğinde yürüşümü yapmaya gidiyorum bağımlılık yaptı bende unutma beni başlıyınca yürümek istiyorum

canım tülaycım hoş geldin iyi ki geldin demiştim belki gözünden kaçmıştır...unutma beni yi bende izlerim işim gücüm olursa dışarı çıkarsam kalır ama evdeysem mutlaka izlerim güzel bir dizi kuu..

Canim cok sevindim senin adina. Rabbim yeterki saglik versin, hersey yoluna gelir gider..
Sinir olmamak elde mi ? Bogasim var halen onu, bogasim:84:

Tesekkürler tatlim, sagolasin
Agzinin payini aldi, bir tarafina baka baka gitti ama, insanda azicik edep olur!
O isin kaymagini kisa yoldan yemek istiyor, ama kalici degil.
Ki, onu gec herseyi bir kenara at birde cok yakin olmasak akraba ya

Sorma tatlim, hasetinden catlayan bir tip olsa gerek....
Herkes hasta canim gercekden sorma,
salgin var, bebeklerden yaslilara...

Canim istersen kisa süreli (2-3 GÜN) ama tam anlamiyla !
Yada uzun vadeli dikkat ederek devame edebilirsin bu diyete.
Biz, kilo vermemiz durunca, yavaslayica vücudu sasirtmak icin sariliyoruz bu diyete.

Son düzenleme:

şükür ki ben uzaktayım bi tel açıp kurtuluyorum gerçi hersene görmeye giderken bir ton masraf edip hediyelerle gidiyoruz bir kez insan bi teşekkür eder bir gülümser sanki görevim bu sene 2 tülbent vericem kafiii evleneli daha bir kez hediyesini görmedim lazımda değil

bugünkü menüm
sabah
kızarmış ekmek 8
peynirli omlet 1
salam 10 gr 1
zeytin 4

ara
çay

öğle
domates 6
20 gr peynir 1
çavdar ek 11

akşam
izlemin tarifi bol baharatlı yoğurtlu tavuk 6
kaç gündür baya katı yapıyordum uzun vadeli yapmayı planladığımdan karbonu tamamlayamadığımdan ekmek aldım araya
çiğköfte canım çekiyo ya çokmu yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…