[ı]evet efendiiiimm listemiz hazır, bu hafta çok güzel kilolar verildi topik olarak harikayız bu hafta
Umarım haftaya veremeyenler de verir, artıda olanlar telafi eder.
Yeni listemiz hepimize şans getirsin
Birincimiz cmk listeye zirveden giriş yaptı onu da ayrı tebrik ediyorum
Ve nihayet üst sıralardayım işte bunu seviyorum[/ı]
[ımg]http://oi56.tinypic.com/ofzh36.jpg[/ımg]
Evet efendiiiimm listemiz hazır, bu hafta çok güzel kilolar verildi topik olarak harikayız bu hafta
Umarım haftaya veremeyenler de verir, artıda olanlar telafi eder.
Yeni listemiz hepimize şans getirsin
Birincimiz cmk listeye zirveden giriş yaptı onu da ayrı tebrik ediyorum
Ve nihayet üst sıralardayım işte bunu seviyorum
günaydin kizlar.
benim bu sabah moralim bozuldu ya cuma gününden beri diyetimi bozmadigim halde hergün kilo aliyorum ne oluyo anlamadim,yarinda böyle olursa sanirim benim motive yerlere inecek
yasemin canım bikeresinde gülçin o kadar dikkat edip kaçamaksız bir hafta ve spor yapmıştı ve +2 kilo çıkmıştı 1 haftada ancak eski haline dönmüştü.bazen olabiliyor sen moralini bozmadan devam et.birkaç güne düzelir.
sagolun kizlar,evet siz söyleyince simdi hatirladim,ins kilo almaya devam etmem ben gülcin kadar iradeli olabilecegimi sanmiyorum,oysaki 2 senedir ilk defa b kadar güvenmistim kendime.beynimde bitirdim diyordum.neyse ya hafta basi sizide bunaltmayim,suan iyiyim daha iyi olucam ins
Canim hic sorun yapma, hic düsmesin motiven...
Hic gereksiz yere, cokca da dikkatli bir sekilde diyetime devam ederken
arti sporlarima, durduk yere +2 kg cikti!
Hani kacamak yapmis olsam gam yemicem, ama yok hersey asiri mükemmelken neye ugradigimi sasirdim!
Sinirden agladigimi biliyorum..
Ama vücudumuz bize gereksiz zamanlar sürprizler yapiyor.
Hic tasa yapma...
Ödem attirici caylar ic, mesela : Maydonoz kürü yap canim sabah ac karnina..
Cok iyi gelicek sana, ben öyle yapa yapa sinirden 1hafta hatta 1.5 haftada anca bitirdim o yokdan gelen zikkim 2 kiloyu...
Hic tasa yapma yani, kalici degil emin ol.
Ki spor yapiyorsun,vücudun denge kurmaya calisiyorda olabilir bol suyu eksik etme kendinden.
Kizlar kermes vardi demisdim Cumartesi ve Pazar hep ordaydik.
Nerdeyse tüm tanidiklarim, akraba ve cevrem ordaydi.
Aman bir ilgi, bir ilgi......
Huhhhh hhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yemin ediyorum size, abartisiz ayri ayri 10 kadina diyetimi anlattim.
Heleki püf noktalarini anlattiripda, cep teline kaydedenleri görmeliydiniz
Iltifat üstüne iltifat aldim, Zannettim ki bir ara kermes alaninda ucucam
Hani size bahsettigim bi akrabam var demisdim : Zayiflama hapi kullanarak zayiflayan..
Oda ordaydi, ayni masaya geldi oturdu ( o anda diyetten konusuyorduk)
Dinledi, dinledi, dinledi... Öyle tavirli ve kasvetli bir sekilde sunu dedi :
"Ne bu ya burasi diyetisyen dükkani mi ?
Alti üstü 13-14kg vermis 23 yasindaki kendini bi b..k zanneden kizdan oturmus bilgi aliyorsunuz
Illada istiyorsaniz alin zayiflama hapi icin zayiflayin" diyerek ayaga kalkdi gitmek icin
Bana kalmadan masadaki onca kadin resmen yerin dibine soktu soktu cikardi rezili,
resmen kendini asalak gibi hissetti..
Inanin o anda hayatta kimsenin lafinin altinda kalmayan ben sadece onu hafif bir sekilde gülümseyerek assaglanmasini izledim. Masada kayinvalidemin en iyi arkadasi olan teyze de vardi bana dediki o rezilin yaninda : Aferim kizim sen metanetini koru, saygini adabini hic bozma.
Oyuzden gözümüzde degerin apayri, birak zirveden onu izle o anca havlar durur dedi.
Bu lafdan sonra defoldu gitti masadan..
Amaaaan neise, dengesiz iste.
Kizlar giribim, bas agrisindan catlama modunda takildim resmen..
Hani size bahsettigim bi akrabam var demisdim : Zayiflama hapi kullanarak zayiflayan..
Alti üstü 13-14kg vermis 23 yasindaki kendini bi b..k zanneden kizdan oturmus bilgi aliyorsunuz
Illada istiyorsaniz alin zayiflama hapi icin zayiflayin" diyerek ayaga kalkdi gitmek icin
Bana kalmadan masadaki onca kadin resmen yerin dibine soktu soktu cikardi rezili,
Inanin o anda hayatta kimsenin lafinin altinda kalmayan ben sadece onu hafif bir sekilde gülümseyerek assaglanmasini izledim. Masada kayinvalidemin en iyi arkadasi olan teyze de vardi bana dediki o rezilin yaninda : Aferim kizim sen metanetini koru, saygini adabini hic bozma.
Oyuzden gözümüzde degerin apayri, birak zirveden onu izle o anca havlar durur dedi.
17 günün sonunda dönebildi çok şükür..ayy allah kocası sürekli seyahat etmk zorunda olanayardım etsin yaa çok zor valla.hele çoçuk varsa valizlegidiyorum kalmayaTülaycım hoşgeldin bayadır yoktun...eşin döndü mü, yurtdışından?
filizcim benim kendi görüşüm eşine hiç bişey deme bence sonuçta onun annesi sana hernekadar karşı çıkmasada içten içe kırılır .yeri zamanı gelince söylersin ..:26:saol semacım.kv çiçekten anlamaz gereksiz buna para mı verdiniz der.benim annem bayılır canlı çiçeğe ve kitaba ona hediye seçmek hiç zor olmaz.eşim bana çiçek alır olaki kv rastlar görürse yazık buna niye paranızı harcıyorsunuz der:)ben bidah bişey almayacağım bu akşam eşimlede konuşacağım hediyeyi tuttu geline götürdü diye.istiyorsan bundan sonra sen al beni lütfen karıştırma diyeceğim...
selam kızlar hepinizi çok özledim. birtürlü fırsat bulup giremedim haftasonu. geçmişe dalmaya henüz vaktim yok umarım herkesin keyfi yerindedir.yeni başlayan haftanın hepimiz için heraçıdan çok güzel geçmesi dilegiyleeee
gecmis olsun canim,hava nasil oralarda,günes carpmis olmasin..bende bugün disardaydim aksama kadar günesin altinda oturduk,akilli gibi kremde sürmedim suratim acayip yanmis durumda
sağolun kızlar, sinüzit var, birde migren. iyiyim şimdi.Yasemincim çok sevindim adına, insan kafada bitirince hiç zor gelmiyor..
Şişliğin filan olmuştur cuma rakamını görene kadar takma kafaya derim
Geçmiş olsun canım.. Soğuk algınlığına benziyor biraz uyu dinlen, nane limonda midene iyi gelir.
geçmiş olsun canım. benim kayınvaldem de geçen sene ilk anneler günü hediyemi bir tanıdığına götürmüştü.Günaydın kızlar herkesin anneler gününü kutluyorum.artık bende anneyim çok güzel bir duygu allah herkese basip etsin...annem oğlumun eline hediyeyi tuturmuş bana uzatıyor "annecim ennler günün kulu olsun diye:))"benim paşa ise paketi yeme derdinde:))
Cumartesi eltimler ve eşimin kuzenleri geldi.kaçamaklarla dolu bir haftasonuydu.gece 4 te yattık bu arada hem çene işliyor hem boğazmisafirliğe gitmek yada evinde ağırlamak tüm düzenini bozuyor maalesef...yaptığından yememek olmuyor...
Dün ufak bi kaza atlattık allah görülür görünmez kazadan korusun.artık hatalı ben miyim eşim mi yoksa ikimizde mi bilmiyorum.sat 2 suları eltimlerle 2 araba arka arkaya gidiyorduk ankamall'den diğer eltimi alacaktık.eşim durağın oraya yanaştı, bende eltim için "bizi görmedi, kapıyı aç "dedim(arabada hep kapı kitli gidiyoruz)kuzey'le dışarı çıtım ama sol ayağım hala arabada eşim arabayı çalıştırdı kucağımda çocuk tek ayakla düşmemek için sekerek nasıl toparlandım bilmiyorum benim şaşkın eşin duymuyor,görmüyor sağ tarafa trafiğe bakıyor.duraktaki adamlar bağırdı,kuzeyi tutmak için koşuşturdu eşim anacak farketti...kaynım eltim arkadaki arabada panik ama nasıl sinirlendim korktum anlatamam eşimde korkmuş yanıma geldi herkes bakıyor sinirlendim kayınımın arabasına bindin tek kelime konuşma dedim başladım ağlamaya...bikerede ayağımı ezecekti.aynaları kullanmayı bilmiyor, ehliyetini elinden almak lazım:)artık daha dikkat eder inş.iyi ki kuzey düşmedi kucağımdan yoksa başının etini yemiştim...o da beni suçluyor çıkıyorum dememişim.kapıyı(kilidi)aç bizi görmedi diyorum daha nediyeyim.
çok uzun oluyor ama bişey daha yazacağım hemen bilerek kv ye bişey almadım hoş annemede almadım hem zaman hem maddiyat kalıcı bişey istedim anneme artık elim düzelince alacağım.eşin mağazaya uğrayıp bluz alalım dedi bende ben karışmam istediğini al ehr yıl bişey aldım hiçbirini üstünde göremedim dedim.neyse acele evden çıkmamız gerekti hediye almaya vaktimiz yok dedi eşim bende evde çeyizimde kullanmadığım kahve takımları vardı 2 tane boş gitmeyelim birini seç onu götürelim dedim.hangisi iyi sie onu al dedi.neyse gittik kahve fincanı mı ne gerek vardı benim zaten var sen daha önce de almıştın (sözlüyken kütahyanın çini işlemeli t.kahve fincanını almıştım bizdeki beğenmişti diye)dedi.bende sana kıayfet ayakkabı almak istemiyorum giymiyordun üstünde hiç görmedim zamanımız yoktu alamadık evden bunu getirdik dedim.bana ne dese beğenirsiniz ii konşunun kızı evleniyor ona hediye götürüyüm dedi.ve ona götürdü....bidaha asla bişey almam götürmem oğlu alsın ben karışmayacağım.hediyenin hediye edildiğini burada gördüm...
bende kv hediye almayanlardanımmmm
çünkü tonlaaa para verip aldıgı hırkayııı
hemde beni elime tutuşturup ,kardeşinin karısına gönderdiiii
deryacım evet dediğin gibi sıkma canını bozma moralini olurmu...bu hafta da denemeye devam et bakalım tarçın çayı içmeden..bakalım ondanmı yoksa sen kendin demiştin bu diyetle iyi kilo veriyorum diye...Günaydın kızlar
Bugün moralim azıcık bozuk.
Dün 75.9 çıkmıştım cumaki kaçamaklarıma vermiştim..Bugün çok iyi sonuçlara hazırlamıştım kendimi ama 75.7 çıktım
Yani daha cumaki rakama bile ulaşamadım. Sanırım ya cuma cidden abarttım ya da yanlış yaptığım bir şeyler var çünkü bu diyetin bana uygun olduğunu biliyorum. Ne zaman protein alsam fazla veren biriyim ben
Cuma günü 2 tadelle (dışı beyaz çikolatalı), 1 çikolatalı gofret, 3 biber dolması, 1 haşlanmış patates yemiştim.. Rezilliğimi de gözler önüne serdim ama bunlar bu kadar sarsar mı bünyeyi :26:
Bir de pirinç lapasının ardından yedim belki o verdiğimin de yarısı geldi ay bilmiyorum kafam çoook karışık :84::84:
Neyse buna üzülürken dükkana geldim tarçın çayı malzemelerini tarttım hesapladım ve şok, günde 20 karbon alıyormuşum tarçın çayından
Üzüldüm ama biraz da sevindim belki verememem tarçın çayındandı...Allahtan hep az puanla kapattım ama hadi çayı da eklesem 50 puan filan eder gene vermem lazımdı
Neyse tarçın çayımın ilk yudumunu alırken bu rakamı gördüm direk gittim döktüm ve yeşil çayımı aldım geldim..
Moral bozmuyorum asla cumaya kadar bekleyeceğim, eğer o gün de tatmin edici bir rakam görmezsem karbondan vazgeçerim sanırım
bende senini anneler gününü kutluyorum canım..ayrıca çok büyük geçmiş olsun..erkekler maalesef çok dikkatsizler bütün sakarlıklar onların dikkatsizliğinden oluyor suçta bize kalıyor..ama neyseki ucuz atlatmışsınız size bişey olmamış önemli olan bu canım..hediye olayına gelince ..zamanında bende kayınvalideme çooookkkk kıyafetler aldım pahalı aldım ucuz aldım..bende hiç birini üzerinde görmedim bu nedenle bende kıyafet haricinde bişiyler alıyorum..mesela cüzdan terlik,kek fanusu aldım bu sefer çok şık bişey..benim annem ne alırsam giyer canımyaa ona da muya dan terlik aldım.. almassam olmaz anneme almmassam annem bozulmaz da kv bozulur ..oda bana alır hemde bol bol..çifter çifter alır hediye almayı ve vermeyi sever...ama böyle yaptığı çok ayıp bişiy hediyeyi başkasına vermesi..neyse üzülme almassın olur biter canım..Günaydın kızlar herkesin anneler gününü kutluyorum.artık bende anneyim çok güzel bir duygu allah herkese basip etsin...annem oğlumun eline hediyeyi tuturmuş bana uzatıyor "annecim ennler günün kulu olsun diye:))"benim paşa ise paketi yeme derdinde:))
Cumartesi eltimler ve eşimin kuzenleri geldi.kaçamaklarla dolu bir haftasonuydu.gece 4 te yattık bu arada hem çene işliyor hem boğazmisafirliğe gitmek yada evinde ağırlamak tüm düzenini bozuyor maalesef...yaptığından yememek olmuyor...
Dün ufak bi kaza atlattık allah görülür görünmez kazadan korusun.artık hatalı ben miyim eşim mi yoksa ikimizde mi bilmiyorum.sat 2 suları eltimlerle 2 araba arka arkaya gidiyorduk ankamall'den diğer eltimi alacaktık.eşim durağın oraya yanaştı, bende eltim için "bizi görmedi, kapıyı aç "dedim(arabada hep kapı kitli gidiyoruz)kuzey'le dışarı çıtım ama sol ayağım hala arabada eşim arabayı çalıştırdı kucağımda çocuk tek ayakla düşmemek için sekerek nasıl toparlandım bilmiyorum benim şaşkın eşin duymuyor,görmüyor sağ tarafa trafiğe bakıyor.duraktaki adamlar bağırdı,kuzeyi tutmak için koşuşturdu eşim anacak farketti...kaynım eltim arkadaki arabada panik ama nasıl sinirlendim korktum anlatamam eşimde korkmuş yanıma geldi herkes bakıyor sinirlendim kayınımın arabasına bindin tek kelime konuşma dedim başladım ağlamaya...bikerede ayağımı ezecekti.aynaları kullanmayı bilmiyor, ehliyetini elinden almak lazım:)artık daha dikkat eder inş.iyi ki kuzey düşmedi kucağımdan yoksa başının etini yemiştim...o da beni suçluyor çıkıyorum dememişim.kapıyı(kilidi)aç bizi görmedi diyorum daha nediyeyim.
çok uzun oluyor ama bişey daha yazacağım hemen bilerek kv ye bişey almadım hoş annemede almadım hem zaman hem maddiyat kalıcı bişey istedim anneme artık elim düzelince alacağım.eşin mağazaya uğrayıp bluz alalım dedi bende ben karışmam istediğini al ehr yıl bişey aldım hiçbirini üstünde göremedim dedim.neyse acele evden çıkmamız gerekti hediye almaya vaktimiz yok dedi eşim bende evde çeyizimde kullanmadığım kahve takımları vardı 2 tane boş gitmeyelim birini seç onu götürelim dedim.hangisi iyi sie onu al dedi.neyse gittik kahve fincanı mı ne gerek vardı benim zaten var sen daha önce de almıştın (sözlüyken kütahyanın çini işlemeli t.kahve fincanını almıştım bizdeki beğenmişti diye)dedi.bende sana kıayfet ayakkabı almak istemiyorum giymiyordun üstünde hiç görmedim zamanımız yoktu alamadık evden bunu getirdik dedim.bana ne dese beğenirsiniz ii konşunun kızı evleniyor ona hediye götürüyüm dedi.ve ona götürdü....bidaha asla bişey almam götürmem oğlu alsın ben karışmayacağım.hediyenin hediye edildiğini burada gördüm...
canım sen baya ciddi ciddi yürüyorsun maşallah yaaa...banuş bi ben başlayamadım şu yürtüyüşlere kuşum darısı başımaaa totomu kaldıramıyorum sabahları kuuugünaydın kızlarrrrrrr
günaydın diyourm benim için günün yarısı oldu bile.......
sabah 6 da kalk yürümye git,giderken makinayı çalıştımrıştımçamaşır kahvaltı derken
bu saat oldu ama ben yorgunum
detoksa başlaıdm bugün ayran çorbasına çok sveiyorum ben bunu
saat 11:15 te ilk çorbamı içicem
tartılmadımd abiliyorumki artıdayımm
tülayy hoşgeldin cnm aramızaaaa koruma programı ii bir karar bence
bende 60 olayımdaa egerr yeterli gelirse korumaya geçicem
çünküüüü çok kötü şeyler duydumm hafta sonu yaa
deryoş
sıkmaaa canınıı tatlışım dur baklaım cumaya neler oliyy
filizcim geçmiş olsun cnm
oğlumu yedirdim uyudu unutma beni eşliğinde yürüşümü yapmaya gidiyorum bağımlılık yaptı bende unutma beni başlıyınca yürümek istiyorum
cok sagol canim,hepinizin sayesinde toparladim sükür,ben o tür kürleri yapaiyorum canim,günde 3 litre su ve yesil cayima devam..
o dengesizide bosver almis cevabini oturmus zaten,hirsindan catlasin dursun hayret bisey ya,ben bile sinir oldum yani ne cins insanlar var yarabbim
gülçin öncelikle geçmiş olsun canım ağzım açık okudum yazdıklarını nasıl bir terbiyesizliktir bu kadının yaptığı yaaa sinir oldum ama almış ağzının payını ohhh canıma değsin boğazlarını tutamıyorlar hooop ilaç asıl başarı senin yaptığın farkında değil
banucum onlar çatlasın kıskandığındansen takılma fıstık gibisin maşallah hem ikiz çoçuk bakıp hem senn iradenene sahip olmak zor çekemiyorlar bence.ben tek çoçukla bazen çıldırma noktasınageliyorum mutfakta nevarsayemek istiyorum
grenwoodu bende kullanıyorum ama mest idenemedim hiç bide onu alıyımdolabın birafı benm çaylarla dolu
17 günün sonunda dönebildi çok şükür..ayy allah kocası sürekli seyahat etmk zorunda olanayardım etsin yaa çok zor valla.hele çoçuk varsa valizlegidiyorum kalmaya
filizcim benim kendi görüşüm eşine hiç bişey deme bence sonuçta onun annesi sana hernekadar karşı çıkmasada içten içe kırılır .yeri zamanı gelince söylersin ..:26:
senle ben amiral battı gibiyiz valla ne ara gelip neara kayboluyoruz
ne densiz bi insanmış o yahu kıskanıosan masaya gelme veyabişey demeden kalk cinsmiş hakkaten..
geçmiş olsun ayrıca burdada salgın var sanırım sıradan herkes grip çevremde
merhebe kızlar derya ellerine sağlık liste harika olmuş kendimi 1. görünce çok mutlu oluyorum ve şımarmak istemiyorum bende kh diyetine başlıyorum bugün buarada bu diyette ara vermek gerekiyormu? bilgi verirseniz sevinirim herkese iyi günler.
bende kv hediye almayanlardanımmmm
çünkü tonlaaa para verip aldıgı hırkayııı
hemde beni elime tutuşturup ,kardeşinin karısına gönderdiiii
gülçinn şekerli sakızı zorla soktu ağzıma kızım kaç karbondur ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?