80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menümü yaziyim :

Sabah :

2 Yumurtadan Omlet : 1 Puan

Misket büyüklügünde 3 domates: 2 Puan

Ceyrek Salatalik: 1 Puan

Mozerrella Peyniri ( Tuzsuz Italyan Peyniri) : 1 Puan

Ögle :

Yogurt 100 Gr : 5 Puan

Ara:

(Uzun zaman sonra) Form cayi 5'i 1 arada sekersiz

Aksam:

1 But Haslama: 0 Puan

Taze Fasülye (4 Kasik) : 7 Puan

Allah izin verirse kapanis 17 puanla bakalim....:97:

gülçinnnnnn
öncelikleeeee o kadınaaaa hayretim şaştıı yaaa
insanlar neden bu kadarrrr zor hazmediyor bazı şeyleri anlamıyorummm

menün çok az degilmi? cnm ya öglen sadece 100 gr yogurt z geldi bana

gülçinnnnnn
öncelikleeeee o kadınaaaa hayretim şaştıı yaaa
insanlar neden bu kadarrrr zor hazmediyor bazı şeyleri anlamıyorummm

menün çok az degilmi? cnm ya öglen sadece 100 gr yogurt z geldi bana

Balim senin sirf hayretin, benimse felegim sasti!
Gece uyuyamadim, rüyamda bile rezille ugrasdim.
Agzinin üstüne üstüne, yerde sürüye sürüye, yumruklari yedire yedire sabah süper bi sekilde motive ile full enerji ile kalkdim

Fesatlik, hasetlik iste gereksiz ya..
Kiskancligini belli etti kalkti, def oldu gitti.
Bu dedigim sahis 41 yasinda....:26:

Gribim diye istah yine bende 0 canim,
midem almiyor hastalikda..
Esim verdi elime zorla o yogurdu,
biliyorki Yogurda asla hayir demem..
Heerseyin ama herseyin yanina yogurt yiyen bir cinsim
Mercimek corbasinin bile yanina yogurt

selam kizlar,b8ugünkü menümü yazayim.

sabah
pastirmali tost

ara
1 armut

ögle
2 adet haslanmis yumurtayla salata

ara
1avuc findik
1 armut

aksam
1 kase müsli

3 litre su
2 kupa yesil cay
90 dk spor

Merhabalar.Bugün sabah tartıldım,100gr.almışım,daha fazla bekliyordum
Önceleri aldığım onca kiloları görmez ve hala da yemeğe devam ederken,şimdi aldığım(kaçamak o kadar çoktu ki,1-2 kilo + bekliyordum) 100 grama bile üzüldüm.Bu nasıl bir duygu:44: Yine de çok şükür.
Bugün kü menüm:
Sabah:
1 ince dilm ekmek
1 domates
1 salatalık
1 zeytin
1 kk beyaz peynir
Domates-dereotu

Öğle:
500 gr yoğurt
4 çörekotlu form bisküvi
2 çatal pazı kavurması
1 çatal zeytintyağlı biber dolması

Ara:
1 yeşil elma

AkşamBüyük olasılıkla)
2 çatal mantar(sote)
1 tabak kabak yemeği
1 ince dilim ekmek

2 lt su(olacak)
1 kupa tarçın çayı
1 nescafe(şekersiz)
şekersiz çaylar

Son düzenleme:

sağol ilkaycım yaa aslında okudumda alıntı yapmamışım demekki evlenme programlarını izlemekten iyidir diye izliyorum işte insanizleynce merak edio nolmuş ne nebitmiş die

allahııııııııııııııım sana geliyorum

saat 12den beri geçmiş okuyorum
arada çamaşır bulaşık oğlanın işleri, yer ssüpürüp silme kahvaltı öğlen yemeği
hepiciiii girdi ancaa bitirdim yahuu

tülaycım hoşgeldin
ne demekmiş o gelmeye yüzüm yoktu filan aşkolsun
eşin de gelmiş, gittiğinden haberim yoktu ama gözün aydın tatlım...
bende şu 5li rakamları görem korumaya geçicem yetti garii

gülçin, gözlerim açık kaldı yahuuu
bence o kadınla hiç işin olmasın....

filizcim, kayınvaliden çok ayıp etmiş, götüreceği varsa bile
bu şekilde dile getirmesi biraz gereksiz
belkide senden başka beklentileri var da böyle belli etmeye çalışıyor, bilemiyorum...

deryaaa bende kayınvalide adayıyım kuuu :)))
benim kayınvalidem de çok iyidir...
kişiden kişiye göre değişiyor sanırım... herşeyde herkesde olduğu gibi...

zeynep derslerinde başarılar dilerim...

sevgii bi magnumu bitiremedin haaaa
amaniinnn ben hala 2 dene olsa bilem hüpletirim :))

Son düzenleme:
izloşum sağol kuşum yaa adam bi gitti 17 gün neyse 17 yıl gibioldu biraz ama geçti gitti

izlemyaa valla daha fazlasıgitmiyo bende bacımyaa millet löp löp yutuo hamurları çamurları ben ucundan yiyorum hep yinede 2 kilo artıdaydım düşün yani
şu kiloları bi oturtsam varya dah bişi istemiorum

sende yeni eve geçmişsin kuşum hayırlı ,sağlıklı günlerde otur inş canım sonraki ev kendinin olsun amiiiiiinnnn

geçmiş olsun gülçin
izlemmmm yazabildinmi sonundaa bacım.......

benimde kv geldi bebeleir parka çıkardılar accık
bend ebi kek yapayım dedimmm
damla çikolatalı kek attım fırınaa hiçç güsell kokmayyyyyy

detokstayımmmm ama yapmakk istedimmm yaa

bu arada kızlar yazılarımdakiimla hatarı tamamen pc nin suçu kendi pcmin şarj aleti patladı allahtan odada kimse yoktu oğlumla mutfaktaydık biz bir ses geldi bomba gibi gelip bakarımki odanın içi dumana boğulmuş meğer çok uzun süre fişte bırakmamak lazımmış sizde aman ha dikkat edin

urkecim

yazdıkların gerçekten çok çok şaşırtıcı şeyler
ticari amaç, para kazanmak uğruna insan sağlığıyla oynuyorlar
insan yok canım o kadar da değildir diyor ama

et konusunda piyasada bu kadar talep varken
sebze konu da öyle, geçen gün çocuklar duymasını izliyordum
akıllı sebze ürünü diye bişiyden bahsediyorlardı
yani şu organip olup normal sebzenin 5 katı fiyatına satılanlardan
herkes ne yapması gerektiğini ne alması gerektiğini bilir
ama koşullar, mutlaka birinden birini aklımızda oluşan soru işaretlerine rağmen alıyoruz

bizde çok az tüketmeye çalışıyoruz sosis salam ı, ama ben sucuk aşığıyım bayılırım ölürüm
o kadar çok severim işte o nokta da çok da umrumda olmuyor yoksa psikolojik desteğe ihtiyacın olur
şuu aşırı titizlik hastalık dedikleri olay yakamı bırakmaz diye düşünüyorum

tabiki bilinçsizce değil, senin de dediğin gibi en aza indirgemek önemli olan
bende et suyu tavuk suyunu, buzluğumdaki buz kaplarına dökerim, yemeklere, çorbalara 2şer 3er atarım...ama pilavı da bulyonsuz düşünemiyorum

çikolata da öyle, hepimiz ve herkes biliyorki, büyük çoğunluğu yağğğ
ama yerken o keyfi alıyoruz, kısacası herşeyin fazlası zararlı işte
benimde salçamı, biberimi patlıcanımı makarna tarhana hep annem yapar, nane kurusunu, kimyonu, fesleğeni filan kayınvalidem verir...

ama herkesin aynı şansı olmuyor işte,
allah herkesin yardımcısı olsun

bugünkü menüm efem

sabah:kaşar ve yeşil zeytin=2
öğlen:haşlanmış tavuk=0
ara:3 diyet bisküvit=12
akşam ton balıklı salata (çeyrek ıce berg,3 kornişon turşu,yarım havuç,ton balığı)1 dilim tb ekmeği=23
yatmadan süt=5
toplam=42
spor:45 dk yürüyüş 10 dk aerobik
su:2-2,5 lt
afiyet olsun

ayy aallah korumuş yaa

bende eşime hep kızarım, telefonun şarj aletini hiç çıkarmaz fişten
gelir gider takar şarj eder
ya ne olursa olsun sürekli sıcak, ödüm kopar elektrik işlerinden
kısa bir süre önce ütüyü bile fişe sokamazdım ben
bi kere ateş aldı, nasıl çektiğimi bilmiyorum allah esirgesin yaa

Bugünkü Kh Menüm

Kahvalti :
Beyaz Peynir ( 1 )
Salam ( 1 )
Haslanmis Yumurta ( 0 )
4.Yaprak Marul ( 2 )

Ara :
1.Tane Tatli Erik ( 4 )

Öglen :
Sahanda Pastirmali Yumurta ( 1 )
1.Dilim Kepek Ekmegi ( 15 )

Ara:
Havuc ( 4 )

Aksam :
2.Tane Tatli Erik ( 8 )

Toplam Puan : 36 :82:

Meyvelerimide Kh Diyetine SIKI$TIRA Bildim Cok $ükür
Dün Tüm Gün Nett Ba$inda Meyvelerin Kh'sini Inceledim Ve Not Aldim ,
Bugünde Carsiya Cikip Alisverisimi Yaptuuuumm
Sevdim Ben Bu Diyeti .. Harbiden Tok Tutuyor Yediklerim Beni Ve 40.Puani A$madan Tamamladim Günümü Tok Bir $ekilde
Aksam Yiyecegim Erikleri Henüz Yimedim , Belki Sadece 1.Tanesini Tüketirim .. Belkide 2.Sinide
Canimin Istegine Bagli :82: Daha Karar Veremedim Yane :90:

Umarim Herkezin Günü Iyi Gecmistir

izloşşşşşşşşşşşş
seni görüyorum alttaaaaaa

ankara hala soguk yaaaa bi gelmeid yazzzzz
bulutluu sogk ve kasvetli

Banucum öncelikle maşallah diyorum walla ben her sabah perdeyi aralayıp dışarı bakıp hızlıca yatağın içine iyice gömülüyorum.hayırlısıyla bir ısınsa bende yürüş yapabilsem.

Amaaaan neise, dengesiz iste.
Kizlar giribim, bas agrisindan catlama modunda takildim resmen..
[/QUOTE]

walla bu kıskananları anlamak zor bu kadar niye belli ederler bu belli etmeyi geçmiş bariz söylemiş.hiç yaşınada bakmıyor acaba menopoza mı girdi o dönem stresli olur, dengesi bozulur...gülçincim demek ki doğru yoldasın süper o kadar iltifat üstünede böyle bir kıskançlık:) aynen sevam şekerim istediğin kiloya düş sonra bidaha karşısına geç bu sefer lütfen kibar olma:))
Geçmiş olsun biraz yat dinlen aç kalmamaya çalış...açlık baş ağrısını çoğaltıyor...

Bu tamamen görgüyle alakalı verilen hediye başkasına hediye mi edilir tuhaflar.siz birde kendiniz götürmüşsünüz çöpe atarım sa asla ben vermem...kaldırsın totosunu bir zahmet kendi götürsün.hediyeleşmek sünnetmiş.iyi paketleri açmadan birbirimize verelim:)

bende kv hediye almayanlardanımmmm
çünkü tonlaaa para verip aldıgı hırkayııı
hemde beni elime tutuşturup ,kardeşinin karısına gönderdiiii

Senin ayrı zaten eşi benzeri yok:))kıskanç,düşüncesiz.bizimki bana demesede oğluna hayırlı olsun der öyle bir ev işine girsek...bidaha bişey almam zaten eşim alsın...o kadar sinir ki ne yapsan memnun olmuyor,beğenmiyor daha iyisni yap görelim.pasta yaparım burun kıvırır,hediye alırım neymiş kolu ne uzun ne kısa hayret yani capri kol...dün mutfağa gelmiş elinde 2 atlet 1 kilot babanne kilodu 5 numara beyaz pamuklu aranızda paylaşın dio benimde size hediyem bu olsun dio:)3 eltiyiz,(1 tanesi eşimin kuzeninin eşi)eltimin biri ben giymem o ne öyle dedi kv. tango mu giyiyorsun dio çok güldüm bizle dalga mı geçiyor kiloluyuz die napıyor anlamadım.o iç çamaşırları hiç birimiz tarzı değil hiç verme daha ii....kös kös geri götürdü....

walla gıcıklığına yapıyor ne kadar söylemesini beceremesede tanga, slip hepsini biliyor.facebookta resimlerim arasında hamileyken çekilmiştim eltilerimle görmüşsünüzdür.kilolarımız var ikisi elma tipi göbek,göğüs,mide ben ise armut...galiba o çamaşırı bana atletleri eltlerime düşündü...

filizzzzz
çok yaşasın kv güldürdü beni
kız evde vardır kesinnn
çıkarmıştır sandıktann

Tülaycım çok geçmiş olsun...allahtan oda da değilmişsiniz.unutmadan eşin dönmüş gözün aydın.birde dediğin gibi şuan hediye işini eşime söylemeyeceğim tekrar almam gerekirse o zaman söylerim:)

izlem canım çok şanslısın allah annelerine uzun ömür versin.bizde annemle ne zaman tatile gitsek elimizde 1 valiz varken 3 valiz döneriz,ne bulursa köy pazarında peynir,tereyağ,pekmez vs alır,sebze meyva:)kardeşim sinir olur Ankara'da yok mu die yokişte buranın organik pazarı uçuyor almak zor...mecur bile bile yiyoruz dediğin gibi.

Birde unutmadan dün eltim söyledi hastanede refakatçi kalırken diğer hastalarla konuşmuş,
biri kiraz sapı ve mısır püskülü kaynatmış zayıflamak için bağırsağında yara varmış heryerini sarmış.doktor naptın ne yedin içtin nasıl böyle oldu demiş.bir diğeride ketn tohumu ve yoğurt karıştırmış onunda midesi...allahım evimizden barkımızda uzak tutsun sevdiklerimizden kanser çok zor düşmanıma vermesin...lütfen dikkat edin her bünyeye yaramıyor demek ki ...

ben çıkıyorum geç bile kaldım çenem düştü yine ii akşamlar kendinize ii bakın çıtırlar

slmmm karnımdaki şişlik ve çatlaklar beni deli ediyor. sırf kilom yüzünden başlayan nedenlerden boşandım. doğuma 102 kiloyla gittim ve 86 kiloyum şu an 3,5 yaşında oğlum. yeni birlikteliğimde aslında arkadaşım kilomun sorun olmadığını sevdiğini söylüyor ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan yardım edin kızlarrr beraber verelim. bu yaz tatil yapacağız bikini yeniden giymek istiyorum tek hayalim doğumdan önceki 60 kilo olan halim. 65 e de razıyım :)

[ı]
tinnnn tonnnnnnnn kimse vaymııııııı?????

Buralarda dolaşan gelüp gelüp kaçan bir arkadaş vaydııı adıı buçiiinnnn hatıyladınızmııııı??????

Kaçakkkk geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

Offff kaçtııı artıları topladıı ve kendini yine buyda buldummm....herhalde artık iradem kalmadımı neyyyy iyice aylinleştim ben....

Neyse zararın neresinden dönersek kardırrr.....

Sizler nasılsınızzzz

izlemm,banu,ilkay,tülay,derya,feryal,gülçin,nilgün......aklıma gelmeyenlerrr herkeze slmlarrr

izlooo düştünmü 50 lilere kıssssssss??????ayrıca yeni evinde sağlıkla mutlulukla otur canım...​
[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…