- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
walla gıcıklığına yapıyor ne kadar söylemesini beceremesede tanga, slip hepsini biliyor.facebookta resimlerim arasında hamileyken çekilmiştim eltilerimle görmüşsünüzdür.kilolarımız var ikisi elma tipi göbek,göğüs,mide ben ise armut...galiba o çamaşırı bana atletleri eltlerime düşündü...
sağol canım allah korusun hepimizi görünmez kazalar oluyor işteTülaycım çok geçmiş olsun...allahtan oda da değilmişsiniz.unutmadan eşin dönmüş gözün aydın.birde dediğin gibi şuan hediye işini eşime söylemeyeceğim tekrar almam gerekirse o zaman söylerim:)
ayy aallah korumuş yaa
bende eşime hep kızarım, telefonun şarj aletini hiç çıkarmaz fişten
gelir gider takar şarj eder
ya ne olursa olsun sürekli sıcak, ödüm kopar elektrik işlerinden
kısa bir süre önce ütüyü bile fişe sokamazdım ben
bi kere ateş aldı, nasıl çektiğimi bilmiyorum allah esirgesin yaa
gel kuzum gel bizim dönüp dolaşıp gelicemiz yer burası zaten hoşgeldin[ı]tinnnn tonnnnnnnn kimse vaymııııııı?????[/ı]
Buralarda dolaşan gelüp gelüp kaçan bir arkadaş vaydııı adıı buçiiinnnn hatıyladınızmııııı??????
Kaçakkkk geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
Offff kaçtııı artıları topladıı ve kendini yine buyda buldummm....herhalde artık iradem kalmadımı neyyyy iyice aylinleştim ben....
Neyse zararın neresinden dönersek kardırrr.....
Sizler nasılsınızzzz
izlemm,banu,ilkay,tülay,derya,feryal,gülçin,nilgün......aklıma gelmeyenlerrr herkeze slmlarrr
izlooo düştünmü 50 lilere kıssssssss??????ayrıca yeni evinde sağlıkla mutlulukla otur canım...
allahııııııııııııııım sana geliyorum
saat 12den beri geçmiş okuyorum
arada çamaşır bulaşık oğlanın işleri, yer ssüpürüp silme kahvaltı öğlen yemeği
hepiciiii girdi ancaa bitirdim yahuu
tülaycım hoşgeldin
ne demekmiş o gelmeye yüzüm yoktu filan aşkolsun
eşin de gelmiş, gittiğinden haberim yoktu ama gözün aydın tatlım...
bende şu 5li rakamları görem korumaya geçicem yetti garii
gülçin, gözlerim açık kaldı yahuuu
bence o kadınla hiç işin olmasın....
filizcim, kayınvaliden çok ayıp etmiş, götüreceği varsa bile
bu şekilde dile getirmesi biraz gereksiz
belkide senden başka beklentileri var da böyle belli etmeye çalışıyor, bilemiyorum...
deryaaa bende kayınvalide adayıyım kuuu :)))
benim kayınvalidem de çok iyidir...
kişiden kişiye göre değişiyor sanırım... herşeyde herkesde olduğu gibi...
zeynep derslerinde başarılar dilerim...
sevgii bi magnumu bitiremedin haaaa
amaniinnn ben hala 2 dene olsa bilem hüpletirim :))
geçmiş olsun gülçin
izlemmmm yazabildinmi sonundaa bacım.......
benimde kv geldi bebeleir parka çıkardılar accık
bend ebi kek yapayım dedimmm
damla çikolatalı kek attım fırınaahiçç güsell kokmayyyyyy
detokstayımmmm ama yapmakk istedimmm yaa
Banucum öncelikle maşallah diyorum walla ben her sabah perdeyi aralayıp dışarı bakıp hızlıca yatağın içine iyice gömülüyorum.hayırlısıyla bir ısınsa bende yürüş yapabilsem.
Amaaaan neise, dengesiz iste.
Kizlar giribim, bas agrisindan catlama modunda takildim resmen..
[ı]tinnnn tonnnnnnnn kimse vaymııııııı?????[/ı]
Buralarda dolaşan gelüp gelüp kaçan bir arkadaş vaydııı adıı buçiiinnnn hatıyladınızmııııı??????
Offff kaçtııı artıları topladıı ve kendini yine buyda buldummm....herhalde artık iradem kalmadımı neyyyy iyice aylinleştim ben....
Sizler nasılsınızzzz
izlemm,banu,ilkay,tülay,derya,feryal,gülçin,nilgün......aklıma gelmeyenlerrr herkeze slmlarrr
izlooo düştünmü 50 lilere kıssssssss??????ayrıca yeni evinde sağlıkla mutlulukla otur canım...
günaydın herkesee
deryacım cumaya kadar tartılmamayı sanada tavsiye edrim.bak bugün tartılmasaydın moralin bozulmıcaktı cumaya kadar, kaçamak yaptım diye hem sıkı hemde moralli gidicektin
Geleceğin kaynana adayı olarak sözünü üstüme alıyorum ve çok alınıyorum deryacımyanlış genelleme olmuş benim kayınvalidem melek gibidir valla ama sorun sen ne aldın kv.ne diye aradım kutladım hiç bişey almadım
deryacığım burcuydu benim adım unuttun sanırım tabi herkesin ismini aklında tutmak zor oluyor gerçekten
tülayyyy ve derya
haklısınız kızlar tabiki takılcak şey degil bunlar hepimize olduu
ama bazıları artık çekemediignden
işi hakaret boyutuna getiriyor farkınd adegil.
kızlar form çayların içindeeee a101 den mest ve bimin grenvood
tescillenip onaylanmıştır tarafımcaaaikiside güselll
digerleriiii bi halta yaramazzz
sakın moralini bozma canım cumaya daha çok var hem belki şişkinliğin oluyordur belkide tarçın rezil etti biziallahım ya bende kestim tarçını pehhh
ya bişi diyimmi ben çok zorlannıyorum aslında bu karbon diyeti tam bana göre sütümüde güzel destekliyor ve ne kadar gereksiz şey varsa yememiş oluyorum ama işte zorlanıyorum belkim cuma pes ederim
Derya'cım sana 65 kiloya düş diyen arkadaşını hiç dinleme sen öncelikle 70 kiloya düş sonrasına kendin karar verirsin..sen ben bu topiğe girdiğimden beri balık etli severim eşimde öyle sever dedin.o zaman istediğin gibi ol boyuna göre 65 az olabilir...
saol semacım.kv çiçekten anlamaz gereksiz buna para mı verdiniz der.benim annem bayılır canlı çiçeğe ve kitaba ona hediye seçmek hiç zor olmaz.eşim bana çiçek alır olaki kv rastlar görürse yazık buna niye paranızı harcıyorsunuz der:)ben bidah bişey almayacağım bu akşam eşimlede konuşacağım hediyeyi tuttu geline götürdü diye.istiyorsan bundan sonra sen al beni lütfen karıştırma diyeceğim...
aceba lapadan sonra kilo alınıyor diyorlardı öyle birşeymi ama ben inanıyorum cuma güzel bir rakamla listede başlarda olacağız bende hiç bozmadım aynen devam ama hala cumadan sonra 1 kg vermiştim sabitim çokta mucize beklememek lazım dimi
Kizlar kermes vardi demisdim Cumartesi ve Pazar hep ordaydik.
Nerdeyse tüm tanidiklarim, akraba ve cevrem ordaydi.
Aman bir ilgi, bir ilgi......
Huhhhh hhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yemin ediyorum size, abartisiz ayri ayri 10 kadina diyetimi anlattim.
Heleki püf noktalarini anlattiripda, cep teline kaydedenleri görmeliydiniz
Iltifat üstüne iltifat aldim, Zannettim ki bir ara kermes alaninda ucucam
Hani size bahsettigim bi akrabam var demisdim : Zayiflama hapi kullanarak zayiflayan..
Oda ordaydi, ayni masaya geldi oturdu ( o anda diyetten konusuyorduk)
Dinledi, dinledi, dinledi... Öyle tavirli ve kasvetli bir sekilde sunu dedi :
"Ne bu ya burasi diyetisyen dükkani mi ?
Alti üstü 13-14kg vermis 23 yasindaki kendini bi b..k zanneden kizdan oturmus bilgi aliyorsunuz
Illada istiyorsaniz alin zayiflama hapi icin zayiflayin" diyerek ayaga kalkdi gitmek icin
Bana kalmadan masadaki onca kadin resmen yerin dibine soktu soktu cikardi rezili,
resmen kendini asalak gibi hissetti..
Inanin o anda hayatta kimsenin lafinin altinda kalmayan ben sadece onu hafif bir sekilde gülümseyerek assaglanmasini izledim. Masada kayinvalidemin en iyi arkadasi olan teyze de vardi bana dediki o rezilin yaninda : Aferim kizim sen metanetini koru, saygini adabini hic bozma.
Oyuzden gözümüzde degerin apayri, birak zirveden onu izle o anca havlar durur dedi.
Bu lafdan sonra defoldu gitti masadan..
merhebe kızlar derya ellerine sağlık liste harika olmuş kendimi 1. görünce çok mutlu oluyorum ve şımarmak istemiyorum bende kh diyetine başlıyorum bugün buarada bu diyette ara vermek gerekiyormu? bilgi verirseniz sevinirim herkese iyi günler.
sağolun kızlar, sinüzit var, birde migren. iyiyim şimdi.
bende kv hediye almayanlardanımmmm
çünkü tonlaaa para verip aldıgı hırkayııı
hemde beni elime tutuşturup ,kardeşinin karısına gönderdiiii
çiğköfte canım çekiyo ya çokmu yasak
Menümü yaziyim :
Sabah :
2 Yumurtadan Omlet : 1 Puan
Misket büyüklügünde 3 domates: 2 Puan
Ceyrek Salatalik: 1 Puan
Mozerrella Peyniri ( Tuzsuz Italyan Peyniri) : 1 Puan
Ögle :
Yogurt 100 Gr : 5 Puan
Ara:
(Uzun zaman sonra) Form cayi 5'i 1 arada sekersiz
Aksam:
1 But Haslama: 0 Puan
Taze Fasülye (4 Kasik) : 7 Puan
Allah izin verirse kapanis 17 puanla bakalim....:97:
deryaaa bende kayınvalide adayıyım kuuu :)))
benim kayınvalidem de çok iyidir...
kişiden kişiye göre değişiyor sanırım... herşeyde herkesde olduğu gibi...
bu arada kızlar yazılarımdakiimla hatarı tamamen pc nin suçu kendi pcmin şarj aleti patladı allahtan odada kimse yoktu oğlumla mutfaktaydık biz bir ses geldi bomba gibi gelip bakarımki odanın içi dumana boğulmuş meğer çok uzun süre fişte bırakmamak lazımmış sizde aman ha dikkat edin
slmmm karnımdaki şişlik ve çatlaklar beni deli ediyor. sırf kilom yüzünden başlayan nedenlerden boşandım. doğuma 102 kiloyla gittim ve 86 kiloyum şu an 3,5 yaşında oğlum. yeni birlikteliğimde aslında arkadaşım kilomun sorun olmadığını sevdiğini söylüyor ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan yardım edin kızlarrr beraber verelim. bu yaz tatil yapacağız bikini yeniden giymek istiyorum tek hayalim doğumdan önceki 60 kilo olan halim. 65 e de razıyım :)
[ı]tinnnn tonnnnnnnn kimse vaymııııııı?????[/ı]
Sizler nasılsınızzzz
IYI Aksamlar kizlar,basim tuttu spora gidemedim,menüme yazmsitim,yalan olmasin diye söyliyim dedim
Görmedin sanirim tatlim :
Mozerrella peyniri
Yogurt
2 yumurta
1 Haslanmis but
Ve Kiymali (Taze fasulye)
gece yatmadan da bir bardak light süt
Yeterli mi canim..
Layy Layy Layyy :76:
Bu Ne Sessizlik Ayoll .. Nerdesiniz Kizlarr
Menümdeki Puan 36.degüüüll 32 :82: Düzenleme Yapayim Buradan Dedüdümm ..
1.Tanecik Erük Yedüüümm .. 2.Cisini Canim Istemedi ..
Simdi Kara Kara Yarin Öglen Ne Yesem Diye Düsünmekteyim ..
Öglene Cikarmiyim Görüsmeden Bilmiyorum Cünkü ..
Egerki Cikarsam Oradaki Bi Dönerciye Oturcam Sade Döner Ismarliyip Yicem
Nede Olsa Kh'si 0Amaaan Bakarim Gari Duruma Bagli ..
Gülcinimm Simdi Gördüm O Mesajini ..
O Densize Cevap Vermemekle Iyi Etmissin Hemde Coook Iyi Etmissin ..
O Alsin Icsin O Haplari Biraktigi Zaman Dumba Gibi $i$tiyinde Ve
Sende Bu Diyetinle Hala Citir Gibi Kaldiginda Önüne Gecip ''NABER TATLIM '' :82: :89:
Diyiverdiginde En Iyi Cevapi Yapistirmis Olursunnn Onaa ..
Hani Bende Yazdim Ya Bi Kiza Diyette Yardim Edecegim Diye ..
Onun Anneside Hep Böyle Zayiflama Ilaclarina Basvurmustu ,
Sonra 2.Katini Geri Aldi .. Simdi Ise Kizina Yazagim Diyet Listesine
Oda Uyacakmis Öyle Dedi Bana .. Yani Herkez Birgün Dogru Yolu Seciyor ..
Oda Birgün Gelir Gururunu Ayaklar Altina Alip Sana Danisir .. Eminim Ben Buna ..
Kolay Yolla Kilo Vermek Isteyenlere ''Tikim'' Var
Bir Cok Sey Söylemek Istiyorum Onlara Amaaaaa ... Neysee Degmez :82:
ne yapayim canim,icim rahat etmiyor o ekilde ,zaten bundan sonra ertesi güne yazicam mneümü:60Ahhaahh alemsin
Ince düsündügün icin tesekkürler tatlim
Şok oldum okuyunca gülçin nasıl bir insan bu
Tamam hasetlikten saçmalayanı çok gördük banuya da yüzün çökmüş bilmem ne diyorlar da kıskançlığını bu kadar açıkça belli edenini görmemiştim
Cevap vermemekle en iyisini yapmışsın ama yeri gelir çileden çıkarır bu tipler insanı
:
Birde beni o bunlari karsima gecmis söylerken düsün benim o anki halimi
Halen agzini burnunu dagitasim var
Hani protein, hani nerede
Görmedin sanirim tatlim :
Mozerrella peyniri
Yogurt
2 yumurta
1 Haslanmis but
Ve Kiymali (Taze fasulye)
gece yatmadan da bir bardak light süt
Yeterli mi canim..
Gördüm de ben sütü yoğurdu peyniri proteinden saymıyorum,saf protein olacak, et olacak illa bana
Şu karbon diyeti yüzünden trex gibi hissediyorum kendimi zaten, canavarlaştım iyice
ne yapayim canim,icim rahat etmiyor o ekilde ,zaten bundan sonra ertesi güne yazicam mneümü:60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?