80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah iyiliğini versin emi kız hemen kötü düşünme belki kadın tamamen insancıl duygularla bişey vermek istemiştir ve o an elinin altındabionlar vardır
alem kadınmış vesselam gelinlere iç çamarışırı puhaha

sağol canım allah korusun hepimizi görünmez kazalar oluyor işte

aynını bizdeyapıyorduk izlem 2mizinde baş ucundaki prizlerde hep takılıdır şarjlar akşam takar sabah alırız .bu olaydan sonra aklım başıma geldi çok şükür

gel kuzum gel bizim dönüp dolaşıp gelicemiz yer burası zaten hoşgeldin

herkese merhaba, hafta sonu balıkesire düğüne gittiğim için neler yediğimi yazamadım. zaten iyi ki de yazmadımherşeyden yedim balıkesirde:26:.malum köy düğünü yemekler bol dönüşte bursayada uğradık. güzel ve yorucu bi haftasonunun ardından tekrar burdayım ve kaldığım yerden devam ediyorum.

menüm

sabah:1 kase mercimek çorbası
öğle:1 dilim haşlanmış tavuk,4 yk pilav,2 bardak ayran
akşam:1 kase mercimek çorbası,3yk pilav,1 yk bezelye,1 küçük dilim tavuk,ayran

7-8 naturel kayısı,1 bardak tarçın çay,2litre su.

Bu saatten sonra bana uzak olsunda, ne hali varsa görsün
Yoksa gercekden ondan cok daha edepsizlesirim

Saolasin canim.

walla bu kıskananları anlamak zor bu kadar niye belli ederler bu belli etmeyi geçmiş bariz söylemiş.hiç yaşınada bakmıyor acaba menopoza mı girdi o dönem stresli olur, dengesi bozulur...gülçincim demek ki doğru yoldasın süper o kadar iltifat üstünede böyle bir kıskançlık:) aynen sevam şekerim istediğin kiloya düş sonra bidaha karşısına geç bu sefer lütfen kibar olma:))
Geçmiş olsun biraz yat dinlen aç kalmamaya çalış...açlık baş ağrısını çoğaltıyor...
[/QUOTE]

Saolasin tatlim benim,
ya 41 Yasindaki kadinin evladi yasinda olan biriyim.
O hapla zayifladigi icin, herkes yaptiginin hic dogru olmadigini söyledi diye
-Ben meyve veren agacim tabiki de taslanirim' düsüncesinde yasayan insanin teki...
Cok var maalesef bu tipler cooooooooooooooook..
Ahahahh Filiz'cigim kötü seyler yaparim o kadina ama karsisina gecersem

Aksam yemegi gözümde büyüyordu, yaptim yedik bile..
Bu diyetin hic ac birakmayan, tartida da eksik tarafini seviyorum

Burccccccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn,
aramizda tekrar görmek icin illa artilarla mi dolu olman lazim kuuuuuuuuuuuu
Hosgeldin canim, minnacik kaldin ama halen arti diyorsan benim ölmem lazim

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim tahıllı ekmek, yarım tatlı kaşığı labne, 3 tane zeytin, 1 tane salatalık, maydanoz
gün boyunca: 1 büyük havuç, 1 tane 2 si bir arada tatlandırıcılı kahve, 1 parça çikolata
saat 17 gibi: 5 tane ızgara köfte, patates salatası
ara: 2 kayısı yerim

Kürkçü dükkanı kalabalıklaşmış, geçmişten çıkamadım gene

Tülayım her sabah tartılmanın önüne geçemiyorum artık ya çok uğraştım ama o merakın önünü alamıyorum işte..Ama perşembeye kadar moralimi bozmam asla sadece endişelenirim

Kız ben topikteki kayınvalidelerinden dertli bir kaç kişi var ya onlara demiştim
Orada da anlattım ya ben kayınvalidemi çoook severim
Ne hayır duasını eksik eder istemediğim halde ne de hediyesini..Her mesut ankaraya gittiğinde elinde bana ördüğü şeylerle geri gelir
Yoksa her kaynana bir olur mu canım, tabi ki bizimki gibi melekleri de var ama madalyonun diğer yüzündekileri anlayamıyorum işte

deryacığım burcuydu benim adım unuttun sanırım tabi herkesin ismini aklında tutmak zor oluyor gerçekten

Burcu kusura bakma ya kalabalık olunca karıştırıyorum doğal olarak

İşte kendi ağzınla diyorsun banuşum resmen çekememezlikten yapıyorlar işte bile bile takıyorsan bir şey demiyorum artık..Hemcinslerimin çoğuna sinir oluyorum ya, insan biraz karakterli olur

Ben mest form çayını tek geçerim

Karbon diyetini eti yumurtayı seven daha rahat yapıyor benim gibi..Madem öyle daha çok bunaltma kendini 1 haftalık olur senin ki olsun

Bir 70'e düşeyim de o zaman karar vereceğim inşallah çok garip bir psikoloji bu zayıfladıkça daha da şişman görüyorum kendimi :))
Tabi gülüyorum ama çok sinir bozucu bir durum ve önüne geçemiyorum...

Bence en iyisini yaparsın filiz öyle kayınvalideye...

Yok sehercim ya bence hem tarçın çayı hem de bugün biraz daha bilinçlenmem üzerine anladım ki ben yanlış yapıyormuşum..Ben de cumaya güzel sonuçlar alacağımıza eminim :13:

Şok oldum okuyunca gülçin nasıl bir insan bu
Tamam hasetlikten saçmalayanı çok gördük banuya da yüzün çökmüş bilmem ne diyorlar da kıskançlığını bu kadar açıkça belli edenini görmemiştim
Cevap vermemekle en iyisini yapmışsın ama yeri gelir çileden çıkarır bu tipler insanı

Kimisi 3 günlük yapıyor kimisi 1 haftalık, kimisi de uzun soluklu belli olmuyor canım..Sen kendin karar ver ona. Sevip sevmemekle de alakalı.

sağolun kızlar, sinüzit var, birde migren. iyiyim şimdi.

Hem sinüzit hem migren ne demek yahu, tekrar geçmiş olsun

bende kv hediye almayanlardanımmmm
çünkü tonlaaa para verip aldıgı hırkayııı
hemde beni elime tutuşturup ,kardeşinin karısına gönderdiiii

Yok artık yani hediye hediye verilir mi hiçççç

çiğköfte canım çekiyo ya çokmu yasak

Seher bimde çiğköfteler var üzerinde karbonu yazıyor ben bugün alıyordum hatta 1-2 tane yerim dedim ama korktum kendimden almadım..Kalanını ev ahalisine kakalarsan hesaplayıp yiyebilirsin

Hani protein, hani nerede

deryaaa bende kayınvalide adayıyım kuuu :)))
benim kayınvalidem de çok iyidir...
kişiden kişiye göre değişiyor sanırım... herşeyde herkesde olduğu gibi...

Anam kayınvalide adayları isyana geçmiş
Yukarıda dedim ya kuu sözüm hepsine değil tabi ki, ben de severim annemi hatta kayınvalide lafını almam ağzıma o derece

Tülay çok geçmiş olsun ya ben bunu çok yapıyorum fişte bırakıyorum gidip gelip şarj ediyorum ki başıma da böyle bir olayın ufağı geldiği halde

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun..

Aman allahım bir kaçak gördüm sanki
Siz zaten hiç uğramayın topiğe ne zaman ki alın kilocukları o zaman dönün kürkçü dükkanına değil mi
Hoşgeldin

bugunkü menüm:

sabah:
1d. kepek ekmegi
1 üçken peynir

öglen:
5-6 kaşık bamya yemegi
5-6 kasık yogurt
yarım kepek ekmegi

ara:
10 çilek

akşam:
y.porsiyon patatesli tavuk yemegi
yarım kepek ekmegi
salata
1 bardak ayran

İyi akşamlar kızlar..
Yok ben anladım ki bu diyet işi tamamen bilgi birikim işi :44:

Bugünkü tarçın şokundan sonra ikinci şok

2 gündür löp löp yuttuğum kaşar peynirim bitmiş gidip alayım dedim tabi karbon tablosunadan baktım ya 100 gr 1 puan ohh götür
Bir okudum üzerindeki değerleri 100 gr 20 karbon :84::84::84:
Hay dedim ben senin güzel sözler saydım içimden tarçın olayından sonra

Kaliteli markaların kaşar peynirlerine baktım evet aynen denildiği gibi 100 gr 1 puan ama ekonomik markaların artık içine ne katıyorlarsa 100 gr oluyor sana 20 puan

Eh dedim derya yani belli oldu senin neden vermediğin kendi kendini sabote ediyormuşsun resmen..
Ve o an anladım ki cidden bu işi bilinçli yapmak bambaşka..Hep paketlerin üzerindeki değerleri okurum ama onu okumamışım nedense :26:
Bütün kaşarları aynı değerde sanmak nasıl bir cahilliktir insan düşünmez mi farklı şekilde yapılıyor, içine farklı maddeler giriyor diye

Yarım yağlı kalper peynirimi aldım döndüm kuzu kuzu ama şoku atlatamadım hala nasıl sinirliyim görseniz

Bir de sallama sinameki çayı aldım kendime spor dönüşü..Mest form çayımda bitmek üzere onu da yarın alırım kızlar a101 mest form çayını kesinlikle tavsiye ederim denediğim eş değer markalar arasında en iyisi..

iyi akşamlarr kızçelerrrr

detoks yapıyorum dmeiştim ya 7 de yiyemedim yaa
kv vardııı artık atladım 7 dekini
ama 9 da olanı yedim yanlarınd amecburen
onlarada kek ve çayy ikram ettimm

bu yıl annemede bişiy alamadım
ama hafta sonu gidip alıcam içimde kaldı

eşime dedimm annenede çiçek alırızz dedimm.

Layy Layy Layyy :76:

Bu Ne Sessizlik Ayoll .. Nerdesiniz Kizlarr

Menümdeki Puan 36.degüüüll 32 :82: Düzenleme Yapayim Buradan Dedüdümm ..
1.Tanecik Erük Yedüüümm .. 2.Cisini Canim Istemedi ..

Simdi Kara Kara Yarin Öglen Ne Yesem Diye Düsünmekteyim ..
Öglene Cikarmiyim Görüsmeden Bilmiyorum Cünkü ..
Egerki Cikarsam Oradaki Bi Dönerciye Oturcam Sade Döner Ismarliyip Yicem
Nede Olsa Kh'si 0 Amaaan Bakarim Gari Duruma Bagli ..

Gülcinimm Simdi Gördüm O Mesajini ..
O Densize Cevap Vermemekle Iyi Etmissin Hemde Coook Iyi Etmissin ..
O Alsin Icsin O Haplari Biraktigi Zaman Dumba Gibi $i$tiyinde Ve
Sende Bu Diyetinle Hala Citir Gibi Kaldiginda Önüne Gecip ''NABER TATLIM '' :82: :89:
Diyiverdiginde En Iyi Cevapi Yapistirmis Olursunnn Onaa ..

Hani Bende Yazdim Ya Bi Kiza Diyette Yardim Edecegim Diye ..
Onun Anneside Hep Böyle Zayiflama Ilaclarina Basvurmustu ,
Sonra 2.Katini Geri Aldi .. Simdi Ise Kizina Yazagim Diyet Listesine
Oda Uyacakmis Öyle Dedi Bana .. Yani Herkez Birgün Dogru Yolu Seciyor ..
Oda Birgün Gelir Gururunu Ayaklar Altina Alip Sana Danisir .. Eminim Ben Buna ..

Kolay Yolla Kilo Vermek Isteyenlere ''Tikim'' Var
Bir Cok Sey Söylemek Istiyorum Onlara Amaaaaa ... Neysee Degmez :82:

Son düzenleme:
IYI Aksamlar kizlar,basim tuttu spora gidemedim,menüme yazmsitim,yalan olmasin diye söyliyim dedim

Ahhaahh alemsin
Ince düsündügün icin tesekkürler tatlim

Şok oldum okuyunca gülçin nasıl bir insan bu
Tamam hasetlikten saçmalayanı çok gördük banuya da yüzün çökmüş bilmem ne diyorlar da kıskançlığını bu kadar açıkça belli edenini görmemiştim
Cevap vermemekle en iyisini yapmışsın ama yeri gelir çileden çıkarır bu tipler insanı

Birde beni o bunlari karsima gecmis söylerken düsün benim o anki halimi
Halen agzini burnunu dagitasim var

Hani protein, hani nerede

Görmedin sanirim tatlim :
Mozerrella peyniri
Yogurt
2 yumurta
1 Haslanmis but
Ve Kiymali (Taze fasulye)
gece yatmadan da bir bardak light süt
Yeterli mi canim..

herkese iyi geceler kızlar nasılsınız hepinizin gecmiş anneler gününü kutluyorum benim diyet iyi gidiyor şimdilik ama bu aralar pek vaktim olmadı yazmaya

Görmedin sanirim tatlim :
Mozerrella peyniri
Yogurt
2 yumurta
1 Haslanmis but
Ve Kiymali (Taze fasulye)
gece yatmadan da bir bardak light süt
Yeterli mi canim..

Gördüm de ben sütü yoğurdu peyniri proteinden saymıyorum,saf protein olacak, et olacak illa bana
Şu karbon diyeti yüzünden trex gibi hissediyorum kendimi zaten, canavarlaştım iyice

Canim olurda döner alirsan, dürüm yada sandvic alma.
Tabak üstü al.

Densiz kuuu, aklima gelio arada ona hayallerimde neler yapiyorum bi bilseniz:76:
Icimde bir canavar varmis, arada cikiyor o vahsi disari ama simdilik hayallerimde
O kiza ve annesine yardim etmene cok seviniyorum,
herkese bir iyligin dokunuyor.
Iylik melegim benim

ne yapayim canim,icim rahat etmiyor o ekilde ,zaten bundan sonra ertesi güne yazicam mneümü:60

Gördüm de ben sütü yoğurdu peyniri proteinden saymıyorum,saf protein olacak, et olacak illa bana
Şu karbon diyeti yüzünden trex gibi hissediyorum kendimi zaten, canavarlaştım iyice

Ahahah o zaman yumurta ve tavuk but diyelim annem yetmez mi kuuu ?

Yoksa icinde bir Deryacan canavarimi var

:93: Bugünkü Menüm :93:

Sabah

Yeşil çay

Ara

20 gr ceviz (4)

Öğle

1 dilim uno tam buğday (11)
2 tane üçgen peynir (1)
2 sosis (1)

Ara

6 tane inegöl köfte (4)
Yarım elma (8)

Akşam

3 yumurtadan kabaklı omlet (5)
1 bardak light kola (0)
1 şişe soda
Sinameki çayı, yeşil çay, form çayı

3 litre su

Toplam : 34 puan

Spor : 120 dk. yürüyüş + park aleti (streçle paketli halde )

Çok şükür şu streçleme olayına da başlayabildim..Geldiğimde çıkardım şıp şıp damlıyordu harika terlemişti..

ne yapayim canim,icim rahat etmiyor o ekilde ,zaten bundan sonra ertesi güne yazicam mneümü:60

Bravo sana canim.
Bende öyle olunca (dünü yazinca ) zevk almiyorum biliyor musun okumakdan bile..
Yada, ikaz edemiyorsun yapmis oldugu bir hatasindan ötürü.
Yeme bunu, zarari var gibisine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…