Ahahah o zaman yumurta ve tavuk but diyelim annem yetmez mi kuuu ?
Yoksa icinde bir Deryacan canavarimi var
Bravo sana canim.
Bende öyle olunca (dünü yazinca ) zevk almiyorum biliyor musun okumakdan bile..
Yada, ikaz edemiyorsun yapmis oldugu bir hatasindan ötürü.
Yeme bunu, zarari var gibisine..
Canim olurda döner alirsan, dürüm yada sandvic alma.
Tabak üstü al.
Densiz kuuu, aklima gelio arada ona hayallerimde neler yapiyorum bi bilseniz:76:
Icimde bir canavar varmis, arada cikiyor o vahsi disari ama simdilik hayallerimde
O kiza ve annesine yardim etmene cok seviniyorum,
herkese bir iyligin dokunuyor.
Iylik melegim benim
Deryaa Ablaa Beni Sevmiooo :85:
Deryaa Ablaa Bana Pas Vermiooo
Deryaa Ablaa Beni Unuttuuu
Gidiyom Bu Diyardan (Topikten)
Anneeemm o nasıl söz kafam çok dolu kaçırmış olabilirim affet sevgi böcüğüm
Hem şu diyet işi, hem kilo takıntım yordu beni...Bir de havalardan mıdır nedir öyle bir kasvet var içimde kimsenin canını sıkmamak için çaktımıyorum ama hiç keyfim yok
O yüzden yazdıklarına keyifle cevap verememişimdir burcum sen aldırış etmem bana
Bu kendime güvensizliğim artık delirtecek beni ya aşamıyorum işte ne yaparsam yapayım zayıflasam da istediğim gibi olsamda özgüven başka bir şey ve bende yok
Anneeemm o nasıl söz kafam çok dolu kaçırmış olabilirim affet sevgi böcüğüm
Hem şu diyet işi, hem kilo takıntım yordu beni...Bir de havalardan mıdır nedir öyle bir kasvet var içimde kimsenin canını sıkmamak için çaktımıyorum ama hiç keyfim yok
O yüzden yazdıklarına keyifle cevap verememişimdir burcum sen aldırış etme bana
Bu kendime güvensizliğim artık delirtecek beni ya aşamıyorum işte ne yaparsam yapayım zayıflasam da istediğim gibi olsamda özgüven başka bir şey ve bende yok
canım o özgüven bende de yok maalesef ne giydiğimim yakıştırırım ne taktığımı ne sürdüğümü ne saçımı başımı oooffff of millet giyinir öyle hayran hayran bakarım ama cesaret edip deneyemem bile küpe takarım 2 dakika sonra çıkarırım bu liste böyle uzarrr gider
Benim Canimm Ablaaamm
Aslinda Varya Okadar Güclü Ve Özgüveni Yerinde Bir Kadinsin Ki
Bunun Nasil Farkina Varmiyorsun Anlamiyorumm Ablacimm ..
Okadar Kilo Verdin .. Okadar Azimle Iradenle Bize Örnek Oldunn ..
Hedefine Ramak Kaldii .. Hatta Ilk Hedefine Ula$tiiiinnn
Hala Neden Takinti Yapiyorsun Ki Kilonu .. Takinti Yapmana Hic Gerek Yok ..
Eskiden Giydigin Kiyafetleri Simdi Bu 75.Kilonla Giy Bak Nekadar Fark Var Eski ve Yeni Deryayla ..
Her Ikisiyle Bir Resim Cekil ve Sen Karar Ver .. Simdiki Derya Nekadar Degismis Güzellesmis Diye ..
Cok Güzel Bir Kadinsiiin Ablacimm .. Zeytin Gözlerine Kurban Olayimm ..
O Gülüsün Yetiyorr Inan
Gülmek Sana Acaip Yakisiyor .. Vee Bence En Büyük Özgüveni bu Sekilde Sergiliyorsuuunn ..
Cünkü Herkez Senin Gibi Samimi Icten Gülemez .. Yanii Nadirdir ..
Hele Su Son Bi Kac Kilonu Daha ver Sonra Yine konusuruz ...
Bak Ozaman Sende Deryadan Nasil Bahsedeceksinn .. Ama Sakin Pes Etmee
Yoksaa Eli Sopali Buycuuyuu Karsinda Bulursuuunn ..
Ben Sana Cok Inaniyorum Ve Güveniyorumm .. Benim Deryaa Ablaaam Istedigi ve Kafaya Koydugu
Herseyi Basarir .. Cünküü Deryaa Ablaam Güclüüü Benimm Güclüüü
Hadii Deryooo$uuummm Hodrii Meydaaan .. Meydan Oku Bu Korkularina Ve Kendini Gösterr
Bende de böyle oluyor işte, bana yakışmaz, bana olmaz neden böyleyiz ve nasıl düzelir bu bilmiyorum
Beni 92 kilo halimle bile beğenen, bunu sürekli dile getiren bir eşim var..Hani beğenilmeme duygusu desem değil herkes sağolsun farklı bir şey giyince yakıştırıyor iltifat ediyor ama ben içimdeki kalbi kırık çocukla barışamıyorum bir türlü
Başkalarında görüp beğendiğim şeyleri denemeye cesaret edemiyorum..Dediğin gibi öylece bakakalıyorum sadece..Zayıflamadan önce kiloluyum diyordum.Şimdi de yok kollarım sarktı yok şu yok bu sanki zayıfladıkça daha da çirkin görüyorum kendimi...Nasıl düzelir bu bir bilsem
Görünüşle de ilgisi yok aslında ne insanlar neredeyse benim iki katımken yakıştığına öyle bir inanıp giyiyor ki o özgüven karşısında sen bile yakıştırıyorsun...
Özgüven çok farklı bir şey ve sanırım çocuklukta sağlanıyor ancak
Burcummm benim o güzel kalbinden, dilinden bal damlamış gene
İnan yalan değil çok isterdim senin gibi bir kardeşim olsun sürekli yanı başımda, eminim böyle olmazdım o zaman
Hakedip haketmediğim bilmediğim her bir iltifatın için çok ama çok teşekkür ederim
Bu çocukluktan gelen bir şey ablam, o kadar ezilip aşağılanmadan sonra insan 30'una da gelse de tam anlamıyla toparlayamıyor herhalde ben bunu anladım..
Eskiden çok daha beterdim bu benim resmen kendimi aşmış halim..
Utanır çekinirdim, iki kelime konuşamazdım, insanlardan kaçardım inan şu anki halim mucize gibi geliyor bana.. Kendimi ifade edebiliyorum aklımdan geçeni söylüyorum ve yapıyorum inan büyük gelişme ama dediğim gibi hala bu özgüven pürüzünü aşamadım..
Bazen artık aşamam çok uğraştım diyorum, bazen de neden olmasın diyorum bir güç geliyor
Belli değil işte bir öyle bir böyle geçiyor ve bu akşamda o güçsüz günlerimden biri sanırım..
Sen aldırma bana kuzuuum ablan elbet toparlanır..Küllerinden doğmaya bayılır o
offf of deryacım aynı konulardan müzdaripim eşim alışverişte şunu dene diyor yok bana yakışmaz oram çıkar buram çıkar ...... halbuki insanlar kendileri ile o kadar barışık ki bir biz barışamıyoruz kendimizle ne olacak halimiz bilemem ama olsun be deryacım kilolar gidecek inşallah ve belki o zaman barışıcaz kendimizle aynalarla allahtan bizi her halimizle beğenen ve seven eşlerimiz var
[ı]tinnnn tonnnnnnnn kimse vaymııııııı?????[/ı]
Buralarda dolaşan gelüp gelüp kaçan bir arkadaş vaydııı adıı buçiiinnnn hatıyladınızmııııı??????
Kaçakkkk geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
Offff kaçtııı artıları topladıı ve kendini yine buyda buldummm....herhalde artık iradem kalmadımı neyyyy iyice aylinleştim ben....
Neyse zararın neresinden dönersek kardırrr.....
Sizler nasılsınızzzz
izlemm,banu,ilkay,tülay,derya,feryal,gülçin,nilgün......aklıma gelmeyenlerrr herkeze slmlarrr
izlooo düştünmü 50 lilere kıssssssss??????ayrıca yeni evinde sağlıkla mutlulukla otur canım...
Gördüm de ben sütü yoğurdu peyniri proteinden saymıyorum,saf protein olacak, et olacak illa bana
Şu karbon diyeti yüzünden trex gibi hissediyorum kendimi zaten, canavarlaştım iyice
iyigeceler kknın en güzel ençıtır ensamimi en ennn enlerine
bugün eşim gelirken bi tane gül almış küçüçükte bi uğur böcekli pastaoğlumun adınaanneler günümü kutladık ..ayynasılbi duygu yaa içim çoştu mutluluktan eşimin böyle bi şey yapıca aklıma gelmezdi hiç o yapıda değildir aslında .bu tip günleri hep ticari kaygı olarak görür kafasına saksı falan yada 17 günlük bi iş gezisine daha beni hazırlıyo
neyse işte çok mutlu oldum rabbim evlatlarımızın gönlündende güzel şeyler duymayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?