80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahahah o zaman yumurta ve tavuk but diyelim annem yetmez mi kuuu ?

Yoksa icinde bir Deryacan canavarimi var

He yav o canavar beni bu hale getirdi bu hale zaten..
Belki de karbon diyetini bu yüzden seviyorum o canavarın gözünü doyuruyorum etlerle

Kızlar bu arada haziranda platese başlama kararı aldım :13:

bugünkü menüm

sabah:
3/4 simit (3 ekmek değişimi)
25 gr light karper (1 et değişimi)

ara
3 kuru kayısı, 2 kuru incir (2 meyve değişimi)

öğlen
4 kaşık bulgur pilavı (2 ekmek)
patates ve bezelyeli tavuk 4 yemek kaşığı ( 1 sebze, 1 ekmek, 1 et değişimi)
100 gr yoğurt (1/2 süt değişimi)
6 çilek (1/2 meyve)

ara
3 kuru kayısı, 1 kuru incir (1.5 meyve)

akşam
2 kaşık bulgur pilavı (1 ekmek)
4 kaşık tavuklu nohut (1 ekmek 1 et)
1 domates
1 elma (1 meyve)

yatmadan önce süt

sabahki sütümü gün içersinde kahve içinde tükettim

toplamda 1350 kalori

Yok Canimm Zaten Sade Döner Alacagimmm ..
Ekmeksiz Tüketcem Yani .. Öteki Tür Kh'si Cok Baktim Listeye ..
Tevecügünüz Ifendimmm

Deryaa Ablaa Beni Sevmiooo :85:
Deryaa Ablaa Bana Pas Vermiooo

Deryaa Ablaa Beni Unuttuuu

Gidiyom Bu Diyardan (Topikten)

slm kızlar bu aralar daha sıkı ev aramaya başladık..esenyurtta 162 metrekare 170000 tl..bize uygun geldi..3+1 ebeveyn banyosu ve giyinme odası var..dışarda güvenlik girişi mevcut..site içinde havuzu spor tesisleri alışveriş merkezi ve otoparkı var..ben çok beqendim eşimde beqendi..yaklaşık 50000tl kredi çekmemiz gerekecek..şuan arabamızın borcu devam ettiqi için çekimser kaldık..önümüdeki ayda tatile çıkıcaz..biraz daha birirkim yapıp öyle alsak diyoruz bu seferde bu şartlarda bulamayabiliriz..neyse kendimi kaptırmak istemiyorum sonra olmayınca üzülüyorum..Rabbim hayırlı olanı en doqru zamanda nasip etsin..neyse ben menümü yazıp kaçıyım..

kahvaltı
2 dilim tam buqday
1 yumurta
krem peynir
5i 1 yerde

ara
1 günkurusu

öqlen
4 ızgara köfte
yoqurtlu semizotu

ara
form çay

akşam
1 porsiyon çilek

ara
yeşilçay

3 litre su..
3 km yürüyüş
30 dakika spor
50 dakika plates ..

iyigeceler kızlarr

Deryaa Ablaa Beni Sevmiooo :85:
Deryaa Ablaa Bana Pas Vermiooo

Deryaa Ablaa Beni Unuttuuu

Gidiyom Bu Diyardan (Topikten)

Anneeemm o nasıl söz kafam çok dolu kaçırmış olabilirim affet sevgi böcüğüm
Hem şu diyet işi, hem kilo takıntım yordu beni...Bir de havalardan mıdır nedir öyle bir kasvet var içimde kimsenin canını sıkmamak için çaktımıyorum ama hiç keyfim yok
O yüzden yazdıklarına keyifle cevap verememişimdir burcum sen aldırış etmem bana

Bu kendime güvensizliğim artık delirtecek beni ya aşamıyorum işte ne yaparsam yapayım zayıflasam da istediğim gibi olsamda özgüven başka bir şey ve bende yok

canım o özgüven bende de yok maalesef ne giydiğimim yakıştırırım ne taktığımı ne sürdüğümü ne saçımı başımı oooffff of millet giyinir öyle hayran hayran bakarım ama cesaret edip deneyemem bile küpe takarım 2 dakika sonra çıkarırım bu liste böyle uzarrr gider

Benim Canimm Ablaaamm
Aslinda Varya Okadar Güclü Ve Özgüveni Yerinde Bir Kadinsin Ki
Bunun Nasil Farkina Varmiyorsun Anlamiyorumm Ablacimm ..
Okadar Kilo Verdin .. Okadar Azimle Iradenle Bize Örnek Oldunn ..
Hedefine Ramak Kaldii .. Hatta Ilk Hedefine Ula$tiiiinnn
Hala Neden Takinti Yapiyorsun Ki Kilonu .. Takinti Yapmana Hic Gerek Yok ..
Eskiden Giydigin Kiyafetleri Simdi Bu 75.Kilonla Giy Bak Nekadar Fark Var Eski ve Yeni Deryayla ..
Her Ikisiyle Bir Resim Cekil ve Sen Karar Ver .. Simdiki Derya Nekadar Degismis Güzellesmis Diye ..

Cok Güzel Bir Kadinsiiin Ablacimm .. Zeytin Gözlerine Kurban Olayimm ..
O Gülüsün Yetiyorr Inan
Gülmek Sana Acaip Yakisiyor .. Vee Bence En Büyük Özgüveni bu Sekilde Sergiliyorsuuunn ..
Cünkü Herkez Senin Gibi Samimi Icten Gülemez .. Yanii Nadirdir ..

Hele Su Son Bi Kac Kilonu Daha ver Sonra Yine konusuruz ...
Bak Ozaman Sende Deryadan Nasil Bahsedeceksinn .. Ama Sakin Pes Etmee
Yoksaa Eli Sopali Buycuuyuu Karsinda Bulursuuunn ..

Ben Sana Cok Inaniyorum Ve Güveniyorumm .. Benim Deryaa Ablaaam Istedigi ve Kafaya Koydugu
Herseyi Basarir .. Cünküü Deryaa Ablaam Güclüüü Benimm Güclüüü

Hadii Deryooo$uuummm Hodrii Meydaaan .. Meydan Oku Bu Korkularina Ve Kendini Gösterr

Bende de böyle oluyor işte, bana yakışmaz, bana olmaz neden böyleyiz ve nasıl düzelir bu bilmiyorum
Beni 92 kilo halimle bile beğenen, bunu sürekli dile getiren bir eşim var..Hani beğenilmeme duygusu desem değil herkes sağolsun farklı bir şey giyince yakıştırıyor iltifat ediyor ama ben içimdeki kalbi kırık çocukla barışamıyorum bir türlü
Başkalarında görüp beğendiğim şeyleri denemeye cesaret edemiyorum..Dediğin gibi öylece bakakalıyorum sadece..Zayıflamadan önce kiloluyum diyordum.Şimdi de yok kollarım sarktı yok şu yok bu sanki zayıfladıkça daha da çirkin görüyorum kendimi...Nasıl düzelir bu bir bilsem
Görünüşle de ilgisi yok aslında ne insanlar neredeyse benim iki katımken yakıştığına öyle bir inanıp giyiyor ki o özgüven karşısında sen bile yakıştırıyorsun...
Özgüven çok farklı bir şey ve sanırım çocuklukta sağlanıyor ancak

Burcummm benim o güzel kalbinden, dilinden bal damlamış gene
İnan yalan değil çok isterdim senin gibi bir kardeşim olsun sürekli yanı başımda, eminim böyle olmazdım o zaman
Hakedip haketmediğim bilmediğim her bir iltifatın için çok ama çok teşekkür ederim

Bu çocukluktan gelen bir şey ablam, o kadar ezilip aşağılanmadan sonra insan 30'una da gelse de tam anlamıyla toparlayamıyor herhalde ben bunu anladım..
Eskiden çok daha beterdim bu benim resmen kendimi aşmış halim..
Utanır çekinirdim, iki kelime konuşamazdım, insanlardan kaçardım inan şu anki halim mucize gibi geliyor bana.. Kendimi ifade edebiliyorum aklımdan geçeni söylüyorum ve yapıyorum inan büyük gelişme ama dediğim gibi hala bu özgüven pürüzünü aşamadım..
Bazen artık aşamam çok uğraştım diyorum, bazen de neden olmasın diyorum bir güç geliyor
Belli değil işte bir öyle bir böyle geçiyor ve bu akşamda o güçsüz günlerimden biri sanırım..

Sen aldırma bana kuzuuum ablan elbet toparlanır..Küllerinden doğmaya bayılır o

offf of deryacım aynı konulardan müzdaripim eşim alışverişte şunu dene diyor yok bana yakışmaz oram çıkar buram çıkar ...... halbuki insanlar kendileri ile o kadar barışık ki bir biz barışamıyoruz kendimizle ne olacak halimiz bilemem ama olsun be deryacım kilolar gidecek inşallah ve belki o zaman barışıcaz kendimizle aynalarla allahtan bizi her halimizle beğenen ve seven eşlerimiz var

Ablamm Sen Herseyi Hakkediyorsun Inan

Benimde Özgüvenim Yok Aslinda ..
Bende Cok Asalandim Cocuklugumda , hep sessizligimden kaybettim cogu zaman ..
taa ki liseye basliyana kadar .. kilom yüzünden cok itilip kakildim
cok hor görüldüm .. giydiklerime cok laf eden oldu .. cünkü hep eski bol seyler giyiyordum kiloluyum diye giyim bulamiyordum .. özgüvenim sifirinda altindaydi ..
ama sonra sonra baktim ben sustukca daha cok üstüme gelecekler
bu defa cemkirmeye basladim .. icimde bisey tutmamaya .. hakkimi savunmaya basladim ..
ögretmenimin birini bile bana haksiz yere bagirdigi ve siniftan attigi icin
gittim müdüre sikayet ettim düsün
lisedeyken her günüm kavgayla gecti bu yüzden ve özgüvenimi öyle öyle topladim ..

simdide hala cok özgüvenim yok .. giydiklerimi bende kendime yakistirmiyorum ..
etek filan giyince acaba giymesemiydim diyip yari yoldan geri döndügüm cok oluyor ..
veya beyaz t.shirt hala giyemiyorum .. oram buram ic camasirim belli oluyor diye ..

yani bendede var o takinti kendini begenememe .. ama belli etmiyorum ..
cünkü ben zayif noktalarimi insanlara göstermekten cekiniyorum ..
beni güclü bilsinler istiyorum ... cünkü böylece beni ezemiyorlar .. firsat vermiom ellerine ..

Sende Kendini Salma Ablacim.. Hep Güclü Ol ..

Bende Senin Gibi Ablamin Olmasini Cok Isterdimm
Aksamlari Gelip Kucagina Yatip Sicakligini Hissetmeyi ..
Öpüp Iyi Geceler Dilemeyii.. veee seni hep gaza getirmeyiii :76:

selam kızlarrrrr bugünkü menüm
SABAH= 6 TANE SİYAH ZEYTİN=1 K.B
1 DİLİM KEPEK EKMEGİ=18 K.B
1 DOMATES= 6 K.B
SUCUKLU YUMURTA=4 K.B
KAŞAR PEYNİRİ= 2 K.B
ACIK SEKERSİZ CAY=0 K.B
AKŞAM= IZGARA OLARAK KARIŞIK TABAK AMA COK AZ
Bİ PARCA TAVUK , IKI KÖFTE, BIRAZ KOKOREC (İÇİNDEKİ YAGI YOK)=4 K.B
1 KUTU AYRAN=5 K.B
SEMİZOTLU YOGURT=10 K.B
AZICIK Bİ SALATA=4 K.B
TOPLAM=55 K.B

İşte ne mutlu bize şu hayatımızdaki en önemli insanlar görünüşe aldanan insanlar değiller, allahım ayırmasın hiç birimizi

Edacım işte dedim ya bizden kilolular yakıştırıyor kendine.Yani o güven tavrı çok başka kendi inanınca insan yakıştığına gerçekten yakışıyor işte

Bugün 3-4 cm topuğu olan bir ayakkabı gördüm aldım elime deneyecektim cesaret edemedim gene ya sinir oldum biri görür de yuh yahu o kadar boyu var bir de topuklu deniyor diye içinden geçirir diye düşündüm..Benimki bu boyutta yani düşün

Bilmiyorum nasıl düzeliriz ama tek umudum şu kiloları vermekti bakıyorum zayıfladıkça daha da acayipleşiyorum inşallah geçici bir psikolojidir..
Bakalım belli mi olur belki zayıflayınca bizim de özgüvenimiz yerine gelir..

Son düzenleme:
Herkese ii geceler kızlar gerçi pek kimse de kalmamış hızlıca bir geçmiş yaptım o kadar yoğun geçiyor ki bu aralar okul ev kızım spor derken o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi şöyle birkaç gün hiç bir şey yapmadan öylece uyumak istiyorum inanın ki.... Okul yoğun ve yorucu eve gelince zavallım kızım ilgi bekler uykusu var ama yinede uyumak istemiyor bizle daha çok vakit geçirmek için ki bende enerji sıfır... Birde yazılı haftası eve gel yazılı hazırla yazılı oku ay gına geldi bu ara bugün okuldan sonra diyetisyene gittim ardan anneme hediye almamıştım onu aldım derken eve bir geldim ki bu arada şarjım bitmişti saatten haberim yok ve baktım saat 6 olmuş benim spor 5:45 te başlıyor bir de yarım saat önce gidip yürüyordum ama maalesef geldiğimde pilim bitmişti ve saat 6 olmuş ben geç kalmıştım velhasıl ben bugün spora gidemedim...
Bu arada canımı sıkan birşey var dün sabah 82.2 iken bugün tartım benim 83.7 olduğumu söylediiiii
anlamıyorum ya 1 günde nasıl 1.5 kilo aç karna böyle farkedebilir tam da diyetisyen gününde ve 10 gün önceki kilomla aynı çıktım orda da 83.9
Gerçi su oranım çok ii artmış bu gidişte çünkü bu hafta dün dışında hergün 3 litre su içtim.. Birde 2.5 kilo tamı tamına yağ yakmışım birde 1.5 kilo kas oluşmuş yani benim giden gelen birbirini nötrlemiş... Doktorum haftaya güzel bir sonuç seni bekliyor dedi mevsim değişmelerinde böyle durumlar olur hava ısınınca vücut kendini korumaya alır ve su biriktirir dedi beni biraz olsun rahatlattı işte...
Neyse yavaş olsun ama tam olsun...
Ayy ne kadar çok yazmışım walla..

BİRDE BU GÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM PEK İÇ AÇICI OLMADI AMA...
08:00
1 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
5 ZEYTİN
1 KK PEYNİR
1 DOMATES

ARA
2 CEVİZ
1 YK KURU ÜZÜM

ÖĞLE
1 TANTUNİ
1 AYRAN

OTOBÜSTE EVEDÖNERKEN
İLK DEFA BULABİLDİĞİM TAM BUĞDAY EKMEĞİNDEN 1 DİLİM

AKŞAM
4 YK TAZE FASÜLYE
3 YK PİLAV
BOOL SALATA
2-3 SARMA

ARA
6 ÇİLEK

2 LİTRE SU
1 YEŞİLÇAY
BOOOL ŞEKERSİZ ÇAY

BU ARADA DİYETİSYENİM DEDİKİ SEN DİYETTEN HİÇ SIKILMADIN ÇOK GÜZEL MOTİVASYONU İİ DEDİ

İŞİN SIIRINI SÖLEMEDİM TABÜKÜÜÜ
KK 80-89 TOPİĞİ...............................

iyigeceler kknın en güzel ençıtır ensamimi en ennn enlerine

bugün eşim gelirken bi tane gül almış küçüçükte bi uğur böcekli pasta oğlumun adınaanneler günümü kutladık ..ayynasılbi duygu yaa içim çoştu mutluluktan eşimin böyle bi şey yapıca aklıma gelmezdi hiç o yapıda değildir aslında .bu tip günleri hep ticari kaygı olarak görür kafasına saksı falan yada 17 günlük bi iş gezisine daha beni hazırlıyo
neyse işte çok mutlu oldum rabbim evlatlarımızın gönlündende güzel şeyler duymayı nasip etsin inş

hoşgeldn bacımm

yok anam nerdeeeee
5leri görsem böyle sakin dururmuyum ben

Gördüm de ben sütü yoğurdu peyniri proteinden saymıyorum,saf protein olacak, et olacak illa bana
Şu karbon diyeti yüzünden trex gibi hissediyorum kendimi zaten, canavarlaştım iyice

vayyy beee
benim eşimde öyledir, bazen beni çok şaşırtırr
ne güzel senin adına çok sevindim

sende celal paşa uyuyuncaa, mikafatını verürsün artukun
kaç kalori yakılıyormuş hemen bakalım

Benim yatmam lazım kaçıyorum herkese ii geceler... Dilerim herkes yarın güzel rakamlarla uyanır aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…