80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bugün protein ağırlıklı beslendim...
ama su içme düzenimi hala oturtamadım hanımlar
daha önceki tekniğimi uygulıycam gene,oturma odasına da bi şişe koycam
biri de mutfakta, o zaman daha kolay oluyor

menüm
yarım domates salatalık 2+3=5
3dilim salam, 2 dilim pastırma hepsi 1 yapar sanırım =1
yumurta
şekersiz çay

tavuk göğsünden salata
2 yaprak marul, roka, maydonoz, minik çeryy dom. toplam 5 diyelim

akşam da fırında2 but 0

5 tane yeşil erik, 4diyelim

1.5 litre su anca içmişimdir 1 yeşil çay

15 yapıyor toplamda
yarın da devam edicem
annemin bahçesinden marul maydonoz getirmiştim, tavuk salatası varya allahım nasıl bir lezzet
bol limonluu

Son düzenleme:

hayy allah iyiligini versin senin emi kız gece gece güldürdün beni sende hep gül inşşş. canım

Sende Kendini Salma Ablacim.. Hep Güclü Ol ..

Bende Senin Gibi Ablamin Olmasini Cok Isterdimm
Aksamlari Gelip Kucagina Yatip Sicakligini Hissetmeyi ..
Öpüp Iyi Geceler Dilemeyii.. veee seni hep gaza getirmeyiii :76:

Son laflarınla kötü oldum kız ağlatacak mısın sen beni
Ben güçlü olurum ablam merak etme sen

sende celal paşa uyuyuncaa, mikafatını verürsün artukun
kaç kalori yakılıyormuş hemen bakalım

Öfff
Aklın başka bir şeye çalışmaz mı kızım senin ya

Benim yatmam lazım kaçıyorum herkese ii geceler... Dilerim herkes yarın güzel rakamlarla uyanır aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......

İyi geceler canım..

yaaa kızım neden yakışmasın yaa
bi daha mı geleceksin dünyayaa
giy içinden geçeni sana niye yakışmasın, içinde kendini iyi hissetmen yeterlii
bu da kendine güüvenmekten geçiyor
hadi bakalım toparlanınnn
gitsin kilolarr, gelsin yeni tarzlar yeni kıyafetlerr

hayy allah iyiligini versin senin emi kız gece gece güldürdün beni sende hep gül inşşş. canım
amiinnnn
hepbirlikte gülelim inşallahh...

o tülay bana dişi panter der de
kendi de aşağıı kalmaz ha benden

Öfff
Aklın başka bir şeye çalışmaz mı kızım senin ya

..

kızım gecenin 1i olmuş
çoluk çocuk yatmışşş
ne bekliyosun da
17 gün bu

izloşum benim oğlan uyuyana kadar eşimde uymuş napim uyandırıyımmı gidip black berimi kırmızı rujumu sürsem senin izini yakalarmıyım acep

gülçincim hastaymışsın canım cok gecmiş olsun guzelım dıkkat et emi? bide canını sıkmışlar galiba boşver canım hiç takma onları

gülçincim hastaymışsın canım cok gecmiş olsun guzelım dıkkat et emi? bide canını sıkmışlar galiba boşver canım hiç takma onları

Ayyyy kiyamam sana ben...
Tesekkür ederim tatlim, cok sagolasin...
Aman bana uzak olsun da bisy demiyorum....

Allah sana da iyilik versin güzelim, hersey gönlünce olsun insaAllah...

kızlar günaydınnn tükkanı açmak bana kısmetmiş bugün

deryoşum yeni bir gün yeni bir başlangıç olsun kendimize güvenmeyi kendimizle barışık olmayı deneyelim artıkın
gitsin kilolar gelsin özgüven gitsin kilolar gelsin özgüven

kızım gecenin 1i olmuş
çoluk çocuk yatmışşş
ne bekliyosun da
17 gün bu

Az bu değil valla doğru

deryoşum yeni bir gün yeni bir başlangıç olsun kendimize güvenmeyi kendimizle barışık olmayı deneyelim artıkın
gitsin kilolar gelsin özgüven gitsin kilolar gelsin özgüven

Aynen edacım ya yeni bir gün, yeni umutlar...Tartı gene canımı sıksa da umurumda değil yeter gari bu yaşa kadar kendimizi üzdüğümüz
Lady gaga'yı örnek alacağım kendime artık, kadın özgüven bombası

günaydınlar herkese bu sefer önce menümü vericem sonra okurken vakit geçiyor araya başka şeyler giriyor yazmadan kalıyor, ancak pazar günü yediğim dondurmadan ve geç saatlerde yemiş olduğum akşam yemeğinden dolayı biraz kendimi suçlu hissediyorum umarım kilo verişimi etkilemez, bakalım cuma gününe ne olacak çok merak ediyorum ve dünkü menümü veriyorum

sabah: 2dilim ekmek, peynir zeytin, bildiğiniz şeyler
ara: yarım ekmek, süt
öğle:köfteli patlıcan, 3 dilim ekmek, yoğurtlu salata
ara:1 portakal,1 pkt çubuk kraker(çok aç hissettim kendimi, biskv den tam kurtulamadım)
akşam:köfteli patlıcan 1,5 dilim ekmek, cacık
ara: 1 elma

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hala sabah sarındıgım streçimle duruyorummm
yaglı yaglııı ama fırsat bulamadım vallaaaa
yaaa

bebeleri dışarı çıkarcam birazdannnn da

ilkayyy
kuuuuu baya baya yürüyomm tebiiii her sabah 6:15 te kalkıyorum cnm 6:30 da parkurdayım başka zaman yok napim
zorda olsa gidiyorummm

derya
ben platese ara vermiştim haziranda başlıyalım birlikte cnmm

edaa ve diryaaaa
kızlar nedennn yakıştırmıyorsunuz giyinin kuşanın yaa
valla bend eyarasa kol bi buluz aldım kendimeee hiç yakıştımazdım eskidne olsa ama bayıldım şimdi bi ara foto ekleirm

günaydın kızlaaaarr...
sakın kaçtım sizleri unuttum sanmayın lütfennnn...
çok yoğunum bu aralar...Allahın izniyle haftaya kardeşim askerden geliyor...
temizlik koşturma...3 gündür eve sadece yatmaya geliyorum inanın...bugün işlerimi biraz ayarlarsam yine çıkmam lazım...diyeti bozma falan yok merak etmeyin..cuma günü belli olur zaten...
öpüyorum hepinizi......

günaydiiiiiiinnnnnnnnnnnn kizlar,hepinizeee cok tesekür ederim,moralimi yerine getirip beni kacamkalardan kurtardiginiz icin cok sükür cok gecmeden sabrimin karsiligini aldim ve bu sabah tartinin ibresini asagida gördüm hala cuma günkü kilomda degilim ama yukari cikicam diye cok korkmustum suan cumaya göre200 gr artidayim ama bu bile beni cok mutlu etti.bu cicekler hepinize

deryacim malesef o özgüven eksikligi bendede var ama benimkisi sizinkini tam tersi yani beni bu hale esim getirdi,suan esim degisti eskisi gibi degil belki ama benden giden gitti,ama umrum degil artik zaten ben kendim icin zayifliyorum.

Günaydın banuş, evet haziranda başlayalım birlikte..Bende ebru hatunun tv 8 kayıtları var başından itibaren her gün bir bölüm yapacağım..Ne güzel 30 bölüm devirmiştim ama şimdi baştan başlamam lazım vücudun alışması için

Ben yarasa kol çoook severim
Ama nasıl sevdim gel bir sor Hiç yanaşamazdım gene bana yakışmaz kesimi bol kilolu gösterir bilmem ne diye..Annem hediye almış geçen sene gönlü olsun diye isteksizce giydim çıktım ay bir sevdim, bir yakıştırdım şimdi renk renk yarasa kolum olsun istiyorum
Aman bu tabu işleri kafada bitiyor biraz. Kış gelsin tunikle tayt da giyeceğim işte banane
Altına da çekeceğim çizmelerimi ohh

Foto isterük hemen

Günaydın eflatun..
Gözün aydın ne mutlu hasret bitiyor :81::81:
Benim kardeşim değil ama kardeşim olsa bu kadar severim dediğimiz biri var o da dönüyor 8 gün sonra..Nasıl mutluyuz eşimle var ya hediyesini aldık bekliyoruz bir dönsün de sağ salim

Allahım bütün askelreri tez zamanda kavuştursun hasretini çektiklerine

Son düzenleme:

Günaydın yasemin,
Ben de cuma günkü rakamdan 100 gram fazla çıktım bu sabah
Aslında çok kötü oldum da aklımdan çıkarmaya düşünmemeye çalışıyorum..Şu her sabah tartılma illetinden bir kurtulsak
Umarım cumaya toparlanırız ikimizde ama ben mucize beklemekten vazgeçtim bu hafta. 1,5 - 2 kilo bekliyordum, olsun gram gram gitsin yine de gitsin yeter

Eşine çok üzüldüm şu hayatta kimsenin dediği o kadar koymuyor da en çok eşlerin sözleri yaralıyor bana göre..Çünkü hayatı paylaştığın en yakının, en sevdiğin o..Dediğin gibi düzelse bile sende bıraktığı izleri tamir etmek güç
Biz önce kendimize zayıflayalım boşver kim ne derse desin, bu eşimiz dahi olsa aldırmayalım önce ben diyelim artık

Bugün bir çenem düşük var ya susturamıyorum kendimi, topik yandı

Son düzenleme:

olsun canim ben severim geveze insanlari,cünkü bende geveze bir insanim aslinda gevezelik iyidir
ya canim aslinda zamainda esiminde öyle agir sözleri olmadi ama iste bana begenilmedigimi hissettirdi ,istemeden yapti belki ama olan oldu sonucta amaaaann neyse ne salla gitsin herkesi ya,gelmis gidiyoruz,ecelin ne zaman kapimizi calacagi belli degil kafamizi takmayalim böyle selyeri giden günler saatler geri gelmiyor bidaha,ALlah saglik sihat versiin gerisi hikaye..

canim bak aklima ne geldi biliyomusun,hani senin ilk hedefin 75 ti ya acaba bilinc altinla ilgili biseymi bu hani beyin gücü diyolarya acaba sen kendini 75 e sartladinmi belkide o yüzden kilo veremiyosun diye düsündüm bi an,ama ne yapmak gerekir bilemiyorum:26:

Aynen öyle canım boşver düşünmemeye bak, illa hepimizin aklında unutamadığı yaralayıcı sözler vardır.. İki taraflı düşünüp biraz boşvermek gerekiyor sanırım.

Valla bilmiyorum ki halbuki rüyalarımda dahi 72-73 lü rakamları görüyorum
Yani aslında çok inanırım bu kendini şartlamak olaylarına ama inan sabah, gece, gündüz aklımda hep 70-74 arası rakamlar dönüyor hiç kendimi öyle 75'e kitlemiş bir ruh halinde değilim :26:

Ben 80'de takılırım diyordum çok şükür takılmadım ama belki de 75'de takılırım belli mi olur ama ne olursa olsun pes etmek yok umurumda değil isterse gram gram vereyim bunca insan başarıyor burada, ben de başaracağım

evet canim aynen öyle pes etmek yok,gram gramda olsa ,ne demisler damlaya damlaya göl olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…