hoşgeldn bacımm
yok anam nerdeeeee
5leri görsem böyle sakin dururmuyum ben
vayyy beee
benim eşimde öyledir, bazen beni çok şaşırtırr
ne güzel senin adına çok sevindim
sende celal paşa uyuyuncaa, mikafatını verürsün artukun
kaç kalori yakılıyormuş hemen bakalım
Sende Kendini Salma Ablacim.. Hep Güclü Ol ..
Bende Senin Gibi Ablamin Olmasini Cok Isterdimm
Aksamlari Gelip Kucagina Yatip Sicakligini Hissetmeyi ..
Öpüp Iyi Geceler Dilemeyii.. veee seni hep gaza getirmeyiii :76:
sende celal paşa uyuyuncaa, mikafatını verürsün artukun
kaç kalori yakılıyormuş hemen bakalım
Benim yatmam lazım kaçıyorum herkese ii geceler... Dilerim herkes yarın güzel rakamlarla uyanır aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......
offf of deryacım aynı konulardan müzdaripim eşim alışverişte şunu dene diyor yok bana yakışmaz oram çıkar buram çıkar ...... halbuki insanlar kendileri ile o kadar barışık ki bir biz barışamıyoruz kendimizle ne olacak halimiz bilemem ama olsun be deryacım kilolar gidecek inşallah ve belki o zaman barışıcaz kendimizle aynalarla allahtan bizi her halimizle beğenen ve seven eşlerimiz var
amiinnnnhayy allah iyiligini versin senin emi kızgece gece güldürdün beni sende hep gül inşşş. canım
Öfff
Aklın başka bir şeye çalışmaz mı kızım senin ya
..
gülçincim hastaymışsın canım cok gecmiş olsun guzelım dıkkat et emi? bide canını sıkmışlar galiba boşver canım hiç takma onları
İşte ne mutlu bize şu hayatımızdaki en önemli insanlar görünüşe aldanan insanlar değiller, allahım ayırmasın hiç birimizi
Edacım işte dedim ya bizden kilolular yakıştırıyor kendine.Yani o güven tavrı çok başka kendi inanınca insan yakıştığına gerçekten yakışıyor işte
Bugün 3-4 cm topuğu olan bir ayakkabı gördüm aldım elime deneyecektim cesaret edemedim gene ya sinir oldum biri görür de yuh yahu o kadar boyu var bir de topuklu deniyor diye içinden geçirir diye düşündüm..Benimki bu boyutta yani düşün
Bilmiyorum nasıl düzeliriz ama tek umudum şu kiloları vermekti bakıyorum zayıfladıkça daha da acayipleşiyorum inşallah geçici bir psikolojidir..
Bakalım belli mi olur belki zayıflayınca bizim de özgüvenimiz yerine gelir..
kızım gecenin 1i olmuş
çoluk çocuk yatmışşş
ne bekliyosun da
17 gün bu
deryoşum yeni bir gün yeni bir başlangıç olsun kendimize güvenmeyi kendimizle barışık olmayı deneyelim artıkın
gitsin kilolar gelsin özgüven gitsin kilolar gelsin özgüven
derya
ben platese ara vermiştim haziranda başlıyalım birlikte cnmm
edaa ve diryaaaa
kızlar nedennn yakıştırmıyorsunuz giyinin kuşanın yaa
valla bend eyarasa kol bi buluz aldım kendimeee hiç yakıştımazdım eskidne olsa ama bayıldım şimdi bi ara foto ekleirm
günaydın kızlaaaarr...
sakın kaçtım sizleri unuttum sanmayın lütfennnn...
çok yoğunum bu aralar...Allahın izniyle haftaya kardeşim askerden geliyor...
temizlik koşturma...3 gündür eve sadece yatmaya geliyorum inanın...bugün işlerimi biraz ayarlarsam yine çıkmam lazım...diyeti bozma falan yok merak etmeyin..cuma günü belli olur zaten...
öpüyorum hepinizi......
günaydiiiiiiinnnnnnnnnnnn kizlar,hepinizeee cok tesekür ederim,moralimi yerine getirip beni kacamkalardan kurtardiginiz icin cok sükür cok gecmeden sabrimin karsiligini aldim ve bu sabah tartinin ibresini asagida gördüm hala cuma günkü kilomda degilim ama yukari cikicam diye cok korkmustum suan cumaya göre200 gr artidayim ama bu bile beni cok mutlu etti.bu cicekler hepinize
deryacim malesef o özgüven eksikligi bendede var ama benimkisi sizinkini tam tersi yani beni bu hale esim getirdi,suan esim degisti eskisi gibi degil belki ama benden giden gitti,ama umrum degil artik zaten ben kendim icin zayifliyorum.
Günaydın yasemin,
Ben de cuma günkü rakamdan 100 gram fazla çıktım bu sabah
Aslında çok kötü oldum da aklımdan çıkarmaya düşünmemeye çalışıyorum..Şu her sabah tartılma illetinden bir kurtulsak
Umarım cumaya toparlanırız ikimizde ama ben mucize beklemekten vazgeçtim bu hafta. 1,5 - 2 kilo bekliyordum, olsun gram gram gitsin yine de gitsin yeter
Eşine çok üzüldüm şu hayatta kimsenin dediği o kadar koymuyor da en çok eşlerin sözleri yaralıyor bana göre..Çünkü hayatı paylaştığın en yakının, en sevdiğin o..Dediğin gibi düzelse bile sende bıraktığı izleri tamir etmek güç
Dediğin gibi önce kendimize zayıflayalım boşver kim ne derse desin, bu eşimiz dahi olsa aldırmayalım önce ben diyelim artık
Bugün bir çenem düşük var ya susturamıyorum kendimi, topik yandı
olsun canim ben severim geveze insanlari,cünkü bende geveze bir insanim aslindagevezelik iyidir
ya canim aslinda zamainda esiminde öyle agir sözleri olmadi ama iste bana begenilmedigimi hissettirdi ,istemeden yapti belki ama olan oldu sonucta amaaaann neyse ne salla gitsin herkesi ya,gelmis gidiyoruz,ecelin ne zaman kapimizi calacagi belli degil kafamizi takmayalim böyle selyeri giden günler saatler geri gelmiyor bidaha,ALlah saglik sihat versiin gerisi hikaye..
canim bak aklima ne geldi biliyomusun,hani senin ilk hedefin 75 ti ya acaba bilinc altinla ilgili biseymi bu hani beyin gücü diyolarya acaba sen kendini 75 e sartladinmi belkide o yüzden kilo veremiyosun diye düsündüm bi an,ama ne yapmak gerekir bilemiyorum:26:
Aynen öyle canım boşver düşünmemeye bak, illa hepimizin aklında unutamadığı yaralayıcı sözler vardır.. İki taraflı düşünüp biraz boşvermek gerekiyor sanırım.
Valla bilmiyorum ki halbuki rüyalarımda dahi 72-73 lü rakamları görüyorum
Yani aslında çok inanırım bu kendini şartlamak olaylarına ama inan sabah, gece, gündüz aklımda hep 70-74 arası rakamlar dönüyor hiç kendimi öyle 75'e kitlemiş bir ruh halinde değilim :26:
Ben 80'de takılırım diyordum çok şükür takılmadım ama belki de 75'de takılırım belli mi olur ama ne olursa olsun pes etmek yok umurumda değil isterse gram gram vereyim bunca insan başarıyor burada, ben de başaracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?