80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banuşum artık bizde aşıcaz kendimizi giyincez kuşancaz inşallah maşallah bende hiç yarasa kol giymedim daha da kilolu gösterir diye. heveslendim bak bulursam bende deneyim bir tane
ahhh ahhh birde sen gibi azimli olup verebilsem şu kiloları

helal olsun deryacım sana işte bu giyincez kuşancaz salıncaz

GÜNAYDIN KIZLARRR

nasılsınız herşey yolundadır umarımmmmm...

burçin

karabatak çıktınmı ortaya kuuuu,bende dedim allah korusun kv ne bişiy mi oldu derdim uzun süre uğramayınca...kaç kilo artıdasın kuuuuu sen gene hoooooooopppppp diye veririsin maşallahın var burçincimmmm....neler yaptın bakalım bu arada anlat hele

izlemm

kuuuu gene panterimsi panterimsi konuşmalar yapmışın sen ne durumdasın baya bir enerjini boşalttınmı millete diyonda üstelik sen tam tekmil gitmiştin eve teçhizat tamamdı canım benim içimden senin bu hafta 5 leri göreceğin geçiyor inşallah görürsün emeklerinin karşılığını alırsın ..gece de spro yap anladın sen onu:86::86:

gülçinn

senin gibi bir meleği bile böyle sinirlendirenlerin saçını başını yolarım ulennnnboşver canım boşveerrrrrr. milletin ağzı torba değil işte :89::89:

derya

banu

canım maşallah bu hafta senden iyi bir kilo verimim bekliyorum hem detoks hem spro bu sefer çok istikrarlı gittin ...olacak olacak..

tülayy

gözün aydın canım kocişe kavuşmuşun..artık hasret giderin bakalım bu konuda izleme kulak ver

filiz

hediye olayına güldüm bayaa a bu özel günlerde kime ne alacağımı şaşırıyorum ama artık oturtum arkadaşlarıma hala zorlanırım da kv anneme ve kocişe alıyorum kolayca..

kızlar bende baya bir dağıtmıştım toparladım bu aralar gene ...yavaş tan ama şöyle adamakıllı toparlayamadım neden ki yaa nedenkiiiii off sinir oluyorum kendime irademe sahip çıkmaıyorum ...yani bıraksam kendimi fırlıcam yüz kiloya yaa... kendime bu

oğlana kahvaltısını vericem şimdi ve evi toparlıcam süpürücem,fırsatım olursa ağda yapıcam....işler bitince gelirim fıstıklar görüşürüz..byee

bu arada derya cım ben sana liste için teşekkür ettim mi etmediysem ediyorum canım,ellerine emeğine sağlık kuşummmm kuuuu :76:

deryacım bu hafta listeye bende gireyim canım olurmu cumartesi 89 kg dim bu hafta kac olacagım bakalım :18::18::18:

günaydınlar efenim :93:

bu gece ruyamda izlem ve banu bana gelmişler .. diyolarki illa tartılıcaksın yok mok diyorum ama tabi gerine gerine çıkıyorum tartıya bide ne göreyim tam 70
artık bana saymadıkları kalmıo sen bizimi kandırdın diye kapıyı çarpıp gidiolar . sabah kalkıp kendimi tartıda buldum çok şükür hala 63 üm
bu ara yine çok kafama taktım hemen kilo almamı sanırım ruyalarımı bile etkiledi

helal olsun deryacım sana işte bu giyincez kuşancaz salıncaz

Al edacım al çok güzel bir kalıbı var harika duruyor
İşte bu kadar yeter artık biz de seveceğiz kendimizi artıkın

Hay delüler siz biraraya gelince de böyle sapıtıyormusunuz merak ettim şimdi

bu arada derya cım ben sana liste için teşekkür ettim mi etmediysem ediyorum canım,ellerine emeğine sağlık kuşummmm kuuuu :76:

Ne demek ilkayım teşekkür etmenize ne gerek var
:93::93::93:

deryacım bu hafta listeye bende gireyim canım olurmu cumartesi 89 kg dim bu hafta kac olacagım bakalım :18::18::18:

Günaydın selma ablacım, tabi ki alırım. Cuma günü şablona göre tam bildirim yaparsın.
İnşallah bu sefer son durak olur senin için, yolun sonunu görürsün

Son düzenleme:
ilkaycım sağolcanım izlemin izindeyim bırakmam bugün bayaişin var senin akşama anca gelirsin heralde =)

selma ablacım hoşgeldin sende

Aaayyyy çok güldüm
İzlemle banu topiğin polisleri gibi herkesin korkulu rüyası biri sopayı elinden bıraksa diğeri devralıyor boş bırakmak yok hiç..
İzlem banu görün bizi ne hale getirdiniz

artık burdayım canım kesin

günaydın kızlar

çıldırmamak içten bile değil 4 gunden beri ne artıdayım nede ekside..halbuki diyete aynen devam ediyorum.bazen kosusturmaktan yiyemiyorum bile.her sabah ve akşam zayıflama kemeri ile göbek bölgeme 15 dk. masaj yapıyorum.motivasyonum gittikçe düşüyor...neden böyle oluyor.duraklama döneminemi geçtim acaba eğer öyleyse bunu nasıl hızlandırabilirim.bugün pirinç lapası diyeti yapıyorum.bakalım ne olacak.yaz geliyor:84::84::84::84ramdan buramdan yağlar fışkırcak diye istemediğim şeyleri giymek istemiyor yada herkesler gezerken eve kapanmak çok terlemek ve kötü kokmasını pişik olmak istemiyorum...:84::84::84::84:

bugünkü menüm

sabah
pirinç lapası 1 kaşık yoğurt

ara
1 kayısı ve su

öğlen
pirinç lapası ve 1 kaşık yoğurt

ara
ayran ceviz

akşam
pirinç lapası 1 kaşık yoğurt

not irinç lapasın diyetinde yanlış yapıyorsam beni uyarın ilk kez yapıyorum çünkü..

spor yapıyor musun canım

selam kızlar ..nasılsınız dün giremedim..
haftasonu yoğun geçti..
dünkü menüm:
sabah 2 dilim ekmek,peynir
öğle:1 paket eti form+zero
ara:yarım paket eti form
ara:elma
akşam:ton balıklı salata
1 dilim ekmek
gece:süt

bugünkü menüm:
sabah:2 dilim ekmek peynir domates
öğle:ton balıklı salata
ara eti form 3 tane
akşam:salata+ızgara tavuk+1 dilim ekmek
gece:süt

İclalcim günaydın, ben de öyle gram gram eksiliyor ama hala cumanın kilosuna bile ulaşamadım sabit sayılır yani
Bu karbon işi bize yaramadı mı acaba anlamıyorum ki, yada dediğin gibi duraklama dönemine girdik

Lapa çok iyi geliyor, hem de moral oluyor iyi yapmışsın.
Aralarda ayran yerine meyve ve salata tercih et hayvansal ürünlerden uzak dur elinden geldiğince..Tabi mutlaka bol su 3 litreyi bitirmeye çalış. Ben de sadece 1 kaşık yoğurt aldım lapaların yanında. Bir de domates rendele lapaya çok güzel oluyor.
Umarım sana da yarar canım

Sabahtan beri trendyolda markafonide fink atıyorum başım döndü ayakkabılardan elbiselerden
Ve çıldırdım her birine :84::84::98::98:

ilkoşşşş
cnm ya bendee ümitliyim ama benim kisi biraz yo-yo ekisi oldu
64.1 gördügümde 1 ay oluyor
montiyi bırakıp ,spora başladım
yani hem başka bir beslenme şekli,birde kasların şişmesi(ben spora başlayınca hep oluyor b)
beni artıya çıkardı tabi sinirden yedimdee
ama benimm kaçamkalrım gerçekten ucundan kıyısından oluyor yani
abarttıgıma bakmayn
işte sonuç bu yaniii
ama inşş bu hafta kurtulcam buuu etkidennn
küllerimden yeniden dogucamm derya gibinnn

tüloşşşşş
kızzz bu kadanmı korktun bisdennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…