günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
hala sabah sarındıgım streçimle duruyorummm
yaglı yaglııı ama fırsat bulamadım vallaaaa
yaaa
bebeleri dışarı çıkarcam birazdannnn da
ilkayyy
kuuuuu baya baya yürüyomm tebiiii her sabah 6:15 te kalkıyorum cnm 6:30 da parkurdayım başka zaman yok napim
zorda olsa gidiyorummm
derya
ben platese ara vermiştim haziranda başlıyalım birlikte cnmm
edaa ve diryaaaa
kızlar nedennn yakıştırmıyorsunuz giyinin kuşanın yaa
valla bend eyarasa kol bi buluz aldım kendimeee hiç yakıştımazdım eskidne olsa ama bayıldım şimdi bi ara foto ekleirm
Günaydın banuş, evet haziranda başlayalım birlikte..Bende ebru hatunun tv 8 kayıtları var başından itibaren her gün bir bölüm yapacağım..Ne güzel 30 bölüm devirmiştim ama şimdi baştan başlamam lazım vücudun alışması için
Ben yarasa kol çoook severim
Ama nasıl sevdim gel bir sorHiç yanaşamazdım gene bana yakışmaz kesimi bol kilolu gösterir bilmem ne diye..Annem hediye almış geçen sene gönlü olsun diye isteksizce giydim çıktım ay bir sevdim, bir yakıştırdım şimdi renk renk yarasa kolum olsun istiyorum
Aman bu tabu işleri kafada bitiyor biraz. Kış gelsin tunikle tayt da giyeceğim işte banane
Altına da çekeceğim çizmelerimi ohh
Foto isterük hemen
Günaydın eflatun..
Gözün aydın ne mutlu hasret bitiyor :81::81:
Benim kardeşim değil ama kardeşim olsa bu kadar severim dediğimiz biri var o da dönüyor 8 gün sonra..Nasıl mutluyuz eşimle var ya hediyesini aldık bekliyoruz bir dönsün de sağ salim
Allahım bütün askelreri tez zamanda kavuştursun hasretini çektiklerine
helal olsun deryacım sana işte bu giyincez kuşancaz salıncaz
kuuuu gene panterimsi panterimsi konuşmalar yapmışın sen ne durumdasın baya bir enerjini boşalttınmımillete diyonda üstelik sen tam tekmil gitmiştin eve teçhizat tamamdı canım benim içimden senin bu hafta 5 leri göreceğin geçiyor inşallah görürsün emeklerinin karşılığını alırsın ..gece de spro yap anladın sen onu:86::86:
tülayy
gözün aydın canım kocişe kavuşmuşun..artık hasret giderin bakalımbu konuda izleme kulak ver
bu arada derya cım ben sana liste için teşekkür ettim mi etmediysem ediyorum canım,ellerine emeğine sağlık kuşummmm kuuuu :76:
deryacım bu hafta listeye bende gireyim canım olurmu cumartesi 89 kg dim bu hafta kac olacagım bakalım :18::18::18:
günaydınlar efenim :93:
bu gece ruyamda izlem ve banu bana gelmişler .. diyolarki illa tartılıcaksın yok mok diyorum ama tabi gerine gerine çıkıyorum tartıya bide ne göreyim tam 70
artık bana saymadıkları kalmıo sen bizimi kandırdın diye kapıyı çarpıp gidiolar . sabah kalkıp kendimi tartıda buldum çok şükür hala 63 üm
bu ara yine çok kafama taktım hemen kilo almamı sanırım ruyalarımı bile etkiledi
Al edacım al çok güzel bir kalıbı var harika duruyor
İşte bu kadar yeter artık biz de seveceğiz kendimizi artıkın
Hay delüler siz biraraya gelince de böyle sapıtıyormusunuz merak ettim şimdi
Ne demek ilkayım teşekkür etmenize ne gerek var
:93::93::93:
Günaydın selma ablacım, tabi ki alırım. Cuma günü şablona göre tam bildirim yaparsın.
İnşallah bu sefer son durak olur senin için, yolun sonunu görürsün
ilkaycım sağolcanım izlemin izindeyim bırakmambugün bayaişin var senin akşama anca gelirsin heralde =)
selma ablacım hoşgeldin sende
günaydın kızlar
çıldırmamak içten bile değil 4 gunden beri ne artıdayım nede ekside..halbuki diyete aynen devam ediyorum.bazen kosusturmaktan yiyemiyorum bile.her sabah ve akşam zayıflama kemeri ile göbek bölgeme 15 dk. masaj yapıyorum.motivasyonum gittikçe düşüyor...neden böyle oluyor.duraklama döneminemi geçtim acaba eğer öyleyse bunu nasıl hızlandırabilirim.bugün pirinç lapası diyeti yapıyorum.bakalım ne olacak.yaz geliyor:84::84::84::84ramdan buramdan yağlar fışkırcak diye istemediğim şeyleri giymek istemiyor yada herkesler gezerken eve kapanmak çok terlemek ve kötü kokmasını pişik olmak istemiyorum...:84::84::84::84:
bugünkü menüm
sabah
pirinç lapası 1 kaşık yoğurt
ara
1 kayısı ve su
öğlen
pirinç lapası ve 1 kaşık yoğurt
ara
ayran ceviz
akşam
notirinç lapasın diyetinde yanlış yapıyorsam beni uyarın ilk kez yapıyorum çünkü..
günaydın kızlar
çıldırmamak içten bile değil 4 gunden beri ne artıdayım nede ekside..halbuki diyete aynen devam ediyorum.bazen kosusturmaktan yiyemiyorum bile.her sabah ve akşam zayıflama kemeri ile göbek bölgeme 15 dk. masaj yapıyorum.motivasyonum gittikçe düşüyor...neden böyle oluyor.duraklama döneminemi geçtim acaba eğer öyleyse bunu nasıl hızlandırabilirim.bugün pirinç lapası diyeti yapıyorum.bakalım ne olacak.yaz geliyor:84::84::84::84ramdan buramdan yağlar fışkırcak diye istemediğim şeyleri giymek istemiyor yada herkesler gezerken eve kapanmak çok terlemek ve kötü kokmasını pişik olmak istemiyorum...:84::84::84::84:
bugünkü menüm
sabah
ara
1 kayısı ve su
öğlen
pirinç lapası ve 1 kaşık yoğurt
ara
ayran ceviz
akşam
notirinç lapasın diyetinde yanlış yapıyorsam beni uyarın ilk kez yapıyorum çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?