spor yapıyor musun canım
GÜNAYDIN KIZLARRR
nasılsınız herşey yolundadır umarımmmmm...
burçin
karabatak çıktınmı ortaya kuuuu,bende dedim allah korusun kv ne bişiy mi oldu derdim uzun süre uğramayınca...kaç kilo artıdasın kuuuuusen gene hoooooooopppppp diye veririsin maşallahın var burçincimmmm....neler yaptın bakalım bu arada anlat hele
izlemm
kuuuu gene panterimsi panterimsi konuşmalar yapmışın sen ne durumdasın baya bir enerjini boşalttınmımillete diyonda üstelik sen tam tekmil gitmiştin eve teçhizat tamamdı canım benim içimden senin bu hafta 5 leri göreceğin geçiyor inşallah görürsün emeklerinin karşılığını alırsın ..gece de spro yap anladın sen onu:86::86:
gülçinn
senin gibi bir meleği bile böyle sinirlendirenlerin saçını başını yolarım ulennnnboşver canım boşveerrrrrr. milletin ağzı torba değil işte :89::89:
derya
banu
canım maşallah bu hafta senden iyi bir kilo verimim bekliyorum hem detoks hem spro bu sefer çok istikrarlı gittin ...olacak olacak..
tülayy
gözün aydın canım kocişe kavuşmuşun..artık hasret giderin bakalımbu konuda izleme kulak ver
filiz
hediye olayına güldüm bayaa abu özel günlerde kime ne alacağımı şaşırıyorum ama artık oturtum arkadaşlarıma hala zorlanırım da kv anneme ve kocişe alıyorum kolayca..
oğlana kahvaltısını vericem şimdi ve evi toparlıcam süpürücem,fırsatım olursa ağda yapıcam....işler bitince gelirim fıstıklar görüşürüz..byee
bu arada derya cım ben sana liste için teşekkür ettim mi etmediysem ediyorum canım,ellerine emeğine sağlık kuşummmm kuuuu :76:
günaydınlar efenim :93:
bu gece ruyamda izlem ve banu bana gelmişler .. diyolarki illa tartılıcaksın yok mok diyorum ama tabi gerine gerine çıkıyorum tartıya bide ne göreyim tam 70
artık bana saymadıkları kalmıo sen bizimi kandırdın diye kapıyı çarpıp gidiolar . sabah kalkıp kendimi tartıda buldum çok şükür hala 63 üm
bu ara yine çok kafama taktım hemen kilo almamı sanırım ruyalarımı bile etkiledi
banuşum siz beim en başından beriyanımdasınızya sanırım ondan ruyamdada sizlere hesap veriodum .ama kendini görmeliydin elin belinde benle kavga ederken sende olsan korkandın yani
selma ablacım çok şükür iyiyim .. bu ara pek bi keyfliyim eşim geldi oğlum ii sağlık mutluluk çok şükür
kızlarr cuma günü için eşim armutlu tatil köyünden yer almış 1 haftalığına annem ablamlar falan cümbür cemaat gidicekmişizoğlumla tatil alıştırması yapmış olucam süper ama kızdım eşime 15 gün önceden deseydi biraz diyete asılır 60 olurdumbelki
narinim sağol canım çok şükür normale dönebildim
urke topikte kavitasyona gidenler vardıve memnunlardı sanırım yazını okuyunca onlardaha detaylı bilgi verirler sanırım. bol bol fındık yiyolardı yanlış hatırlamıosam :26:
selam kızlar geçmişe azıık bakayım dedim aman maşallah ne muhabbet ne muhabbet.sonra vazgeçtim yoksa akşama kadar okurdum artık ne var ne yok diye
tülayım hoşgeldin canım gözünaydın eşinde gelmiş
selma abla sende hoşgeldin azmin daim olsun ablacım
gülçin bi ceee diyip kaçmış
aklımda kalanlar şimdilik bu inşallah herkesin keyfi yerindedir
tülaycım keyfinin yerinde olmasına sevindim canım maşallah nazar degmesinne güzel tatil yapacaksın tüm ailenle keyfini çıkar tatlım benimde okadar çok ihtiyacım varki kafa dinlemeye inşallah bu sene gönlümüzce bir tatil yapabiliriz
banucum form çayı bu şekilde içmek zamanla alışkanlık yapıp daha sonra faydası azalırmı acaba:26:
denizicmmmm selam
kızlar bennn 1 kupaya iki form çay atp içiyorum yanlış mı yapıyorum acaba yaa
siz kaç tane içiyorsunuzzz
birde form çayı ödem yapıyormuşş
akşam 5 ten önce içmek laızmmmışş
içecegimiz su ile atmak için
kızlarr cuma günü için eşim armutlu tatil köyünden yer almış 1 haftalığına annem ablamlar falan cümbür cemaat gidicekmişizoğlumla tatil alıştırması yapmış olucam süper ama kızdım eşime 15 gün önceden deseydi biraz diyete asılır 60 olurdumbelki
1.5 Kasik Yogurt : 3 puan ( Emin degilim arkadaslar BILGILERINIZ bekliyorum)
Gece 1 Bardak Süt : 5 Puan diyelim (BUNDAN DA EMIN DEGILIM BILGILERINIZI BEKLIYORUM)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?