80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar

şimdi internette şehir fırsatlarına bakıyorum da benim bulınduğum semtte 28 seanslık lenf dejenerasyon kavıtasyon ve g5 diye zayıflama incelme ve bakım paketi var normal değeri 1350 tl.şimdi indirime girmiş 240 tl. şöyle diyor:

Kavitasyon uygulaması sonucunda bel, karın, kol, basen ve sırtta depolanan yağlar küçük parçalara ayrılıyor ve eritiliyor. Ayrıca selülitli bölgeleri yok etmek için de kullanılan kavitasyon, ses dalgalarını kullanıyor ve dokulara zarar vermeden, seçilmiş bölgedeki yağ hücrelerini parçalıyor. Her seansta 2-10 cm’ye kadar incelme sağlayan kavitasyon ile incelecek, bölgesel yağlarınızdan kurtulacaksınız.

Kavitasyon işleminin ardından uygulanan lenf drenaj ise bacaklardaki ödemi azaltıp, toksik maddelerin atılımını sağlıyor. Lenf drenaj, selülit tedavisinde uygulanan en önemli ve tamamlayıcı aşamalardan biri. Tek başına uygulandığında çok etkisi olmayan; fakat diğer tekniklerle kullanıldığında kendi etkisini göstermesinin yanında diğer tekniklerin de etkisini arttıran bir bölgesel zayıflama uygulaması. Kan dolaşımını hızlandırıyor ve vücutta biriken toksinlerin idrar yoluyla atılımını, dolaşım bozukluğu problemlerinin en aza indirgenmesini ve lokal olarak yağların biriktiği bölgelerde toparlanmasını sağlıyor.

Vibra Beauty G5, vücudun tüm bölgelerine yönelik özel aparatlarıyla dünyadaki en geniş kullanım amaçlı profesyonel masaj cihazıdır. Selülit tedavisi, vücut şekillendirici ve sıkılaştırıcı bakımlar, soğuk ve sıcak masaj, ödemi dağıtılması ve kan dolaşımını hızlandırması gibi fonksiyonlara sahip.

akıl verin ne yapmalıyım..

selam kızlar geçmişe azıık bakayım dedim aman maşallah ne muhabbet ne muhabbet.sonra vazgeçtim yoksa akşama kadar okurdum artık ne var ne yok diye

tülayım hoşgeldin canım gözünaydın eşinde gelmiş

selma abla sende hoşgeldin azmin daim olsun ablacım

gülçin bi ceee diyip kaçmış

aklımda kalanlar şimdilik bu inşallah herkesin keyfi yerindedir

denizicmmmm selam

kızlar bennn 1 kupaya iki form çay atp içiyorum yanlış mı yapıyorum acaba yaa
siz kaç tane içiyorsunuzzz

birde form çayı ödem yapıyormuşş
akşam 5 ten önce içmek laızmmmışş
içecegimiz su ile atmak için

banuşum siz beim en başından beriyanımdasınızya sanırım ondan ruyamdada sizlere hesap veriodum .ama kendini görmeliydin elin belinde benle kavga ederken sende olsan korkandın yani

selma ablacım çok şükür iyiyim .. bu ara pek bi keyfliyim eşim geldi oğlum ii sağlık mutluluk çok şükür

kızlarr cuma günü için eşim armutlu tatil köyünden yer almış 1 haftalığına annem ablamlar falan cümbür cemaat gidicekmişiz oğlumla tatil alıştırması yapmış olucam süper ama kızdım eşime 15 gün önceden deseydi biraz diyete asılır 60 olurdumbelki

narinim sağol canım çok şükür normale dönebildim

urke topikte kavitasyona gidenler vardıve memnunlardı sanırım yazını okuyunca onlardaha detaylı bilgi verirler sanırım. bol bol fındık yiyolardı yanlış hatırlamıosam :26:

Varolasin sirinlik abidem benim....
Tinimda bile degeeeeeel artik

Aferim kuuuu bunlarin hepsini yaptigin icin,
ben su aralar totumu kaldiramiyorum :76:

tüloşşşşş
allah hep mutlu etsin cnmmmmm
agzımı tadı bozulmasınnn hayriyeee gibinnn konuştumm

baş agrım başladı detoksun ikinci günü böle agrıyor başımmm
yarınd akrbon ile devam edicem 2 gün bakalım cumaya inşş çizelgemi degiştirebilirimm

allah mutlulugunu bozmasın canım daim olsun inşallah ALLAH KİMSENİN MUTLULUGUNU VE SAGLIGINI BOZMASIN GERİSİ KOLAY

tülaycım keyfinin yerinde olmasına sevindim canım maşallah nazar degmesin ne güzel tatil yapacaksın tüm ailenle keyfini çıkar tatlım benimde okadar çok ihtiyacım varki kafa dinlemeye inşallah bu sene gönlümüzce bir tatil yapabiliriz

banucum form çayı bu şekilde içmek zamanla alışkanlık yapıp daha sonra faydası azalırmı acaba:26:

inş canım bu kez kararlıyım diyorum ama bilmiyorum bu konuda kendime olan güvenim ikaybettim

denizzzz
valla cnm uuzn süredir içiyorum iki tane atarak çok sanmıyorum etkiisni azalcagını baktı etki etmiyor marka degiştiriyorum bendeee
ama şuu diyet işi bitisn korumaya bi geçeyim çokta içemm sanırım haftada 3 jkez filan içerim
şimdi kabızlık hemen tartıya yansıyor yadaaa tartı oyun yapıyorrr diye içiyorum açıkcası bu kadar çokkk

Selam hatunlar..

Hava o kadar güzel 24° ama ben cikmiyorum evden.

Böyle günleri iple cekiyorum, gelincede bir agirlik bagliyorlar sanki her bir tarafima

Kalkamiyorum yerimden..

K.h diyetine devam..

Aman yazasim varken münüyü de yaziyim..

Menüm:

Sabah :

3 Izgara Köfte : 1 Puan

1 Yesil cay

1 Lt Su

Öglen:

1 Porsiyon Tavuk Suyu : 0

1.5 Kasik Yogurt : 3 puan ( Emin degilim arkadaslar BILGILERINIZ bekliyorum)

Aksam:

1 Adet Haslanmis But : 0

2 Kasik Kiymali Yesil Fasülye: 3

Gece 1 Bardak Süt : 5 Puan diyelim (BUNDAN DA EMIN DEGILIM BILGILERINIZI BEKLIYORUM)

Amin olmasamda Toplam : 12 Puan:82:

banu ozaman aynen devam içmeye canım ben pek içmiyorum form çayı ama bu mest olanı alıp deneyeceğim

izlommmm haklısın bacum 50 lileri görsen herhall düğün yaparsın buradaaaa...ama yakındır ha bu hafta ha haftaya görürsün artıkın....

ilkayım.....canım aynı şeylerrr depresyona girdim iyicene...yeme krizim tuttu hııııı kaç kilo artıdayım biliyormusunnnn...şok olma amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tam tamına 56.2 olmuşummm....2.300 gr artıdayımmm...

inşallah yokedicem 2 haftadaaa...ama yok ederim etmesinede verdikten sonra tekrar azmaktan korkuyorummmmmm.....artıları yoketmek değil mesele...

tüloşummmmmmm merak etme bacum yaaa git doya doya çıkar tatiliiiin keyfini bu kilonlada hoşsun sennn...artık zaten verdikçe veresimiz geliyorrr...aslında çok iyi kilodayız ama gözümüz doymuyor işte...:18:

evettttt gelelimmmmmmmmm şokkkkkk sarsılmayaaaa

BANUUUUUUUUUUUU HANIMMMM NE OLMUŞŞŞ SİZEEE KÜSMÜYÜZZZZ????????????

İNSAN BİR HOŞGELDİN DERRRR....

HIHHHHHHHHHHHH KÜSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS İŞTEEEEEEEEEEEEE...
:84::84::84:

Ayyy ne yapsak bir taş çıkıyor önüne zaten :84::84:
İçeceğim işte diyet bitene kadar yok başka çarem

Tülayım çok sevindim senin adına tatil gibisi var mı yahu
Keyfini çıkar canım, 2 kilodan ne olacak o kadar da farketmez :13:

1.5 Kasik Yogurt : 3 puan ( Emin degilim arkadaslar BILGILERINIZ bekliyorum)

Gece 1 Bardak Süt : 5 Puan diyelim (BUNDAN DA EMIN DEGILIM BILGILERINIZI BEKLIYORUM)

Gülçinim 250 gr yoğurt 12 puan ise 1,5 kaşık da 3 ten daha azdır ama 3 al sen gene.
1 bardak süte 1 litresi 24'den 1 bardak 4,8 yani 5 karbon o da doğru :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…