- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Ayyy ne yapsak bir taş çıkıyor önüne zaten :84::84:
İçeceğim işte diyet bitene kadar yok başka çarem
Tülayım çok sevindim senin adına tatil gibisi var mı yahu
Keyfini çıkar canım, 2 kilodan ne olacak o kadar da farketmez :13:
Gülçinim 250 gr yoğurt 12 puan ise 1,5 kaşık da 3 ten daha azdır ama 3 al sen gene.
1 bardak süte 1 litresi 24'den 1 bardak 4,8 yani 5 karbon o da doğru :13:
kilo alınır,kilo verilir,kilo verme durur,doğaldır.ama ne zaman ki azim durur,orada hedeften geriye doğru kaçış başlar.
bu sözü 7.takımda bi arkadaşın yazısından kopyaladım ve çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim bu söz ümitsizlige düştüğümüz anda aklımıza gelmeli azmimiz daim sonuda başarı olsun inşallah
narincim cok dogru bir söz işte ben malesef her nedendir bilinmez ama başaramıyorum olmuyor olmuyor kendime kızıyorum içimde sürekli bir savaş halindeyim kendimle hep kendimi şucluyarum tek sebep kendim bazen tamemen umutlarım yok oluyor bezen ufakta olsa bir ışık görüyorum ama yoruldum artık bu konudan BEYNİM YORULDU İÇİMDEN SÖKÜP ATAMIYORUMDA İŞTE
izloşum benim oğlan uyuyana kadar eşimde uymuş napim uyandırıyımmıgidip black berimi kırmızı rujumu sürsem senin izini yakalarmıyım acep
sen 1-2 aydır foto eklemiyorsun kuuuu
edaa ve diryaaaa
kızlar nedennn yakıştırmıyorsunuz giyinin kuşanın yaa
valla bend eyarasa kol bi buluz aldım kendimeee hiç yakıştımazdım eskidne olsa ama bayıldım şimdi bi ara foto ekleirm
ahh bu kocaları ne yapmalı, evet bazen istemeden kalbimizi kırabiliyorlar amaderyacim malesef o özgüven eksikligi bendede var ama benimkisi sizinkini tam tersi yani beni bu hale esim getirdi,suan esim degisti eskisi gibi degil belki ama benden giden gitti,ama umrum degil artik zaten ben kendim icin zayifliyorum.
bu gece ruyamda izlem ve banu bana gelmişler .. diyolarki illa tartılıcaksın yok mok diyorum ama tabi gerine gerine çıkıyorum tartıya bide ne göreyim tam 70
artık bana saymadıkları kalmıo sen bizimi kandırdın diye kapıyı çarpıp gidiolar . sabah kalkıp kendimi tartıda buldum çok şükür hala 63 üm
bu ara yine çok kafama taktım hemen kilo almamı sanırım ruyalarımı bile etkiledi
Aaayyyy çok güldüm
İzlemle banu topiğin polisleri gibi herkesin korkulu rüyası biri sopayı elinden bıraksa diğeri devralıyor boş bırakmak yok hiç..
İzlem banu görün bizi ne hale getirdiniz
günaydın kızlar
çıldırmamak içten bile değil 4 gunden beri ne artıdayım nede ekside..halbuki diyete aynen devam ediyorum.bazen kosusturmaktan yiyemiyorum bile.her sabah ve akşam zayıflama kemeri ile göbek bölgeme 15 dk. masaj yapıyorum.motivasyonum gittikçe düşüyor...neden böyle oluyor.duraklama döneminemi geçtim acaba eğer öyleyse bunu nasıl hızlandırabilirim.bugün pirinç lapası diyeti yapıyorum.bakalım ne olacak.yaz geliyor:84::84::84::84ramdan buramdan yağlar fışkırcak diye istemediğim şeyleri giymek istemiyor yada herkesler gezerken eve kapanmak çok terlemek ve kötü kokmasını pişik olmak istemiyorum...:84:
kızlar
şimdi internette şehir fırsatlarına bakıyorum da benim bulınduğum semtte 28 seanslık lenf dejenerasyon kavıtasyon ve g5 diye zayıflama incelme ve bakım paketi var normal değeri 1350 tl.şimdi indirime girmiş 240 tl. şöyle diyor:
Kavitasyon uygulaması sonucunda bel, karın, kol, basen ve sırtta depolanan yağlar küçük parçalara ayrılıyor ve eritiliyor. Ayrıca selülitli bölgeleri yok etmek için de kullanılan kavitasyon, ses dalgalarını kullanıyor ve dokulara zarar vermeden, seçilmiş bölgedeki yağ hücrelerini parçalıyor. Her seansta 2-10 cmye kadar incelme sağlayan kavitasyon ile incelecek, bölgesel yağlarınızdan kurtulacaksınız.
Kavitasyon işleminin ardından uygulanan lenf drenaj ise bacaklardaki ödemi azaltıp, toksik maddelerin atılımını sağlıyor. Lenf drenaj, selülit tedavisinde uygulanan en önemli ve tamamlayıcı aşamalardan biri. Tek başına uygulandığında çok etkisi olmayan; fakat diğer tekniklerle kullanıldığında kendi etkisini göstermesinin yanında diğer tekniklerin de etkisini arttıran bir bölgesel zayıflama uygulaması. Kan dolaşımını hızlandırıyor ve vücutta biriken toksinlerin idrar yoluyla atılımını, dolaşım bozukluğu problemlerinin en aza indirgenmesini ve lokal olarak yağların biriktiği bölgelerde toparlanmasını sağlıyor.
Vibra Beauty G5, vücudun tüm bölgelerine yönelik özel aparatlarıyla dünyadaki en geniş kullanım amaçlı profesyonel masaj cihazıdır. Selülit tedavisi, vücut şekillendirici ve sıkılaştırıcı bakımlar, soğuk ve sıcak masaj, ödemi dağıtılması ve kan dolaşımını hızlandırması gibi fonksiyonlara sahip.
akıl verin ne yapmalıyım..
ben 15 gündür içmiyorum, bende alıp başlıycam bugün,denizicmmmm selam
birde form çayı ödem yapıyormuşş
akşam 5 ten önce içmek laızmmmışş
içecegimiz su ile atmak için
izlommmm haklısın bacum 50 lileri görsen herhall düğün yaparsın buradaaaa...ama yakındır ha bu hafta ha haftaya görürsün artıkın....
BANUUUUUUUUUUUU HANIMMMM NE OLMUŞŞŞ SİZEEE KÜSMÜYÜZZZZ????????????
İNSAN BİR HOŞGELDİN DERRRR....
HIHHHHHHHHHHHH KÜSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS İŞTEEEEEEEEEEEEE...:84::84::84:
Kilo alınır,kilo verilir,kilo verme durur,doğaldır.Ama ne zaman ki azim durur,orada hedeften geriye doğru kaçış başlar.
bu sözü 7.takımda bi arkadaşın yazısından kopyaladım ve çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim bu söz ümitsizlige düştüğümüz anda aklımıza gelmeli azmimiz daim sonuda başarı olsun inşallah
allah mutlulugunu bozmasın canım daim olsun inşallah ALLAH KİMSENİN MUTLULUGUNU VE SAGLIGINI BOZMASIN GERİSİ KOLAY
sağol narinim Allah bozmasın cümlemizin ağzının tadını ..tülaycım keyfinin yerinde olmasına sevindim canım maşallah nazar degmesinne güzel tatil yapacaksın tüm ailenle keyfini çıkar tatlım benimde okadar çok ihtiyacım varki kafa dinlemeye inşallah bu sene gönlümüzce bir tatil yapabiliriz
banucum form çayı bu şekilde içmek zamanla alışkanlık yapıp daha sonra faydası azalırmı acaba:26:
tüloşummmmmmm merak etme bacum yaaa git doya doya çıkar tatiliiiin keyfini bu kilonlada hoşsun sennn...artık zaten verdikçe veresimiz geliyorrr...aslında çok iyi kilodayız ama gözümüz doymuyor işte...:18:
aminn onlar olmasa napardık biz izlom
inanmıyorumm yaayuhh
ademceğizzler nasıl çalışıyor la bize bakmak için
allah başımızdan eksik etmesin vallahi şaka bi yana
allah iyiliğini versin kuuuu
ee sana demişiz de bizz naaldık rüyanda, anlat bakem
tülaycııımmm
tatilin hayırlı olsun
amaaann hiç kıskanmadımm
1 ay tatil yaptın
gözün doymadı mı desene
ama deniz havuz didin mi bende akar sular durur
Sayılı gü çabuk geçer canım hiç üzülme sen
allaha büyük konuşmayım ama valla bıktım minnacık evdenn yaaaa
bir an önce gimtek isityourm büyük geniş evime ama daha çokkk var
selam fıstıklar bizim işyerindne bir arkadaş ayrıldı diğer arkadaş da başka birime destek veriyor derken çok yoğun oluyorm hep açık ama pek yazamıyorum okuyamıyorum da kusura bakmayın lütfen..
Selmacım seni inan çok iyi anlıyorum ben de geçen haftasonu mu ne eşimi yemeğe götürünce kaçak yapmış sonra spor da yapamayınca panik yaıp galiba ben hiç zayıflayamıcam diye ağla allah ağlamıştım..ki benim rahatsızlığım nedeniyle bana ağlamak üzülmek yasak çünkü kilitlenip kaıslıp kalıyorum o nedenle eşim çok kızıyor ağlanaak şeye ağla..kendi elinde olan ve azmettiğin hedef koyduğun birşeye en ufak bir aksilik durumunda paniğe kapılıp ağlamanı hiç kabul edemiyorum ..sağlıklı mıısn evet yakınların sağ mı evet mutlu bir yuvan koşarak geldiğin bir evin var mı var..çok şükür kimseye muhtaç olmayacak kadar kaznaıyor musun evet..asıl bunları kaybedersen ağla diyor..-kendisi çok fazla mantıklı,sağduyuludur bazen sinir eder beni-ama düşününce doğru söylüyor..
Semracım senle ben bir ileri iki geri gidip duruyorduk geçen sene falan ama bir ara çok güzel yol alıyordun ..en azından burdan uzakta benim kadar kilo almamışsın..hiç canını sıkma biz de yavaş yavaş vercez belki ama vercez canım..bak senin de çocukların var eşin var...onları düşün..mutluluk aslında çok da uzakta değil..iradeli olmak herkesin harcı değil elbet mesela bende o muhteşm irade yok belki ama azmetmeye çalışıyorum bu hafta salata sevmiyorum ama yemem gerek diye etli salatalara yöneldim mesela..bu hafta öyle gidecek ton balıklı tavuklu gibi..hafif beslenip biraz da spor yapabildik mi her şekilde vericez de ha 300 ha 500 ama mutlaka gidecek bu kilollar canım...
Haftasonu psikiyatrist randevum vardı süper bir adam bana çok iyi geliyor..ilacımı kesmeye karar vermiştim o da okledi 3 aya kadar bırakmış olcam ilacı.o zaman kilo vermem de hızlanacak işallah..
Bana kendine düşman gibi davranmayı kes şu diyet yemek psikolojisindne de sıyrıl yoksa bulimia olursun birçok hastam senin gibi kendinden nefretle başlayıp kafayı diyetle zayıoflamakla bozup sonra da sağlıklarını bozdular dikkat et kendine ..allahtan sende kusma yok dedi..ben ne dedim dersiniz.."ben aslında kusmak istiyorum ama ben kusunca tüm kılcal damarlarım çatlıyor ve içim dışıma çıkıyor o nedenle kusmuyorum" adam dedi zaten ya sen beni öldürcen ya da ben seni dedi..beynini bu şartlandırmadan uzaklaştırmak için başka uğraşlar bul dedi..somut bişiler yaratabileceğin şeylerle uğraş dedi..sana da tavsie ederim selma hakketen bir ara ahşap boyadım kendime gelmiştim..yine başlıcam...
önce kendimizle barışmamız gerekiyormuş içindeki selmaya kulak ver ve önce onu sev canım..ben öyle yapıyorum..en azındna yapmaya çalışıyorum -malum daha yeni başladım:)ay ne çok yazmışım kusura bakmayın kızlar..kusuyorum işte içimdekileri..
inanmıyorumm yaayuhh
ademceğizzler nasıl çalışıyor la bize bakmak için
allah başımızdan eksik etmesin vallahi şaka bi yana
sen 1-2 aydır foto eklemiyorsun kuuuu
gözümden kaçmıyor yanee
kendine yeni ciciler alan önce topiğe gösterecekkk
didimm olicekkk
ahh bu kocaları ne yapmalı, evet bazen istemeden kalbimizi kırabiliyorlar ama
iştee, onları görmezden gelicez artıkın
allah iyiliğini versin kuuuu
ee sana demişiz de bizz naaldık rüyanda, anlat bakem
biz masumuz yahuuu
yaparmıyız öle şeyler
ayyy urkecim yaaa
pişik demişsin yaa, öfff o pişikleri hatırlamak dahii istemiyorum
geçen yaz 73-68 arasıydım, fazla pişiğim olmamıştı
ama ondan önceki yaz, yani doğum yaptığım yaz
resmen lale gibi olurduu, ölürdüm acısından, oğlanın pudrasından sürerdim hep
zayıflayın kızlar, yazın rahat edin vallahii
az daha gayret
kız urke siz kesin balçova kipa-agoraya geliyorsunuzdur
bizde sinemaya filan hep kipaya gideriz, her hafta sonu
alışverişe, belki senle karşılaşmışızdır bile
yazın inciraltında çifte kumrular var, kumrucu şevket var hep oralara gideriz
birgün buluşalım, kocalar bebelere baksın biz kahve keyfi yaparız
bu konu hakkında hiç bilgim yok canım ama,
doğum yapmadan önce 15gün bölgesel zayıflamaya gitmiştim
pasif jimlastik deniyor adına...
yatıyorsun, incelmesini istediğin bölgelere bişiyler takıp yapıştırıyorlar
dayanabldiğin kadar böyle gıdıklıyor gibi diyim iğne batması gibimi diyim
elektrik verip, kasları çalıştırıyorlar
bayaa inceltmişti beni, yeşilyurtta bi salondu
ben 15 gündür içmiyorum, bende alıp başlıycam bugün,
günde 1 tane
yaparım vallahiii düğün,
ama asıl düğünüm, pantolon seçerken, 38beden giyiyorum
dediğim gün olcekkk
kız küsmee
banuşş buraya geliyor ama
bi eliyle 2 çocuğa yemek yediriyor
bi ayağıyla süpürge yapıp, diğeriyle de oyuncak toplıyordur kesin
meşgul karu o
tülaycııımmm
tatilin hayırlı olsun
amaaann hiç kıskanmadımm
1 ay tatil yaptın
gözün doymadı mı desene
ama deniz havuz didin mi bende akar sular durur
eflatun gözün aydın canım
allah kavuştursun
selma abla hoşgeldin
bu sefer kaçma artık, kalıcı ol burda ablam
bi ara ne güzel anlaşmıştık, menülerini yazıyordun
sonra kayboldun
nihalcim cok teş canım destegin için gercekten cok zor bir şey kilo vermek artıkbende takıntıoldu kafamdan atamıyorum inş bizde veririz cabınım bukiloları
demet akalının şarkısını yolluyorum sana canımlacak olacakkkkk
kesin olacak canım bu kez ikimizde başaracagız nihalcim
hadi yarışalım canım bak sen 89 sun ben en son 93.3 düm selma seni yakalıcam kaç bacum kaççççççççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?