80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selma abla burdaysan ve hala bişeyler yapmak için ugraşıyorsan dogru yoldasın demektir ablacım.kendine inan herşey insanın kendine inanması ve güvenmesiyle başlıyor ve böyle başarıya ulaşıyor burda birsürü örnek arkadaşımız var inşallah sende hayırlısıyla saglıklı bişekilde hedefine ulaşırsın ablacım

Tesekkürler Derya'm

buçinnnnnnnnnnnn
kuu küs degülüz tabükü ama topige çok hakim dgeilim cnmmm
yazdım sanıyordumm yazmamışmıyımm çok ayıp etmişim vallahhh

hoşgeldinnnnn ozamannn

verirsin artıları cnm ne olcek kii
bend ekorumyaa geçsemm bi ama gördüügn gibi yeirmde sayıyorumm

Kilo alınır,kilo verilir,kilo verme durur,doğaldır.Ama ne zaman ki azim durur,orada hedeften geriye doğru kaçış başlar.

bu sözü 7.takımda bi arkadaşın yazısından kopyaladım ve çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim bu söz ümitsizlige düştüğümüz anda aklımıza gelmeli azmimiz daim sonuda başarı olsun inşallah

narincim cok dogru bir söz işte ben malesef her nedendir bilinmez ama başaramıyorum olmuyor olmuyor kendime kızıyorum içimde sürekli bir savaş halindeyim kendimle hep kendimi şucluyarum tek sebep kendim bazen tamemen umutlarım yok oluyor bezen ufakta olsa bir ışık görüyorum ama yoruldum artık bu konudan BEYNİM YORULDU İÇİMDEN SÖKÜP ATAMIYORUMDA İŞTE

Son düzenleme:

ablacım biz mutlu olmak için zayıflamaya çalışıyoruz.zayıflarken mutsuz olacaksak ne anlamı kaldı.lütfen kendine bu eziyeti yapma.öncelikle kendini sevmelisin ki-lo-lu- da olsak sonuçta çok şükür bi rahatsızlıgımız bi özrümüz yok Allah saglık verdikten sonra inşallah geriside gelir ablacım zayıflayıp beden saglıgımızı koruyalım derken ruh saglıgımızı bozmayalım.insanın ruh saglıgı bozulduktan sonra 50 kiloda olsa hiçbirşeyin tadı kalmıyor bu durumu çok iyi bilirim .o yüzden en güzeli saglıklı keyifli bişekilde yavaşta olsa hedefimize yaklaşmak.zaman zaman hepimiz umutsuzluga düşüyoruz isyan ediyoruz ama bu yoldan dönmek yok anlaştık mı ablacım

Son düzenleme:

izloşum benim oğlan uyuyana kadar eşimde uymuş napim uyandırıyımmı gidip black berimi kırmızı rujumu sürsem senin izini yakalarmıyım acep

inanmıyorumm yaa yuhh
ademceğizzler nasıl çalışıyor la bize bakmak için
allah başımızdan eksik etmesin vallahi şaka bi yana

edaa ve diryaaaa
kızlar nedennn yakıştırmıyorsunuz giyinin kuşanın yaa
valla bend eyarasa kol bi buluz aldım kendimeee hiç yakıştımazdım eskidne olsa ama bayıldım şimdi bi ara foto ekleirm
sen 1-2 aydır foto eklemiyorsun kuuuu
gözümden kaçmıyor yanee

kendine yeni ciciler alan önce topiğe gösterecekkk
didimm olicekkk

deryacim malesef o özgüven eksikligi bendede var ama benimkisi sizinkini tam tersi yani beni bu hale esim getirdi,suan esim degisti eskisi gibi degil belki ama benden giden gitti,ama umrum degil artik zaten ben kendim icin zayifliyorum.
ahh bu kocaları ne yapmalı, evet bazen istemeden kalbimizi kırabiliyorlar ama
iştee, onları görmezden gelicez artıkın

allah iyiliğini versin kuuuu
ee sana demişiz de bizz naaldık rüyanda, anlat bakem

Aaayyyy çok güldüm
İzlemle banu topiğin polisleri gibi herkesin korkulu rüyası biri sopayı elinden bıraksa diğeri devralıyor boş bırakmak yok hiç..
İzlem banu görün bizi ne hale getirdiniz

biz masumuz yahuuu
yaparmıyız öle şeyler

ayyy urkecim yaaa
pişik demişsin yaa, öfff o pişikleri hatırlamak dahii istemiyorum
geçen yaz 73-68 arasıydım, fazla pişiğim olmamıştı
ama ondan önceki yaz, yani doğum yaptığım yaz
resmen lale gibi olurduu, ölürdüm acısından, oğlanın pudrasından sürerdim hep

zayıflayın kızlar, yazın rahat edin vallahii
az daha gayret

kız urke siz kesin balçova kipa-agoraya geliyorsunuzdur
bizde sinemaya filan hep kipaya gideriz, her hafta sonu
alışverişe, belki senle karşılaşmışızdır bile
yazın inciraltında çifte kumrular var, kumrucu şevket var hep oralara gideriz

birgün buluşalım, kocalar bebelere baksın biz kahve keyfi yaparız

bu konu hakkında hiç bilgim yok canım ama,
doğum yapmadan önce 15gün bölgesel zayıflamaya gitmiştim
pasif jimlastik deniyor adına...
yatıyorsun, incelmesini istediğin bölgelere bişiyler takıp yapıştırıyorlar
dayanabldiğin kadar böyle gıdıklıyor gibi diyim iğne batması gibimi diyim
elektrik verip, kasları çalıştırıyorlar
bayaa inceltmişti beni, yeşilyurtta bi salondu

denizicmmmm selam
birde form çayı ödem yapıyormuşş
akşam 5 ten önce içmek laızmmmışş
içecegimiz su ile atmak için
ben 15 gündür içmiyorum, bende alıp başlıycam bugün,
günde 1 tane

yaparım vallahiii düğün,
ama asıl düğünüm, pantolon seçerken, 38beden giyiyorum
dediğim gün olcekkk

kız küsmee
banuşş buraya geliyor ama
bi eliyle 2 çocuğa yemek yediriyor
bi ayağıyla süpürge yapıp, diğeriyle de oyuncak toplıyordur kesin
meşgul karu o

tülaycııımmm
tatilin hayırlı olsun
amaaann hiç kıskanmadımm
1 ay tatil yaptın
gözün doymadı mı desene
ama deniz havuz didin mi bende akar sular durur

eflatun gözün aydın canım
allah kavuştursun

selma abla hoşgeldin
bu sefer kaçma artık, kalıcı ol burda ablam
bi ara ne güzel anlaşmıştık, menülerini yazıyordun
sonra kayboldun

yaa şu toplu alıntılarda, smiley sıkıntısı yapıyorlar yaa
gıcık oluyorum...
sil allah sil tutturamıyorum
bu mesajda 100 adet sınırmış
ben 155 dene kullanmışım

ama napim fazla alıntı yaptığımda
geçiyor, bayaa bir sildim yanii
aklınızda olsun çoklu alıntılarda cimri olun smiley konusunda

izlemmmmmmmmm
kuu sabahtann kelli yazmanı bekliyomm vallaaaa
yogunlukkk dersenn valla lası var cnm yaa
içerde bir odma var görmeniz laızm toplamak gerekiyor ama:26::26::26::26:
bebelerle olmuyor birgün göndercem babanneyekenidmi o odaya ayırcammm akşama kadannn
bebeleirn giyöeidkleirni çıkartıp vercemmm birileirnieee
yer kaplıyor ancakkk

allaha büyük konuşmayım ama valla bıktım minnacık evdenn yaaaa
bir an önce gimtek isityourm büyük geniş evime ama daha çokkk var

of of zayıf bayanlara bakarken içim gidiyo kıskançlık desen değil ne bileyim..tutup kollarımdan bak mutlu ol ne kadar güzelsin diyesim geliyor...canım sıkıldıkça dolaba koşuyorum..allahım ya nefsime hakim olmalıyım...

Selam fıstıklar bizim işyerindne bir arkadaş ayrıldı diğer arkadaş da başka birime destek veriyor derken çok yoğun oluyorm hep açık ama pek yazamıyorum okuyamıyorum da kusura bakmayın lütfen..
selmacım seni inan çok iyi anlıyorum ben de geçen haftasonu mu ne eşimi yemeğe götürünce kaçak yapmış sonra spor da yapamayınca panik yaıp galiba ben hiç zayıflayamıcam diye ağla allah ağlamıştım..ki benim rahatsızlığım nedeniyle bana ağlamak üzülmek yasak çünkü kilitlenip kaıslıp kalıyorum o nedenle eşim çok kızıyor ağlanaak şeye ağla..kendi elinde olan ve azmettiğin hedef koyduğun birşeye en ufak bir aksilik durumunda paniğe kapılıp ağlamanı hiç kabul edemiyorum ..sağlıklı mıısn evet yakınların sağ mı evet mutlu bir yuvan koşarak geldiğin bir evin var mı var..çok şükür kimseye muhtaç olmayacak kadar kaznaıyor musun evet..asıl bunları kaybedersen ağla diyor..-kendisi çok fazla mantıklı,sağduyuludur bazen sinir eder beni-ama düşününce doğru söylüyor..
Semracım senle ben bir ileri iki geri gidip duruyorduk geçen sene falan ama bir ara çok güzel yol alıyordun ..en azından burdan uzakta benim kadar kilo almamışsın..hiç canını sıkma biz de yavaş yavaş vercez belki ama vercez canım..bak senin de çocukların var eşin var...onları düşün..mutluluk aslında çok da uzakta değil..iradeli olmak herkesin harcı değil elbet mesela bende o muhteşm irade yok belki ama azmetmeye çalışıyorum bu hafta salata sevmiyorum ama yemem gerek diye etli salatalara yöneldim mesela..bu hafta öyle gidecek ton balıklı tavuklu gibi..hafif beslenip biraz da spor yapabildik mi her şekilde vericez de ha 300 ha 500 ama mutlaka gidecek bu kilollar canım...
haftasonu psikiyatrist randevum vardı süper bir adam bana çok iyi geliyor..ilacımı kesmeye karar vermiştim o da okledi 3 aya kadar bırakmış olcam ilacı.o zaman kilo vermem de hızlanacak işallah..
Bana kendine düşman gibi davranmayı kes şu diyet yemek psikolojisindne de sıyrıl yoksa bulimia olursun birçok hastam senin gibi kendinden nefretle başlayıp kafayı diyetle zayıoflamakla bozup sonra da sağlıklarını bozdular dikkat et kendine ..Allahtan sende kusma yok dedi..Ben ne dedim dersiniz.."Ben aslında kusmak istiyorum ama ben kusunca tüm kılcal damarlarım çatlıyor ve içim dışıma çıkıyor o nedenle kusmuyorum" Adam dedi zaten ya sen beni öldürcen ya da ben seni dedi..Beynini bu şartlandırmadan uzaklaştırmak için başka uğraşlar bul dedi..somut bişiler yaratabileceğin şeylerle uğraş dedi..sana da tavsie ederim selma hakketen bir ara ahşap boyadım kendime gelmiştim..yine başlıcam...
önce kendimizle barışmamız gerekiyormuş içindeki selmaya kulak ver ve önce onu sev canım..ben öyle yapıyorum..en azındna yapmaya çalışıyorum -malum daha yeni başladım:)ay ne çok yazmışım kusura bakmayın kızlar..kusuyorum işte içimdekileri..

canım bunu yazdım pc min önüne astım şimdi evde de buzdolabının üzerine ascam tşkler Denizcim paylaşımın için..Dün az kaldı Survivordaki bikinili haliyle Asenanınkini koycaktım hadi dedim abartma Nihal..Nasıl fit hatun yaaaa

allah mutlulugunu bozmasın canım daim olsun inşallah ALLAH KİMSENİN MUTLULUGUNU VE SAGLIGINI BOZMASIN GERİSİ KOLAY

aminnnn ablacım güzel dualar,dilekler hepimizin inş

sağol narinim Allah bozmasın cümlemizin ağzının tadını ..
çayların hemen hepsi var bende değişik değişik içiyorum hergün .etkisinn azaldığını hissedersem bi hafta 10 gün ara veriptekrar başlıyorum işe yarıyor .şu mesti bende denemedim onunda tadına bakıcam aklımda

tüloşummmmmmm merak etme bacum yaaa git doya doya çıkar tatiliiiin keyfini bu kilonlada hoşsun sennn...artık zaten verdikçe veresimiz geliyorrr...aslında çok iyi kilodayız ama gözümüz doymuyor işte...:18:

doğrusun valla burçin 70e hedef koymuştum başlamadan 63 oldum hala gözüm doymuyor hayırlısıyla gidip gelelimde bakarız çaresine

aminn onlar olmasa napardık biz izlom çinde kafasına saksı falan düşmüş benim adamın pek iyi pek hatırnazbu ara allahtan babası yanındaydı yoksa bu durumuda kötüy yorabilme potansiyeli var bende

havuz deniz güneş bu sene istanbula henüz güneş pek uğramış değil ama olsun artık seviyorum bende bu üçlüyü
valla sizin ahvalinizi pek hatırlamıyorum yaa o kadar korkmuşumki gözüm sizinkileri görmemiş demekki

allaha büyük konuşmayım ama valla bıktım minnacık evdenn yaaaa
bir an önce gimtek isityourm büyük geniş evime ama daha çokkk var

Sayılı gü çabuk geçer canım hiç üzülme sen

nihalcim cok teş canım destegin için gercekten cok zor bir şey kilo vermek artıkbende takıntıoldu kafamdan atamıyorum inş bizde veririz cabınım bukiloları

canım ya valla bulaşalım zaten biz de media markt ın karşısında oturuyoruz.her akşam sırf azim olsun diye hem yürüyüş hemde hırs için mağazalara bakıyorum.inşallah bende vereceğim kiloları .yaz olsada çifte kumrulara gitsek ohhh gecen yaz neredeyse orda doğuracaktım.arkadaşlarla karnım burnumda hiç eksik kalmadım gece sohbetlerinden güzel oluyor valla kahve için buluşuruz bana uyar uymasınada bebelerimizi yanımıza alalım.ne olur ne olmaz benimkisi hep bebe ile çıkmak istiyor neymiş efendim piyasa yapıyormuş alideniz....şaka bi tarafa gezerken kocalarımızdan olmayalım
:18::18::18::18:

Izlemcimmmmmmmmmmm sen silifkedeyken bende ordaydım canım mersinde işlerim vardı seni o kadar görmekistedimki ama telin olmayınca kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…