Canım valla bende acayip özendim sana akşamı bekliyorum yürümek için eşim gelince.. Bende halaa inatla pantolon falan almıyorum tayt,eşofman vs.. takılıyorum gözümü hamilelik öncesi pantolonlarıma diktim.. ama bu yaz bikini falan yok artık mayo alacağım sanırım ( zaten geçen sene safrakesesi ameliyatı olmuştum karnımda 4 tane delik var..günaydın kızlar,iki saat yürüyüşümü yaptım,kahvaltıda herşeyden yedim tabi kalorisi düşük olanlardan ama az az.Birazdanda temizlik yapıp gezmeye gideceğim oğluşumla.Bebeg83 yazlıkları bende çıkarayım dedim ama hiç birisi olmuyorki ne diye çıkartayım.Offfff umarım 2 ay sonra giyebilirim.Şu an sadece günlük eşofman falan var giyebileceğim özelliklede almıyorum kilo vercem diye.
Canımcım bendede dünden beri fazlalık çıkıyor regl oldum ben ona bağlıyorum yani umarım öyledir,bu arada şu an iksirimi yudumluyorum..:)selam kızlar bugün tartıda 800 gr fazla çıktığımı gördüm, dün sabah 70,5tim bu sabah 71,3, bugün regl olmam lazım ondandır herhalde. dün diyetisyenin dediği gibi bir hamburger, 1/2 tabak da kızarmış patates yedim, akşam da 1 kase mercimek çorbası içtim, vallahi de başka bir şey yemedimdediğim gibi umarım regl yüzündendir. hepinizi öpüyorum, bugünkü menümü de ekleyeyim:
sabah: 1 kepekli tost, 1 bardak süt
ara: 1 bardak diet kola
öğle: 6 kaşık zeytinyağlı pırasa
ara: 5 kayısı, 5 erik
akşam: 1 kase çorba+1 dilim kepek ekmeği
Canım önceki sayfalarda arkadaşlar defalarca anlattılar bi bak istersen elma,limon,tarçın,karabiber, karanfil ve su karışımı bir içecek..gunaydın arkadaslar ya su içtiğiniz ıksır nedır merak edıyorum cevap veren olmamıs
" İdeal insan iyilik yapmaktan zevk alır. :Kendisine iyilik yapılırsa mahcubiyet duyar. Çünkü iyilik yapmak üstünlük işareti,bir iyiliğe muhtaç duruma düşmek zaaf işaretidir" Aristotales
ya daha bi sürü var güzel,anlamlı sözler.. her sayfanın altınsa yazılmışlar.. okudukça arada paylaşmak isterim sizinle de...
saol canım bende iiiyim kaçamaklardan sonra sıkmadıysan yani az yemek yada ekstra yürüyüş yapmadıysan bir iki gün içnde görebilyorsun yani ben öyleyim hemen farkediyor gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?