80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güle güle serracım.. bende çıkıyorum kızlar.. dolabımda yalık kışlık değişimi yapıcam :)))
girerim yine daha sonra... yada açık kalsın neden kapatayım yaa.. açık kalsın da arada bakarım...

günaydın kızlar,iki saat yürüyüşümü yaptım,kahvaltıda herşeyden yedim tabi kalorisi düşük olanlardan ama az az.Birazdanda temizlik yapıp gezmeye gideceğim oğluşumla.Bebeg83 yazlıkları bende çıkarayım dedim ama hiç birisi olmuyorki ne diye çıkartayım.Offfff umarım 2 ay sonra giyebilirim.Şu an sadece günlük eşofman falan var giyebileceğim özelliklede almıyorum kilo vercem diye.

selam kızlaarr..
sevdemer çok imrendim sana..ne güzel 2 saat yürüdüm diyosun..ben 1 saat yürüyebilsem de razıyım..
bugün ve yarn akşam misafirim var..pastalarımı misafire yetecek şeklide yapıcam..artarsa hiç iyi şeyler olmaz çünkü..
temzilik de beni bekliyor..kızımı uyuttum başlıym bari belki spor yerine de geçer..

sabah:1 dilim kavun 1dilim kepek ekmeği 1kk peynir
ara öğün:1 neskafe bardağı yağsız yoğurt
öğle:4 kaşık bulgur pilavı bol salata(karıştırıp kısır niyetine yiycem)

akşam :yemek yapmıycam balıkçıya gitcez yani ızgara balık salata

Merhaba ben de 82 kiloyum umarım zayıflarım bundan 4 yıl önce 65 tim ..4 yılda hızla kilo aldım ..bakalım çalışıyorum ..şu anda lahana kürü yapıyorum..çok su attırıyor..hayrına biraz yağ da götürüyorsa ne ala...ama selülitlerimde de biraz azaltma yaptı sanki..neyse..umarım kısa sürede 70*79 takımına geçerim ...hepimize başarılar

slm herkese....... okulum vardi anca girdim
sabah okulda 1 dilim ekmek salamli
öglen de sinifla baget yedik tonbalikli.
ögleye dogru spora gidecem bu koca bageti eritmem lazim :)
aksam da tek elma yicem sanirim.......
sanki bu hafta kilo vermedim gibi.....

selam kızlar bugün tartıda 800 gr fazla çıktığımı gördüm, dün sabah 70,5tim bu sabah 71,3, bugün regl olmam lazım ondandır herhalde. dün diyetisyenin dediği gibi bir hamburger, 1/2 tabak da kızarmış patates yedim, akşam da 1 kase mercimek çorbası içtim, vallahi de başka bir şey yemedim dediğim gibi umarım regl yüzündendir. hepinizi öpüyorum, bugünkü menümü de ekleyeyim:
sabah: 1 kepekli tost, 1 bardak süt
ara: 1 bardak diet kola
öğle: 6 kaşık zeytinyağlı pırasa
ara: 5 kayısı, 5 erik
akşam: 1 kase çorba+1 dilim kepek ekmeği

80'de çakılı kaldım ben senağlama
Dersler yüzünden sürekli yiyesim var tutuyorum kendimi ama alışmamışım normalde ders çalışırken elim boş durmazdı benim
Ayağımdaki sakatlık yüzünden sporda yapamıyorum 3 gündür dün yürüyüş yaptım bir saat kanadı ayağım senağlama mecburen sürekli yatış halindeim of off
flatliners imrenmedim deil yediklerine :1rolleyes: ben bu ara ipin ucunu ara ara kaçırıyorumda Çok üzgünüm çoook

Sabah 1 dilim kızarmış kepek ekmek ( Kızarmış ekmek kalorisi daha az oluyomuş ölemidir ki tadı daha çekilebilir oluo die kızartıyorum ben kaydirigubbakcemile3 )1 kk peynir 3 tane közlenmş çarliston biber

Ara yarım bardak yarım yağlı süt yarım elma

Öğlen daha yemedim canım istemiyo yemicem diyet bisküviyle geçiştiririm belki ya da salata yaparım ruh halime bağlı :uhm:

Akşam ıspanak yemeği yoğurt 1 kepek ekmek

Akşam üzeride eğer kendimde o gücü görürsem hafif bi yürüyüş yaparım oda belli deil anlaşılan 1 hafta kadar spor yapamıcaz senağlama

Ara ara gelip yazcem ben böyle görüşmek üzere a.s.

bebeqcim canım msjı aldım teşekkür ederim uygulayabilirmiyiz bilmiyorum gram muhabbeti
ayrıca bugün felsefe günün olmuş :) canım saol yazdıkların için evişleri için kolay gelsin sana.

flatlinerscim sana katılıyorum ( yediklerinden değildir moralini bozma canım) benimde regl günüm bekliyorum gözüm yolda şişlikte oluyor tabii

kronik unutkan geçmiş olsun sanada

handerya scapula nasılsınız kızlar

bugün yediklerime gelince

sabah 1 dilim beyaz ekmek 1 kkpeynir 4 zeytin
ara 2 kurabiye
öğle 6 kaşık bamya
ara şekesiz çay 2 kepekli bisküvi
akşama sebzeli tavuk ve sanırım tatlı kaçamağım olcak
30 dk yüüyüş ve 1,5 lt su içtim 1 bardak iksir içtim

Canım valla bende acayip özendim sana akşamı bekliyorum yürümek için eşim gelince.. Bende halaa inatla pantolon falan almıyorum tayt,eşofman vs.. takılıyorum gözümü hamilelik öncesi pantolonlarıma diktim.. ama bu yaz bikini falan yok artık mayo alacağım sanırım ( zaten geçen sene safrakesesi ameliyatı olmuştum karnımda 4 tane delik var.. )
Canımcım bendede dünden beri fazlalık çıkıyor regl oldum ben ona bağlıyorum yani umarım öyledir,bu arada şu an iksirimi yudumluyorum..:)
gunaydın arkadaslar ya su içtiğiniz ıksır nedır merak edıyorum cevap veren olmamıs
Canım önceki sayfalarda arkadaşlar defalarca anlattılar bi bak istersen elma,limon,tarçın,karabiber, karanfil ve su karışımı bir içecek..

Canımcım sözlere bayıldım valla sen yaz böyle arada çok hoşuma gitti,bu arada msj için tskler aslında klasik bir liste hepimizin çoğu zaman uygulamaya çalıştığı...

ıyidir canım geçmişi okuyordum.. Sen nasılsın?
Ya ben bişey merak ediyorum kızlar hani şu kaçamak vs durumlarında yedikten ne kadar süre sonra tartıda farkediyor biliyormusunuz?

saol canım bende iiiyim kaçamaklardan sonra sıkmadıysan yani az yemek yada ekstra yürüyüş yapmadıysan bir iki gün içnde görebilyorsun yani ben öyleyim hemen farkediyor gibi geliyor bana

Bu arada eşim dün 2 tane bira almış birlikte içeriz diye kıramadım heveslenmiş 1,5 senedir ilk kez içtik karşılıklı tabi biraz patates cips de yedim

saol canım bende iiiyim kaçamaklardan sonra sıkmadıysan yani az yemek yada ekstra yürüyüş yapmadıysan bir iki gün içnde görebilyorsun yani ben öyleyim hemen farkediyor gibi geliyor bana

Saol canım dün akşam işte ama herşey yürüyüşten sonra oldu neyse artık..bugünde tartı fazla gösterince hemen mi yaaaa oldum.:tomato:

ben geldim ama kalmamış kimse..
bi yaş pasta bi de 1 tepsi börek yaptım..yemem ama birer çatal tadına bakarım..
misafirlerime ikram edeceğim şeyin tadını bilmem lazım değil mi ama..
yürüyüşe çıkmayı da planlıyorum..kızımı o saatte uyutabilirsem inş..

merhaba kızlar misafirlerim gitti bende arkadaşımla beraber çıktım yarım saat yürüyüş yaptım kaçamak ta yaptım maalesef akşam 1 elma yemeği düşünüyorum 1 bardakta iksir içerim şimdilik bu kadar

iyi akşamlar ben bu gün giremedim cocuklar evde sıra bana ancak geldi tabi misafirde vardı o yüzden birazda nasılsınız arkadaşlar /COLOR]

ay bugün biraz kacirdim mi ne?
sabah 1 salamli ekmek
11.30 da ton balikli baget, uzun ekmek seklinde
13 gibi dünden patlican patates yemegi, ama yagsiz, yanina 2 kasik bulgur pilavi
aksam 16.30 da 1 tabak bulgur pilavi 2 kasik yogurt.
1 cappuccino.....
sanirim yarin ve persembe günü bayaaa ac kalicam, tarti 1 kilo az göstermezde cinneeettt geciririmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…