of of zayıf bayanlara bakarken içim gidiyo kıskançlık desen değil ne bileyim..tutup kollarımdan bak mutlu ol ne kadar güzelsin diyesim geliyor...canım sıkıldıkça dolaba koşuyorum..allahım ya nefsime hakim olmalıyım...
Izlemcimmmmmmmmmmm sen silifkedeyken bende ordaydım canım mersinde işlerim vardı seni o kadar görmekistedimki ama telin olmayınca kaldı
canım ya valla bulaşalım zaten biz de media markt ın karşısında oturuyoruz.her akşam sırf azim olsun diye hem yürüyüş hemde hırs için mağazalara bakıyorum.inşallah bende vereceğim kiloları .yaz olsada çifte kumrulara gitsekohhh gecen yaz neredeyse orda doğuracaktım.arkadaşlarla karnım burnumda hiç eksik kalmadım gece sohbetlerinden güzel oluyor valla kahve için buluşuruz bana uyar uymasınada bebelerimizi yanımıza alalım.ne olur ne olmaz benimkisi hep bebe ile çıkmak istiyor neymiş efendim piyasa yapıyormuş alideniz....şaka bi tarafa gezerken kocalarımızdan olmayalım
:18::18::18::18:
Bide ben yapabilirsem prinç lapası yapmayı düşünüyorum
çarşamba ve perşembe günü cumaya verebilirim belki o zaman az çok
şimdi araştırıyım bakayım nasıl bişeydi prinç lapası 2 günlük :78:
bu gün yediklerim
KAHVALTI 1 dilim kepek ekmegi 5 tane ceri domates bir kibrit kutusu kadar kaşar 5 tane zeytin yeşil cay
ÖGLEN bir tabak ıspanak yemegi ve bir bardak ayran
ARA bir yeşil elma 5 tane diyet bisküvi ve form cay
AKŞAM BEŞ ALTI KAŞIK ET SOTE CACIK BİR KASE BİR DİLİMNORMAL EKMEK
ARA BİR REZENE CAYI VE AKTİVYA:26::26::26::26::26:
Canım merhaba,özelden sana mesaj attım ama kabul edilmedi.Helal olsun canım benim.Benim 89'a düşmeme de 1-1.5 kilo kaldı.Düşünce inşallah 80-89 topiğine de gelicem.Allah hepimizin azmini daim,emeğini isbaetli kılsın.Teşekkür ederim güzel sözlerin için...selma abla burdaysan ve hala bişeyler yapmak için ugraşıyorsan dogru yoldasın demektir ablacım.kendine inan herşey insanın kendine inanması ve güvenmesiyle başlıyor ve böyle başarıya ulaşıyor burda birsürü örnek arkadaşımız var inşallah sende hayırlısıyla saglıklı bişekilde hedefine ulaşırsın ablacım
Tatlim Ben Normal Tost Kepek Ekmegi Aliyorum ..
Kizarmis Yazdim Farkettigsen .. Normalinde 15.kh'si Var
Kh Taplosuna Uydum Kizarmis Ekmek 8.Kh Diyordu Bende Öyle Yazdim ..
Yoksa evet hakklisin cogunda nerdeyse 20 kh bile oluyor .. dikkat etmemiz lazim malesef
zeynepcim derslerinde başarılar canım
bi resim eklersin artık, 20 kiloyu deviricen yakında
geldiğinde gene eklersin farka bakarız
Tesekkürler Derya'm
ayyy urkecim yaaa
pişik demişsin yaa, öfff o pişikleri hatırlamak dahii istemiyorum
geçen yaz 73-68 arasıydım, fazla pişiğim olmamıştı
ama ondan önceki yaz, yani doğum yaptığım yaz
resmen lale gibi olurduu, ölürdüm acısından, oğlanın pudrasından sürerdim hep
kız küsmee
banuşş buraya geliyor ama
bi eliyle 2 çocuğa yemek yediriyor
bi ayağıyla süpürge yapıp, diğeriyle de oyuncak toplıyordur kesin
meşgul karu o
yaa şu toplu alıntılarda, smiley sıkıntısı yapıyorlar yaa
gıcık oluyorum...
sil allah sil tutturamıyorum
bu mesajda 100 adet sınırmış
ben 155 dene kullanmışım
ama napim fazla alıntı yaptığımda
geçiyor, bayaa bir sildim yanii
aklınızda olsun çoklu alıntılarda cimri olun smiley konusunda
izlemmmmmmmmm
kuu sabahtann kelli yazmanı bekliyomm vallaaaa
yogunlukkk dersenn valla lası var cnm yaa
içerde bir odma var görmeniz laızm toplamak gerekiyor ama:26::26::26::26:
bebelerle olmuyor birgün göndercem babanneyekenidmi o odaya ayırcammm akşama kadannn
bebeleirn giyöeidkleirni çıkartıp vercemmm birileirnieee
yer kaplıyor ancakkk
allaha büyük konuşmayım ama valla bıktım minnacık evdenn yaaaa
bir an önce gimtek isityourm büyük geniş evime ama daha çokkk var
Selam fıstıklar bizim işyerindne bir arkadaş ayrıldı diğer arkadaş da başka birime destek veriyor derken çok yoğun oluyorm hep açık ama pek yazamıyorum okuyamıyorum da kusura bakmayın lütfen..
selmacım seni inan çok iyi anlıyorum ben de geçen haftasonu mu ne eşimi yemeğe götürünce kaçak yapmış sonra spor da yapamayınca panik yaıp galiba ben hiç zayıflayamıcam diye ağla allah ağlamıştım..ki benim rahatsızlığım nedeniyle bana ağlamak üzülmek yasak çünkü kilitlenip kaıslıp kalıyorum o nedenle eşim çok kızıyor ağlanaak şeye ağla..kendi elinde olan ve azmettiğin hedef koyduğun birşeye en ufak bir aksilik durumunda paniğe kapılıp ağlamanı hiç kabul edemiyorum ..sağlıklı mıısn evet yakınların sağ mı evet mutlu bir yuvan koşarak geldiğin bir evin var mı var..çok şükür kimseye muhtaç olmayacak kadar kaznaıyor musun evet..asıl bunları kaybedersen ağla diyor..-kendisi çok fazla mantıklı,sağduyuludur bazen sinir eder beni-ama düşününce doğru söylüyor..
Semracım senle ben bir ileri iki geri gidip duruyorduk geçen sene falan ama bir ara çok güzel yol alıyordun ..en azından burdan uzakta benim kadar kilo almamışsın..hiç canını sıkma biz de yavaş yavaş vercez belki ama vercez canım..bak senin de çocukların var eşin var...onları düşün..mutluluk aslında çok da uzakta değil..iradeli olmak herkesin harcı değil elbet mesela bende o muhteşm irade yok belki ama azmetmeye çalışıyorum bu hafta salata sevmiyorum ama yemem gerek diye etli salatalara yöneldim mesela..bu hafta öyle gidecek ton balıklı tavuklu gibi..hafif beslenip biraz da spor yapabildik mi her şekilde vericez de ha 300 ha 500 ama mutlaka gidecek bu kilollar canım...
haftasonu psikiyatrist randevum vardı süper bir adam bana çok iyi geliyor..ilacımı kesmeye karar vermiştim o da okledi 3 aya kadar bırakmış olcam ilacı.o zaman kilo vermem de hızlanacak işallah..
Bana kendine düşman gibi davranmayı kes şu diyet yemek psikolojisindne de sıyrıl yoksa bulimia olursun birçok hastam senin gibi kendinden nefretle başlayıp kafayı diyetle zayıoflamakla bozup sonra da sağlıklarını bozdular dikkat et kendine ..Allahtan sende kusma yok dedi..Ben ne dedim dersiniz.."Ben aslında kusmak istiyorum ama ben kusunca tüm kılcal damarlarım çatlıyor ve içim dışıma çıkıyor o nedenle kusmuyorum" Adam dedi zaten ya sen beni öldürcen ya da ben seni dedi..Beynini bu şartlandırmadan uzaklaştırmak için başka uğraşlar bul dedi..somut bişiler yaratabileceğin şeylerle uğraş dedi..sana da tavsie ederim selma hakketen bir ara ahşap boyadım kendime gelmiştim..yine başlıcam...
önce kendimizle barışmamız gerekiyormuş içindeki selmaya kulak ver ve önce onu sev canım..ben öyle yapıyorum..en azındna yapmaya çalışıyorum -malum daha yeni başladım:)ay ne çok yazmışım kusura bakmayın kızlar..kusuyorum işte içimdekileri..
Selaaaaamm Citir Gofretlerimm Beniiimmm
Bugün Yatili Okulda Ön Görüsmem Vardiiii ,
Agustosun 22'sindee Gidecegim 6.Hafta Kalmayaaa ..
Davetiyeyi Yollucaklarmiss ...
Öyle Sevindim Ki Hemen Olmadigini Ögrenince .. Cünküüüüü
Agustosun Son Haftalarina Dogruu Sadeceee 1-2 Kilo Fazlaligim Olacakkk ,
Hedefime Ramak Kala Oraya Gidecegimm Yanii Citiii Pitii Bi Kiz Olarakkk
Bugün Görüstügüm 2.Doktor Beni Ozamana Kadar Biraz Zor Tanirlar
Muhtesem Biryer Okulun Oldugu Yer .. Kendime Ait Odam Olacak ..
Hemde 12.Katli Bir Apartmanda .. Odama Istedigim Esyami Getirebiliyormusum ..
Ben Zaten Laptopumu Götürcem Yanimda Sizden Uzak Olmim Diye ..
Saat Aksam 16.30'dan Sonra Serbestmisim .. Acik Büfe 3-Ögün Yemek Varmis
Kii Bu Beni Hicc Ilgilendirmedii Hiccccc
Resmen 5.Yildizli Otel Yahuu :82: Annemle Abimde Cok Begendi Orayi ..
Yasadin Kizim Sen , Hem Yeni Meslek Ögrencen Hemde Süper Yerde Kalcan Diyorlar
Yüzme Havuzu , Spor Salonu Herseycigi Var .. Eee 65 Kilomla Artik Gidi Veririm Gariii
Yüzmeye :82: :81: Neysee Böyle Gecti Bugünkü Günümdee ..
Umarim Sizlerdede Hersey Yolundadirrr
derya gelsinnnnn bence
merhabalar arkadaşlar
geçmişten alıntı yapmadım öyle uzun uzadı konuşmuşunuz ki maaşallah
bu hafta istediğim kg veremezsem karbon diyetinde bilgi eksikliğimden olduğunu kabul edip daha dikkat edeceğim kaşar örneğiniz vermişsin derya albeni vur sana ah ahhhh bende götürüyorum sucuk kaşar 1 dir diyeeee
kararımı verdim kaşarı okumadan tartmadan yemiycemneyime yetmiyo beyaz peynir sucukta çok yağlı vardır onunda kg verimde zararı sucuğu kestim ve besindeğerlini okumadan yemekyok bunuda 4 günde anladım :44::44:
diyetimin ilk gününde 1 kg vermiştim aynıyım hala ama bunada şükür geçen hafta 1600 verdim normalde bu hafta yerimde sayardım .Haftaya baskülün yansıtacağı rakama göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim ama umutluyummm bu kh tam benlik
Ben Geldimmm
1 gün girmedim hemen özledim topiki
sınavlarım iyi geçiyo 2 hafta giremicem demiştim gircem dayanamam yoksa
ama cumaya kilo verebilirmiyim bilmiyorum hiç tartılmadım :78:
veremesemde olsun gramda olsa veririrm ben
Deryoo$ Ablaam Enistemizi Birakamaz
Biraka Biliyorsa Gelsüüün Tabee
Bide ben yapabilirsem prinç lapası yapmayı düşünüyorum
çarşamba ve perşembe günü cumaya verebilirim belki o zaman az çok
şimdi araştırıyım bakayım nasıl bişeydi prinç lapası 2 günlük :78:
bugün dışarlardaydım erkek kardeşime kız bakmaya görücü gittimmamaaaaaaaaaaaaan kendi işini kendi halledememiş
kızlar sizlere birşey sormak istiyorum...
ben çoğu zaman sabaha kadar nöbet tutuyorum hastanede. haliyle çalışırken acıkıyor insan. bu arada yiyebileceğim neler tavsiye edersiniz? akşam yemeklerine fırsat bulup çıkamıyorum genelde tam yoğun saatler oluyor. o yüzden küçük küçük karnımı tok tutacak fikirlere ihtiyacım var. şimdiden sağolun
kızlar una denge light ekmekte 8 kh yazıyor
ben sabahları ondan yiyordum yaptığım dönemde
deneyebilirsiniz
alemsin kız, sen kocam hep gözümün önünde olsun
1 saat bile ayrılamam diyenlerdensin sanırım
bende, eşimle gezilecek yer var, biraz nefes almak istediğim yer var diyenlerdenim...
arada ben isterim öyle değişik şeyler yapmayı, evde olan bir bayan olunca
arada arkadaşlarımla bir kahve, çay bile içmek bana çok iyi geliyor
mesela, geçen gün bebeğe kardeşim baktı, 1 gece sinemaya gittik eşimle,
egesiz güzel bir aktiviteydi, ama bir o kadar da özledik, burnumuzda tüttüü
[/COLOR][/B]
merhaba hanımlar menümü yazıyım
sabah kaşar labne zeytin
öğlen 2 dilim tb ekmeği sucuk kaşar tost
akşam sosis patates kızartması 10 tan ekadar 1 kaşık pilav
bugün misafirlikteyiz malesef cozutmak zorunda kaldım zaten moralim 0 bugün bunları yiyince iyice beter oldu
kızlar ben bugün bitirdim artık kh diyetini sabah tartıldım ve sadece 300 gr veırmişim artık bu diyeti sonlandırıp kaldığım yerden diyetime devam edicem hemde çok zor geldi bana bu kh diyeti et et et tiksinicektim nerdeyse tabi zırt bırt pişir dur tavuk haşla köfte yap bana zor geldi bide domates salatalık meyve olmadan azda olsa ekmek olmadan yiyemedim bu gıdaları hatta sabah sırf hakkımı misafirlikte kullanırım diye ekmek yemedim az kalsın kusuyordum bide şimdi pazarlar şenlendi burda meyvelerin sebzelerin bol döküm olduğu zaman gözüm kalıcak bu sıcaktada et ürünleri çeklmedi bea
yani anlıycağınız yarın itibariyle normal diyetime geri dönüyorum domatesleri muşmulaları yiyerek ölçülü et yiyerek kendimi bunaltmadan zayıflarım inşallah belki kışın tekrar denerim bu diyeti
oleyyyy oleyyyyy
kızlar 21 günde tam 4 kğ.verdim.hemde yiyerek.kendimi çok sıkmadım.sadece bazı kurallara uyarak.85 kğ dan 81 kğ.indim.çokkkkk mutluyum.oleyyyyy oleyyyyyyyyyy
Beyaz leblebi ama 2 avuç filan, elinin atında sürekli bir şey olması adına light kola, meyve olabilir..
Gerçi o saatte ne yesen zararlı ama anlıyorum seni insan o anda bir şeyler ister..:26:
canım bişi yemek istemese bile acıkıyorum ve yaptığım işe konsantre olmak adına birşeyler yemek istiyorum. yoksa geç saatte hiç içime sinmiyo...
bide light kolanın zararı yok mu canım?
Yok nurancım kalorisi sıfır..Ama coca cola zerodan bahsediyorum ben onun değerlerine baktım. Başka bir markanın light kolasını alırken sen bakarsın gene kalorisine değerlerine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?