80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gün yediklerim

KAHVALTI 1 dilim kepek ekmegi 5 tane ceri domates bir kibrit kutusu kadar kaşar 5 tane zeytin yeşil cay

ÖGLEN bir tabak ıspanak yemegi ve bir bardak ayran

ARA bir yeşil elma 5 tane diyet bisküvi ve form cay

AKŞAM BEŞ ALTI KAŞIK ET SOTE CACIK BİR KASE BİR DİLİMNORMAL EKMEK

ARA BİR REZENE CAYI VE AKTİVYA:26::26::26::26::26:

kızlar una denge light ekmekte 8 kh yazıyor
ben sabahları ondan yiyordum yaptığım dönemde
deneyebilirsiniz

canım nerelerdesin
tus sınavına girecektin
ondan sonra kayboldun, umarım herşey yolundadır canım

Izlemcimmmmmmmmmmm sen silifkedeyken bende ordaydım canım mersinde işlerim vardı seni o kadar görmekistedimki ama telin olmayınca kaldı

aa selma ablaa, mersinde de 5 gün kadar kaldık, belki de aynı dönemlerdedir,
neresine geldin mersinin, biz mezitli ve merkezdeydik genelde :26:

alemsin kız, sen kocam hep gözümün önünde olsun
1 saat bile ayrılamam diyenlerdensin sanırım
bende, eşimle gezilecek yer var, biraz nefes almak istediğim yer var diyenlerdenim...
arada ben isterim öyle değişik şeyler yapmayı, evde olan bir bayan olunca
arada arkadaşlarımla bir kahve, çay bile içmek bana çok iyi geliyor
mesela, geçen gün bebeğe kardeşim baktı, 1 gece sinemaya gittik eşimle,
egesiz güzel bir aktiviteydi, ama bir o kadar da özledik, burnumuzda tüttüü

gelince bi birimiz sarılıyor bi birimiz
işte öylee, herkesin bakış açısı farklı işte

zeynepcim derslerinde başarılar canım
bi resim eklersin artık, 20 kiloyu deviricen yakında
geldiğinde gene eklersin farka bakarız

şu an için listen çok iyi
sıfır kaçamak yapmışsın selma abla
her gruptan yemişsin

İyi akşamlar,
Burcu senin adına çok sevindim,heyecanlanmakta haklısın.
Menümü yazayım,
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 zeytin
maydanoz-dereotu

Ara:
9-10 tane yeşil erik

Öğle:
3 yk kuru fasulye,turşu
250 gr light yoğurt
2 sunta

Akşam:
1 ince dilim ekmek
1 kase domatesli bulgur çorbası
1 lokma kavun

2 lt su
1 kupa yeşil çay
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

sabah:2 dilim ekmek,1dilim pastırma ve1 dilim kaşardan yapılmış sıfır yağlı tost,şekersiz çay

öğle:2yk bulgur pilavı,mantar-tavuk-havuçtan olmuşmuş yemek,cacık(iş yerinde)

ara:1max fıstıklı dondurma (153 kaloriydi baktım):26:

akşam:1 muz,5- adet küçük tombul galetalardan .

bikaç saat sonra bir portakal yerim
2litre su,1 çilekli yeşil çay,1türk kahvesi,1tarçın-karanfil çay

bu arada izlem hanım tatildeydiniz sanırım.siz yokken başlayanlardanım bende. çokk duydum isminizi tanıyor gibiyim artık sizi nuran ben bu arada
ve de başarı öykünüzü kaç kez okudum bilmiyorum. inşallah bizlerde yazabiliriz

Canım merhaba,özelden sana mesaj attım ama kabul edilmedi.Helal olsun canım benim.Benim 89'a düşmeme de 1-1.5 kilo kaldı.Düşünce inşallah 80-89 topiğine de gelicem.Allah hepimizin azmini daim,emeğini isbaetli kılsın.Teşekkür ederim güzel sözlerin için...

izlemmmmmm
bende senin gibiyim yaaaaa
bayan ark oturup bir bardak çay içmek bana ayrı bir keyif verirr
sürekli eşimle dip dibe olmaktan sıkılırımm
yaaa

he rik tarafındaaa zaman geçirdigi hem cinsleir olmalı bencee
bazen eşim ark ile buluşurr dışardaaa
yada anneme gitmişsem eve gelirler oturup muhabbet ederler filan
amaa bazılarına garip geliyor ben normal karşılasamda:)

anladim canim evet bende onlardan kullaniyorum genelde aldiden aliyorum dedigin gibi fa´zal karbonu,kizartinca düsüyosa iyi ozaman

merhaba hanımlar menümü yazıyım
sabah kaşar labne zeytin
öğlen 2 dilim tb ekmeği sucuk kaşar tost
akşam sosis patates kızartması 10 tan ekadar 1 kaşık pilav

bugün misafirlikteyiz malesef cozutmak zorunda kaldım zaten moralim 0 bugün bunları yiyince iyice beter oldu

kızlar ben bugün bitirdim artık kh diyetini sabah tartıldım ve sadece 300 gr veırmişim artık bu diyeti sonlandırıp kaldığım yerden diyetime devam edicem hemde çok zor geldi bana bu kh diyeti et et et tiksinicektim nerdeyse tabi zırt bırt pişir dur tavuk haşla köfte yap bana zor geldi bide domates salatalık meyve olmadan azda olsa ekmek olmadan yiyemedim bu gıdaları hatta sabah sırf hakkımı misafirlikte kullanırım diye ekmek yemedim az kalsın kusuyordum bide şimdi pazarlar şenlendi burda meyvelerin sebzelerin bol döküm olduğu zaman gözüm kalıcak bu sıcaktada et ürünleri çeklmedi bea

yani anlıycağınız yarın itibariyle normal diyetime geri dönüyorum domatesleri muşmulaları yiyerek ölçülü et yiyerek kendimi bunaltmadan zayıflarım inşallah belki kışın tekrar denerim bu diyeti

oleyyyy oleyyyyy

kızlar 21 günde tam 4 kğ.verdim.hemde yiyerek.kendimi çok sıkmadım.sadece bazı kurallara uyarak.85 kğ dan 81 kğ.indim.çokkkkk mutluyum.oleyyyyy oleyyyyyyyyyy

bugünkü menüm+

sababh
pastirmali tost,5 yesil zeytin

ara
1 yesil elma,bir avuc findik

ögle
mantarli et sote,salata,yogurt

ara
1 armut

aksam
1 kase meyveli müsli

3 litre su
1 kupa yesil cay
40 dk plates

Tesekkürler Derya'm

Gülçinim bugün 100 gr yoğurt yiyecektim üstüne baktım 100 gr 6 karbon diyordu ki bu light yoğurt.
Bir tarttım 2-3 kaşık geldi
Yani demem o ki 1,5 kaşık yoğurt 4 filan olur herhalde

Ayy izlem pişikler geldi aklıma urkenin yazdığını da yeni gördüm ne kötüydü ya
Göğüslerimin arası kaşınırda kaşınır zaten biraz büyükler sinir ediyorlar beni bir de kilo allınca allahım yaz eziyet gibiydi, ben de pudra kullanırdım

Şükür şimdi geçti hepsi

Meşgul karu

Öfff en gıcık olduğum şey ben de öyle smiley silme avına çıktım çok

O da olur banuşum, her şeyin zamanı var işte. Siz adımınızı attınız beklenir bir şekilde geçer zaman

Nihalcim ne güzel anlatmışsın okurken kendime de ders çıkardım. Bazen hayatlarımızın kıymetini bilmiyoruz ama bu da insana özgü sanırım..

Burcumm harika haberler bunlar çok çok sevindim
Peki ne olacağı belli oldu mu, yani hangi mesleki eğitimi alacağın?

Vallahi okul mu tatil mi belli değill ohh ağustos gelmez sana artık :81::81:

derya gelsinnnnn bence

Ahh çok isterdim burcuyu orada ziyaret etmeyi

Valla seherim yumurta tavuk canavarı ben bile bunaldım bu diyetten, bir haftadan fazla yapabileceğimi sanmıyorum
Hele ki sonuçlar tatmin edici olmazsa hiç uğraşılmaz
Ya da ben çok katı yaptığım için bunaldım bilmiyorum..

kk bağımlılık yapıyor bünyede
Her gün en az yarım saat bir doz

Çok sevindim ablam, inşallah hepsi başarılı geçer..

Deryoo$ Ablaam Enistemizi Birakamaz
Biraka Biliyorsa Gelsüüün Tabee

Nasılda tanımış benii
Ama ben gezipte o oturunca kıyamıyorum, ben bir yere gidince onuda arkadaşlarıyla zorla çıkarıyorum
Keşke fırsat olsa da gelebilsem ahh

Zeynebim buyur 1 günlük lapa detoksunun ayrıntıları ;

1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suyla haşla içine bol baharat ve domates rendesi atabilirsin..Her öğünde taze yapmanı öneririm. Bir günde 4 çay bardağını geçmeyeceksin ama zaten o kadar tok tutuyor ki inan yenmiyor ben 2 çay bardağı yiyebildim anca.
Tuz atılmıyor kesinlikle ki amacı ödem attırması zaten.
Salata ve meyve serbest. Yoğurt ve hayvansal ürünler yasak ama ben 1'er kaşık sarımsaklı yoğurt aldım lapaların yanında.Ve booool su en az 2,5 litre.
Kahvaltından akşam yemeğine kadar her şeyini lapayla yapacaksın

Ay lapa denilince böyle hemen atlıyorum ama yaptım ya bir kere yardım etme amaçlı yani ukalalık sanmayın çok biliyormuşum gibi :26:

bugün dışarlardaydım erkek kardeşime kız bakmaya görücü gittimm amaaaaaaaaaaaaan kendi işini kendi halledememiş

Seherim sizdede mi görücü usulü evlilik var :26:

Beyaz leblebi ama 2 avuç filan, elinin atında sürekli bir şey olması adına light kola, meyve olabilir..
Gerçi o saatte ne yesen zararlı ama anlıyorum seni insan o anda bir şeyler ister..:26:

İzlem ben o denge lightdan nefret ediyorum ya bildiğin tahta, o kadar da iradeli değilim açıkçası

Bak bu konuyu banuşla da konuşmuştuk burada da geçti şimdi..Ben de sizin gibi eşlerin kendi sosyal çevresi olmasından yanayım.. Hiç anlamamışımdır öyle yapışık ikiz gibi her yere beraber gidelim diyenleri ama dediğin gibi bakış açısı işte..
Benim kız arkadaşımla edeceğim muhabbet farklı, eşimle edeceğim muhabbet farklı..
Ve bu iki ilişki de beni besler ve diğer ilişkilerimde daha verimli olmamı sağlar bana göre..
Eşim arkadaşlarıyla çıkınca döndüğünde çok farklı bir mutluluk oluyor yüzünde onu görmeyi bile çok seviyorum

Son düzenleme:

Semacım keşke bir hafta sabredip öyle baksaydın sonuca..Ben de çok sıkıldım ve hala sabit sayılırım ama sabredeceğim cumaya kadar..
Ama sana da hak vermiyor değilim bugün pazara çıktım erikler çilekler içim gitti alamadım

oleyyyy oleyyyyy

kızlar 21 günde tam 4 kğ.verdim.hemde yiyerek.kendimi çok sıkmadım.sadece bazı kurallara uyarak.85 kğ dan 81 kğ.indim.çokkkkk mutluyum.oleyyyyy oleyyyyyyyyyy

Tebrik ederim

Beyaz leblebi ama 2 avuç filan, elinin atında sürekli bir şey olması adına light kola, meyve olabilir..
Gerçi o saatte ne yesen zararlı ama anlıyorum seni insan o anda bir şeyler ister..:26:

canım bişi yemek istemese bile acıkıyorum ve yaptığım işe konsantre olmak adına birşeyler yemek istiyorum. yoksa geç saatte hiç içime sinmiyo...

bide light kolanın zararı yok mu canım?

Yok nurancım kalorisi sıfır..Ama coca cola zerodan bahsediyorum ben onun değerlerine baktım. Başka bir markanın light kolasını alırken sen bakarsın gene kalorisine değerlerine..

Yok nurancım kalorisi sıfır..Ama coca cola zerodan bahsediyorum ben onun değerlerine baktım. Başka bir markanın light kolasını alırken sen bakarsın gene kalorisine değerlerine..

sağol canım. en azında arada zero içerim bende. kola tok tutuyo hem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…