80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar,
Bugün ciddi ciddi tiksindim bu karbon diyetinden çok özledim meyve yemeyi
Akşam bir şey yiyemedim midem rahatsızlandı..
Ama cumaya kadar sabredeceğim bakalım sonuç ne olacak..

Karboncu hatunlar bimde aknaz örgü peynir var. Protein 24 karbon 0,06 :81::81:
Değerlerini görünce pek sevindim
Deneyin bakalım aldım bugün alternatif olur

Bütün kıyafetlerim büyük geliyor ya sinir oluyorum.Kotlarımı kemersiz giyemiyorum. Üstler desen 2 beden farkediyor bol bol hepsi modelleri kaydı
Buna mı üzülüyorsun deyip beni linç edebilirsiniz ama bu diyet işi maddi yönden sarsacak biraz o yüzden endişeliyim :18:
Am olsun ya yavaş yavaş olur hepsi
Geçen sene rengini ve modelini çok severek bir bikini alıp, göbek kısmına parça diktirip tankini yapmıştım, onu yanlardan fışkıran yağlar olamdan giymenin hayali bile yeter bana
Parçayı çıkarmayı gözüm yemiyor daha farkettiyseniz

en büyük derdin bu olsun deryacım

deryacım aynı şeyleri hissediyoruz valla bi tuhaf oldum bugün etten başka hiç pratik alternatif yok mesela dışarı çıkıyorsun öğleni atladın illa retorana girip etmi yiycen ama normal diyetimde olsam açarım bi meyveli soda 2 diyet bisküvi yada 1 elma alırım yanıma ne biliyim bi hıyar ama bunda yok arkadaş hiç alternatif yok meyve yesen karbonları fazla arayı bulamadım ya 20 lerde kaldım yada 50 nin üstüne çıktım yani dün sırf karbonu tamamlıyım diye durdukn yere 3 bisküvi yedim ama bu seferde süte hakkım kalmadı gerdi beni bu diyet yaw

Derya Ablamm .. 6.Hafta Icinde Binbir Türlü Meslek Dalindan Egitim Görecekmisim ..
6.Hafta Sonundada Kafama En Cok Yatan Ve Hosuma Giden Meslek Dalinda Ilerleye Bilecekmisim ..

Yanii Henüz Belli Degil Ne Meslegi Yapacagim ..
Cünkü Ellerimi Hangi Meslek Dali Az Yoruyor Ona Yogunlasacagim ...

Ayy Tabikide Taniyorum Senii Abli$kooomm
En Cok Sohbet Ettigim Ablamsiiinn ♥
ahh ahh insallah birgüüünn seninleee tatill yapacagizzz
ama eylül ayindaki plan suya düstü gördügün gibi .. cünkü agustosun sonunda gidiom okula ..
olsuuunn telafiiisinii yapceeem bennn .. o olmadi ilk baharda gelirimmm

deryacım keşke benim kıyafetlerde büyük gelse büyük büyük giymeye razıyım üzerime yapışmasındansa azcık daha idare et bacum hedefine ulaşınca imkanın oldukça alırsın bikinideki parçada çıkar belki o günler bir gelsinde

kızlar.......
görüyorumki kh diyetinden feragat diyorsunuzzz....
gerçekten hahkkı şle yapmak çok zordur kh diyetini
geçen yazz izlem ve tülay yapmıştııı
ve hakkını vermişlerdi diyetin
izlemin 10 puanla filan kapadıgını biliyorum günüüü

uyduruktan karbon deelll diiii yanii yaptıgıı

bencee kh diyetinii vücudu sarsmak için
2 veya 3 günn yapmak daha makbule geçiyorr

yazmadan gitmeyeyim dedim.nasılsınız?azminiz tavan yapmış maşallah.ben aynıyım kaç aydır olduğu gibi.paylaşacak bir şeyim de yok.
filizciğim kazaya üzüldüm.Allah esirgemiş.
gülçin kadının suratına yumruk atasım geldi.densiz şey.
burcu okulun hayırlı olsun.
önemli bir şey unutmadım umarım.Allah azminizi hep böyle yüksek tutsun inşallah.

deryacım sabredemedim ya benim zamanımın çoğu dışarda orda burda geçiyor özellikle misafirlikte düşünsene yanıma sosis aldım bugün ayrıca kızarttırdım kendime haydiii sofradaki başka şeylerdende azcık alıyım diyince mesela 2 kaşık yoğurt 1 kaşık pilav bile 50 limitimi geçmeme neden oldu ama dediğim gibi kış için ideal bir diyet bu ama bahar ve yazda ııı ıııh zor evet bende cumaya kadar sabrediyim dedim ama bi baktım 300 gr gitmiş cumaya kadar da ha 1 kiloyu tamamlıyamam ben kesin dedim miç oldu bu haftaki diyetim iyimi

bendeee 2 günlük karbonn diyeti yapıcamm
ve sabah sosiss yemek istiyorum çok ösleidm kendileirnii

evet bencede 3 gün kafi uğraşamam ben etle but kalsın şimdilik evet yine et yerim ama sebzede yerim ara öğünümüde yaparım yani bu kh da kendime ara öğün bulamadım iyimi yoğurt elma armut bisküvi herşeyin karbonu yüksek anacım mutfağa girip çıkıp ne yiyim diye düşünmekten listeyi ezberlemekten zayıfladım he

Son düzenleme:
kızlar bugünkü menüm

sabah:
3/4 simit
25 gr light peynir
1 bardak süt

ara:
6 kuru kayısı

öğlen
4 kaşık makarna
3 kaşık kıymalı patates
150 gr yoğurt
salata

ara:
5 kuru kayısı

akşam:
tavukşiş dürüm
1 bardak ayran

1350 kalori

en büyük derdin bu olsun deryacım

Amin nurancım amin

Aynen öyle yaz geliyor ne güzel meyveler çıkmış
Birde midemi çok bulandırdı ama cumaya kadar sabretmem lazım çünkü her şeye rağmen çok merak ediyorum bu işin sonucunu

Ayy ablam harika bu ne güzel bakarak deneyerek karar verirsin özendim sana kuuu
Olsun sen geleceğini inşa ediyorsun bana gelmeye elbet zaman bulunur..O günü şimdiden iple çekiyorum..Hele bir bursadan geç bakalım uğramazsan bozuşuruz zati

Edacım biraz önce arkadaşım buradaydı ve vücutla iletişim kurmaktan bahsediyorduk. Bir 5 kilo vermek istiyor..2 haftadır diyette dediklerimi yapıyor ama bir türlü istediği gibi veremedi sadece biraz toparlandı..Yani demem o ki senin de vücudunun konuştuğu dili bulmak lazım..Ve onu bulduğumuzda daha kolay olacak..Farklı şeyler denemen lazım işte şu an yaptığın gibi. Bakalım bu liste belki sana iyi gelecek, deneyip göreceğiz..Zaman bir şekilde ilerliyor, kendimizi kasmadan vereceğiz elbet deneye deneye bulacağız konuştuğu dili.. Sen yeter ki "olmayacak" deme ki demezsin biliyorum

Yok banuşum ben devam ediyorum ama cidden bunaldım.
Ben de günü 25-30 puanla kapatıyorum çok mu
Ama sanırım dediğin gibi aralarda 2-3 gün yapmak ve çok sıkı yapmak en doğrusu sanırım..Ben de öyle yapacağım artık zaten şu hafta bitsin de..

Ya sen neler yapıyorsun, neden anlatmıyorsun..Oturtamadın mı düzeni
Davetleri düzene sokacaktın, başlayacaktın tekrar

deryacın sayenizde vazgeçtim demiyorum sizler olmasaydınız ben çoktaaan vazgeçmiştim her ne kadar arada salsamda kendimi tekrar toparlamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum yılmak yokkkkk

Ayy Gelmezmiyim Ablaaam

Kuuu Bursaya Bi Geleyim .. Kestanee Sekeriiii .. Iskenderr Kebap Yiceeeem Boll Bolll

Oraya Kadar Nasilsa Citir Hatunlar Olacaguuuzz Beyaa ..
Bir Ziyafet Cekeriz Artukunn Okadarcik Hakkimiz Olsuuun

Cok istiyorum Bursaya Gelmeyi .. En Cokta Trilye Tarafini Merak Ediyorum ..
Geldigim Zaman Gezcem Tiklim Tiklim Bursayi

Allahim Nasip Eder Insallahh Ablaamm

:93: Bugünkü Menüm :93:

Sabah

Sinameki çayı, yeşil çay

Öğle

1 dilim uno çok tahıllı (11)
3 tane sosis (1)
2 tane üçgen peynir (1)

Ara

6 tane inegöl köfte (4)
100 gr örgü peynir (1)

Akşam

100 gr yoğurt (6) (Çiçek tozuyla birlikte )
1 şişe soda, sinemaki çayı, form çayı, yeşil çay

3 litre su

Toplam : 24 puan

Spor : 90 dk. yürüyüş + park aleti

Bağırsaklarımda isyan bayrağını çekince çiçek tozumu yedim paşa paşa :87::87:

canım ya çok haklısın

kadın kadına muhabbt etmek biraz kocalarımızı çekiştirmek makyajdan diyetten giyimden kuşamdan gerekli gereksiz herşeyden konuşmak paramız olmasada bütün mağazalardaki giysileri sanki alacakmışız gibi dolaşmak aslında terapi gibi geliyor.ben uzun zamandan beri arkadaşlarımla kendime vakit ayıramadım.bütün gün çalışıyorum.eve geliyorum oğlum gözümün içine bakıyor hal böyle olunca kendimi düşündüğüm için vicdan azabı duyuyorum...eşim geliyor yemekte bulaşıktı çamaşırdı derken bir bakıyorum ki gece yarısı olmuş.şuan bebek küçük olduğu için ve gün içinde çok özlediğim için bırakamıyorum.aksi olsa bile ne eşimin nede benim burda ailelrimizi bırak uzaktan akrabımız bile yok.bakıcı saat dolsun diye bakıyor.anlayacağın koca değil derdim.zaten aynı şirkette çalışmamıza rağmen birbirimizi anca evde görebiliyoruz.bir dokundun bir ahhh işittinn demi...:))ama biz yinede kahve içeriz kk matinesi yaparız..

merhaba fıstık hatunlar kulübüm:) nasılsınız kızlarr? şuan yardımınıza ihtiyacım var atatürk ün çocuklugunda yasadıgı kısacık bır hıkayesi anısı lazım oglumun ödevi..ama googleden gırıyorum ya konu sayfalarca ya anlamayacagı kadar detaylı yada heç yok bi el yatın hatunlar hade.......acilllll 112

Kızla internet gitti birden menümü yazmadım sandım meğer yollayınca gitmiş. E bu mesaj da böyle kalsın :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…