80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet işte ben de nefret ediyorum hepsinden...Bir de hani konuşmuştuk ya yaşanılan yerle çok ilgisi var diye..Burada adım başı kahve ve içi günün her saati bu nefret ettiğimiz boş beleş adamlarla dolu Önünden geçmeye korkarsın öyle bakarlar insana
40-50 yaşında herifler bütün gün oturur kahvenin önünde liseli kızlara dahi bakarlar

Sadece giyim konusunda muhafazakarım izloşum..Büyük yerde bile yaşasaydım böyle miniler askılılar giymezdim yani tarzım böyle..
Ama başka hiç bir konuda muhafazakar değilim orası kesin
Bir konuda tartışınca git başka yerde yaşa senin türkiyede ne işin var derler hep. Genel de farklı düşünen ben olurum hep..

Sevemedim ya çok kuru geldi tatsız tuzsuz ne bileyim, yumuşak bile değil :26:

15 olmuş izloşum, böyle bir hafta sürünmek yerine senin gibi 2-3 gün tam yapacağım ben de ileride

bu arada yenidünyanın k.b sini bulamadım ben bide yeşil erik kaç tane yiyebiliyoruz kaç tanesi kaç k.b???

Herkeze Iyi Gecelerrrr

Ben Yavasdan Yatmaya Yelken Aciyorummmm ..

Yarinn Görüsürüzz Insalllahh Öptüüüm Hepicinizii

bu hafta:78.300 idim şimdi tartıldım üstümde eşofman ve tişört var hem regl oldum bugün hemde dünyaları yedim 78.800 çıktım bununla kalır mı acaba yada fırlarmı birden

uzun bir aradan sonra merhaba

22 gün ön ce sezaryenle doğum yaptım Allaha şükürler olsun sağlıkla oğluşuuzu kucağımıza aldık.
Rabbim dileyen isteyen herkesi evladına kavuştursun.

kilo hikayem 100 kilo doğuma girdim :) şimdi 87 kiloyum az önce tartıldım :) sonuçtan şimdilik memnunum. Bebiş emiyor pek diyet yapamıycamı biliyorum ama azami oranda dikkat edicem. çoğu arkadaşımız biliyorumki tecrübeli tavsiye ve önerileriniz olursa kızlar özelime yazabilirmisiniz, sizi yine takip etmeye çalışıcam ama şu sıralar pek uyku düzenim oturmadı gebelikte ellerde sinir sıkışmam devm ediyor bazı sıkıntılarımın geçmesi için 2 ayın geçmesini bekliycez. biraz geçmişe baktım
Selma, Elimpia, masumm Darkolive kaptan msjlarını gördüm...tanıdıkları görmek güzel...2 yıl önceki kilo cizelgemdeki başlangıç kilom 87 idi :)) şimdi nolcak bakalım
diğer arkadaşlarda inşallah hedefledikleri kiloya ulaşırlar inşallah.

günaydınnnn
baharcımm
güle gle büyüt cnm
allah analı babalı büyütsün mutlu,huzurlu yaşasın inşş
merak ediyordummm seni aklıma geldinn geçenlerdee
bebegin düzeni otursunn başlarısn diyete cnmm
takma kafana

izlemmm
yine süpe rbir menüü cnmm
seninle damak tadlarımız çok uyuşuyor zaten biliyorsun
benede bayılırımm bol limonlu tavuk salataya yanında colaa
zeroda tatlandırıcı var kızla rbu arada süleyim onuda..

bugün kv ler gelcek çocukları alıp gitcekler sabahtannn
amaa bi ton işiim varrr
yine atma kriizm tuttuu bütün çekmeceleri döküppp
boşşaltcammmm ne var ne yok gereksiz bascamm çöpee

herkese günaydın okuldayım ilk dersim boş.... bugün sabah normale dönmeye başladı galiba kilom 82.4 geldi bakalım cumaya nolcakkkk.....

Nilgünüm lütfen kendini böyle aşağılama, senin yaşantını, sıkıntılarını ve duygularını bilemeyiz..O yüzden belki aynı duygularda olsak biz de başaramayız bilinmez ki :44:
Umarım bu yolda bir gün kesin kararını verirsin

bu arada yenidünyanın k.b sini bulamadım ben bide yeşil erik kaç tane yiyebiliyoruz kaç tanesi kaç k.b???

Kız sana verdiğim kb listesini hiç mi okumuyorsun orada var yeşil eriğin karbon oranı..
Mürdüm eriğininde kb si google'a mürdüm eriği besin değerleri yazınca direk çıkıyor zaten, hani kb sini merak ettiğin her şeyi google bu şekilde yazıp bulabilirsin :13:

kızlarrr günaydın herkese gününüz güzel geçsin

Günaydın edacım, senin de

günaydınnnn

bugün kv ler gelcek çocukları alıp gitcekler sabahtannn
amaa bi ton işiim varrr
yine atma kriizm tuttuu bütün çekmeceleri döküppp
boşşaltcammmm ne var ne yok gereksiz bascamm çöpee

Banuşum günaydın

Atacakların eğer diğer insanların kullanabileceği malzemelerse (kıyafet, oyuncak, kitap gibi) ihtiyaçlı birine ver bence canım..Gerçi sen tanıdığım kadarıyla hiç mi hiç müsrif biri değilsin, mutlaka başkadır atacağın şeylerde ben gene söyleyeyim dedim

Günaydın kızlar,
Hala hala hala sabitim hatta 100 gr artıdayım, artık cidden bu sabah ağlamak geldi içimden inanılmaz sinirlerim bozuldu

Ama bugün ve yarın sabahları ekmek yemeden çok katı bir kb listesi uygulamayı düşünüyorum. Kb yi bırakırsam iyice aptal olacak vücut ve hiç verebileceğimi zannetmiyorum o şekilde...Madem başladım belki çok sıkı yaparsam en azından 500 gr verebilirim, ona bile razıyım :44:

Bu sefer sinirlerim bozuldu diye bırakmayacağım görelim el mi yaman bey mi yaman

günaydın kızlar valla hergün tartılan biri olarak bugun le dün arasında baya büyük bi fark gördüm. 800gr. cok mutlu oldum görünce keyfim yerinde. ama bu kadar hızlı düşüş nedenki? kafamı kurcalamaya basladı. dün hareketli bi gün geçirdim herzamanki gibi yedigim halde migdemden sesler eksik olmadı aclık hıssetmezken dun acıktım. sanırım mıgde hızlı oguttu yenenleri. ya ondan yada su kaybı falan. yada tartı benle oynuyor bakalım yarın daha net anlarım.

günaydın canım. valla en sevmedigim iş yazlık kışlık fastlı. hala bekliyorum havalar bi oyle bi böyle. dolaplar cekmeceler baza altı yukluk heryer temizlenip havalandırılacak ya gözümde buyüyor. cok cok kolay gelsin sana

sen bırakmazsın zaten deryacım. ama biraz sal kendini. simdi k.h diyeti yapıyorsun nasıl bi fark olcak diye beklentidesın kendini sıktıkca sıkılırsın ısın zevki kalmaz gözünde. ah bide hergün tartılmalar olmasa. belki birden gösterir etkisini

Günaydin Kizlaaar ...

Ablaaaaa Bendee Verememisimmm
3.Gündüüür Canim Cikiooo Beeee Ac Karnina Yatiom Resmenn Geceleri Migdem Trompet Caliooo
Ve Ben Hala Sabitim
Bu Kh Bize Göre Degilmi Acep :18:
Sinir Oldummm .. Zate Hapimda Bitmek Üzere Reglime 5-6 Gün Var ..
Bende Hep Regl Öncesi Basliyor Sislikler .. Acep Ondanmi Böyle Oldum Bilmiyorum ..
ama cidden Delüüürecegüüümmm :84:
hic 40 puanida gecmedi listem :26:
amann bakceeez artik ama bu haftada 79.u göremezsem küscem metobolizmama

günaydın kıslarrr......hepinize güzel az kalorili günler diliyorummmmmmm.....

adet oldumm karnım fena ağırıyor azcık yatammm birazdan görüşürükkkkkk:
:84::84:

günaydın kk nın çıtır bayanları

sabah sabah güzel bir haberle güne başlamak ne güzel.

baharcım sagsaglim bebişini kucagına almana sevindim inşallah kalan sıkıntılarda enkısa zamanda geçer.Allah analı babalı büyütsün canım

Benim de aynı işlerim var ama dediğin gibi gözümde büyüyor tabi bunun en büyük sebebi bu buz gibi havalar...Bu aralar iyice kötü oldu gece eve giderken titreye titreye gidiyorum

İnşallah canım ben de cumaya kadar biraz daha sıkıp etkisini göstermesini bekleyeceğim

Günaydın ablam,
Yok ben de hiç açlık sorunu olmadı hatta dün akşam o kadar toktum ki akşam yiyemedim..Sen çok et yemiyorsun o yüzden aç kaldım hep, et yesen tok tutar.
Sen 40 puan diyorsun benim 30-35 arasıydı hatta daha da azdı bazı günler
Bilemiyorum ya biz hakkıyla yapamadık bu işi ya da bize yaramadı...Cuma günü göreceğiz bakalım haftamız boşa mı gitti

günaydın kıslarrr......hepinize güzel az kalorili günler diliyorummmmmmm.....

adet oldumm karnım fena ağırıyor azcık yatammm birazdan görüşürükkkkkk:
:84::84:

Günaydın burçinim, ben bu tip durumlarda 2 novalgin çakıyorum hiiiiç dayanamıyorum o ağrıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…