80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu kez kararlıyım inş başaracagım gecenlerde bir arkadaşıma gitmiştik ve orda tartıldım epeydirde evde tartılmıyordum bir cıktım tartıya ne göreyim 94 kg şok oldum beynimden vurulmuşa döndüm aglama kırizine girdim kendime kızdım bir insan bu kadar aptal olamaz dedim bu güne kadar ayda bile 100 gr verseydimbudurumda olmazdım dedim olmayacagımda hiç bu kadar gıcık olmamıştım kendime ve herşeyden önce kendime söz verdim başaracagım kişiligimi gerikazanacagım

ayy ben bu senaryonun nerdeyse aynısını yaşadım Denizcim..Eşimin erkek kardeşi kaç kere eşinden ayrılıyorum diye geldi ağladı etti bizim de huzurumuzu bozdu hem de kaç kere ..her seferinde annesinin babasının bizim yüreğimizi ağzımıza getirdi..her seferinde gitti barıştı en son boşanmaya kalktı herkes bak bu son olsun dedi..boşandılar da...kız boşanırken bana hakaret dolu smsle gönderdi,kaynımın arabasının lastiklerini patlattı, tehdit msj ları gönderdi..önceden de bıçaklamıştı zaten..ve sonra ne oldu tekrar evlendi o kızla..herkese yaşattıkları yanına kaldı..Biz şu anda görüşmüyoruz..Eşim çok mantıklı biridir Allahtan bu kadar karaktersiz bir insanla ben arkadaşllığıma devam eder miydim hayır..o zaman kan bağımızın olması birşeyi değiştirmez dedi ve kimse benim ailemin huzurunu bozamaz dedi ve görüşmüyor işte...Şimdi sizde durum bayan tarafı olduğu için insan daha bir koruyup kollamak istiyor ama bence resti çekin eşim öyle yaptı ve restini uyguluyor şu anda..eğer gidersne ve birdaha dönmek istersen bu kapı sana kapalı çünkü biz sana her imsakını sunduk sen seçimini yaptın hayat zaten yeterince zor bizimd erdimiz bize yeter denmeli bence..ve bunu sonuna dekuygulamalı ve duygusal davranmamalı..Ama bence sakın sen tek kelime bile etme..işlerin içinde yeralma..eşin söylesin ne söyleyecekse sonra en kötüsü sen olursun..ben bu süreçte tek kelime bile etmediğim halde eltim tarafından yuvasını yıkmakla suçlanmıştım da..aman haa..

Denizcim anlattığın kadarıyla siz elinizden geleni yapmışsınız, vicdanınız rahat...E koskoca kadın bu ne istiyorsa onu yapsın ama kesinlikle karşınıza alıp bir daha dönmek istersen aynı desteği göremezsin diye konuşmanız lazım..
İnsanlara biz çizgiyi çekmezsek onlar nerede duracağını inan bilmiyorlar, bu en yakınlarımız olsa bile...
Benim ablam 3 senelik evli ve evlendiğinden beri onun bunun evinde kaldılar..Eniştem çalışmaz, iş beğenmez tembelin teki..Ablam desen lüks meraklısı ellerine 2 kuruş geçer gider harcarlar...
Kaç kere ev açıp kapattılar bu savruklukları yüzünden..
Bizim akrabalar hallerine üzülüp aman ev iş kursunlar diye 10 bin tl verdiler ellerine hepsini ablamın 9 aylık hamilelik süresi boyunca çatır çatır yediler ve kuruş kalmadı
Yine başkalarında kaldılar bu süre içinde...Ne gurur var ne karakter!!!
Ve bunca şeyin arasında daha evleri işleri yokken bir de çocuk
Şimdi ev kurdular ama kimse aramıyor sormuyor uzak duruyor ayakta kalmayı öğrensinler diye..Daha 2 gün önce kavga ettim aynı konular yüzünden biz ne yaptık ki ne suçumuz vardı diyor hala

Yani demem o ki bu tip insanlar akıllanmazlar kesinlikle olan size olur üzüldüğünüzle öylece kalırsınız..
Cidden bu sana ders olsun çizgini çekmeyi bil yoksa hayat böyle geçmez..Ailenize huzurunuza yazık değil mi, insanların çocukça davranışlarının vebalini siz mi ödemek zorundasınız
Değmez denizcim, inan değmez...Ama nihalle aynı fikirdeyim eşin konuşsun her şeye rağmen boşver sen muhattap bile olma..

günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum

Günaydın selma ablacım

Günaydın filizim
Evet haklısın belki de yanlış yapıyoruz bir şeyleri ama yılmak yok tabi ki sadece moral bozukluğu işte, o da geçti gitti

Selma abla insan ne olduğunu anlamadan alıyor o kiloları
Aynı sahneyi birebir yaşadım arkadaşıma sohbete gitmiştim konusu geçti o tartıldı hadi bende tartılayım dedim yani hiç korkum yoktu tartıya çıkmaktan taş çatlasın 80'imdir diyordum bir çıktım 92
Nasıl kötü oldum yanında ağlamadım ama hemen eve gitmek istedim o da anladı zaten evde neler yaşadım
İnsan gerçekten biri söylemeyince veya bir rakam görmeyince farkedemiyor..Ben iyiyim ya o kadar da değil diyorsun ama bu kilo işi nankör işte..Zor veriliyor kolay alınıyor...

Ama şimdi o günlerimi gururla hatırlıyorum verebildiğim için, işte sen de böyle hatırlayacaksın..
Biz hep yanındayız, sen sadece kendine güven artık

Nihalcim anlattıkların tamamen benim ve eşimin vereceği tepkiler, aynı düşünüyoruz bu konuda :13:

nihalcim hakikaten benzer şeyler yaşamışız.yaşadıklarınıza çok üzüldüm canım.eşim pazar gününden beri ablasını hiç aramıyor hatta bugün mahkemenin psikologuyla görüşmeleri var aradın mı ablan nasıl gidecek adliyeye dedim ne arayacagım o zaten kendi kararlarını kendi alıp kendi işini kendi görüyor dedi.yani nihalcim eşimde aynı senin eşinin yaptıgını yapıp kesin rest çekeceğini söyledi.ben zaten karışmıyorum hiç kimsenin vebalini almak istemem.üzerime düşüni fazlasıyla yaptım seçim kendinin

Ya Aslind Et Yemeyi Seviyorumm Amaa Bu Hafta Hic Vaktim Olmadi Evde Dogru Düzgün Yemek Yapmaya ..
Dün Öglen Disardan Yedim .. Aksam Üstüde Beynim Duruyor Ne Yesem Diye Düsünüyorum Bisey Bulamayincada Meyve Yiyorum Ki Bu Tatli Erik Oluyor kh'si 4.Diye ..
Bugün Iyi Bi Menü Yapacagim Kendime ..
Sebze Corbasi Aldim Kh'si 10. Arkasinda Yaziyor .. Bide Sosis Tüketecegim Öglen ..
Demin Alisveristeyken Bi Peynir Buldum Kh'si ''0''
Eve Geldim Hemen Attim Agzima Bi Dene Tadida Güzelmis Hemde Diyet Peynir
Normal Diyetimdede Tüketebilirim ..

Yarin Olmass Yine Pirinc Lapasimi Denesem Diye Düsünüyorum ..
Bugün 3.Cü Günüm KH Diyetinde .. Off Bilmiyorum Yaa ..
Ben Bi An Önce 79. Olmak Istiyorum .. Bu Haftada Sabit Kalmak Istemiyorum ..

Ayni Senin Durumuna Geldim Valla Ablacim .. Canim Diyet Miyet Yapmak Istemio Artik ..
Hemde Daha Yolun Yarisina Bile Gelmedim
Bugün Tüm Negatifligim Üzerimde Yaa Canim Spor Salonuna Bile Gitmek Istemiyor ..
Hatta Hic Bisey Yapmak Istemiyorumm

Ban bi güzel FIRCA lazim yoksa aklim basima gelmicek

selmacım ;
deniz yazmıştı ya:
kilo alınır,kilo verilir,kilo verme durur,doğaldır. Ama ne zaman ki azim durur,orada hedeften geriye doğru kaçış başlar..
unutma bunu selmacım..yaz bir kenarınıa gözünün önüne koy..bak benim pc min önünde duruyor..

HAYIRLARA VESİLE OLSUN,gözün bayaaa bir korkmuş kafaya da takmışın bu aralar
ilkaycım sağolcanım izlemin izindeyim bırakmam bugün bayaişin var senin akşama anca gelirsin heralde =)

selma ablacım hoşgeldin sende
evet onu takip et ,bakma bende çaktırmadan takip ediyorum fentezilerinden ilham alıyorum
Sabahtan beri trendyolda markafonide fink atıyorum başım döndü ayakkabılardan elbiselerden
Ve çıldırdım her birine :84::84::98::98:
offff varya sanki cadde de vitrin bakıyormuşum gib hoşuma gidiyor..biz severek alışverişte yaparız internetten ..bakıyım bende:89:
banuşumm canım çok merak ediyorum herşeyi döğru yaptın bu sefer olacak inşallah canım..aslında şu bana verdiğin listeyi neden yapmıyorsun onu yapıcam ben yarın öbürgün bugün öğlen dışarda yemekli günümüz var pro ağırlıklı yiycem..ama şu verdiğin diyet sende çok işe yaramamışmıydı:26:
banuş bende bi kupaya 1 yeşil çay 1 form çay atıp içiyorum canım bişi olmaz nolcakki
ben her daim bir büyük kupaya bir form çayı bir yeşilçay bir dilim limon kabuklu olarak atarım ve içerim hatta sallamaları içinde bırakırım hiç kıkarmam

oleyyyy oleyyyyy

kızlar 21 günde tam 4 kğ.verdim.hemde yiyerek.kendimi çok sıkmadım.sadece bazı kurallara uyarak.85 kğ dan 81 kğ.indim.çokkkkk mutluyum.oleyyyyy oleyyyyyyyyyy
nasıl verdin onu da yazda tam olsun...
vallahi aynı şeyleri ye ye neyseki birkaçgün yapıyorsunuz bende denemiştim bende işe yaramadı o yüzden yapmıyorum bu diyeti...bikini ye gelince giyeceğin günler yakındırrr hedefe de ulaştın zatenn boy da var ...süperrrr daha ne olsun canım..güle güle giy..
neden bölye oldu acaba...bende de gevşeklik oldu da toparladım birazcık sende toparlasan canımm..

off üzücü bir durum maalesef nasıl olduda farketmedin kişlo aldığını selma hiç tartılmadın mı ne yaptın ..neyse kararlı bir şekilde toparlamışsın hayırlısı olsun..herşeyin başı İSTEMEK ten geçiyor..

deryacım benim görümcemde ablan gibi .2 sene önce baba evine gelmişti yine kocasından ayrılmak için. eline para verdim çocugu kendi bi ihtiyacı olur babasından isteyemez diye.tüm paramızı vermiştik kuruşsuz bursaya geldik o ne yaptı biliyormusun ertesi günü kızını kendini kızkardeşini alıp havuza yüzmeye gittiler benim verdiğim parayla.ahh daha neler neler anlatsam bitmez deryacım en iyisi yeter bukadar diyip susmak

ben sadece ben mi acaba bu kadar tepkiliyim yoksa tepkim çok mu normal diye sormak istedim ve anladım ki gayet normalmişim çok teşekkürler kızlar desteğiniz için tafsiyeleriniz için siz olmasanız ben ne yapardım yaaa iyiki varsınız hepiniz

Ne oluyor bakayım öyle bana güç veren yılma diyen burcumu nelerelere sakladın
Benim burcum böyle bir hafta sabit kalmayla yıkılacak biri mi bakayım
Bende çok sarsıldım ama bak daha sıkı sarıldım bırakmak yerine, bence bu önümüzdeki 2 gün ekmek dahi tüketmeden yani izloş gibi 15 puanı geçmeden bir kh menüsü uygulayalım bakalım ne olacak..
En azından gönül rahatlığıyla "karbon diyeti bana göre değil" diyebiliriz bir daha da yanaşmayız olur biter...
Lapa işini haftaya perşembe benimle birlikte yaparsın :13:
Ben güçlü ve ablasına destek veren burcumu görmek istiyorum karşımda ona göre
Şimdi hemen güzelce en sevdiğin kıyafetleri giyip spor salonuna gidiyorsun

Ablasının badem şekeri

selam kızlarr

dün bir gittim bir daha gelemedim ..neden ?? çünkü iler bitmedi

dün buzdolabımı temizledim,ciddi süper bir temizlik oldu....sonra çizmelerimi kaldırdım içlerine gazete koydım temizledim poşetlere koydum ayakkabı dolabı yaptırmıştım özel ona kaldırdım ..ecza dolabımızı düzenledim ilaçlar birbirine girmişti...ege nin dolaplarını düzenledim kitap gibi oldu ...daha çok var ama artık zamana yayarak yapıcam bugünde bir iki yere el atarım..olur biter...bu arada egeye kahvaltı hazırladım içeri girdim ki uyuyakalmış gece pek uyumamıştı ...bende buraya girdim artık.. haaaa kuu ağdamı da yaptım tabii ki süper bir duygu tertemiz olmak:)) ege için doğum günü pastası seçtik dün akşama üzeri...caillou lu bir pasta yaptırıyoruz bu ara taktı kayyu ya bizde bu sene caillou lu yaptırıyoruz...pazartesi ama pazar günü öğleden sonra yapıcaz nasipse..

en iyisini yaparsın canım..adliyenin psikoloğu mu ay adliyeyle işim yok diye herhalde hiç duymadım..ne güzel düşünmüşler..

Citir Gofretimmm Benimm
O Güclü Burcu Sabit Rakam Görünce Hemencik Yelkenleri Suya Indiriyor Abli$komm
Ama Hakklisin Galiba Ekmek Tükettigimiz Icinde Böyle Olmus Olabilir ..
Sen Cuma Günü Tartilmicanmi ? Yoksa Bugündenmi Basladin Ekmek Tüketmemeye ?
Ben Yarin Son Gün Yapmayi Planliyordum Kh' Diyetinde Cumada Normal Tartilcaktim ..
Cünkü Bu Sabah 1.Dilim Kizarmis Ekmek Yidim :26:

Pirinc Lapasini Haftaya Yapayim Ozaman Seninle Birlikte :81:

Spor Salonuna Gitmeye Harbiden Üseniyorumm , Ama Olmassa Leslie Ablayi Uygularim Birazdan ..
Onunlada Iyi Ter Döküyorum .. Bide Birkac Bacak ve Kol Hareketi Yaparimm Olurmuu

Fircaniii Seveyüüüm Senin Lolitaaa Sekerimmmm

evet n,halcim yazdım dolabın üstüne astım cok haklı bir söz cünki azmimikaybetmiştim hiç güçüm kalmamıştı diyet konusunda

canım tartılmamıştım epeydir ama o zaten biraz fazla tarmış evdeki tartımda 89 kg cıktım ama olsun yakında o rakamıda görürdüm böyle giderse

Son düzenleme:

ohh hem evini hem kendini temizlemişsin canım..ohh ellerine sağlık...Egenin doğum gününü de şimdiden kutlayım canım...bu miniklerin hepsi caiolue mu naısl yazılıyor işte onun hastası zaten...benim 2 yaşına basmamış yeğenim de dahil..

selamlar herkeseee

kızlar bugün benm 6 aylık küçük yeğenim bende annesi tatil alışverişine gitti aman tam hareketli zamanları hep kucak istiyo e tabibenim oğlanda olunca bugünümü siz düşünün.

akşama kadar pekyazamaya bilirim akşamagelirim öpüldünüz

amannn öyle olsun canım yaaa...89 nerde 94 nerde baya üzülmüştüm gerçekten...

evet bu caillou nun hastası bunlar oyuncağını aldık şarkı söyleyen sabah akşam öğlen her dakka beynimiz şişti o daha bıkmadı..çizgifilmine de ilgisi daha arttı..

evet bu caillou nun hastası bunlar oyuncağını aldık şarkı söyleyen sabah akşam öğlen her dakka beynimiz şişti o daha bıkmadı..çizgifilmine de ilgisi daha arttı.. çok teşekkür ederim canım..çok naziksin..

evet ya selmacım iyi olmuş da 2 tartı arasında 5 kg nasıl farkeder noraml baskül mü arkadaşınınki..

nihalcim ikimizinkide dijital ama galiba yerinden oynatınca şaşırıyor ya tartı galiba öyle birşey oldu tahminimce cünki arkadaş yatak odasından getirdi tartıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…