banucum ben ençok eşimin düştüğü duruma üzülüyorum bu yüzden öfkemde.geldi ne var ne yok herşeyi döktü ortaya eşim çok sinirlendi üzüldü ablasının düştüğü duruma ama ortada bi çocuk var diye aldı karşısına konuştu adamı.adamda bitsin bende boşanmak istiyorum diyince ablasına ev açtı.sonra adam aglamaya başlayıp kapıya gece yarılarında dayanınca aradı kızdı adama adamda bu lafları bigün hatırlatacagım dedi.ve ne oldu ablası adamla sürekli telefonlaşıyor kapıya gelip çiçekler veriyoriliyor alınıyor.eşimin haberi bile yok kocamın düştüğü durumda beni çok üzüyor
deryacım çok sagol tatlım derdime ortak oluyorsun burda hepimiz gerçekten dert ortagıyız birbirimizin.hepinizi çok seviyorum.canım işte bu dengesizlikler beni deli ediyor tahammülüm kalmadı sırf eşim arada kalmasın diye tahammül etmeye rol yapmaya çalışıyorum yoksa söyleyecek okadar çok sözüm varki eşimi beni kullanılmış gibi hissediyorum inanki belki 1500 kere görümceme eminmisin bak ayrılmak istediğine diye defalarca sorduk bize bu soruyu soruyoruz diye bile kızıyordu.tabiki bir yuvanın yıkılmasını kimse istemez ama ilk ayrılanda bizimkisi değil diye baktık ki kararlı herkese ragmen destek olduk.benim ailem biz kardeşlerim hertürlü yardımı esirgemedik.şimdi adamla mahkemenin verdiği aile danışmanına gidiyor bi gör deryacım bir gün önce kuaföre gidiyor saç boya kesim fön kaş bıyık bakım yapılıyor yeni cici alınıp giyiliyor böyle gidiliyor delirmemek elde değil.ben üzüntüden günlerce evde aynı pijamayla geziyordum o ilk geldiğinde ama bana çok iyi oldu iyi bi ders oldu kimse için bukadar yıpratmaya degermi kendini be salak denizzz
günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
Günaydın çıtırlar...
deryacım lütfen moralini bozma burcu canım sende cuma atrtıda illaki eksilme olacak az yada çok...belki değişme olmaz o ihtimalde var demek ki biyerede hatalı bişey var önce atrçın çayı sonra kaşar belki başka şeyler olabilir...denediniz olur yada olmaz canınızı sıkmayın ama ben vereceğinize inannıyorum...
kızlar bu kez kararlıyım inş başaracagım gecenlerde bir arkadaşıma gitmiştik ve orda tartıldım epeydirde evde tartılmıyordum bir cıktım tartıya ne göreyim 94 kg şok oldum beynimden vurulmuşa döndüm aglama kırizine girdim kendime kızdım bir insan bu kadar aptal olamaz dedim bu güne kadar ayda bile 100 gr verseydimbudurumda olmazdım dedim olmayacagımda hiç bu kadar gıcık olmamıştım kendime ve herşeyden önce kendime söz verdim başaracagım kişiligimi gerikazanacagım
ayy ben bu senaryonun nerdeyse aynısını yaşadım Denizcim..Eşimin erkek kardeşi kaç kere eşinden ayrılıyorum diye geldi ağladı etti bizim de huzurumuzu bozdu hem de kaç kere ..her seferinde annesinin babasının bizim yüreğimizi ağzımıza getirdi..her seferinde gitti barıştı en son boşanmaya kalktı herkes bak bu son olsun dedi..boşandılar da...kız boşanırken bana hakaret dolu smsle gönderdi,kaynımın arabasının lastiklerini patlattı, tehdit msj ları gönderdi..önceden de bıçaklamıştı zaten..ve sonra ne oldu tekrar evlendi o kızla..herkese yaşattıkları yanına kaldı..Biz şu anda görüşmüyoruz..Eşim çok mantıklı biridir Allahtan bu kadar karaktersiz bir insanla ben arkadaşllığıma devam eder miydim hayır..o zaman kan bağımızın olması birşeyi değiştirmez dedi ve kimse benim ailemin huzurunu bozamaz dedi ve görüşmüyor işte...Şimdi sizde durum bayan tarafı olduğu için insan daha bir koruyup kollamak istiyor ama bence resti çekin eşim öyle yaptı ve restini uyguluyor şu anda..eğer gidersne ve birdaha dönmek istersen bu kapı sana kapalı çünkü biz sana her imsakını sunduk sen seçimini yaptın hayat zaten yeterince zor bizimd erdimiz bize yeter denmeli bence..ve bunu sonuna dekuygulamalı ve duygusal davranmamalı..Ama bence sakın sen tek kelime bile etme..işlerin içinde yeralma..eşin söylesin ne söyleyecekse sonra en kötüsü sen olursun..ben bu süreçte tek kelime bile etmediğim halde eltim tarafından yuvasını yıkmakla suçlanmıştım da..aman haa..
Günaydın ablam,
Yok ben de hiç açlık sorunu olmadı hatta dün akşam o kadar toktum ki akşam yiyemedim..Sen çok et yemiyorsun o yüzden aç kaldım hep, et yesen tok tutar.
Sen 40 puan diyorsun benim 30-35 arasıydı hatta daha da azdı bazı günler
Bilemiyorum ya biz hakkıyla yapamadık bu işi ya da bize yaramadı...Cuma günü göreceğiz bakalım haftamız boşa mı gitti
kızlar bu kez kararlıyım inş başaracagım gecenlerde bir arkadaşıma gitmiştik ve orda tartıldım epeydirde evde tartılmıyordum bir cıktım tartıya ne göreyim 94 kg şok oldum beynimden vurulmuşa döndüm aglama kırizine girdim kendime kızdım bir insan bu kadar aptal olamaz dedim bu güne kadar ayda bile 100 gr verseydimbudurumda olmazdım dedim olmayacagımda hiç bu kadar gıcık olmamıştım kendime ve herşeyden önce kendime söz verdim başaracagım kişiligimi gerikazanacagım
HAYIRLARA VESİLE OLSUN,gözün bayaaa bir korkmuş kafaya da takmışın bu aralargünaydınlar efenim :93:
bu gece ruyamda izlem ve banu bana gelmişler .. diyolarki illa tartılıcaksın yok mok diyorum ama tabi gerine gerine çıkıyorum tartıya bide ne göreyim tam 70
artık bana saymadıkları kalmıo sen bizimi kandırdın diye kapıyı çarpıp gidiolar . sabah kalkıp kendimi tartıda buldum çok şükür hala 63 üm
bu ara yine çok kafama taktım hemen kilo almamı sanırım ruyalarımı bile etkiledi
evet onu takip et ,bakma bende çaktırmadan takip ediyorum fentezilerinden ilham alıyorumilkaycım sağolcanım izlemin izindeyim bırakmambugün bayaişin var senin akşama anca gelirsin heralde =)
selma ablacım hoşgeldin sende
offff varya sanki cadde de vitrin bakıyormuşum gib hoşuma gidiyor..biz severek alışverişte yaparız internetten ..bakıyım bende:89:Sabahtan beri trendyolda markafonide fink atıyorum başım döndü ayakkabılardan elbiselerden
Ve çıldırdım her birine :84::84::98::98:
banuşumm canım çok merak ediyorum herşeyi döğru yaptın bu sefer olacak inşallah canım..aslında şu bana verdiğin listeyi neden yapmıyorsun onu yapıcam ben yarın öbürgün bugün öğlen dışarda yemekli günümüz var pro ağırlıklı yiycem..ama şu verdiğin diyet sende çok işe yaramamışmıydı:26:ilkoşşşş
cnm ya bendee ümitliyim ama benim kisi biraz yo-yo ekisi oldu
64.1 gördügümde 1 ay oluyor
montiyi bırakıp ,spora başladım
yani hem başka bir beslenme şekli,birde kasların şişmesi(ben spora başlayınca hep oluyor b)
beni artıya çıkardı tabi sinirden yedimdee
ama benimm kaçamkalrım gerçekten ucundan kıyısından oluyor yani
abarttıgıma bakmayn
işte sonuç bu yaniii
ama inşş bu hafta kurtulcam buuu etkidennn
küllerimden yeniden dogucamm derya gibinnn
tüloşşşşş
kızzz bu kadanmı korktun bisdennn
ben her daim bir büyük kupaya bir form çayı bir yeşilçay bir dilim limon kabuklu olarak atarım ve içerim hatta sallamaları içinde bırakırım hiç kıkarmambanuş bende bi kupaya 1 yeşil çay 1 form çay atıp içiyorum canımbişi olmaz nolcakki
izlemmmmmmmmm
kuu sabahtann kelli yazmanı bekliyomm vallaaaa
yogunlukkk dersenn valla lası var cnm yaa
içerde bir odma var görmeniz laızm toplamak gerekiyor ama:26::26::26::26:
bebelerle olmuyor birgün göndercem babanneyekenidmi o odaya ayırcammm akşama kadannn
bebeleirn giyöeidkleirni çıkartıp vercemmm birileirnieee
yer kaplıyor ancakkk
allaha büyük konuşmayım ama valla bıktım minnacık evdenn yaaaa
bir an önce gimtek isityourm büyük geniş evime ama daha çokkk var
ohooo ben çok iş yaptım,,iş bitmşiyor birde yaz geliyor dolap çekmece püüüüüfffffff..iki çocukla allah kolaylık versin..
nasıl verdin onu da yazda tam olsun...oleyyyy oleyyyyy
kızlar 21 günde tam 4 kğ.verdim.hemde yiyerek.kendimi çok sıkmadım.sadece bazı kurallara uyarak.85 kğ dan 81 kğ.indim.çokkkkk mutluyum.oleyyyyy oleyyyyyyyyyy
vallahi aynı şeyleri ye ye neyseki birkaçgün yapıyorsunuz bende denemiştim bende işe yaramadı o yüzden yapmıyorum bu diyeti...bikini ye gelince giyeceğin günler yakındırrr hedefe de ulaştın zatenn boy da var ...süperrrr daha ne olsun canım..güle güle giy..İyi akşamlar kızlar,
Bugün ciddi ciddi tiksindim bu karbon diyetinden çok özledim meyve yemeyi
Akşam bir şey yiyemedim midem rahatsızlandı..
Ama cumaya kadar sabredeceğim bakalım sonuç ne olacak..
Karboncu hatunlar bimde aknaz örgü peynir var. Protein 24 karbon 0,06 :81::81:
Değerlerini görünce pek sevindim
Deneyin bakalım aldım bugün alternatif olur
Bütün kıyafetlerim büyük geliyor ya sinir oluyorum.Kotlarımı kemersiz giyemiyorum. Üstler desen 2 beden farkediyor bol bol hepsi modelleri kaydı
Buna mı üzülüyorsun deyip beni linç edebilirsiniz ama bu diyet işi maddi yönden sarsacak biraz o yüzden endişeliyim :18:
Am olsun ya yavaş yavaş olur hepsi
Geçen sene rengini ve modelini çok severek bir bikini alıp, göbek kısmına parça diktirip tankini yapmıştım, onu yanlardan fışkıran yağlar olamdan giymenin hayali bile yeter bana
Parçayı çıkarmayı gözüm yemiyor daha farkettiyseniz
neden bölye oldu acaba...bende de gevşeklik oldu da toparladım birazcık sende toparlasan canımm..yazmadan gitmeyeyim dedim.nasılsınız?azminiz tavan yapmış maşallah.ben aynıyım kaç aydır olduğu gibi.paylaşacak bir şeyim de yok.
filizciğim kazaya üzüldüm.Allah esirgemiş.
gülçin kadının suratına yumruk atasım geldi.densiz şey.
burcu okulun hayırlı olsun.
önemli bir şey unutmadım umarım.Allah azminizi hep böyle yüksek tutsun inşallah.
Ya Aslind Et Yemeyi Seviyorumm Amaa Bu Hafta Hic Vaktim Olmadi Evde Dogru Düzgün Yemek Yapmaya ..
Dün Öglen Disardan Yedim .. Aksam Üstüde Beynim Duruyor Ne Yesem Diye Düsünüyorum Bisey Bulamayincada Meyve Yiyorum Ki Bu Tatli Erik Oluyor kh'si 4.Diye ..
Bugün Iyi Bi Menü Yapacagim Kendime ..
Sebze Corbasi Aldim Kh'si 10. Arkasinda Yaziyor .. Bide Sosis Tüketecegim Öglen ..
Demin Alisveristeyken Bi Peynir Buldum Kh'si ''0''
Eve Geldim Hemen Attim Agzima Bi Dene Tadida Güzelmis Hemde Diyet Peynir
Normal Diyetimdede Tüketebilirim ..
Yarin Olmass Yine Pirinc Lapasimi Denesem Diye Düsünüyorum ..
Bugün 3.Cü Günüm KH Diyetinde .. Off Bilmiyorum Yaa ..
Ben Bi An Önce 79. Olmak Istiyorum .. Bu Haftada Sabit Kalmak Istemiyorum ..
Ayni Senin Durumuna Geldim Valla Ablacim .. Canim Diyet Miyet Yapmak Istemio Artik ..
Hemde Daha Yolun Yarisina Bile Gelmedim
Bugün Tüm Negatifligim Üzerimde YaaCanim Spor Salonuna Bile Gitmek Istemiyor ..
Hatta Hic Bisey Yapmak Istemiyorumm
Ban bi güzel FIRCA lazim yoksa aklim basima gelmicek
nihalcim hakikaten benzer şeyler yaşamışız.yaşadıklarınıza çok üzüldüm canım.eşim pazar gününden beri ablasını hiç aramıyor hatta bugün mahkemenin psikologuyla görüşmeleri var aradın mı ablan nasıl gidecek adliyeye dedim ne arayacagım o zaten kendi kararlarını kendi alıp kendi işini kendi görüyor dedi.yani nihalcim eşimde aynı senin eşinin yaptıgını yapıp kesin rest çekeceğini söyledi.ben zaten karışmıyorum hiç kimsenin vebalini almak istemem.üzerime düşüni fazlasıyla yaptım seçim kendinin
Ne oluyor bakayım öyle bana güç veren yılma diyen burcumu nelerelere sakladın
Benim burcum böyle bir hafta sabit kalmayla yıkılacak biri mi bakayım
Bende çok sarsıldım ama bak daha sıkı sarıldım bırakmak yerine, bence bu önümüzdeki 2 gün ekmek dahi tüketmeden yani izloş gibi 15 puanı geçmeden bir kh menüsü uygulayalım bakalım ne olacak..
En azından gönül rahatlığıyla "karbon diyeti bana göre değil" diyebiliriz bir daha da yanaşmayız olur biter...
Lapa işini haftaya perşembe benimle birlikte yaparsın :13:
Ben güçlü ve ablasına destek veren burcumu görmek istiyorum karşımda ona göre
Şimdi hemen güzelce en sevdiğin kıyafetleri giyip spor salonuna gidiyorsun
Ablasının badem şekeri
Denizcim anlattığın kadarıyla siz elinizden geleni yapmışsınız, vicdanınız rahat...E koskoca kadın bu ne istiyorsa onu yapsın ama kesinlikle karşınıza alıp bir daha dönmek istersen aynı desteği göremezsin diye konuşmanız lazım..
İnsanlara biz çizgiyi çekmezsek onlar nerede duracağını inan bilmiyorlar, bu en yakınlarımız olsa bile...
Benim ablam 3 senelik evli ve evlendiğinden beri onun bunun evinde kaldılar..Eniştem çalışmaz, iş beğenmez tembelin teki..Ablam desen lüks meraklısı ellerine 2 kuruş geçer gider harcarlar...
Kaç kere ev açıp kapattılar bu savruklukları yüzünden..
Bizim akrabalar hallerine üzülüp aman ev iş kursunlar diye 10 bin tl verdiler ellerine hepsini ablamın 9 aylık hamilelik süresi boyunca çatır çatır yediler ve kuruş kalmadı
Yine başkalarında kaldılar bu süre içinde...Ne gurur var ne karakter!!!
Ve bunca şeyin arasında daha evleri işleri yokken bir de çocuk
Şimdi ev kurdular ama kimse aramıyor sormuyor uzak duruyor ayakta kalmayı öğrensinler diye..Daha 2 gün önce kavga ettim aynı konular yüzünden biz ne yaptık ki ne suçumuz vardı diyor hala
Yani demem o ki bu tip insanlar akıllanmazlar kesinlikle olan size olur üzüldüğünüzle öylece kalırsınız..
Cidden bu sana ders olsun çizgini çekmeyi bil yoksa hayat böyle geçmez..Ailenize huzurunuza yazık değil mi, insanların çocukça davranışlarının vebalini siz mi ödemek zorundasınız
Değmez denizcim, inan değmez...Ama nihalle aynı fikirdeyim eşin konuşsun her şeye rağmen boşver sen muhattap bile olma..
Günaydın selma ablacım
Günaydın filizim
Evet haklısın belki de yanlış yapıyoruz bir şeyleri ama yılmak yok tabi ki sadece moral bozukluğu işte, o da geçti gitti
Selma abla insan ne olduğunu anlamadan alıyor o kiloları
Aynı sahneyi birebir yaşadım arkadaşıma sohbete gitmiştim konusu geçti o tartıldı hadi bende tartılayım dedim yani hiç korkum yoktu tartıya çıkmaktan taş çatlasın 80'imdir diyordum bir çıktım 92
Nasıl kötü oldum yanında ağlamadım ama hemen eve gitmek istedim o da anladı zaten evde neler yaşadım
İnsan gerçekten biri söylemeyince veya bir rakam görmeyince farkedemiyor..Ben iyiyim ya o kadar da değil diyorsun ama bu kilo işi nankör işte..Zor veriliyor kolay alınıyor...
Ama şimdi o günlerimi gururla hatırlıyorum verebildiğim için, işte sen de böyle hatırlayacaksın..
Biz hep yanındayız, sen sadece kendine güven artık
inş bende gururla anarım canım inş tek istegim bu ayrıca sizleride taktir ediyorum bu konuda süpersiniz
Nihalcim anlattıkların tamamen benim ve eşimin vereceği tepkiler, aynı düşünüyoruz bu konuda :13:
evet n,halcim yazdım dolabın üstüne astım cok haklı bir söz cünki azmimikaybetmiştim hiç güçüm kalmamıştı diyet konusundaselmacım ;
deniz yazmıştı ya:
kilo alınır,kilo verilir,kilo verme durur,doğaldır. Ama ne zaman ki azim durur,orada hedeften geriye doğru kaçış başlar..
unutma bunu selmacım..yaz bir kenarınıa gözünün önüne koy..bak benim pc min önünde duruyor..
HAYIRLARA VESİLE OLSUN,gözün bayaaa bir korkmuş kafaya da takmışın bu aralar
evet onu takip et ,bakma bende çaktırmadan takip ediyorum fentezilerinden ilham alıyorum
offff varya sanki cadde de vitrin bakıyormuşum gib hoşuma gidiyor..biz severek alışverişte yaparız internetten ..bakıyım bende:89:
banuşumm canım çok merak ediyorum herşeyi döğru yaptın bu sefer olacak inşallah canım..aslında şu bana verdiğin listeyi neden yapmıyorsun onu yapıcam ben yarın öbürgün bugün öğlen dışarda yemekli günümüz var pro ağırlıklı yiycem..ama şu verdiğin diyet sende çok işe yaramamışmıydı:26:
ben her daim bir büyük kupaya bir form çayı bir yeşilçay bir dilim limon kabuklu olarak atarım ve içerim hatta sallamaları içinde bırakırım hiç kıkarmam
nasıl verdin onu da yazda tam olsun...
vallahi aynı şeyleri ye ye neyseki birkaçgün yapıyorsunuz bende denemiştim bende işe yaramadı o yüzden yapmıyorum bu diyeti...bikini ye gelince giyeceğin günler yakındırrr hedefe de ulaştın zatenn boy da var ...süperrrr daha ne olsun canım..güle güle giy..
neden bölye oldu acaba...bende de gevşeklik oldu da toparladım birazcık sende toparlasan canımm..
off üzücü bir durum maalesef nasıl olduda farketmedin kişlo aldığını selma hiç tartılmadın mı ne yaptın ..neyse kararlı bir şekilde toparlamışsın hayırlısı olsun..herşeyin başı İSTEMEK ten geçiyor..
selam kızlarr
dün bir gittim bir daha gelemedim ..neden ?? çünkü iler bitmedi
dün buzdolabımı temizledim,ciddi süper bir temizlik oldu....sonra çizmelerimi kaldırdım içlerine gazete koydım temizledim poşetlere koydum ayakkabı dolabı yaptırmıştım özel ona kaldırdım ..ecza dolabımızı düzenledim ilaçlar birbirine girmişti...ege nin dolaplarını düzenledim kitap gibi oldu ...daha çok var ama artık zamana yayarak yapıcam bugünde bir iki yere el atarım..olur biter...bu arada egeye kahvaltı hazırladım içeri girdim ki uyuyakalmış gece pek uyumamıştı ...bende buraya girdim artık.. haaaa kuu ağdamı da yaptım tabii kisüper bir duygu tertemiz olmak:)) ege için doğum günü pastası seçtik dün akşama üzeri...caillou lu bir pasta yaptırıyoruz bu ara taktı kayyu ya bizde bu sene caillou lu yaptırıyoruz...pazartesi ama pazar günü öğleden sonra yapıcaz nasipse..
evet n,halcim yazdım dolabın üstüne astım cok haklı bir söz cünki azmimikaybetmiştim hiç güçüm kalmamıştı diyet konusunda
canım tartılmamıştım epeydir ama o zaten biraz fazla tarmış evdeki tartımda 89 kg cıktım ama olsun yakında o rakamıda görürdüm böyle giderse
ohh hem evini hem kendini temizlemişsin canım..ohh ellerine sağlık...Egenin doğum gününü de şimdiden kutlayım canım...bu miniklerin hepsi caiolue mu naısl yazılıyor işte onun hastası zaten...benim 2 yaşına basmamış yeğenim de dahil..
ohh hem evini hem kendini temizlemişsin canım..ohh ellerine sağlık...Egenin doğum gününü de şimdiden kutlayım canım...bu miniklerin hepsi caiolue mu naısl yazılıyor işte onun hastası zaten...benim 2 yaşına basmamış yeğenim de dahil..
amannn öyle olsun canım yaaa...89 nerde 94 nerde baya üzülmüştüm gerçekten...
evet ya selmacım iyi olmuş da 2 tartı arasında 5 kg nasıl farkeder noraml baskül mü arkadaşınınki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?