Teşekkür ederim ablacım bu gün yarın yapamazsam cumartesi pazar yapıcam
Zeynebim buyur 1 günlük lapa detoksunun ayrıntıları ;
1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suyla haşla içine bol baharat ve domates rendesi atabilirsin..Her öğünde taze yapmanı öneririm. Bir günde 4 çay bardağını geçmeyeceksin ama zaten o kadar tok tutuyor ki inan yenmiyor ben 2 çay bardağı yiyebildim anca.
Tuz atılmıyor kesinlikle ki amacı ödem attırması zaten.
Salata ve meyve serbest. Yoğurt ve hayvansal ürünler yasak ama ben 1'er kaşık sarımsaklı yoğurt aldım lapaların yanında.Ve booool su en az 2,5 litre.
Kahvaltından akşam yemeğine kadar her şeyini lapayla yapacaksın
Ay lapa denilince böyle hemen atlıyorum ama yaptım ya bir kere yardım etme amaçlı yani ukalalık sanmayın çok biliyormuşum gibi :26:
Teşekkür ederim ablacım bu gün yarın yapamazsam cumartesi pazar yapıcam
okul oldugu için düzenli yeme şansım yok gibi sadece akşam yesem öglen yemesem
aynı etkiyi gösteririmi bilmiyorumda :26:
Ablam aynı etkiyi göstereceğini sanmıyorum ama dene istersen..
Günaydın herkese
bu sabah tartılcaktım vazgeçtim ilk defa cumadan beri tartılmadım
cuma tartılcam bakalım sonuç ne olcak
kızlar bana bi akıl verinnn iyice aptallaştım :26:
4 ay önce görümcem kızıyla eşimden ayrılıyorum diye çıktı geldi.sizin yanınızda kalmak istiyorum babamın yanına gitmek istemiyorum diye yanımıza yerleşti.10 yıllık evliliğinde küfür dayak ve ensonda aldatılma.biz her olayında teselli eder yanında oldugumuzu hissettirmeye çalışırdık.3 kere baba evine geldi en fazla 1 ay durup barışıp gitti.sürekli hiçbir yere sıgamıyorum çocukla buyüzden dönüyorum imkansızlıklardan derdi..bu son gelişinde herkes konuştu aldı karşısına eminmisin bak bu kaçıncı vallahada billahada bu kez son diye herkese ayrılmak istediğini söyledi hatta barıştırmak isteyenleride tersledi.neyse ev açın bana dedi .bizde yine çaresizlikten dolayı bu adama dönmesin diye bana yakın bi daire tutup dayadık döşedik iş bulduk maddi manevi destek olduk.çocugu okula yerleştirdik.boşanma davası açtı tabi o ara adam aglama başladı affet beni diye.ne oldu görümcem 1,5 ay sonra başladı özlüyorum elimde değil seviyorum inkar edemem görünce kalbim çarpıyor demeye.be mübarek 1,5 aydamı değişti bu adam.neyse kızlar telefon görüşmeleri başladı bizdende saklıyor adam kapıya gelip gitmeye başladı taa istanbullardan.çoktan gidecekte kardeşinden çekiniyor birazda kızın okulu bitsin diye bekliyor.şimdi elimde olmadan ona karşı içimde bi öfke var bi yuvanın yıkılmasını asla istemem ama madem 1,5 ayda geldiğine pişman olacaktın bizim ne günahımız vardı bize bukadar sıkıntı çektirdin.nasıl bi tavır sergileyeceğim kızlar bana bi akıl verin sinirlerim çok yıprandı
deryaaaaaaaaaaaa
artık sana burdand afırça atacagım cnmmm lütfen cnm biraz sakin ol
denedin olmadııı herşey bitmiş degil verilcek kilon az kaldıııı
bakk banaaa görüyorusn kaç haftadırrr artılardayım veremiyorum
yeni bir beslenme düzenine geçtigim için
kaçamak denecek kadar az kaçamaklar yaptımm bu srede ama halaaa aynı durum yani
baktın olmadııı devam et eski düzene bu kaar abartıp kendini yıpratmaa kuşummmm
Denizcim burada o kadar çok birbirimizin derdine şahit olduk ki artık bu tip şeyleri okuyunca direk kendim yaşamış gibi düşünüyor ve ona göre konuşuyorum..
Böyle bir şey yaşasaydım o insanın kişiliğine saygım kalmazdı açıkçası çünkü sizi düşürdüğü durum ve maddi manevi soktuğu sıkıntılar gerçekten çok ayıp..Ben olsam barışasım olsa bile utanırdım bunlardan dolayı..
Eşin ne diyor ki bu konuda öncelikle sonuçta onun akrabası kızmıyor mu yaptıklarına.. Eğer o da senin gibi tepkiliyse alın karşınıza konuşun derim açıkçası böyle belli bir yaşa gelmiş ama olgunlaşamamış insanlara çok tölerans gösterilmemesinden yanayım..Çünkü biri de benim ablam ve tanıyorum onları..Diğer insanların düştükleri durumu pek düşünmezler, bencildirler. O yüzden bence eşinle konuş, ne yapmak istiyorsa onu yapsın ve bunu sert bir dille söyleyin ki bir daha geri dönüş olmadığını bilsin...
Ben de eşimde çok daha farklı tepki verirdik açıkçası çünkü böyle şımarıklıklara hiç tahammülümüz yok :44: Yazık günah size de gerçekten çok üzüldüm...
Ayrıca dayak, küfür ve aldatma olan bir evlilik nasıl bir evliliktir ve nasıl barışmak ister onu hiç anlayamıyorum
Eşin abisi olarak kızmayacak mı sen bu adama geri dönersen aynıları olur diye
deni z
kaç yıllık evliller cnmmm çocuk kaç yaşında?
selam kızlarrr..bugün ne kadar güzel bir gün değil mi...
geçmişe bir bakayım dedim amanın yetişemedim baktım gün bitecek ben de bıraktım..
selmacım yarış başladı seni geçicem bak gör
bugünkü menüm:
sabah:2 dilim tost ekmeği(esmer ekmeğim bitmiş
2 dilim salam
krem peynir 2 çatal
öğlen:ton balıklı salata
ara:1 yeşil elma
akşam:salata+ızgara balık
yatmadan önce süt..
spor yine yapamıyorum yaaa bir oturtamadım şunu ama selma snein derdine spora da başlıcam canım kork bendennnn
10 yıllık evliler kızı 8 yaşında tatlım 10 yıldırda hep aynı olaylar hep aynı teranee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?